Dodaj do ulubionych

>>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFISHA<<<

10.11.02, 09:08
Plik ma 105kb, prosze o cierpliwosc.

helga.netfirms.com/kingfish3.swf
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS IP: PNUDPA* / 200.46.109.* 10.11.02, 13:12
      HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHE
      HEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jojo helga DEBILU spadaj IP: *.proxy.aol.com 10.11.02, 13:32
        • _hermenegilda Re: helga DEBILU spadaj 10.11.02, 14:46
          Czesc "glombiu"

Znowu nuda w realu ?
          Nic dziwnego.
          Slyszalam, ze w dziecinstwie rodzice przywiazywali ci do nogi kawalek kielbasy
          zeby przynajmniej psy od ciebie nie uciekaly.
          Czy to prawda ?
    • pauline_kaczanow Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 10.11.02, 14:33
      A ja witam Helge. BMW stara zasada, moze i odnosi sie do mnie?

• _helga Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 10.11.02, 22:01
        pauline_kaczanow napisała:

> A ja witam Helge. BMW stara zasada, moze i odnosi sie do mnie?
        >
        >

Moze i stara, ale ja nie mam pojecia jaka.
    • Gość: Kingfish Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS IP: *.dyn.optonline.net 10.11.02, 14:36
      Jak to nie wiesz co to jest? To jest radar przy pomocy którego nawet w nocy
      albo podczas mgły można damę wytropić.

Tylko czyj to jest sprzęt? Zsybka czy Heremenegildy?
      • pauline_kaczanow Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 10.11.02, 14:40
        zalezy o ktorych radarkach wpominasz Kingfishu.
        :)))))
      • _hermenegilda Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 10.11.02, 14:49
        Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Jak to nie wiesz co to jest? To jest radar przy pomocy którego nawet w nocy
        > albo podczas mgły można damę wytropić.
        >
        > Tylko czyj to jest sprzęt? Zsybka czy Heremenegildy?
        Staram sie ale
        troche mnie chyba przeceniasz.
      • _helga Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 10.11.02, 21:55

> Jak to nie wiesz co to jest? To jest radar przy pomocy którego nawet w nocy
        > albo podczas mgły można damę wytropić.
        >
        > Tylko czyj to jest sprzęt? Zsybka czy Heremenegildy?

Hm... Radarek, powiadasz? I pytasz czyj? Nie mam nic przeciwko tytulom
        wlasnosci do radarka, pod warunkiem ze to ja go ustawie na wykrywalnosc scisle
        okreslonej damy, a nie wszystkich jak leci. Siebie mam oczywiscie na mysli.
        Tylko ze Hermenegilda to nie ja, a wlasnie stwierdzila ze jej oczy szeroko
        otwarlam. To chyba znaczy ze ona sobie ten tytul wlasnosci bierze?
    • _hermenegilda Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 10.11.02, 14:40
      Podobal mi sie juz zawsze
      Teraz jednak zaczyna mi szumiec w glowie.
      To jest naprawde cos od czego mozna zaczac intelektualna dyspute.
      • _helga Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 10.11.02, 22:11
        _hermenegilda napisała:

> Podobal mi sie juz zawsze
        > Teraz jednak zaczyna mi szumiec w glowie.
        > To jest naprawde cos od czego mozna zaczac intelektualna dyspute.

Prawda? A nie mowilam? Taki radarek lepszy niz GPS!!!!!!!! Tylko po co ci
        intelektualna dysputa?
    • Gość: Kingfish Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS IP: *.dyn.optonline.net 10.11.02, 15:47
      A ja zawsze jestem bardzo szczesliwy:

ijk.netfirms.com/Kingfish4.jpg
      • _hermenegilda Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 10.11.02, 15:58

> A ja zawsze jestem bardzo szczesliwy:
        >
        > <a
        href="http://ijk.netfirms.com/Kingfish4.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com
        > /Kingfish4.jpg</a>

Teraz wiem, skad to charakterystyczne okragle wyoblenie w Twoim ubranku.
        Przedtem tego jakos nigdy nie spostrzeglam.
        Helga otworzyla mi oczy.
        Dziekuje Helgo ! Wyrazy uznania Kingfishu
        • Gość: Kingfish Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS IP: *.dyn.optonline.net 10.11.02, 16:11
          _hermenegilda napisała:

> Gość portalu: Kingfish napisał(a):
          >
          > > A ja zawsze jestem bardzo szczesliwy:
          > >
          > > <a
          > href="http://ijk.netfirms.com/Kingfish4.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com
          > > /Kingfish4.jpg</a>
          >
          > Teraz wiem, skad to charakterystyczne okragle wyoblenie w Twoim ubranku.
          > Przedtem tego jakos nigdy nie spostrzeglam.
          > Helga otworzyla mi oczy.
          > Dziekuje Helgo ! Wyrazy uznania Kingfishu

Nie ma co podziwiać bo chyba każdy byłby tak bardzo szczęśliwy po takim udanym
          połowie:-)
          • _hermenegilda Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 10.11.02, 16:47

> Nie ma co podziwiać bo chyba każdy byłby tak bardzo szczęśliwy po takim
            udanym
            > połowie:-)

Nie jest mi obce zjawisko wyrazania radosci przez stworzenia nizszego rzedu za
            pomoca merdania ogonkiem ale zeby az TAK ?
          • _helga Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 10.11.02, 22:05

> _hermenegilda napisała:
            >
            > > Gość portalu: Kingfish napisał(a):
            > >
            > > > A ja zawsze jestem bardzo szczesliwy:
            > > >
            > > > <a
            > > href="http://ijk.netfirms.com/Kingfish4.jpg"target="_blank">ijk.netfirm
            > s.com
            > > > /Kingfish4.jpg</a>
            > >
            > > Teraz wiem, skad to charakterystyczne okragle wyoblenie w Twoim ubranku.
            > > Przedtem tego jakos nigdy nie spostrzeglam.
            > > Helga otworzyla mi oczy.
            > > Dziekuje Helgo ! Wyrazy uznania Kingfishu
            >
            > Nie ma co podziwiać bo chyba każdy byłby tak bardzo szczęśliwy po takim
            udanym
            > połowie:-)

To co to w koncu jest, radarek czy merdanie ogonkiem z radosci? A te rybki to
            jak sie nazywaja? Ubranko jest bardzo seksowne, prawie jak te tygrysie gatki:)

PS. Coraz lepsze filmiki mi wychodza, nie? Tylko ze nie moge sobie jeszcze
            poradzic z preloaderami. Po prostu nie wychodzi, mimo szczerych staran:(
            • Gość: Kingfish Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS IP: *.dyn.optonline.net 10.11.02, 22:09
              _helga napisała:

> Gość portalu: Kingfish napisał(a):
              >
              > > _hermenegilda napisała:
              > >
              > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a):
              > > >
              > > > > A ja zawsze jestem bardzo szczesliwy:
              > > > >
              > > > > <a
              > > > href="http://ijk.netfirms.com/Kingfish4.jpg"target="_blank">ijk.ne
              > tfirm
              > > s.com
              > > > > /Kingfish4.jpg</a>
              > > >
              > > > Teraz wiem, skad to charakterystyczne okragle wyoblenie w Twoim ubran
              > ku.
              > > > Przedtem tego jakos nigdy nie spostrzeglam.
              > > > Helga otworzyla mi oczy.
              > > > Dziekuje Helgo ! Wyrazy uznania Kingfishu
              > >
              > > Nie ma co podziwiać bo chyba każdy byłby tak bardzo szczęśliwy po takim
              > udanym
              > > połowie:-)
              >
              >
              > To co to w koncu jest, radarek czy merdanie ogonkiem z radosci? A te rybki to
              > jak sie nazywaja? Ubranko jest bardzo seksowne, prawie jak te tygrysie gatki:)
              >
              > PS. Coraz lepsze filmiki mi wychodza, nie? Tylko ze nie moge sobie jeszcze
              > poradzic z preloaderami. Po prostu nie wychodzi, mimo szczerych staran:(

Tak coraz lepsze:-) A preloader to najlatwiejsza rzecz!
            • _hermenegilda Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 11.11.02, 00:02
              _helga napisała:

> To co to w koncu jest, radarek czy merdanie ogonkiem z radosci? A te rybki to
              > jak sie nazywaja? Ubranko jest bardzo seksowne, prawie jak te tygrysie gatki:)

Moja nieomylna intuicja podpowiada mi, ze okreslajac mezczyzn jako istoty
              nizszego rzedu nie zdobylam punktow u Kingfisha.
              Musze zatem zniknac na czas jakis w nadzieji, ze zapomni.
              W przeciwnym razie obawiam sie powaznie, ze moze mu przyjsc do glowy by uzyc
              mnie jako przynete dla ryb.
              • _helga Re: >>>BARDZO POWAZNE PYTANIE DO KINGFIS 11.11.02, 00:15
                _hermenegilda napisała:

> _helga napisała:
                >
                >
                > > To co to w koncu jest, radarek czy merdanie ogonkiem z radosci? A te rybki
                > to
                > > jak sie nazywaja? Ubranko jest bardzo seksowne, prawie jak te tygrysie gat
                > ki:)
                >
                > Moja nieomylna intuicja podpowiada mi, ze okreslajac mezczyzn jako istoty
                > nizszego rzedu nie zdobylam punktow u Kingfisha.
                > Musze zatem zniknac na czas jakis w nadzieji, ze zapomni.
                > W przeciwnym razie obawiam sie powaznie, ze moze mu przyjsc do glowy by uzyc
                > mnie jako przynete dla ryb.

To niewazne co Kingfish mysli. On i tak jest istota nizszego rzedu, jak kazdy
                mezczyzna. Tylko z tych udomowionych (niekiedy). Po prostu powiedzialas sama
                prawde, hihihih
            • Gość: kinfish Preloader IP: *.dyn.optonline.net 11.11.02, 00:04
              First of all you have two consecutive frames with commend If Frame 210 is
              loaded-No Good
              So first, click on the 2nd frame of prealod line and delete this frame.
              This automatically moved frame ,Go to and play, frame one to the 2nd position
              on the same time line.
              So the commend of the first frame on the preload timeline should read:
              If Frame Is Loaded (210)
              Go to and Play (5)
              End Frame Loaded

And the 2nd frame of the preload frame should read:
              Go to and Play (1)

Now we have to deal with the time line you have named preloader.
              On this time line you should place a movie clip as in oppose to actually
              programming, the way you did it, a movie right on this line. If this makes no
              sense to you, don’t worry because it will.

So lets deal with the movie. We will use the same movie you have created but we
              will make movie clip out of it.
              First highlight the 3 frames on the preloader line,(this is you preloader
              movie). Then right click it and select copy frames from the drop down menu.
              Now click anywhere on the stage to deselect those frames.
              Now with the three frames still selected press delete on you keyboard.
              In fact delete all frames on this line so that you are only left with a first
              empty key frame.
              Now select this empty key frame on the time line and with this frame selected
              click on the text tool and place in the middle of the stage letter A or any
              letter.
              Now click on the arrow key. This will put a gray frame around your letter A
              indicating that it is selected.
              While it remains selected from the main menu pick Insert, Convert to symbol and
              from the drop down menu select Movie Clip , and OK
              The letter a should be still selected. Right click on it and select Edit from
              the drop down menu.
              This should take you to the movie editing screen.
              The letter A should be still selected and now we can get rid of it by pressing
              the delete key on you keyboard. The letter A was jus a conduit to initiate
              creation of the movie clip and getting to the movie editing screen.
              Now you should have an empty stage and one empty layer.
              Click on the first key frame of this layer to select it
              Now right click on the selected, first, frame and click on Past Frame from the
              drop down menu.
              This should place your original movie in this movie clip.
              Normally after getting to the editing screen with the letter “trick” you would
              simply create you simple movie here. We didn’t have to do it because you
              already did it.

Side Note:
              (In this way I also suggest you import Animated Gifs to the movie. If you
              import an animated gif to a movie clip you can then place it any where you want
              it and as many times you want it because it becomes a movie clip in the movie
              library. If you import an animated gif straight to the movie you can’t move it
              and it is hard to reuse it.)

Back to our film.

Now all you have to do is to click on the Button, Scene 1, which brings you
              back to the movie
              After getting back you can move the movie clip on the stage or resize it.

There is only one thing to do.
              I don’t know why but very often the time line for this type of movie clip
              extends itself to the end of the movie. This is no good because it would make
              the movie clip play for the duration of the entire movie.

So if your time line entitled Preloader has more then two frames you should
              delete all frames but the first to. First should be the key frame the 2nd just
              a frame containing the same movie clip.
              So what happens now is that for as long the movie is waiting for the 210th.
              frame to load, and therefore continuously walks on the time line between the
              1st and the 2nd frame, the movie clip will be displayed.

It is that easy.

• _helga Re: Preloader THANKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.11.02, 00:07
                Juz skopiowalam:)))))))))

Leze plackiem na kolanach!

--
                Helga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka