ogabignac 28.08.05, 18:17 1418 ofiar za pierwsze półrocze na niemieckich drogach. Ciekawi mnie jakie są statystki w Polsce. Wątek jest rozwojowy bo można będzie też porównać długość wszystkich dróg i liczbę zarejestrowanych samochodów w obu krajach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Ofiary wypadków drogowych. 28.08.05, 18:19 :)))))) u nas krazy czarny dowcip o wypadkach drogowych w israelu: mowi sie, ze zamiast zeby arabowie ciagle z nami wojowali i przegrywali i potem przezywali stgraszne rozczarowanie, to wystarczy, zeby saudia (jako ten bogaty kraj) kupila kazdemu israelczykowi samochod: sami sie pozabijamy..... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Ofiary wypadków drogowych. 28.08.05, 18:25 Tak kiepsko jeżdżą w Izraelu? Jak znam życie to chyba ci nowi z byłego ZSRR; w Polsce spotykanie samochodów na trasie ze wschodnimi tablicami to najwyższe zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ofiary wypadków drogowych. 28.08.05, 21:31 nie ze kiepsko, ale nieostroznie, no i kazdy chce pokazac, ze on nie frajer i moze kazdego wyminac..... no i to, ze przekraczaja dozwolona predkosc..... czasem, jak mnie mija taki na motocyklu z predkoscia 200km, a przynajmniej mnie sie tak zdaje, bo nagle mam huk w uszach i cos mignelo przed oczyma..... nu, spiesza sie na cmentarz, idioci...... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: polska 2004 . 5712 zabitych 28.08.05, 18:27 Nie byłem na 100% pewny zaczynając ten wątek ale podejrzewałem. Chyba tyle wystarczy:( Odpowiedz Link Zgłoś