Dodaj do ulubionych

Steinbach proponuje kompromis ws. Centrum

• kygel2 Re: ZNIKAJACE POSTY-bo maja was dosc !!!! 30.10.05, 19:01
      Ten cenzur gdy widzi tylu nazistow polskich to mu tez chyba wybijaja korki od
      tych przyglupow.!!
    • krystian71 gazeta reka w reke razem z necesrer , erica 30.10.05, 19:03
      i bismarkiem i jeszcze sie wydaje GW , ze kogokolwiek uda sie jej zastraszyc
      Nie wiadomo kto tu zalosniej brzmi
    • edek47 [...] 30.10.05, 19:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kygel2 Ej !jeszcze troszke to juz nic od tej gorzaly nieu 30.10.05, 19:53
        Srakotluku-co to jest bo nawet i ja juz nic nierozumiem.O jak ja nie lubie
        srakotukow !!
        • edek47 A CZY JA MOWIE, ze takie cos jak ty ma rozum? 30.10.05, 20:05
          MASZ PRZEPISYWAC LITERKA PO LITERCE i glupio sie nie pytac !! Co,czy Niemcy cie
          jescze posluszenstwa nie nauczyli?
    • tomasz62 Re: Steinbach proponuje kompromis ws. Centrum 30.10.05, 19:56
      Stwórzmy centrum wypędzonych Zamojszczyzny
      • kygel2 A stawiaj sobie co chcesz i gdzie chcesz..!! 30.10.05, 20:03
        prosze powiedz mi tylko co to takiego ta Zamojszczyzna.?
    • edek47 [...] 30.10.05, 20:35
      • chichrajacy1 Twoj onkel Stalin wybil tylko 56 mil.samych ruskic 30.10.05, 20:41
        No to kto byl leprzy on tylko popelnil drobne przekroczenia.Caly komunizm ma na
        swych lapach 100 mil.pomordowanych dane z waszej gazety w innym temacie.No i
        dalej liczymy palancie winy albo wypij za moje zdrowie i spi... spac.!!
        • wet3 Re: Twoj onkel Stalin wybil tylko 56 mil.samych r 30.10.05, 20:56
          chichrajacy1 napisał:

> No to kto byl leprzy on tylko popelnil drobne przekroczenia.Caly komunizm ma
          na
          > swych lapach 100 mil.pomordowanych dane z waszej gazety w innym temacie.No i
          > dalej liczymy palancie winy albo wypij za moje zdrowie i spi... spac.!!
          Wymordowal tez mase szwabow, tylko jakos o taki g... jak ty jakos zapomnial...
      • wet3 do edek47 30.10.05, 20:49
        edek47 napisał:

> To bylo drobne przekroczenie obowiazkow sluzbowych.ALE TO JEST PESTKA do
        tego ,
        >
        > co wyczynial twoj ONKEL w Auschwitz.
        Obozy w Jaworznie, Swietochlowicach, Myslowicach, Lambinowicach, itd. NIE BYLY
        ZAKLADANE ani PROWADZONE przez Polakow! Przeczytaj sobie ksiazke Sachsa (z
        pochodzenia Zyda) - piszacego w New York Times, to sie dowiesz. Polacy w tych
        sprawach nie mieli nic do powiedzennia. Byla to robota NKWD i Stalina. Nigdy
        nie jest za pozno na uzupelnienie wiedzy.
        • edek47 Nie musisz mnie edukowac,wiem o tym.... 30.10.05, 20:59
          ale w tych pyskowkach z tymi hanysami nie odgrywa to zadnej roli.
          • wet3 Re: Nie musisz mnie edukowac,wiem o tym.... 30.10.05, 21:58
            edek47 napisał:

> ale w tych pyskowkach z tymi hanysami nie odgrywa to zadnej roli.
            O ile wiesz, to dobrze. Poza tym nie mysle, ze to sa Slazacy. Jestem przkonany,
            ze sa to szwaby - prowpkatorzy. Polemika z nimi nie ma najmniejszego semsu, bo
            maja czysto hitlerowski sposob myslenia. Ostatnia wojna niczego ich nie
            nauszyla.
            • marwa_kuc Re: Nie musisz mnie edukowac,wiem o tym.... 30.10.05, 22:16
              Jak pisał kiedyś niejaki J.K bystry obserwator ale nie za bardzo z mojej bajki...
              "pogonić,nago,pod batogiem,po śniegu dookoła Kremla"......z krókonóżkim kwasiborkiem na
              czele
      • chichrajacy1 moj onkel jest NIEMCEM nie Austryjakiem !! 30.10.05, 20:56
        • edek47 To jeszcze gorzej.... 30.10.05, 21:04
          Hitlerowskimi rzeznikami byli przede wszystkim NIEMCY.
          • caesar_pl Re: To jeszcze gorzej.... 30.10.05, 21:09
            A barankami byli Polacy.Ale rzeznikami Polakow byli tez Polacy (zabijali Szmelcownikow,a ci chcieli tylko troche jedzenia dla swych dzieci)..Wlasciwie gdzie sa groby Polakow zabitych przez Polakow,np w Warszawie.A byly tego tysiace..
            • carramba7 [...] 30.10.05, 21:15
            • edek47 Byly takie przypadki...ALE W OBLICZU.... 30.10.05, 21:17
              ZBRODNI niemieckich to drobny epizod.
    • wet3 [...] 30.10.05, 20:37
      • chichrajacy1 To musial byc zaradny czlowiek on sam i nikt wiece 30.10.05, 20:44
        A czy on przypadkiem niejest polskim zydem na sluzbie polskiej armi.Ordynarny
        falsesz albo ten co brudy wyciaga.Co bylo z wierza spadochronowa w
        Katowicach.,to tylko na wzmiance a o Grzegorzu Brzeszczykiewiczu juz niewspomne.!!
        • wet3 Re: To musial byc zaradny czlowiek on sam i nikt 30.10.05, 20:52
          chichrajacy1 napisał:

> A czy on przypadkiem niejest polskim zydem na sluzbie polskiej armi.Ordynarny
          > falsesz albo ten co brudy wyciaga.Co bylo z wierza spadochronowa w
          > Katowicach.,to tylko na wzmiance a o Grzegorzu Brzeszczykiewiczu juz
          niewspomne
          > .!!
          Nie jest Polakiem. Jest Zdem, bylym enkawudzista i mieszka teraz w Izraelu. O
          jego ekstradycji nie ma mowy!
          • chichrajacy1 On sam w tych wszystkich obozach a to ciekawe. 30.10.05, 21:09
            Ja na ten temat czytalem wiele on byl w Swietochlowicach tylko katem a inne
            obozy.No coz nielatwo przelknac cos co plami na niezkazitelnosci.Mego dziadka
            jak juz wspominalem gdzies tam zakamieniowali polacy na rozkaz polskich
            zolnierzy ten przypadek chciano juz nawet wyjasnic i wykryc winnych ale ktos z
            gory gdzies tam zadzwonil i sprawe odroczono.Zabijano nie tylko policjantow
            nawet gornikow dziadek mojej zony byl takim na kopalni MICHOL. i jego zabili bo
            nieumial po polsku,a wielu kolegow bo niechcieli zmienic nazwisk i imion no ale
            ten Morel napewno ich zalatwil polaczki nie oni nie oni bez skazy.I oto tu
            chodzi nie o to ze wolno czy nie wolno stawiac pomnik tylko o to ze swiat by ta
            niewinna strone polski odkryl oficjalnie bo nieoficjalnie kazdy o tym mowi i
            wie.A te ksiazki do szkol i tego sie boicie by wasze dzieci sie pytaly tato
            dlaczego.Nasze juz wszystko maja w ksiazkach i my sie naszych krzywd wyrzadzonym
            swiatou niewypieramy Bec i do dupy z wami nazistami Tschüsssss !!
            • marwa_kuc [...] 30.10.05, 22:29
          • carramba7 Re: To musial byc zaradny czlowiek on sam i nikt 30.10.05, 21:10
            Daj se luz.ten kretyn udający Ślązaka czeka tylko na to żeby ktokolwiek się
            odezwał..niech sobie pogada do lustra..tam znajdzie odpowiedniego interlokutora...
    • marwa_kuc Re: Steinbach proponuje kompromis ws. Centrum 30.10.05, 21:41
      No,masz rację...
      Ej dygu,dygu ej rachu ciachu...
      to bym se zrobił ze złota trumnę..
      Ej dygu dygu ej rachu ciachu..
    • caesar_pl Byla kiedys wojna Polakow z Niemcami o Slask??? 30.10.05, 21:42
      albo Polacy oddali Slask jako niepolski???
    • ariadna-enta Re: Steinbach proponuje kompromis ws. Centrum 30.10.05, 21:45
      bismarkhitesv99 napisał:

> Wiadomo ze polska i Czechy bojac sie prawdy bedzie przeciwko takiemu
      Centrom.!!

najpierw darliście wasze szwabskie pyski sieg heil wpadaliście w ekstaze kiedy
      ten psychopata Hitler w swoim szale przedstawiał swoje zbrodnicze
      zamiary,prawie nikt {nie licząc wyjątków }się temu nie przeciwstawiał,sieliście
      zło i zniszczenie,akiedy przegraliście i zaczęto was wypędzać {owszem ginęli
      też niwinni Niemcy},ale kiedy wygrywaliście to bez zmrużenia okiem
      mordowaliście niewinnych Polaków i gó.. was wtedy obchodzło czy ktoś zasłużył
      na śmierć czy nie. Hipokryzja posunięta do absurdu, wielce pokrzywdzeni- a
      gdybyście nie daj Boże wygrali to ze Słowian mielibyście niewolników i dalej
      stosowali swoją obłędna ideologię trza było do cholery nie leżć za Hitlerem jak
      dziwka za alfonsem nie byłoby niemieckich wypędzonych. Nie widzicie albo nie
      chcecie widzieć związku między wywołaną przez was wojną ,a wypędzeniami zresztą
      w sumie itak dobrze na tym wyszliście,więc skończ już jęczeć . Nie mam nic do
      współczesnych Niemców,ale ty jesteś zwykłym chamem.
      • caesar_pl Co chciales przez to powiedziec? 30.10.05, 21:49
        bo tak sie wywodziles...
        • marwa_kuc Re: Co chciales przez to powiedziec? 30.10.05, 22:07
          Ta Steinbach to kaszalot godny tytułu miss BRD..
          Źyczę wam samych takich pięknych pań albo jeszcze ładniejszych..
          Chociażby jak Merkelowa.......
        • ariadna-enta Re: Co chciales przez to powiedziec? 30.10.05, 22:15
          caesar_pl napisał:

> bo tak sie wywodziles...

Pisałam nie do Ciebie ,a jak nie rozumiesz to Twój problem skoro nie rozumiesz
          prostego tekstu. A już Cię kojarzę to ty robisz z Polaków naród morderców i
          kolaborantów ,najlepiej byś Niemców przeprosił czego dowodem są twoje posty na
          FŚ i FK.
    • caesar_pl Re: Steinbach proponuje kompromis ws. Centrum 30.10.05, 22:52
      Niestety ale plebs jest glupi.Znam kolegow,ktorych dzidkowie byli powstancami slaskimi po stronie Polski.Dzis ich rodziny zyja w biedzie,w Polsce.I dalej Polska dla nich to najlepsze,najpiekniejsze.Oni wija sie,kloca sie,nie maja spokoju.I dobrze im tak,naiwniakom.Inni wyjechali do Niemiec,zyja jak ludzie.A oni,jeszcze bardziej nienawidza..
      • ariadna-enta Re: Steinbach proponuje kompromis ws. Centrum 31.10.05, 00:21
        caesar_pl napisał:

> Niestety ale plebs jest glupi.Znam kolegow,ktorych dzidkowie byli powstancami
        s
        > laskimi po stronie Polski.Dzis ich rodziny zyja w biedzie,w Polsce.I dalej
        Pols
        > ka dla nich to najlepsze,najpiekniejsze.Oni wija sie,kloca sie,nie maja
        spokoju
        > .I dobrze im tak,naiwniakom.Inni wyjechali do Niemiec,zyja jak ludzie.A
        oni,jes
        > zcze bardziej nienawidza..

widzisz niektórzy wolą jak to mówisz być naiwniakami i żyć w biednej Polsce
        jedząc suchy chleb niż mieszkać w Niemczech i słyszeć ,że są kimś gorszym. Ty
        tego nie rozumiesz i nie mów nic o nienawiści bo sam się nią dusisz.
        • caesar_pl Re: Steinbach proponuje kompromis ws. Centrum 31.10.05, 00:52
          W Niemczech nie ma gorszych.Tam jest 10% Aussslendrow i oni nie maja zamiaru wracac,ale w Niemczech zostac..To jest juz cos,albo,Polak..?
    • caesar_pl Re: Steinbach proponuje kompromis ws. Centrum 31.10.05, 01:10
      Jak bedziecie miec miliony innowiercow,ktorzy beda probowac swoja kulture u was umiejscowic,to bedziecie na Niemcow patrzec,jak oni to robia...
      • marwa_kuc Re: Steinbach proponuje kompromis ws. Centrum 31.10.05, 07:39
        Miliony innowierców żyją w BRD na zyczenie pracowitych niemiaszków...
        i niech tam zostaną..na wieki
        Klimat w Polsce im nie odpowiada...ha ha ha ha ha ha
        • chichrajacy1 Oto cale oblicze polakow,odzucac wszystko co- 31.10.05, 09:29
          niewygodne.!!Gdy ktos robi roznice miedzy mordercami jest albo glupi albo nie
          dorosl do 21 woeku.Gdy ktos usprawiedliwia swoich mordercow mowiac ze ci mieli
          racje albo powody jest nie zdolny zyc w demokratychnej europie.Tylko bargazyncy
          a obecnie islamisci mowiac ze tylko oni maja patent na sprawiedliwosc jest
          poprostu rzalosny i zsowa sie na peryferie idiotyzmu ktora juz jest niedaleko
          dziczy.A dzicz albo zamyka sie w ZOO albo osfaja,ale czytajac te posty co
          niektorach to mysle ze na osfojenie jest juz za pozno pozostaje tylko kastracja
          by uwolnic przyszlosc przed dzicza ...!!
          • ariadna-enta [...] 31.10.05, 19:55
    • b.6.1966 Re: KRETYNIE o pseudo podobnym do bismarcka- 01.11.05, 20:18
      kup sobie PINACOLADE z Aldika i ODPI....LLLLL sie od mojej ojczyzny, ZASRANCU!
      Masz kretynie CZERWONIUTKI paszporcik?? No i fajnie, DZIALAJ w mlodziezy czysto
      germanskiej!NIE DOTYKAJ POLSKI, palancie, bo nie jestes Polakiem, tylko
      BEZNARODOWCEM, czyli biedakiem czujacym sie szwabem!Caluj codziennie to gowno,
      moze poczujesz ZEW KRWI, debilu?!
    • b.6.1966 Re: Steinbach proponuje kompromis ws. Centrum 01.11.05, 20:26
      Dziewczynki, eriki starzy zostali PRZEPEDZENI??To naturalna kolej rzeczy, GDY
      KTOS ZAGARNIA NIE SWOJE!Gdzie problem, eriko??Boli cos?NIE CZYN DRUGIEMU, CO
      TOBIE NIE MILE, kretynko od polityki.Kompromis, ale jaja!Ta kobieta tak bardzo
      nienawidzi, ze nie WIDZI absurdu sytuacji.Historia to rzeka, a nie mozna
      zawrocic rzeki tylko w jednej zatoczce, eriko.Lepiej odmowic PACIERZE i pojsc
      spac, gorliwa niemko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka