polski_francuz 03.02.06, 22:07 semici i antysemici, felusiak1 i wy sily antybushowskie wroccie na to forum! Ja juz nie moge o tych karykaturach Mahometa czytac. Wrocmy do chleba powszechnego. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: Hop, hop 03.02.06, 22:13 zapros splakanego arapa,on chyba z zalu lka w oknie,ze go nikt nie kocha na FS:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Hop, hop 03.02.06, 22:18 arap tez szukal antysemitow i znalazl ich na oslej lawce :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Hop, hop 03.02.06, 22:21 krystian71 napisała: > a ty? czemu jestes taka niedostepna? bo mam infekcje i czekam na syna. cholera wdlalam sie z jakimis podejrzanymi w rozmowy i teraz cierpie. mam nadzieje,ze nie padne,ale nie moge uruchomic,bo zaraz mi sie wszystko wylacza. sorry:( Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Hop, hop 03.02.06, 22:28 You are jeaulous girl! Zupelnie jak John o Yoko Ono. Z arapem nie ma rozmowy, ledwo otworze usta juz watku nie ma:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Hop, hop 03.02.06, 22:35 polski_francuz napisał: > You are jeaulous girl! > > Zupelnie jak John o Yoko Ono. > > Z arapem nie ma rozmowy, ledwo otworze usta juz watku nie ma:) > > PF pewnie,ze jestem zazdrosna,takie eksponaty jak arap to juz tylko w jakis zamknietych rezerwatach zyja. tego na codzien zobaczyc nie mozesz,bo juz wyginely z dinosaurami dawno,dawno temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Hop, hop 03.02.06, 22:41 Widze, zes smutna. Nawet nie poprawilas triumfalnie mego bledu w "jealous girl":) Spoko, jutro bedzie lepiej! PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Hop, hop 03.02.06, 22:44 polski_francuz napisał: > Widze, zes smutna. Nawet nie poprawilas triumfalnie mego bledu w "jealous > girl":) > > Spoko, jutro bedzie lepiej! > > PF zrobilam to celowo,bo bys sie zarapil i znowu bym miala wymowki,ze .... lece pozdr. od wczoraj biegam dluzej o 1 km,bo musze miec lepsza kondycje. zima bez sniegu to katorga:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Hop, hop 03.02.06, 22:46 No to przynajmniej raz cie pobilem: 20 min rowereu eliptycznego, 5 min normalnego + caly cykl gimanastyki. Mezczyzni sa jednak lepsi! PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Hop, hop 03.02.06, 22:49 polski_francuz napisał: > No to przynajmniej raz cie pobilem: 20 min rowereu eliptycznego, 5 min > normalnego + caly cykl gimanastyki. > > Mezczyzni sa jednak lepsi! > > PF wolne zarty,ja najpierw biegam 3 km,potem rower 10 min,potem schody przez 15, a potem cwiczenia silowe przez 45. jak wracam do domu to czolgam sie po schodach,ale juz Boze Narodzenie zrzucialam:)mezczyzni wcale nie sa lepsi,tylko chca byc chwaleni czesciej,to prawda. no lece,bo inaczej sie juz nie wybiore,a to psuje mi humor.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Hop, hop 03.02.06, 22:38 sam widzisz ,ze to przez ciebie.Moglbys nie byc taki wolgarny to i watki by ocalaly Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Hop, hop 03.02.06, 22:42 krystian71 napisała: > sam widzisz ,ze to przez ciebie.Moglbys nie byc taki wolgarny to i watki by > ocalaly he,he PF wyladowuje swoja frustracje na arapie a ten potem mnie z koli oskarza o antysemityzm,no i mamy osla z placzami. zreszta wiesz o czym mowie. nu czas leciec na biegi,bo inaczej zamienie sie wiesz w kogo:) pozdr i moze cos moim wieczorem uda sie uruchomic,ale zostalam zbesztana,ze zainfekowalam system:))) wy swintuchy jedne:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Hop, hop 03.02.06, 22:44 No i sam powiedz, czy to nie smieszne? Mnie sie to podoba, niekiedy bardziej niz forum humorum. Ale to pewnie porzadny czlowiek, tylko przybiera na forum skore kompletnego wariatuncia:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Hop, hop 03.02.06, 22:47 polski_francuz napisał: > No i sam powiedz, czy to nie smieszne? > > Mnie sie to podoba, niekiedy bardziej niz forum humorum. > > Ale to pewnie porzadny czlowiek, tylko przybiera na forum skore kompletnego > wariatuncia:) > > PF > > porzadny czlowiek,he he to jakis sfrustrowany kapec. a te jego wizje chyba rzeczywiscie sie na forum humorum pod haslem "jezdem maly mazohizda-pomorzcie mi" nadaja:) oj juz widze te jego nastepne wpisy:) Odpowiedz Link Zgłoś