Dodaj do ulubionych

NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU

16.11.05, 20:36
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3170310,00.html
Obserwuj wątek
    • antymuslim1 Te dzieci same sie postrzeliwuja 16.11.05, 20:38
      Potem zwalaja wine na IDF. Ciezko to udowodnic, ale taka jest prawda. Niestety
      lewactwo wierzy tzw. 'zrodlom' palestFUynskim.
    • dana33 Re: NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU 16.11.05, 20:47
      chyba nie myslisz oskarze, ze sie cep albo aki albo reszta uystsunkuja do tej
      wiadomosci nie?
      ale o tej 13-letniej dziewczynce to beda mlocic jeszcze pare tygodni....
      • aaki Re: NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU 16.11.05, 20:50
        ja z pewnością nie będę.
        ta dziewczynka została już skutecznie "wymłócona"
      • oscar62 Re: NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU 16.11.05, 20:57
        dana33 napisała:

> chyba nie myslisz oskarze, ze sie cep albo aki albo reszta uystsunkuja do tej
        > wiadomosci nie?
        > ale o tej 13-letniej dziewczynce to beda mlocic jeszcze pare tygodni....

JAK BEDA REAGOWAC NA TA WIADOMOSC TO CALKIEM CYNICZNIE. PRZECIEZ TO WSZYSTKIEGO
        PALESTYNSKI "BOJOWNIK WOLNOSCI"...
        • aaki Re: NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU 16.11.05, 21:01
          no cóż kolego... spam na FS zachęcający ustawicznie do zabijania arabów/muzułmanów to nie ja wysyłam
          • dana33 Re: NASTOLATEK PALESTYNSKI W SLUZBIE TERRORU 16.11.05, 21:12
            oskar wysyla? albo ja?
            my sie tylko nie mieszamy do spraw wewnetrznych polski, nie szukamy waszych
            afer, waszych przestepstw, nie piszemy o rodzicach mordujacych wlasne dzieci,
            ostatnio to chyba co tydzien juz... nie piszemy o waszych politykach kradnacych
            publiczne pieniadze.... wy natomiast dzien w dzien otwieracie watki ktore albo
            sa klamliwe, albo niepelne, albo nawet prawdziwe, ale zawsze, zawsze negatywne
            o israelu. i nie daj bog, jak odpowiem wam wiadomoscia o tym co dzieje sie w
            polsce. to natychmiast jestescie tutaj, zeby podwazyc te wiadomosci.
            ty aki byles tutaj, widziales. jeden jedyny watek o czyms pozywtywnym w israelu
            napisales? jedno slowo? ale do krytyki jestes pierwszy. jak ktos pisze cos
            negatywnego o arabskim terrorze, to jestes zawsze na miejscu z odpowiednim
            komentarzem albo zdjeciem....
            nie, nie wysylasz spamow zachecajacych do zabijania arabow/muzulmanow.... nie
            wysylasz rowniez zadnej krytyki terroru. natomiast jestes zawsze gotowy do
            krytyki wojska israelskiego lub israelczykow i ich polityki.
            najpierw pomieszkaj w takich warunkach, najpierw zacznij sie bac o zycie twoich
            dzieci, a potem zobaczymy jak bedziesz pisal. probke juz mieliscie w europie z
            tego, co was czeka. no i krytyki twojej co do postepowania rzadu francuskiego,
            z godzina policyjna i stanem emergency, to nie widzialam. ani twojej ani cepa.
            nu, jakby u nas tak zrobili godzine policyjna.... bo stan wyjatkowy to mamy tak
            czy siak od lat, ale tu oczywiscie krytyki jest masa, jak sie sprawdza kazdemu
            to ma w kieszeniach na przejsciach granicznych....
            nu, give me a break, aki, hipokryzja to jedna ze stron antysemitow.
            • aaki jak ci brak argumentów to krzyczysz ANTYSEMITA 16.11.05, 21:25
              a czy ja się mieszam do waszych wewnetrznych spraw? coś ci się w głowie poplatało.
              w przeciągu tych ponad 30 lat konfliktu izraelsko-palestynskiego popełnionych zostało przez obie strony bardzo wiele okrucieństw i zbrodni. Tak przez arabów
              jak i przez żydów.Takie są fakty-cokolwiek byś nie wykrzykiwała na forum Sęk w tym ,że ty z uporem betonu negujesz te fakty,jeśli chodzi o "wkład" izraelski w tę sprawę.Wygodniejsze dla ciebie są wtedy epitety którymi obrzucasz osoby wskazujące na tę stronę medalu, obrażanie się itp.itd.
              Wszystko zaś załatwiane jest na koniec jednym uniwersalnym słowem
              ANTYSEMITYZM

• marcus_crassus oskar - mam wrazenie czy mieszkasz w szwecji? 16.11.05, 21:32

• dana33 Re: oskar - mam wrazenie czy mieszkasz w szwecji? 16.11.05, 21:43
            oscar mieszka w israelu. jak mozesz tego nie wiedziec????
          • oscar62 Re: oskar - mam wrazenie czy mieszkasz w szwecji? 16.11.05, 21:49
            marcus_crassus napisał:

>
            >
            NIE, DROGI MARCUSIE, MIESZKAM W IZRAELU I TU ZAWSZE SIE COS ROZGRYWA KOLO MEGO
            DOMU I TROCHE DALEJ. NIE BYLOBY ZLE GDYBYSMY MIELI TYLKO SZWECKIE PROBLEMY...
            • dana33 Re: oskar - mam wrazenie czy mieszkasz w szwecji? 16.11.05, 22:00
              oscar drogi...... bysmy sie zanudzili w szwecji.... nu, wiesz.... u nas to
              never a dull moment.... :))))
              dobranoc i dash babait...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka