Dodaj do ulubionych

typy i typki forumowe

24.09.05, 20:12
widze,ze jakies nieznane mi mendy zaczynaja dywagacje na moj temat. moge ci
tylko tyle powiedziec tchorzu jeden,ze ty nie masz nawet ochoty na polemike ze
mna,co znaczy,ze jakby przyszlo do akcji wojennej,to bylbys pierwszy,ktory by
swe troki bral i chowal sie po katach. ja lubie takich,ktorzy gdybajac na
forum podjadaja ciasteczka,nieumywszy swoich raczek. gdybaj sobie na temat
dany,czy ona ukrywalaby arabow w swojej piwnicy ,lub czarnych z afryki,gdyby
ktos ich ganial ze spluwa,a od mojego nicku nastepno mendo forumowa laskawie
sie odczep.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29501608
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: typy i typki forumowe 24.09.05, 20:19
      spokojnie, rachelciu,jaki osobnik takie pytanie.Mi cos wyszukiwarka
      szwankujke,nie moge na niej polegac, w kazdym razie przy osobniku markv501
      pokazala zero postow w tym roku,a ton i temat smierdzi cukierem w cieknacym
      kociolku
      • mmkkll Re: typy i typki forumowe 24.09.05, 20:24
        U mnie wyszukiwarka pokazała 86. Jak się to przejrzy, to może i będzie materiał
        na "Telepatię 5" ;).
        • i-love-2-bike Re: typy i typki forumowe 24.09.05, 20:31
          mmkkll napisał:

> U mnie wyszukiwarka pokazała 86. Jak się to przejrzy, to może i będzie materiał
          > na "Telepatię 5" ;).

no telepatia tu niepotrzebna,raczej wiadomo kto tchorzy przy jakich okazjach a
          udaje wielkich patriotow. lista sie zaweza.
          • mmkkll Re: typy i typki forumowe 24.09.05, 20:34
            Czy nie wydaje ci się, że ów "markv501" to może być taki jeden, co to
            Mickiewicza miał w sygnaturce?
            • i-love-2-bike Re: typy i typki forumowe 24.09.05, 20:37
              mmkkll napisał:

> Czy nie wydaje ci się, że ów "markv501" to może być taki jeden, co to
              > Mickiewicza miał w sygnaturce?

o nie tamten ledwo po polsku mowil. to jakis typ,ktory widomo czemu mnie nie
              lubi,bo sie z nim nie zgadzam,ale lubi rozgrywac ludzi przeciwko sobie samemu
              obserwujac z boku lizac swoje dawne rany. za malo ma odwagi aby uczestniczyc w
              dyskusjach dlatego nadaje glupi tytul do rozmowy i sam siedzac w fotelu cieszy
              sie reakcjami ludzi. typowy smierdziel i tchorz,a tych pelno tu na forum.
              • mmkkll Re: typy i typki forumowe 24.09.05, 20:42
                Dalej pozostałbym przy swojej opinii, szczególnie, że styl wydaje mi się mocno
                podobny.
                • i-love-2-bike Re: typy i typki forumowe 24.09.05, 21:06
                  mmkkll napisał:

> Dalej pozostałbym przy swojej opinii, szczególnie, że styl wydaje mi się mocno
                  > podobny.

niezaleznie od tego kim jest ten smiec,zalezy mu na podniecaniu forum,podczas
                  gdy on sam jako tchorz obserwuje z boku. to typowe dla jakis gniotow,ktorzy nie
                  maja gdzie wyladowac swoich wlasnych frustracji, a prawde widza oczywiscie jaka
                  te zrobiona przez nich samych na drutach.
                  • krystian71 OK , jakos mi sie udalo, i po polgodzinnych studia 24.09.05, 21:17
                    mmkkll,rachelciu!
                    Na pewno z Ameryki, swiadcza o tym godziny, tematy amerykanskie,
                    szkoly ,uniwersytety nt ktorych sie wypowiada.
                    Raczej nie wlodzio, mmkkll:)0
                    Ale masz racje , to material na Telepatie 55, w niektorych watkach od telepatii
                    az chrupie i jeden sie o drugiego potyka.Ale w szczegolnosci zlozonych z
                    naszego bojkotujacego maniusia, czasami wystepujacego pod groznym imieniem
                    xavras wyzryn,migselwa,sola,wszystko na kupie.
                    Zauwazylem tez pare razy taka prawidlowosc, manius zaklada watek, po parunastu
                    godzinach ma imponujaca ilosc 3 -ch wpisow,wiec co, nastepnego dnia 501 sie
                    zjawia i cos byle co dopisuje.
                    To tak na goraco, musialbym jeszcze nad warsztatem popracowac.
                    Aha i jeszcze jedno 501 zna doskonale mnie i rachelke, pelno jego podpisow pod
                    naszymi postami, a JA sobie go wogole nie kojarze:))))
                    • i-love-2-bike Re: OK , jakos mi sie udalo, i po polgodzinnych s 25.09.05, 00:56
                      krystian71 napisała:

> mmkkll,rachelciu!
                      > Na pewno z Ameryki, swiadcza o tym godziny, tematy amerykanskie,
                      > szkoly ,uniwersytety nt ktorych sie wypowiada.
                      > Raczej nie wlodzio, mmkkll:)0
                      > Ale masz racje , to material na Telepatie 55, w niektorych watkach od telepatii
                      >
                      > az chrupie i jeden sie o drugiego potyka.Ale w szczegolnosci zlozonych z
                      > naszego bojkotujacego maniusia, czasami wystepujacego pod groznym imieniem
                      > xavras wyzryn,migselwa,sola,wszystko na kupie.
                      > Zauwazylem tez pare razy taka prawidlowosc, manius zaklada watek, po parunastu
                      > godzinach ma imponujaca ilosc 3 -ch wpisow,wiec co, nastepnego dnia 501 sie
                      > zjawia i cos byle co dopisuje.
                      > To tak na goraco, musialbym jeszcze nad warsztatem popracowac.
                      > Aha i jeszcze jedno 501 zna doskonale mnie i rachelke, pelno jego podpisow pod
                      > naszymi postami, a JA sobie go wogole nie kojarze:))))

he,he to smieciarstwo zwykle nas zna lub o nas pisuje. jak wiadomo te ancymonki
                      maja zwichrowana mentalnosc maniusia,a ten czesto i gesto sie nudzi. widze,ze
                      nasz niedouczony moskiewski,ktory to nie wie gdzie sie urodzil i kto go jezykow
                      jakich uczyl wrocil. dobrze,ze rozmawia z rownie ulomna na umysle to sie
                      rozumieja. krystian,ja teraz jestem bardzo zajeta,ale bede sie z toba
                      kontaktowac:)))
                  • dana33 Re: typy i typki forumowe 25.09.05, 00:23
                    a ty pustemo wyladowujesz swoje frustracje nazywajac kazdego smieciem...
                    a ty kto, pustemo, ze uwazasz, ze masz prawo kazdego obrazac?
            • krystian71 co jest do cholery z moja wyszukiwarka 24.09.05, 20:38
              coraz czesciej mi plata figle,a coraz czesciej bym z niej korzystal,przeciez
              ten watek na mile smierdzi podszywa.
              Z kim mam sie poklocic o wyszukiwarke, moze ja cos zle robie?chociaz zawsze tak
              samo
              • mmkkll Może w ten sposób? 24.09.05, 20:41
                szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=&autor=markv501
    • rattler Re: typy i typki forumowe 24.09.05, 21:33
      Rachel , poswiecasz gnojkowi zbyt duzo uwagi , przybastuj i sam sie odczepi .

narazie
    • i-love-2-bike Re: typy i typki forumowe 25.09.05, 01:06
      no jak widac pytanie nie bylo na miejscu wiec wyladowalo na oslej,ale czlowiek
      sie douczyl co nieco who is who na forum:))
      • puls.usa najwiecej mieszaja i spamuja moski + oregon 25.09.05, 01:17
        dlatego moskow nie lubie
        tego z oregon tez, chociaz podklada swinie w bialych rekawiczkach
        moski to samo robia brudnymi lapami
        • t0g Re: Gołosłowne insynuacje. Oczywiście faktów 25.09.05, 01:31
          nie jest w stanie podać, bo ich zwyczajnie nie ma.
          • puls.usa hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 01:43
            zawsze na posterunku
            ormo czuwa
            • t0g Re: hehe uderz w stol - przypadek, nie słyszałeś 25.09.05, 01:56
              o tym, że ludziom zdarza sie jednocześnie być na Forum? Nie? To Ci teraz mówie:
              takie rzeczy się zdarzają.

No a co z tymi faktami?

• krystian71 Re: hehe uderz w stol - przypadek, nie słyszałeś 25.09.05, 17:55
                he,he na ten temat juz tony papieru zapisano.
                "Accydentalizm a losy swiata"
            • i-love-2-bike Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 02:01
              puls.usa napisał:

> zawsze na posterunku
              > ormo czuwa

no pewnie. zgadnij co robi fizyk z oregon state? ano przebiera sie z lacha w
              lach i pisuje na forum. wykonczyli FA teraz wykanczaja FS,bo kto chce grzebac
              sie w jakis odpadkach.tylko nurki smietnikowe, tych tu paru sie szwenda.
              • t0g Dobra nowina, Rachelko 25.09.05, 07:47
                Pocieszę Cię, właśnie żonę odebrałem z lotniska. Okres 24 dni kiedy robiłem za
                "słomianego wdowca" i w czasie długich samotnych wieczorów, by sie nie
                przykrzyło, wstępowałem na forum, własnie się skończył. Wiec sobie już
                odetchniesz od paskudy t0g-a. Zauważ, że przez kilka poprzednich miesięcy było
                fajnie, bo mnie praktycznie na FS nie było. Więc wracają dawne dobre czasy.
                Wszystkiego dobrego życzę!
                • t0g PS., Rachelko: 25.09.05, 07:55
                  Jakbyś mnie czasem jeszcze chciała zrugać w tym Twoim "robotniczo-chłopskim"
                  stylu, który lubisz (Sojusz robotniczo-chłopski niech żyje! Niech zyje! Niech
                  zyje!) to przychodź na Forum Nauka, gdzie mnie będzie można zastać. Ja Twoje
                  wynurzenia na temat nauki zawsze bardzo lubiłem, nota bene...

Wszystkiego najlepszego życzę!
                • i-love-2-bike Re: Dobra nowina, Rachelko 25.09.05, 18:10
                  t0g napisał:

> Pocieszę Cię, właśnie żonę odebrałem z lotniska. Okres 24 dni kiedy robiłem za
                  > "słomianego wdowca" i w czasie długich samotnych wieczorów, by sie nie
                  > przykrzyło, wstępowałem na forum, własnie się skończył. Wiec sobie już
                  > odetchniesz od paskudy t0g-a. Zauważ, że przez kilka poprzednich miesięcy było
                  > fajnie, bo mnie praktycznie na FS nie było. Więc wracają dawne dobre czasy.
                  > Wszystkiego dobrego życzę!

no tos troche "slow",ale to maja niestety przedstawiciele down sydroma. bylo do
                  manki digital phone uskutecznic,mialbys wirtualnie,tez cos. w koncu ona teraz
                  ekspertem sie zrobila,to moze nawet chyba prace z toba pisac.
                  uszanowanko i brawa dla polskiej NALUKI,mamy przedni serwis tych tytanow
                  intelektu na tym forum,tylko chyba w zlej dziedzinie robisz,ale moze masz pare
                  DOCHTORATOF,tego nie wiem.
                  niech zyje sojusz robotniczo-chlopski,podstawa naszej polskiej cywilizacji.
              • t0g Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 13:11
                i-love-2-bike napisała:

> puls.usa napisał:
                >
                Minor drinking... W srodku nocy musiałem pojechać odbierac dziecko z rąk
                policji... Chata była wolna, cyba ze dwadzieścioro luda sie zebrało i jak
                zaczęli rozrabiać, to sąsiedzi zadzwonili do
                szeryfa...

> no pewnie. zgadnij co robi fizyk z oregon state? ano przebiera sie z lacha w
                > lach i pisuje na forum. wykonczyli FA

JA wykończyłem FA? JA?!!! Tam juz się zrobiło takie dno, że sobie poszedłem. FA
                wykonczyło kilku faciów, Józio Zawadzki i niejaki hasz0, zasypujacy forum tonami
                kretyńskich postów.

> teraz wykanczaja FS,

Ja "wykańczałem" FS? Czym? Pisanymi w bardzo powściągliwym tonie postami pod
                ksywka "Leaky Cauldron"? Komu zrobiłem jakąś krzywde, aha? A kto tu zasypuje FS
                postami w stylu "żona parobka cierpiąca na Down Syndrome", ja się pytam? No
                fakt, tu jest tych Downów kilku na FS, Downy się nawzajem lubią, to taki styl
                nawet zyskuje pewną popularność...

> tylko nurki smietnikowe, tych tu paru sie szwenda.

Oj, Rachelko, nie przesadzaj z tą samokrytyką...

• krystian71 Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 18:02
                  > Ja "wykańczałem" FS? Czym? Pisanymi w bardzo powściągliwym tonie postami pod
                  > ksywka "Leaky Cauldron"? Komu zrobiłem jakąś krzywde, aha?

i robil bys to dalej, gdybys nie potknal sie na materiale budowlanym,a tak
                  pozostal ci ten klub w Oregonie co to nie kazdego tam wpuszczaje,he,he dla
                  lepszych gosci.
                  Powiedz no tomciu , ale tak szczerze, jakiz to pejoratywny determinizm w
                  granicach absolutu zmusza cie , do ciaglej zmiany nazwiska, robisz to od lat,
                  weszlo ci w krew, ukrywasz sie przed wladzami?
                  Tym bardziej ze napisales, ze to nie koniec i ze znow powrocisz jak Batman
                  Czy to ,co sam nazwales spokojnymi postami , nie moglo byc podpisane twoim
                  wlasnym nikiem?
                  Z gory dziekuje za zaspokojenie mojej ciekawosci.
                  • i-love-2-bike Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 18:06
                    krystian71 napisała:

> > Ja "wykańczałem" FS? Czym? Pisanymi w bardzo powściągliwym tonie postami
                    > pod
                    > > ksywka "Leaky Cauldron"? Komu zrobiłem jakąś krzywde, aha?
                    >
                    > i robil bys to dalej, gdybys nie potknal sie na materiale budowlanym,a tak
                    > pozostal ci ten klub w Oregonie co to nie kazdego tam wpuszczaje,he,he dla
                    > lepszych gosci.
                    > Powiedz no tomciu , ale tak szczerze, jakiz to pejoratywny determinizm w
                    > granicach absolutu zmusza cie , do ciaglej zmiany nazwiska, robisz to od lat,
                    > weszlo ci w krew, ukrywasz sie przed wladzami?
                    > Tym bardziej ze napisales, ze to nie koniec i ze znow powrocisz jak Batman
                    > Czy to ,co sam nazwales spokojnymi postami , nie moglo byc podpisane twoim
                    > wlasnym nikiem?
                    > Z gory dziekuje za zaspokojenie mojej ciekawosci.
                    >

odpowiedz jest jedna,jak ktos ma kukukuku, to psychiatria niestety pomaga tylko
                    co poniektorym,a leczenie jest kosztowne. jak wiadomo miejsce naukowca jest na
                    forum chlapac sie blotem i obrzucac nim wszystkich. ech nie ma to jak
                    nauka,tylko co poniektorzy ciagle chyba na etapie brania korepetycji zostali. no
                    jedzmy dalej z tym koksem,bo mi magiel stygnie. jak tam nastroje w Polsce,czy
                    wykopaliscie juz te czerwone kanalie:)))?
                    • krystian71 Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 18:29
                      ja to sobie tak mysle,ze to sa kompleksy niedopieszczenia,jak ktos jest
                      popychadlem i w domu i w pracy, chcialby raz znalezc sie w centrum uwagi i
                      wydac cos pod wlasnym nazwuskiem
                      Wyobrazasz sobbie,Tomasz G," Dzielo Zycia" wyd.nakladem autora.Naklad 15
                      egzemplarzy.
                      Tak bezpieczniej, ostatecznie chyba kazdy ma tak liczna rodzine.
                      I teraz taki orzel wchodzi na forum, pisze cos i gryzie knykcie, bo postem sie
                      jdwie osoby zainteresowaly.I w takiej sytuacji przydaje sie Cieknacy Kociolek,
                      zwlaszcza z mezem.Albo manius, ten zrobi klake za 15-tu.
                      • i-love-2-bike Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 18:32
                        krystian71 napisała:

> ja to sobie tak mysle,ze to sa kompleksy niedopieszczenia,jak ktos jest
                        > popychadlem i w domu i w pracy, chcialby raz znalezc sie w centrum uwagi i
                        > wydac cos pod wlasnym nazwuskiem
                        > Wyobrazasz sobbie,Tomasz G," Dzielo Zycia" wyd.nakladem autora.Naklad 15
                        > egzemplarzy.
                        > Tak bezpieczniej, ostatecznie chyba kazdy ma tak liczna rodzine.
                        > I teraz taki orzel wchodzi na forum, pisze cos i gryzie knykcie, bo postem sie
                        >
                        > jdwie osoby zainteresowaly.I w takiej sytuacji przydaje sie Cieknacy Kociolek,
                        > zwlaszcza z mezem.Albo manius, ten zrobi klake za 15-tu.
                        > _______________
                        > ciicho ,bo cisza i jeszcze zapeszysz

no orzel to on jest,w koncu marianna moze o tym zaswiadczyc. lata od forum do
                        forum a na to potrzeba miec duza rozpietosc skrzydel i maly opor powietrza,juz
                        on ci te prawa fizyki wytlumaczy. acha i chyba trzeba miec puste kosci,ale jak
                        tam ja zwia OSTIOPLERIOZA juz chyba nad nim pracuja,wiedz dziad sie kruszy
                        dlatego lata:))
                        • krystian71 Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 19:01
                          :))
                          i jeszcze jedno.Gdybym to ja przesiadywal na tym forum 24/7 i w swiatek
                          piatek,wstydzilbym sie,ze sobie wystawiam swiadectwo, takiego nieudacznika, co
                          sobie nawet na wlasna wrzaskliwa babe nie zapracowal i nawet tymczasowej fuchy
                          sobie nie potrafi znalezc.
                          I w takich wypadkach sie te pacyny przydaja,8 godzin piszesz jako jeden,
                          nastepne 8 jako drugi, krotka drzemka,pasztetowka z papiera, zmiana gaci,zeby
                          fotel nie przesmiardl, umyc sie mozna przed szabasem i dawaj dalej...
                          • t0g Krystian: zadałeś pytanie, ale zanim zdązylem 25.09.05, 19:18
                            odpowiedzieć, to ten babsztyl Syndromem Downa już Ci odpowiedział. Więc ja nie
                            muszę.

A poważniej mówiąc - Ty nie przesadzaj, Kolego. Ja jako ten (ta) leaky_cauldron
                            napisałem w ciągu trzech tygodni wszystkiego tyle postów, co Ty przeciętnie
                            popełniasz w dwa dni. A poprzednio przez kilkamiesięcy w ogóle nie wchodziłem na
                            FS. Wiec po co ten krzyk? Po co ten cały wrzask? To nie z powodu moich
                            "grzeszków", które sa drobne, tylko z tego powodu, że jestem przez wielu
                            nielubiany na FS. A za co? A, bo nigdy nie ukrywałem - a wręcz podkreślałem - że
                            mam pogardliwy stosunek do motłochu...("Profanum vulgus odi et arceo"). I tego
                            mi wielu na FS nigdy nie wybaczy. Cała tajemnica.
                            • krystian71 Re: Krystian: zadałeś pytanie, ale zanim zdązylem 25.09.05, 19:28
                              nie zgadzam sie z toba kolego.
                              To co ty zrobiles, to jest dla mnie precedens, skad mam wiedziec, ze jeszcze
                              takich dziesieciu tomusiow po forum nie lata, sam najlepiej wiesz ,ze tak.
                              Akurat tu i w tym momencie wpadles na kociolku i jej mezu.
                              Moich moze rzeczywiscie jest duzo, ale ja pisze sam jeden, a jak znikam, to
                              znikam i nikim sie nie podpieram, jesli uwazasz inaczej udowodnij, wielu
                              zreszta probowalo, i bez skutku, bo nie bylo podstaw.
                              Teraz tez znikam, zaczyna sie wieczor wyborczy
                            • i-love-2-bike Re: Krystian: zadałeś pytanie, ale zanim zdązylem 25.09.05, 19:31
                              t0g napisał:

> odpowiedzieć, to ten babsztyl Syndromem Downa już Ci odpowiedział. Więc ja nie
                              > muszę.
                              >
                              > A poważniej mówiąc - Ty nie przesadzaj, Kolego. Ja jako ten (ta) leaky_cauldron
                              > napisałem w ciągu trzech tygodni wszystkiego tyle postów, co Ty przeciętnie
                              > popełniasz w dwa dni. A poprzednio przez kilkamiesięcy w ogóle nie wchodziłem n
                              > a
                              > FS. Wiec po co ten krzyk? Po co ten cały wrzask? To nie z powodu moich
                              > "grzeszków", które sa drobne, tylko z tego powodu, że jestem przez wielu
                              > nielubiany na FS. A za co? A, bo nigdy nie ukrywałem - a wręcz podkreślałem - ż
                              > e
                              > mam pogardliwy stosunek do motłochu...("Profanum vulgus odi et arceo"). I tego
                              > mi wielu na FS nigdy nie wybaczy. Cała tajemnica.

jak mowie prof. chyba masz zla opieke medyczna w tym waszym loregonie,jak widac
                              po tobie niczego nie klapujesz,nie zalapujesz sie na proste konwersacje,moze
                              jednak skorzystasz z znizkowych uslug marianny,poki ci kosciec nie walnie.
                            • t0g Krystian71: przecietnie 35 postów dziennie 25.09.05, 19:31
                              Tak jak powiadam. Ja w czasie całej działalności jako Leaky_cauldron popełniłem
                              121 postów. Przeciętnie ok. 5 dziennie, znaczy. A Ty, Krystianku, odpoczątku
                              roku popełniłeś 8491 postów, czyli ok. 35 dziennie.

No wiec jaki z tego wniosek? Jesteś hiperaktywny hipokryta. Podwójne "Hip".
                              Hip-hip-Krystian.

Sam zająłbyś się wyhamowaniem swojej logorei.
                              • i-love-2-bike Re: Krystian71: przecietnie 35 postów dziennie 25.09.05, 19:37
                                t0g napisał:

> Tak jak powiadam. Ja w czasie całej działalności jako Leaky_cauldron popełniłem
                                > 121 postów. Przeciętnie ok. 5 dziennie, znaczy. A Ty, Krystianku, odpoczątku
                                > roku popełniłeś 8491 postów, czyli ok. 35 dziennie.
                                >
                                > No wiec jaki z tego wniosek? Jesteś hiperaktywny hipokryta. Podwójne "Hip".
                                > Hip-hip-Krystian.
                                >
                                > Sam zająłbyś się wyhamowaniem swojej logorei.

a jako wojtek chudy ile nadales,czy wojtek filozof? buhahahhaha profie,ponoc
                                twoja stara juz wrocila to co jeszcze tu robisz,resztki stanikow z cekinami
                                zbierasz,aby sie pozalecac do naszego pf jako baba?
                                • t0g Zero, Matko Wszystkich Downów, zero! 25.09.05, 19:42
                                  Niewykluczone, ze byłbym nawet w stanie to udowodnioć, gdybym chciał.
                                  • i-love-2-bike Re: Zero, Matko Wszystkich Downów, zero! 25.09.05, 19:45
                                    t0g napisał:

> Niewykluczone, ze byłbym nawet w stanie to udowodnioć, gdybym chciał.

masz racje,ale ja sie nie myle widzac zera, wchodze dla tych odpowiednich dla
                                    mojej plci,ty wlazisz do kibla damskiego jak widzisz te OO tomus,wiec jak to
                                    slazacy mowia,stroc sie chlopie.
                                    • t0g Osoba tak durna, że jej nawet na rusycystykę nie 25.09.05, 23:20
                                      przyjęto - a wiadomo, że na rusycystykę brano najgorzych matołów z łapanki
                                      ulicznej nawet - mogła dojśc do wniosku, że t0g i "wojciech_filozof" to ta sama
                                      osoba. Kompletnie różny styl pisania, na miłośc boską!!!
                                      • i-love-2-bike Re: Osoba tak durna, że jej nawet na rusycystykę 25.09.05, 23:32
                                        t0g napisał:

> przyjęto - a wiadomo, że na rusycystykę brano najgorzych matołów z łapanki
                                        > ulicznej nawet - mogła dojśc do wniosku, że t0g i "wojciech_filozof" to ta sama
                                        > osoba. Kompletnie różny styl pisania, na miłośc boską!!!

a co twoja zone wywalili z rusycystyki?
                                        ps. podobno tomus miales pisac tylko na forum nauka, juz zdazyles zapomniec nasz
                                        ty kulturalny profie z loregon? moze ci jakies zadanie podeslac na skolowana glowe?
                              • t0g Pólanalfabetka, Krystianku, przesciga Cię 25.09.05, 19:38
                                ...dwukrotnie. Pod swoim obecnym nickiem, ktorego używa przecież dopiero od
                                wiosny, wyprodukowała juz ponad 10 000 opostów. Czyli w dwa dni lub szybciej ona
                                produkuje tyle, co ja jako L_C. To o co ten cały wrzask, ja sie pytam?

Mówię Ci, te wszystkie pretensje do mnie są wyłącznie z tego powodu, że ja nie
                                ukrywam swego pogardliwego stosunku do motłochu. Amen!
                                • i-love-2-bike Re: Pólanalfabetka, Krystianku, przesciga Cię 25.09.05, 19:42
                                  t0g napisał:

> ...dwukrotnie. Pod swoim obecnym nickiem, ktorego używa przecież dopiero od
                                  > wiosny, wyprodukowała juz ponad 10 000 opostów. Czyli w dwa dni lub szybciej on
                                  > a
                                  > produkuje tyle, co ja jako L_C. To o co ten cały wrzask, ja sie pytam?
                                  >
                                  > Mówię Ci, te wszystkie pretensje do mnie są wyłącznie z tego powodu, że ja nie
                                  > ukrywam swego pogardliwego stosunku do motłochu. Amen!

masz jakies gacie do zmaglowania to rzuc,podesle ci fedexem jak skoncze
                                  maglowac,policze ci taniej bos chyba z tych biedniejszych bez zajecia
                                  tomciu,dlatego szpiclowaniem dziury w budzecie latasz ,jak nasz mikrusik antos.
                                  • krystian71 :)) sluszna diagnoza, i doceniam twoje charytatywn 25.09.05, 19:58
                                    zaciecie
                                    Czy ktos slyszal o jakims osrodku naukowym w Oregonie, dla mnie to jakies
                                    kompletne zadupie, cos w rodzaju Studium Nauczycielskiego w Pultusku...
                                    Wiec trzeba byc milosiernym
                                    • i-love-2-bike Re: :)) sluszna diagnoza, i doceniam twoje charyt 25.09.05, 20:02
                                      krystian71 napisała:

> zaciecie
                                      > Czy ktos slyszal o jakims osrodku naukowym w Oregonie, dla mnie to jakies
                                      > kompletne zadupie, cos w rodzaju Studium Nauczycielskiego w Pultusku...
                                      > Wiec trzeba byc milosiernym

no wiesz kazdy robi to co moze i tam,gdzie moze:))
                                      • krystian71 Re: :)) sluszna diagnoza, i doceniam twoje charyt 25.09.05, 20:05
                                        i tam gdzie go chca,do wykladania.
                                        Nawet gdy to jest wykladanie kafelek
                                        • i-love-2-bike Re: :)) sluszna diagnoza, i doceniam twoje charyt 25.09.05, 20:08
                                          krystian71 napisała:

> i tam gdzie go chca,do wykladania.
                                          > Nawet gdy to jest wykladanie kafelek

robota nie wybiera. ja jak magiel zamykam rzucam sie do kafelkow
                                          ukladania,podcinam zaluzje i cementuje okna. jako pracownik fizyczny i dawna
                                          przodownica pracy wiem co to znaczy urobic sie po lokcie:))
                              • krystian71 Re: Krystian71: przecietnie 35 postów dziennie 25.09.05, 19:55
                                moje posty dziubdziusiu to sa MOJE posty, 35 dziennie, 35 minut dziennie
                                Dodaj cos tam jeszcze na czytanie.Sprawdz,ze na wiele godzin wybywam, i
                                bedziesz mial jasnosc.
                                Twoje to sa twoje + nieskonczonosc wariacji nickowych, palnickowych i in o
                                ktorych na aqwanecie sobie mozesz poczytac.
                                • t0g Re: Krystian71: przecietnie 35 postów dziennie 25.09.05, 23:35
                                  Krystianku,
                                  Występowałem na FS pod nickami arsch_boli, vicehrabia i ostatnio leaky_cauldron.
                                  Traktowałem to jako rodzaj "zabawy w chowanego".
                                  Gdy zostawałem "zdemaskowany", to się natychmiast przyznawałem, we wszystkich
                                  trzech wypadkach. I w każdym tym wypadku pisałem bardzo niekontrowersyjne posty,
                                  na pewno nikomu nie szkodzące. W sumie może 300 zostało napisanych pod tymi
                                  nickami, w okresie prawie 2 lat. Rzecz całkowiecie bez znaczenia na forum, gdzie
                                  w tym okresie napisano blisko milion postów.

Jeśli dopatrzyłeś się mnie w jakiś innych nickach, to były to najwyżej Twoje
                                  urojenia.

Podobne urojenia na Aquanet miał niejaki Józio Z., który mnie oskarżał o
                                  posiadnie "ponad setki nicków". Tymczasem taką mniej więcej liczbę nicków to
                                  miał on sam. Wiadomo, złodziej najgłosniej krzyczy, że inni kradną. Prostytutka,
                                  że inne kobiety naokoło się qrwią. Więc Józio na tej samej zasadzie mnie
                                  oskarżał o to, co robił sam. Ale ja Ciebie, Krystianie, jednak uważałem za kogoś
                                  stojącego wyżej od Józia. Czyżbym sie mylił?

Przy okazji, ciekawostka:
                                  Józio Z., nota bene, zaprzestał pisania na FA, prawdopodobnie dlatego, że jest
                                  teraz rzecznikiem prasowym tego osławionego rektora Wyzszej Państwowej Szkoły
                                  Zawodowej w Jarosławiu, Antoniego Jarosza. Dobrali sie jak w korcu maku!
                • rattler Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 19:09

Hej ceesiek moj serdeczny przyjaciel weteran ma Rancho w sasiednim Idaho a na
                  nim boot camp dla mlodziezy z alcohol and drug dependency rehab program. Troche
                  to kosztuje, nie powiem, ale co sie nie robi dla pociech, no nie ?

narazie

------------------------------------------

Minor drinking... W srodku nocy musiałem pojechać odbierac dziecko z rąk
                  policji... Chata była wolna, cyba ze dwadzieścioro luda sie zebrało i jak
                  zaczęli rozrabiać, to sąsiedzi zadzwonili do
                  szeryfa...
                  • explicit Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 19:50
                    Giebultowitz niech pomysli o wlasnych zwlokach i zapuka do AA ,... Ot tak , dla
                    przykladu , zeby zachecic latorosl :)

uklony

==============================================================================

• i-love-2-bike Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 19:53
                      explicit napisał:

> Giebultowitz niech pomysli o wlasnych zwlokach i zapuka do AA ,... Ot tak , dla
                      >
                      > przykladu , zeby zachecic latorosl :)
                      >
                      > uklony
                      >
                      > ==============================================================================
                      >
                      > Hej ceesiek moj serdeczny przyjaciel weteran ma Rancho w sasiednim Idaho a na
                      > nim boot camp dla mlodziezy z alcohol and drug dependency rehab program. Troche
                      >
                      > to kosztuje, nie powiem, ale co sie nie robi dla pociech, no nie ?

nie giebulotwicz mial chyba hands on zajecia z corki przyjaciolmi. opisywal
                      przeciez przez pol roku jak kolega corki zrobil co nieco na jej laptop,co bylo
                      powodem dumy tatusia - tomcia,ze chlopiec taki jurny.no do wszystkiego mozna
                      podejsc z punktu widzenia naukowca fizyka,mamy w koncu prawa rzadzace ta piekna
                      dziedzina nauki,ktore to tlumacza takie ,czy inne zjawiska.
                      • krystian71 Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 20:01
                        Cos takiego czytalem.
                        Czy to nie to samo, ze Giebultowicz sie podniecil na widok laptopa.
                        Chyba dlatego,ze rzadko mial okazje go widziec.
                        • i-love-2-bike Re: hehe uderz w stol...................... 25.09.05, 20:03
                          krystian71 napisała:

> Cos takiego czytalem.
                          > Czy to nie to samo, ze Giebultowicz sie podniecil na widok laptopa.
                          > Chyba dlatego,ze rzadko mial okazje go widziec.

no wiesz krystek laptop rzecz ponet,widzisz jak dziala na prawdziwych mezczyzn
                          pokroju scana,poprostu szaleja:))
    • bam_buko kiedy nowe edycje telepatii ?? 25.09.05, 02:47
    • mamzerek Re: typy i typki forumowe 25.09.05, 18:04
      typki na forum:
      rachelka = kretynka
      split = antysemita
      krystian = islamista
      zydy = smierdziele

• i-love-2-bike Re: typy i typki forumowe 25.09.05, 18:06
        mamzerek napisał:

> typki na forum:
        > rachelka = kretynka
        > split = antysemita
        > krystian = islamista
        > zydy = smierdziele
        >

mamzerek pelen zerek
    • antek_cukierman Whipped-cream of cream. 25.09.05, 19:36
      czyli dywagacje lokalnej kretynerii:

i-love-2-bike
      widze,ze jakies nieznane mi mendy zaczynaja dywagacje na moj temat. moge ci
      tylko tyle powiedziec tchorzu jeden,ze ty nie masz nawet ochoty na polemike ze
      mna,co znaczy,ze jakby przyszlo do akcji wojennej,to bylbys pierwszy,ktory by
      swe troki bral i chowal sie po katach. ja lubie takich,ktorzy gdybajac na
      forum podjadaja ciasteczka,nieumywszy swoich raczek. gdybaj sobie na temat
      dany,czy ona ukrywalaby arabow w swojej piwnicy ,lub czarnych z afryki,gdyby
      ktos ich ganial ze spluwa,a od mojego nicku nastepno mendo forumowa laskawie
      sie odczep.

krystian71
      spokojnie, rachelciu,jaki osobnik takie pytanie.Mi cos wyszukiwarka
      szwankujke,nie moge na niej polegac, w kazdym razie przy osobniku markv501
      pokazala zero postow w tym roku,a ton i temat smierdzi cukierem w cieknacym
      kociolku

i-love-2-bike
      no telepatia tu niepotrzebna,raczej wiadomo kto tchorzy przy jakich okazjach a
      udaje wielkich patriotow. lista sie zaweza.

i-love-2-bike 24.09.05, 20:37 + odpowiedz
      o nie tamten ledwo po polsku mowil. to jakis typ,ktory widomo czemu mnie nie
      lubi,bo sie z nim nie zgadzam,ale lubi rozgrywac ludzi przeciwko sobie samemu
      obserwujac z boku lizac swoje dawne rany. za malo ma odwagi aby uczestniczyc w
      dyskusjach dlatego nadaje glupi tytul do rozmowy i sam siedzac w fotelu cieszy
      sie reakcjami ludzi. typowy smierdziel i tchorz,a tych pelno tu na forum.

i-love-2-bike
      niezaleznie od tego kim jest ten smiec,zalezy mu na podniecaniu forum,podczas
      gdy on sam jako tchorz obserwuje z boku. to typowe dla jakis gniotow,ktorzy nie
      maja gdzie wyladowac swoich wlasnych frustracji, a prawde widza oczywiscie jaka
      te zrobiona przez nich samych na drutach.

krystian71
      OK , jakos mi sie udalo, i po polgodzinnych studia
      Na pewno z Ameryki, swiadcza o tym godziny, tematy amerykanskie,
      szkoly ,uniwersytety nt ktorych sie wypowiada.
      Raczej nie wlodzio, mmkkll:)
      Ale masz racje , to material na Telepatie 55, w niektorych watkach od telepatii
      az chrupie i jeden sie o drugiego potyka.Ale w szczegolnosci zlozonych z
      naszego bojkotujacego maniusia, czasami wystepujacego pod groznym imieniem
      xavras wyzryn,migselwa,sola,wszystko na kupie.
      Zauwazylem tez pare razy taka prawidlowosc, manius zaklada watek, po parunastu
      godzinach ma imponujaca ilosc 3 -ch wpisow,wiec co, nastepnego dnia 501 sie
      zjawia i cos byle co dopisuje.
      To tak na goraco, musialbym jeszcze nad warsztatem popracowac.
      Aha i jeszcze jedno 501 zna doskonale mnie i rachelke, pelno jego podpisow pod
      naszymi postami, a JA sobie go wogole nie kojarze:))))

i-love-2-bike
      wogole nie kojarze:))))
      he,he to smieciarstwo zwykle nas zna lub o nas pisuje. jak wiadomo te ancymonki
      maja zwichrowana mentalnosc maniusia,a ten czesto i gesto sie nudzi. widze,ze
      nasz niedouczony moskiewski,ktory to nie wie gdzie sie urodzil i kto go jezykow
      jakich uczyl wrocil. dobrze,ze rozmawia z rownie ulomna na umysle to sie
      rozumieja. krystian,ja teraz jestem bardzo zajeta,ale bede sie z toba
      kontaktowac:)))

rattler 24.09.05, 21:33 + odpowiedz
      Rachel , poswiecasz gnojkowi zbyt duzo uwagi , przybastuj i sam sie odczepi .

i-love-2-bike 25.09.05, 01:06 + odpowiedz
      njak widac pytanie nie bylo na miejscu wiec wyladowalo na oslej,ale czlowiek
      sie douczyl co nieco who is who na forum:))

puls.usa
      najwiecej mieszaja i spamuja moski + oregon dlatego moskow nie lubie
      tego z oregon tez, chociaz podklada swinie w bialych rekawiczkach
      moski to samo robia brudnymi lapami

puls.usa
      hehe uderz w stol zawsze na posterunku ormo czuwa

krystian71
      hehe na ten temat juz tony papieru zapisano. "Accydentalizm a losy swiata"

i-love-2-bike
      no pewnie. zgadnij co robi fizyk z oregon state? ano przebiera sie z lacha w
      lach i pisuje na forum. wykonczyli FA teraz wykanczaja FS,bo kto chce grzebac
      sie w jakis odpadkach.tylko nurki smietnikowe, tych tu paru sie szwenda.

i-love-2-bike
      no tos troche "slow",ale to maja niestety przedstawiciele down sydroma. bylo do
      manki digital phone uskutecznic,mialbys wirtualnie,tez cos. w koncu ona teraz
      ekspertem sie zrobila,to moze nawet chyba prace z toba pisac.
      uszanowanko i brawa dla polskiej NALUKI,mamy przedni serwis tych tytanow
      intelektu na tym forum,tylko chyba w zlej dziedzinie robisz,ale moze masz pare
      DOCHTORATOF,tego nie wiem.
      niech zyje sojusz robotniczo-chlopski,podstawa naszej polskiej cywilizacji.

krystian71
      i robil bys to dalej, gdybys nie potknal sie na materiale budowlanym,a tak
      pozostal ci ten klub w Oregonie co to nie kazdego tam wpuszczaje,he,he dla
      lepszych gosci.Powiedz no tomciu , ale tak szczerze, jakiz to pejoratywny
      determinizm w granicach absolutu zmusza cie , do ciaglej zmiany nazwiska,
      robisz to od lat, weszlo ci w krew, ukrywasz sie przed wladzami?
      Tym bardziej ze napisales, ze to nie koniec i ze znow powrocisz jak Batman
      Czy to ,co sam nazwales spokojnymi postami , nie moglo byc podpisane twoim
      wlasnym nikiem? Z gory dziekuje za zaspokojenie mojej ciekawosci.

i-love-2-bike 25.09.05, 18:06 + odpowiedz
      odpowiedz jest jedna,jak ktos ma kukukuku, to psychiatria niestety pomaga tylko
      co poniektorym,a leczenie jest kosztowne. jak wiadomo miejsce naukowca jest na
      forum chlapac sie blotem i obrzucac nim wszystkich. ech nie ma to jak
      nauka,tylko co poniektorzy ciagle chyba na etapie brania korepetycji zostali. no
      jedzmy dalej z tym koksem,bo mi magiel stygnie. jak tam nastroje w Polsce,czy
      wykopaliscie juz te czerwone kanalie:)))?

krystian71
      ja to sobie tak mysle,ze to sa kompleksy niedopieszczenia,jak ktos jest
      popychadlem i w domu i w pracy, chcialby raz znalezc sie w centrum uwagi i
      wydac cos pod wlasnym nazwuskiem
      Wyobrazasz sobbie,Tomasz G," Dzielo Zycia" wyd.nakladem autora.Naklad 15
      egzemplarzy.

i-love-2-bike
      Tak bezpieczniej, ostatecznie chyba kazdy ma tak liczna rodzine.
      I teraz taki orzel wchodzi na forum, pisze cos i gryzie knykcie, bo postem sie
      jdwie osoby zainteresowaly.I w takiej sytuacji przydaje sie Cieknacy Kociolek,
      zwlaszcza z mezem.Albo manius, ten zrobi klake za 15-tu.

i-love-2-bike
      no orzel to on jest,w koncu marianna moze o tym zaswiadczyc. lata od forum do
      forum a na to potrzeba miec duza rozpietosc skrzydel i maly opor powietrza,juz
      on ci te prawa fizyki wytlumaczy. acha i chyba trzeba miec puste kosci,ale jak
      tam ja zwia OSTIOPLERIOZA juz chyba nad nim pracuja,wiedz dziad sie kruszy
      dlatego lata:))

krystian71
      i jeszcze jedno.Gdybym to ja przesiadywal na tym forum 24/7 i w swiatek
      piatek,wstydzilbym sie,ze sobie wystawiam swiadectwo, takiego nieudacznika, co
      sobie nawet na wlasna wrzaskliwa babe nie zapracowal i nawet tymczasowej fuchy
      sobie nie potrafi znalezc.
      I w takich wypadkach sie te pacyny przydaja,8 godzin piszesz jako jeden,
      nastepne 8 jako drugi, krotka drzemka,pasztetowka z papiera, zmiana gaci,zeby
      fotel nie przesmiardl, umyc sie mozna przed szabasem i dawaj dalej..

rattler

bam_buko
      kiedy nowe edycje telepatii ??

i-love-2-bike
      mamzerek pelen zerek

• i-love-2-bike Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 19:40
        antos jedno ci powiem skarbie nieduzy whipped cream zostawiam tobie do zjedzenia
        inaczej mialabym szerokie siedzenie jak ty, a ja grubasow nie lubie. a jesli
        chodzi o tem kulturem slownom to twoj mamzerek,dana,fredzio i arap wyrabiaja
        norme na tym forum. jesli jestes nie tylko maly,ale i slepy to pojdz do
        LOKULISTY i nie zaluj sobie,bo niedlugo bedziesz sie potykal o smietniczki na rogu.
        • antek_cukierman S 25.09.05, 19:48
          raczkosłowie, maglaro.
          • i-love-2-bike Re: S 25.09.05, 19:50
            antek_cukierman napisał:

> raczkosłowie, maglaro.

co tam podjekujesz biedulinko,bo slabo cie widze? musze byc chyba znacznie
            wyzsza od ciebie, ale jak masz gacie do maglowani to podeslij. od biedoty taniej
            biore,mam miekkie serca dla niedojd zyciowych i skretasow psychicznych jak ty i
            tomus.
            • antek_cukierman Re: S 25.09.05, 19:57
              p.ierdalaj stęchła, zapluta w chamstwie i nienawiści kretynko. Przynajmniej ode
              mnie. Dotarło, "heroino"?
              • i-love-2-bike Re: S 25.09.05, 20:01
                antek_cukierman napisał:

> p.ierdalaj stęchła, zapluta w chamstwie i nienawiści kretynko. Przynajmniej ode
                >
                > mnie. Dotarło, "heroino"?

znowu antosiu nic nie widze,tylko slysze,wyjdz w koncu na swiatlo dzienne i na
                boga nie denerwuj sie tak,bo ci zylka peknie i co wtedy,nie bedziesz mogl juz
                dalej szpiclowac,co za niepowetowana strata dla spoleczenstwa by to byla.no no 3
                glebokie oddechy i bedziesz jak mlody zeus.
                ps. ja ciebie bardzo lubie antos,ty jestes jak nakrecany misio,wiec sie troche
                rozchmurz.
              • krystian71 Re: S 25.09.05, 20:13
                he,he,he
                Autor: krystian71
                Data: 25.09.05, 20:13 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                nerwy ponosza, i lukier cukierkowy splywa i przylepia sie do buta ?
            • snajper55 Re: S 25.09.05, 20:11
              i-love-2-bike napisała:

> od biedoty taniej biore, mam miekkie serca dla niedojd zyciowych i skretasow
              > psychicznych

Każdy lubi podobnych sobie.

S.
              • i-love-2-bike Re: S 25.09.05, 20:12
                snajper55 napisał:

>
                > Każdy lubi podobnych sobie.
                >
                > S.

dokladnie snajperku, wiec idz pocieszaj antosia,on jakby dzisiaj nie w humorze,a
                ty z tych wesolych chlopcow chyba, to go troszeczke pociesz.
                • antek_cukierman [...] 25.09.05, 20:16
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • krystian71 o jeju, wycieli?a za co? 25.09.05, 21:32

• i-love-2-bike Re: o jeju, wycieli?a za co? 25.09.05, 21:38
                      krystian71 napisała:

>
                      antos oplul swoje buty i brzydko wygladal. wiesz on sie slini za bardzo czasami.
              • krystian71 PIS,PIS .PIS 25.09.05, 20:14

• dana33 Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 22:05
          zapytalam sie pustemo psychologa, co to znaczy, jak ktos uzywa w kazdym swoim
          poscie moje imie. odpowiedzial mi ze to obsesja.
          • i-love-2-bike Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 23:12
            dana33 napisała:

> zapytalam sie pustemo psychologa, co to znaczy, jak ktos uzywa w kazdym swoim
            > poscie moje imie. odpowiedzial mi ze to obsesja.

rozbawilas mnie do lez. zapytaj sie twego koszernego, jak nazywa sie taka
            obsesja polegajaca do stalym przyczepiania sie do kogos,kto z toba nie ma ochoty
            rozmawiac. buhahahahahahah chiba mania przesladowcza,buhahahahahahahaha
            • snajper55 Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 23:34
              i-love-2-bike napisała:

> rozbawilas mnie do lez. zapytaj sie twego koszernego, jak nazywa sie taka
              > obsesja polegajaca do stalym przyczepiania sie do kogos,kto z toba nie ma ocho
              > ty rozmawiac. buhahahahahahah chiba mania przesladowcza,buhahahahahahahaha

Nie martw się. Z takiej manii też możesz się wyleczyć. Na początek spróbuj się
              odczepić od Dany.

S.
              • i-love-2-bike Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 23:45
                snajper55 napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                >
                > > rozbawilas mnie do lez. zapytaj sie twego koszernego, jak nazywa sie taka
                > > obsesja polegajaca do stalym przyczepiania sie do kogos,kto z toba nie ma
                > ocho
                > > ty rozmawiac. buhahahahahahah chiba mania przesladowcza,buhahahahahahahah
                > a
                >
                > Nie martw się. Z takiej manii też możesz się wyleczyć. Na początek spróbuj się
                > odczepić od Dany.
                >
                > S.

BUHHHHHAAAAAAA to ci sie udalo snajper. zobacz kto na czyich postach pisze i kto
                z kim nawija,buhahahhahahaha. nie dziwie sie,ze masz klopoty,ty chlopie jestes
                slepy.
                • snajper55 Re: Whipped-cream of cream. 26.09.05, 00:09
                  i-love-2-bike napisała:

> zobacz kto na czyich postach pisze i kto z kim nawija,buhahahhahahaha. nie
                  > dziwie sie,ze masz klopoty,ty chlopie jestes slepy.

No właśnie zauważyłem. Post Dany a potem Twój:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29506801&a=29547009

S.
                  • i-love-2-bike Re: Whipped-cream of cream. 26.09.05, 00:11
                    snajper55 napisał:

>
                    > > zobacz kto na czyich postach pisze i kto z kim nawija,buhahahhahahaha. ni
                    > e
                    > > dziwie sie,ze masz klopoty,ty chlopie jestes slepy.
                    >
                    > No właśnie zauważyłem. Post Dany a potem Twój:
                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=29506801&a=29547009
                    >
                    > S.

nie kotuniu,nie o tym sloneczko mowimy,zobacz kto pod kim pisze a potem daj
                    znac. oki,czy za trudne jak na snajperka malego klamczuszka?
                    • snajper55 Re: Whipped-cream of cream. 26.09.05, 00:13
                      i-love-2-bike napisała:

> nie kotuniu,nie o tym sloneczko mowimy,zobacz kto pod kim pisze a potem daj
                      > znac. oki,czy za trudne jak na snajperka malego klamczuszka?

Dałem Ci link do Twojego postu, którym odpowiadasz na post Dany. Tak więc kto
                      pod kim pisze ?

S.
                      • i-love-2-bike Re: Whipped-cream of cream. 26.09.05, 00:20
                        snajper55 napisał:

>
                        > > nie kotuniu,nie o tym sloneczko mowimy,zobacz kto pod kim pisze a potem d
                        > aj
                        > > znac. oki,czy za trudne jak na snajperka malego klamczuszka?
                        >
                        > Dałem Ci link do Twojego postu, którym odpowiadasz na post Dany. Tak więc kto
                        > pod kim pisze ?
                        >
                        > S.
                        sluchaj ile klas podstawowki zaliczyles,bo rozmawiasz jakbys nie bardzo kapowal
                        o czym mowimy? jesli masz ochote robic z siebie glupka,to rob to,ale mnie w te
                        zabawy i gry forumowe nie wciagniesz. jak mowie jestes slepy a w dodatku chyba
                        troszke opozniony w rozwoju, a wiec bywaj snajper,bo rozmowa chyba nam sie nie
                        klei. nie to co antos ten jest bardzo ciekawym interlokutorem,ma
                        ladnie,kweiciste i sazniste przeklenstewka,musza byc jego rodowe.
                        • snajper55 Re: Whipped-cream of cream. 26.09.05, 00:40
                          i-love-2-bike napisała:

> sluchaj ile klas podstawowki zaliczyles,

Osiem.

> bo rozmawiasz jakbys nie bardzo kapowal o czym mowimy?

Kapuję dokładnie. Kolejność postów była taka, jaka podałem. Najpierw Dana,
                          potem Ty.

> jesli masz ochote robic z siebie glupka,to rob to,ale mnie w te
                          > zabawy i gry forumowe nie wciagniesz.

Mam wrażenie, że czerpiesz z tych zabaw wiele radości i z ochotą dajesz robić z
                          siebie idiotkę.

> jak mowie jestes slepy a w dodatku chyba
                          > troszke opozniony w rozwoju, a wiec bywaj snajper,bo rozmowa chyba nam sie
                          > nie klei.

Nic prostszego - nie odpowiadaj na moje posty.

> nie to co antos ten jest bardzo ciekawym interlokutorem,ma
                          > ladnie,kweiciste i sazniste przeklenstewka,musza byc jego rodowe.

Zauwazyłem, że gustujesz w przekleństwach i innych podobnych rzeczach. No cóż,
                          de gustibus...

S.
                          • i-love-2-bike Re: Whipped-cream of cream. 26.09.05, 00:51
                            snajper55 napisał:

>
                            > Zauwazyłem, że gustujesz w przekleństwach i innych podobnych rzeczach. No cóż,
                            > de gustibus...
                            >
                            > S.

zauwazylam juz pare razy zes slepy i gluchy,no coz ulomnosc rzecz wstydliwa wiec
                            nie dziwota,ze nie obnosisz sie z tym na forum.
              • antek_cukierman Obawiam się Snajper (aka cywio_l) , 26.09.05, 00:07
                że to tak szybko nie przejdzie.
                Ta cała cyklistka to ośmiornica, fakt. Oprócz niej jest tzw. Spółdzielnia czyli
                TKKKW (Tera Każdy K..wa Każdego Wspomaga). Liczne toto - żołnierze pierwszej
                linii to krystiany, splity, ratlery, oczywiście wspomniana już heroina
                forumowego szamba - loverka rowerka, remekki, b-52, pulsy amerykańskie,
                bambuka, zbalansowani no i pomniejszy plankton.
                Są i aspirujący na członka - niejaki Polski Francuz czy też Cepimierz.
                Nad wszystkim czuwa dowódca - Marszałek Forumowy Wojciech Kościelny -
                ps.org."Nudziarski Post".

"Odczepienie się" to jakby ich odciął od kroplówki - zdechną z nuuudów.
                Bo nic więcej nie umieją ponad szukanie Żyda, intrygi, personalne wypady,
                chamski rechot i pseudointelektualne rozhowory.

snajper55 napisał:
                Nie martw się. Z takiej manii też możesz się wyleczyć. Na początek spróbuj się
                odczepić od Dany.
                • i-love-2-bike Re: Obawiam się Snajper (aka cywio_l) , 26.09.05, 00:09
                  antos czy stoisz na stoleczku,bo znowu cholera wizja mi zniknela? a moze ty tez
                  masz manie przesladowcza,bidulo ty nasza? moze juz czas w kimonko walnac,po
                  ciezkim dniu pracy?
                • snajper55 Re: Obawiam się Snajper (aka cywio_l) , 26.09.05, 00:12
                  antek_cukierman napisał:

> "Odczepienie się" to jakby ich odciął od kroplówki - zdechną z nuuudów.
                  > Bo nic więcej nie umieją ponad szukanie Żyda, intrygi, personalne wypady,
                  > chamski rechot i pseudointelektualne rozhowory.

Nawet takie nieszczęsne istoty mają prawo mieć nadzieje na wyleczenie.
                  Dzisiejsza medycyna nie z takimi przypadkami daje sobie radę.

S.
      • krystian71 Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 20:11
        Tworzy pan scan kompilacje
        wtedy tylko miewa racje

PIS.PIS.PIS dziubdziusie

PIS.PIS .PIS dziubdziusie,
        • i-love-2-bike Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 20:13
          krystian71 napisała:

> Tworzy pan scan kompilacje
          > wtedy tylko miewa racje
          >
          > PIS.PIS.PIS dziubdziusie
          >
          > oj pan scan sie miota,jego partyjka dostala w d.. ale tak czy tak skandal,ze
          sie utrzymali.
          > _______________
          >
          > PIS.PIS .PIS dziubdziusie,
          • krystian71 Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 20:17
            niby kto, misiaczku moj kochany.
            Nie wierz w te PO i SLD , na ktore niby nasze dziubdziusie optuja.
            Jeszcze nie wiem ile stronnictwo
            pana bermana zdobylo, juz nie mowiac o tych demokratach pl od Gieremka
            Tu jest zaloba, wiec antos stracil cukierkowy lukier.!!!
            PIS,PIS,PIS-
            • i-love-2-bike Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 20:19
              krystian71 napisała:

> niby kto, misiaczku moj kochany.
              > Nie wierz w te PO i SLD , na ktore niby nasze dziubdziusie optuja.
              > Jeszcze nie wiem ile stronnictwo
              > pana bermana zdobylo, juz nie mowiac o tych demokratach pl od Gieremka
              > Tu jest zaloba, wiec antos stracil cukierkowy lukier.!!!
              > PIS,PIS,PIS-

no i beczy,beczy bezustannie,zgrzytajac zebami i tupiac nozkami. znany to
              syndrom bezsilnosci. oj biedulinki tak pracowaly i po nic. zlote lata
              zlodziejstw i matactwa chyba dobiegaja konca.
            • explicit Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 20:27
              Zalozmy ze Kaczor ,... Jaka po tym perspektywa na paszporty dla koszernych i
              odszkodowania w ramach Holocaust industry ???

uklony

==============================================================================

Tu jest zaloba, wiec antos stracil cukierkowy lukier.!!!
              • i-love-2-bike Re: Whipped-cream of cream. 25.09.05, 20:39
                explicit napisał:

> Zalozmy ze Kaczor ,... Jaka po tym perspektywa na paszporty dla koszernych i
                > odszkodowania w ramach Holocaust industry ???
                >
                > uklony
                >
                > ==============================================================================
                >
                > Tu jest zaloba, wiec antos stracil cukierkowy lukier.!!!

o nie boj bidy oni sie z kazda partia dogadaja,juz antos nad tym popracuje jako
                maly emisariusz wybranych:))
        • antek_cukierman Masz parcie na pęcherz, smoczku? 25.09.05, 20:14
          Sławojka.
          • i-love-2-bike Re: Masz parcie na pęcherz, smoczku? 25.09.05, 20:16
            antek_cukierman napisał:

> Sławojka.
            antos juz skonczyles szlochac,poczekaj snajperek sie z toba troche pobawi,idz
            wysmarkaj nosa.
      • krystian71 he,he,he 25.09.05, 20:13
        nerwy ponosza, i lukier cukierkowy splywa i przylepia sie do buta ?
        • i-love-2-bike Re: he,he,he 25.09.05, 20:14
          krystian71 napisała:

> nerwy ponosza, i lukier cukierkowy splywa i przylepia sie do buta ?

raczej meskie kompleksiki. on z tych co kobie kobiety,ale jak sam dostanie po
          pysku to placzac sie przezywa. czas pozbierac klocki i isc do domu a nie
          szlochac. to beksy jedne,moze snajperek go pocieszy,on wyglada na prawdziwa
          mecizne:)))
    • i-love-2-bike ale misiaczek n/t 25.09.05, 20:17

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka