oscar62 16.11.05, 20:36 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3170310,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antymuslim1 Te dzieci same sie postrzeliwuja 16.11.05, 20:38 Potem zwalaja wine na IDF. Ciezko to udowodnic, ale taka jest prawda. Niestety lewactwo wierzy tzw. 'zrodlom' palestFUynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU 16.11.05, 20:47 chyba nie myslisz oskarze, ze sie cep albo aki albo reszta uystsunkuja do tej wiadomosci nie? ale o tej 13-letniej dziewczynce to beda mlocic jeszcze pare tygodni.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU 16.11.05, 20:50 ja z pewnością nie będę. ta dziewczynka została już skutecznie "wymłócona" Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU 16.11.05, 20:57 dana33 napisała: > chyba nie myslisz oskarze, ze sie cep albo aki albo reszta uystsunkuja do tej > wiadomosci nie? > ale o tej 13-letniej dziewczynce to beda mlocic jeszcze pare tygodni.... JAK BEDA REAGOWAC NA TA WIADOMOSC TO CALKIEM CYNICZNIE. PRZECIEZ TO WSZYSTKIEGO PALESTYNSKI "BOJOWNIK WOLNOSCI"... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU 16.11.05, 21:01 no cóż kolego... spam na FS zachęcający ustawicznie do zabijania arabów/muzułmanów to nie ja wysyłam Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU 16.11.05, 21:12 oskar wysyla? albo ja? my sie tylko nie mieszamy do spraw wewnetrznych polski, nie szukamy waszych afer, waszych przestepstw, nie piszemy o rodzicach mordujacych wlasne dzieci, ostatnio to chyba co tydzien juz... nie piszemy o waszych politykach kradnacych publiczne pieniadze.... wy natomiast dzien w dzien otwieracie watki ktore albo sa klamliwe, albo niepelne, albo nawet prawdziwe, ale zawsze, zawsze negatywne o israelu. i nie daj bog, jak odpowiem wam wiadomoscia o tym co dzieje sie w polsce. to natychmiast jestescie tutaj, zeby podwazyc te wiadomosci. ty aki byles tutaj, widziales. jeden jedyny watek o czyms pozywtywnym w israelu napisales? jedno slowo? ale do krytyki jestes pierwszy. jak ktos pisze cos negatywnego o arabskim terrorze, to jestes zawsze na miejscu z odpowiednim komentarzem albo zdjeciem.... nie, nie wysylasz spamow zachecajacych do zabijania arabow/muzulmanow.... nie wysylasz rowniez zadnej krytyki terroru. natomiast jestes zawsze gotowy do krytyki wojska israelskiego lub israelczykow i ich polityki. najpierw pomieszkaj w takich warunkach, najpierw zacznij sie bac o zycie twoich dzieci, a potem zobaczymy jak bedziesz pisal. probke juz mieliscie w europie z tego, co was czeka. no i krytyki twojej co do postepowania rzadu francuskiego, z godzina policyjna i stanem emergency, to nie widzialam. ani twojej ani cepa. nu, jakby u nas tak zrobili godzine policyjna.... bo stan wyjatkowy to mamy tak czy siak od lat, ale tu oczywiscie krytyki jest masa, jak sie sprawdza kazdemu to ma w kieszeniach na przejsciach granicznych.... nu, give me a break, aki, hipokryzja to jedna ze stron antysemitow. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki jak ci brak argumentów to krzyczysz ANTYSEMITA 16.11.05, 21:25 a czy ja się mieszam do waszych wewnetrznych spraw? coś ci się w głowie poplatało. w przeciągu tych ponad 30 lat konfliktu izraelsko-palestynskiego popełnionych zostało przez obie strony bardzo wiele okrucieństw i zbrodni. Tak przez arabów jak i przez żydów.Takie są fakty-cokolwiek byś nie wykrzykiwała na forum Sęk w tym ,że ty z uporem betonu negujesz te fakty,jeśli chodzi o "wkład" izraelski w tę sprawę.Wygodniejsze dla ciebie są wtedy epitety którymi obrzucasz osoby wskazujące na tę stronę medalu, obrażanie się itp.itd. Wszystko zaś załatwiane jest na koniec jednym uniwersalnym słowem ANTYSEMITYZM Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: oskar - mam wrazenie czy mieszkasz w szwecji? 16.11.05, 21:43 oscar mieszka w israelu. jak mozesz tego nie wiedziec???? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: oskar - mam wrazenie czy mieszkasz w szwecji? 16.11.05, 21:49 marcus_crassus napisał: > > NIE, DROGI MARCUSIE, MIESZKAM W IZRAELU I TU ZAWSZE SIE COS ROZGRYWA KOLO MEGO DOMU I TROCHE DALEJ. NIE BYLOBY ZLE GDYBYSMY MIELI TYLKO SZWECKIE PROBLEMY... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: oskar - mam wrazenie czy mieszkasz w szwecji? 16.11.05, 22:00 oscar drogi...... bysmy sie zanudzili w szwecji.... nu, wiesz.... u nas to never a dull moment.... :)))) dobranoc i dash babait... Odpowiedz Link Zgłoś