adas313 21.02.06, 18:09 To wszystko to wymysły polskiej reakcji podjudzanej z USA, w celu denormalizacji stabilnej sytuacji politycznej na Białorusi oraz poddania mas pracujących Białorusi pod but i knut amerykańskich kułaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 18:16 oni tam bardzo pokorni są. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Caly narod winien dac zdecydowany odpor 21.02.06, 18:23 wrazym silom jankskiego imperializmu i jego polskim pacholkom! ------------------------------------------------------------------------------- LUKASZENKIZM TO WLADZA ZDRAD+ MOZGU KASTRACJA! (czy jakos tak) Odpowiedz Link Zgłoś
wampierze Re: Caly narod winien dac zdecydowany odpor 21.02.06, 20:25 > LUKASZENKIZM TO WLADZA ZDRAD+ MOZGU KASTRACJA! (czy jakos tak)Jadnak ci sie cos pomacowilo.SPREZYNIZM TO WLADZA ZDRAD+ MOZGU KASTRACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
brat_anzelm Re: Caly narod winien dac zdecydowany odpor 22.02.06, 21:04 "Siłownicy" już to robią - wzięli w obroty m.in. 15-latka, który na zeszycie miał nalepkę "Jestem za wolnością". Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 po co komu "opozycja" za cudze pieniadze Adas 21.02.06, 19:12 pokazal ze z takiej opozycji tylko klopot a nic pozytku. Odpowiedz Link Zgłoś
bodziaw Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 19:22 Mam nadzieję, że żartujesz. Bo jak jesteś z KGB to wracaj do siebie, na Białoruś i podlizuj się Łukaszence. Odpowiedz Link Zgłoś
raffus Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:27 Adas oczywiscie zartuje Odpowiedz Link Zgłoś
elmmon Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 19:43 aneksja bialorusi na rzecz polski to chyba najlepsze rozwiazanie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Gdzie eva 15, zygfryd, wasyl zly i inni agenci? 21.02.06, 19:54 czekają na wytyczne od Łukaszenki, czy znowu nie wykazali czujności rewolucyjnej? Oj, doigrają się w końcu, doigrają za zaniedbywanie obowiązków służbowych.. Odpowiedz Link Zgłoś
wampierze Re: Gdzie eva 15, zygfryd, wasyl zly i inni agenc 21.02.06, 20:35 Pan antykagan jestes ciolkiem.Zgranym ale zawsze ciolkiem.Smiszne te panskie wypoty jak kosmiczne jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
raffus Re: Gdzie eva 15, zygfryd, wasyl zly i inni agenc 21.02.06, 22:27 ty tez jestes smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Adas, albo jesteś debilem albo piszesz z ambasady 21.02.06, 20:28 Białoruskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Adaś to słynny pro-amerykański ultraliberał! 21.02.06, 20:46 Nieporozumienie związane z oskarżeniami Adasia o łukaszenkowską agenturalność albo przynależność do którejś z naszych che guevarystycznych partyjek są wynikiem albo nieznajomości Adasia, który jest znaną postacią tego forum, albo nieumiejętnością odczytania ironii a rebour. Adaś to powszechnie znana na tym forum osoba - walczący liberał i zwolennik anglosaskiej koncepcji państwa. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 20:50 E tam co to ma byc, tylko 12 mieszkan zostalo przeszukane. Wyglada na to, ze albo bialoruska opozycja do beze sie maskuje albo jest tak slaba, ze po tych rewizjach i konfiskacie paru ulotem jest "zalatwiona". A tak na powaznie ciekaw jestem jak na to wszystko reaguja "zwykli bialorusini". Bo z tego co mozna o Bialorusi przeczytac w necie to wyglada na to ze im tam wszystko "zwisa" byla bylo co do gara wlozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 21:24 A ja mysle ze wcale im nie zwisa. Nam tez w latach 80-tych nie zwisalo. Chociaz my bylismy politycznie chyba bardziej swiadomi, oni sa przeciez mocno zrusyfikowani. Tak wiec IMO czesci spoleczenstwa wcale to nie zwisa, pytanie tylko "Jak duzej?". Odpowiedz Link Zgłoś
raffus Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:30 Co sie dziwisz. Inet jest u nich drogi jak cholera wiec malo go kto ma. A i bezpieka czuwa i wylapuje niepokornych jak chocby wiezienie dla tworcy flashow zarujacych z Lukaszenki. Wiec pewnie nie pisza bo drogo i boja sie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy3b Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 21:44 To nie amerykańscy kułacy lecz imperialiści,którzy chcą opanować cały świat. przeczytaj książkę państwo zła a zobaczysz na czym polega demokracja amerykańska Białorusini nie dajcie się wciągnąć w to błoto my powoli mamy dosyć demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:28 Zadziwia mnie to, że Ty nie masz już (serdecznie) dosyć własnej głupoty. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:56 A mnie to, że koleś wierzy, że ja wierzę w to co napisałem na początku :o))) I że będę mieć ochotę poczytać to cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
raffus Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:31 ty chyba jestes autorem tej ksiazki, bo w kazdym poscie ja reklamujesz Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:57 Reklamował ją buszek2, obecnie buszek3. To nie może być alter ego Twojego przedmówcy, bo by wiedział, że mi się nie wciska takich kitów jak "państwo zła" :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
raffus Jerzy3b mutant ! 22.02.06, 21:51 wniosek? jerzy3b czy cos tam to "mutant", a jak wiemy każda mutacja dziedziczy gorszą część materiału genetycznego stąd jego bełkot. Jeszcze parę mutacji i zapomni jak się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk ZAWSZE MÓWIŁEM, ŻE TRZEBA ICH DO LASU.PÓKI CZAS. 21.02.06, 21:47 Kompanie zwartych oddziałów, duzo worków, troche piasku.............. Odpowiedz Link Zgłoś
wik7 Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:52 Dyzurny z Ambasady Białoruskiej się odezwał , bo nie wierze aby ktos był taki głupi żeby pisac takie bzdury.Styl jak by znajomy , z przed lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
mobileinmobili to maja byc represje?? 22.02.06, 08:15 autorzy mogliby sie troche wyslic w wymyslaniu represji, bo te tu zaprezentowane, to raczej "normalka" na polskim poziomie, gdy polskie kgb przeszukuje firmy bizesmenow z politycznych powodow i paluje demonstrantow. Cos slabo przedziecie towarzysze, jak tak ma wygladac przedwyborcza polska propaganda, to raczej juz dzsiaj mozecie powiedziec dobranoc Bialorusi, Lukaszenko juz wygral, a wy spartoliliscie robote, na ktora mieliscie tyle czasu. Tego Radzwinowicza terzba przeniesc pilnie do redakcji Nowego Dnia, a ta gazetke Agora zamyka, postawcie na froncie bialoruskim, jakiegos inteligentniejszego czlowieka, bo ci od borys i tego Radziwnowicza to partacze, nie majacy pojecia o kreciej robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
niefarmalny Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 22.02.06, 08:47 Mohylew a nie Migilew i Viasna a nie Wiesna Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Ciekawe czy to samo grozi nam w kaczej RP 22.02.06, 14:04 Kaczynski wygral wybory dzieki takiej identycznej demagogii jak lukaszenko, teraz probuje sobie jak lukaszenko przyporzadkowac sobie wymiar sprawiedliwosci i sluzby specjalne. Ciekawe wybory w kraju rzadzonym przez PZPR bis czyli samopis bedzie podobnie jak dzis na bialorusi Odpowiedz Link Zgłoś
raffus Re: Ciekawe czy to samo grozi nam w kaczej RP 22.02.06, 21:52 więc miejmy rękę na pulsie i stawiajmy opór zakusom kaczek w razie czego. Odpowiedz Link Zgłoś