Dodaj do ulubionych

Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci !

11.11.02, 21:30
Macie Panstwo juz kolo 74 Lat (2 razy niz nasz Izrael)
i co macie ?
zacofana Gospodarstwo
Edukacja Nicziwo
Sprawodliwos Nicziwo

Gangsterow Dziwkow Zlodzjow Pelno !!!!
Dla Polski na Koniu i Szabla zginoc ale NIE CHAROWAC !
Jak odzyskam moje Obywatelstwo zrobie Parzadek !
Obserwuj wątek
    • Gość: |v|rowa Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! IP: *.block1.tc1.rnktel.net 12.11.02, 04:38
      fredzio54 napisał:

> Macie Panstwo juz kolo 74 Lat (2 razy niz nasz Izrael)
      > i co macie ?
      > zacofana Gospodarstwo
      > Edukacja Nicziwo
      > Sprawodliwos Nicziwo
      >
      > Gangsterow Dziwkow Zlodzjow Pelno !!!!
      > Dla Polski na Koniu i Szabla zginoc ale NIE CHAROWAC !
      > Jak odzyskam moje Obywatelstwo zrobie Parzadek !

No to w takim razie zycze rowniez Izraelowi, zeby siedzial przez 5 lat pod
      okupacja Niemiec faszystowskich, a 50 lat pod wladza, tfuj, radziecka. I wtedy
      pogadamy. Aha, i jeszcze, zeby ten szmal co USA pompuje w Ziemie Obiecana, zeby
      w calosci poszedl na walke z glodem w Afryce. I niech po tym wszytkim syjonisci
      pokaza jak potrafia gospodarowac.
      • Gość: PULS Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! IP: *.25.197.155.Dial1.Chicago1.Level3.net 12.11.02, 05:15
        Gość portalu: |v|rowa napisał(a):

> fredzio54 napisał:
        >
        > > Macie Panstwo juz kolo 74 Lat (2 razy niz nasz Izrael)
        > > i co macie ?
        > > zacofana Gospodarstwo
        > > Edukacja Nicziwo
        > > Sprawodliwos Nicziwo
        > >
        > > Gangsterow Dziwkow Zlodzjow Pelno !!!!
        > > Dla Polski na Koniu i Szabla zginoc ale NIE CHAROWAC !
        > > Jak odzyskam moje Obywatelstwo zrobie Parzadek !
        >
        > No to w takim razie zycze rowniez Izraelowi, zeby siedzial przez 5 lat pod
        > okupacja Niemiec faszystowskich, a 50 lat pod wladza, tfuj, radziecka. I
        wtedy
        > pogadamy. Aha, i jeszcze, zeby ten szmal co USA pompuje w Ziemie Obiecana,
        zeby
        >
        > w calosci poszedl na walke z glodem w Afryce. I niech po tym wszytkim
        syjonisci
        >
        > pokaza jak potrafia gospodarowac.

P.Fredzio i tak nie zalapie o czym piszesz.On jak trajkotka komputerowa
        ktora sie na dodatek zaciela.fredek to przyklad co dzieje sie z czlowiekiem jak
        dostaje po glowie jak nie chce jesc szpinaku.
      • fredzio54 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 12.11.02, 07:42
        Gość portalu: |v|rowa napisał(a):

> fredzio54 napisał:
        >
        > > i co macie ?
        > > Edukacja Nicziwo
        > > Sprawodliwos Nicziwo
        > >
        >
        > No to w takim razie zycze rowniez Izraelowi, zeby siedzial przez 5 lat pod
        > okupacja Niemiec faszystowskich, a 50 lat pod wladza, tfuj, radziecka. I
        wtedy
        > pogadamy. Aha, i jeszcze, zeby ten szmal co USA pompuje w Ziemie Obiecana,
        zeby
        >
        > w calosci poszedl na walke z glodem w Afryce. I niech po tym wszytkim
        syjonisci
        >
        > pokaza jak potrafia gospodarowac.
        Moj Drogi
        Nasz karj jest 1400 lat ukupowany przez Arabstwo, z nieba stworzyli Pustynie i
        mi go 54 lat bodujemy !!!
        Ale co nas rozni to jest chec Narodowa i milosc do swojego kraju !
        i wy to nie macie nie stety
      • fredzio54 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 13.11.02, 07:44
        To Polacy apeluje do was wezniemi sie do Roboty i budujemy Polska
        aby wyglodala jak NRF aby dalej zostala Polska z sercem !
    • ethanol Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 12.11.02, 05:34
      Fredzio
      Niepodleglosc to my mamy od 12 lat
      A izrael 50 lat. I co wy macie ??
      latajace autobusy - a bedzie coraz
      gorzej - bo koncu USA nie bedzie
      ladowac kasy w worek bez dna.
      A wtedy - oj fredzio marnie
      widze twoj los
    • wesoly3 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 12.11.02, 05:35
      a ty zydku chciales cos napisac
      ale jak zwykle sie zesrales ???
      • fredzio54 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 12.11.02, 07:45
        wesoly3 napisał:

> a ty zydku chciales cos napisac
        > ale jak zwykle sie zesrales ???
        polaczku przez takich jak ty TAK POLSKA WYGLADA !!!
        NICZIWO !!!
        WEz sie do Roboty pij mnie Bimbera i trzej Morda Antysemitka !
    • wesoly3 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 12.11.02, 05:36
      aha - porzadek to ty mozesz
      zrobic u siebie w gaciach
    • wesoly3 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 12.11.02, 05:38
      aha - a jak juz dostaniesz to obywatelstwo
      to skopie morde tak ze juz nawet nie
      bedziesz mazyl o tym zeby do Polski
      przyjechac.
      Czas zrobic to co Hiszpanie w sredniowieczu
      • quickly fredzio a czemu ty tak brzydko piszesz... 12.11.02, 07:36
        fredzio, a ty pamietasz mnie "quickliego"?
        na poczatku to ty niekiedy madrze pisales, zawsze argumentowales, wyjasniales...
        Nikt z ciebie wtedy bez powodu sie nie smial,
        a co ty teraz fredzio wyprawiasz???

