Dodaj do ulubionych

Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej opoz...

21.02.06, 18:09
To wszystko to wymysły polskiej reakcji podjudzanej z USA, w celu
denormalizacji stabilnej sytuacji politycznej na Białorusi oraz poddania mas
pracujących Białorusi pod but i knut amerykańskich kułaków.
Obserwuj wątek
    • maureen2 Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 18:16
      oni tam bardzo pokorni są.
      • meerkat1 Caly narod winien dac zdecydowany odpor 21.02.06, 18:23
        wrazym silom jankskiego imperializmu i jego polskim pacholkom!
        -------------------------------------------------------------------------------
        LUKASZENKIZM TO WLADZA ZDRAD+ MOZGU KASTRACJA! (czy jakos tak)

• wampierze Re: Caly narod winien dac zdecydowany odpor 21.02.06, 20:25
          > LUKASZENKIZM TO WLADZA ZDRAD+ MOZGU KASTRACJA! (czy jakos tak)Jadnak ci sie
          cos pomacowilo.SPREZYNIZM TO WLADZA ZDRAD+ MOZGU KASTRACJA!
          • brat_anzelm Re: Caly narod winien dac zdecydowany odpor 22.02.06, 21:04
            "Siłownicy" już to robią - wzięli w obroty m.in. 15-latka, który na zeszycie
            miał nalepkę "Jestem za wolnością".
    • barbara444 po co komu "opozycja" za cudze pieniadze Adas 21.02.06, 19:12
      pokazal ze z takiej opozycji tylko klopot a nic pozytku.
    • bodziaw Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 19:22
      Mam nadzieję, że żartujesz. Bo jak jesteś z KGB to wracaj do siebie, na
      Białoruś i podlizuj się Łukaszence.
      • raffus Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:27
        Adas oczywiscie zartuje
    • elmmon Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 19:43
      aneksja bialorusi na rzecz polski to chyba najlepsze rozwiazanie hehe
    • antykagan Gdzie eva 15, zygfryd, wasyl zly i inni agenci? 21.02.06, 19:54
      czekają na wytyczne od Łukaszenki, czy znowu nie wykazali czujności
      rewolucyjnej? Oj, doigrają się w końcu, doigrają za zaniedbywanie obowiązków
      służbowych..
      • wampierze Re: Gdzie eva 15, zygfryd, wasyl zly i inni agenc 21.02.06, 20:35
        Pan antykagan jestes ciolkiem.Zgranym ale zawsze ciolkiem.Smiszne te panskie
        wypoty jak kosmiczne jaja.
        • raffus Re: Gdzie eva 15, zygfryd, wasyl zly i inni agenc 21.02.06, 22:27
          ty tez jestes smieszny
    • el_bigos Adas, albo jesteś debilem albo piszesz z ambasady 21.02.06, 20:28
      Białoruskiej.
    • 4bani Twoj wpis to 21.02.06, 20:37
      emanacja głupoty i prostactwa.
      • kolargolo A ty nie lapiesz ironii ;-) 21.02.06, 20:39
        jw.
      • johnny-kalesony Adaś to słynny pro-amerykański ultraliberał! 21.02.06, 20:46
        Nieporozumienie związane z oskarżeniami Adasia o łukaszenkowską agenturalność
        albo przynależność do którejś z naszych che guevarystycznych partyjek są
        wynikiem albo nieznajomości Adasia, który jest znaną postacią tego forum, albo
        nieumiejętnością odczytania ironii a rebour.
        Adaś to powszechnie znana na tym forum osoba - walczący liberał i zwolennik
        anglosaskiej koncepcji państwa.

POzdrawiam
        Keep Rockin'
        • warturek To nasz twardziel Tomson 22.02.06, 10:40
          Zmienia nicka jak rękawiczki.
    • marcin120 Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 20:50
      E tam co to ma byc, tylko 12 mieszkan zostalo przeszukane. Wyglada na to, ze
      albo bialoruska opozycja do beze sie maskuje albo jest tak slaba, ze po tych
      rewizjach i konfiskacie paru ulotem jest "zalatwiona". A tak na powaznie ciekaw
      jestem jak na to wszystko reaguja "zwykli bialorusini". Bo z tego co mozna o
      Bialorusi przeczytac w necie to wyglada na to ze im tam wszystko "zwisa" byla
      bylo co do gara wlozyc.
      • calcinus Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 21:24
        A ja mysle ze wcale im nie zwisa. Nam tez w latach 80-tych nie zwisalo. Chociaz
        my bylismy politycznie chyba bardziej swiadomi, oni sa przeciez mocno zrusyfikowani.
        Tak wiec IMO czesci spoleczenstwa wcale to nie zwisa, pytanie tylko "Jak duzej?".
      • raffus Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:30
        Co sie dziwisz.

Inet jest u nich drogi jak cholera wiec malo go kto ma.
        A i bezpieka czuwa i wylapuje niepokornych jak chocby wiezienie dla tworcy
        flashow zarujacych z Lukaszenki. Wiec pewnie nie pisza bo drogo i boja sie
        pisac.
    • jerzy3b Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 21:44
      To nie amerykańscy kułacy lecz imperialiści,którzy chcą opanować cały świat.
      przeczytaj książkę państwo zła a zobaczysz na czym polega demokracja amerykańska
      Białorusini nie dajcie się wciągnąć w to błoto my powoli mamy dosyć demokracji.
      • johnny-kalesony Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:28
        Zadziwia mnie to, że Ty nie masz już (serdecznie) dosyć własnej głupoty.

POzdrawiam
        Keep Rockin'
        • adas313 Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:56
          A mnie to, że koleś wierzy, że ja wierzę w to co napisałem na początku :o)))
          I że będę mieć ochotę poczytać to cuś.
      • raffus Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:31
        ty chyba jestes autorem tej ksiazki, bo w kazdym poscie ja reklamujesz
        • adas313 Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:57
          Reklamował ją buszek2, obecnie buszek3.

To nie może być alter ego Twojego przedmówcy, bo by wiedział, że mi się nie
          wciska takich kitów jak "państwo zła" :o))))
          • raffus Jerzy3b mutant ! 22.02.06, 21:51
            wniosek?

jerzy3b czy cos tam to "mutant", a jak wiemy każda mutacja dziedziczy gorszą
            część materiału genetycznego stąd jego bełkot. Jeszcze parę mutacji i zapomni
            jak się pisze.
    • kapitan_stopczyk ZAWSZE MÓWIŁEM, ŻE TRZEBA ICH DO LASU.PÓKI CZAS. 21.02.06, 21:47
      Kompanie zwartych oddziałów, duzo worków, troche piasku..............
    • wik7 Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 21.02.06, 22:52
      Dyzurny z Ambasady Białoruskiej się odezwał , bo nie wierze aby ktos był taki głupi żeby pisac takie bzdury.Styl jak by znajomy , z przed lat....
    • mobileinmobili to maja byc represje?? 22.02.06, 08:15
      autorzy mogliby sie troche wyslic w wymyslaniu represji, bo te tu zaprezentowane, to raczej "normalka" na polskim poziomie, gdy polskie kgb przeszukuje firmy bizesmenow z politycznych powodow i paluje demonstrantow.
      Cos slabo przedziecie towarzysze, jak tak ma wygladac przedwyborcza polska propaganda, to raczej juz dzsiaj mozecie powiedziec dobranoc Bialorusi, Lukaszenko juz wygral, a wy spartoliliscie robote, na ktora mieliscie tyle czasu.

Tego Radzwinowicza terzba przeniesc pilnie do redakcji Nowego Dnia, a ta gazetke Agora zamyka, postawcie na froncie bialoruskim, jakiegos inteligentniejszego czlowieka, bo ci od borys i tego Radziwnowicza to partacze, nie majacy pojecia o kreciej robocie.
    • niefarmalny Re: Akcja KGB i milicji przeciwko białoruskiej op 22.02.06, 08:47
      Mohylew a nie Migilew i Viasna a nie Wiesna
    • moheras Ciekawe czy to samo grozi nam w kaczej RP 22.02.06, 14:04
      Kaczynski wygral wybory dzieki takiej identycznej demagogii jak lukaszenko,

teraz probuje sobie jak lukaszenko przyporzadkowac sobie wymiar sprawiedliwosci
      i sluzby specjalne. Ciekawe wybory w kraju rzadzonym przez PZPR bis czyli
      samopis bedzie podobnie jak dzis na bialorusi
      • raffus Re: Ciekawe czy to samo grozi nam w kaczej RP 22.02.06, 21:52
        więc miejmy rękę na pulsie i stawiajmy opór zakusom kaczek w razie czego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka