Dodaj do ulubionych

Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą !

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 21:52
Mogę zrozumieć cudzoziemców, którzy walczą z Amerykanami w imię swoich urojeń !
To ich problem.Albo są islamskimi fanatykami, albo mają obsesją na punkcie
Izraela, albo są komunistycznymi półgłówkami . Ale jeżeli Polak krytykuje Busha
i staje po stronie wrogów Ameryki jest zwykłym zdrajcą !
USA to nasz sojusznik z NATO i elementarna lojalność nakazuje być po stronie
Amerykanów. Terroryści, fanatycy chcą również nas zniszczyć. Kto potępia USA,
jest nie tylko głupolem, ale także zwykłym zdrajcą, takim jak kolaboranci w
czasie II wojny światowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alexis Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: *.pcplus.com.pl 29.09.01, 21:59
      Gość portalu: Dariusz napisał(a):

> Mogę zrozumieć cudzoziemców, którzy walczą z Amerykanami w imię swoich urojeń
      > !
      > To ich problem.Albo są islamskimi fanatykami, albo mają obsesją na punkcie
      > Izraela, albo są komunistycznymi półgłówkami . Ale jeżeli Polak krytykuje Busha
      >
      > i staje po stronie wrogów Ameryki jest zwykłym zdrajcą !
      > USA to nasz sojusznik z NATO i elementarna lojalność nakazuje być po stronie
      > Amerykanów. Terroryści, fanatycy chcą również nas zniszczyć. Kto potępia USA,
      > jest nie tylko głupolem, ale także zwykłym zdrajcą, takim jak kolaboranci w
      > czasie II wojny światowej.

1, Co oznacza elementarna lojalniść?
      2, Co ma do rzeczy II wojna ś. i kto był wtedy lojajny a kto nie?
      Qrna coś chrzanisz!
      • Gość: Dariusz Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 22:03
        Elementarna = podstawowa
        Zdrajca = ktoś, kto przechodzi na stronę wroga
        kolaborant = współpracujący aktywnie z wrogiem

Szare komórki = coś, co tobie brakuje
        • Gość: Z. Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: 66.40.17.* 29.09.01, 22:13

> Elementarna = podstawowa
          > Zdrajca = ktoś, kto przechodzi na stronę wroga
          > kolaborant = współpracujący aktywnie z wrogiem
          >
          > Szare komórki = coś, co tobie brakuje

Masz 100 % racje ,to sa szczury !

• Gość: Aaron Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 29.09.01, 22:37
            Zdrada to jedna z cech "polskosci" wiec skad taka gwaltowna wymiana mysli na
            temat zupelnie nie zwiazany ze zdrada ale z anatomia i budowa mozgu ktory
            miedzy innymi pozwala myslec.Co wam jeszcze potrzeba byscie sie wymordowali.Ta
            paranoja wzajemnych walk na tym forum osiaga szczyty.Tu kazdy jest wrogiem
            kazdego.Czyzby kolejna cecha charakterystyczna "polskosci"?
    • Gość: P Re: Każdy, który krytykuje CCCP i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: 209.187.170.* 30.09.01, 06:53
      Gość portalu: Dariusz napisał w czasie poprzednirj wojny z Afganistanem:

Mogę zrozumieć cudzoziemców, którzy walczą z ludzmi radieckimi w imię swoich
      urojeń !
      To ich problem.Albo są islamskimi fanatykami, albo mają obsesją na punkcie
      Izraela, albo są kapitalistycznymi półgłówkami . Ale jeżeli Polak krytykuje
      Breżniewa
      i staje po stronie wrogów ukochanego Związku Radzieckiego jest zwykłym zdrajcą !
      CCCP to nasz sojusznik z Układu Warszawskiego i elementarna lojalność nakazuje
      być po stronie ludzi radzeickich. Terroryści, fanatycy chcą również nas
      zniszczyć. Kto potępia CCCP, jest nie tylko głupolem i wrogiem ludu, ale także
      zwykłym zdrajcą, takim jak kolaboranci w czasie II wojny światowej (z AK i NSZ).

• Gość: Jurek Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: 193.188.161.* 30.09.01, 09:37
      Drogi Dariuszu,
      ostatnio jak sprawdzalen u tego pana w niebiosach w jego Ksiazce Rodzaju
      Ludzkiego, nie ma tam nic na temat, ze niejaki Dariusz ma prawo decydowac kto
      jest zdrajca USA a kto nie. I ze niejaki Dariusz zadecyduje, nikt inny, ze
      zdrajca jest ten, kto bedac Polakiem, krytykuje USA.

Kazdy Polak wg Ciebie, ktory krytykuje USA za ponizsze, jest zdrajca:

-plany wprowadzenia NMD (National Maginot Defense);
      -militaryzacja Kosmosu, wlacznie z bronia nuklearna w Kosmosie;
      -kontynuowanie prob z bronia nuklearna;
      -jednostronne zrywanie umow miedzynarodowych;
      -nieprzylaczenie sie do calego swiata w walce z zanieczyszczeniami srodowiska;
      -niepodpisanie umow w sprawie inspekcji laboratoriow z bronia chemiczna i
      biologiczna;
      -niepodpisanie umowy o stworzeniu Miedzynarodowego Sadu do Scigania Zbrodni
      Wojennych;
      -niepodpisanie umow o zakazie uzywania min przeciwpiechotnych;
      -niepodpisanie Uniwersalych Praw Czlowieka, w tym Dziecka; oraz
      -wiele innych, cywilizowanych, pokojowych i postepowych inicjatyw majacych na
      celu doro ludzkosci w ogole, a USA w szczegole.

• Gość: Alexis Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: *.pcplus.com.pl 30.09.01, 11:10
        Na całym świecie emocje sięgają zenitu.
        To musi pierdolnąć.
        Od dawna wiadomym było że III-cia w.ś. to tylko kwestia czasu.
        Jaka będzie ???????????????????????
        Ale IV-ta wojna to na pały i kamienie.
        • Gość: Alexis Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: *.pcplus.com.pl 30.09.01, 11:13
          Gość portalu: Alexis napisał(a):

> Na całym świecie emocje sięgają zenitu.
          > To musi pierdolnąć.
          > Od dawna wiadomym było że III-cia w.ś. to tylko kwestia czasu.
          > Jaka będzie ???????????????????????
          > Ale IV-ta wojna to na pały i kamienie.

P.S. A na razie(bo kilka chwil moża jeszcze zostało)napierdalajcie się wirtualnie.
      • Gość: Dariusz Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 11:15
        Jak łatwo cię sprowokować !
        Chciałem sprawdzić reakcje polskich przeciwników USA . Okazali się napuszeni,
        śmiertelnie poważni ( z wyjątkiem postu o CCCP ). Nie ja będę oceniałem, czy
        jesteście zdrajcami. Jeśli będziecie czynnie walczyć z USA zajmą się wami sądy .
        Głupolami łatwymi do sprowokowania jesteście napewno !
        • Gość: Normalna Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: 63.100.219.* 30.09.01, 13:25

Jeśli będziecie czynnie walczyć z USA zajmą się wami sądy

A... czyje sady? Mozna wiedziec?

A moze jestes takim nowym amerykanskim Ben Ladenem. Nie, chyba nie. Ben Laden
          jest wyjatkowo inteligenty, dlatego CIA wziela go na swego ucznia.
          > Głupolami łatwymi do sprowokowania jesteście napewno !

• Gość: Alexis Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: *.pcplus.com.pl 30.09.01, 13:29

> Jak łatwo cię sprowokować !
          > Chciałem sprawdzić reakcje polskich przeciwników USA . Okazali się napuszeni,
          > śmiertelnie poważni ( z wyjątkiem postu o CCCP ). Nie ja będę oceniałem, czy
          > jesteście zdrajcami. Jeśli będziecie czynnie walczyć z USA zajmą się wami sądy
          > .
          > Głupolami łatwymi do sprowokowania jesteście napewno !

He He
          A nie mówiłam ze qrna cóś "kszani"
          Choć przyznaję że dupek Dariusz jest mało zabawny.
          • Gość: Dariusz Dałaś się podejść na 100 % ! Gratuluję zacietrzewienia ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 13:32
            Kto się podnieca ? Nie jestem dupkiem ! Daruj sobie takie hasła !
            • Gość: Alexis Re: Dałaś się podejść na 100 % ! Gratuluję zacietrzewienia ! IP: *.pcplus.com.pl 30.09.01, 13:37

> Kto się podnieca ? Nie jestem dupkiem ! Daruj sobie takie hasła !

Dobra
              Zerknij na wątek o Papieżu
              Tam pełno takich co Ci dadzą się podpuścić.
              Och Ty harcowniku.
              • Gość: Alexis Re: Dałaś się podejść na 100 % ! Gratuluję zacietrzewienia ! IP: *.pcplus.com.pl 30.09.01, 13:39
                Gość portalu: Alexis napisał(a):

> Gość portalu: Dariusz napisał(a):
                >
                > > Kto się podnieca ? Nie jestem dupkiem ! Daruj sobie takie hasła !
                >
                > Dobra
                > Zerknij na wątek o Papieżu
                > Tam pełno takich co Ci dadzą się podpuścić.
                > Och Ty harcowniku.

P.S. KOcham Pana panie harcowniku
              • Gość: Dariusz Do Alexis IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 13:49
                Dobra !
                Masz rację ! Moim zdaniem dyskusja na tym forum staje się dość przygłupia .
                Wystarczy napisać ostry takst, a już ludzie rzucają się z nożami. Ja zrobiłem
                głupi żart,ale prawdziwy problem stanowią wypowiadający się tutaj Arabowie i
                Żydzi oraz maniakalni polscy antysemici. Oni naprawdę nienawidzą się wzajemnie,
                a do tego mają zero dystansu do tego, co piszą . Szczytem chamstwa są przygłupy
                Conti i Ijkel 2.
                Moje uwagi co do treści koranu nie były żartem - ta książka jest naprawdę
                świetnym podręcznikiem dla świrów religijnych. Żadne żałosne tłumaczenia, że to
                tylko metafory itd... są bez sensu. Myslę, że nasi arabscy dyskutanci mają nas
                za głupków, którzy w to uwierzą.
                Poważnie napisałem też,że powinniśmy być po stronie USa. Oczywiście wiem, że
                Amerykanie czasami zachowują się sk.....syńsko, ale w porównaniu z Talibami i
                innymi religijnymi świrami są lepsi.
                Z poważaniem
                • Gość: Alexis Re: Od Alexis IP: *.pcplus.com.pl 01.10.01, 19:45
                  Ehh. A za moich czasów to wszystko było prostsze.
                  Nic nie kumam kto się pod kogo podszywa.
                  Kto Żyd a kto Arab i dlaczego?
                • Gość: Alexis Re: Od Alexis IP: *.pcplus.com.pl 01.10.01, 19:47
                  Ehh. A za moich czasów to wszystko było prostsze.
                  Nic nie kumam kto się pod kogo podszywa.
                  Kto Żyd a kto Arab i dlaczego?
    • Gość: normalna Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: 63.100.219.* 30.09.01, 13:19

> Mogę zrozumieć cudzoziemców, którzy walczą z Amerykanami w imię swoich urojeń
      > !
      > To ich problem.Albo są islamskimi fanatykami, albo mają obsesją na punkcie
      > Izraela, albo są komunistycznymi półgłówkami .

Albo czarne albo biale! <<Albo jestescie z nami albo przeciwko nam >> !

>Ale jeżeli Polak krytykuje Busha
      >
      > i staje po stronie wrogów Ameryki jest zwykłym zdrajcą !

KULT JEDNOSTKI! Tym razem Busza. Skad my to juz znamy? I skad w Polakach taka
      sklonnosc do padania na twarz...

> USA to nasz sojusznik z NATO i elementarna lojalność nakazuje być po stronie
      > Amerykanów. Terroryści, fanatycy chcą również nas zniszczyć.
      Kto potępia USA,
      > jest nie tylko głupolem, ale także zwykłym zdrajcą, takim jak kolaboranci w
      > czasie II wojny światowej.

Czlowieku! Spokojnie. Nie zapalaj sie tak strasznie. Glowa Ci sie przegrzewa z
      tego entuzjazmu dla Ameryki. Zaciagnij sie do <<bojsow>>, tam sie wyladujesz.
      • Gość: Alberto Polacy jak Dunczycy IP: 217.126.231.* 01.10.01, 20:17

Kiedys czytalem wypowiedz ministra spraw zagranicznych
        Danii kotry powiedzial ze wedlug niego w departamencie obrony
        Danii powienien byc zatrudniony jeden czlowiek i powinien
        byc tylko jeden telefon po to by w razie agresji zadzwonic
        do Moskwy i krzyknac PODDAJEMY SIE
        Tyle ze Polska to nie Dania a jak ktos nie wiezy
        to niech zerknie do podrecznika od Historii i przeczyta
        rozdzial o krolu Stasiu Poniatowskim.
        To tak dla przypomnienia dla "Pacyfistow"
    • Gość: 44 Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: *.powerinter.net 01.10.01, 21:17
      DARIUSZ TY CHYBA BYLES ZETEMPOWCEM, WTEDY KAZDY KTO KRYTYKOWAL ROSJE BYL
      WROGIEM LUDU! A Z DRUGIEJ STRONY PO WYBORACH MAMY KOMUNISTOW Z POWROTEM! TYLKO
      CENTRUM IDEOLOGI ZNALAZLO SIE W WASZYNGTONIE
    • Gość: stach Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.10.01, 22:30
      tylko na tematb lojalności:
      załózmy masz brata,który popełnił przestępstwo lojalność nakazuje Ci go kryć -
      czyż nie tak???
    • Gość: LJKEL2 Re: Każdy, który krytykuje USA i jest Polakiem, jest zdrajcą ! IP: *.arts.monash.edu.au 02.10.01, 01:58
      Rzumiem , ze zdrajaca interesow Izraela, ktory de facto rzadzi USA, czyli PRAWDZIWYM POLSKIM
      PATRIOTA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka