arap1 25.06.05, 09:03 MILION ZYDOW ...wtargna sie do POLSKI jak podaje htt://ratujmy.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_z_polskiego_dworku Re: STRASZNE...POTOP...grozi POLSCE...:-))))) 25.06.05, 09:12 No, ja znam jednego takiego Zyda który się stara o polskieg obywatelstwo :-))) Ziarnko do ziarnka... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: STRASZNE...POTOP...grozi POLSCE...:-)))))+ 25.06.05, 09:13 I nie boisz sie o cnote swa? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_polskiego_dworku Re: STRASZNE...POTOP...grozi POLSCE...:-)))))+ 25.06.05, 09:15 To "znam" nie było w sensie biblijnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: STRASZNE...POTOP...grozi POLSCE...:-)))))+ 25.06.05, 09:17 A ja o ziarnkach. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: STRASZNE...POTOP...grozi POLSCE...:-))))) 25.06.05, 09:20 te ZYDZI maja straszne duze ginetalja....a u rasowych europejczykow male..wedlug teorji GEBELSA.. co ??:-)))))POTOP ZAPEWNIONY Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: aaki specjalnie dla ciebie... 25.06.05, 09:37 www.jsbielicki.com/piast/piast-344.htm Odpowiedz Link Zgłoś
aaki arap- specjalnie dla ciebie... 25.06.05, 10:38 www.steakandcheese.com/downloads/Fuck%20You.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: arap-martw się o mózg,nie o ginetalja 25.06.05, 09:37 aaki napisała: > :-) A jak on sie moze martwic o cos czego nie posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki no wiesz -dinozaury miały 2 centralne osrodki 25.06.05, 10:34 nerwowe-może arap ma drugi w okolicy ginetaljów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Chce tez zworocic wasza uwage na rdzen "gine" 25.06.05, 13:07 w uzytym przez arapa slowie "ginetalia"..gine po grecku znaczy kobieta..tak wiec pytam, co tak naprawde arap, jako Zyd, posiada w wiadomym miejscu??:))) aaki napisała: > nerwowe-może arap ma drugi w okolicy ginetaljów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: STRASZNE...POTOP...grozi POLSCE...:-))))) 25.06.05, 11:21 STRASZNE SCENY ..przed ambasada PR..dziesatki tysac zydow.walcza o prawo.chca szybko dostac polskie paszporty ze by wzac udzial n najezdzie na Polske.przed ambasadami PR w u.s.a anglii dantejskie sceny...nawet sa zabici...:-))))))na pytanie dzennikarzy po co to im?,nie umieli dac odpowiedzi,,,,napewno milosc do bylej OJCZYZNY....skomentowal polak wzdychajac po drodze do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: powstancie z kolan ..CYJON pomoze 25.06.05, 16:26 co wasze to nasze..co nasze to nasze ...kamiennice sklepy.. itd zabrane zydom Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: kolonizacja POLSKI...przez ZYDOW.....HM..... 25.06.05, 16:44 NIE WIEDZIALEM ......iformacja z htt://ratujmy.blogspot.com... tylko nie pisza kiedy wysprzedaz ziem w tej kolonii ciekawe???moze jest iformacja z pierwszej reki??? ...cos o tym te szmatlawcy nie pisza Odpowiedz Link Zgłoś