hiperrealizm 28.07.05, 13:44 Świat i Kropka. ********************** Patrząc na to co się ostatno dzieje na forum Kropka swoją wielkością przyćmiła wszelkie sprawy tego Świata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujcio44 Re: Proponuję zmianę nazwy forum na... 28.07.05, 14:51 Lepiej byłoby: Żydzi i Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Proponuję zmianę nazwy forum na... 28.07.05, 14:52 wujcio44 napisał: > Lepiej byłoby: Żydzi i Kropka. ================================= a może antysemici i Kropka Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Proponuję zmianę nazwy forum na... 28.07.05, 14:58 Może. Chodziło mi nie o uczestników Forum, a o tematykę. W końcu nie rozmawia sie tu o antysemitach tylko o Żydach. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Proponuję zmianę nazwy forum na... 28.07.05, 16:31 hiperrealizm napisał: > Świat i Kropka. > ********************** > Patrząc na to co się ostatno dzieje na forum Kropka swoją wielkością > przyćmiła wszelkie sprawy tego Świata. proponuje plakac we wlasnym domu,do mamusi w poduszeczke. mali chlopcy,ktorzy ssa paluszki nie powinni na forum dla doroslych pisac tylko chodzic grzecznie spac i myc dobrze uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ukłony! 28.07.05, 16:43 hiperrealizm napisał: > O ty, która z magla przybywasz! :) jak ty wyjdziesz z piaskownicy,tylko wytrzep z majtek piaseczek bo sie znowu rozplaczesz na forum.moze mas jesce jakies pytanko chlopcyku,cy moze dana ci moze pomoc zamiast strasnej rachelki,ma sie rozumiec niegzecnej? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :D n/t 28.07.05, 17:48 rozumiem, hipcio, ze rachelcia sie obudzila.... fajnie jej nie widziec... dlaczego ma nie zostac normalnie forum swiat? tylko rozmawiac o swiecie trzeba, a nie atakowac i oskarzac i manipulowac, nie? lepiej zalozyc nowe forum: forum attacum :) i poslac tam ta zgraje, niech sie wyzyja, nie trzeba bedzie tam cenzora, kropka sobie odpocznie, nie bedzie musiala brac stron, a jak normalnych zdenerwuje w pracy szef, ktorego oczywiscie zwyzywac nikak nie mozna, to sobie dla relaxu polecimy na forum attacum i dokopiemy kazdemu kto sie nawinie pod noge, z racja czy bez, nie ma znaczenia...... nu, am I good or what? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: :D n/t 28.07.05, 18:05 dana33 napisała: > rozumiem, hipcio, ze rachelcia sie obudzila.... fajnie jej nie widziec... > dlaczego ma nie zostac normalnie forum swiat? tylko rozmawiac o swiecie trzeba, > > a nie atakowac i oskarzac i manipulowac, nie? lepiej zalozyc nowe forum: forum > attacum :) i poslac tam ta zgraje, niech sie wyzyja, nie trzeba bedzie tam > cenzora, kropka sobie odpocznie, nie bedzie musiala brac stron, a jak > normalnych zdenerwuje w pracy szef, ktorego oczywiscie zwyzywac nikak nie > mozna, to sobie dla relaxu polecimy na forum attacum i dokopiemy kazdemu kto > sie nawinie pod noge, z racja czy bez, nie ma znaczenia...... nu, am I good or > what? :))))) swiete slowa paniusiu,swiete slowa nie musielibysmy wtedy twoich artystycznych spiewow ani czytac,ani przezuwac jak krowa trawe. Re: dobranoc i do jutra Autor: dana33 Data: 07.05.2005 01:25 zapewniam cie pajacu, ze jesli mialabym ta mozliwosc, zawisnac ci na szyji, to zrobilabym to natychmiast: nie wytrzymalbys ciezaru i lamiac szyje, glowka by ci zwisnela i..... moze wtedy spuscilabym cie ze sznurka... Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo choroba zwana cenzurowaniem jest rzeczywiscie 28.07.05, 19:12 uciazliwa. Jesli daje sie mozliwosc blablabla, bo sie przy tym dobrze zarabia za reklame, to smieszne jest wszelkie mentorstwo, medrkowanie czy cenzura. Przeciez to tylko o kase chodzi, nic innego. Na forum swiat jest jeszcze wzglednie, na forum kraj cenzorzy reaguja alergicznie, przy czym zdaja sie nie miec rozwienietego myslenia abstrakcyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: choroba zwana cenzurowaniem jest rzeczywiscie 28.07.05, 19:14 gocanowo napisał: > uciazliwa. Jesli daje sie mozliwosc blablabla, bo sie przy tym dobrze zarabia > za reklame, to smieszne jest wszelkie mentorstwo, medrkowanie czy cenzura. > Przeciez to tylko o kase chodzi, nic innego. Na forum swiat jest jeszcze > wzglednie, na forum kraj cenzorzy reaguja alergicznie, przy czym zdaja sie nie > miec rozwienietego myslenia abstrakcyjnego. mysleniem abstrakcyjnym zajmuje sie nasz towarzysz abstrakt vel hiperrealizm,ktory to swym placzem zmiekczyl serce kropki,no bo jak dlugo mozna sluchac szlochania mezczyzn na forum przy wtorowaniu ciaglego wycia dany. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder To jest kura!!(cytat z CK dezerterow) 28.07.05, 19:26 hiperrealizm napisał: > www.dognet.pl/ogrod/kw01/A-002189/ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder dzien dobry:)(dozwolieno cienzuroju) 28.07.05, 19:20 po cieciu paru moich wpisow sadze, ze mnie zszeregowano juz do kategorii antysemta..jak mzna to jeszcze inaczej zweryfikowac? i-love-2-bike napisała: > gocanowo napisał: > > > uciazliwa. Jesli daje sie mozliwosc blablabla, bo sie przy tym dobrze zar > abia > > za reklame, to smieszne jest wszelkie mentorstwo, medrkowanie czy cenzura > . > > Przeciez to tylko o kase chodzi, nic innego. Na forum swiat jest jeszcze > > wzglednie, na forum kraj cenzorzy reaguja alergicznie, przy czym zdaja si > e nie > > miec rozwienietego myslenia abstrakcyjnego. > > mysleniem abstrakcyjnym zajmuje sie nasz towarzysz abstrakt vel > hiperrealizm,ktory to swym placzem zmiekczyl serce kropki,no bo jak dlugo mozna > sluchac szlochania mezczyzn na forum przy wtorowaniu ciaglego wycia dany. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: dzien dobry:)(dozwolieno cienzuroju) 28.07.05, 19:28 marouder napisał: > po cieciu paru moich wpisow sadze, ze mnie zszeregowano juz do kategorii > antysemta..jak mzna to jeszcze inaczej zweryfikowac? > ------------------------------------------------------- Ja mysle, ze to nie jast powod. Kkktos cie pewnie nie llllubi i cisnie na czerwooone. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A cco zzrobic aaaby ppo po po polubil? 28.07.05, 19:30 z_daleka napisał: > marouder napisał: > > > po cieciu paru moich wpisow sadze, ze mnie zszeregowano juz do kategorii > > antysemta..jak mzna to jeszcze inaczej zweryfikowac? > > > ------------------------------------------------------- > Ja mysle, ze to nie jast powod. Kkktos cie pewnie nie llllubi i cisnie na > czerwooone. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: A cco zzrobic aaaby ppo po po polubil? 28.07.05, 19:33 marouder napisał: > z_daleka napisał: > > > marouder napisał: > > > > > po cieciu paru moich wpisow sadze, ze mnie zszeregowano juz do kate > gorii > > > antysemta..jak mzna to jeszcze inaczej zweryfikowac? > > > > > ------------------------------------------------------- > > Ja mysle, ze to nie jast powod. Kkktos cie pewnie nie llllubi i cisnie na > > > czerwooone. --------------------------------- Przyzwyczaic sie do amputacji i nie marudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jakbym slyszal tow.dr.W.,ktory nauczal ekonomii.. 28.07.05, 19:55 socjalizmu:)) z_daleka napisał: > marouder napisał: > > > z_daleka napisał: > > > > > marouder napisał: > > > > > > > po cieciu paru moich wpisow sadze, ze mnie zszeregowano juz d > o kate > > gorii > > > > antysemta..jak mzna to jeszcze inaczej zweryfikowac? > > > > > > > ------------------------------------------------------- > > > Ja mysle, ze to nie jast powod. Kkktos cie pewnie nie llllubi i cis > nie na > > > > > czerwooone. > --------------------------------- > Przyzwyczaic sie do amputacji i nie marudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Jakbym slyszal tow.dr.W.,ktory nauczal ekonom 28.07.05, 19:57 marouder napisał: > socjalizmu:)) > > z_daleka napisał: > > > marouder napisał: > > > > > z_daleka napisał: > > > > > > > marouder napisał: > > > > > > > > > po cieciu paru moich wpisow sadze, ze mnie zszeregowano > juz d > > o kate > > > gorii > > > > > antysemta..jak mzna to jeszcze inaczej zweryfikowac? > > > > > > > > > ------------------------------------------------------- > > > > Ja mysle, ze to nie jast powod. Kkktos cie pewnie nie llllubi > i cis > > nie na > > > > > > > czerwooone. > > --------------------------------- > > Przyzwyczaic sie do amputacji i nie marudzic. ---------------------------------- zapomnialem dodac, ze nalezy tez to polubiec. Niekturzy z francuska nazywaja to masochizm. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A cco zzrobic aaaby ppo po po polubil? 28.07.05, 19:35 jechac na ryby:)) www.jokefrog.com/pic.shtml?1698.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marouder chwalebny pomysl, musze go jednak zrealizowac w 28.07.05, 19:57 w tajemnicy przed mlodszym synem, przekonanym ekologiem i wegetarianinem:)) i-love-2-bike napisała: > jechac na ryby:)) > www.jokefrog.com/pic.shtml?1698.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: chwalebny pomysl, musze go jednak zrealizowac 28.07.05, 20:00 marouder napisał: > w tajemnicy przed mlodszym synem, przekonanym ekologiem i wegetarianinem:)) > >nie zartuj,jak ty dzieci wychowujesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Dolozylem sie do tego,przyznaje ze wstydem.. 28.07.05, 20:06 jak mial 8 lat, to jako kochajacy i "swiadomy" rodzic zaczalem z nim przerabiac historie roznych kultur, doszlismy do hinduizmu ( w wersji dla 8io latka) potem zobaczyl jakis dokumentw TV o uboju zwierzat i..zaczelo sie..nie jada nawet pewnych serow podpuszczkowych, bo w produkcji uzywa sie substancji pochodzacych od ubitego bydla..radz I love, jak umiesz, chlopak ma 12 lat. i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > w tajemnicy przed mlodszym synem, przekonanym ekologiem i wegetarianinem: > )) > > > >nie zartuj,jak ty dzieci wychowujesz:))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dolozylem sie do tego,przyznaje ze wstydem.. 28.07.05, 20:08 marouder napisał: > jak mial 8 lat, to jako kochajacy i "swiadomy" rodzic zaczalem z nim przerabiac > historie roznych kultur, doszlismy do hinduizmu ( w wersji dla 8io latka) potem > zobaczyl jakis dokumentw TV o uboju zwierzat i..zaczelo sie..nie jada nawet > pewnych serow podpuszczkowych, bo w produkcji uzywa sie substancji pochodzacych > od ubitego bydla..radz I love, jak umiesz, chlopak ma 12 lat. > >wyslij go do nas juz moje chlopaki niejednemu wegeterianowi opowiadaly dobre historie na temat mieska i kielbaski:)) uwazaj wiek trudny dopiero przed toba,a w przypadku mezczyzn z niego sie nie wyrasta:))) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
marouder USA nie lubi, za brak ratyfikacji Kyoto, nie .. 28.07.05, 20:13 pojedzie..moze mu jednak przejdzie, co? i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > jak mial 8 lat, to jako kochajacy i "swiadomy" rodzic zaczalem z nim prze > rabiac > > historie roznych kultur, doszlismy do hinduizmu ( w wersji dla 8io latka) > potem > > zobaczyl jakis dokumentw TV o uboju zwierzat i..zaczelo sie..nie jada naw > et > > pewnych serow podpuszczkowych, bo w produkcji uzywa sie substancji pochod > zacych > > od ubitego bydla..radz I love, jak umiesz, chlopak ma 12 lat. > > > >wyslij go do nas juz moje chlopaki niejednemu wegeterianowi opowiadaly dob > re > historie na temat mieska i kielbaski:)) uwazaj wiek trudny dopiero przed toba,a > w przypadku mezczyzn z niego sie nie wyrasta:))) > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś