mirmilek 10.07.05, 19:01 co do israela, to sprawa wyglada inaczej. wg mnie popelnilismy blad w 1948, nie wysiedlajac wszystkich arabow z terenow, ktore byly przeznaczone na israel. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx niezly tekst, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 19:05 mirmilek napisał: > co do israela, to sprawa wyglada inaczej. wg mnie popelnilismy blad w 1948, nie > wysiedlajac wszystkich arabow z terenow, ktore byly przeznaczone na israel. > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > > niezly tekst, co? > > powiedzialabym,ze dziewiczo szczery,jak dana. sprobuj powiedziec to na odwrot,czyli,ze w 48 swiat popelnil blad kreujac to panstwo,a bedziesz slyszal dziewiczo czyste slowa ANTYSEMITA Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek rzuc jeszcze okiem na te linki: 10.07.05, 19:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26259810&a=26263363 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26256200&a=26262936 przeciez to normalnie kopia hitlerowskiej propagandy przeciwko zydom. wlos sie jezy na glowie. co gorsza, ona nie ogranicza sie do krzewienia nienawisci, tylko w ktoryms tam poscie do tego francuza nawoluje do "dzialania"... co za ludzie po tym swiecie chodza... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: rzuc jeszcze okiem na te linki: 10.07.05, 19:11 mirmilek napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26259810&a=26263363 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26256200&a=26262936 > przeciez to normalnie kopia hitlerowskiej propagandy przeciwko zydom. wlos sie > jezy na glowie. co gorsza, ona nie ogranicza sie do krzewienia nienawisci, tylk > o > w ktoryms tam poscie do tego francuza nawoluje do "dzialania"... > > co za ludzie po tym swiecie chodza... > > niezle trenowani,do tego trzeba dosyc dlugiego stazu,od razu sie takim madrym nie rodzisz.w koncu widac co sie u nich dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Wolna od Arabow cala Palestyna. 10.07.05, 19:20 Moze najpierw Liban, Sudan i Egipt, ale my czas mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty a co do ciebie mirmilek 10.07.05, 19:23 to kiedy twoi rodzice popełnili błąd dając początek twojemu żywotowi? zawsze był to mniejszy błąd niż zaniechanie wysiedlenia arabów a i to szkoda i to szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez sluchaj sempiasty 10.07.05, 19:24 czy trzeba sie znizac do takich idiotyzmow?? to tylko daje im bron do reki, a czy Tobie sie choc humor rpzez to poprawil? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek o, prosze, jak sie z sempiastym skumpliles 10.07.05, 19:25 z kim przestajesz, takim sie stajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: o, prosze, jak sie z sempiastym skumpliles 10.07.05, 19:57 mirmilek napisał: > z kim przestajesz, takim sie stajesz. > no prosze jaka ladna zgraja rasistow z krwi i kosci,felczer semp mowi,zeby osoby niezgadzajace sie z jego chorym swiatopogladem likwidowac,pewnie skonczyl czytac "mein kampf", a mnius jak manius maly rasistowski piesek szczeka ,gdzie kosci rzucaja.tylko czekac na antosia jak tu wskoczy z wierszem. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: o, prosze, jak sie z sempiastym skumpliles 10.07.05, 20:17 i-love-2-bike napisała: > mirmilek napisał: > > > z kim przestajesz, takim sie stajesz. > > > > no prosze jaka ladna zgraja rasistow z krwi i kosci,felczer semp mowi,zeby osob > y > niezgadzajace sie z jego chorym swiatopogladem likwidowac,pewnie skonczyl czyta > c > "mein kampf", a mnius jak manius maly rasistowski piesek szczeka ,gdzie kosci > rzucaja.tylko czekac na antosia jak tu wskoczy z wierszem. Czy ktoś zrozumiał ten tekst? ja nie więc proszę o odpowiedź na pytania pomocnicze: Czy można być rasistą z krwi i kości? Czym taki rasista różni się od rasisty z przekonania? Zgraja – ilu to rasistów? Jak wygląda rasistowski piesek? A kto głośniej szczeka: mały rasistowski piesek Czy też może Cyklistka-rowerzystka? Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Zawsze do usług 10.07.05, 20:28 i-love-2-bike napisała: tylko czekac na antosia jak tu wskoczy z wierszem. Święta krowa Mlekodajna, piękna, zdrowa, Żyła kiedyś zwykła krowa. Z przodu żarła trawę z sieczką, A z tyłu dawała mleczko. Dawała je w zimie, w lecie, Uwielbiali krowę kmiecie. Prawie hołd składali krowie, Aż jej przewrócili w głowie. Uwierzyła że jest święta I zrobiła się nadęta, Okrąglejsza od balona, I jakaś taka natchniona... Poszedł ją wydoić Wicek, A krowa w krzyk: - Won od cycek! W ziemię bij przede mną głową, Jestem bowiem świętą krową! Przyjechał krówski pan likarz, - Co ty tak - powiada - brykasz? Krowa, nie speszona wcale, - Odejdź - mówi - konowale, Właśnie czuję, że powoli Dostaję już aureoli! - Nieraz - rzekł lekarz - przy wzdęciu Szajba odbija bydlęciu, Nie bierz żeż, durny bawole, Tej szajby za aureolę, I posłuchaj mojej rady - Zrób ze dwa lub trzy przysiady, Bo cię te gazy uśmiercą! - Milcz - krowa na to - bluźnierco! Nie chciała słuchać dyrektyw, Bluzgała stekiem inwektyw, Aż doktor, co nie miał czasu, Zasunął jej szprycę z kwasu, Poczem schował się w lucernie, A ta krowa jak nie świernie! (czyli jak nie zaświergoli) I brzuch jej opadł powoli, Znów zrobiła się zwyczajna, Grzeczna, i w ogóle fajna... Wniosek: żadne dyrektywy, Nie zastąpią lewatywy! Andrzej Waligórski oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Zawsze do usług 10.07.05, 20:39 Kto ty jestes - jajeczko Jaki znak twoj - zolteczko Gdzie ty mieszkasz - w skorupce W jakim kraju - w kurzej dupce Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: sluchaj sempiasty 10.07.05, 19:51 pisz spokojnie bo ci się litery na klawiaturze za często mylą a komu to ja daję broń do ręki? i jaka to broń? a ty co za jeden, ze chcesz decydować jak i co mogę pisac na forum? moje idiotyzmy ci się nie podobają? to idź plewić grządki do ogródka bo to całe forum to w 90 % idiotyzmy debilizmy mirmilkolizmy etc. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: sluchaj sempiasty 10.07.05, 19:54 moj problem to tylko dysleksja:) Twoj daleko glebszy sadzac po tym pierwszym zdaniu do mirmila a jezeli chce mi sie robic za forumowa przyzwoitke to co zabronisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek oj tak, ale mimo wszystko 10.07.05, 20:08 to kolega jeszcze jest "my" w opozycji do "nich", nie? pytanie teoretycznie: co musialby s. napisac, zeby przestal byc "my"? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez mirmilku znow inteligencja szwankuje 10.07.05, 20:11 to prawda ze odnosilem sie do "nich" ale czy tam bylo cos o "nas"? hmm? Zapraszam wszystkich do dyskusji o historii Rzeczpospolitej Obojga Narodow forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25220 Zapraszam takze na forum watkow swiatowych forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27433 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: mirmilku znow inteligencja szwankuje 10.07.05, 20:15 maniek, jak piszesz do kolegi: "sluchaj, przestan, nie dawaj im argumentow", to jasne jest po ktorej stawiasz sie stronie. niestety po stronie s. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: mirmilku znow inteligencja szwankuje 10.07.05, 20:20 mirmilku, takie uproszczenie to moglo powstac tylko i wylacznie w Twojej cos ostatnio szwankujacej glowie, czyzby mistrz manipulacji umarl??? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: mirmilku znow inteligencja szwankuje 10.07.05, 20:30 to nie uproszczenie manius. to logiczny wniosek. czy do goldbauma albo do wqrwionego napisales kiedys cos podobnego? czy czujesz, ze moglbys do nich cos takiego napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: mirmilku znow inteligencja szwankuje 10.07.05, 20:31 czys zachorowal?????? to chyba najlepszy zart jaki slyszalem ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: mirmilku znow inteligencja szwankuje 10.07.05, 20:33 i najlepszy dowod, ze ani golbaum ani wqrwiony to dla ciebie sa wlasnie ci "oni" a sempiasty nie. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: oj tak, ale mimo wszystko 10.07.05, 20:12 mirmilek napisał: > to kolega jeszcze jest "my" w opozycji do "nich", nie? > > pytanie teoretycznie: co musialby s. napisac, zeby przestal byc "my"? > > kolega semp nigdy ne przestanie byc my,bo on jest po dobrej stronie starozakonnych,a ci jak wiadomo wzbudzaja zachwyt mannego,wiec na nic mirmil nie licz. kolega sempiasty to zupelny deliryk,ale czasami bywa smieszny,w wiekszosci wpisow niestety zalosnie tepy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Sempiasty jak tam z Twoimi klamstwami 10.07.05, 19:29 Jak Izrael uczył ratownictwa krakowskie pogotowie? Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty jak tam z moimi kłamstwami? 10.07.05, 19:47 ooooo.... to wie mój spowiednik a jeżeli chodzi o ratownictwo: to znowu tradycyjnie jak zawsze nieodmiennie bez odrobiny przyzwoitości łżesz wojciechu nigdy nie pisałem, że Izrael uczy ratownictwa krakowskie pogotowie, pisałem, że krakowskie pogotowie - jak większość służb ratunkowych na świecie - uczy się od słuzb ratunkowych Izraela masz się za inteligenta więc chyba rozumiesz, że to nie to samo jesteś tak przesiąknięty nienawiścią do Żydów że nawet współpracę w ratownictwie medycznym z Izraelem uważasz za coś złego pora się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A to sie nam pimpus rozzuchwalil;) 10.07.05, 20:01 a to mankiem "zamiecie" po forum, a to wojciechem. Maniek uwazaj, bo ci sempiasty purysta-prymitywista antysemicka gebe dorobi, jako to wlasnie wojciechowi uczynic probuje... sempiasty napisał: > ooooo.... > to wie mój spowiednik > > a jeżeli chodzi o ratownictwo: > to znowu > tradycyjnie > jak zawsze > nieodmiennie > bez odrobiny przyzwoitości > łżesz wojciechu > > nigdy nie pisałem, > że Izrael uczy ratownictwa krakowskie pogotowie, > pisałem, że krakowskie pogotowie - > jak większość służb ratunkowych na świecie > - uczy się od słuzb ratunkowych Izraela > masz się za inteligenta więc chyba rozumiesz, > że to nie to samo > > jesteś tak przesiąknięty nienawiścią do Żydów > że nawet współpracę w ratownictwie medycznym > z Izraelem uważasz za coś złego > > pora się leczyć > > > Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: A to sie nam pimpus rozzuchwalil;) 10.07.05, 20:03 no wiesz, nie sadze, a z wojtkiem to ma moze i racje Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Manny czy w komputerze masz kradzione ... wie 10.07.05, 20:20 ale ja nie wiem, to mi powiedz co manius podwedzil,przeciez on do kosciola lazi,to chyba nie powinien przywlaszczac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Manny wskaż jednego z Was który nie klamie!!! 10.07.05, 22:18 wojtus, a kto z nas wg ciebie tutaj klamie? masz dowody? bo wiesz, to znieslawienie... nerwy cie ponosza zlotko? absolwent uniwersytetu taki niezrownowazony??? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A to sie nam pimpus rozzuchwalil;) 10.07.05, 20:05 marouder napisał: > a to mankiem "zamiecie" po forum, a to wojciechem. > Maniek uwazaj, bo ci sempiasty purysta-prymitywista antysemicka gebe dorobi, > jako to wlasnie wojciechowi uczynic probuje... > sempiasty to nie purysta to niedorozwiniety felczer,ktory czyta komentarze ze sciany stajni,gdzie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd tu kłamco masz czarno na białym 10.07.05, 20:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24104077&a=24153638 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: tu kłamco masz czarno na białym 10.07.05, 20:18 wojcd napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24104077&a=24153638 wojtku czy ty nie wiesz z kim masz do czynienia,przeciez to chyba jeden z wiekszych ciezkomyslacych felczerow na tym forum. takim ludziom nie mozna mowic,ze klamali,bo oni nigdy prawdy nie mowia tak czy tak. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 19:25 Bo dziwnym przypadkiem Araby z Cisjordani pozwolili Hebrejom u nich mieszkac( nastepne mirmilka klamstwo), przypomnij sobie wysiedlenie przez was szlachetnych Hebrejow z czesci Jerosolimy( tej starej) i te zawieszenie broni z roku 1948 ,ktore nigdy nie przeszczegaliscie. Dajan wedlug mnie zle zrobil ,ze wszystkich Arabow z calej Palestyny w roku 1967 nie wysiedlil, Turcy to z Grekami na Cyprze pozniej zrobili i cos nikt z tego powodu glosu nie zabral, Albano-Turcy tez to w Kosowie z Serbami zrobili, Araby w Sudanie tez 2,4 milion osob wygnali, i tylko dziekujac koncowi Uni Radzieckiej, tym razem im sie to nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 19:56 zdenerwowalam ci mirmilski moim tekstem???? hihihi, ja naprawde tak uwazam... nu, ale nie denerwuj sie, teraz mamy 2005 i wtedy ich nie wysiedlilismy... :)))) ale ty przeciez strasznie lubisz takie sensacyjki sprzed 60 lat nie???? uj, mirmilciu, ile przyjemnosci ty mi sprawiasz.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 20:04 dana33 napisała: > zdenerwowalam ci mirmilski moim tekstem???? hihihi, ja naprawde tak uwazam... > nu, ale nie denerwuj sie, teraz mamy 2005 i wtedy ich nie wysiedlilismy... :))) > ) > ale ty przeciez strasznie lubisz takie sensacyjki sprzed 60 lat nie???? > uj, mirmilciu, ile przyjemnosci ty mi sprawiasz.... :)))) tia tia danus,wy nic tylko zyjecie historia,a to 2000 historie klanu nam serwujecie,a to holocaust przypominacie,jedyne co ulega przedawnieniu po 20 latach to zbrodnie waszego morela,no i twoje opowiesci sprzed paru latek. jak widac,nie wiesz co mowisz,ale my tobie wybaczamy,bo ty w koncu ostatnim niedojedzonym pierogiem dzielisz sie z glodnymi dziecmi polskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 20:31 rachelciu, a ty co tu wyskoczylas? na pomoc mirmilkowi? ciucka, jemu nic juz nie pomoze.... facet stracil twarz.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 20:10 tak, dana, zdenerwowalas mnie, bo mi sie ukazaly wojenne i powojenne deportacje i jeszcze gorsze rzeczy. nie rozumiem, z czego sie cieszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 20:13 mirmilek napisał: > tak, dana, zdenerwowalas mnie, bo mi sie ukazaly wojenne i powojenne deportacje > i jeszcze gorsze rzeczy. nie rozumiem, z czego sie cieszysz. > > dana cieszy sie jesli uwaza,ze kogos denewuje. nie znasz tej formy zboczen ludzkich? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 20:16 no sa ludzie zlosliwi. oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Mirmil, powiedz mi prosze, jakie ty widzisz 10.07.05, 20:19 mozliwosci rozwiazania problemu nieintegrujacych sie kulturowo i spolecznie( w czesci tez jezykowo ), ulegajacych wahabickiej propagandzie imigrantow islamskich. To nie jest prowokacja z mojej strony, ani tym bardziej poparcie dla deportacyjnych pomyslow danki, ale tylko i wylacznie chec uslyszenia twojego sadu w tej sprawie. mirmilek napisał: > tak, dana, zdenerwowalas mnie, bo mi sie ukazaly wojenne i powojenne deportacje > i jeszcze gorsze rzeczy. nie rozumiem, z czego sie cieszysz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Mirmil, powiedz mi prosze, jakie ty widzisz 10.07.05, 20:27 jak ktos nie chce sie integrowac kulturowo i jezykowo, to jego prywatna sprawa. jak ktos dopuszcza sie przestepstwa, to powinien byc ukarany. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 20:28 lubie cie denerwowac, to takie moje prywatne hobby... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 20:35 nie ma sie czym chwalic, to brzydka cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone W czym Mirmil nie wie albo nie chce wiedziec. 10.07.05, 20:33 Daczego araby wyrzucili wszystkich Hebrejow poza Israelem w Palestynie zyjacych a Hebreje tego z Arabami w israelu zyjacymi nie zrobili? Cos tutaj nie bardzo o szalchetnych Arabach dobrze swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 19:57 i nie zapomnij o Niemcach z Polski i Czech I Polakach z Sowiecji Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: co chodzi danie po glowie: 10.07.05, 20:04 a dlaczego nie zapominać o Niemcach z Czech i Polski? to oni tez wysyłają swoje dzieci obwieszone materiałami wybuchwowymi aby wysadzały się w autobusach i metrze? pomyśl, zanim coś napiszesz masz dzisiaj wyraźnie kiepski dzionek może odrobina brendy przyniesie ci ulgę? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez sempiasty calkiem Ci dzisiaj odbilo??? 10.07.05, 20:08 przeczytaj samsone jeszcze raz i moj post i pomysl a potem sie wypowiadaj, tylko na to myslenie przeznacz wiecej niz pol sekundy widzisz ja sam na chamstwo jak trzeba odpowiadam chamstwem, ale nie trwia znizania sie do aborcyjno-eutanazyjnych porownan bo to jest juz nawet wiecej niz chore Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty co ja tu robię? 10.07.05, 20:28 piszę kolejny artykuł sączę drinka słucham Chopina a forum mam w d... życzę wszystkim państwu miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: co ja tu robię? 10.07.05, 20:31 sempiasty napisał: > piszę kolejny artykuł > sączę drinka ------------------------------------ Rób tylko to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: co ja tu robię? 10.07.05, 20:33 wojcd napisał: > sempiasty napisał: > > piszę kolejny artykuł > > sączę drinka > ------------------------------------ > Rób tylko to drugie. he,he dobra rada,moze resztke niedopita antosiowi podesle,ten popluczyny zawsze pozbiera,bo w nich gustuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co ja tu robię? 10.07.05, 22:17 ujjj, sempiasty, jak ja ci tego drinka zazdroszcze.... u nas taki upal, ze o alkoholu nie moze byc mowy, bo wogole sie czlowiek zamieni w w jeziorko... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś