Dodaj do ulubionych

obwieszczenie

09.08.05, 18:30
gabrycha jest rzecz jasna jedna - <gabrielacasey> - od ponad roku jako
kropekuk (choc wczoraj jej puscily nerwy i znowu wrocila:)). wszystkie inne
gabrysie /lacznie ze mna/ to nedzne imitacje i podroby albowiem oryginalnej
gabi NIKT NIE PRZEBIJE:)

PS. niniejszym koncze moja dzialalnosc jako niskoczolkowej, wrednej podszywki
i wierze ze powrot gabrychy jako gabrychy jest na stale. bo trzeba przyznac
ze jako kropek schamiala niemilosiernie :)
Obserwuj wątek
    • garbielacasey Nie masz siostro RACJI :))))))) : 09.08.05, 19:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27483223&a=27489964
      • gabrielecasey O CHRYSTE!!! A ta ciagle jeszcze probuje :)))))))) 09.08.05, 19:31
        wpadlas babo tak, ze nie sposob wpasc bardziej. Musialabys dzielic z gabcia nie
        tylko twoj jezyk chamskiej przekupy, nick ale i wspomnienia z tramwaju w Moskwie
        na poczatku lat 90-tych :))))

Ale probuj dalej. Teraz moze byc juz tylko jeszcze smieszniej.
        • garbielacasey ADMIN!!! Pomawiaja mnie! 09.08.05, 19:35
          A ty rudzielcu idz sie odchudzac :)))))) .
        • gabrielle_casey Ja tez z nia dziele - dzieli kazdy, kto jej post 09.08.05, 19:38
          sobie, jako stary i doswiadczany TW, w kapowniczku zakonotowal:)))) Nich zyje i
          rozwija sie polska UBECJA!
          • gabrielecasey zaden kapowniczek tylko zwykla pamiec 09.08.05, 19:40
            i wyszukiwarka :)

no i troche inteligencji troche potrzeba. To akurat nie jest mocna strona gabrychy.
            • gabrielacasey I czym sie chwalisz, tumanie? Zes GLUPIA? 09.08.05, 19:41
              • gabrielecasey i czego sie tak pieklisz jak tykam gabryche? :)) 09.08.05, 19:44
                czy nie tlumaczylas przed chwila ze tylko przywlaszczylas sobie jej nick?
                :)))))) Skad nagle tyle emocji? Strasznie sie wczulas w role :))))))

• gabrielle_casey Wszystkie sie pieklicie, NEDZNE PACYNY. 09.08.05, 19:47
                  Dla niepoznaki - przeciez to logiczne. Nb. mam od admina wasze IP
                  i...poprzednie nicki. Nie martwcie sie - wykorzystam:)))
                  • gabrielecasey hahaha :))) 09.08.05, 19:49
                    jeszcze jeden smieszny unik :))
                    • gabrielle_casey Unik? Tylko JA JESTEM TU PRAWDZIWA. 09.08.05, 19:52
                      O czym wie administracja GW. Kazda z was jesli jeszcze nie dostala, to napewno
                      jak ta "gabriela_casey", dostanie wkrotce od admina czuly liscik grozacy banem,
                      jesli nie przestanie uzywac mego nicka, bedacego zarazem mym imieniem i
                      nazwiskiem. I tyle. Poczekajcie troche, a same sie o tym, NEDZNE PACYNY, na
                      wlasnej skorze przekonacie :)))))
          • gabrielacasey Tak, tak: POLSKA UBECJA WIECZNIE ZYWA! 09.08.05, 19:40
            Bo my, Polacy, to juz jestesmy takie swinie, ktore kochaja tarzac sie w
            wytworzonym przez nas gnoju. Taka juz z nas podla, niska, golodupa UBECKA
            NACJA !
            • gabrielecasey dorzuc jeszcze jakiegos mongola albo SLAVA :) 09.08.05, 19:45
              w tym zawsze bylas dobra gabrycha :))))))))))))
              • garbielacasey Ona UKRADLA nick ORYGINALNEJ Gabrieli. 09.08.05, 19:47
                To cecha MONGOLOIDALNYCH podludzi.
                • gabrielle_casey Ty, gaRBielo, przestan sie podszywac, pokrako! 09.08.05, 19:49
                  Kulawa, dziumdziu, jestes:)))))))) I do tego zezowata i garbata - zjazd do domu
                  opieki nad inwalidami. INTELEKTU :))))))
                  • garbielacasey A ty OSZUKUJESZ :))))))). Prawdziwa Gabriela nie 09.08.05, 20:08
                    jest BI :))))).
                    • gabrielle_casey A SKAD o tym wiesz? Czyzbys ze ma sypiala? 09.08.05, 20:12
                      Niesadze - idiotek nie lubie, bo w lozku czasem dobrze i pogadac :))))))
                      • garbielacasey No to do WYRA, gadac i nie PODSZYWAC SIE. 09.08.05, 20:22
              • gabrielle_casey A ty sie jezykow obcych moglas uczyc, analfabetko! 09.08.05, 19:48
                Powinno byc slav(e)'a - ja i kropekuk zawsze tak to piszemy:))))))))))))
                • gabrielecasey no dobra gabrycha :)) 09.08.05, 19:51
                  pobaw sie dalej juz sama ze soba :)
                  Tylko sie nie pomyl przy logowaniu. Ze tez ci sie chce ha ha ha...
                  • gabrielle_casey Ja sie dziwie, PODSZYWKO, ze sie wam wszystkim 09.08.05, 20:31
                    chcialo. Kretynki - bezmozgie, zawistne i broniace swoje arabstwo jak pantery.
                    Tak wam Beduiny dogodzily, ARABESKI?
    • gabrielle_casey Prawdziwa jestem tu tylko JA - i admin wie o tym 09.08.05, 19:36
      Zreszta, jak widze, juz cie postraszyl banem . Buhahaha!!! Do POLACTWA jak
      widac tylko grozba przemawia:)))))))))))
    • i-love-2-bike Re: obwieszczenie 09.08.05, 20:16
      time out boyZ and gilZ,bo na prawde mozna kota dostac.
      • garbielacasey A kysz :)))))))) ! 09.08.05, 20:26
        Babcia rachelka,
        Babcia rachelka,
        Babcia rachelka wie:
        Ze szron na glowie,
        Ze nie to zdrowie,
        Lecz zadza ciagle zre.

I ta trwoga, i ta trwoga, trudna rada,
        Ze sie nie wie czy sie komus babcia nada,
        Ale z drugiej strony z chwili takiej wdziek
        Gdy rozwieje jurny Gucio babci lek.

Babcia rachelka,
        Babcia rachelka,
        Babcia rachelka wie:
        Ze szron na glowie,
        Ze nie to zdrowie,
        Lecz zadza ciagle zre...

Do ojczyzny nikt rachelki juz nie wysle,
        Pozostanie na Greenpoint'cie, nie przy Wisle,
        Na podroze nie pozwala starczy wiek
        I dlatego babci Gucio tak wlazl w leb.
        • i-love-2-bike Re: A kysz :)))))))) ! 09.08.05, 20:28
          he,he a wczoraj ktos szukal pozrozumienia,a dzisiaj jak widac pogubilas leki?
          • garbielacasey Zapisano mi ich ZA DUZO :((((( 09.08.05, 20:34
    • wojcd wsio tu rude../nt 09.08.05, 20:34
    • jeszcze_wyjasnienie anex 09.08.05, 20:44
      gabrielle_casey to albo hiperralizm albo nasz nalogowiec marny ramirez aka
      manius (podobno jest na odwyku, ale tam tez maja kompy). co do pozostalych
      klonow nie jestem pewien. pewne jest natomiast jedno: gabrielacasey to nasz
      rudzielec, chocby nie wiem jak sie teraz tego wypierala /sciema z wygasnieciem
      konta/

spadam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka