Dodaj do ulubionych

Holokaust-projekt Hitlera

18.02.06, 19:43
Teraz juz mozemy widziec cel wyrazenia "antySemityzm":ktory nie byl
wykreowany przez Foxmana z ADL z B'nai B'irt aby chronic Zydow przed
dyskryminacja,ale wlasciwie aby chronic zorganizowa zydowska przestepczosc
w formie Syjonizmu.Hitler uwazal ze komunizm i miedzynarodowy kartel bankowy
ktory wymanipulowal Traktat Versalski ze sa wrogami Niemiec-mial racje.
O dziwo ci sami wrogowie go finansowali w dojsciu do wladzy.Pamietaj ze
Yiddish przypowiednia mowi:"Nasi Zydzi nas wyniszcza" oraz pomietaj ze
Holokaust i wymordowanie Zydow jest uznane za przestepstwa wojny.
www.thepriceofliberty.org/04/06/16/lang.htm
Now we can finally see the purpose of the term “anti-Semitism:” it’s not
created by Foxman’s ADL of B’nai B’rith to protect Jews from discrimination,
but rather to protect Jewish organized crime in the form of Zionism. Hitler
believed communism and the international secret banking cartel that
manipulated the horror that was the Versailles Treaty to be the enemies of
Germany – he was right! Yet these same enemies financed him and brought him
to power! Remember the Yiddish proverb: “Our own Jews will destroy us!” And
remember as well, that the Holocaust and the slaughter of Jews were
considered heinous war crimes.

Obserwuj wątek
    • maureen2 Re: Holokaust-projekt Hitlera 18.02.06, 19:59
      przecież to są brednie.
      • dana33 Re: Holokaust-projekt Hitlera 18.02.06, 21:03
        przeciez zerowiec to jedna wielka brednia, wiec jak moze pisac cos innego?
        kazdy jego watek, na ktory praktycznie biorac nikt juz nie odpowiada, to
        brednia..... nu, nie kazdemu bog dal, jemu nie dal...
        • antek_cukierman Protestuję 18.02.06, 21:07
          Odpowiadają mu rachel, krystek, balas, bambuko, remekk i władzio studnicki.
          • dana33 Re: Protestuję 18.02.06, 21:23
            upppps, rzeczywiscie, ci mu odpowiadaja.... ta sama klasa.... moze o pol stopnia
            wyzej, bo czasami nie odpowiadaja, i wateczek bredniarza zakancza sie jednym
            jedynym jego wpisem. to samo dzieje sie z watkami pustemy-klamczuchy
            patologicznej... :))))
            • o_brother Re: Protestuję 18.02.06, 21:53
              Nie to ze ja chce z toba tu dyskutowac czy ci odpowiadac w jakikolwiek sposob
              ale czy to nie syjonistyczne az do bolu kosci atakowac nie wiadomosc lecz
              mnie ktory tego nie wymyslil a tylko sie z tym zgadza.
              Atakuj bo masz takie prawo a ja bede ci dawal wiecej takich linkow bo masz nie
              tylko zwichnieta wyobraznie ale i braki w wiedzy historycznej.
              Jeszcze raz dziekuje za link o Kastnerze.

dana33 napisała:

> upppps, rzeczywiscie, ci mu odpowiadaja.... ta sama klasa.... moze o pol
              stopni
              > a
              > wyzej, bo czasami nie odpowiadaja, i wateczek bredniarza zakancza sie jednym
              > jedynym jego wpisem. to samo dzieje sie z watkami pustemy-klamczuchy
              > patologicznej... :))))
              • dana33 Re: Protestuję 18.02.06, 21:57
                hahahaha, znalazl sie jeden z wiedza historyczna...... dziekuje mi nie wiem po
                raz ktory za link o kastnerze, bo nawet o nim nie wiedzial, choc sprawa znana
                od kilkudziesieciu lat.... jeszcze troche, to zacznie bic czolem przede mna,
                tak mi dziekuje..... nu, nie moge.... JA mam braki wiezy historycznej o
                ZYDACH.... napisal by o hindusach albo rodzie tutsi, to jeszcze bym sie nawet
                zgodzila, ale wybral sobie wlasnie zydow..... jezuuuu, ile ubawu z tym
                bredniarzem....
                • o_brother [...] 18.02.06, 22:31
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • i-love-2-ski [...] 18.02.06, 21:45
      • explicit Re: Holokaust-projekt Hitlera 19.02.06, 00:31
        Brednie ??? A co poprzedzilo niemieckie obozy koncentracyjne ? Od kogo Hitler
        sie uczyl ?

Ponad 20 lat wczesniej zaczal sie holocaust obywateli Sojuzu , gdzie zginelo
        kilkadziesiat millionow ludzi - Do wyboru masz kilka wersji kto zaczal ta
        rzeznie - Kaganowicz , Beria czy Jagoda ,...

Jakkolwiek nie spojrzysz rosyjski Holocaust zaczeli Zydzi ,...

Podobienstwo i roznica miedzy Kolyma a Oswiecimiem czy Brzezinka polegala na
        tym ze Hitler wzorowal sie na inwencji zydo-komuchow - W niemieckich obozach
        ludzie umierali 5 minut w komorach gazowych , na Kolymie natomiast 5 miesiecy z
        glodu i zimna i wyczerpania budujac kanaly , Wolga-Don , Bialomorski , Dniepro-
        Pawlowsk i inne wizytowki komuny ,...

Ooops ! Zebym nie zapomnial , Zyd , Kastner poslal do hitlerowskich obozow , na
        pewna smierc 600-800 tys wegierskich Zydow , zaleznie komu wierzyc ,...

uklony

==============================================================================

przecież to są brednie.
        • dana33 [...] 19.02.06, 00:49
          • explicit [...] 19.02.06, 01:05
          • explicit Re: Holokaust-projekt Hitlera 19.02.06, 01:32
            Dana , zarzuc mi co konkretnego , cos co nie ma pokrycia w real history , nie
            tej wirtalnej , ktora sprzedal ci politruk IDF ,...

uklony

=============================================================================

nu, rozlupaniec.... brednie mozesz pisac dalej, be my guest... najwazniejsze,
            ze po wyrzuceniu twojego watka piszesz juz "zydzi" a nie zionce....
            progress, dear, progress.... :))))
    • o_brother Re: Holokaust-projekt Hitlera 18.02.06, 22:28
      Nu to by sie zgadzalo co tu pisze i zadna rewelacja nie powinno byc dla
      syjonistow wszedzie i na forum tez bo chociazby z najnowszej historii Eretza o
      likwidacji osiedli-wroc,masakrze ludnosci zydowskiej w tych osiedlach przez
      syjonistyczne IDF.Osiedla budowane na koszy obecnego Busha(czyli amerykanskiego
      podatnika)i burzone na koszt Ameryki.Roznica w finansowaniu budowy i zburzenia
      to czysty dochod syjonistow.A Zydzi dalej placza ze ich wykiwano.

True Torah i ortodoks Zydzi cierpia kiedy Syjonistyczni Zydzi
      podburzaja,finansuja,prowokacyjne zachecaja i kreuja wojny a nastepnie
      krzycza antysemityzm kiedy swiat wskazuje na "Zydowskie koneksje".Oczywiscie ze
      to jest niesprawiedliwe i totalnie nie do zaakceptowania i to wlasciwie co jest
      godne potepienia bylo motorem w dzialaniu Hitlera i Nazizmu-czyli rasizm.Ale
      powinnismy pamietac ze podwojna moralnosci Syjonistycznych "Zydow" grala role w
      wymordowaniu 5 mln.ich wlasnego narodu.Nigdy nie powinnismy tego zapomniec
      aby w koncu postanowic "Nigdy wiecej"

True Torah-obedient Jews and orthodox Jews pay the price when the Zionist Jews
      incite, finance, encourage and create wars, and then scream anti-Semitism when
      the world points to the “Jewish connection.” Of course this is an injustice and
      totally unfair, and was also what made Hitler and Nazism so wrong from a racist
      point of view. But we should always remember the real role double-crossing
      Zionist “Jews” played in the massacre of five million of their own kind. We
      should never forget this, so we can truly resolve: “Never again!”

Theodore E. Lang

• wieslaw06 [...] 19.02.06, 00:56
      • dana33 Re: Holokaust to bzdura wymyslona przez 19.02.06, 01:04
        jasssssne.... amerykanskie wytwUrnie wymyslaja bzdury, natomiast amerykanskie
        wytwOrnie juz nie tak bardzo.
        • o_brother Re: Holokaust to bzdura wymyslona przez 19.02.06, 08:37
          kropka ze tniesz mnie to juz normalne,ale dlaczego dane33 jakona sie tylko
          broni?To tak jakbys negowala Izrael.Noooooooooooooooo good.

dana33 napisała:

> jasssssne.... amerykanskie wytwUrnie wymyslaja bzdury, natomiast amerykanskie
          > wytwOrnie juz nie tak bardzo.
          • dana33 Re: Holokaust to bzdura wymyslona przez 19.02.06, 13:13
            ja ci uprzejmie wyjasnie, bo jak widze, kropka szybka cholernie i nie rozumie,
            ze do ciebie to trzeba powoli i wyraznie:
            ciebie tnie za zioncow, moskow i zajoncow
            mnie tnie za szmalcopijakow
            jako ze moi szmalcopijaki to zawsze odpowiedz na wasze zionce itd, wiec tnie
            rowno wszystko. widzisz, to lepsza metoda niz klikanie na kosz. lepsza w dwoch
            punktach: po pierwsze jestescie wycinani, po drugie nie jest to anonimowe,
            zabiera wam idiotyczne spekulacje kto i kiedy i w jakich ilosciach lika na kosz,
            bo ja otwarcie. napisalam wam, ze na kazda obraze zydow bede odpowiadala
            wam "szmalcopijaki" i wtedy bedzie ciecie. macie wybor... :)))
            • o_brother Re: Holokaust to bzdura wymyslona przez 19.02.06, 19:51
              Ty mnie opetana nie umoralniaj bo sama masz w tym braki i to kolosalne.
              Mozesz sobie pisac co chcesz szmalcopijaki-be my gest.Zajonce to sa syjonce
              to sa zionaziole to sa zionce a to nie sa Zydzi jakich ja mam na mysli.
              I nie myl zajoncow z Zydami-skad inad poczciwymi ludzmi.
              Jak wiesz Izrael to zajoncowy twor przynajmniej taki jaki znamy
              i nikt mi nie odbierze prawa abym tak myslal a ciac to sobie moga ile zechca.
              • dana33 [...] 19.02.06, 20:17
                • o_brother Izrael-do celu nawet po trupach. 19.02.06, 20:49
                  Tu masz droga syjonistko wykladnie waszej egzystenci
                  dla ktorej nie ma zadnej swietosci.Takie obrazki wam
                  glorii nie przynosza.Teraz juz wiesz co to znaczy zajonce.
                  Nu odpisz bo sie musisz bronic,masz prawo sie bronic
                  nie masz prawa beszczescic innych swietosci i ich grobow.
                  www.haaretzdaily.com/hasen/spages/684565.html
                  • dana33 Re: Izrael-do celu nawet po trupach. 19.02.06, 21:05
                    ty szmalcopijaku nie masz mi nic do powiedzenia, jasne? i mnie napewno nie
                    musisz tlumaczyc co znaczy zajonce, szmalcopijaku, bo juz dawno protestuje
                    przeciwko temu, a ja normalnie, w przeciwienstwie do ciebie, szmalcopijaku,
                    wiem dlaczego protestuje.
                    nu, i jak ci juz powiedzialam, chociaz to nie wchodzi w twoj szmalcopijacki
                    rozum: idz sie uczyc, bo nawet skopiowac mnie nie jestes w stanie,
                    szmalcopijaku i piszesz "be my gest", kretynku szmalcopijacki..... gest to ty
                    masz.... szmalcopijacki wlasnie...
                    • bam_buko Re: Izrael-do celu nawet po trupach. 19.02.06, 21:24
                      Dana?? czy ty mieszasz alkohol z jakims swinstwem antydepresyjnym?????
                      To niebezpieczne,pierwszym objawem jest belkot ktory mam tutaj demonstrujesz
                      o co ciebie biega????
                      • dana33 Re: Izrael-do celu nawet po trupach. 19.02.06, 21:42
                        kretyn zajoncuje to ja szmalcopijaczkuje.... :))))
              • i-love-2-ski Re: Holokaust to bzdura wymyslona przez 19.02.06, 20:21
                kliknij aby tam wejsc,to dla ciebie miejsce a nie to forum.
                www.tworki.internetdsl.pl/
    • o_brother UP,bo tez dotyczy tematu 19.02.06, 08:34
      Dziwicie sie dlaczego Busha nazywaja nazista?Maja powody,
      www.foxnews.com/story/0,2933,100474,00.html
      A tutaj wiecej na temat kto nami rzadzi.
      www.gatt.org/bushhitler.html
      • jarnac Komentarze o Holokaust 19.02.06, 10:58
        przynosza nam wstyd na calym swiecie, po za Iranem.Ja upolowalem na forum
        cale stado fenomenalnych kretynow obywateli Ameryki ktorzy udaja Polakow .Mr
        o-brother jest jednym z nich on nie tylko podjudza (ha,ha) czytelnikow GW ale
        stara sie przekroczyc granice przyzwoitosci aby byc wykluczonym z FS.To szczyt
        slawy miedzy kretynami.
        Jesli masz tyle odwagi to przyjedz do Warszawy i wez udzial w dyskusji klubowej
        na Starym Miescie zamiast dzielnie zaslaniac sie pseudonimem na tym Forum.
        • i-love-2-ski Re: Komentarze o Holokaust 19.02.06, 16:47
          jarnac napisała:

> przynosza nam wstyd na calym swiecie, po za Iranem.Ja upolowalem na forum
          > cale stado fenomenalnych kretynow obywateli Ameryki ktorzy udaja Polakow .Mr
          > o-brother jest jednym z nich on nie tylko podjudza (ha,ha) czytelnikow GW ale
          > stara sie przekroczyc granice przyzwoitosci aby byc wykluczonym z FS.To szczyt
          > slawy miedzy kretynami.
          > Jesli masz tyle odwagi to przyjedz do Warszawy i wez udzial w dyskusji klubowej
          > na Starym Miescie zamiast dzielnie zaslaniac sie pseudonimem na tym Forum.

a ty koles o wolnosci slowa slyszal,czy ty w wolnomulastwie robisz na starym
          miescie? my nie musimy przyjezdzac nigdzie,to ty wsadz siebie i wpadnij
          tutaj,wezmiemy cie na koncert mo fo bro i ci przejda glabiaste komentarze.
          • dana33 [...] 19.02.06, 18:04
      • i-love-2-ski Re: UP,bo tez dotyczy tematu 19.02.06, 16:45
        o_brother napisał:

> Dziwicie sie dlaczego Busha nazywaja nazista?Maja powody,

maja wiele powodow,ale trzeba przyznac,ze na wielu demonstracjach eleganckie
        portreciki wodza w innym mundurku z wasikiem sa super.wiadomo pieniadz nie
        smierdzial nigdy nikomu,szczegolnie naszym wodzom i ich przyjacielom zza morz
        dalekich. nawet cholera synus tamtejszego wodza do mamra wreszcie poszedl za
        malwersacje.
      • o_brother Re: UP,bo tez dotyczy tematu 19.02.06, 21:05
        Holokaust-tragedia rasistowskiej polityki Niemiec oraz podwojnej moralnosci
        syjonistow bezposrednio uwiklanych w ostateczne rozwiazanie kwestii Zydowskiej
        nie moze byc nigdy zapomniana.
        Dla przypomnienia napewno nie zaszkodzi to nowym forumowiczom aby sobie
        przyblizyli historie o Kastnerze -syjoniscie ktory wyslal 800 tys.Zydow do
        krematoriow.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=32934947&a=32934947
        • dana33 [...] 19.02.06, 21:46
          • masterman1 Re: UP,bo tez dotyczy tematu 19.02.06, 22:00
            Cały czas zioniesz jadem, nigdy nie starając się odpowiedzić merytorycznie.
            Żydowska politruczka??

dana33 napisała:

> ale ty szmalcopijaku jedziesz od tygodni na tym kastnerze.... bo to jedyna
            > informacja ciut dokladniejsza, ktora do tego otrzymales ode mnie, i teraz
            > szmalcopijacko nia manipulujesz i starasz sie pokazac twoje "niesamowita"
            > wiedza o zydach..... ale wszystko co wiesz, szmalcopijaku, to zaczyna sie i
            > konczy na kastnerze, kretynku, nic tylko rzucasz ta sama wiadomosc
            > szmalcopijaku....
    • maxe1 Re: Holokaust- z drugiej strony 19.02.06, 20:59
      switch5.castup.net/frames/20041020_MemriTV_Popup/video_480x360.asp?ClipMediaID=60227&ak=null
      • o_brother Re: Holokaust- z drugiej strony 19.02.06, 21:17
        Oczywiscie ze demagog ale mial w swym przemowieniu kilka prawd.
        Oczywiscie ze syjonistyczna propaganda to wiekszosc tez demagogia.
        Nikomu to nie daje praw aby sie nawzajem wyniszczyc
        do pnia bo rozliczenie przyjdzie czy ktos to przwidzial czy nie.
        Dla doraznych korzysci dzisiaj syjonisci sa gora ale nie beda zawsze
        a maja pkazje byc sprawiedliwymi i tego nie wykorzstuja.
        • dana33 Re: Holokaust- z drugiej strony 19.02.06, 22:08
          znalazlam cos dla ciebie, szmalcopijaku... swietnie wyszedles....
          www.ryry.pl/INNE/Powrot_z_imprezki.wmv
          • dana33 Re: Holokaust- z drugiej strony 19.02.06, 22:21
            cusik ni wyszlo, wiec jeszcze raz, jak znow nie wyjdzie, to skopiuj,
            szmalcopijcu, bo przepuscisz performance of your life....
            • cepimierz Re: Holokaust- z drugiej strony 19.02.06, 22:23
              Zawsze musisz dać na początku

Wtedy wyjdzie.

• cepimierz Re: Holokaust- z drugiej strony 19.02.06, 22:30
                I widzisz - oto człowiek. Upada - lecz się podnosi.

Brakowało mi tylko jednego. Powinien był próbować sikać na środku chodnika i przy tym byłoby prawdziwie, gdyby obeszczał sobie spodnie i buty, Albo przynajmniej, żeby puścił pawia.
                • dana33 Re: Holokaust- z drugiej strony 19.02.06, 22:54
                  a zochn wej, jak on sie podnosi..... moj tate by powiedzial mane sonem... :)))
                  chwiejnie powedrowal sobie, a to co ci brakowalo, to zrobil juz za murkiem,
                  dlatego nie widac....
                  a jak ci siem muzyczka spodobala? swietna skladanka nie?
              • dana33 Re: Holokaust- z drugiej strony 19.02.06, 22:53
                co znaczy dac na poczatku? :))))
                • cepimierz Re: Holokaust- z drugiej strony 19.02.06, 22:57
                  No -
                  • dana33 Re: Holokaust- z drugiej strony 19.02.06, 23:10
                    aaaa, poniala, dzieki cepus, ide spac bo u nas juz pozno...
                    dobranocka
          • maxe1 Re: Holokaust- z drugiej strony-dana 19.02.06, 22:40
            Dana,
            z ta mala roznica iz pan z filmu nazajutrz wytrzezwieje i wroci do normalnosci,
            a "tworca" watku tylko back to trash
            • dana33 Re: Holokaust- z drugiej strony-dana 19.02.06, 22:56
              z jednej strony to masz racje, maxe, a z drugiej to ja mysle, ze on bedzie
              trzezwy pare godzin, a potem wroci do stanu "normalnego". ten filmowy
              oczywiscie. co do naszego forumowego, to masz 100% racji.....
              nu, nie dano mu, nie dano.... :))))
              • o_brother Re: Holokaust- z drugiej strony-dana 19.02.06, 23:04
                Widze ze jestes lepsza w obronie niz w ataku identycznie jak Izrael
                ktory sie tylko broni buduja instytuty pamieci na kosciach arabskich.
                Pytanie moje osobiste:czy ten instytut upamietni te arabskie szkielety
                czy tylko syjonistyczna wystawke tam zrobi?
                Niemniej jednak pamietajmy o holokauscie Zydow i o gremialnym wkladzie
                syjonistycznych dzialaczy w to nikczemne dzielo.Tak bede uczyl swoje dzieci
                a ich dzieci beda uczyc swoje dzieci.ITD.
                • dana33 Re: Holokaust- z drugiej strony-dana 19.02.06, 23:16
                  kretyn szmalcopijaczy..... juz nie wiesz co ci nie pasuje.... jak nie atakujemy
                  to zle, jak atakujemy to tez zle....
                  nu spadaj, idioto, znudzila mi sie zabawa z toba, kop w tylek i biegiem,
                  cuchnacy ciulu, jak mowi twoja psiapsiolka pustema-klamczucha patologiczna
                  • o_brother Re: Holokaust- z drugiej strony-dana 19.02.06, 23:34
                    Cos nie wyrzuca kropka tego postu.Malo inwektyw oblakana uzywasz.
                    Widocznie nie prawdziwych uzywasz bo jak wpisze zajonce albo zionaziole to od
                    razu leci.Nu to moze teraz oblakana twoje marzenie sie spelni.
                    Niemniej pamietaj ze sa ludzie na tym swiecie ktorzy wiedza ze projekt
                    holokaustu byl syjonistycznym wytworem chorej psychiki a na lidera tego
                    mordu wybrali sobie Hitlera.
                    Jedyny pozytyw jak wiesz oblakana z tego jest dzisiejszy Izrael w ktorym gina
                    niewinnie i Zydzi i Palestynczycy a geszeft na tej zbrodni(obecnym holokauscie)
                    dalej robia syjonisci.

dana33 napisała:

> kretyn szmalcopijaczy..... juz nie wiesz co ci nie pasuje.... jak nie
                    atakujemy
                    >
                    > to zle, jak atakujemy to tez zle....
                    > nu spadaj, idioto, znudzila mi sie zabawa z toba, kop w tylek i biegiem,
                    > cuchnacy ciulu, jak mowi twoja psiapsiolka pustema-klamczucha patologiczna
          • grzegorz1948 Re: Danus 20.02.06, 00:59
            Stara powiedz mi skad znowu wzielas ten glupi wyraz
            szmalcopijaku..
            Bo obdzielasz tym wyrazem wszystkich na forum,a ja juz5 encyklopedii
            przeszukalem i nie znalazlem znaczenia tego slowa.Czyzby po napisaniu paru
            historii Izraela i Europy zabralas sie za wydanie encyklopedii? W kazdym razie
            jak te wypociny wydasz to podeslij mi.
    • o_brother Re: Holokaust-projekt Hitlera 20.02.06, 00:28
      Zablokowaniem podatkow ktore Izrael ma wyplacac Palestynie jako Tax transfer
      zajonce sobie zartuja ze "odchudzaja palestynczykow ale im nie pozwola umrzec"
      Nu ale jak syjonisci potrafili swoich wlasnych 5 tys.Zydow zamordowac w
      holokauscie to juz z palestynczykami to male piwko.

Weissglas'a czarny humor byl szczegolnie perfidny.Wywolal burze smiechu ukazal
      do jakich posuniec jest zdolny Izrael zachlysniety swoja potega kompletnie
      traci poczucie moralnosci.Na podstawie tego zartu zdolny adwokat hedonista z
      Lilenblum Street z Tel Avivu zademonstrowal mrozacy krew w zylach brak serca
      ktore opanowaly juz cale spektrum izraelskiej polityki spolecznosci.Podczas
      kiedy masy palestynczykow zyja w nieludzkich warunkach w przerazajacym hororze
      z braku zatrudnienia i biedy nie doznanej nigdy w Izraelu,upodleni uwiezieni
      prezez nas i z naszej winy,cala sfera wyzszych urzednikow politycznych i
      wojskowych serdecznie sie z zaru zasmiewa w momencie kiedy decyduja blokade
      ekonomiczna jeszcze bardziej brutalna w skutkach jak bylo do tej pory.

But Weissglas' wisecrack was in particularly poor taste. Like the thunder of
      laughter it elicited, it again revealed the extent to which Israel's
      intoxication with power drives it crazy and completely distorts its morality.
      With a single joke, the successful attorney and hedonist from Lilenblum Street,
      Tel Aviv demonstrated the chilling heartlessness that has spread throughout the
      top echelon of Israel's society and politics. While masses of Palestinians are
      living in inhumane conditions, with horrifying levels of unemployment and
      poverty that are unknown in Israel, humiliated and incarcerated under our
      responsibility and culpability, the top military and political brass share a
      hearty laugh a moment before deciding to impose an economic siege that will be
      even more brutal than the one until now
      • o_brother Link do wypowiedzi powyzej z Haaretz, 20.02.06, 00:31
        www.haaretz.com/hasen/spages/684258.html
    • sauternes Re: Holokaust-projekt Hitlera 20.02.06, 02:26

Jakby nie spojrzec na historie to nie da sie zaprzeczyc ,ze rosyjski holocaust
      zaczeli sami Zydzi.
      Podobnie nie da sie zaprzeczyc ,ze amerykanscy Zydzi nie zrobili nic w sprawie
      swoich pobratymcow mordowanych w Europie przez Niemcow. Widocznie uwazali ze to
      Polacy cos powinni zrobic a oni sobie posiedza nad basenem w cieniu palm i beda
      robic swoje biznesy jakby nigdy nic.
      I Polacy poswiecali swoje zycie i bliskich ,dla ratowania Zydow. Wiele jest
      tych drzewek posadzonych ku pamieci tych co zginele za ratowanie Zydow.

Podobnie nie da sie zaprzeczyc,ze 38% oprawcow polskich patriotow w ubeckich
      katowniach to byli Zydzi. !!! RZecz udowodniona i opisana.

Podobnie nie da sie zaprzeczyc,ze syjonisci robia na holocauscie biznes i to
      taki ze jest juz ukuty termin "holocaustbiznes".

Podobnie nie da sie zaprzeczyc,ze antek cukerman czy dana to syjonisci
      polakozercy,urodzeni i wyksztalceni w Polsce,a obecnie zyjacy w Izraelu,bo
      nienawisc tak ich rozsadzala,ze nie byli w stanie nic innego przelknac poza
      nienawiscia,a to bywa bolesne. Dobrze ze nie ma ich tutaj w Polsce choc
      zasmiecaja fora.

Podobnie nie da sie zaprzeczyc,ze Izrael to panstwo sztuczne powstale na mocy
      uchwaly ONZ z 1948 roku,i ze to panstwo egzystuje wylacznie dzieki parasolowi
      Stanow Zjednoczonych oraz bombie atomowej.
      Dlatego Iran ze swoimi projektami budowy wlasnej bombu jest tak niebezpiecznyu
      dla Izraela. Jak Iran sie dorobi wlasnego atomu to rozniesie Izrael w proch.
      Stad rzad Izraela naciska na Stany aby zaatakowaly Iran i zaczely kontrolowac
      to panstwo ,bo przezz to Izrael moze sie utrzymac na mapie,takze antkowi
      cukermanowi i danie33 bedzie dane zyc tam gdzie zyja; inaczej dupa blada.
      Taka jest polityka i takie sa fakty.

Nie Polska jest wrogiem zydow jak to syjonisci polakozercy sa zwykle wmawiac
      swiatu przez propagande "polskich obozow smierci",ale swiat arabski jest
      prawdziwym smiertelnym wrogiem dla swiata zydowskiego.

Polska jest po Izraelu i Stanach trzecim krajem na swiecie z najwieksza iloscia
      Zydow. Roznych -tych polskich Jankieli i tych syjonistow polakozercow.
      Najwieksze nasycenie Zydami jest w rzadzie a zwlaszcza w MSZ; ostatni
      ministrowie MSZ Skubiszeski Bartoszewski Olechowski Geremek Cimoszewicz Rotfeld
      Meller to sa osoby zydowskeigo pochodzenia.
      Dalej to swiat artystyczny;film,teatr,dalej to dziennikarstwo radiowe i
      telewizyjne ale tez i gazety,dalej to adwokatura i biznes.
      Wszedzie tam jest zastanawiajace zageszczenie polskich Zydow.
      Wystarczy popatrzec na nazwiska lub po prostu na urode, To tak jak z innymi
      nacjami ,ktore mozna rozpoznac po typie urody; oczach na przyklad.

Polska jest i byla bardzo przyjazna dla Zydow. Dlatego jest ich tak u nas
      wielu ,choc zmieniaja sobie nazwiska to sa rozpoznawalni. Nie ma masowego
      exodusu z Polski zydow. Maja tu dobrze a nawet bardzo dobrze. Tylko ich hucpa
      nie pozwala im docenic takigo kraju jakim jest Polska.
      Niech sobie zobacza co sie dzieje we Francji chocby....
      Dlatego zyja w Polsce a nie gdzie indziej.
      Polska prowadzi niezwykle proizraelska polityke. Ciekawe dlaczego? Byc moze
      dlatego,ze mamy tak ogromana rzesze polskich Zydow.
      • carbondioxide1 Re: Holokaust-projekt Hitlera 20.02.06, 02:43
        Zawsze chcialem byc Zydem.
      • dana33 Re: Holokaust-projekt Hitlera 20.02.06, 07:24
        swietny post. saucostam.... oczywiscie ze antos jest polakozerczym syjonista, a
        jeszcze bardziej oczywiste jest, ze mieszka w israelu. nawet moge ci zdradzic
        tajemnice: mieszka w jerozolimie, z okien ma widok i na stare miasto i na
        pustynie judejska. oprocz tego ma ville w cezarei, nad morzem z prywatna plaza,
        ale basen tez ma, bo nie wszyscy lubia morska wode.
        co do ilosci zydow w polsce, to tez masz racje. 3/4 rzadu to zydzi, bo nie ma
        madrych polakow do rzadzenia, a swiat artystyczny i prasa to juz 100% wszystko
        zydzi, bo przeciez wiadomo wszem i wobec, ze polacy nigdy nie wydali zadnego
        dobrego aktora i nie maja dosyc rozumu, zeby byli dobrymi dziennikarzami.
        tylko w jednym sie pomyliles: polska nie jest na trzecim miejscu pod wzgledem
        ilosci zydow, tylko na pierwszym. 40 milionow mieszkancow polski to zydzi.
        oprocz jednego goja, ktory sie tam niewiadomo dlaczego znalazl, niejakiego
        saucostam, i ten zanieczyszcza powietrze niesamowicie swoja glupota.

p.s. nie uwazasz, ze najwyzszy czas zmienic nazwe polski na zydopolania jak i
        zmienic hymn?
        • o_brother Re: Holokaust-projekt Hitlera 20.02.06, 07:46
          Court expected to convict Irving of Holocaust denial
          David Irving is expected to plead guilty and claim he has 'repented' in effort
          to receive reduced sentence. 03:12
          To i tak dobrze ze mu zajonce nie rozkazali aby sie przyznal ze to on
          wymordowal wszystkich Zydow w polskich obozach smierci.
          • o_brother Re: Holokaust-projekt Hitlera 20.02.06, 07:51
            Mam pytanie:czy ty wiesz dana 33 dlaczego nie ma na stronie wazeliniarza
            Wiesenthala w sekcji wegierskiej wzmianki o Kastnerze?Wogole nie ma nigdzie o
            Kastnerze w jego teatrzyku wyobrazni zajoncowskiej.Dlaczego pytam?Czy
            mordowanie Zydow przez syjonistow nie zalicza sie do holokaustu?A zaliczalo by
            sie wtedy jakby Eretza nie bylo?Nu wiesz twoja ekspertyza w tej materii bedzie
            mile widziana.
            • warmi2 Re: Holokaust-projekt Hitlera 20.02.06, 07:58
              Jak zwykle o_brother , pie..sz...

Czasami ciekawiej , czasami nie bardzo, ale do prawdy to jeszcze sie nigdy nie zblizyles.
              • o_brother Re: Holokaust-projekt Hitlera 20.02.06, 08:06
                warmi2 napisał:

> Jak zwykle o_brother , pie..sz...
                >
                > Czasami ciekawiej , czasami nie bardzo, ale do prawdy to jeszcze sie nigdy
                nie
                > zblizyles.
                Prosze mnie nie porownywac do syjonistow.Jedna prawde jaka im sie udalo ustalic
                to ze byl Holokaust.Reszta to wytwory chorej syjonistycznej polityki i
                wyobrazni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka