i-love-2-bike 12.06.05, 18:57 na wspolny koncert,kto z was jedzie? money.... www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_daleka Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 19:00 i-love-2-bike napisała: > na wspolny koncert,kto z was jedzie? > money.... > > www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/index.htmla --------------------- Kto to mowil sis, ze nie dajesz dobrych wiadomosci...jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 19:01 z_daleka napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > na wspolny koncert,kto z was jedzie? > > money.... > > > > <a href="www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/index.html" target="_blank">www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/index.html</a>a > --------------------- > Kto to mowil sis, ze nie dajesz dobrych wiadomosci...jak chcesz. yo sis nawet ty mozesz normalnie pisac jak chcesz money... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 19:06 i-love-2-bike napisała: > z_daleka napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > na wspolny koncert,kto z was jedzie? > > > money.... > > > > > > <a > href="<a href="www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/index.html"" target="_blank">www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/index.html" </a> > target="_blank">www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/index. > html</a>a > > > --------------------- > > Kto to mowil sis, ze nie dajesz dobrych wiadomosci...jak chcesz. > > yo sis nawet ty mozesz normalnie pisac jak chcesz > money... --------------------------- Po prostu. Unika sie pewnych swiatowych problemow i wszystko jest OK... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 19:07 z_daleka napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > z_daleka napisał: > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > na wspolny koncert,kto z was jedzie? > > > > money.... > > > > > > > > <a > > href="<a > href="<a href="www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/index.html""" target="_blank">www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/index.html""</a> > target="_blank">www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/index. > html" > </a> > > target="_blank">www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Music/06/12/pink.floyd.reut/ > index. > > html</a>a > > > > > --------------------- > > > Kto to mowil sis, ze nie dajesz dobrych wiadomosci...jak chcesz. > > > > yo sis nawet ty mozesz normalnie pisac jak chcesz > > money... > --------------------------- > Po prostu. Unika sie pewnych swiatowych problemow i wszystko jest OK... a dlaczego mamy unikac,lepiej nie byc przewrazliwionym sis,bo i po co? umiesz grac na czyms? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 19:03 ktory z was na gitarze to wygra? lyricslist.com/lyrics/lyrics/12/402/pink_floyd/wish_you_were_here.php Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 19:09 i-love-2-bike napisała: > ktory z was na gitarze to wygra? > lyricslist.com/lyrics/lyrics/12/402/pink_floyd/wish_you_were_here.php ---------------------------- niestety, ah niestety nie wygram na giterze ani zadnym innym instrumencie, ale slucham tego ...najlepiej na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 19:11 z_daleka napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > ktory z was na gitarze to wygra? > > <a href="lyricslist.com/lyrics/lyrics/12/402/pink_floyd/wish_you_were_here.php" target="_blank">lyricslist.com/lyrics/lyrics/12/402/pink_floyd/wish_you_were_here.php</a> > ---------------------------- > niestety, ah niestety nie wygram na giterze ani zadnym innym instrumencie, ale > slucham tego ...najlepiej na swiecie. to sie naucz,to nie takie trudne tylko od gitary bola palce,ale to kwestia czasu i wprawy.jak grasz na jednym instrumencie to latwo sie nauczyc grac na podobnych. utopia.knoware.nl/users/ptr/pfloyd/songs/songs.html Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 19:25 i-love-2-bike napisała: > z_daleka napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > ktory z was na gitarze to wygra? > > > <a > href="<a href="lyricslist.com/lyrics/lyrics/12/402/pink_floyd/wish_you_were_here.p hp"" target="_blank">lyricslist.com/lyrics/lyrics/12/402/pink_floyd/wish_you_were_her e.php"</a> > target="_blank">lyricslist.com/lyrics/lyrics/12/402/pink_floyd/wish_you_wer > e_here.php</a> > > ---------------------------- > > niestety, ah niestety nie wygram na giterze ani zadnym innym instrumencie > , ale > > slucham tego ...najlepiej na swiecie. > > to sie naucz,to nie takie trudne tylko od gitary bola palce,ale to kwestia czas > u > i wprawy.jak grasz na jednym instrumencie to latwo sie nauczyc grac na podobnyc > h. > utopia.knoware.nl/users/ptr/pfloyd/songs/songs.html ------------------ pewnie tak zrobie...w kolejnym nawrocie... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 20:01 Nic nie pisza czy pogodzili sie na ten koncert czy na dobre :( Bylem 3 razy na ich koncertach - Pierwszy raz w Nassau Colliseum jeszcze przed rozwodem z Waters , ostatni raz chyba w '87 ,... Wyciagnalem nastoletnia corke , siedziala z rozdziawiona buzia A Procol Harum widziala ? uklony Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 20:51 explicit napisał: > Nic nie pisza czy pogodzili sie na ten koncert czy na dobre :( Bylem 3 razy na > ich koncertach - Pierwszy raz w Nassau Colliseum jeszcze przed rozwodem z > Waters , ostatni raz chyba w '87 ,... Wyciagnalem nastoletnia corke , siedziala > > z rozdziawiona buzia > > A Procol Harum widziala ? > > uklony ja mysle,ze zrobia to jedynie raz,sa juz starzy jakby nie bylo. zaluje,ze nigdy nie bylam na ich koncercie,ale moje dzieciaki maja wiele ich piosenek nagranych,sa absolutnie wspaniale:))dawniej to byly grupy,cholera nie to co teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 21:00 o qrcze split, white shade of...what? zapomnialem, ale to kultowy utwor z czasow mojej szkoly i dobra muzyka, bo tego jazzu rachelki to przyznam sie ,ze nie trawie Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 23:57 Oj chyba odwrotnie , niebieski odcien bialego - Nastrajalo dziewczyny przy swieczkach , nie powiem ,... Widzialem ich tutaj w Gorge nad Columbia , dwie godziny jazdy ,... I Jethro tull , Ozzi , Harrisona , Metallica i kilka innych Piekne miejsce i atmoswera ============================================================================== o qrcze split, white shade of...what? zapomnialem, Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Pink Floyd wraca 13.06.05, 00:00 Zapomnialem fotke amfiteatru :( www.marty-obrien.com/Gorge1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pink Floyd wraca 13.06.05, 00:02 krystian71 napisała: > o qrcze split, white shade of...what? zapomnialem, ale to kultowy utwor z > czasow mojej szkoly i dobra muzyka, bo tego jazzu rachelki to przyznam sie ,ze > nie trawie jak ty wogole mozesz twarz swa pokazywac jak jazzu nie lubisz,iles ty tych wielkich ogladal i sluchal,ze ty bezbozniku tu smiesz mowic takie bezecenstwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 20:50 A gdzie koncert? U was w Stanach? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 20:51 polski_francuz napisał: > A gdzie koncert? U was w Stanach? nie w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 21:04 2 godziny ode mnie. Ale zony nie przekonam. Moze na koncert "Academy of Saint Martin on the Fields" by sie jeszcze ruszyla. Coreczka, moze. Bylismy razem na "Hard day's night" Lestera i mowila, ze lubi. Moze ja odzskamy dla rocka. PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pink Floyd wraca 12.06.05, 23:18 polski_francuz napisał: > 2 godziny ode mnie. > > Ale zony nie przekonam. Moze na koncert "Academy of Saint Martin on the Fields" > > by sie jeszcze ruszyla. > > Coreczka, moze. Bylismy razem na "Hard day's night" Lestera i mowila, ze lubi. > Moze ja odzskamy dla rocka. > > PF "St.Martin.."jest swietna kameralna orkiestra i nie widze powodow do przedkladania jednego rodzaju muzyki nad druga. pink floyd mialo bardzo fajne przeboje i chociaz prawdopodobnie zawsze spiewali nacpani,tym niemniej muzyke mieli wspaniala. polec zonie "canadian brass", to tez dobra grupa a jesli mozesz to pojedz na koncert,to opowiesz jak wypadli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Pink Floyd wraca 13.06.05, 13:46 juz dawno nie bylem na koncercie rocka. Z 20 lat. Czylbym sie sie nie na miejscu. A poza tym, zebys wiedziala, ile mam na biurku do zrobienia... PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Pink Floyd wraca 13.06.05, 15:34 polski_francuz napisał: > juz dawno nie bylem na koncercie rocka. Z 20 lat. Czylbym sie sie nie na > miejscu. > > A poza tym, zebys wiedziala, ile mam na biurku do zrobienia... > > PF co ty nie jest tak zle jak myslisz. ja czasem chodze z dziecmi,aby "rozumiec" mlodziez i niektore grupy sa fajne. pink floyd lubilam i dlatego nie czulabym sie "out of place",a co do roboty to jak to mowia "nie zajac":))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Latwo 13.06.05, 17:10 Ci mowic z ta robota. Mam takie zaleglosci, ze tylko one mi po glowie chodza. Juz nawet nie gole babki. To zeby Ci uzmyslowic rozmiar zaleglosci:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Latwo 13.06.05, 19:46 polski_francuz napisał: > Ci mowic z ta robota. Mam takie zaleglosci, ze tylko one mi po glowie chodza. > Juz nawet nie gole babki. To zeby Ci uzmyslowic rozmiar zaleglosci:) > > PF no to rzeczywiscie masz chyba szok:)) wez gleboki oddech,pomedytuj 5 minut i zacznij od poczatku,alfabetycznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś