Gość: Zionista IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.07.02, 22:54 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: Mianowicie? IP: *.proxy.aol.com 28.07.02, 01:24 puszekokruszek napisała: > jaki? Taki,zeby dumnym byc ! A jak to sie robi ? Hi hi hi,zapytaj sie Zyda,to moze ci rabka tajemnicy uchyli ! Nie za darmo oczywiscie,za kazdy secret ujawniony,w Swiecie dzisiejszym placic nalezy,podobnie-jak za bledy swoje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: JESTEM DUMNY ZYD I MAM POWOD IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.07.02, 19:38 nie Mieszkam w Polsce gdzie Brod Smrod pol Narodu Pracuje i Droga Kradnie. mam Ladna Plaza owoce i ladne Kobiety na ulicy. Nie stale w Kolejkach i glodowalem i dla Ub pracowalem 1 maja Dla Wani Marszerowalem i Araba Du.. lizalem ! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: JESTEM DUMNY ZYD I MAM POWOD 30.07.02, 05:45 ty kutafonie zafajdany - paszol won !!!! idz napierdalac lbem w sciane placzu bo do pisania sie nie nadajesz a najwieksze zlodzieje na swiecie to zydzi i zydzi smierdza Odpowiedz Link Zgłoś