Dodaj do ulubionych

co sie poprawilo...?

25.06.05, 05:11
Wprowadzanie 'demokracji' przez bushowskich najezdzcow nie wszystkim wychodzi
najkorzystniej. Glod i brak podstawowych srodkow do zycia jest codziennoscie
w bushowskim Iraku, dotego dodajmy codzienne ataki i walki uliczne. To jest
troche inny obrazek jak zielona trawa pola golfowego panie bush.

Speak to any Iraqi and they will tell you their standard of living has not
improved since the toppling of Saddam Hussein two years ago.
Many will tell you it has got worse.

news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/4618359.stm
Obserwuj wątek
    • felusiak1 atomowa glowa 25.06.05, 15:27
      w tymze artykule czytamy:
      "At the same time, demand has increased by 60% as Iraqis have rushed out to buy
      televisions, fridges, freezers and air conditioning."
      W tym samym czasie zapotrzebowanie(na energie elektryczna) wzroslo o 60% gdyz
      irakijczycy masowo kupuja telewizory, lodowki, zamrazarki i klimatyzatory".
      ============
      No prosze, taki glod a klimatyzatory kupuja. Glodni ale wygodni.
      Nic sie nie poprawilo w Iraku.
      Moja mila idiotko, jesli zapotrzebowanie na energie rosnie to znaczy, ze sie
      poprawia a jesli o 60% to oznacza, ze sie bardzo mocno poprwia.
      =============
      to ze jestes przeciwniczka amerykanskiej inwazji i okupacji nie zwalnia od
      trzymania sie faktow. to co robisz dyskredytuje ciebie i tobie podobnych
      stawiajac was w rzedzie oszolomionych doktrynerow.
      NIENAWISC ZASPEPIA czego ty jestes najlepszym przykladem. Polykasz haczyk bez
      przynety.
      • i-love-2-bike typowy przyglup 25.06.05, 17:16
        felusiak do cholery jak ci bomby zniszczyly infrastukture,jesli zginelo tysiace
        ludzi i nie ma dnia w iraku bez kolejnych zniszczen w ludzich i sprzecie,w
        kraju,gdzie trwa walka partyzancka ty chcesz widziec postep kiepie jeden. wzrost
        zaiteresowania wiatrakiem,czy air conditionerem, wynika przyglupie z tego,ze
        jest tam gorace lato i ludzie musza cos miec ,aby przezyc,wiec pewnie skladaja
        sie wspolnie,aby wspolnie cos kupic matole jeden. trudno oczekiwac,ze nas ktos
        kocha jesli ich co dzien ladnie mordujemy,sami ginac po drodze i trudno
        oczekiwac,ze nas za cos pochwala bo od czasu jak wywalilismy saddama przecietny
        czlowiek w iraku ma gorzej a nie lepiej.

Speak to any Iraqi and they will tell you their standard of living has not
        improved since the toppling of Saddam Hussein two years ago.

Many will tell you it has got worse.
        • j-k Typowe bzdury pacyfuski 25.06.05, 17:19
          Wojne w iraku robia islamscy bandyci, ktorych popiera max. 20 % spoleczenstwa.

Wiekszosc jest przeciw nim i islamscy bandyci i ich kryjowki sa najczesciej
          wydawani przez zwyklych fallahow, czyli irackich chlopow.
          • i-love-2-bike Re: Typowe bzdury pacyfuski 25.06.05, 17:22
            j-k napisał:

> Wojne w iraku robia islamscy bandyci, ktorych popiera max. 20 % spoleczenstwa.
            >
            > Wiekszosc jest przeciw nim i islamscy bandyci i ich kryjowki sa najczesciej
            > wydawani przez zwyklych fallahow, czyli irackich chlopow.

typowy wywod pajaca ala felusiak. ciekawe,ze popiera ich tak malo ludzi w iraku
            a tak skutecznie dzialaja jotka,ale bzdury pieprzysz. spoleczenstwo sie jednoczy
            przeciwko jednemu okupantowi-ameryce,a to dosyc jednoczy ludzi,co widac na codzien.
            felusiak jest tak swietnym obserwatorem,ze polaczyl mnie i jen w jedna osobe,tak
            samo chora percepcje ma w stosunku do wojny w iraku,na ktora ameryka wydala juz
            ponad 400 mld zielonych i ma g.. z tego. jedno pewne jasio,na iran nie
            uderzymy-sorry pal,ze cie to zmartwi.
            • j-k no to jeszcze raz - typowe budury pacyfuski 25.06.05, 17:28
              i-love-2-bike napisała:

> j-k napisał:
              >
              > > Wojne w iraku robia islamscy bandyci, ktorych popiera max. 20 % spoleczen
              > stwa.
              > >
              > > Wiekszosc jest przeciw nim i islamscy bandyci i ich kryjowki sa najczesci
              > ej
              > > wydawani przez zwyklych fallahow, czyli irackich chlopow.
              >
              > typowy wywod pajaca ala felusiak. ciekawe,ze popiera ich tak malo ludzi w
              iraku
              > a tak skutecznie dzialaja jotka,ale bzdury pieprzysz. spoleczenstwo sie
              jednocz
              > y
              > przeciwko jednemu okupantowi-ameryce,a to dosyc jednoczy ludzi,co widac na
              codz
              > ien.
              > felusiak jest tak swietnym obserwatorem,ze polaczyl mnie i jen w jedna
              osobe,ta
              > k
              > samo chora percepcje ma w stosunku do wojny w iraku,na ktora ameryka wydala
              juz
              > ponad 400 mld zielonych i ma g.. z tego.

Wiem, ze placzesz nad wlasna kasa i to i tylko to moge zrozumiec.

1. Nikt nie kocha obcych wojsk - irakijczycy tez nie.
              ale do rzadow Saddama wiekszosc tam wrocic (poza tymi 20%) NIE CHCE.

2. Za rok armia iracka bedzie na tyle silna ze bedzie sama tluc islamskich
              bandytow.

3. naloty na IRAN NIC NIE KOSZTUJA. Lotniska sa, samoloty sa, bomby sa.
              prawdopodobnie nastapia za 1 - 2 lata.
              (jezeli Iran nie zgodzi sie na isnpekcje inspektorow MAEA)

4. Ameryka ma caly rejon BW pod kontrola islamuski sa zastraszone.
              I o to w koncu chodzilo.
              Twoj placz nic tu nie zmieni.

• i-love-2-bike Re: no to jeszcze raz - typowe budury pacyfuski 25.06.05, 17:30
                Wiem, ze placzesz nad wlasna kasa i to i tylko to moge zrozumiec.

1. Nikt nie kocha obcych wojsk - irakijczycy tez nie.
                ale do rzadow Saddama wiekszosc tam wrocic (poza tymi 20%) NIE CHCE.

2. Za rok armia iracka bedzie na tyle silna ze bedzie sama tluc islamskich
                bandytow.

3. naloty na IRAN NIC NIE KOSZTUJA. Lotniska sa, samoloty sa, bomby sa.
                prawdopodobnie nastapia za 1 - 2 lata.
                (jezeli Iran nie zgodzi sie na isnpekcje inspektorow MAEA)

4. Ameryka ma caly rejon BW pod kontrola islamuski sa zastraszone.
                I o to w koncu chodzilo.
                Twoj placz nic tu nie zmieni.

jasio widze,ze niestety noc spedziles samotnie bo takie bzdury pisac to nawet
                nie ma co odpowiedziac na nie hloopcze. czytaj te swoje basnie z 1001 nocy majac
                nadzieje,ze gdzies jakas lady ze swych snow znajdziesz.
                • j-k Re: no to jeszcze raz - typowe budury pacyfuski 25.06.05, 17:32
                  i-love-2-bike napisała:
                  > jasio widze,ze niestety noc spedziles samotnie bo takie bzdury pisac to nawet
                  > nie ma co odpowiedziac na nie hloopcze. czytaj te swoje basnie z 1001 nocy

1. nie mam na imie Jasio , niestety...
                  2. na pyskowki reaguje spokojnie, mowilem Ci juz dawno, ze moja cierpliwosc
                  jest niezmierzona.
                  Jezeli nie masz nic merytorycznie do powiedzenia, to nie odpowiadaj!
                  Te uwage akurat popieram!
                  • i-love-2-bike Re: no to jeszcze raz - typowe budury pacyfuski 25.06.05, 17:36
                    j-k napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                    > > jasio widze,ze niestety noc spedziles samotnie bo takie bzdury pisac to n
                    > awet
                    > > nie ma co odpowiedziac na nie hloopcze. czytaj te swoje basnie z 1001 noc
                    > y
                    >
                    > 1. nie mam na imie Jasio , niestety...
                    > 2. na pyskowki reaguje spokojnie, mowilem Ci juz dawno, ze moja cierpliwosc
                    > jest niezmierzona.
                    > Jezeli nie masz nic merytorycznie do powiedzenia, to nie odpowiadaj!
                    > Te uwage akurat popieram!

spoko jasiu ja tez jestem cierpliwa a co do rozmow, to nie bardzo wiem do kogo
                    pijesz,chyba do siebie jasiu bo nie pamietam kiedy czytalam cos madrego twojego
                    autorstwa.
                    • j-k Ty pijesz do JASIA! 25.06.05, 17:40
                      i-love-2-bike napisała:
                      > spoko jasiu ja tez jestem cierpliwa a co do rozmow, to nie bardzo wiem do kogo
                      > pijesz,chyba do siebie jasiu bo nie pamietam kiedy czytalam cos madrego
                      twojego
                      > autorstwa.<<

a Jasio to niezla islamska pie.dola!
                      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                      Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach?

Autor: Gosc: Jasio IP: *.ipt.aol.com Data: 31.01.2004 16:07 zarchiwizowany

Ø Dlatego ze nie znaja wlasnej historii.>
                      Ø Dlatego ze nie doznali zyda na wlasnej skorze.> Dlatego ze sa latwymi
                      ofiarami wlasnej naiwnosci i cudzej propagandy.>
                      Ø Dlatego ze... >> Litania moglaby b nie miec konca!
                      Ø
                      · Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach?
                      · - Gosc: Jasio 31.01.2004 16:07
                      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                  • jennifer5 Re: no to jeszcze raz - typowe budury pacyfuski 25.06.05, 17:41
                    j-k napisał:

> 1. nie mam na imie Jasio , niestety...
                    > 2. na pyskowki reaguje spokojnie, mowilem Ci juz dawno, ze moja cierpliwosc
                    > jest niezmierzona.
                    > Jezeli nie masz nic merytorycznie do powiedzenia, to nie odpowiadaj!
                    > Te uwage akurat popieram!

jasio zamknij ta szczekaczke bo nawet ujadanie ci nie wychodzi, jestes zbyt
                    prosty zeby to robic. Na pocieche kliknij sobie tutaj i tam bedziesz wygrywal
                    wszystkie rozroby swiata, powodzenia :

www.mmtoysoldiers.com/
                    ps: zapros felusiaka do zabaway
                    • j-k Jenifer antyamerykanskie biedactwo forumowe placze 25.06.05, 17:45
                      jennifer5 napisała:
                      > jasio zamknij ta szczekaczke bo nawet ujadanie ci nie wychodzi, jestes zbyt
                      > prosty zeby to robic. Na pocieche kliknij sobie tutaj i tam bedziesz wygrywal
                      > wszystkie rozroby swiata, powodzenia :

Ale Co ja Ci poradze, Kochanie na to, ze nie masz pojecia,
                      co to jest Pax Americana i jaki jest realny stosunek sil na swiecie?
                      podeslac Ci mape amerykanskich lotnisk wokol Iranu
                      wokol nich stoi 500 samolotow bojowych, z tego 100 ciezkich bombowcow, ,
                      ktoreinstalacje atomowe Iranu moga rozniesc w PYL.

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.

• jennifer5 Re: Jenifer antyamerykanskie biedactwo forumowe p 25.06.05, 17:47
                        j-k napisał:

> jennifer5 napisała:
                        > > jasio zamknij ta szczekaczke bo nawet ujadanie ci nie wychodzi, jestes zb
                        > yt
                        > > prosty zeby to robic. Na pocieche kliknij sobie tutaj i tam bedziesz wygr
                        > ywal
                        > > wszystkie rozroby swiata, powodzenia :
                        >
                        > Ale Co ja Ci poradze, Kochanie na to, ze nie masz pojecia,
                        > co to jest Pax Americana i jaki jest realny stosunek sil na swiecie?
                        > podeslac Ci mape amerykanskich lotnisk wokol Iranu
                        > wokol nich stoi 500 samolotow bojowych, z tego 100 ciezkich bombowcow, ,
                        > ktoreinstalacje atomowe Iranu moga rozniesc w PYL.
                        >
                        > Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.

masz to na swoim stole w kuchni, uwazaj bo mam sie zdenerwoje, lepiej sie
                        przenies na dywanik przy lozeczku.
                        >
                        • j-k Re: Jenifer antyamerykanskie biedactwo forumowe p 25.06.05, 17:52
                          niestety, Kochanie ZERO wiedzy merytorycznej - ciagle to tylko udowadniasz.
                          A ta zabawka nie stoi u mnie w lozeczku:
                          www.norad.mil

• jennifer5 Re: Jenifer antyamerykanskie biedactwo forumowe p 25.06.05, 17:56
                            j-k napisał:

> niestety, Kochanie ZERO wiedzy merytorycznej - ciagle to tylko udowadniasz.
                            > A ta zabawka nie stoi u mnie w lozeczku:
                            > www.norad.mil
                            >

ja wiem ty juz jestes duzi chlopczyk, ty masz teraz duzie zabawki.
                            • j-k no widzisz, dziewcze, ww koncu cos chwytasz 25.06.05, 18:04
                              jennifer5 napisała:

> j-k napisał:
                              >
                              > > niestety, Kochanie ZERO wiedzy merytorycznej - ciagle to tylko udowadnias
                              > z.
                              > > A ta zabawka nie stoi u mnie w lozeczku:
                              > > www.norad.mil
                              > >
                              > > Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
                              >
                              > ja wiem ty juz jestes duzi chlopczyk, ty masz teraz duzie zabawki.

To masz tu ode mnie zabaweczke, na dobranoc.
                              Tylko zaloz pieluszke, bo w nocy mozesz miec erotyczne sny :::)))
                              www.comingstobrazil.com/blog/archives/ussronaldreaganrio.jpg
                              • i-love-2-bike Re: no widzisz, dziewcze, ww koncu cos chwytasz 25.06.05, 18:06
                                To masz tu ode mnie zabaweczke, na dobranoc.
                                Tylko zaloz pieluszke, bo w nocy mozesz miec erotyczne sny :::)))

te miewasz ty z arapem,stad wasze ciagle frustracje na forum mili panowie, to
                                sie widzi i czuje ad nauseum 24/7.
                                • jennifer5 Re: no widzisz, dziewcze, ww koncu cos chwytasz 25.06.05, 18:10
                                  i-love-2-bike napisała:

> To masz tu ode mnie zabaweczke, na dobranoc.
                                  > Tylko zaloz pieluszke, bo w nocy mozesz miec erotyczne sny :::)))
                                  >
                                  > te miewasz ty z arapem,stad wasze ciagle frustracje na forum mili panowie, to
                                  > sie widzi i czuje ad nauseum 24/7.

on nie ma frustracji, on jest niedopieszczonym jasiem, mam pewnie ciezko
                                  pracoje i nie ma kiedy jasia na kolanch potrzymac.
                                  • i-love-2-bike Re: no widzisz, dziewcze, ww koncu cos chwytasz 25.06.05, 18:13
                                    jennifer5 napisała:

> i-love-2-bike napisała:
                                    >
                                    > > To masz tu ode mnie zabaweczke, na dobranoc.
                                    > > Tylko zaloz pieluszke, bo w nocy mozesz miec erotyczne sny :::)))
                                    > >
                                    > > te miewasz ty z arapem,stad wasze ciagle frustracje na forum mili panowie
                                    > , to
                                    > > sie widzi i czuje ad nauseum 24/7.
                                    >
                                    > on nie ma frustracji, on jest niedopieszczonym jasiem, mam pewnie ciezko
                                    > pracoje i nie ma kiedy jasia na kolanch potrzymac.

nie jasiu i arap to juz duze chlopaki,tylko niedopieszczone,wonder why?
          • jennifer5 Re: Typowe bzdury pacyfuski 25.06.05, 17:27
            j-k napisał:

> Wojne w iraku robia islamscy bandyci, ktorych popiera max. 20 % spoleczenstwa.
            >
            > Wiekszosc jest przeciw nim i islamscy bandyci i ich kryjowki sa najczesciej
            > wydawani przez zwyklych fallahow, czyli irackich chlopow.

glupi-jasio tam byl i wszystko widzial, dotknal paluszkiem i polizal jezyczkiem
            i teraz wie. Sam by chetnie sie przeniosl na stale do Iraku, ale z braku
            gotowki nie ma na bilet. Stara sie dzielnie przypodobac felusiakowi, moze razem
            sie przeniosa,..... powodzenia.
            • j-k uwagi bez zadnej merytorycznej wartosci 25.06.05, 17:29
              jennifer5 napisała:

> i teraz wie. Sam by chetnie sie przeniosl na stale do Iraku, ale z braku
              > gotowki nie ma na bilet. Stara sie dzielnie przypodobac felusiakowi, moze
              razem sie przeniosa,..... powodzenia.

tylko na pyskowki cie stac wobec mnie?

• i-love-2-bike Re: uwagi bez zadnej merytorycznej wartosci 25.06.05, 17:31
                j-k napisał:

> jennifer5 napisała:
                >
                > > i teraz wie. Sam by chetnie sie przeniosl na stale do Iraku, ale z braku
                >
                > > gotowki nie ma na bilet. Stara sie dzielnie przypodobac felusiakowi, moze
                >
                > razem sie przeniosa,..... powodzenia.
                >
                >
                > tylko na pyskowki cie stac wobec mnie?
                >

a co bys jeszcze chcial jasiu,w koncu tworow twej wyobrazni bujnej nie mozna
                inaczej traktowac,tylko z przymruzeniem oka. jen jest bardziej dosadna niz
                ja,ale ma racje ad meritum bo bzdury piszesz.
              • jennifer5 Re: uwagi bez zadnej merytorycznej wartosci 25.06.05, 17:32
                j-k napisał:

> jennifer5 napisała:
                >
                > > i teraz wie. Sam by chetnie sie przeniosl na stale do Iraku, ale z braku
                >
                > > gotowki nie ma na bilet. Stara sie dzielnie przypodobac felusiakowi, moze
                >
                > razem sie przeniosa,..... powodzenia.
                >
                >
                > tylko na pyskowki cie stac wobec mnie?
                >

ty nie jestes wart niczego wiecej jasiu, nawet pyskowki odemnie sa dla ciebie
                komplementem.
                • j-k moje kolejne biedactwo forumowe placze 25.06.05, 17:37
                  nad losem BW.

Wiec ponownie zaczynamy wyklad:

0. Nie mam na imie Jasio, niestety, adres do Jasia zaraz Ci podesle.

1. Iracka ropa jest pod kontrola USA, plynie pewnym strumieniem.
                  2. Za rok Amerykanie beda pilnowac tylko systemu rurociagow.
                  3. Armia iracka sama bedzie zabijac islamskich bandytow, a gdy Arab zabija
                  Araba, to malo kogo to interesuje.
                  4. Islamskie rezimy na BW, sa zastraszone i wiedza, ze jeden zly ruch i
                  amerykanskie bomby moga im spasc na glowe.
                  To chyba pozytywny efekt?
                  5. Naloty na Iran beda w kazdej chwili , gdy Iran , nie zgodzi sie na inspekcje
                  inspektorow MAEA, ale przypuszczam, ze nie wczesniej , niz za rok.

• jennifer5 pytanie do felusiaka 25.06.05, 17:43
                    j-k napisał:

> nad losem BW.
                    >
                    > Wiec ponownie zaczynamy wyklad:
                    >
                    > 0. Nie mam na imie Jasio, niestety, adres do Jasia zaraz Ci podesle.
                    >
                    > 1. Iracka ropa jest pod kontrola USA, plynie pewnym strumieniem.
                    > 2. Za rok Amerykanie beda pilnowac tylko systemu rurociagow.
                    > 3. Armia iracka sama bedzie zabijac islamskich bandytow, a gdy Arab zabija
                    > Araba, to malo kogo to interesuje.
                    > 4. Islamskie rezimy na BW, sa zastraszone i wiedza, ze jeden zly ruch i
                    > amerykanskie bomby moga im spasc na glowe.
                    > To chyba pozytywny efekt?
                    > 5. Naloty na Iran beda w kazdej chwili , gdy Iran , nie zgodzi sie na
                    inspekcje
                    >
                    > inspektorow MAEA, ale przypuszczam, ze nie wczesniej , niz za rok.
                    >
                    >

felusiak ten kretynek, nie kretyn bo to dla niego za wiele, kretynek wypisal
                    tutaj stek bzdor, czy ty sie z tym zgadzasz i potwierdzasz jego wywody, powiedz
                    nam?
                    • j-k Widzisz Jennifer moje ty biedactwo antyamerykanski 25.06.05, 17:50
                      jennifer5 napisała:
                      > felusiak ten kretynek, nie kretyn bo to dla niego za wiele, kretynek wypisal
                      > tutaj stek bzdor, czy ty sie z tym zgadzasz i potwierdzasz jego wywody,
                      powiedz
                      >
                      > nam?

anty-amerykanskie...
                      nie dosc , ze masz ZERO wiedzy o polityce i politologii, to jeszcze i kultury
                      Ci brak. jak wiesz jednak, kobiety mam zwyczaj na tym forum, Kochanie,
                      osczedzac...
                      ile masz lat? - 15?

Tfuj , jak zawsze, Dr. J.K.
                      tu troche literatury do doszkolenia:

www.foreignaffairs.org

• jennifer5 Re: Widzisz Jennifer moje ty biedactwo antyameryk 25.06.05, 17:59
                        j-k napisał:

jak wiesz jednak, kobiety mam zwyczaj na tym forum, Kochanie,
                        > osczedzac...

oszczedzaj, oszczedzaj sam powiedziales ze jestes ..... iwona z numerkim
        • felusiak1 Re: typowy przyglup 25.06.05, 17:31
          rachel, bomby nie zniszczyly infrastruktury, te niszcza patriotyczni partyzanci.
          Podobnie ma sie rzecz z ludnoscia, ktora jest wysadzana w powietrze nie przez
          amerykanow. To patriotyczni partyzanci dokonuja rzezi.

> Speak to any Iraqi and they will tell you their standard of living has not
          > improved since the toppling of Saddam Hussein two years ago.

To jak to sie dzieje, ze masowo kupuja appliances z klimatyzatorami wlacznie
          jesli jest im gorzej? Dlaczego zapotrzebowanie na energie elektryczna wzroslo o 60%?
          Sa granice demagogii. Rachel czytaj miedzy wierszami i wyciagaj wnioski.
          I nie mow mi, ze w iraku jest gorace lato to kupuja klimatyzatory. Lato jest tam
          gorace od niepamietnych czasow. Roznica polega na tym, ze teraz ich stac na to.
          I juz nie bajdurz o tym jak codziennie mordujemy. To nie my mordujemy. Tym
          zajmuja sie "patriotyczni partyzanci".
          A czy zauwazylas, ze nikt nie mowi o glodzie w Iraku? Nawet najbardziej
          propagandowe szczekaczki? No jedynie ty we wcieleniu jennipher 5.0.
          Przecietny czlowiek w Iraku materialnie ma lepiej, odpowiedzi dotycza sytuacji
          bezpieczenstwa. Pod tym wzgledem jest znacznie gorzej. W atakach "patriotycznych
          partyzantow" zginelo od poczatku roku okolo 4000 ludzi w tym polowa to kobiety,
          dzieci a nie policjanci. Get a grip.
          • i-love-2-bike Re: typowy przyglup 25.06.05, 17:35
            felusiak1 napisała:

> rachel, bomby nie zniszczyly infrastruktury, te niszcza patriotyczni partyzanci

wa mac,nie dosc,ze mylisz mnie z jen to jeszcze te kretynizmy piszesz. jak
            zrzucamy bomby z gory to co one robia, w koszyk wpadaja?

> .
            > Podobnie ma sie rzecz z ludnoscia, ktora jest wysadzana w powietrze nie przez
            > amerykanow. To patriotyczni partyzanci dokonuja rzezi.

wiesz ile mysmy zabili ludzi?

>
            > > Speak to any Iraqi and they will tell you their standard of living has no
            > t
            > > improved since the toppling of Saddam Hussein two years ago.
            >
            > To jak to sie dzieje, ze masowo kupuja appliances z klimatyzatorami wlacznie
            > jesli jest im gorzej? Dlaczego zapotrzebowanie na energie elektryczna wzroslo o
            > 60%?
            > Sa granice demagogii. Rachel czytaj miedzy wierszami i wyciagaj wnioski.
            > I nie mow mi, ze w iraku jest gorace lato to kupuja klimatyzatory. Lato jest ta
            > m
            > gorace od niepamietnych czasow. Roznica polega na tym, ze teraz ich stac na to.
            > I juz nie bajdurz o tym jak codziennie mordujemy. To nie my mordujemy. Tym
            > zajmuja sie "patriotyczni partyzanci".
            > A czy zauwazylas, ze nikt nie mowi o glodzie w Iraku? Nawet najbardziej
            > propagandowe szczekaczki? No jedynie ty we wcieleniu jennipher 5.0.
            > Przecietny czlowiek w Iraku materialnie ma lepiej, odpowiedzi dotycza sytuacji
            > bezpieczenstwa. Pod tym wzgledem jest znacznie gorzej. W atakach "patriotycznyc
            > h
            > partyzantow" zginelo od poczatku roku okolo 4000 ludzi w tym polowa to kobiety,
            > dzieci a nie policjanci. Get a grip.

you better get one,bo wszystko ci plywa przed oczami felusiak. jak widze bylismy
            w tym samym czasie w Polsce w zeszlym roku,szkoda,ze nie lecielismy tym samym
            samolotem lot wowczas bylby o wiele krotszy.
        • peacemaker2 Re: typowy przyglup 06.07.05, 22:04
          Czy sie poprawilo w Iraku? Moze i nie ale tam jeszcze trwa wojna. Wroc myslami
          do drudiej wojny swiatowej czy myslisz ze ludzie sie wtedy ogladali za
          rarytasami? Oczywiscie ze nie im chodzilo o przezycie. To jest troche inna
          wojna ale nie zmienia to faktu ze wciaz ona trwa. A co do pytania sie any Iraqi
          tak sie sklada ze znam kilka rodzin z czasow kiedy tam bylem w 2003 i oni
          akurat cieszyli sie ze Saddama nie ma. Czy wiezyli ze Amerykanie od nich wyjda?
          nie wszyscy ale jeszcze zobaczymy, ciekawy jestem cy zobacze jakies przeprosiny
          na tym forum(oczywiscie nie pod moim adresem) jezeli sie okaze ze jednak Bush
          nie chce zajac iraku.
      • jennifer5 rzepaku ozimego w tem roku zebralizmy... 25.06.05, 17:22
        felusiak1 napisała:

> w tymze artykule czytamy:
        > "At the same time, demand has increased by 60% as Iraqis have rushed out to
        buy
        > televisions, fridges, freezers and air conditioning."
        > W tym samym czasie zapotrzebowanie(na energie elektryczna) wzroslo o 60% gdyz
        > irakijczycy masowo kupuja telewizory, lodowki, zamrazarki i klimatyzatory".
        > ============
        > No prosze, taki glod a klimatyzatory kupuja. Glodni ale wygodni.
        > Nic sie nie poprawilo w Iraku.
        > Moja mila idiotko, jesli zapotrzebowanie na energie rosnie to znaczy, ze sie
        > poprawia a jesli o 60% to oznacza, ze sie bardzo mocno poprwia.

pamietam takie slowa wypowiedziane przez jednego takiego felusiaka: rzepaku
        ozimego w tem roku zebralizmy...

> =============
        > to ze jestes przeciwniczka amerykanskiej inwazji i okupacji nie zwalnia od
        > trzymania sie faktow. to co robisz dyskredytuje ciebie i tobie podobnych
        > stawiajac was w rzedzie oszolomionych doktrynerow.
        > NIENAWISC ZASPEPIA czego ty jestes najlepszym przykladem. Polykasz haczyk bez
        > przynety.

Jestes rozzbrajajaco prosty, dla ktorej kliki pracowales, jestes gomulkowy czy
        gierkowski twor?
        • i-love-2-bike Re: rzepaku ozimego w tem roku zebralizmy... 25.06.05, 17:26
          jennifer5 napisała:

>
          >
          > > =============
          > > to ze jestes przeciwniczka amerykanskiej inwazji i okupacji nie zwalnia o
          > d
          > > trzymania sie faktow. to co robisz dyskredytuje ciebie i tobie podobnych
          > > stawiajac was w rzedzie oszolomionych doktrynerow.
          > > NIENAWISC ZASPEPIA czego ty jestes najlepszym przykladem. Polykasz haczyk
          > bez
          > > przynety.
          >
          > Jestes rozzbrajajaco prosty, dla ktorej kliki pracowales, jestes gomulkowy czy
          > gierkowski twor?

on chyba z mauzoleum lenina powstal,troche rusty na umysle i w kosciach,az
          smiech pusty ogarnia na te jego itotyczne komentarze,ze ludzie w kraju gdzie sie
          toczy wojna maja sie lepiej bo se lodowe kupia.
          • jennifer5 Re: rzepaku ozimego w tem roku zebralizmy... 25.06.05, 17:31
            i-love-2-bike napisała:
            >
            > on chyba z mauzoleum lenina powstal,troche rusty na umysle i w kosciach,az
            > smiech pusty ogarnia na te jego itotyczne komentarze,ze ludzie w kraju gdzie
            si
            > e
            > toczy wojna maja sie lepiej bo se lodowe kupia.

potwierdza sie teza ze biorokratyczne kreatury nie znaja realiow, on pisze
            o 'logice' niech mi przedstawi jeden logiczny argument na poparcie ze w kraju
            gdzie wybuchaja bomby kazdego dnia jest lepiej. Weisz, on nie jest wart
            powietrza ktorym oddycha, gdyby powietrze mialo mozliwosc wyboru, biedak by sie
            udusil.
            • i-love-2-bike Re: rzepaku ozimego w tem roku zebralizmy... 25.06.05, 17:32
              jennifer5 napisała:

> potwierdza sie teza ze biorokratyczne kreatury nie znaja realiow, on pisze
              > o 'logice' niech mi przedstawi jeden logiczny argument na poparcie ze w kraju
              > gdzie wybuchaja bomby kazdego dnia jest lepiej. Weisz, on nie jest wart
              > powietrza ktorym oddycha, gdyby powietrze mialo mozliwosc wyboru, biedak by sie
              >
              > udusil.

juz sie dusi dlatego nie odpowiada,jasia do tego oddelegowal:))
              • jennifer5 Re: rzepaku ozimego w tem roku zebralizmy... 25.06.05, 17:35
                i-love-2-bike napisała:

> jennifer5 napisała:
                >
                >
                > > potwierdza sie teza ze biorokratyczne kreatury nie znaja realiow, on pisz
                > e
                > > o 'logice' niech mi przedstawi jeden logiczny argument na poparcie ze w k
                > raju
                > > gdzie wybuchaja bomby kazdego dnia jest lepiej. Weisz, on nie jest wart
                > > powietrza ktorym oddycha, gdyby powietrze mialo mozliwosc wyboru, biedak
                > by sie
                > >
                > > udusil.
                >
                > juz sie dusi dlatego nie odpowiada,jasia do tego oddelegowal:))
                >

podobno mial nas ignorowac.
                • i-love-2-bike Re: rzepaku ozimego w tem roku zebralizmy... 25.06.05, 17:39
                  jennifer5 napisała:

> > juz sie dusi dlatego nie odpowiada,jasia do tego oddelegowal:))
                  > >
                  >
                  > podobno mial nas ignorowac.

he,he podobno ty i ja to ta sama osoba:)))) jak widzisz ciezko panom idzie to
                  ignorowanie niedouczonych i tepych kobiet na forum. nie ma dnia,aby ktos czegos
                  na moj temat nie napisal,a ty jak widze zaczynasz dorownywac mi w popularnosci.
                  oj bo mnie zazrdosc zje,ze taka konkurencje mam gozna:)))
                  • arap1 Re: rzepaku ozimego w tem roku zebralizmy... 25.06.05, 17:59
                    i-love-2-bike napisała:

> jennifer5 napisała:
                    >
                    >
                    > > > juz sie dusi dlatego nie odpowiada,jasia do tego oddelegowal:))
                    > > >
                    > >
                    > > podobno mial nas ignorowac.
                    >
                    > he,he podobno ty i ja to ta sama osoba:)))) jak widzisz ciezko panom idzie to
                    > ignorowanie niedouczonych i tepych kobiet na forum. nie ma dnia,aby ktos
                    czegos
                    > na moj temat nie napisal,a ty jak widze zaczynasz dorownywac mi w
                    popularnosci.
                    > oj bo mnie zazrdosc zje,ze taka konkurencje mam gozna:)))
                    >
                    > JAKO SPLUWACZA...OWSZEM..jeszcze nie razu nie chybilem plujac na odleglosc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka