Dodaj do ulubionych

prosba do Moskowita o male wytlumaczenie

15.07.05, 21:03
Mosko napisal:

"Sledze Dannaczku od dwoch lat i "

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26480898&a=26511464
mozesz mi napisac jakim cudem i pod jakim linkiem , skoros o ile dobrze
pamietam objawil sie na tym forum we wrzesniu ubieglego roku, czyli troszke
wiecej niz pol roku temu?????
z gory dziekuje.
Za brak odpowiedzi tez sie nie obraze.To u dany normalka, takie zacmienie
pamieci
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: prosba do Moskowita o male wytlumaczenie 15.07.05, 21:05
      nu, ja ci powiem, krystianku... wejdz sobie w wyszukiwarke, znajdz pierwsze
      posty moskowita, on tam wtedy wszystko napisal....
      • krystian71 Re: prosba do Moskowita o male wytlumaczenie 15.07.05, 21:09
        wszedlem,bo choc mam dobra pamiec, wolalem sprawdzic.Koniec wrzesnia 2004
        Koniec tematu, bo czasu szkoda
      • krystian71 Re: prosba do Moskowita o male wytlumaczenie 15.07.05, 21:12
        choc wlasciwie.nie bardzo rozumiem, czemu TY sie balas DANA , pod wlasnym
        nickiem napisac, ze tak wlasciwie to Israelowi dyktatura by sie przydala?
        • dana33 Re: prosba do Moskowita o male wytlumaczenie 15.07.05, 21:21
          krystianku, takis ty glupi..... ja nigdy nie pisalam na forum pod zadnym
          innym , wlasciwie pod zadnym nikiem. bo dana to moje prawdziwe imie... ciuciek,
          ja naprawde nie musze sie bawic w takie zabawy dla pieciolatkow... ja sie nie
          wstydze ani tego jak sie nazywam, ani kraju w ktorym mieszkam, ani swojej
          rodziny i przyjaciol. nie klamie, nie oszukuje, nie manipuluje, nie kradne i
          nikogo nie zabilam, chociaz bedac na forum to czasem mam ochote kogos tutaj
          odpowiednio zalatwic. tak ze ciuciek, nie mam sie tez czego bac.

a ze israel potrzebowalby wojskowa dyktature na pare lat, to pisalam, ciuciek,
          pod wlasnym imieniem.
          • krystian71 Re: prosba do Moskowita o male wytlumaczenie 15.07.05, 21:28
            jasne danus pisalas, pol roku pozniej, pierw sobie moska na wabia wypuscilas.
            on zreszta szkolne bledy w ruskim robi, takie jak ty, bo nie ja.:)))
            prawda wied'nu, wot?
            • dana33 Re: prosba do Moskowita o male wytlumaczenie 15.07.05, 21:35
              nu, ty se pisz co chcesz, lubisz przeciez bredzic....
              • krystian71 he,he,he i buhahahaha jak pisze markus 15.07.05, 21:50
                nie wysilaj sie danoczka, bo szkolne bledy robisz.
                Nawet wtedy, jak juz nikt na twoje posty nie odpowiada, to jest glupie takie
                chamskie niki i pozy przybierac.
                A propos, co sie porobilo z Guciową?
                • i-love-2-bike Re: he,he,he i buhahahaha jak pisze markus 15.07.05, 21:54
                  krystian71 napisała:

> nie wysilaj sie danoczka, bo szkolne bledy robisz.
                  > Nawet wtedy, jak juz nikt na twoje posty nie odpowiada, to jest glupie takie
                  > chamskie niki i pozy przybierac.
                  > A propos, co sie porobilo z Guciową?

wyrodnamatka ja przyjela,on lubi te co maja na czym siedziec i czym
                  oddychac,przynajmniej je widac na kanapie:)))
                  • wyrodnamatka Re: he,he,he i buhahahaha jak pisze markus 15.07.05, 21:58
                    guciowa była ekstra :D
                    • wyrodnamatka Re: he,he,he i buhahahaha jak pisze markus 15.07.05, 22:03
                      rattelka , ty jakaś sucha chyba jesteś
                      nieeeee , ty jesteś na pewno sucha :)
                      no i taka w łożu też jesteś - buuuuacccha :D

ps. cały czas bez polotu

- dlaczego blondyneczki tak lubią seks ?
                      bo nie lubią być długo odłączone od mózgu hiii:)
                      • moskowit Nu ta rowerzystka lubi seks.... 15.07.05, 22:17
                        tylko wot troche inaczej:)
                        hahatun.h12.ru/foto/?193

• krystian71 Rachelcia, uwierz w moje wyczucie 15.07.05, 22:03
                    dana =moskowit=guciowa
                    wyrodna matka to inna inszosc.

Z przebiegu czestotliwosci ich wystepowania na forum i tych samych bledow
                    jezykowych.
                    Bo np.moskowitowi sie wydaje,ze po rusku lub z ruskiego gada :))))
                    • i-love-2-bike Re: Rachelcia, uwierz w moje wyczucie 15.07.05, 22:07
                      krystian71 napisała:

> dana =moskowit=guciowa
                      > wyrodna matka to inna inszosc.
                      >
                      > Z przebiegu czestotliwosci ich wystepowania na forum i tych samych bledow
                      > jezykowych.
                      > Bo np.moskowitowi sie wydaje,ze po rusku lub z ruskiego gada :))))

no,ze wyrodnamatka to chlop to wiadomo,jak rowniez wiadomo,ze lubi te co
                      troszeczke przewazaja szale,ale co do moskowita to nie jestem przekonana,a
                      zreszta czort z nim. dzieci sie bawia w upal. wlasnie kolezanka dzwonila,ze w
                      stolicy tez dobrze daje,ale nie tak jak u nas. widac,ze w hameryce nawet upal
                      lepiej wychodzi:DDDDD
                      • krystian71 Re: Rachelcia, uwierz w moje wyczucie 15.07.05, 22:11
                        bo hameryka to hameryka , moja milosc od wczesnego dziecinstwa.
                        Tylko Busz wam sie nie udal.Reszta OK. :)
                        • i-love-2-bike Re: Rachelcia, uwierz w moje wyczucie 15.07.05, 22:15
                          krystian71 napisała:

> bo hameryka to hameryka , moja milosc od wczesnego dziecinstwa.
                          > Tylko Busz wam sie nie udal.Reszta OK. :)

co fakt to fakt,jak Billy byl prezydentem to bylo ciekawiej,czlowiek mogl sie
                          troche doksztalcic,a tu nic tylko co dzien nowe modlitwy. to dobre dla
                          grzesznikow,a nie dla takich cnotliwych panie jak ja.
                    • wyrodnamatka Re: Rachelcia, uwierz w moje wyczucie 15.07.05, 22:11
                      krystian , wiesz co
                      ja wam kiedyś podrzucę temat o takim jednym sekciarzu/erotomanie/talmudyście
                      z XVI w . gość robił zadymy nawet na jasnej górze , tak,tak w samym sanktuarium.
                      szlachcianki , albo mdlały , albo ...:)
                      • krystian71 Re: Rachelcia, uwierz w moje wyczucie 15.07.05, 22:13
                        trzymam ci za slowo,
    • i-love-2-bike Re: prosba do Moskowita o male wytlumaczenie 15.07.05, 21:07
      krystian71 napisała:

> Mosko napisal:
      >
      > "Sledze Dannaczku od dwoch lat i "
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26480898&a=26511464
      > mozesz mi napisac jakim cudem i pod jakim linkiem , skoros o ile dobrze
      > pamietam objawil sie na tym forum we wrzesniu ubieglego roku, czyli troszke
      > wiecej niz pol roku temu?????
      > z gory dziekuje.
      > Za brak odpowiedzi tez sie nie obraze.To u dany normalka, takie zacmienie
      > pamieci

on tepier kuszajet,i niech tu nie wraca luzniej i spokojniej bez tego ruskiego.
      • dana33 Re: prosba do Moskowita o male wytlumaczenie 15.07.05, 21:22
        ales ty maluczka, rachelciu.... takie gur niszt mit gur niszt mit farfalach...
        • i-love-2-bike Re: prosba do Moskowita o male wytlumaczenie 15.07.05, 21:38
          dana33 napisała:

> ales ty maluczka, rachelciu.... takie gur niszt mit gur niszt mit farfalach...

e nie mala nie jezdem,cale 170cm,to starczy jak na babe.
          • moskowit Re: prosba do Moskowita o male wytlumaczenie 15.07.05, 21:48
            i-love-2-bike napisała:

>
            > e nie mala nie jezdem,cale 170cm,to starczy jak na babe.

Nu to przynajmniej na bazarze z daleka cie widac, nu i slychac naturalnie....

• antek_cukierman I lepiej przeskoczyć niż obejść.Wot,Matrioszka n/t 15.07.05, 21:52
              • moskowit Re: I lepiej przeskoczyć niż obejść.Wot,Matrioszk 15.07.05, 22:09
                Nu Ty Antek, jestes delikatny.... Dla mnie ona dura i wsio!

• kropekuk Kuszajem, my blizniecy. Ob etom blat' dumala, aaa? 15.07.05, 21:24

• krystian71 nu, dana , przeloguj sie , aby szybko-Moscowita 15.07.05, 21:32
      o zdanie pytalem,a tys sie zapomniala
      • i-love-2-bike Re: nu, dana , przeloguj sie , aby szybko-Moscowi 15.07.05, 21:35
        krystian71 napisała:

> o zdanie pytalem,a tys sie zapomniala
        he,he ale dzisiaj obciach:))
      • dana33 Re: nu, dana , przeloguj sie , aby szybko-Moscowi 15.07.05, 21:37
        ja ci odpowiedzialam, bo napisales, ze u dany to normalka, ale wlasnie u mnie
        normalka to odpowiadac. to wszystko. a teraz rozbawiaj mnie dalej twoja teoria,
        ze moskowit to ja...
        • wyrodnamatka Re: nu, dana , przeloguj sie , aby szybko-Moscowi 15.07.05, 21:48
          normalnie niezmordowani jesteście :D
      • antek_cukierman Rebe Krystek, nie świętujesz szabatu? /nt 15.07.05, 21:42
        • i-love-2-bike Re: Rebe Krystek, nie świętujesz szabatu? /nt 15.07.05, 21:51
          a ty co strozowke zamykasz,ze nas tak pilnujesz,czy paciorek zmowilismy panie
          oddzwierny?cos cie boli antos,moze do moskiewskiego na wodku i ogorcy
          wskoczysz,a w ten sposob odwalisz sie od nas? musisz sie w zyciu nudzic,ze masz
          manie przesladowcza pilnujac co kto mowi,jak mowi,czy mowi,czy dobrze
          intonuje,czy czasem przecinka nie zapomnial, no i czy przydawki nie maja bledu
          gramatycznego.
          • antek_cukierman Goinguj na markiet po zakup,durna i nudna babo.n/t 15.07.05, 21:55
            • i-love-2-bike Re: Goinguj na markiet po zakup,durna i nudna bab 15.07.05, 21:59
              a co to goinguj znaczy? tego nie przerabialim antos? a ty jak widac lubisz
              durne,sadzac po tym jak latasz za moim nickiem z wierszykami i dyrektywami
              bucyku,kacyku jeden. moze na stoleczek wejdz to bede cie lepiej widziec i
              wciagnij brzuch bo odpychasz sobie kompa.
              • krystian71 ty masz Rachelcia dobre serce , zawsze o tym 15.07.05, 22:10
                wiedzialem.
                cos mu tam zawsze naskrobiesz, odpiszesz, zeby sie tak glupio nie czul, jak
                glupio pisze.
              • wyrodnamatka Re: Goinguj na markiet po zakup,durna i nudna bab 15.07.05, 22:22
                goinguj , to znaczy
                leć szybko do pracy na 3 zmianę , pojeździć na mopie w markiecie ,
                a jak gong wybije 24 , to możesz już zamienic się w królewnę
                na fs - szczurku :) hihihi
                • i-love-2-bike Re: Goinguj na markiet po zakup,durna i nudna bab 15.07.05, 22:25
                  wyrodnamatka napisała:

> goinguj , to znaczy
                  > leć szybko do pracy na 3 zmianę , pojeździć na mopie w markiecie ,
                  > a jak gong wybije 24 , to możesz już zamienic się w królewnę
                  > na fs - szczurku :) hihihi

nie laskocz sie pod pachami wojtusiu bo spadniesz ze stolka i zrobisz sobie duze
                  bu bu. Fspanialy zart,tynfa wart.
                  • wyrodnamatka Re: Goinguj na markiet po zakup,durna i nudna bab 15.07.05, 22:31
                    no , napisz że nie goingujesz na markiet
                    :D łaaaaaachhhhaaaha :D
                    - wiem , że nie będziesz dziś spokojnie spała :)
                    a i napisz nam kiedyś jak brad cię podrywał na przyjęciu ...

ps. i nie mów ,że nie był w twoim typie hihi:)
                    • i-love-2-bike Re: Goinguj na markiet po zakup,durna i nudna bab 15.07.05, 22:36
                      wyrodnamatka napisała:

> no , napisz że nie goingujesz na markiet
                      > :D łaaaaaachhhhaaaha :D
                      > - wiem , że nie będziesz dziś spokojnie spała :)
                      > a i napisz nam kiedyś jak brad cię podrywał na przyjęciu ...
                      >
                      > ps. i nie mów ,że nie był w twoim typie hihi:)

szkoda,ze ciebie nikt nie poderwie,nie siedzialbys po nocach przy kompie piszac
                      dyrdymalki do jakiejs tam rachelki. kompleksy bola kolego,nie ma co ukrywac,ze
                      zal ci d. sciska ty slodyczko z otwocka.
                      • wyrodnamatka Re: Goinguj na markiet po zakup,durna i nudna bab 15.07.05, 22:40
                        pa szczurku , nie wygrałabyś kastingu
                        buachaaaa :) staruszko
                        czas na lifting , bo zostaniesz sama z 5 dzieci :(
                        • i-love-2-bike Re: Goinguj na markiet po zakup,durna i nudna bab 15.07.05, 22:44
                          wyrodnamatka napisała:

> pa szczurku , nie wygrałabyś kastingu
                          > buachaaaa :) staruszko
                          > czas na lifting , bo zostaniesz sama z 5 dzieci :(

jesli ty uwazasz,ze musisz miec lifting to be my guest wojtuniu,mnie nie
                          spieszno do otwocka by podziwiac jasiow z berecikiem z antenka. nie podniecaj
                          sie za bardzo,bo to niebezpieczne w twoim wieku kotus.i jeszcze jedno nie bardzo
                          rozumiem twoje zaintereseowanie moja skromna,moze sie jednak z powrotem
                          nawrocisz do dany & company,tak chyba bedzie zdrowiej pajacyku maly.
                          • wyrodnamatka Re: Goinguj na markiet po zakup,durna i nudna bab 15.07.05, 22:48
                            wyluzuj , wiotka :)
                            włącz sobie taj mahala na wieczór , pa szczurku
    • moskowit Ej krysa z nr71.... 15.07.05, 21:47
      Nu teraz dopiero zauwazylem, ze do mnie sie zwracasz....

Nu ty praw, ja na forum mniej jak dwa lata.... Ale zanim zaczalem pisac, to
      czytalem i zapoznawalem sie z takimi, jak ty....
      Nu wot moj pierwshy (chyba) post:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16044062&a=16044062
      Nu wot i etot tozhe poczytaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16044062&a=16099549
      Nu i dzieki, bo to dla mnie duzy komplement, ze mnie z Dannoczkoj mylisz....
      ale kudy mnie do niej....

• krystian71 Danus, dyc ja wiem, ze ta mośka we wrzesniu 15.07.05, 21:55
        sie obiawila.Wtedy doszlas do wniosku, ze Israelowi by sie dyktatura przydala?
        Czy dwa lata wczesniej?
        Ja mam dobra pamiec, ja zaczalem pisac latem,on po mnie pozniej:DDDDDDDDDDDDDDD
    • i-love-2-bike krystian 15.07.05, 22:10
      przeczytaj ten tekst,ty masz zwierzyniec w domu a nie bylo cie tu pare dni,to
      musisz sie doksztalcic:))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26418199
      • krystian71 Re: krystian 15.07.05, 22:26
        splakalem sie.
        Moja pudliszka ma chorobe lokomocyjna i przed dluzsza podroza trzeba jej
        awiomarin wepchac,jutro sprobuje wstrzelic ,gumka recepturka:))0
        • i-love-2-bike Re: krystian 15.07.05, 22:30
          krystian71 napisała:

> splakalem sie.
          > Moja pudliszka ma chorobe lokomocyjna i przed dluzsza podroza trzeba jej
          > awiomarin wepchac,jutro sprobuje wstrzelic ,gumka recepturka:))0

ja tez sie spalkalam jak dostalam ten e-mail od kolezanki,ale ona ma psa nie
          kota:)) kota to tu ma co drugi wyrodny,jak myslisz moze im tez z recepturki lub
          dwururki:)) no pedze,dzisiaj malujemy nowe szafki czekajac az wyschna,po to by
          znowu ciagnac farbe. co za nudy,gdzie te czasy,ze czlowiek mial plecak i spal
          pod gwiazdami nie martwiac sie o dobytek:))pozdr
          • wyrodnamatka Re: krystian 15.07.05, 22:34
            uuuuuuuu:)
            rycerz :D
            ratredrycerz going z gdańska :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka