toja3003 08.12.05, 15:04 Żydzi w Izraelu są u siebie od 10 tysięcy lat i faktycznie jest to kolejna żałosna wypowiedź tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bedulek Dobrze mówi !! Trzeba im dać kawał Niemiec! 08.12.05, 15:19 Popieram głos Iranu w tej sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
wypasior pewnie na amerykańskich lotniskowcach 08.12.05, 15:38 już tankują samoloty i uzbrajają bomby Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Dobrze mówi !! Trzeba im dać kawał Niemiec! 08.12.05, 17:47 bedulek napisal: >Popieram głos Iranu w tej sprawie!< Trzeba od razu pomyslec o korytarzu do M. Srodziemnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gej.z.gw Michnik preziem Izraela-bis a Rywin premierem !!!! 13.12.05, 02:08 to nowe panstwo w ue bedzie mialo stosunki dyplomatyczne z gw ! Odpowiedz Link Zgłoś
trzykroki Obecni u siebie od 10000lat 08.12.05, 15:19 Ciekawe, a mi sie wydaje ze przybyli tam z Egiptu (tak przynajmniej glosi legenda o Mojzeszu). Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Obecni u siebie od 10000lat 08.12.05, 15:21 ale do egiptu zostali sprowadzeni jako niewolnicy Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a moze tak USA wydzieli teren dla syjonistow 08.12.05, 15:21 w Iranie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kpix A moze tak Ahmadinejad wydzieli z Iranu obszar 08.12.05, 15:24 na panstwo dla Azerow na polnocy, oraz obszar na panstwo dla Kurdow na zachodzie oraz obszar na panstwo dla Arabow na poludniu? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: A moze tak Ahmadinejad wydzieli z Iranu obsza 08.12.05, 15:28 moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Zgadza się gekon1979, myślę też, że 08.12.05, 15:26 Izraelczycy znajdą u siebie ładny pokoik bez klamek dla chorego pacjenta z Iranu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Zgadza się gekon1979, myślę też, że 08.12.05, 15:29 facet jest naprade pieprzniety, i niebezpieczny, jezeli brac pod uwage nuklearne zapedy Iranu, to moze byc pieknie juz calkiem niedlugo ;/ a kacapy sprzedaja bron Iranowi, no i wiadomo juz kto po ktorej stronie jest Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 zgadza się, słuszne uwagi, musimy jako NATO i UE 08.12.05, 15:49 temu przeciwdziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: zgadza się, słuszne uwagi, musimy jako NATO i 08.12.05, 21:50 Dobra, dobra. Moskale sprzedają technologię nuklearną do Iranu nie zdając sobie sprawy z tego, że Irańczycy pamiętają, co CCCP robił z sąsiadami i pobratymcami Irańczyków - Afgańczykami. Islamski reżim w Iranie może nie lubieć Izraela czy USA ale jest to raczej konflikt ideologiczny a nie geopolityczny. Można założyć się, w co Irańczycy najbardziej chcieliby walnać rakietą z jądrowym ładunkiem. IMHO, Moskwa wcale nie byłaby na ostatnim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: toja3003 09.12.05, 23:18 Pomysl moze zechcesz mu dotrzymac towarzystwa?Tacy nawiedzeni sa po obu stronach tego konfliktu1 A wiec nakryc na dwie osoby w tym pokoiku? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: "Niech Niemcy i Austria oddadzą teren syjonis 08.12.05, 15:31 Podoba mi sie ten pomysl. Dobry klimat, ladne widoki i na dodatek sasiedztwo to samo ( no moze jeszcze nie dzisiaj, ale jutro, to pewne). Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: Nie po to się Europa ich pozbyła, żeby teraz 08.12.05, 15:35 My mozemy na Madagaskar, ale Europa zostanie Iranem wczesniej czy pozniej. Madagaskar tez ladna kraina. Jezeli z pustni zrobilismy raj, to tam bedzie jeszcze lepiej. Jak ja kocham tego pana z Iranu. Pomysl genialny i wart zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki madagaskar ma już swoich mieszkańców 08.12.05, 18:17 co z nimi będzie w takim wypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus jak cie czytam to wstyd mi ze jestem Polakiem :( 08.12.05, 15:38 wiem ze nic nie moge na to poradzic ze takie cos sie urodzilo w tym samym narodzie i ze nie jestem odpowiedzialny za to ze w krakowie zyje 24 latek ktorego rozwoj intelektualny nadaje sie jedynie do kategorii "uposledzenia umyslowego". ale i tak pozostaje niesmak. ciezko znalezc dostatecznie obelzywe okreslenie. niedorozwoj umyslowy - to obraza dla osob ktore sa naprawde chore. gnida - to obraza dla wszy mam ambaras Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: jak cie czytam to wstyd mi ze jestem Polakiem 08.12.05, 15:41 :-))) a ja marcusie niedawno pisalem, ze mlodziez polska juz wyrosla z tej choroby. Mam nadzieje, ze to jakis wybryk natury. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus glupio wyszlo - post uposledzenca zlikwidowali 08.12.05, 15:45 i wyglada jakbym sie wstydzil wypowiedzi poczatkowej... tak. lortea to psychik. facet ma 24 lata a ma emocjonalny rozwoj 6 latka. czy choroba psychiczna jest jednak usprawiedliwieniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: glupio wyszlo - post uposledzenca zlikwidowal 08.12.05, 15:49 Ja bym te wypowiedzi zostawial. Wazniejsze sa riposty, bo one mowia o nastrojach. Jezeli jajaja takiego, znaczy nie jest zle. Pozdrawiam T44 Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Ależ obelżywe słowa, tylko za co? Za napisanie 08.12.05, 15:57 tego co myśli po cichu setki milionów ludzi w Europie? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Ależ obelżywe słowa, tylko za co? Za napisani 08.12.05, 15:59 z drugiej strony, niech bedzie po persku zydzi do europy a hordy mahmutow kozojebcow won z europy do Iranu?? co ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Nie chcę w Europie ani Żydów ani islamu. I jedni 08.12.05, 16:00 i drudzy nie pasują tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Nie chcę w Europie ani Żydów ani islamu. I je 08.12.05, 16:01 hmm mnie tam zydzi sa obojetni, ale iSSlam juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Gdyby byli tacy obojętni, nie byłoby tragedii 08.12.05, 16:02 Holokaustu. Tak potężne odrzucenie w pewnym momencie Żydów przez Europę świadczy o tym jak bardzo tu nie pasowali. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus dodatkowo razem z zydami 08.12.05, 16:05 kilka milionow Polakow tez poszlo roznymi drogami do nieba. tez tutaj chyba nie pasowalismy. ps-tacy jak ty na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Byliśmy na dalszym miejscu w kolejce. Nie 08.12.05, 16:11 doszło by do nas gdyby banda pijanych ułanów nie dorwała się do włądzy i z kawalerią poszrżowała na dwa mocarstwa. Zachowalismy się jak turysta który rzuca się ze scyzorykiem na niedxwiedzia- to i oberwaliśmy. Nie byliśmy przeznaczeni do odstrzału- odstrzał nastąpił na skutek naszej bochaterszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Byliśmy na dalszym miejscu w kolejce. Nie 08.12.05, 16:13 bylismy zreszta tak dyskusja chyba jest na www.nacjonalista.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus 6 milionow Polakow nie pasowalo smrodzie 08.12.05, 16:17 z tego 3 miliony to Polacy - Zydzi i 3/2 miliony to Polacy - Polacy. zdanie o Polakach durniu wsrod wielu nazistow bylo jeszcze gorsze niz o Zydach. Wielu nazistow przybledo nienawidzilo Zydow poniewaz uwazali ja za rase ktora ZAGRAZALA niemcom. traktowali to jako wojne II ras o panowanie nad swiatem. nienawidzili Zydow - ale podziwiali ich.poczytaj sobie zapiski najwyzszych ideologow rzeszy. na Polakow nawet splunac nie chcieli. i jak sie czyta takie cos jak ty - miernoty ktora cieszy sie z wydarzen w ktorych zginelo 3 miliony Polakow jak najbardziej "Polakow" to trudno im sie dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: 6 milionow Polakow nie pasowalo smrodzie 08.12.05, 16:18 www.nacjonalista.org/artykuly.php?id=42&dzial=2 tutaj jest artykul o tym, dosc ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ciekawy i w duzej mierze prawdziwy 08.12.05, 16:35 caly kompleks bierze sie zas z podobnej psychologicznej podstawy jak slynny syndrom sztokholmski. chodzi podporzadkowanie sie silniejszemu. trudno zaakceptowac czlowiekowi ze byl slabszy, ze dostal lanie i ze ktos po prostu okazal sie silniejszy. dorabia sie wiec czesto ideologie ze tak naprawde agresor nie mial nic przeciwko - a szukal kogo innego. chodzi w skrocie o usprawiedliwienie swojej niemocy i ponizenia jakiego doznalo sie od agresora. ludzie ktorzy tak wybielaja nazistwo zasluguja nie tylko na potepienie - ale na najwyzsza pogarde. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciekawy i w duzej mierze prawdziwy 08.12.05, 16:38 a ja sobie mysle, ze dodatkowo umocnil w Polsce ten antysemityzm w stylu hitlerowcow Moczar niedlugo bedzie tak, nazisci byli cacy, a to wszystko wina Polakow, Czechow, a na koncu sie okaze ze samych Zydow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Nie wybielm nazizmu, oburzam się jedynie na 08.12.05, 16:38 głupotę tych, którzy tak sterowali Polską od 1938 że oberwaliśmy najgorzej w Europie. To że nazizm popełniał zbrodnie nie zwalnia Polaków od mądrości i od prób ocalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ale dostali. a gdzie byla w tym momencie twoja 08.12.05, 16:42 babka?? robila dziadkowi ktory mial wrocic z lasu kolacje czy moze siedziala pod biurkiem miedzy kolanami lokalnego dowodcy wermahtu tak bardzo chcac przezyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu W moich stronach wrogiem była UPA. 08.12.05, 18:02 lortea napisał: > Niecierpliwy "Lortea", Teraz jest zima. Wszystko zamarzlo. Nikt wczesniej nie pomyslal, ze bedziesz potrzebowal zdjec tej rosliny. Poczekaj do wiosny. Oziminy wyjda, jare sie obsieje i jak podrosna, przypomnij sobie przed sianokosami, to na pewno wielu rolnikow zaprosi Cie na ogladanie tego ziela. Mozesz im pomoc przy koszeniu. Na pewno nie odmowia. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Sam jestem ze wsi. To nie jest polska roślina 08.12.05, 21:58 justitia lortea - to nie wiem ale może: lex & iustitia ? Idź do najbliższego biura poselskiego PiS. Może tam naprowadzą cię na ślad? Odpowiedz Link Zgłoś
ronsorensen PO CO SPRAWDZAC CZY POLACY TO ANTYSEMICI 09.12.05, 00:42 WYSTARCZY CZYTAC TE KOMENTAZE I MA SIE ODPOWIEDZ.W ZADNYM KRAJU NIE PISZA TAKICH ANTYSEMICKICK KOMENTARZY Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Na szczeście nie zginęło tylu Polaków, ani polskic 08.12.05, 16:22 Żydów. Fakty są jasne i znane. Tylko nie potrafimy się do nich przyznać, Czesi prztrwali, Słowacy przetrwali, Rumuni, Bułgarzy, Węgrzy, Bałtowie prztrwali, Tylko Polacy z szbelkami pobiegli na dwie największe armie świata. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a ilu zginelo??? 08.12.05, 16:25 jestes nie tylko blaznem. jestes durnym blaznem ktory jest tak glupi ze nawet nie potrafi szanowac wlasnego narodu. musze przyznac - co prawda spotkalem tutaj durniejsze osoby - ale jesli chodzi o osoby godne pogardy to nadajesz sie na czolowke Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Bo piszę prawdę że mrówka chciała ukatrupić dwa 08.12.05, 16:27 słonie a te ją zadeptały? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Na szczeście nie zginęło tylu Polaków, ani po 08.12.05, 16:27 Lortea ku.. mac kacap i szwab to wrog, na pal z ch..ami a ty tu a jakims brataniu mowisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: dodatkowo razem z zydami 08.12.05, 17:06 Nie utozsamiaj sie palancie z Polakami i nie stawiaj znaku rownania Polakow z Zydami w zachowaniu sie w czasie wojny - Polacy nie szli potulnie na rzez jak stado baranow popedzane przez wlasnych pastuchow ,... przysiad ============================================================================== kilka milionow Polakow tez poszlo roznymi drogami do nieba. tez tutaj chyba nie pasowalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wiesz co smrodku 08.12.05, 17:18 mam wrazenie ze moge sie bardziej utozsamiac z Polakami - za amerykanska kromka chleba nie ucieklem z tego kraju... nie bredz split. buhahahaha...Polak na stare lata sie znalazl :) Ty juz nie Polak ani nie Amerykanin :) ty takie ni to pies ni to wydra Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Re: wiesz co smrodku 08.12.05, 18:06 marcus_crassus napisał: > Ty juz nie > Polak ani nie Zyd :) ty takie ni to pies ni to wydra< A to tez znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gdyby byli tacy obojętni, nie byłoby tragedii 08.12.05, 16:08 hehe ja to widze troche inaczej zydzi przywedrowali do europy, podobnie jak romowie, z tym, ze oni chcieli bycaktywni, pracowac, zarabiac - kiedy bylo sredniowiecze, a glownym zrodlem bogactwa byla ziemia, zyda zakazano jej posiadania - znalezli wiec nisze ktora byla pogardzana - kupiectwo, okazal sie to strzal w 10. powstaly wwielkie fortuny, i zaczela sie zazdrosc :>z tad niechec do zydow, moim zdaniem jest to jej glowne zrodlo - zazdrsoc ale nie wazne, bedac konsekwentym, nalezy wygonic tez chrzescijan Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: W wywodzie ekonomicznym tak dokłądnie było. 08.12.05, 16:13 ale jest on czysta podstawa, zrodlem tego co dzialo sie potem Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 o tutaj daje link do tego artykulu 08.12.05, 16:15 www.nacjonalista.org/artykuly.php?id=42&dzial=2 Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 sory to jest do watku o aryjskosci Polakow oczami 08.12.05, 16:16 niemcow, watki mi sie pomylily Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Gdyby byli tacy obojętni, nie byłoby tragedii 08.12.05, 18:14 gekon1979 napisał: > znalezli wiec nisze ktora byla p > ogardzana - kupiectwo, okazal sie to strzal w 10. Uzupełnić trzeba o bankowość. Doktryna durnych katoli traktowała pożyczanie pieniedzy na jakikolwiek procent za grzech. W ciągu kilku stuleci, ci Żaydzi co mieli sprawniejszy łeb, byli w stanie wykarmić i wychować więcej dzieci - i tak droga doboru prawie naturalnego wykształciła sie rasa wyjatkowo utalentowana w rachunkach, przemyśle - ogólnie w zawodach zwanych w cZasach nowożytnych inteligenckimi. A Sarmata - ten przeżył, który miał silniejszy łeb do wódy. Ot i cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Gdyby byli tacy obojętni, nie byłoby tragedii 08.12.05, 22:04 Żydzi wcale nie górowali przedsiębiorczością np. nad Włochami, Holendrami czy Anglikami. Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Lortea, to nie Zydzi nie pasowali, ale 08.12.05, 16:09 pogromy nie pasuja do facjaty humanistycznej Europy... Pomysl, ze z obwiniania bezposrednio Zydow o smierc Jezusa (tzw. antyjudaizm) wycofal sie Watykan dopiero w 1936 roku... Albo wiec chcesz uwazac sie za humaniste, albo wykopujesz Zydow, poniewaz Zydzi sa wykopywani przez bandytow. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Pogromy na grupach bogatszej a obcej ludnosci 08.12.05, 16:14 były od zawse. Taki był kontekst rzezi Ormian- ptych dawnych i trochę tych z 1915, rzezi Greków w Imperium Osmańskim a dziś zdarzają się rzezie chrześcijan- głównie Chińczyków w Azji. Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Nie gniewaj sie, ale mowisz brednie. 08.12.05, 16:21 Po pierwsze bogactwo nie moze w zadnym stopniu usprawiedliwiac rzezi dokonywanej przez bandytow! O czym ty pleciesz? Po drugie, jesli akurat mowimy o Polsce, wiekszosc Zydow to byla akurat biedota! Fakty sa takie, ze sposrod zydowskich przedwojennych wlascicieli fabryk, tylko 2% wlascicieli posiadala fabryki o wiecej niz 10 pracownikach. Zagadka: skad sie wzielo skojarzenie Zyda z czosnkiem? Odpowiedz: Wiekszosc Zydow byla na tyle biedna, ze zywila sie chlebem z czosnkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Nie usprawiedliwim, stwierdzm że tak jest. I ten 08.12.05, 16:22 mechanizm zadziałał też w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
kpix alez! 08.12.05, 16:28 czyz nie napisales na poczatku czegos takiego: ? >Nie chcę w Europie ani Żydów ani islamu. >I jedni i drudzy nie pasują tutaj. Czyli, jak twierdzisz, oni nie tyle "nie pasowali dawno temu", co dodatkowo "popierasz to, ze nie powinno tu ich byc wtedy i teraz". Wnioskuje wiec, ze popierasz to, ze ich w XXw wyrzucono, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Nie chcę tutaj nowej fali islamskiej imigracji, i 08.12.05, 16:34 nowej fali imigracji żydowskiej. Co było to było i trzeba się uczyć na błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Ale kto mowi o fali zydowskiej imigracji? 08.12.05, 16:41 Jedynie Ahmadinejad i to nie mowi o Polsce,a o Niemczech. Jesli nawet by taka imigracja byla, to nie moglbys sie spodziewac od niej zadnych zagrozen terrorystycznych, czego by sie mozna spodziewac od imigracji ludnosci islamskiej. Za to - wiecej laureatow nagrody Nobla byloby z Europy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Uciekają bojąc się wojny. wielu stara się o polski 08.12.05, 16:46 paszporty. Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Czlowieku, skad masz takie pomysly? 08.12.05, 16:54 Jakiej wojny? W Izraelu przez ostatnie 50 lat byly okresy znacznie wiekszych zagrozen, niz teraz... Gdyby chcieli naprawde uciec, uciekliby do USA, a nie do Polski, ktora jest juz dla nich martwa: w Polsce mniejszosc zydowska jest mikroskopijna. Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Poczytaj, durniu 08.12.05, 18:22 www.wprost.pl/ar/?O=68345&C=57 tu odżałuj parę groszy na archiwum www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=1942 i pozdrów pałę, którą będziesz lać "żydków" na uczelni - jak pisałeś. W swoich nocnych zmazach, zamojski przygłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Nie chcę w Europie ani Żydów ani islamu. I je 08.12.05, 16:34 Czy wraz z wizerunkami swego rodaka Jehoszua, przez chrzescijan zwanego Chrystusem, maja sie Zydzi z Europy wyprowadzic? Bez Braci Starszych wiary w ktorej sie zapewne wychowales i w ktorej - jak sadze zyjesz - po prostu by nie bylo. Bez nich nie byloby tego co nazywamy nie od dzisiaj cywilizacja Zachodu. Byli wiec oni i sa jej nierozerwalnym elementem. Do czego zatem nie pasuja? Do wybiorczej pamieci wielu chrzescijan ktorzy rozpaczliwie chcac wymazac ze swej jazni i annalow historii, iz chrzescijanstwo narodzilo sie na glebie judaizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nieprawda. jezus byl Polakiem 08.12.05, 16:39 przeciez jego matka z polska nazywala sie "Maria" a ojczym (wg wiary chrzescijanskiej) to polski józio... gdzie Ty tutaj Zydow widzisz?? to sie dzialo na podkarpaciu wszystko. stad owieczki etc Odpowiedz Link Zgłoś
simmo poziom intelektu tego pana rowna go z Lepperem 08.12.05, 15:38 i to ma byc prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś
azarel Re: "Niech Niemcy i Austria oddadzą teren syjonis 08.12.05, 15:39 toja3003 napisała: > Żydzi w Izraelu są u siebie od 10 tysięcy lat i faktycznie jest to kolejna > żałosna wypowiedź tego pana. Wypowiedz tego pana jest zalosna, ale "Żydzi w Izraelu są u siebie od 10 tysięcy lat" nie jest zadnym argumentem. Po pierwsze nieprawda, a po drugie nalezy w takim razie oddac cala Europe Celtom: Irlandczykom, Walijczykom, Szkotom i Bretonczykom. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek heh dokladnie :) 08.12.05, 16:05 ja bym szedl dalej oddac caly swiat dinozaurom czy jakims amebam, byly pierwsze powolywanie sie na to ze ktos kiedys gdzies zyl to swietny argument dla tysiecy nowych wojen i wedrowek ludow Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus mam wrazenie ze przyszlosc tego pana bedzie taka 08.12.05, 15:40 AAAAA!!! TE OKROPNE ZYDY AAAA!!! TE OKROPNE ZYDY AAAAA TE OKROPNE ZYDY ...ooo..a co to leci za oknem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: mam wrazenie ze przyszlosc tego pana bedzie t 08.12.05, 15:43 marcus, co masz na stole? Wsiadam w samolot i juz przybywam. U nas slonce i upalek i sandalki na nogach. marcus_crassus napisał: > AAAAA!!! TE OKROPNE ZYDY > AAAA!!! TE OKROPNE ZYDY > AAAAA TE OKROPNE ZYDY > > ...ooo..a co to leci za oknem? ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus dzis chyba nic ciekawego 08.12.05, 15:50 jakis makaronik wloski z baklazanami, grzybkami i szpinakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: dzis chyba nic ciekawego 08.12.05, 15:56 Calkiem niezle, tylko ja nie moge jesc grzybow, bo puchne po nich. A piwka nie masz? W Paryzu pilem grog. Polecam na zimowe wieczory. I zazdroszcze Ci tych padajacych z nieba....tych co napisales, ze padaja :)) marcus_crassus napisał: > jakis makaronik wloski z baklazanami, grzybkami i szpinakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lortea [...] 08.12.05, 15:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud AHMADINEŻAD MA RACJĘ... ?!?!?!?!?!?! 08.12.05, 16:04 oczywiście jako muzułmanin jest zaciętym żydofobem, ale prawda jest taka, że w kwestii żydowskiej "zachód" (a dokładniej anglicy) z chęcią podzielił się własnością ale nie swoją... Czy chcielibyście żeby np. Polska oddała całe mienie pożydowskie? NIE? To dlaczego chcielibyście, żeby arabowie z Palestyny sami to zrobili? Iran to banda schizoli ale bądzmy chociaż odrobinę obiektywni religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: AHMADINEŻAD MA RACJĘ... ?!?!?!?!?!?! 08.12.05, 16:07 Poddaje sie i wycofuje z dyskusji. Widze, ze nadciagnely sily pomocnicze jednemu glupkowi i nie mam zamiaru tracic czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: AHMADINEŻAD MA RACJĘ... ?!?!?!?!?!?! 08.12.05, 16:09 > Poddaje sie i wycofuje z dyskusji bede sie modlil za Twoja dusze :-) religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: AHMADINEŻAD MA RACJĘ... ?!?!?!?!?!?! 08.12.05, 16:07 alkud napisał: > Czy chcielibyście żeby np. Polska oddała całe mienie pożydowskie? > NIE? Spadkobiercom? Czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Czy Polska powinna oddać w 100% mienie pożydowskie 08.12.05, 16:10 > Spadkobiercom? Czemu nie? No to zróbmy małe głosowanie... Kto popiera tą idee? Aha! Zapłacilibyśmy za to z własnej kieszeni, pewnie dziesiątki miliardów złotych albo i więcej... GŁOSUJEMY :-) --- religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Czy Polska powinna oddać w 100% mienie pożydo 08.12.05, 16:16 alkud napisał: > Aha! Zapłacilibyśmy za to z własnej kieszeni, > pewnie dziesiątki miliardów złotych > albo i więcej... Nie bój nic. Tych spadkobierców mało co zostało. Może przy okazji oddanoby mienie skonfiskowane Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus alkud.przestan bredzic 08.12.05, 16:20 jak na razie to jedna osoba robi tutaj zrzutke na niezalezny serwer dla blogu gazety wyborczej :) jak mi wyjasnisz jak mozna blog gazety wyborczej przeniesc na niezalezny serwer to osobiscie polece i zbombarduje iran Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Marcus spadaj na drzewo 08.12.05, 16:32 Europe trawi nie tylko polit-poprawność, lewactwo ale także hipokryzja i obłuda :-) Jeszcze raz ponowię pytanie: dlaczego Europejczycy (którzy zgotowali żydom Holocaust) nie oddali CAŁEGO mienia w naturze (wszystkie budynki + kasa) a wymaga się tego od arabów z Palestyny? :-) > to osobiscie polece i zbombarduje iran trafisz jeszcze w jakiegoś wielbłąda i dostaniesz pozew od Animal Rights Watch religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus bredziesz 08.12.05, 16:37 jacy Europejczycy?? moi przodkowie??nie pamietam. Europejczycy transferowali zydow na bliski wschod?? a mi sie wydaje ze Zydzi sie sami tam przetransferowali. jak ktos Ci wykupi chalupe i kaze ci placic 100x wiecej albo kaze ci splywac to takie sa jego prawa. bredzisz od rzeczy. co to wszystko ma wspolnego?? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud turlasz banany wieczorową porą... 08.12.05, 16:57 > moi przodkowie?? to, że Zachod wydymal Polskę (najpierw oddał w ręce Hitlera, a później odstąpił Stalinowi) to inna kwestia > jak ktos Ci wykupi chalupe i kaze ci placic 100x wiecej albo kaze ci splywac to takie sa jego prawa gdyby syjonisci wykupili 100% majatku w Palestynie to nie byloby problemu. tyle, ze wykupili czesc, a reszte sobie wzieli prawem kaduka i prawem Holocaustu :-) To nie arabowie z PAlestyny mordowali zydow w Holocauscie, wiec dlaczego mieliby oplacac moralne zadoscuczynienie za ow Holocaust? :) > bredzisz od rzeczy na drzewo, raus :) religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wzieli tyle ile mogli 08.12.05, 17:00 reszte wzieli bo im nie chcieli dac tyle ile mogli. jesli zas mowimy o braniu czegokolwiek prawem kaduka to powinienes podpisac liste ziomkostwa pruskiego. co ma holocaust do tego? holocaust byl tutaj - a izrael byl zawsze tam. co z tym serwerem alkud?? taki przerzut wymaga nie lada programisty. IBM Cie wezmie od razu jak potrafisz takie rzeczy robic Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: wzieli tyle ile mogli 08.12.05, 17:06 > reszte wzieli bo im nie chcieli dac tyle ile mogli. "bandyta zapłacił za batonika 99 groszy i wziął towaru za 100zł bo pani ekspedientka nie chciała go sama dać na piękne oczy" > co ma holocaust do tego? gdyby nie bylo Holocaustu to niebyloby Izraela. Tyle, ze to nie arabowie z Palestyny zrobili Holocaust, jednak to im wepchnieto dziecko w brzuch > co z tym serwerem alkud?? jeszcze troche i bedzie na Maybacha, a co ? religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: wzieli tyle ile mogli 08.12.05, 17:16 znalazles chalupe na brzegu miasta. byla pusta. przegnales jakis okolicznych meneli i sie rozmosciles. po paru latach okazalo sie ze ktos od Ciebie kupil polowe tej chalupy (a Ty mu sprzedales)...nie spodziewales sie ze ten facet jak sie wprowadzi powie Ci ze pol chalupy jest jego i lapy precz. no to Ty z morda. a ze tamten okazal sie silniejszy obil ci ryja i wywalil na ulice. a na dodatek okazalo sie ze to dawny wlasciciel. bylo pomyslec wczesniej o tym Bo arabowie mieli tego pecha ze miszkali w Izraelu. Jak amerykanie wymysla teleportacje to moze uda sie przeniesc ten kawal gruntu gdzie indziej. jak na razie Jerozolima jest na bliskim wschodzie - a nie w okolicach drezna. co ty bredzisz. taki to juz jest ten swiat. arabowie zagrabili Palestyne...i mysleli ze juz sie upieklo. po paru setkach lat wrocil byly wlasciciel. i nie mial radosnej miny. Poza tym pretensje do tego terenu moga miec - izrael - bo tam kiedys istnial, imperium osmanskie - bo tez tam istnialo..jakies panstewka krzyzowe.. ale jedno panstwo nie moze miec pretensji - palestyna - bo go nigdy nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Re: wzieli tyle ile mogli 08.12.05, 18:12 Bredzi tym bardziej, że nie pamięta (albo nie chce) o komisjach Peala czy Sykes- Picota i ich propozycjach utworzenia IL. Grubo przed Holocaustem, ino miejscowi nie chcieli i rżnęli Żydów ile wlazło. A rządził tam wówczas pewien wujek tow. Arafata, późniejszy "honorowy Aryjczyk" u Adolfa H., twórca arabskich jednostek SS. Amin al Hussejni. Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist niedlugo GBU-bunker buster zamknie mu... 08.12.05, 16:05 ...islamofaszystowski ryj raz i na zawsze. Pytanie tylko, czy dostarczy go pod wskazany adres samolot IDF czy tez USAF... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek a sam odwagi nie masz ? 08.12.05, 16:11 zglos sie na ochotnika do szerzenia wolnosci i demokracji z m16 w reku a nie powrzaskuj tu tchorzliwie na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus znajda sie inni,bomb ci u nas dostatek 08.12.05, 16:19 sa ci co beda sie smiali na forum - i co co beda zrzucali specjalne ladunki. nie bredz - bo stac cie na tyle samo... ale jak to sie mowi - homofob ma mocniejszego promotora :) Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek jakos nie widac 08.12.05, 16:25 macha sie szabelka ale skutki sa gdzie :) a najwiecej to sie zdobywa pax americana na forum nawet pewnie busio by byl zaskoczony jaki on ponoc aleksander wielki Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus skutki sa takie ze gromada lewusow 08.12.05, 16:28 ryczy ze biedny irak jest okupowany przez busza. nie chciej wszystkiego od razu. naciesz sie tym. niedlugo bedziesz mogl ryczec ze bombarduja iran. widzisz. jak sie ma srodki ze mozna caly iran w atomowa pustnie zamienic to wtedy niewielu rzeczy mozna sie obawiac husajn tez podskakiwal dlugo. lubie te zdjecia co jak niewolnikowi na targu zeby mu ogladaja Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek skutki sa takie ze gromadki busio prawiczkow 08.12.05, 17:08 wrzeszcza bedziemy wszystkich nukem wyzwalac a busio klapie uszami i nie wie jak sie nazywa i co po nim wszyscy chca ;) husajn podskakiwal z tonami bmr, ciezarowkami i sojuszami z osama czemu bandy pozytecznych idiotow wierzyly :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Ze zdumieniem czytam zacietrzewione komentarze 08.12.05, 17:26 Ze zdumieniem czytam zacietrzewione komentarze. Po co sie goraczkowac? Gdy za łby biora sie panstwa, oglednie mowiac, niezbyt Polsce przychylne, zeby nie powiedziec jawnie nam wrogie jak z jednej strony Iran (czy tez szerzej mowiac swiat islamski, a z drugiej Izrael, no to nie ma sie co denerwowac. Mozna spokojnie wyciagnac sie w fotelu w pozycji relaksujacej i spokojnie poczekac na rozwoj wypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Bush jak zwykle się pomylił. Zaatakował nie ten 08.12.05, 16:45 kraj muzułmański co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus spoko. od 3 razy sztuka ;) z ta zasada i na AS 08.12.05, 16:45 starczy "razow" ;) na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: spoko. od 3 razy sztuka ;) z ta zasada i na A 08.12.05, 16:56 Od AS to oni powinni zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek arabia saudyjska to demokratyczny sojusznik 08.12.05, 17:09 z nim i demokratycznym pakistanem wprowadzamy wolnosc na calym swiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: arabia saudyjska to demokratyczny sojusznik 08.12.05, 17:10 Wprowadzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Re: arabia saudyjska to demokratyczny sojusznik 08.12.05, 17:29 no my wprowadzamy z wielkim busiem naszym pieknym sloneczkiem z kochanego zss.. tfu usa Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: arabia saudyjska to demokratyczny sojusznik 08.12.05, 17:30 Uderzyłeś się w głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Re: arabia saudyjska to demokratyczny sojusznik 08.12.05, 17:31 nie, przydusilem precelkiem, nasladuje naszego ukochanego wodza Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: arabia saudyjska to demokratyczny sojusznik 08.12.05, 17:33 W takim razie uważaj. Mozna dostać martwicy mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Re: arabia saudyjska to demokratyczny sojusznik 08.12.05, 17:34 to wiele u busia tlumaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: arabia saudyjska to demokratyczny sojusznik 08.12.05, 17:35 Możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: "Niech Niemcy i Austria oddadzą teren syjonis 08.12.05, 17:59 To się nazywa tupet.Może by tak wyp...... Ahmadineżad z kraju Persów? Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Dobrze mowi, a co? 08.12.05, 18:31 Znow chca osmieszyc, a pytanie jest logiczne. Dlaczego palestynczycy maja placic za Holocaust. Prawda jest taka, ze emigracja zydow do Palestyny zaczela sie jakies 120 temu, ale co przewazylo by pozwalic tam na zalozenie tzw Homeland (ONZ nie pozwalil na Panstwo) byl fakt, ze nie bylo co robic z niedobitkami zydow z obozow w Europie. Sila rzeczy znalezli dla nich "zadosuczynienie" kosztem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Dobrze mowi, a co? 08.12.05, 19:00 dowiedz sie "medrcu" dlaczego zydzi akurat do Palestyny zaczeli "emigrowac", a nie np. na Madagaskar... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek czy polacy maja sie domagac powrotu 08.12.05, 19:35 do slowianskiej macierzy na stepach ? Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: czy polacy maja sie domagac powrotu 08.12.05, 19:36 pndzelek napisał: > do slowianskiej macierzy na stepach ? tak jak juz tobie napisalem przy okazji innego "watku" - ucz sie dziecko historii Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek ty jej pewnie nie znasz 08.12.05, 19:45 1. historia /oparta na biblii co jak wiadomo najlepsze zrodlo dla historykow :)/ sugeruje ze przodkowie plemion izraela pochodza gdzies z okolic sumeru, potem sie szwendali przez okolice palestyny do egipta a potem znow do palestyny - dalsze wygnania znane 2. polacy sa ze stepow wiec chyba na podstawie ideologii powrotu do vaterlandu powinni tam wrocic i wywalic dzisiejszych mieszkancow 3. jak w punkcie 1. historia oparta na starym testamencie jest najlepsza /zwlaszcza jesli ja zastosujemy naprz. do etiopejskich zydow :)/ Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: ty jej pewnie nie znasz 08.12.05, 19:49 rece opadaja... chyba jednak glupota polaczona z niewiedza... gdy zydzi paletali sie w okolicach Sumeru, to Polacy, jak i reszta Europejczykow siedziala w Indiach... tak w uproszczeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek rece opadaja 08.12.05, 19:51 bo nic z tego co napisales nie przeczy temu co napisalem ja czyli pewnie jestes klasycznym wtornym analfabeta do tego opierajacym cala swoja szczatkowa wiedze na tak doskonalym zrodle historycznym jakim jest stary testament :) Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: rece opadaja 08.12.05, 19:59 hahahahaa jak na razie to ty "powolujesz sie" na biblie jako jedyne zrodlo historyczne... z reszta dowodzisz swojej niewiedzy twierdzeniami, iz gdy zydzi przestali zamieszkiwac Palestyne, tak a propos zapewne nie masz pojecia kiedy i kto zaczal tej nazwy uzywac, to Polacy zamieszkiwali "stepy"... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek rece opadaja 08.12.05, 20:03 a na co sie powolujesz ty ? podaj swoje zrodlow wiedzy ktore by twierdzilo, ze zydzi nigdy nie przestali zamieszkiwac palestyne i siedza tam od zawsze :) zreszta sugerowales ze slowianie siedzieli na stepach w czasach kiedy zydzi byli w sumerze, czyli tez ....... kolo roku 0 inteligencie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: rece opadaja 08.12.05, 21:05 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3181572,00.html PO KONIECZNOSCI ZMAZANIA IZRAELA Z MAPY SWIATA, PREZYDENT IRANU IDZIE NA "KOMPROMIS": NIEMCY I AUSTRIA DADZA ZYDOM SZMAT SWOJEJ ZIEMI... A TO NADAL NIE STOI W SPRZECZNOSCI Z ZMAZANIEM IZRAELA Z MAPY GLOBU. REAKCJA AMERYKI: TO NAPOMNIENIE O NIEBEZPIECZENSTWIE BRONI NEKLUARNEJ W REKACH IRANSKICH EKSTERMISTOW. NA PUTINA TO NIE ZROBI ZADNEGO WRAZENIA. DOSTARCZANIE ROSYJSKIEJ WIEDZY NUKLEARNEJ TYM SZALENCOM Z TEHERANU PACHNIE WIELKA FORSA... Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Syjonistyczna propaganda z pierwszej reki 09.12.05, 04:22 Jestem pelen podziwu z tym, ze propaganda zawsze zostanie propaganda a nie faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Syjonistyczna propaganda z pierwszej reki 09.12.05, 10:54 dupcsyjon napisała: > Jestem pelen podziwu z tym, ze propaganda zawsze zostanie propaganda a nie > faktem. A CZY FANATYCZNY PREZYDENT IRANU TO NIE FAKT?... Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Przyjmij moje przeprosiny twoje zrodlo nie jest 11.12.05, 04:02 syjonistyczne tylko zydowskie. Zbyt szybko zareagowalem. Przepraszam, poczytalem twoja gazete i stwierdzilem ze to pismo jest obiektywne bez zadnej propagandy. USA moga wam po zasdroscic normalnej gazety bez propagandy. oscar62 napisał: > dupcsyjon napisała: > > > Jestem pelen podziwu z tym, ze propaganda zawsze zostanie propaganda a ni > e > > faktem. > > A CZY FANATYCZNY PREZYDENT IRANU TO NIE FAKT?... Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: rece opadaja 08.12.05, 21:09 hhehehe widze rozumek masz malutki i nie miesci sie w nim nawet to co jeszcze pare postow temu twierdziles... dla przypomnienia: > • czy polacy maja sie domagac powrotu > pndzelek 08.12.05, 19:35 > > do slowianskiej macierzy na stepach ? to bylo jako "odpowiedz" na moja sugestie czemu akurat zydzi palestyne wybrali... z reszta rokiem 0 tez sie osmieszasz... Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Winni wybrac Ugande 08.12.05, 21:21 Jak chyba wiesz, zalozyciel ruchu syjonistycznego Herzl, proponowal zalozenie Izraela na pustych terenach Ugandy. Wtedy to byli goscie i dzentelmeni. Nie mieslilo im sie w glowie by wypierac ludzi, ktorzy tam zyli nieprzerwanie od wiekow............ Przewazyl oczywiscie fundamentalizm religijny i skrajny nacjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek osmieszasz sie strasznie 08.12.05, 21:33 jestes jak pisalem wyzej pieknym przykladem wtornego analfabetyzmu slowianie /czyli i polacy/ wedlog wiekszosci badan naukowych pochodza najprawdpopodobniej gdzies z okolicy iranu /choc sugeruje sie i syberie, ale raczej nie twoja indie :)/ w europie okolo roku 0 o nich slychac nie bylo /wtedy zydzi wedlog ciebie chyba powinni siedziec w sumerze :)/ jesli mamy przyznawac jakims narodom prawo do zycia na jakiejs ziemi tylko wedlog tego ze ktos gdzies kiedys zyl, to wtedy polacy sobie moga rozpoczac roszczenia do stepow, celtowie do polowy europy a neandertalczycy do calego swiata a nie podales mi tych twoich zrodel z ktorych zydzi nieprzerwanie i od zawsze siedza na ziemiach dzisiejszego izraela :) Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: osmieszasz sie strasznie 09.12.05, 12:14 hahahaha koles, niech sie tobie nie wydaje, iz jestes taki madry i sprytny... tak sie sklada, ze tutaj latwo sprawdzic, kto co napislal... to ty twierdzisz, iz zydzi kolo roku 0 siedzili w sumerze, co jest ewidentna bzdura... bzdura jest tez twoje twierdzenie, iz slowan w roku 0 nie bylo w europie itd itd... chyba, iz rok 0 w/g ciebie byl 8-10 tys lat temu... tak samo text o celtach - do polowy europy tez jest bzdura, gdyz celtowie sa rowniez ludnoscia naplywowa, z reszta o pochodzeniu podobnym do slowian... wyraznie widac, ze zrodlo od ktorego powinienes zaczac to chocby encyklopedia, gdyz nie posiadasz nawet podstawowych informacji... na poczatek wystarczy haslo Europa... mam na mysli prawdziwa encyklopedie... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek analfabeta do potegi n-tej :) 09.12.05, 19:37 "gdy zydzi paletali sie w okolicach Sumeru, to Polacy, jak i reszta Europejczykow siedziala w Indiach..." to twoje slowa nie moje, ja sie z nich caly czas smieje :) albo bedziesz twierdzil ze w czasach chrystusa zydzi siedzili w sumerze albo bedziesz mi tu fikal koziolki :) och a byc moze ty twierdzisz ze w europie w tych czasach juz siedzieli slowianie analfabeto ? :) och a celtow sie czepiasz, ze to ludnosc naplywowa a moze plemiona izraela od zawsze siedzialy w tym regionie ? /pytam ciagle o twoje zrodla, potwierdzajace, ze plemiona izraela nie byly ludnoscia naplywowa i siedzialy tam od zawsze :), odpowiedzi juz drugi dzien brak :)/ ty powinienes zaczac od pierwszej klasy podstawowki, gdzie bedziesz rozumial literki i potem tresc napisanego Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: analfabeta do potegi n-tej :) 10.12.05, 20:26 osiolku, zamiast marnowc czas na wypisywanie tutaj bzdur, zajmnij sie czytaniem encyklopedii... moze wtedy bedziesz mial choc troche informacji... bo teraz nie masz zadnych... a co kto powiedzial, to moza sobie tutaj przeczytac, wiec nie zgrywaj l-evy, i nie probuj "odwaracac kota ogonem"... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek analfabeta do potegi n-tej :) 10.12.05, 23:07 czemu placzesz ze cytuje twoje bzdury :) "gdy zydzi paletali sie w okolicach Sumeru, to Polacy, jak i reszta Europejczykow siedziala w Indiach..." no mozesz podac zrodlo tych rewelacji :) najbardziej mi sie podoba ze brak swojej wiedzy zrzucasz na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: analfabeta do potegi n-tej :) 12.12.05, 12:15 pndzelek napisał: > czemu placzesz ze cytuje twoje bzdury :) > > "gdy zydzi paletali sie w okolicach Sumeru, > to Polacy, jak i reszta Europejczykow siedziala > w Indiach..." > > no mozesz podac zrodlo tych rewelacji :) > najbardziej mi sie podoba ze brak swojej wiedzy zrzucasz na mnie :) kretynku, to byl zart z twojej wypowiedzi... " • ty jej pewnie nie znasz pndzelek 08.12.05, 19:45 + odpowiedz 1. historia /oparta na biblii co jak wiadomo najlepsze zrodlo dla historykow :)/ sugeruje ze przodkowie plemion izraela pochodza gdzies z okolic sumeru" tak jak juz powiedzialem - zabiez sie za lekture encyklopedii, moze nie bedzie to za powazne i zbyt specialistyczne zrodlo wiedzy jak dla ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek analfabeta do potegi n-tej :) 12.12.05, 14:35 debilku powiedz co jest na tym moim stwierdzeniu zle ? przodkowie plemion izraela wedlog biblii to historie naprz. z wieza babel, powiedz cwiercinteligencie gdzie sie ja umieszcza ? Opowiesci o potopie i mit gilgamesza tez na pewno nie znasz :) twoj "zart" byl po prostu zwyklym kretynizmem :) jak narazie tylko sie placzesz i histerycznie powrzaskujesz bez konkretow Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: analfabeta do potegi n-tej :) 12.12.05, 15:07 nie ma jak "rozmowa" z ociezalym umyslowo... stwierdziles, ze "zydzi pochodza z okolic sumeru", wiec odpowiadzialem tobie, iz w czasach gdy zydzi zamieszkiwali okolice sumeru, czyli jak sam zauwazasz chodzi o tradycje z biblii o budowie wierzy babel (tak a propos, to uwaza sie jeden z ziguratow za zrodlo owej legendy) slowianie, jak i inni europejczycy przebywali jescze na polnoc od indii... i teraz bedzie "lopatologicznie" dla ociezalego umyslowo: 1. zakladajac iz biblia jest jakim takim zrodlem historycznym, dodajac do tego wyniki badan naukowych, mozna zalozyc, iz plemiona semickie zamieszkiwaly sumer ok 10 tys lat temu, co jest duzym uproszczeniem 2. przeczytaj sobie chocby haslo Europa w jakiejkolwiek przyzwoitej encyklopedii, to dowiesz sie skad i kiedy w europie pojawili sie wspolczeni europejczycy (w tym slowianie i celtowie) Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek analfabeta do potegi n-tej 13.12.05, 02:18 malenki ty mi teraz wyjasniasz to co ja przedstawilem na poczatku ile dni ci to zajelo ? douczyles sie albo to dopiero do ciebie dotarlo ? Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: analfabeta do potegi n-tej 13.12.05, 11:02 pndzelek napisał: > malenki ty mi teraz wyjasniasz to co ja przedstawilem na poczatku > ile dni ci to zajelo ? > douczyles sie albo to dopiero do ciebie dotarlo ? to raczej ty musisz sie douczyc... a najlepiej zaczac od nauki czytania... bo jeszcze niedawno twierdziles, iz "zydzi w sumerze" to rok 0, pozniej twierdziles, ze ja tak twierdzilem itd... slowianie w/g ciebie pochodza ze stepow i 2 tys. lat temu nie bylo ich w europie, zas celtowie sa rdzennymi europejczykami... czyli stek bzdur... naucz sie czytac i zabiez sie za czytanie encyklopedii, pozniej mozesz zabrac sie za powazniejsze zrodla i dopiero wtedy mozesz zaczac probowac dyskusji... a teraz - dobranoc dziecinko... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek analfabeta do potegi n-tej 16.12.05, 02:08 " 1. historia /oparta na biblii co jak wiadomo najlepsze zrodlo dla historykow :)/ sugeruje ze przodkowie plemion izraela pochodza gdzies z okolic sumeru, potem sie szwendali przez okolice palestyny do egipta a potem znow do palestyny - dalsze wygnania znane 2. polacy sa ze stepow wiec chyba na podstawie ideologii powrotu do vaterlandu powinni tam wrocic i wywalic dzisiejszych mieszkancow 3. jak w punkcie 1. historia oparta na starym testamencie jest najlepsza /zwlaszcza jesli ja zastosujemy naprz. do etiopejskich zydow :)/ " Gdzie tu jest napisane ze zydzi w sumerze to rok 0 analfabeto ? :))))) /twoj belkot byl reakcja na zacytowane wyzej/ a skad wedlog ciebie pochodza slowianie ? gdzie byli okolo roku 0 analfabeto ? gdzie napisalem ze rdzennymi europejczykami sa celtowie analfabeto ? naucz sie dokladnie czytac i wyciagac wnioski z przeczytanego, osmieszasz sie coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: analfabeta do potegi n-tej 19.12.05, 13:38 to jest post, w ktorym "rok 0" pojawia sie po raz pierwszy... ------- • rece opadaja Przeczytaj komentowany artykuł » pndzelek 08.12.05, 20:03 + odpowiedz a na co sie powolujesz ty ? podaj swoje zrodlow wiedzy ktore by twierdzilo, ze zydzi nigdy nie przestali zamieszkiwac palestyne i siedza tam od zawsze :) zreszta sugerowales ze slowianie siedzieli na stepach w czasach kiedy zydzi byli w sumerze, czyli tez ....... kolo roku 0 inteligencie? :)))) ----------- tak a propos, to jedynym zrodlem, o ktorym wspominam, jest encyklopedia... i kretynek pndzelek moglby wreszcie przeczytac chocby haslo Europa, dowiedzialby sie moze skad zarowno Slowianie, jak i Celtowie pochodza... pozniej proponuje odpoczynek, a nastepnie zapoznanie sie z haslem Palestyna... a teraz definitywnie zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Oby tylko później nie chcieli ... 08.12.05, 20:38 .. maszerować na wschód ! Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 toja3003 - to lekka przesada z tymi ... 08.12.05, 20:51 .. 10 tys. lat. Według żydowskich wierzeń świat powstał w 3761 roku p.n.Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Re: toja3003 - to lekka przesada z tymi ... 09.12.05, 04:26 Jak ze wszystkim co syjonistow dotyczy. Nic nie pokrywa sie z faktami. Dlatego juz dawno stracili wiarygodnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
bortkiew Re: "Niech Niemcy i Austria oddadzą teren syjonis 08.12.05, 21:15 Hi! Generalnie nie sympatyzuję z wszelkiego rodzaju maści przedstawicielami plemion semickich, bez względu czy są to Starozakonni czy Arabowie(złośliwie zwani "wielbłądami"), osobiście mam ogromną sympatię do Persów, którzy przynależą do rasy indoeuropejskiej (to dla poprawnych politycznie) lub wprost Aryjskiej- sami rozumiecie Sarmaci...te sprawy itd, czasami zerkam na irańską TV i muszę was zaskoczyć wcale nie widać tam czadorów tylko normalnych ludzi!!! Młodzież, dziewczyny w jeansach, turystów (a może tak dalece zakłamana jest ich TV propaganda:-). Jest tylko jedno ale...Stając przed wyborem- mój sąsiad Żyd czy aryjski Ajatollach, a może kozoje...ca z Afryki płn. zwany Arabem - powiem wprost wybieram Starozakonnego. Jest najbardziej przewidywalny i akceptuje moją kulturę. Pozdra. Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Bladzisz kolego 08.12.05, 21:24 Po co wybierac strony? Trzymac z silniejszymi i gdzie sa korzysci? Jezeli tak to musiales dzialac kiedys w partii? A gdzie idealy, zasady moralne, itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Twoja kulture to znaczy jaka? 09.12.05, 04:32 bortkiew napisał: Jest tylko jedno ale...Stając przed wyborem- mój sąsiad Żyd > czy aryjski Ajatollach, a może kozoje...ca z Afryki płn. zwany Arabem - powiem > wprost wybieram Starozakonnego. Jest najbardziej przewidywalny i akceptuje moją > > kulturę. Pozdra. Chyba nie masz na mysli antypolskich klamstw? Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Żydzi w Izraelu są u siebie od 10 tysięcy 09.12.05, 03:58 To prawdziwa rewelacja historiczna!!! Jaka metoda to ustaliwes? Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Żydzi w Izraelu są u siebie od 10 tysięcy 09.12.05, 04:23 Izrael to panstwo o malenkiej powierzchni, cos jak wojewodztwo warszawskie. A Arabia jest olbrzymia - taki jeden kraj jak Algeria jest kilka razy wiekszy od Polski. A ile jest innych krajow arabskich o wielkiej powierzchni? Egipt, Arabia Saudyjska, Maroko i wiele innych. Nawet na malym globusie widac je wszystkie bardzo wyraznie. A Izraela albo Libanu (maly kraj arabski) to trzeba szukac z lupa. Palestynczycy mowia po arabsku i chcieliby aby ten ich bliskowschodni "Gdansk", nalezal tylko i wylacznie do nich. A przeciez ich pobratymcy z wielu innych krajow mowiacych tym samym jezykiem mogliby ich przygarnac gdyby tylko chcieli i nikt by ich tam nie gnebil. Zawsze jakis maly "Gdansk" jest powodem wielkiego konfliktu, bo zadna ze stron chce ustapic. Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon To rozumie czarno na bialym bez zadych zaklaman. 09.12.05, 04:35 de_oakville napisał: > Izrael to panstwo o malenkiej powierzchni, cos jak wojewodztwo warszawskie. A > Arabia jest olbrzymia - taki jeden kraj jak Algeria jest kilka razy wiekszy od > Polski. A ile jest innych krajow arabskich o wielkiej powierzchni? Egipt, Arabi > a > Saudyjska, Maroko i wiele innych. Nawet na malym globusie widac je wszystkie > bardzo wyraznie. A Izraela albo Libanu (maly kraj arabski) to trzeba szukac z > lupa. Palestynczycy mowia po arabsku i chcieliby aby ten ich bliskowschodni > "Gdansk", nalezal tylko i wylacznie do nich. A przeciez ich pobratymcy z wielu > innych krajow mowiacych tym samym jezykiem mogliby ich przygarnac gdyby tylko > chcieli i nikt by ich tam nie gnebil. Zawsze jakis maly "Gdansk" jest powodem > wielkiego konfliktu, bo zadna ze stron chce ustapic. Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Mam nadzieje, ze to nie byla prowokacja faszystow 09.12.05, 04:40 tylko oficjalna strategia polityczna Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek dlaczego "kontrowersyjna"? 09.12.05, 13:27 Skoro powstanie izraela usprwiedliwia sie holokaustem, to izrael powiniem byl powstac kosztem panstw odpowiedzialnych za te zbrodnie. to chyba normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: "Niech Niemcy i Austria ... RACZEJ PL powinna 09.12.05, 19:48 toja3003 napisała: > Żydzi w Izraelu są u siebie od 10 tysięcy lat i faktycznie jest to kolejna > żałosna wypowiedź tego pana. OD 10 tysiecy Lat ???????????????? TYLKO MALPY SKAKALY WTEDY, DZISAJ MALPY SKACZA W pl. Tak prawde mowiac zydowska druga ziemia po Izraelu to ta polska.......... Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: "Niech Niemcy i Austria ... RACZEJ PL powinna 09.12.05, 19:50 dox1 napisał: > toja3003 napisała: > > > Żydzi w Izraelu są u siebie od 10 tysięcy lat i faktycznie jest to kolejn > a > > żałosna wypowiedź tego pana. > OD 10 tysiecy Lat ???????????????? TYLKO MALPY SKAKALY WTEDY, DZISAJ MALPY > SKACZA W pl. > Tak prawde mowiac zydowska druga ziemia po Izraelu to ta polska.......... PL=cmentarz zydowski! Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: "Niech Niemcy i Austria ... RACZEJ PL powinna 09.12.05, 20:30 A moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: "Niech Niemcy i Austria ... RACZEJ PL powinna 09.12.05, 22:32 WLASNIE, TY SIE MYLISZ. NAWET CMENTARZY ZYDOWSKICH PRAWIE NIE ZOSTALO W POLSCE. HITLER CHCIAL - I TO MU SIE UDALO - ZAGAZOWAC I SPALIC NA TERENIE POLSKI 6000000 ZYDOW. W BELZCU, I NIE TYLKO, ZMUSZONO OSTATNICH ZYDOW, PRZED EGZEKUCJA, WYCIAGNAC Z MASOWYCH GROBOW ZAMORDOWANYCH I DOSZCZETNIE SPALIC. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re:A WIEC SIE NIE MYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.05, 07:39 MOZE RACZYSZ WYTLUMACZYC? W MOIM WIEKU JUZ NIE JESTEM DOBRY W ZAGADKACH... Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re:A WIEC SIE NIE MYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.05, 07:57 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3182049,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re:A WIEC SIE NIE MYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.05, 21:14 oscar62 napisał: > MOZE RACZYSZ WYTLUMACZYC? W MOIM WIEKU JUZ NIE JESTEM DOBRY W ZAGADKACH... Co mam Ci tlumaczyc ??? Ze miliony zydow zabito w PL, wiesz o tym! To ze ich spalono i niema sladu nic nieznaczy, jesli by ich niespalono byl by najwiekszy cmentarz zydowski w PL.(na planecie) Oczywiscie tego "MEGA CMENTARZA" niema, ale niebo nad PL bylo bardzo dlugo szare "zaciemnione" przez dym z kominow. Chcialem tylko powiedziec ze zamiast Niemcow czy Austrji, raczej PL odpowiadala by na zastapienie Izraela. To raczej w PL bylo ich najwiecej (w tamtych czasach). Przed aktualnym Izraelem zydzi byli u siebie mowiac o PL. Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon dox1 to prawdziwie patalogiczna nienawisc 11.12.05, 03:44 Chyba jestes bardzo mlody i ktosc ci naopowiadal niesamowitch "czarnych" bajek. Jedyne co mozna zrobi to natychmiast zglos sie klinicznego psychologa i zapisz sie na "anger management". Jak sie wyleczysz z nienawisci to zacznij czytac publikacje Norman G. Finkelstiein amerykanskiego historyka zydowskiego pohodzenia - rodzice pochodzili z Warszawy. www.normanfinkelstein.com/ www.fff.org/freedom/fd0310e.asp www.fff.org/freedom/fd0311e.asp www.fff.org/freedom/fd0312d.asp Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Twoja gazeta to niestety to jedna z bardzo 11.12.05, 05:10 niewielu, ktora uczcila rocznice smierci Yitzhak Rabin tego wielkiego czlowieka. Jestem przekonany, ze gdyby On zyl to na swiecie by dzis panowal pokoj. ...No more tears.” was one of Yitzhak Rabin’s most powerful statements of hope for a better future for Israel, for Israelis, and for Palestinians. This year, as we mark ten years since Rabin’s assassination, we know that his vision has not yet been achieved.... Ciekawe, ze zydowski wlascicil GW kompletnie zignorowal ta rocznice. Mam nadzeje ze nie dlatego, ze zginal z reki fanatycznego syjonisty i z podzegnania przez owczesnego przywodcy Likud Benjamin Netanyahu. www.whatreallyhappened.com/antisemitism.html www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=1982 Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Bardzo chetnie pojedziemy na jego koszt w Alpy 11.12.05, 09:27 aby naszego raka przez naziislamskie zanieczyszczenie spowodowanego wyleczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: A moze jednak Madagaskar ? 12.12.05, 22:50 A MOZE JEDNAK UGANDA (DLA CIEBIE)?... Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: A moze jednak Madagaskar ? 13.12.05, 00:01 w ugandzie jest juz duzo durniow Odpowiedz Link Zgłoś