fredzio54 07.12.02, 11:38 Bedzie karany, postawie go na Polnego Wojskowego Sadu. Ja osobiscie wykonam Kre smierci. Zacznymi z Titusa falviusa Wesoly3 Puls i inych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzio54 Re: Fredziu.....:)))))) 07.12.02, 14:45 Jak sie masz ? posylam ci slonce tesken z polskim sniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Fredziu.....:)))))) 07.12.02, 15:23 Fredziu mam w nosie smieg mnie tu juz za zimno.Najchetniej przyjechalabym do Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredziu.....:)))))) 07.12.02, 19:02 pauline_kaczanow napisała: > Fredziu mam w nosie smieg mnie tu juz za zimno.Najchetniej przyjechalabym do > Izraela. Moja Droga Niebiskie Niebo ciepla Morska Woda nosze Krotkie spodnie i t Shirt pojde do Kwaiarni nad Morzem, poszlej mi Polska chladna Brize i niech Antysemici za to jeszcze clo doloza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arafat Re: Kto Bedzie IDF obrazal bedzie Krany !!! IP: *.as17.nwbl1.wi.voyager.net 07.12.02, 15:17 Kiedy sie nauczysz pisac po polsku ty smierdzacy parchu? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Kto Bedzie IDF obrazal bedzie Krany !!! 07.12.02, 18:59 Gość portalu: Arafat napisał(a): > Kiedy sie nauczysz pisac po polsku ty smierdzacy parchu? Araftek od Kiedy rozmawiasz po Polsku, znam twoj tekst " the balistinian beoble , bombation, Dshiadesion, bla blaa " Porzyczam ci Zeletke abysbyl ogolony, pozatym mam dla cibie Sznor i na Koncu powiesimy cibie Achmed ! Odpowiedz Link Zgłoś