meerkat1 Re: Dlaczego nie wysadził się w powietrze 16.06.05, 19:53 Bo sie bal. Nosil przez okragla dobe kamizelke kamikkaze i orgraazl sie bunczucznie, ze nigdy sie podda. Nie probowal jej nawet zdetonowac. Poddal sie bez walki. Tak jak Saddam, Khalid Sheikh Mohhamed (glowny organizator ataku z 9/11) czy Abu Faraj al Libbi.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
uninhibited Re: Dlaczego nie wysadził się w powietrze 16.06.05, 20:07 Bo to scierwo woli wysylac innych do "raju" z obiecanka 72 dziewic !!!! Brawo USA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: Dlaczego nie wysadził się w powietrze 16.06.05, 20:23 pewnie gej, dlatego nie chciał do dziewic... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 po Srodzie, to mu juz nie zalezalo 16.06.05, 20:34 A moze liczyl, ze sie jeszcze zalapie na Parade Nierownosci? Odpowiedz Link Zgłoś
nieomylny Zastanawia mnie jedno 16.06.05, 20:52 Dlaczego ci wielcy bojownicy, którzy tak ochoczo wysyłają innych na samobójczą smierć mamiąc obietnicą 72 dziwek sami się nie wysadzają w momencie aresztowania. Przecież wysadzając się posłali by kilku jankesów na tamten świat? Chyba nie liczą, że jankesi ich wypuszczą na wolność? Może po prostu o wiele łatwiej otumanić jakiegoś irackiego biedaka, nafaszerować prochami i kazać mu się wysadzić na ulicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur trochę jak w Radio Erewań 16.06.05, 21:25 Mułłowie mówią, że terrorysta po śmierci dostanie 72 przepiękne dziewice. W rzeczywistości jednak, po złapaniu, amerykańska żołnierzyca, bynajmniej nie piękność i z pewnością nie dziewica, ułoży ładny stosik z 72 złapanych terrorystów. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur jestem darczyńca! 16.06.05, 21:23 W moim wieku nie powinno się jadać jajek na twardą więc chętnie sprezentuję przyrząd do krajania w plasterki. Proszę podać adres dostawy. Odpowiedz Link Zgłoś
wnec2005 Re: jestem darczyńca! 16.06.05, 21:36 on mial kamizelke ratunkowa a w te prawdziwe obtulal chlopaczkow ktorych przedtem molestowal. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Pewnie od jutra nie będzie dalszych zamachów 18.06.05, 17:54 Tych trzystu terrorystow zabitych w prowincji Anbar w ramach operacji "Blyskawica" nie dokonuje atakow juz od PRZEDwczoraj! :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś