_helga 16.10.02, 02:00 Ja nie wiem kto tam teraz siedzi po drugiej stronie, chyba ktos nowy! Dlaczego wyciales mi rewolucje obrazkowa?? To nie byla zadna podroba, tak naprawde wygladalo forum!~To jest strona historyczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_helga Re: ADMIN!? CO JEST!????? 16.10.02, 02:03 _helga napisała: > Ja nie wiem kto tam teraz siedzi po drugiej stronie, chyba ktos nowy! > Dlaczego wyciales mi rewolucje obrazkowa?? To nie byla zadna podroba, tak > naprawde wygladalo forum!~To jest strona historyczna!!! > PS. Zapytaj sie kogos kto wtedy pracowal!!! To jak, moge puszczac czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ADMIN!? CO JEST!????? 16.10.02, 02:16 _helga napisała: > > > Ja nie wiem kto tam teraz siedzi po drugiej stronie, chyba ktos nowy! > > Dlaczego wyciales mi rewolucje obrazkowa?? To nie byla zadna podroba, tak > > naprawde wygladalo forum!~To jest strona historyczna!!! > > > > PS. Zapytaj sie kogos kto wtedy pracowal!!! To jak, moge puszczac czy nie? > > Cisza w eterze. Na oslej lawce tez nie ma. To puszczam jeszcze raz w celach cwiczebnych. helga.netfirms.com Nie wycinaj tego!!! Sam obejrzyj, tak naprawde wygladalo, przysiegam!!!! To nie jest podroba, tylko brakuje stylesheeet, dlatego jest inna czcionka. A pozniej jeszcze gorsze fotki puszczali, to jest zapisane w momencie jak sie ta rewolucja zaczela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: ADMIN!? CO JEST!????? IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 03:16 _helga napisała: > Ja nie wiem kto tam teraz siedzi po drugiej stronie, chyba ktos nowy! > Dlaczego wyciales mi rewolucje obrazkowa?? To nie byla zadna podroba, tak > naprawde wygladalo forum!~To jest strona historyczna!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ADMIN!? CO JEST!????? 16.10.02, 03:24 Gość portalu: Admin napisał(a): > _helga napisała: > > > Ja nie wiem kto tam teraz siedzi po drugiej stronie, chyba ktos nowy! > > Dlaczego wyciales mi rewolucje obrazkowa?? To nie byla zadna podroba, tak > > naprawde wygladalo forum!~To jest strona historyczna!!! > > > > Odpowiedz Link Zgłoś