Dodaj do ulubionych

Wojna z islamem

IP: *.acn.waw.pl 13.09.01, 23:43
Islam, i dzikusow wyznajacychh ta religie powinno sie wyizolowac od reszty
ludzkosci, zeby sie sami powybijali. A wszystkich ortodoksow zabic od razu.
Swoja droga, krew arabow i tak sie poleje... to kwestia czasu, kiedy te swinie
zaczna zdychac...
Pluje im w twarz i mowie : SMIERC!
Obserwuj wątek
    • Gość: nowak Re: Wojna z islamem IP: 10.128.134.* / *.acn.pl 14.09.01, 19:58
      Gość portalu: Szatan napisał(a):

> Islam, i dzikusow wyznajacychh ta religie powinno sie wyizolowac od reszty
      > ludzkosci, zeby sie sami powybijali. A wszystkich ortodoksow zabic od razu.
      > Swoja droga, krew arabow i tak sie poleje... to kwestia czasu, kiedy te swinie
      > zaczna zdychac...
      > Pluje im w twarz i mowie : SMIERC!

Zastanawiałam się, czy w ogóle warto odpowiadać na coś takiego... Ale jednak,
      nadzieja, że może komus przemówię do rozsądku zwyciężyła.
      Islam jest piękną i fascynującą religią, ma wiele wspólnego z judaizmem i
      chrześcijaństwem.
      Islam wyznają różni ludzie, być może również "dzikusy".
      Zło jest obecne zawsze i wszędzie, nie jest przypisane do jednej nacji, religii,
      koloru skóry, oczu etc.
      A na koniec małe pytanko: ile Ty masz latek drogi Szatanie?
      • Gość: Muslim Re: Wojna z islamem IP: *.*.*.* 14.09.01, 20:03
        Gość portalu: nowak napisał(a):

> Gość portalu: Szatan napisał(a):
        >
        > > Islam, i dzikusow wyznajacychh ta religie powinno sie wyizolowac od reszty
        >
        > > ludzkosci, zeby sie sami powybijali. A wszystkich ortodoksow zabic od razu
        > .
        > > Swoja droga, krew arabow i tak sie poleje... to kwestia czasu, kiedy te sw
        > inie
        > > zaczna zdychac...
        > > Pluje im w twarz i mowie : SMIERC!
        >
        > Zastanawiałam się, czy w ogóle warto odpowiadać na coś takiego... Ale jednak,
        > nadzieja, że może komus przemówię do rozsądku zwyciężyła.
        > Islam jest piękną i fascynującą religią, ma wiele wspólnego z judaizmem i
        > chrześcijaństwem.
        > Islam wyznają różni ludzie, być może również "dzikusy".
        > Zło jest obecne zawsze i wszędzie, nie jest przypisane do jednej nacji, religii
        > ,
        > koloru skóry, oczu etc.
        > A na koniec małe pytanko: ile Ty masz latek drogi Szatanie?

szatan jest to nie zidentifikowany chodzacy pisaczy glupot czyli w skroce ZCPG
        co do wiek to mniej wiecej od moment ktory sie pojawil czlowiek na ziemii
        sporo no nie?

• Gość: Szatan Re: Wojna z islamem IP: *.acn.waw.pl 14.09.01, 22:31
          Muslim... zadziwiasz mnie coraz bardziej...
          • Gość: Muslim Re: Wojna z islamem IP: *.*.*.* 14.09.01, 22:32

> Muslim... zadziwiasz mnie coraz bardziej...

niby czemu :-)
          • Gość: Muslim Re: Wojna z islamem IP: *.*.*.* 14.09.01, 22:36
            do szatana
            mylisz sie nalezy walczyc z kazdym fanatyzm nawet u ateistow...
            co ci szkodzi ze ktos wieze w boga czy jest zydem czy chrzestianin czy
            muzulmanin
            o ile przestrzega swoich zasad z ktorym nie musisz zgadzac sie ale szanuje
            reszta...?
            taci sa
            to ze jestes ateista czy szatanista to woj wybor dopiki nikomu nic zlygo nie
            robisz nalezy cie tolerowac
            mozna albo starac sie cie o czyms przekonac
            lub zignoriwac cie
            ale w zadnym wypadku o ile nikogo nie skrzywdzic cie skrzywdzic...
      • Gość: Szatan Re: Wojna z islamem IP: *.acn.waw.pl 14.09.01, 22:30
        Nie przekonuje mnie twe pianie na temat piekna tej religii... Jest tak samo
        glupia jak chrzescijanstwo, czy judaizm.
        Ile mam lat?
        A co to za roznica... Wszak kazdy moze stukac w klawisze. Moze jestem mlodym,
        zakompleksionym chlopcem... a moze doroslym mezczyzna.
        Czy to wazne? Zgineli ludzie, to jest wazne. Trzeba ukarac winnych i trzeba sie
        zabezpieczyc na przyszlosc...
        Dodam moze tylko do swego watku, ze nie tylko z islamem trzeba walczyc. Z KAZDA
        religia trzeba walczyc, gdyz religie rodza konflikty...
        • Gość: nowak Re: Wojna z islamem IP: 10.128.134.* / *.acn.pl 14.09.01, 22:43

> Nie przekonuje mnie twe pianie na temat piekna tej religii... Jest tak samo
          > glupia jak chrzescijanstwo, czy judaizm.
          > Ile mam lat?
          > A co to za roznica... Wszak kazdy moze stukac w klawisze. Moze jestem mlodym,
          > zakompleksionym chlopcem... a moze doroslym mezczyzna.
          > Czy to wazne? Zgineli ludzie, to jest wazne. Trzeba ukarac winnych i trzeba sie
          >
          > zabezpieczyc na przyszlosc...
          > Dodam moze tylko do swego watku, ze nie tylko z islamem trzeba walczyc. Z KAZDA
          >
          > religia trzeba walczyc, gdyz religie rodza konflikty...
          O, jakież to trafne drogi Szatanie.
          Pozwolisz zatem, ze do zwalczania wybiore sobie religie satanistyczną.

• Gość: Szatan Re: Wojna z islamem IP: *.acn.waw.pl 15.09.01, 09:32
            > O, jakież to trafne drogi Szatanie.
            > Pozwolisz zatem, ze do zwalczania wybiore sobie religie satanistyczną.
            >

Moje pseudo nie ma nic wspolnego z owym mitem...
            Poza tym, satanizm jest ideologia, nie religia...
            Mozesz zaczac niszczyc, mnie on nie dotyczy. Nie wyznaje zadnych bozkow, kultow
            ani ideologi.
            • Gość: nowak Re: Wojna z islamem IP: 10.128.134.* / *.acn.pl 15.09.01, 12:05
              Brak religii to też religia - wiara we własną nieomylność :)
    • Gość: mm Re: Wojna z islamem IP: *.chello.pl 14.09.01, 20:44

> Islam, i dzikusow wyznajacychh ta religie powinno sie wyizolowac od reszty
      > ludzkosci, zeby sie sami powybijali. A wszystkich ortodoksow zabic od razu.
      > Swoja droga, krew arabow i tak sie poleje... to kwestia czasu, kiedy te swinie
      > zaczna zdychac...
      > Pluje im w twarz i mowie : SMIERC!

Powiem krotko sp......mm
    • Gość: Smutek Re: Wojna z islamem IP: *.sympatico.ca 15.09.01, 17:18
      Mam złamane serce. Moje serce pękło, kiedy Twin Towers legły w gruzach i pęknie
      na nowo, kiedy bomby dosiegną afgańskich wieśniaków. Nie morzemy umażać
      własnego bólu poprzez sprawianie bólu innym. Dlaczego Kosciól Katoliski milczy
      i nie przypomni nam, że przemoc nigdy nie była i nigdy nie będzie rozwiązaniem
      dla przemocy. Nasze człowieczeństwo jest na nowo zagrożone, kiedy staramy sie
      nadać przemocy charakter moralnego zobowiązania. Cierpienie, które przyniesie
      odwet wojskowy, powróci i na nowo dotknie naszycg serc. Nie możemy gloryfikować
      wojny, teraz jest czas aby nawzajem uczyć sie pokoju. Odpowiedzialność nie jest
      wyłączną wlaściwością naszych wrogów. Naszym wrogiem jest przemoc w naszych
      sercach. Moje serce pęka na coraz mniejsze kawałki.
      • Gość: Proam Re: Wojna z islamem IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.09.01, 19:57

Smutek, idz jutro do kosciola i zobaczysz ze nie milczy. Moze Cie to rozweseli
        i nawroci terrorystow.

Gość portalu: Smutek napisał(a):

> Mam złamane serce. Moje serce pękło, kiedy Twin Towers legły w gruzach i pęknie
        >
        > na nowo, kiedy bomby dosiegną afgańskich wieśniaków. Nie morzemy umażać
        > własnego bólu poprzez sprawianie bólu innym. Dlaczego Kosciól Katoliski milczy
        > i nie przypomni nam, że przemoc nigdy nie była i nigdy nie będzie rozwiązaniem
        > dla przemocy. Nasze człowieczeństwo jest na nowo zagrożone, kiedy staramy sie
        > nadać przemocy charakter moralnego zobowiązania. Cierpienie, które przyniesie
        > odwet wojskowy, powróci i na nowo dotknie naszycg serc. Nie możemy gloryfikować
        >
        > wojny, teraz jest czas aby nawzajem uczyć sie pokoju. Odpowiedzialność nie jest
        >
        > wyłączną wlaściwością naszych wrogów. Naszym wrogiem jest przemoc w naszych
        > sercach. Moje serce pęka na coraz mniejsze kawałki.

• Gość: ARABKA Re: Wojna z islamem IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 15.09.01, 18:44
      Drogi Szatanie,
      czy myslisz, ze tylko Arabowie wyznaja islam? Czy wiez jaki jest odsetek?
      Przestan mowic bzdury, bo az mi sie nie dobrze robi jak czytam Twoje wypowiedzi.
      Sam zachowujesz sie jak dzikus. Czego nie znasz to sie boisz.
      Po drugie, to nie z wiara trzeba walczyc a z tymi co pod jej parasolem dokonuja
      zbrodni!

Ciebie tez nalezaloby zamknac.Jestes nie bezpieczny juz w swoich wypowiedziach,
      az strach pomyslec co by sie stalo na ulicy.
      • Gość: besciak Re: Wojna z islamem IP: *.ip-pluggen.com 15.09.01, 19:40
        Popieram. Jego i kazdego jednego muzulmanskiego fanatyka i tych ktorzy ich
        popieraja. A popierac to popiera ich wiele Muzulmanow.
      • Gość: Proam Re: Wojna z islamem IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.09.01, 20:01
        Droga Arabko,

wlasnie Habib przyznal (patrz "Ameryka jest sama sobie winna")
        ze celem islamu jest podporzadkowanie swiata. Dodal tez ze
        "nie zawsze" musi byc to robione sila. Ja znam islam, moja zona jest
        byla muzulmlanka. Nie mam zadnych uprzedzen. Szanuje muzulmlan
        jako groznych przeciwnikow z wizja podporzadkowania swiata.

Gość portalu: ARABKA napisał(a):

> Drogi Szatanie,
        > czy myslisz, ze tylko Arabowie wyznaja islam? Czy wiez jaki jest odsetek?
        > Przestan mowic bzdury, bo az mi sie nie dobrze robi jak czytam Twoje wypowiedzi
        > .
        > Sam zachowujesz sie jak dzikus. Czego nie znasz to sie boisz.
        > Po drugie, to nie z wiara trzeba walczyc a z tymi co pod jej parasolem dokonuja
        >
        > zbrodni!
        >
        > Ciebie tez nalezaloby zamknac.Jestes nie bezpieczny juz w swoich wypowiedziach,
        >
        > az strach pomyslec co by sie stalo na ulicy.

• Gość: ARABKA Re: Wojna z islamem IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 15.09.01, 20:10
          Wiesz co mnie przeraza- brak tolerancji, glupota i ta straszliwa nienwisc.
          Wiesz Proam, chcialam tu zostac na stale, ale nie chce sie bac kazdym razem jak
          bede wychodzic na dwor o swoje zycie i myslec czy spotkam na swojej drodze
          jednego z tych co pisza tu swoje poglady. Ja nikomu nie zabraniam wypowiadac
          sie, ale naprawde patrze na to z przerazeniem.
          Nie mowie, ze nie znam Polakow innych niz Ci tutaj, ale po przeczytaniu tych
          wypowiedzi zaczynam sie powoli bac.
          • Gość: Proam Do Arabki IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.09.01, 20:13
            Musisz oddzielic glupcow od reszty. Co jest nietolerancyjnego w tym
            co napisalem?

Pozdrowienia,

Proam

> Wiesz co mnie przeraza- brak tolerancji, glupota i ta straszliwa nienwisc.
            > Wiesz Proam, chcialam tu zostac na stale, ale nie chce sie bac kazdym razem jak
            >
            > bede wychodzic na dwor o swoje zycie i myslec czy spotkam na swojej drodze
            > jednego z tych co pisza tu swoje poglady. Ja nikomu nie zabraniam wypowiadac
            > sie, ale naprawde patrze na to z przerazeniem.
            > Nie mowie, ze nie znam Polakow innych niz Ci tutaj, ale po przeczytaniu tych
            > wypowiedzi zaczynam sie powoli bac.

• Gość: ARABKA Re: Do Arabki IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 15.09.01, 20:17
              Nie mowilam do Ciebie, tylko do innych tutaj piszacych. Poczytaj niektore - co
              ja mowie, wiekszosc wypowiedzi. Nie staje Ci wlos na glowie?
              • Gość: Proam Re: Do Arabki IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.09.01, 20:21
                Poczytaj sobie co pisza o kosciele katolickim i katolikach.
                Jak widzisz, to wolny kraj i bezmozgowcy tez cos maja do odreagowania.
                Mozesz u nas mieszkac i nie obawiac sie. Wiekszosc to normalni dobrzy
                ludzie bez dostepu do internetu.

> Nie mowilam do Ciebie, tylko do innych tutaj piszacych. Poczytaj niektore - co
                > ja mowie, wiekszosc wypowiedzi. Nie staje Ci wlos na glowie?

• Gość: ARABKA Re: Do Arabki IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 15.09.01, 20:26
                  Dziekuje za Twoje wypowiedzi i dodanie mi wiary w "normalnych", myslacych
                  innymi kategoriami Polakow,

Z szacunkiem,
                  Pozdrawiam
                  • Gość: besciak Re: Do Arabki IP: *.ip-pluggen.com 15.09.01, 21:43
                    Nie spotkalem sie z tym aby w Polsce jaka kolwiek kobieta pochodzenia
                    Arabskiego starala sie o staly pobyt. Nigdy sie nie spotkalem z tym aby SAMOTNA
                    kobieta pochodzenia arabskiego starala sie o pobyt. Po pierwsze zadna kobieta
                    arabska nie dostanie pozwolenia na wyjazd ze swojego kraju na wlasna reke. Po
                    drugie to moze jej to grozic kara smierci. Po 3 kobiety arabskie nie maja prawa
                    slubic mezczyzn o innym wyznaniu niz Islam. Smiechu warte. Napewno nie sama. A
                    jezeli z mezem to pierwszy ich przystanek nie jest Polska a ostatni to kraje
                    nordyckie. Cos mi tu znowu nie gra. Krecenie i jeszcze raz krecenie. Pani
                    Arabko widze ze szukasz glupka i glupka znalazlas.
                    • Gość: Proam Re: Do Besciaka IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.09.01, 22:12
                      Moja zona, Arabka przyjechala z rodzicami. Jej ojciec byl dyplomata w bylym obozie.
                      Studiowala w Polsce. Nie wiem o jakim glupku ty mowisz.
                      • Gość: besciak Re: Do Besciaka IP: *.ip-pluggen.com 15.09.01, 22:19
                        Gość portalu: Proam napisał(a):

> Moja zona, Arabka przyjechala z rodzicami.

Nie wierze jak mi zdjecia nie wysles.

> Jej ojciec byl dyplomata w bylym obo
                        > zie.

W jakim obozie?

> Studiowala w Polsce. Nie wiem o jakim glupku ty mowisz.

To bylo tak, bociana dziobal szpak a potem byla zmiana i szpak dziobal bociana.
                        • Gość: Proam Re: Do Besciaka IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.09.01, 22:22
                          Obozie socjalistyczno-koncentracyjnym. Niestety, 20 lat temu byly
                          pogrozki pod jej adresem. Nie doczekasz sie zdjecia. Nie wspomagamy
                          terrorystow.
                    • Gość: Muslim do besciak IP: *.*.*.* 15.09.01, 22:24
                      kim jest dla was czlowiek nie zalezny od jego plci jak ma ojca zyda a matka z
                      innygo wyznania?
                      nikim
                    • Gość: ARABKA Re: Do Arabki IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 16.09.01, 12:42
                      Czy ja powiedzialam, ze jestem tu sama? Czy powiedzialam, ze nie mam meza? I co
                      Ty opowiadasz, ze grozi nam kara smierci za osiedlenie sie w Polsce!
                      Mam meza, rowniez Araba. Oboje pochodzimy z Algierii.
                      Wiec jak nie wiesz jak jest naprawde to nie mow, ze oszukuje ludzi! Ja nie
                      podwarzam Twojej tozsamosci.
    • Gość: killer Re: Wojna z islamem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 20:09
      smierc brudnym islamskim swiniom. SMIERC. SMIERC. SMIERC. SMIERC. SMIERC.
      SMIERC.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka