Gość: monika IP: proxy / 192.168.3.* 01.12.02, 14:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: polacy to biedny nieszczesliwy narod IP: proxy / 192.168.3.* 01.12.02, 14:21 Czytam te pelne nienawisci, glupoty, niewiedzy wpisy i szkoda mi tych prymitywnych polaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: polacy to biedny nieszczesliwy narod IP: *.proxy.aol.com 01.12.02, 14:34 Gość portalu: monika napisał(a): > Czytam te pelne nienawisci, glupoty, niewiedzy wpisy i szkoda mi tych > prymitywnych polaczkow. Ja tam ich nie zaluje,prymitywy tez na tym swiecie powinny miejce swoje posiadac,a ze Bog Polske wybral to coz?Nikt niczym na to juz nie poradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: polacy to biedny nieszczesliwy narod 04.12.02, 15:33 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: monika napisał(a): > > > Czytam te pelne nienawisci, glupoty, niewiedzy wpisy i szkoda mi tych > > prymitywnych polaczkow. > Ja tam ich nie zaluje,prymitywy tez na tym swiecie powinny miejce swoje > posiadac,a ze Bog Polske wybral to coz?Nikt niczym na to juz nie poradzi... Biedny Narod, piekne baby slyszalem ze w Polsce na bijad dostje sie 30 gr Wodki od Zony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: polacy to biedny nieszczesliwy narod IP: *.menta.net 04.12.02, 16:34 Et tu Bruto, fili? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: polacy to biedny nieszczesliwy narod 05.12.02, 14:08 Gość portalu: Elena napisał(a): > Et tu Bruto, fili? A to niby w jakim języku? Bo łacina to to nie jest! (Disce, puella) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: polacy to biedny nieszczesliwy narod IP: *.menta.net 05.12.02, 14:12 Hihihi 1-0.Pozdrowienia.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: polacy to biedny nieszczesliwy narod IP: *.menta.net 05.12.02, 14:23 Et tu Brute,fili mei? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc To, ze "Polacy to biedny nieszczesliwy narod" jest IP: 131.137.84.* 04.12.02, 15:38 tak samo prawdziwe jak to, ze "Wegrzy to bruneci" Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: To, ze 'Polacy to biedny nieszczesliwy narod' 04.12.02, 15:48 Gość portalu: Gosc napisał(a): > tak samo prawdziwe jak to, ze "Wegrzy to bruneci" Wegrzy sa Antysemici dupki Niemcow , tego Narodu mnieli do Kazachstanu wyslac ! Igen migen, cerwus, magyar poczta, gulasz zupa To jest Jezyk gorszy od Arabskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: To, ze 'Polacy to biedny nieszczesliwy narod' IP: 131.137.84.* 04.12.02, 16:41 fredzio54 napisał: > Gość portalu: Gosc napisał(a): > > > tak samo prawdziwe jak to, ze "Wegrzy to bruneci" > Wegrzy sa Antysemici dupki Niemcow , tego Narodu mnieli do Kazachstanu wyslac ! > Igen migen, cerwus, magyar poczta, gulasz zupa > To jest Jezyk gorszy od Arabskiego OK, b.inteligentnie Fredziu. Tylko zapytaj Wegrow co sadza o twoim jezyku !! Czy o Chinczykach, Eskimosach, Szwedach itd .... tez masz takie krytyczne zdanie ?? A poza tym wrocmy do tematu. Np. ja. Nie jestem ani biedny ani nie sszczesliwy wiec w/g autora tego watku nie jestem Polakiem ??? Ha ha ha !! Czuje sie nim teraz bardziej niz kiedykolwiek przedtem !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: To, ze 'Polacy to biedny nieszczesliwy narod' 04.12.02, 21:05 Gość portalu: Gosc napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Gość portalu: Gosc napisał(a): > > > > > tak samo prawdziwe jak to, ze "Wegrzy to bruneci" > > Wegrzy sa Antysemici dupki Niemcow , tego Narodu mnieli do Kazachstanu > wyslac ! > > Igen migen, cerwus, magyar poczta, gulasz zupa > > To jest Jezyk gorszy od Arabskiego > > OK, b.inteligentnie Fredziu. Tylko zapytaj Wegrow co sadza o twoim jezyku !! > Czy o Chinczykach, Eskimosach, Szwedach itd .... tez masz takie krytyczne > zdanie ?? > > A poza tym wrocmy do tematu. Np. ja. Nie jestem ani biedny ani nie sszczesliwy > wiec w/g autora tego watku nie jestem Polakiem ??? Ha ha ha !! Czuje sie nim > teraz bardziej niz kiedykolwiek przedtem !!!!!!!!!!! Chinczykow szanuje oni maja star Koltura jak my i nigdy nie byli Antysemici zawsze mozna z nimi Geszefte robic nie jak z wami Polkami. Szwedy sa Nimieckie dupki okropny Jezyk i ladne baby ale jak sa w Izraelu to tylo chlaja i wykonaja Sex to znaczy ze ich Mezczyzni sa za pijani do Sexu ? Dobrze ze jestes zadowolony Polak i nie biedne, czy nie jestes Mafiozo ? ale narescie kogos szczesliwego w tym szarnym Kraju Polska moja Ojczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Do Fredzia: Re: To, ze 'Polacy to biedny nieszcz IP: 131.137.84.* 04.12.02, 22:11 fredzio54 napisał: > Dobrze ze jestes zadowolony Polak i nie biedne, czy nie jestes Mafiozo ? > ale narescie kogos szczesliwego w tym szarnym Kraju Polska moja Ojczyzna Nie, nie jestem zadnym Mafiozo; jestem niezaleznym myslowo i finansowo zwyklym Polakiem, mieszkajacym w Kanadzie nie narzekajacym na swoj los. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Do Fredzia: Re: To, ze 'Polacy to biedny nieszcz 05.12.02, 07:39 Gość portalu: Gosc napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Dobrze ze jestes zadowolony Polak i nie biedne, czy nie jestes Mafiozo ? > > ale narescie kogos szczesliwego w tym szarnym Kraju Polska moja Ojczyzna > > Nie, nie jestem zadnym Mafiozo; jestem niezaleznym myslowo i finansowo zwyklym > Polakiem, mieszkajacym w Kanadzie nie narzekajacym na swoj los. Lekko byc Polak w Kanadzie kiedy dostaje pomoce od ydowskiego Frajera Pan Montana. Powiedz dlaczego nie budujesz zacofana Polska , czy tylko ja mam z tym zaczac ? pzdr Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Do Fredzia: Re: To, ze 'Polacy to biedny nieszcz 05.12.02, 14:51 Latwo wam mowic, ale wszytko co macie, macie dzieki USA i kiedys pomocy ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Do Fredzia: Re: To, ze 'Polacy to biedny nieszcz IP: 131.137.84.* 05.12.02, 15:16 fredzio54 napisał: > Lekko byc Polak w Kanadzie kiedy dostaje pomoce od ydowskiego Frajera > Pan Montana. Powiedz dlaczego nie budujesz zacofana Polska , czy tylko ja mam z tym zaczac ? > pzdr > Fredzio 1. Nic mi nie wiadomo o pomocy, ktora w/g ciebie dostaje od jakiegos tam zydowskiego frajera Pan Montana. 2. Nigdy nie slyszalem o zydzie Montan. 3. Budowac te zacofana (co pod tym rozumiesz ??) Polske to wierz mi i ja jestem tez gotow zaczac tylko .... niestety nie wiem jeszcze od czego zaczac !!!!!!! Nie mam tez jeszcze pomyslu co robic w tym kierunku !!!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Do Fredzia: Re: To, ze 'Polacy to biedny nieszcz 05.12.02, 15:24 wysokorozwiniete panstwo wg. Fredzia to: panstwo w ktorym wszystcy lubia Zydow i nienawidza Arabow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Do Fredzia: Re: To, ze 'Polacy to biedny nieszcz IP: 131.137.84.* 05.12.02, 15:38 kontrkultura napisał: > wysokorozwiniete panstwo wg. Fredzia to: > panstwo w ktorym wszystcy lubia Zydow i nienawidza Arabow. Hmmm ........ kazdy ma prawo do swojej opinii ....... Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Do Fredzia: Re: To, ze 'Polacy to biedny nieszcz 05.12.02, 15:48 a wiec sie nie martw, chociaz niewatpliwie trzeba Polske rozwijac, ale jak? - tego nie wiemy, mozemy najwyzej miec nadzieje, ze odpowiedz na to pytanie znaja politycy, ktorych wybieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Nieprawda, Moniko, ale przyjmij wyrazy współczucia IP: *.mofnet.gov.pl 04.12.02, 16:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.cvx21-bradley.dialup.earthlink.net 04.12.02, 17:10 Ktora nic nie ma do powiedzenia ale chcialaby podyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 13:50 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > Ktora nic nie ma do powiedzenia ale chcialaby > podyskutowac. Skad wiesz ze ona biedna i przydka jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 14:36 A skąd wiesz, że to ona a nie on?Coś mi to bardziej na onego wygląda.I napewno jest brzydki, bo brzydko gada.Witaj Fredziu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 14:41 Gość portalu: Elena napisał(a): > A skąd wiesz, że to ona a nie on?Coś mi to bardziej na onego wygląda.I napewno > jest brzydki, bo brzydko gada.Witaj Fredziu. Czes Elena W Polsce pada Snieg a unas Vliska slonce i jest Goraca, poszelsz mi jakis zimny wiaterek. a Moze ty jestes Piekna ? Pzdr Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 14:48 U mnie w Hiszpanii śniegu ni na lekarstwo, ale dosyć zimno.Mogę ci trochę podesłać ,jeśli ty mi się zrewanżujesz ciepłem z twojego kraju.Z domu się nie chce wychodzić.Wieje wiatr.Ja Fredziu, jestem poczwara i z konieczności wyznaję zasadę że jak gęby się nie da zmienić,to chociaż serduszko można usprawnić.Pozdrowienia Elena Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 14:55 Gość portalu: Elena napisał(a): > U mnie w Hiszpanii śniegu ni na lekarstwo, ale dosyć zimno.Mogę ci trochę > podesłać ,jeśli ty mi się zrewanżujesz ciepłem z twojego kraju.Z domu się nie > chce wychodzić.Wieje wiatr.Ja Fredziu, jestem poczwara i z konieczności wyznaję > > zasadę że jak gęby się nie da zmienić,to chociaż serduszko można > usprawnić.Pozdrowienia Elena Dlaczego jestes tak daleko od lubjana Polske ? mnie wygnali Serce mam cieple tak samo jak moj kraj jestes zaproszona, Jest unas Pare Tyseci Polek i nie spiesza sa Do Polski Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 15:01 A coś ty Fredziu, ja się nie pcham tam, gdzie mnie nie proszą.Nie przeżyłabym żadnej obelgi, krzywego spojrzenia,czy ironicznej uwagi, rzuconej w językuktórego nie rozumiem.Jestem tam, gdzie mi dobrze, a do Polski jadę 21 grudnia.Pozdr.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 14:57 Hola, Heleno! Nie martw sie o Fredzia, kiedys wyrosnie i przestanie wszystkich obrazac - to sprawa wieku, a nie glowy. -- Adios amigo! Wladek Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 14:58 kontrkultura napisał: > Hola, Heleno! > Nie martw sie o Fredzia, kiedys wyrosnie i przestanie wszystkich obrazac - to > sprawa wieku, a nie glowy. > -- > Adios amigo! > Wladek Ty nie jestes moj Amigo i mojego Narodu tez nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 15:01 mowilem do Heleny, a nie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 15:03 Hola Władek, my się tylko tak z Fredziem przekomarzamy.Hasta luego,amigo.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 15:05 Gość portalu: Elena napisał(a): > Hola Władek, my się tylko tak z Fredziem przekomarzamy.Hasta luego,amigo.Elena Moja Droga dlacvzego jestes daleko od kochanej Polski ? czy z Chleb Polska zostawilas ? niema juz Mezczyzn w Polsce ? Jestes dalej do Izrael zaproszona, mozesz nawet Plywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 15:10 Hihihi, mój mężczyzna to Polak.Innego za męża bym nie chciała.A do Izraela pojadę, jak się te wszystkie głupie antypolonizmy, antysemityzmy i inne anty skończą,bo bardzo mi się taka atmosfera nie podoba.Ale to miło że mnie zapraszasz.Dzięki.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 15:12 Gość portalu: Elena napisał(a): > Hihihi, mój mężczyzna to Polak.Innego za męża bym nie chciała.A do Izraela > pojadę, jak się te wszystkie głupie antypolonizmy, antysemityzmy i inne anty > skończą,bo bardzo mi się taka atmosfera nie podoba.Ale to miło że mnie > zapraszasz.Dzięki.Elena Wydzisz jak fajny jestem nie wszytkich Polakow nie nawidze tylko Antysemitow tak jestem wychowany, w Izraelu sa Kolo 300 Tys Izraelczykow co ich Matki jezyk Polski ist, to jest wykluczone ze antypolonizmy jestem to Gadka antysemitow i Koscial Katolycki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 15:18 Pewnie,że fajny jesteś.Czy ja kiedyś mówiłam,że nie?Ja tak myśle, że naprawę każdy powinien zaczynać od siebie.Bo krytykować przeciwnika można tylko co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 15:20 Masz racje, ale zaloze sie, ze nie czytalas, co on o wszystkich Polakach nawypisywal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 15:31 Ha, Fredzio to mój favoryt,śledzę go z uwagą.Może to przez jego język.Widzę to co pisze i widzę to jak mu nasi odpowiadają.Bilans zerowy.Pięknie by było na świecie bez takich tam,ale no cóż głową muru nie przebijesz.Pozdrawiam.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 15:45 To trudne i raczej nigdy tak nie bedzie cokolwiek probowalibysmy zrobic. Nieprzyjazn tworzy nieprzyjazn, a na co liczy fredzio, jezeli najpierw zaczyna wszystkich Polakow nazywac, jak juz pewnie slyszalas, a pozniej oczekuje od nas czego? Milego usmiechu, tolerancji i przyjazni? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 15:49 kontrkultura napisał: > To trudne i raczej nigdy tak nie bedzie cokolwiek probowalibysmy zrobic. > Nieprzyjazn tworzy nieprzyjazn, a na co liczy fredzio, jezeli najpierw zaczyna > wszystkich Polakow nazywac, jak juz pewnie slyszalas, a pozniej oczekuje od nas > > czego? > Milego usmiechu, tolerancji i przyjazni? Od Polakow Jak Puls i inych antysmckich pedalow jaki usmiech tolerancji i przyjazni, Zartujecie ? Polska jest jedyny Kraj w Europie z Anytsemitzm jest nie Karny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 15:53 To jest taka walka podjazdowa Fredzia,ale zauważ,że zawsze się wycofuje na z góry upatrzone pozycję zestwierdzeniem, że on Polskę kocha.I tym mnie rozbraja.Hihi.Pozdr Elena Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 15:57 Gość portalu: Elena napisał(a): > To jest taka walka podjazdowa Fredzia,ale zauważ,że zawsze się wycofuje na z > góry upatrzone pozycję zestwierdzeniem, że on Polskę kocha.I tym mnie > rozbraja.Hihi.Pozdr Elena Moja Polska kocham jak Maciuche i pare razy w Rocku odwiedza ja i wydze co Polacy z raju Dziecstwa Smietnik zrobyli i do tego nie biora sie do roboty Chlopy i Gornikow jest za Dozo i nie chca pracowac tylko zyc na Panstwa etatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 16:06 No widzisz,ty się jednak o tę Polskę martwisz.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 16:20 Gość portalu: Elena napisał(a): > No widzisz,ty się jednak o tę Polskę martwisz.Elena O tobie mniej jestes na Zachodzie i twoj Maz sie ciebie opjekuie, ale w Polsce jest tak Dozo nie Szczesliwe Kobiet co Maza o Zagranicznego Mezczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 16:27 No to ty Fredziu nie kłam,że ty Polskę kochasz.Ty żony sobie w Polsce szukasz! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 18:49 Gość portalu: Elena napisał(a): > No to ty Fredziu nie kłam,że ty Polskę kochasz.Ty żony sobie w Polsce szukasz! Polske kocham i Polke juz mam i to nie piersza, bo my Izraelczycy mamy szarm jestemy przystonjaki opalone to podziekujemy nasz IDF drill. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 19:37 Mamo, chwalą nas. Kto? Wy mnie a ja was. Witam znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 20:09 Gość portalu: Elena napisał(a): > Mamo, chwalą nas. Kto? Wy mnie a ja was. Witam znowu.Ja bede cie cwala jak jak bisbyla blondynka niebieskie oczy i 90-60-90 wzrost 172 by cie chwalil. ale ja napewno jestem przystojny niz wiekszosc Mezczyzn w Polsce. Powiedz mi dlaczego Polki mowja ze najlepszy Mezczyzna w polsce jest zagraniczny ! Szalom jekara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 20:18 Fredziu, co to jest shalom jekara? Czy ty mnie aby nie wyzywasz? Oj bo pójdę na lekcje hebrajskiego.Ja mam 176cm.No ale wymiary juz nie takie.Czyli chwalić mnie nie będziesz.Nie tylko polskie dziewczyny lubią obcokrajowców, a zresztą co mnie to może obchodzić w kim się zakochują?Pozdr Elena Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 21:40 Gość portalu: Elena napisał(a): > Fredziu, co to jest shalom jekara? Czy ty mnie aby nie wyzywasz? Oj bo pójdę na > > lekcje hebrajskiego.Ja mam 176cm.No ale wymiary juz nie takie.Czyli chwalić > mnie nie będziesz.Nie tylko polskie dziewczyny lubią obcokrajowców, a zresztą > co mnie to może obchodzić w kim się zakochują?Pozdr Elena Elena jestem Polski Dzentelmen i Dame Bron boze wyzywam, bo Hebrajsku znaczy szalom jekra= Szalom droga Pani. Ale Kolo polek jestes wysoka czy twoja Mamusia karmila ci te same polskie drzdze jak moja, bo ja jestem 191cm i dlatego dostawalem w wojsku podwojna porcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... IP: *.menta.net 05.12.02, 22:21 A jakże Fredziu. I drożdże i gotowany seler/to miało być na rozum bo zawiera fosfor, ale niewiele pomogło/, ale to babcia się na mnie uwzięła.Czy ty sobie wyobrazasz, że robili mi rosół ze specjalnie hodowanych gołębi?.Brrr.Jak podrosłam i zrozumiałam co ja jem, to pewnego razu zwymiotowałam i skończyły się ich wygłupy.No ale już koniec na dzisiaj.Odrobiłam lekcje przy komputerze i teraz zaczynam żyć, tym bardziej,że jutro mamy tu święto.Dobranoc.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Monika to biedna, nieszczesliwa kobieta.... 05.12.02, 22:41 Gość portalu: Elena napisał(a): > A jakże Fredziu. I drożdże i gotowany seler/to miało być na rozum bo zawiera > fosfor, ale niewiele pomogło/, ale to babcia się na mnie uwzięła.Czy ty sobie > wyobrazasz, że robili mi rosół ze specjalnie hodowanych gołębi?.Brrr.Jak > podrosłam i zrozumiałam co ja jem, to pewnego razu zwymiotowałam i skończyły > się ich wygłupy.No ale już koniec na dzisiaj.Odrobiłam lekcje przy komputerze i > > teraz zaczynam żyć, tym bardziej,że jutro mamy tu święto.Dobranoc.Elena Jekara Szeli Umnie bylo jakos latwo, mama karmila polskimy Drozdzami dotego Bylo Slonce i Morze Izraelskie i tak pretko wyroslem ze zawsze nosilem Krotkie spodnie i letnia Koszelke. Umisz zyc bo ja Umie cerowac. a Jaki swieto Maja Hiszpanie ? moze swietuja 500 lat powstania Ikwezicji Katolczykiej swietgo Pedra Turkmewada ? Szalom geweret jekara Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura ??? Fred nie frend 05.12.02, 15:19 Hej Fredziu, czy chcesz powiedziec, ze dales sie kupic szpiegom papieskim, zeby tu taka wlasnie atmosfere nieprzyjazni nawiewac? Moze juz zapomnieles, jak wszedzie pisales, ze polacy to alkoholicy, narkomani i niedorobki??? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: ??? Fred nie frend 05.12.02, 15:46 kontrkultura napisał: > Hej Fredziu, czy chcesz powiedziec, ze dales sie kupic szpiegom papieskim, zeby > > tu taka wlasnie atmosfere nieprzyjazni nawiewac? > Moze juz zapomnieles, jak wszedzie pisales, ze polacy to alkoholicy, narkomani > i niedorobki??? Czy to nie prawda ze wiekszosc Polakow sa alkoholicy, i niedorobki ,wydze to na kazdy Krok w Polsce, niestety taka jest Prawda ! Uwazam jak by Polacy byli praciwity Polska by inaczej wyglodala i bybyla dla Niemcow Konkurecja, ale w Gazie zyja araby lepiej niz wiekszosc Polakow. a Ty wcale Mieszkasz w Polsce ? zawsze na Diaspora Polska jest piekna dla emograntow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Naprawde ??????????? IP: 131.137.84.* 05.12.02, 17:07 fredzio54 napisał: > Czy to nie prawda ze wiekszosc Polakow sa alkoholicy, i niedorobki ,wydze to > na kazdy Krok w Polsce, niestety taka jest Prawda ! > Uwazam jak by Polacy byli praciwity Polska by inaczej wyglodala i bybyla dla > Niemcow Konkurecja, ale w Gazie zyja araby lepiej niz wiekszosc Polakow. > a Ty wcale Mieszkasz w Polsce ? zawsze na Diaspora Polska jest piekna dla > emograntow > No, dla mnie to bomba !!! Fredzio co napisales. Mowisz, ze polscy Zydzi (wszyscy ?? ile procent ??) mieszkajacy w Izraelu w Gazie gorzej zyja od Arabow ?? (tzn. Palestynczykow ??). Ja myslalem, ze polscy Zydzi w Izraelu to ludzi bardzo zaradni, inteligentni itd. A to wyglad na to, ze i tam sa partacy, oflejtuchy i leniuchy ?? Coz, czuje sie zawiedziny. Choc nie jestem Zydem ... wstyd mi za nich. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Naprawde ??????????? 05.12.02, 18:58 Gość portalu: Gosc napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > Czy to nie prawda ze wiekszosc Polakow sa alkoholicy, i niedorobki ,wydze > to > > na kazdy Krok w Polsce, niestety taka jest Prawda ! > > Uwazam jak by Polacy byli praciwity Polska by inaczej wyglodala i bybyla d > la > > Niemcow Konkurecja, ale w Gazie zyja araby lepiej niz wiekszosc Polakow. > > a Ty wcale Mieszkasz w Polsce ? zawsze na Diaspora Polska jest piekna dla > > emograntow > > > > No, dla mnie to bomba !!! Fredzio co napisales. Mowisz, ze polscy Zydzi > (wszyscy ?? ile procent ??) mieszkajacy w Izraelu w Gazie gorzej zyja od > Arabow ?? (tzn. Palestynczykow ??). Ja myslalem, ze polscy Zydzi w Izraelu to > ludzi bardzo zaradni, inteligentni itd. A to wyglad na to, ze i tam sa > partacy, oflejtuchy i leniuchy ?? > > Coz, czuje sie zawiedziny. Choc nie jestem Zydem ... wstyd mi za nich. > > Pozdr. Kolego rozmawiam o Polakow nie o Polskich Izraelczykow, powiedzialem ze nawet araby w gazie zyja lepiej od was i oni sa ARABY wstretni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Naprawde ??????????? IP: 131.137.84.* 05.12.02, 19:39 fredzio54 napisał: > Kolego rozmawiam o Polakow nie o Polskich Izraelczykow, powiedzialem ze nawet > araby w gazie zyja lepiej od was i oni sa ARABY wstretni ! No dobra, Fredziu. Co ci Polacy-NieIzraelczycy robia tam w Gazie ?? Pojechali na saxy/sexy/... ?? To juz nie mieli gdzie jechac do jakiegos bezpieczniejszego kraju tylko wybrali sie do Gazy - przeciez tam bida z nedza. A moze w Gazie tylko spia (bo taniej) a pracuja poza Gaza ?? Przeciez poza Gaza mozna na w towarzystwie Palestynczyka na bombie orla go gory wywinac !!!! O man !!! Co za szalency !! Powiedz im niech przyjada do Kanady do roboty. Tu bezpieczniej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Freedzio a Jom Kippur 05.12.02, 17:38 Fredzio jest powoływany do IDF jako rezerwista. Rezerwistów powołuje się w Izraelu do 45 roku życia. Fredzio walczył w Jom Kippur, która była 30 lat temu. A więc Fredzio walczył z Arabstwo w Dywijzji Gen. Szarona kiedy miał 15 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Freedzio a Jom Kippur 05.12.02, 18:51 werw napisała: > Fredzio jest powoływany do IDF jako rezerwista. Rezerwistów powołuje się w Izra > elu do 45 roku życia. > Fredzio walczył w Jom Kippur, która była 30 lat temu. > A więc Fredzio walczył z Arabstwo w Dywijzji Gen. Szarona kiedy miał 15 lat? Nie mnialem 20 i po 45 idziesz na Droga Linie ale ja Fredzio jestem taki zdrowy ze ide jak Wolanteriusz aby Arabstwo bic ! Zwyczaj zostal zwyczaj.Arabow czeba wykonczyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Freedzio a Jom Kippur 05.12.02, 19:38 fredzio54 napisał: > werw napisała: > > > Fredzio jest powoływany do IDF jako rezerwista. Rezerwistów powołuje się w > > Izra > > elu do 45 roku życia. > > Fredzio walczył w Jom Kippur, która była 30 lat temu. > > A więc Fredzio walczył z Arabstwo w Dywijzji Gen. Szarona kiedy miał 15 la > t? > Nie mnialem 20 i po 45 idziesz na Droga Linie ale ja Fredzio jestem taki zdrowy > ze ide jak Wolanteriusz aby Arabstwo bic ! > Zwyczaj zostal zwyczaj.Arabow czeba wykonczyc ! Paniał. To jest naprawdę niesamowite kiedy patrzy się na tych 18-20-letnich chłopaków którzy robią porządek u arabstwa. Albo te dziewczyny, czasami niewiele wyższe od własnego karabinu. Szalom! Podziw i uznanie! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Freedzio a Jom Kippur 05.12.02, 20:11 werw napisała: > fredzio54 napisał: > > > werw napisała: > > > > > Fredzio jest powoływany do IDF jako rezerwista. Rezerwistów powołuje > się w > > > > Izra > > > elu do 45 roku życia. > > > Fredzio walczył w Jom Kippur, która była 30 lat temu. > > > A więc Fredzio walczył z Arabstwo w Dywijzji Gen. Szarona kiedy miał > 15 la > > t? > > Nie mnialem 20 i po 45 idziesz na Droga Linie ale ja Fredzio jestem taki z > drowy > > ze ide jak Wolanteriusz aby Arabstwo bic ! > > Zwyczaj zostal zwyczaj.Arabow czeba wykonczyc ! > > > Paniał. To jest naprawdę niesamowite kiedy patrzy się na tych 18-20-letnich chł > opaków którzy robią porządek u arabstwa. Albo te dziewczyny, czasami niewiele w > yższe od własnego karabinu. Szalom! Podziw i uznanie! Dzieki kolgo Moj Dowdca byl Dziszejszy Burmiszt Miasta petach Tikwa. Plk Giora Lew Odpowiedz Link Zgłoś
inkhata zydzi to biedny narod 05.12.02, 23:48 zydzi to biedny narod nikt ich nie lubi i co jaks czas holokaust im urzadza zdaje sie ze nastepny nadchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: zydzi to biedny narod 06.12.02, 22:29 inkhata napisał: > zydzi to biedny narod > nikt ich nie lubi i co jaks czas > holokaust im urzadza > zdaje sie ze nastepny nadchodzi Polaczku chcesz unas na Czarno pracowac, nasza Wodka Luksosowa jest taka jak w Polsce.To nie jest przyslosc w Bramie stac Wodke Chlac i sledzyka plykac, baby ci nie daje to jak bida to do Zyda tak to bylo i tak to Bedzie. Powiedz mi co wy Polacy ostatnie 84 lat na nogo pozdawilscie ? na co polego Polski export ? Baby i wodki ? Jak bede w Polsce z takimi zrobie porzadek, niebedzies stalw Bramie chlal i susial ! Szejgec Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: zydzi to biedny narod 06.12.02, 23:55 fredzio A czy ty kurwa rozumiesz co sie do ciebie pisze ???? Idz sie pobaw swoim frendzelkiem, albo pokiwaj sie przed scianka. Bo na forum jestes potrzebny jak wrzod na dupie Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: zydzi to biedny narod 07.12.02, 11:13 wesoly3 napisał: > fredzio > A czy ty kurwa rozumiesz co sie do ciebie pisze ???? > Idz sie pobaw swoim frendzelkiem, albo pokiwaj sie przed scianka. > Bo na forum jestes potrzebny jak wrzod na dupie Chlaj Wodke i zamknij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lektor Fredziu !! Czy ta twoja przekoslawa ............. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.12.02, 04:16 polszczyzna to jest caly twoj zwiazek z Polska ?? Czy ty nie umiesz czy tez nie chcesz lepiej pisac po polsku ?? Elementem jakich narodow/narodu sie czujesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredziu !! Czy ta twoja przekoslawa ......... 07.12.02, 11:15 Gość portalu: Lektor napisał(a): > polszczyzna to jest caly twoj zwiazek z Polska ?? Czy ty nie umiesz czy tez nie > > chcesz lepiej pisac po polsku ?? Elementem jakich narodow/narodu sie czujesz ?? Ucze sie od Anytsemitow po polsku i czueje sie czesc Polakiem co jego Polska Maciucha byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: monika to biedna nieszczesliwa prowokatorka IP: 24.84.37.* 07.12.02, 08:27 Rzucila haslo do klotni, i sie przyglada jak inni sie kloca, przekretna baba lub zbabialy przekretny chlop. Osobiscie znam wielu Polakow emigrantow, ktorzy sobie radza swietnie, lepiej niz inni emigranci. Ktos powiedzial; Polak to; cwaniak, bystry, troche leniwy, i slabo zorganizowany, Ruski to; cwaniak, idealista, kombinator, i czesto cham Zyd to; cwaniak, bezczelny, dwulicowy, kretacz i obibok Niemiec to; spokojny, pracowity, zdyscyplinowany, nadety i co to ja Amerykanin; nadety, rozpuszczony, nieuk, i mozg wyprany Reszte mozecie sobie dopisac;............................................. Ps. Pomimo tych wszystkich cech i roznosci wsrod innych, jestem dumny ze jestem Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: monika to biedna nieszczesliwa prowokatorka 07.12.02, 11:16 Gość portalu: bat napisał(a): > Rzucila haslo do klotni, i sie przyglada jak inni sie > kloca, przekretna baba lub zbabialy przekretny chlop. > Osobiscie znam wielu Polakow emigrantow, ktorzy sobie > radza swietnie, lepiej niz inni emigranci. > Ktos powiedzial; > Polak to; cwaniak, bystry, troche leniwy, i slabo > zorganizowany, > Ruski to; cwaniak, idealista, kombinator, i czesto cham > Zyd to; cwaniak, bezczelny, dwulicowy, kretacz i obibok > Niemiec to; spokojny, pracowity, zdyscyplinowany, nadety > i co to ja > Amerykanin; nadety, rozpuszczony, nieuk, i mozg wyprany > Reszte mozecie sobie > dopisac;............................................. > > Ps. Pomimo tych wszystkich cech i roznosci wsrod innych, > jestem dumny ze jestem Polakiem Zapomniales ze Niemiec jest Mordercy bez satimentow ! Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny fredzio nasz byly pacjent!!!!!!!!!! 07.12.02, 11:36 Fredzio ! ! przebywajac w naszym szpitalu robilismy ci testy na inteligencje - twoj IQ zawsze byl nizszy od temp. twojego ciala.Na podstawie donosow na swoich szkolnych kolegow ktore nam przeslano do analizy twojej glupoty mozna stwierdzic,ze byles wyjatkowa szuja ale pisales niezle po Polsku. Nie rob z siebie jeszcze wiekszego idioty niz nim jestes w rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: fredzio nasz byly pacjent!!!!!!!!!! 07.12.02, 12:03 szpital_psychiatryczny napisała: > Fredzio ! ! przebywajac w naszym szpitalu robilismy ci testy na inteligencje - > twoj IQ zawsze byl nizszy od temp. twojego ciala.Na podstawie donosow na swoich > > szkolnych kolegow ktore nam przeslano do analizy twojej glupoty mozna > stwierdzic,ze byles wyjatkowa szuja ale pisales niezle po Polsku. > Nie rob z siebie jeszcze wiekszego idioty niz nim jestes w rzeczywistosci. Chcesz byc Psychaitrem i nie udalo ci , zamiatasz gdzie na Wschodzie ulicy !!! To poeidz mi co Polska ostatnie 84 Lat na Nogi postawila ? Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny Re: fredzio nasz byly pacjent!!!!!!!!!! 07.12.02, 12:15 fredzio54 napisał: > szpital_psychiatryczny napisała: > > > Fredzio ! ! przebywajac w naszym szpitalu robilismy > ci testy na inteligencje - > > twoj IQ zawsze byl nizszy od temp. twojego ciala.Na > podstawie donosow na swoich > > > > szkolnych kolegow ktore nam przeslano do analizy > twojej glupoty mozna > > stwierdzic,ze byles wyjatkowa szuja ale pisales > niezle po Polsku. > > Nie rob z siebie jeszcze wiekszego idioty niz nim > jestes w rzeczywistosci. > Chcesz byc Psychaitrem i nie udalo ci , zamiatasz gdzie > na Wschodzie ulicy !!! > To poeidz mi co Polska ostatnie 84 Lat na Nogi > postawila ? ja nie zajmuje sie polityka tylko idiotami takimim jak ty!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: fredzio nasz byly pacjent!!!!!!!!!! 07.12.02, 12:17 szpital_psychiatryczny napisała: > fredzio54 napisał: > > > szpital_psychiatryczny napisała: > > > > > Fredzio ! ! przebywajac w naszym szpitalu robilismy > > ci testy na inteligencje - > > > twoj IQ zawsze byl nizszy od temp. twojego ciala.Na > > podstawie donosow na swoich > > > > > > szkolnych kolegow ktore nam przeslano do analizy > > twojej glupoty mozna > > > stwierdzic,ze byles wyjatkowa szuja ale pisales > > niezle po Polsku. > > > Nie rob z siebie jeszcze wiekszego idioty niz nim > > jestes w rzeczywistosci. > > Chcesz byc Psychaitrem i nie udalo ci , zamiatasz gdzie > > na Wschodzie ulicy !!! > > To poeidz mi co Polska ostatnie 84 Lat na Nogi > > postawila ? > > ja nie zajmuje sie polityka tylko idiotami takimim jak ty!!!!!!!! ale masz cudowna Prace calydzien z miatla opce Ulicy zamiatac a w Polsce Brod i smrod jak w Gazie. Odpowiedz Link Zgłoś