Nie jestes glupi facet fredzio, a zaczynasz sie zachowywac jak jojo w
        swoich "wzlotach" geniuszu!!!

Nie przynos swojemu narodowi wstydu fredzio, ja cie o to bardzo prosze.
        Zacznij pisac jak czlowiek, to i ludzie beda ci odpisywac jak nalezy.
        Caly Izrael patrzy na ciebie i widzi, ze ty teraz juz nie jestes dobry
        czlowiek...
        • fredzio54 Re: fredzio a czemu ty tak brzydko piszesz... 12.11.02, 07:48
          quickly napisał:

> fredzio, a ty pamietasz mnie "quickliego"?
          > na poczatku to ty niekiedy madrze pisales, zawsze argumentowales,
          wyjasniales..
          > .
          > Nikt z ciebie wtedy bez powodu sie nie smial,
          > a co ty teraz fredzio wyprawiasz???
          >
          > Nie jestes glupi facet fredzio, a zaczynasz sie zachowywac jak jojo w
          > swoich "wzlotach" geniuszu!!!
          >
          Kolego moja Bilans jest Kostruktywny, od wiedzam Polske 4-5 raz w Rocku
          i nie jestem zadowolony ze moja Polska po 74 Lat jest dalej zacofana !

> Nie przynos swojemu narodowi wstydu fredzio, ja cie o to bardzo prosze.
          > Zacznij pisac jak czlowiek, to i ludzie beda ci odpisywac jak nalezy.
          > Caly Izrael patrzy na ciebie i widzi, ze ty teraz juz nie jestes dobry
          > czlowiek...
          • quickly Re: fredzio a czemu ty tak brzydko piszesz... 12.11.02, 07:56
            Widzisz fredzio54, matke kocha sie bez wzgledu na to jaka ona jest. I w
            dodatku mamy ja oboje jedna. Chociaz nie mieszkam tam juz dziesiatkow lat, to
            jeszcze nigdy tak zle, jak ty fredzio, nigdy ale to nigdy az tak zle o niej nie
            napisalem!

Nie dobrze jest fredzio, jak syn swoja matke opluwa...
            • fredzio54 Re: fredzio a czemu ty tak brzydko piszesz... 12.11.02, 18:46
              quickly napisał:

> Widzisz fredzio54, matke kocha sie bez wzgledu na to jaka ona jest. I w
              > dodatku mamy ja oboje jedna. Chociaz nie mieszkam tam juz dziesiatkow lat,
              to
              > jeszcze nigdy tak zle, jak ty fredzio, nigdy ale to nigdy az tak zle o niej
              nie
              >
              > napisalem!
              >
              > Nie dobrze jest fredzio, jak syn swoja matke opluwa...
              Moj Drogi Nasza Mamusia zachowala sie do mnie jako Macocha i zostawila mi Dlugi
              aby ja wszystko wyrownal !
    • Gość: Elena Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! IP: *.menta.net 12.11.02, 15:19
      Konkluzje na temat mojej ojczyzny takie sobie.A ja się zapytowywuję po co ci w
      takim razie polskie obywatelstwo.Jednego żydowskiego zbawiciela już mamy i jak
      narazie najlepszego.Ale właściwie nie po to piszę.Przestań Fredziu już ztym
      pidgin/polish bo to do Żyda niepodobne.Na ten twój język już nawet mój 7 letni
      syn się nie łapie.
      • fredzio54 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 12.11.02, 18:57
        Gość portalu: Elena napisał(a):

> Konkluzje na temat mojej ojczyzny takie sobie.A ja się zapytowywuję po co ci
        w
        > takim razie polskie obywatelstwo.Jednego żydowskiego zbawiciela już mamy i
        jak
        > narazie najlepszego.Ale właściwie nie po to piszę.Przestań Fredziu już ztym
        > pidgin/polish bo to do Żyda niepodobne.Na ten twój język już nawet mój 7
        letni
        > syn się nie łapie.
        To Prawda ze pisze slabo po Polsku mniej pretesi do Gomulki on mnie z Szkoly
        wypedzil.
        Dobrze ze jestes zdolna urodzic syna za granica ( W Benelux) w Polsce bi ci nie
        stalo na to !
        Chcesz mi powiedzic ze Polska po 74 Lat co sie udalo ?

• Gość: Elena Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! IP: *.menta.net 12.11.02, 20:28
          Ja się z twojego polskiego nie śmieję Fredziu, tylko jakoś tak wydaję mi się że
          starasz się treść tego co piszesz rozwodnić stylem niedouczonego aby ludzie
          cię brali tylko na półserio.Ty umiesz więcej niż chcesz tu pokazać.To jest taki
          zarzut, złośliwy, w odpowiedzi na twoje złośliwości, przykre dla nas, którzy
          nie ponoszą winy za decyzje Gomółków i innych.Ja naprawdę nie mogę zrozumieć
          tej miłości/ nienawiści w twoim wydaniu.Kochasz Polskę ale bez Polaków a to być
          nie może,jest nierealne.Walisz w nas kiedy ci przychodzi na to ochota,a
          jednocześnie załatwiasz sobie obywatelstwo.Być obywatelem tylko dla interesu?I
          co ty nam Fredziu przyniesiesz? Swoją pogardę? I czym sądzisz taka pogarda
          zaowocuje?Ja się nikomu nie muszę tłumaczyć z osiągnięć Polski, małych czy
          dużych.Są takie jakie są i dlaczego takie są mądry człowiek wie.I ostatnie.Ja
          swoje dziecko wychowuję za granicą bo tak mi się ułożyło.Zauważ jednak że
          większość małych Polaków chowa się w Polsce i jakoś żyją.
          • fredzio54 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 12.11.02, 22:00

> Ja się z twojego polskiego nie śmieję Fredziu, tylko jakoś tak wydaję mi się
            że
            >
            > starasz się treść tego co piszesz rozwodnić stylem niedouczonego aby ludzie
            > cię brali tylko na półserio.Ty umiesz więcej niż chcesz tu pokazać.To jest
            taki
            >
            > zarzut, złośliwy, w odpowiedzi na twoje złośliwości, przykre dla nas, którzy
            > nie ponoszą winy za decyzje Gomółków i innych.Ja naprawdę nie mogę zrozumieć
            > tej miłości/ nienawiści w twoim wydaniu.Kochasz Polskę ale bez Polaków a to
            być
            >
            > nie może,jest nierealne.Walisz w nas kiedy ci przychodzi na to ochota,a
            > jednocześnie załatwiasz sobie obywatelstwo.Być obywatelem tylko dla interesu?
            I
            > co ty nam Fredziu przyniesiesz? Swoją pogardę? I czym sądzisz taka pogarda
            > zaowocuje?Ja się nikomu nie muszę tłumaczyć z osiągnięć Polski, małych czy
            > dużych.Są takie jakie są i dlaczego takie są mądry człowiek wie.I ostatnie.Ja
            > swoje dziecko wychowuję za granicą bo tak mi się ułożyło.Zauważ jednak że
            > większość małych Polaków chowa się w Polsce i jakoś żyją.
            Ja nie mam do Cibie Pretesi ale nie mozesz mi Powiedzic
            ze Polska po 74 Lat jest udana ?!
            Ja mam sobie sebie dla Polski oferuje, mam Glowe i talent do High tech
            tak jak moje Pre Dziadki 1000 Lat temu Ciwilzacje do Mieszka przyniosli.
            Ale pacze sie na polska Korupcje to juz chec nie mam !
            • Gość: Elena Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! IP: *.menta.net 13.11.02, 10:10
              Nie marudź Fredziu.Nie jest tak źle a będzie lepiej.Korupcja jest jednym z
              narzędzi ekonomii i jest wszędzie.Fakt u nas za duża ale powoli społeczeństwo
              demokracji się nauczy i z tym sobie poradzi.Wiesz, od kiedy mieszkam za granicą
              pozbyłam się kompleksów i drugi raz nie dam się wpędzić.I nie bądź
              megalomanem.Twoi przodkowie przynieśli nam swoje, godne podziwu umiejętności
              ale dostali w zamian w miarę spokojny przez wieki dom.,więc korzyść jest
              obopólna.Co do twojej głowy i umiejętności ni zaprzeczam ni potwierdzam bo nie
              mam informacji na temat.Ale to nie jest średniowiecze.W Polsce mamy
              wspaniałych, mądrych i przygotowanych do pracy ludzi.Ambitnych i uczciwych,
              utalentowanych i młodych, gotowych pożreć cały świat.Nie ma więc mowy że ty tu
              przyjdziesz jako dobroczyńca, zbawiciel i wyrocznia.Co najwyżej możesz przyjść
              jako równorzędny partner.Czas abyś zrewidował swoje poglądy na nasz temat.Daj
              im tylko takie warunki prowadzenia dziłalności ekonomicznej jakie ma każdy
              normalny kraj, a wszystko ruszy z kopyta. Niesteety jak widać szczęścia do
              polityków nie mamy.
              • fredzio54 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 13.11.02, 19:38

> Nie marudź Fredziu.Nie jest tak źle a będzie lepiej.Korupcja jest jednym z
                > narzędzi ekonomii i jest wszędzie.Fakt u nas za duża ale powoli społeczeństwo
                > demokracji się nauczy i z tym sobie poradzi.Wiesz, od kiedy mieszkam za
                granicą
                >
                > pozbyłam się kompleksów i drugi raz nie dam się wpędzić.I nie bądź
                > megalomanem.Twoi przodkowie przynieśli nam swoje, godne podziwu umiejętności
                > ale dostali w zamian w miarę spokojny przez wieki dom.,więc korzyść jest
                > obopólna.Co do twojej głowy i umiejętności ni zaprzeczam ni potwierdzam bo
                nie
                > mam informacji na temat.Ale to nie jest średniowiecze.W Polsce mamy
                > wspaniałych, mądrych i przygotowanych do pracy ludzi.Ambitnych i uczciwych,
                > utalentowanych i młodych, gotowych pożreć cały świat.Nie ma więc mowy że ty
                tu
                > przyjdziesz jako dobroczyńca, zbawiciel i wyrocznia.Co najwyżej możesz
                przyjść
                > jako równorzędny partner.Czas abyś zrewidował swoje poglądy na nasz temat.Daj
                > im tylko takie warunki prowadzenia dziłalności ekonomicznej jakie ma każdy
                > normalny kraj, a wszystko ruszy z kopyta. Niesteety jak widać szczęścia do
                > polityków nie mamy.
                Moja Droga
                Eksperci Polskie sa za granica w Polsce zostaja Biedaki bez Prespektiwy ?
                Po Studjach moge tylko jako Kasierki w wielkich Supermarktow pracowac !
                Sad jest Mafia policja sprzedana, politycy robja Kase.
                To samo bylo w I Rzeczpospolitej ? Nie ?
                Odwiedzam Polske 4-5 Razy w Rock i widze doskonale ?

• Gość: Elena Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! IP: *.menta.net 13.11.02, 20:09
                  Ayay Fredziu,denerwujesz.Przed wojną Polska stała o wiele wyżej niż np
                  Hiszpania w której teraz mieszkam.To tylko zasługa Żydów?Do czego ty mnie
                  chcesz przekonać.Że Polacy sami nie potrafią?Toż to czysty rasizm
                  • fredzio54 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 14.11.02, 08:16

> Ayay Fredziu,denerwujesz.Przed wojną Polska stała o wiele wyżej niż np
                    > Hiszpania w której teraz mieszkam.To tylko zasługa Żydów?Do czego ty mnie
                    > chcesz przekonać.Że Polacy sami nie potrafią?Toż to czysty rasizm
                    Moja Droga
                    oczewiscie Polacy Potrafja wiedze to zagranica tylko w Domu nie maja Warunki
                    Mam 2 Znajomych Eksperci w Technologie Silniki Samochodowe(cellular)
                    w Polsce nie ma dla nich Zajecie i tak dalej , tylko Gamgstery i Politycy maja
                    Dzialania wPolsce
    • Gość: !!! Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 12.11.02, 18:48
      ty gadosz przez twoja dupa,again
      • Gość: !!! Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 12.11.02, 18:50
        poprzedni e-mail jest do pedzio54
        • fredzio54 Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! 12.11.02, 18:59
          Gość portalu: !!! napisał(a):

> poprzedni e-mail jest do pedzio54
          Ty paszli do kazachstan, oczyn harosze gorod mnogo samogon i machorka
          nie rabotasz !
          Raj dla takich jak ty !
          • Gość: !!! Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 12.11.02, 19:13
            fredzio54 napisał:

> Gość portalu: !!! napisał(a):
            >
            > > poprzedni e-mail jest do pedzio54
            > Ty paszli do kazachstan, oczyn harosze gorod mnogo samogon i machorka
            > nie rabotasz !
            > Raj dla takich jak ty !
            TEMPER, TEMPER . pedzio54
            pedzio54,pedzio54 tralalallaaaaaaaa
    • Gość: Fląder Re: Dzisaj Polska swietowala nie Podlegosci ! IP: *.acn.waw.pl 12.11.02, 19:10
      fredzio54 napisał:

> i co macie ?
      > zacofana Gospodarstwo
      > Edukacja Nicziwo
      > Sprawodliwos Nicziwo
      >

Ty, Ferdek, już wrociles z Siamu? Bo pisałes ze tam jedzisz na groby przodkow.
      Albo cos podobnie, juz nie pamietam dokładnie.

F.
    • kurfa_szwab Żydek podskakuje? 12.11.02, 19:22
      Widzicie co się dzieje z żydkami jak ich się w mordę nie leje? Od razu
      podskakują i proszą się o kolejne lanie. Czy to to podskakiwałoby tak 60 lat
      temu jak gołe i ogolone na zapałkę do pieca zasuwało? Trzeba by pomyśleć o
      jakiejś powtórce.
      • fredzio54 Re: Żydek podskakuje? 12.11.02, 21:53
        kurfa_szwab napisała:

> Widzicie co się dzieje z żydkami jak ich się w mordę nie leje? Od razu
        > podskakują i proszą się o kolejne lanie. Czy to to podskakiwałoby tak 60 lat
        > temu jak gołe i ogolone na zapałkę do pieca zasuwało? Trzeba by pomyśleć o
        > jakiejś powtórce.
        Polaczku tez Polacy stali przed piecem w Auschwitz nawet ze mnieliscie AK AL
        Wojsko Andersa i Berlinga, to szanuj Ofiar II WS albo wolisz twoj Tylek
        dla Kochanych Niemvow na czarno z pare € sprzedac !
        • kurfa_szwab Re: Żydek podskakuje? 13.11.02, 09:37
          fredzio54 napisał:

Tak żydku. Jakieś 3-4% zamordowanych w Oświęcimiu to byli rzeczywiście Polacy,
          którzy zginęli za to, że polski rząd w 38 odmówił Niemcom sojuszu, a tym samym
          wspólnego, jeszcze efektywniejszego i szybszego wykończenia was. Hitler liczył
          na zawarcie tego sojuszu aż do początku 39 roku.

Nie bierz do pyska nazwisk Berlinga i Andersa plugawy śmieciu bo oni walczyli -
          niestety - również za takie zaplute szmaty jak ty ale domagać się szacunku
          wobec nich od czegoś takiego jak ty byłoby zbyteczne.
          • fredzio54 Re: Żydek podskakuje? 13.11.02, 19:23
            kurfa_szwab napisała:

> fredzio54 napisał:
            >
            > Tak żydku. Jakieś 3-4% zamordowanych w Oświęcimiu to byli rzeczywiście
            Polacy,
            > którzy zginęli za to, że polski rząd w 38 odmówił Niemcom sojuszu, a tym
            samym
            > wspólnego, jeszcze efektywniejszego i szybszego wykończenia was. Hitler
            liczył
            > na zawarcie tego sojuszu aż do początku 39 roku.
            >
            > Nie bierz do pyska nazwisk Berlinga i Andersa plugawy śmieciu bo oni
            walczyli -
            >
            > niestety - również za takie zaplute szmaty jak ty ale domagać się szacunku
            > wobec nich od czegoś takiego jak ty byłoby zbyteczne.
            Tak Polaczku sraczku ale w Auschwitz postawilscie wasz Krzyz aby nam Pokazas
            ze udalo wam sie 6 Mil naszych zamordowac.
            Taki Polaczek jak ty Daje Tylek dla Niemcow za pare €, taki jak ty sprzeda
            Polska zeomie nawet dla Beduinow.
            Ja Polczku bilem Sowjetow ostatnio w 1992 i pkazalem ze ich Bron zlam jest i
            Sowjecka Gospodarska zbankrotowala. Wiem ze Tesknisz z PRL
            Nie pracowalo sie i bylo Mieszkanie i pensja Wodka byla Tanja.Takie jak ty sa
            Miliony nie nadja sie do Budowanie Nowej Polski.
            Jak Glupi Rzad nie pozawla Poromocje w Supermarketow !!!
            Wania Durak zostal.
            Polaczku gdie twoj Tatus wojowal ? Moj wyzwolil Wroclaw ?
            Napweno twoj sprzedawal Hitlerowacami Szpek i Sznaps ?
            Gdzie w 1647-48 Wojowali twoje Dziadki Moje z Na Strone Radziwilla w Ulyki na
            Wolinie ! so Shut Up !
          • Gość: J.K. No Szwab, to bedziesz mnie mial na tapecie...! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.11.02, 19:58
            Bo ja nie Szwab, ale Warszawiak, 20 lat w Reichu,
            z niemieckim doktoratem, ale z polskim paszportem...

1. Zaplac mi QURVA natychmiast 200.000 PLN za zniszczone przez Ciebie
            mieszkanie mojego ojca w Warszawie !!!
            (spalone miotaczami ognia juz po powstaniu Warszawskim).

2. Gdybysmy poszli z Wami w latach 1938-39
            (a w tych sprawach jestem mocny, popatrz po innych watkach...)
            to granice na Bugu bysmy mieli, tak jak mamy, ale Wroclaw
            i Szczecin zostalby Wasz... Idiotami nie jestesmy...

3. Przegraliscie 2 wojny...
            Idz do BUDY i siedz Cicho...!

Pozdraviam... (Fredzia, nie Ciebie !)
    • Gość: asdx WSZYSTKIE TE QRWY TO PEJSY IP: *.97.hostpool.rsmi.com 12.11.02, 20:32
      fredzio54 napisał:

> i co macie ?
      > zacofana Gospodarstwo
      > Edukacja Nicziwo
      > Sprawodliwos Nicziwo
      >

WSZYSTKIE TE WLASNIE KANALIE TO PRZECIEZ SA WYZNANIA MOJZESZOWEGO.
      • Gość: Mazur Do fredzio54 IP: *.dialup.optusnet.com.au 13.11.02, 13:56
        fredzio54 napisał:

> i co macie ?
        > zacofana Gospodarstwo
        > Edukacja Nicziwo
        > Sprawodliwos Nicziwo
        >

Wiesz Fredzio mam w pracy pare Twoich rodakow, ktorzy uciekali jak najdalej z
        Twojego "raju" ( Izreala ). Pomijajac fakt, ze nie robili tam zadnych kokosow,
        to jeszcze musieli zyc w ustawicznym strachu o siebie i swoje rodziny.
        Koniecznosc odbywania czestych, mundurowych wycieczek na terytoria okupowane
        tez nie wydawala im sie zbyt ponetna.

Przez ostatnie 50 lat Izrael zrobil wiele i naleza mu sie za to niewatpliwie
        slowa pochwaly. Jednak zastanow sie choc przez chwile jakie macie perespektywy
        na dluzsza mete. Kraj jest otoczony przez samych wrogow, w stanie ustawicznej
        wojny, ktorej konca zreszta nie widac. Wydaje ogromne pieniadze na zbrojenia i
        okupacje. Kraj Twoj omijany jest przez turystow. Zagraniczni inwestorzy tez
        przestali patrzec na niego przychylnym okiem. Fredzio, to wszystko kosztuje. Z
        tego co wiem to jestescie teraz na granicy recesji. Bez darmowej pomocy
        gospodarczej z USA byloby bardzo ciezko.

Zgadza sie ze Polska, jest gospodarczo do tylu w stosunku do Izraela. Jednak w
        przeciwienstwie do niego jej perespektywy rozwojowe sa o wiele lepsze a beda
        jeszcze lepsze po wejciu do EU. Moze nie 10 ale za 15 - 20 lat sytuacja moze
        sie radykalnie odwrocic. Ciekawe ilu Twoich rodakow bedzie wtedy chcialo
        odzyskac polskie obywatelstwo.

Jezweli chodzi o korupcje to nie przesadzaj. Wy tez ja macie. Zapomniales o
        kladce na miedzynarodowych igrzyskach zydowskich w Izraelu, ktora zawalila sie
        gdy przechodzili przez nia sportowcy z Australi. Bodajze 6 z nich utonelo bo
        kladka zostala wykonana przez skorumpowanych devloperow i zatwierdzona przez
        skorumpowanych urzednikow. Aha, pamietam, ze byl jeszcze budynek ktory sie
        zawalil w trakcie wesela, z tych samych zreszta powodow, co kladka.
        • fredzio54 Re: Do fredzio54 13.11.02, 19:29
          Gość portalu: Mazur napisał(a):

> fredzio54 napisał:
          >
          > > i co macie ?
          > > Edukacja Nicziwo
          > > Sprawodliwos Nicziwo
          > >
          >
          > Wiesz Fredzio mam w pracy pare Twoich rodakow, ktorzy uciekali jak najdalej z
          > Twojego "raju" ( Izreala ). Pomijajac fakt, ze nie robili tam zadnych
          kokosow,
          > to jeszcze musieli zyc w ustawicznym strachu o siebie i swoje rodziny.
          > Koniecznosc odbywania czestych, mundurowych wycieczek na terytoria okupowane
          > tez nie wydawala im sie zbyt ponetna.
          >
          > Przez ostatnie 50 lat Izrael zrobil wiele i naleza mu sie za to niewatpliwie
          > slowa pochwaly. Jednak zastanow sie choc przez chwile jakie macie
          perespektywy
          > na dluzsza mete. Kraj jest otoczony przez samych wrogow, w stanie ustawicznej
          > wojny, ktorej konca zreszta nie widac. Wydaje ogromne pieniadze na zbrojenia
          i
          > okupacje. Kraj Twoj omijany jest przez turystow. Zagraniczni inwestorzy tez
          > przestali patrzec na niego przychylnym okiem. Fredzio, to wszystko kosztuje.
          Z
          > tego co wiem to jestescie teraz na granicy recesji. Bez darmowej pomocy
          > gospodarczej z USA byloby bardzo ciezko.
          >
          > Zgadza sie ze Polska, jest gospodarczo do tylu w stosunku do Izraela. Jednak
          w
          > przeciwienstwie do niego jej perespektywy rozwojowe sa o wiele lepsze a beda
          > jeszcze lepsze po wejciu do EU. Moze nie 10 ale za 15 - 20 lat sytuacja moze
          > sie radykalnie odwrocic. Ciekawe ilu Twoich rodakow bedzie wtedy chcialo
          > odzyskac polskie obywatelstwo.
          >
          > Jezweli chodzi o korupcje to nie przesadzaj. Wy tez ja macie. Zapomniales o
          > kladce na miedzynarodowych igrzyskach zydowskich w Izraelu, ktora zawalila
          sie
          > gdy przechodzili przez nia sportowcy z Australi. Bodajze 6 z nich utonelo bo
          > kladka zostala wykonana przez skorumpowanych devloperow i zatwierdzona przez
          > skorumpowanych urzednikow. Aha, pamietam, ze byl jeszcze budynek ktory sie
          > zawalil w trakcie wesela, z tych samych zreszta powodow, co kladka.
          Wiesz Kolego jestem jeden z 500 Tys izraelczykow Pochodzenia Polskiego
          co ich Matki jezyk Polski jest.
          Jak unas Taki strach jest co robja 4 tys legalnych Polakow i 10 Tys nie
          Leglanych unas w Izraelu ?
          oczewiscie ze jest unas tez Korupcja ale sa tez Sady i wiezenia. unas Gangster
          nie jedzie z Blondyka w Mercedesie w srodomiescia, i wydas ze Samochod jest
          ukardziony.w polsce sady i Polityka jest Korupcina, taka Partai z tym Pajacem
          Lepllerem to sa Afery kto ukrad u Ktorego ?
          Zawsze szlachcicy nie umnieli Rzadzic ? ja uwazam jak sie nie znasz do sie naucz
          !
          • eu_lola Re: Do fredzio54 13.11.02, 20:08
            fredzio54 napisał:

. unas Gangster
            > nie jedzie z Blondyka w Mercedesie w srodomiescia, i wydas ze Samochod jest
            > ukardziony.w polsce sady i Polityka jest Korupcina, taka Partai z tym Pajacem
            > Lepllerem to sa Afery kto ukrad u Ktorego ?
            > Zawsze szlachcicy nie umnieli Rzadzic ? ja uwazam jak sie nie znasz do sie
            nauc
            > z
            > !

Jasne. U was robi sie z niego premiera.
            By dojechac do Hagi tez mu sie mercedes przyda ale blondynka sie za kims takim
            zadna nie obejrzy.
            • fredzio54 Re: Do fredzio54 13.11.02, 22:01
              eu_lola napisała:

> fredzio54 napisał:
              >
              > . unas Gangster
              > > nie jedzie z Blondyka w Mercedesie w srodomiescia, i wydas ze Samochod jes
              > t
              > > ukardziony.w polsce sady i Polityka jest Korupcina, taka Partai z tym Paja
              > cem
              > > Lepllerem to sa Afery kto ukrad u Ktorego ?
              > > Zawsze szlachcicy nie umnieli Rzadzic ? ja uwazam jak sie nie znasz do sie
              >
              > nauc
              > > z
              > > !
              >
              > Jasne. U was robi sie z niego premiera.
              > By dojechac do Hagi tez mu sie mercedes przyda ale blondynka sie za kims
              takim
              > zadna nie obejrzy.
              A ty kochana, sprzedajest takie Reklamy w-Wa co mi najkleja na Szyby
              te reklema pokazaj Ladne Pani na Golasu, czy w przypadku jestes z nich ?
              Ja juz powiedzlame Pol Polska Kradnie i inna Plowa jest w Ochronie zatrudniona.
              Do Hagu Poszele twojego Klienta Arafata i Saadama Gaddafi sie tez nadja.
              Nie znam Araba co nie jest Morderca Pedal i Zlodziej

• Gość: !!! Re: Do fredzio54 IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 13.11.02, 20:35
          "Zgadza sie ze Polska, jest gospodarczo do tylu w stosunku do Izraela. Jednak w
          przeciwienstwie do niego jej perespektywy rozwojowe sa o wiele lepsze a beda
          jeszcze lepsze po wejciu do EU. Moze nie 10 ale za 15 - 20 lat sytuacja moze
          sie radykalnie odwrocic. Ciekawe ilu Twoich rodakow bedzie wtedy chcialo
          odzyskac polskie obywatelstwo."
          !!!
          gdyby polska dostawala co roku miliardy dolarow od us of a i nie wydawala to,
          jak israel na mocarstwowe sny, byla by dzis w pretty good shape.
          anyway hey pedzio54
    • Gość: J.K. Fredziu, pal licho z Polityka... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.11.02, 19:12
      Ciagle tylko ciezkie tematy....

napisz mi co Wy tam w Waszym kochanym Izrael pijecie zamiast naszego
      kochanego BIMBERA...?

Pozdraviam
      • fredzio54 Re: Fredziu, pal licho z Polityka... 13.11.02, 19:33
        Gość portalu: J.K. napisał(a):

> Ciagle tylko ciezkie tematy....
        >
        > napisz mi co Wy tam w Waszym kochanym Izrael pijecie zamiast naszego
        > kochanego BIMBERA...?
        >
        > Pozdraviam
        Kolego pijemy "Polska Wodka Luksosowa" z Natanii i tez Piwo "Makkabi" brower
        tez z Natani, pijemy doz Soki pomaraczowe i swieta wode z Jordanu .
        Nasze sledze i Kapusta sa Polskie Kompatible tez nasza Kylbase nazywamy"Polska
        Kylbase", mam nawet gazete po Polsku " Nowiny i kurier"
        Wydzisz za doza Plyw macie na nas !
        Wydzisz
        • Gość: !!! Re: Fredziu, pal licho z Polityka... IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 13.11.02, 21:09
          When going get tough, change the subject,
          he, he
          pedzio54, pedzio54 tralalallallaalaalaal
          bumtararabum!
          • fredzio54 Re: Fredziu, pal licho z Polityka... 13.11.02, 22:05

> When going get tough, change the subject,
            > he, he
            > pedzio54, pedzio54 tralalallallaalaalaal
            > bumtararabum!
            Polaczku powiedz mi jak mozesz byc juz z naszego Bimbera Pijana, jak jeszcze
            nie pijles ? Funny Pollack
            One Jew from Nazareth made from water wine and a Pollack is doing from Good
            Wodka a Pisswater !
        • Gość: ¾ Re: Fredziu, pal licho z Polityka... IP: *.acn.waw.pl 13.11.02, 21:20
          fredzio54 napisał:

Wydzisz za doza Plyw macie na nas !

lepiej ¼
          • Gość: ? ???????????????????? IP: *.acn.waw.pl 13.11.02, 21:42
            Gość portalu: ? napisał(a):

> fredzio54 napisał:
            >
            > Wydzisz za doza Plyw macie na nas !
            >
            >
            > lepiej ?

ŕ ?
            • Gość: ¾ &# 134; IP: *.acn.waw.pl 13.11.02, 21:45
              • Gość: J.K. No cos cienko z Wami... Chlopaki... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.11.02, 21:56
                Pozwolilem sobie na lzejsza dyskusja z Fredziem...
                Bo lubie dobra wodeczke...
                I ciekaw jestem, co pija w Tel Aviv...

A tu co widze... Na dole...?

1/4..... do 3/4....

Ko tu sie upil...?
                • _wezuwiusz Re: No cos cienko z Wami... Chlopaki... 13.11.02, 22:04

> Pozwolilem sobie na lzejsza dyskusja z Fredziem...
                  > Bo lubie dobra wodeczke...
                  > I ciekaw jestem, co pija w Tel Aviv...

Na Boga !!!

Jeszcze na domiar zlego alkoholik ?
                  • Gość: !!! Re: No cos cienko z Wami... Chlopaki... IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 13.11.02, 23:44
                    its me again
                    When going get tough, change the subject,
                    he, he
                    pedzio54, pedzio54 tralalallallaalaalaal
                    bumtararabum!

• Gość: jojo Re: No cos cienko z Wami... Chlopaki... IP: *.proxy.aol.com 13.11.02, 23:54

> its me again
                      > When going get tough, change the subject,
                      > he, he
                      > pedzio54, pedzio54 tralalallallaalaalaal
                      > bumtararabum!
                      >
                      Odwal sie goju od Fredzia,zajmij sie lepiej edukacja swoich corek,aby w slady
                      matki swojej przez alfonsow co kilka minut rozprawiczanej nie poszly,OK
                      polacke ?
                      • Gość: !!! Re: No cos cienko z Wami... Chlopaki... IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 14.11.02, 00:43
                        Gość portalu: jojo napisał(a):

>
                        > > its me again
                        > > When going get tough, change the subject,
                        > > he, he
                        > > pedzio54, pedzio54 tralalallallaalaalaal
                        > > bumtararabum!
                        > >
                        > Odwal sie goju od Fredzia,zajmij sie lepiej edukacja swoich corek,aby w slady
                        > matki swojej przez alfonsow co kilka minut rozprawiczanej nie poszly,OK
                        > polacke ?
                        pamietasz jajo, czy moze wolisz aby ciebie nazywzc zbuk? pamietasz ten dowcip o
                        mosze, wymyslony chyba po tym jak manhatan transfer byl na koncertach w pl
                        - szansa jest mur ratatatata
                        • Gość: jojo Re: No cos cienko z Wami... Chlopaki... IP: *.proxy.aol.com 14.11.02, 00:53

> Gość portalu: jojo napisał(a):
                          >
                          > > Gość portalu: !!! napisał(a):
                          > >
                          > > > its me again
                          > > > When going get tough, change the subject,
                          > > > he, he
                          > > > pedzio54, pedzio54 tralalallallaalaalaal
                          > > > bumtararabum!
                          > > >
                          > > Odwal sie goju od Fredzia,zajmij sie lepiej edukacja swoich corek,aby w sl
                          > ady
                          > > matki swojej przez alfonsow co kilka minut rozprawiczanej nie poszly,OK
                          > > polacke ?
                          > pamietasz jajo, czy moze wolisz aby ciebie nazywzc zbuk? pamietasz ten dowcip
                          o
                          >
                          > mosze, wymyslony chyba po tym jak manhatan transfer byl na koncertach w pl
                          > - szansa jest mur ratatatata
                          >
                          Spadaj z interu kapucynie lysy,zanim jeszcze moje nerwy nie puscily i od chujow
                          zwiednietych cie nie okrzyczalem,OK GOJU ?
                          • Gość: !!! Re: No cos cienko z Wami... Chlopaki... IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 14.11.02, 00:57
                            a co boli gdy ktos goruje nad toba , give us a kiss, you shmack
                            ratatatataaaaaa dead
                          • Gość: jojo Goje to jak sromotniki IP: *.proxy.aol.com 14.11.02, 01:02
                            Ladnie wygladaja,raz na rok w krawat sie ubieraja ,a w zanadrzu trucizne
                            maja !!! Jak to bydlo wytepic ? Muszesie zapytac mojego przyjaciela kxienca z
                            Connecticut ,ktory juz dawno na Rabina naszego sie ksztalci !!! Ot i zycie....
                            • wesoly3 Re: Goje to jak sromotniki 14.11.02, 02:10
                              zydy nie jedza swin - bo u nich kanibalizm zabroniony
                              • Gość: jojo Re: Goje to jak sromotniki IP: *.proxy.aol.com 14.11.02, 02:13
                                wesoly3 napisał:

> zydy nie jedza swin - bo u nich kanibalizm zabroniony
                                Ale zauwaz,ze swinie jedza swinie !!!
                              • Gość: jojo Re: Goje to jak sromotniki IP: *.proxy.aol.com 14.11.02, 02:15
                                my zydy wychowane w chlewie w podlomzynskiej wsi swinie jemy ha ha ha
                            • Gość: !!! Re: Goje to jak sromotniki IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 14.11.02, 02:29
                              ok, ok it wasn't fair to call you pedzio54 and you zbuk
                              • Gość: jojo fredzio54- od dzisiaj pedzio54 to dobre!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 14.11.02, 02:33
                              • Gość: !!! Re: Goje to jak sromotniki IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 14.11.02, 02:40

> ok, ok it wasn't fair to call you pedzio54 and you zbuk
                                I was only joking, only joking
                                pedzio54, pedzio54 hahaha
                                • Gość: jojo Re: Goje to jak sromotniki IP: *.proxy.aol.com 14.11.02, 02:51

>
                                  > > ok, ok it wasn't fair to call you pedzio54 and you zbuk
                                  > I was only joking, only joking
                                  > pedzio54, pedzio54 hahaha
                                  Hi to you polacke's slave in our U.S.A. ? How are you,debilu maciaty ? A chleba
                                  z sola ci podac,skurwysynu polacki,zlodzieju z kurwa polska pozeniony ?
                                  • Gość: !!! Re: Goje to jak sromotniki IP: RDGINFAPROX* / 195.152.54.* 14.11.02, 04:30
                                    Gość portalu: jojo napisał(a):

>
                                    > > Gość portalu: !!! napisał(a):
                                    > >
                                    > > > ok, ok it wasn't fair to call you pedzio54 and you zbuk
                                    > > I was only joking, only joking
                                    > > pedzio54, pedzio54 hahaha
                                    > Hi to you polacke's slave in our U.S.A. ? How are you,debilu maciaty ? A
                                    chleba
                                    >
                                    > z sola ci podac,skurwysynu polacki,zlodzieju z kurwa polska pozeniony ?
                                    Come on is this the best you can do, be more creative, use your brain
                                    Ups, you don’t have one. Ta ra
                  • Gość: J.K. Oj Vezuvi... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.02, 07:30
                    Zgadza sie...

Ale dziwkarz przede wszystkim...

Pozdraviam
                    • _wezuwiusz Re: Oj Vezuvi... 14.11.02, 08:18

> Zgadza sie...
                      >
                      > Ale dziwkarz przede wszystkim...
                      >
                      > Pozdraviam

Chyba zaczynam Cie lubic.
Inne wątki na temat: