gator1945 08.08.05, 17:46 Rosja to jednak dzicz co bardzo dobrze teraz widac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kabu12 Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 08.08.05, 17:57 Przecież oni pobili się sami.Kto na Białorusi chciałby brudzić sobie ręce "paliakami". Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Uprzejmie informuje, ze Moskwa - poki co - jest w 08.08.05, 18:21 ROSJI :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edwj Re: Uprzejmie informuje, ze Moskwa - poki co - je 09.08.05, 07:05 Ein Volk, ein Reich, zwej Kaczoren und EIN IDIOT! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Uprzejmie informuje, ze Moskwa - poki co - je 09.08.05, 08:59 No a kogo to interesuje gdzie jest i miasto Moskwa i rzeka Moskwa. Uprzejmie informuje, że Warszawa póki co jest w Polsce. Czy cię to interesuje? Bo mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
puba Re: Uprzejmie informuje, ze Moskwa - poki co - je 09.08.05, 09:04 ja.ja222 napisał: > No a kogo to interesuje gdzie jest i miasto Moskwa i rzeka Moskwa. Uprzejmie > informuje, że Warszawa póki co jest w Polsce. Czy cię to interesuje? Bo mnie > nie. przeraziles mnie ja.ja.. ignorancja jest bardziej niebezpieczna od niewiedzy. ty czytasz gazety??????? po co??????? Odpowiedz Link Zgłoś
antipop Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 10.08.05, 13:19 to wyglada na akcje neofaszystowskich bojowek Dugina NASI. Rosja wraca do technologii spolecznej wychowujac nowych, radykalniejszych komsomolcow. A Polska zdaniem Dugina nie ma racji bytu w obecnym ksztalcie. O strategii Rosji mozna poczytac w Geopolityce Dugina www.wandea.org.pl/geopolityka.html Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 08.08.05, 18:09 gator1945 napisał: > Rosja to jednak dzicz co bardzo dobrze teraz widac. ABSOLUTNIE ZGAADZAM SIE Z TOBA. GDYBY ZOSTALI ZASTRZELENI W CHICAGO ALBO NA FLORYDZIE TO CO INNEGO, SAMA KULTURA . A TAK TO DZICZ! Odpowiedz Link Zgłoś
gator1945 Tralala. "Jakby ich zastrzelili w Chicago albo na" 08.08.05, 18:23 Florydzie. Ale ich nie zastrzelili w Chicago ani na Florydzie tylko pobili w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 08.08.05, 18:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_k21 PODOBNO TEN SFLEKOWANY TO CIOSEK ????????????? 09.08.05, 12:55 jezeli to prawda to byla tylko zalatwianie spraw miedzy swoimi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kerebron Re: ... w Anglii kuja ryje nawet polskim babom 08.08.05, 21:16 To już chyba trzydziesty twój post, kropek, w którym pysznisz się, że banda twoich krajan pobiła 18-letnią polską dziewczynę i podajesz stosowny link do portalu BBC. Ciekawe, co chcesz w ten sposób udwodnić? Że wśród mieszkańców Wielkiej Brytanii istnieją tchórzliwe kanalie? To wiadomo i bez BBC. Wystarczy dowiedzieć się, że ty tam mieszkasz. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 a bo to takie brytmendy byly:)))) 08.08.05, 22:56 pewnie jakas rodzinka tego biednego kropka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk ANGOLE ZA TO KUJA RYJE POLAKOM WIELCE 08.08.05, 18:24 KULTURALNIE. A wiec nic dziwnego, ze Gaetka Wybiorcza o tym nie pisze, choc obrywa sie buzi takze i polski KOBIETOM: news.bbc.co.uk/1/hi/england/dorset/4713593.stm news.bbc.co.uk/1/hi/england/tees/4710011.stm news.bbc.co.uk/1/hi/northern_ireland/4643711.stm To tylko newsy z jakiegos ostatniego miesiaca :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielecasey ARGUMENT GODNY GABRYCHY 08.08.05, 20:37 A komu nie leja RYJA brytyjskie (i inne) prolety? Odpowiedz Link Zgłoś
panatha RUSCY NAWET ANGOLOM KUJA RYJE 08.08.05, 21:31 nie smiej sie z polaczków , bo angolom tez sie dostało i to nie byle komu www.themoscowtimes.com/stories/2005/07/22/011.html Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 ta brytmenda tak sie udziela na forum... 08.08.05, 22:58 pewnie sama chetnie przylozylaby jakiejs kobiecie lub dziecku z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 a jak tam kuja ryje brytolom i ich brytyjskim... 09.08.05, 01:59 kobietom...!!!!. setki przypadkow dziennie... aj waj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: ANGOLE ZA TO KUJA RYJE POLAKOM WIELCE 09.08.05, 09:02 kropekuk napisał: > KULTURALNIE. A wiec nic dziwnego, ze Gaetka Wybiorcza o tym nie pisze, choc > obrywa sie buzi takze i polski KOBIETOM: > news.bbc.co.uk/1/hi/england/dorset/4713593.stm > news.bbc.co.uk/1/hi/england/tees/4710011.stm > news.bbc.co.uk/1/hi/northern_ireland/4643711.stm > To tylko newsy z jakiegos ostatniego miesiaca :))))) > > > Czytałem ćmoku i nie widze w tym żadnej sensacji więc dlaczego kacapie się podniecasz. Tak taki mocny jesteś to przyjedź to też dostaniesz po kordzie inawet twoja zdzira też. Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 spoko - kropek to tak naprawde Gabrycha - 09.08.05, 20:10 sfrustrowana moska z problemami psychicznymi Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk GAZETO: o RUSKIM szoferaku pisalas juz wczoraj. 08.08.05, 18:19 A skoro to byl RUSKI w polskiej ambasadzie, to oberwalo sie od ruskich dresow PRACOWNIKOWI ROSYJSKICH SLUZB SPECJALNYCH. I czego tu zalowac? Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 ciebie mozna zalowac.... 08.08.05, 22:59 ... bardzo ciezki przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: GAZETO: o RUSKIM szoferaku pisalas juz wczora 08.08.05, 23:41 Człowieka żal mędrcze...ty myślisz oczywiście jak kulturalny wykształcony rodowity anglik..a nie jak prymitywny Polaczek to nie dziwne..ale normalne...a kaczory i tak ukradną księzyc twoim przełożonym...a ty dostaniesz emeryturkę taką jak sprzątaczka z kibla na Dw.Centralnym/z całym dla niej szacunkiem/ Twoje posty dorównują głębią intelektowi Łukaszenki... A i tak najlepszym preziem będzie Macierewicz.. Masz jakieś wątki? Pozyjemy zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: GAZETO: o RUSKIM szoferaku pisalas juz wczora 09.08.05, 09:05 kropekuk napisał: > A skoro to byl RUSKI w polskiej ambasadzie, to oberwalo sie od ruskich dresow > PRACOWNIKOWI ROSYJSKICH SLUZB SPECJALNYCH. I czego tu zalowac? Ależ ty jesteś już nudny. I po co ty to wszystko wypisujesz? I tak to nie odnosi żadnego skutku ani wrażenia. Może chciałbys byc Gebelsem ale jednak daleko ci do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
flyingjunior Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 08.08.05, 18:25 No i czego mozna bylo sie spodziewac po pobiciu Rosjan w Warszawie. Powolne dzialanie policji uwienczone zadnymi rezultatami daje takie efekty. Niestety polska strona nie zachowala sie po tym wydarzeniu jak cywilizowany, demokratyczny kraj lecz jak ktos kto po latach uleglosci teraz moze powiedziec swemu dawnemu panu a teraz mozesz mnie pocalowac w d... No i sa rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
start-line Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 08.08.05, 18:39 ........" Niestety > polska strona nie zachowala sie po tym wydarzeniu jak cywilizowany, > demokratyczny kraj "...... Komentarz godny cytowanego potu : dupa!! Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum [...] 08.08.05, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 [...] 08.08.05, 21:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
13th A GDYBY TAK Z MAPY SKREŚLIĆ... 08.08.05, 21:42 ...BIAŁORUŚ I ROSJĘ, TO TYLE ZIEMI BY BYŁO DO PODZIAŁU... BO NA RAZIE, TO NIC, TYLKO GRUNTY ROLNE I SAME BURAKI TAM SĄ!!! GNOJSTWO!! ...A 'PREZYDENT' NA WAKACJACH, I MA WSZYSTKO W ... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Jakiej reakcji mozna oczekiwac od wladców Rosji? 08.08.05, 21:46 Caly "incydent" nosi znamiona prowokacji politycznej za ktora stoja wodzowie Kremla. Wyglada na to, ze kremlowicze zaplanowali pobicie Rosjan w Polsce a potem przygotowali grubymi nicmi szyta prowokacje w Rosji (pobicie polskich pracowników amasady - czy nie nalezaloby napisac: POLSKICH DYPLOMATÓW???) Zle tez swiadczy fakt, ze do tej burdy wlaczyl sie szef Kremla, czyli pokazal jaka frakcja stoi za prowokacjami. Jak zachowuja sie wlodarze Rusi widac po "incydentach" - wazne jest jednak jak zachowa sie Unia, do ktorej przeciez nalezy Polska... ... i jak dlugo bedzie starala sie niezwracac uwagi na bydlece zachowanie wlascicieli kremla... Moze wlasnie nalezy kremlowitom powiedziec od razu jak Unia sobie zyczy byc traktowana przez kremlowitów... Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 08.08.05, 21:47 Czy pan ambasador RP w moskwie, jest takze expertem od mordobicia? Popatrzyl profesjonalnym okiem i stwierdzil, ze to robota fachowcow....hahaha les1 Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 09.08.05, 20:17 No, chyba domyślasz się, kogo za PRL wysyłano na zagraniczne placówki. Właśnie zasłużonych i wysłużonych fachowców od bicia. Polska dyplomacja nadal jest nasycona ubecką nomenklaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
koopa Bardzo inteligentni ci polscy dyplomaci, żeby po 08.08.05, 21:47 pobiciu szofera, obrzuceniu ambasady i pogróżkach ze strony Putina samym się po mieście szwendać. Ruscy tylko czekali na odpowiednią okazję do odwetu. Odpowiedz Link Zgłoś
bociek_o-le [...] 08.08.05, 22:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gringi Re: precz z komunistyczna holota 08.08.05, 22:40 to jest w 100% reakcja na to co sie stalo w wawie niestety zyjemy w takich czasach gdzie musimy doznawac ciaglyych upokorzen ze wzgldu na slabosc i uzaleznienoie panstwa takie sa ostatnio reeakcje msz ze tylko wymiotowac mozna ze zlosci jasno widac ze trzeba za wszelka cene odsunac komunistow od wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: pan Meller fachowiec od sińców 08.08.05, 22:45 Ale się wmontowali w kompromitującą licytację na pobicia. To jest poziom przebierańców z PZPR-u zatrudnionych w "dyplomacji". Odpowiedz Link Zgłoś
me-e W ZWIASKU Z CHULIGANSKIM i NCYDENTAMI... 08.08.05, 22:50 ...putin co ci ci ludzie zawinili...moze by tak w zwiasku z ...chuliganskimi... rozbojami na znak protestu zamknac polska ambasade a obowiazki polski w rosji powierzyc amerykanom...tak jak to my robilismy swego czasu dla amerykanow... Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Cherlaków wysyłają do Moskwy ! 08.08.05, 23:04 Minimum 190 cm wzrostu, waga powyżej 120 kg - i nikt takiego nie ruszy. Zakupy mają robić trójkami. Nawet po gazetę niech inaczej nie idą ! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e PRACA DLA MILLERA... 08.08.05, 23:15 ...i reszty dinozalrow z kc pzpr -kc lsd na placowce w moskwie...swoich putin nie ruszy...a i polska odetchnie...juz widze oleksego zadowolonego...millera rozpromieniowanego...druga mlodosc chlopaki Odpowiedz Link Zgłoś
qlomiot Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 08.08.05, 23:17 mysle ze to nie Rosjanie, to Bialorusini chca nadymic i to oni sposcili manto pracownikom ambasady. Dzicz jest wszedzie, popatrz na Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 08.08.05, 23:23 Rosyjski portal internetowy Gazeta.ru uczciwie relacjonuje sprawę, twierdząc, że rosyjsko-polskie stosunki zeszły na poziom mordobicia i że patriotyzm wykazuje sie przy pomocy pięści. Przy tym krytykuje Putina za jego wystapienie, w którym pobicie dzieci przez warszawskich chuliganów kwalifikuje jako polityczne działanie. Najśmieszniejsze jednak jest to, że w trakcie relacji o wzajemnych nieprzyjaznych krokach obu stron Gazeta.ru powiada, że Kwaśniewski demonstracyjnie odmówił przyjazdu 9 maja br. na moskiewskie obchody zakończenia II wojny światowej. Na co więc był ten cały spór w Polsce o wyjazd Kwaśniewskiego, skoro i tak go w Moskwie nie zauważono. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Nie cenzurować i dać myśleć 08.08.05, 23:27 Cenzura żyje. Nie ma mojej wiadomości na temat idiotów wywołujących histerię antyrosyjską. A może nie idiotów? Motłochem łatwo sterować. Wystarczy rzucić nośne hasło i niech się biją Ruskie i Polaczki. Co my mamy z tej wojny Polsko- Ruskiej? Gó..o! Komu na tym zależy? Tak naprawdę to Ruskim możemy skoczyć. Wiecie gdzie! Stawiam dolary przeciw orzechom, że UE jeszcze nie zgłupiała i palcem nie kiwnie. A może paru oszołomowatych polityków przedkłada własne ambicje nad interes kraju w imieniu którego strzępią jęzory? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Nie cenzurować i dać myśleć 08.08.05, 23:40 ...kierowniku, mysmy juz byli pod moskwa...wiec troche respeku dla historii...rosja musi miec wroga bo bieda potrzebuje igrzysk...wczoraj mieli amerykanow za wrogow a dzisiaj mocno oslabieni przez jaja regana z tymi wojnami gwiezdnymi )))...zrobili sobie wroga z polski...ale jeszcze ich zalatwimi...polska dyplomacja w nastepnej kadencji ))) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Nie cenzurować i dać myśleć 08.08.05, 23:59 > zalatwimi...polska dyplomacja w nastepnej kadencji ))) Po co? Ich załatwi _ich_ dyplomacja i i przesławni "technolodzy polityczni" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 09.08.05, 00:27 Cóż, może zbyt liczyłem na umiejętność odczytania sarkazmu pisząc poprzednią, usuniętą Bóg i wycinający raczy wiedzieć czemu wypowiedź, więc obecną napiszę bardziej wprost, tak by cenzura też zrozumiała. gator1945 napisał: > Rosja to jednak dzicz co bardzo dobrze teraz widac. Niejaki 'gator' pisze zapewne o dziczy ze względu na pobicie w Moskwie Polaka. A nie burzy mu dobrego samopoczucia to, że wcześniej w Warszawie grupa chuliganów pobiła i obrabowała grupkę młodzieży rosyjskiej - to wg niego zapewne jest przykład cywilizowanych zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Dwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 09.08.05, 01:12 No to jeszcze jeden zostal do obicia mordy i bedzie kwita. Moze to teraz pobudzi do dzialania tych gnojkow z tych partii liberalnych z miotu solidarnosciowego, ze w Polsce sytuacja pod wzgledem bezpieczenstwa jest tragiczna i trzeba BEZWZGLEDNYCH i RADYKALNYCH dzialan by zapewnic Polakom, zwyklym ludziom ELEMENTARNE bezpieczenstwo!! Brawo Putin !! Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Jest taka scena w Rejsie: 09.08.05, 00:35 " FILOZOF: Pan. KOwiec: Nie. Proszę. [KLAPS] FILOZOF: Ja. KOwiec: Słucham? FILOZOF Nie pan, więc ja. KOwiec: Skąd. Proszę. [!! KLAPS!!]" www.atwork.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Prymitywy będą lać w mordę,swołoć na forum wyleje 09.08.05, 01:39 żale. dyplomacja się dogada. Silniki 8-brygady zgasną. Wszypolacy umilkną. Niech będzie spokuj. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 TylkoDwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 09.08.05, 02:52 Ruskich jest więcej. Cały świat się z nimi liczy. Tylko my Polacy chcemy im wpie..ć. Zawsze od nich dostajemy w doope. Amen. Niech będzie pochylony. Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: TylkoDwaj pracownicy polskiej ambasady pobici 09.08.05, 04:19 Krótka lekcja historii: X-XII wiek: w rywalizacji Polski i Rusi Kijowskiej ta druga z reguły (poza 1031) zbiera cięgi XIII-poł.XVII wiek: polska ekspansja na Rusi. Ruscy zbierają cięgi. 2poł.XVII-pocz.XX wieku: Polacy zbierają cięgi 1918-20: Ruscy zbierają cięgi 1939-89: Polacy pod rosyjską dominacją 1989- : Polacy wypisują głupty na forum Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Jak sobie zasłużyli, to dostali 09.08.05, 06:09 Nie rób wybiórczo z tego sensacji Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: Jak sobie zasłużyli, to dostali 09.08.05, 08:45 Rosyjskie dzieciaki tez zasluzyly. W koncu Rosjan trzeba lac, szczegolnie tych, ktorzy maja komorki i nowe adidasy. Odpowiedz Link Zgłoś