bungo5 przeciez to PRAWDA 27.03.06, 17:53 Dwie uwagi: 1. Jest to naprawde bardzo przykre ale te spostrzezenia o kradziezach nie wziely sie z niczego. Moze wiec lepiej tlumaczyc ludziom aby nie kradli, zamiast zloscic sie, ze innych to denerwuje lub, jak w tym wypadku, smieszy. 2. Z innych nacji i z SIEBIE samych tez sie w tych reklamach MM smieja i nikt nie reaguje. Zadnej histerii. Mniej kompleksow a wiecej luzu by sie przydalo. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: przeciez to PRAWDA 27.03.06, 18:03 1) ponoc glowny szef koncernu byl w SS - moze tym sposobem uspokaja sie. 2) moze by tak zrzucic sie na proces pokazowy. Jak raz zaplaca, to przestana. 3) nie kupowac w ich sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
bungo5 Re: przeciez to PRAWDA 27.03.06, 18:10 a nie prosciej przestac krasc i zaczac miec poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Z PRAWDA to nie ma nic wspolnego, 27.03.06, 18:10 PRAWDA byla organem Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Cos krecisz... 27.03.06, 18:20 Nie mow mi tylko,ze IZWIESTIA to po rosyjsku BOG ZAPLAC. Odpowiedz Link Zgłoś
j.szewek Polacy złodzieje, ale Niemcy idioci 27.03.06, 18:18 Może i Polacy wyszli w tej reklamie, ale Niemcy-ochroniarze, to już kompletni idioci, skoro dali sobie ukraść spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Ci Niemcy to potomkowie... 27.03.06, 18:31 po 'zolnierzach' Volksturmu generala Goebbelsa. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:21 Za swoje grzechy MM odpokutuje zapewne dodatkową, nie przewidzianą w planach, kampanią reklamową w Polsce. -------------------- MediaMarkt nie dla idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:24 Moze by im taki tekscik emailem wyslac: Ich finde es eine riesengrosse Schweinerei, dass die Polen in eurer primitiven Werbung als Diebe dargestellt werden. Sind Sie nicht selbst Diebe, indem Sie Hungerlöhne an Ihre Mitarbeiter zahlen und dazu keine Steuern? Schweinerei. Ich hoffe, es gibt bald auch ein Prozess. Die Werbung mit ICH BIN DOCH NICHT BLÖD haben Sie ja in Polen verloren. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:25 ale najpierw radziłabym poprawić błędy w mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:27 nie mam nic przeciwko poprawieniu bledow. zrob to i daj nam tu znac Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:29 uwiez mi - przecietny Niemiec nie napisalby tegp poprawniej::)) Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:33 No co z tym tekstem: Ich finde es eine riesengrosse Schweinerei, dass die Polen in eurer primitiven Werbung als Diebe dargestellt werden. Sind Sie nicht selbst Diebe, indem Sie Hungerlöhne an Ihre Mitarbeiter zahlen und dazu noch keine Steuern? Schweinerei. Ich hoffe, es gibt bald auch einen Prozess. Der Prozess wegen der Werbung ICH BIN DOCH NICHT BLÖD haben Sie ja in Polen verloren. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:48 jankowski1960 napisał: > No co z tym tekstem: > >riesengroß > Sind Sie nicht selbst Diebe, indem Sie Hungerlöhne an Ihre Mitarbeiter zahlen > und dazu noch keine Steuern? to bym przeformułowała, szczerze powiedziawszy Ich hoffe, es gibt bald auch einen Prozess. Jaki? Może konkretniej? Der Prozess wegen der > > Werbung ICH BIN DOCH NICHT BLÖD haben Sie ja in Polen verloren. verlieren +Akk Chcesz, żeby było dosadnie, ale nie będzie dla takiej panienki z Kundenbetreuung, bo ona pewnie w ogóle nie wie, o co biega. Pewnie, złość wyładowałeś, tylko, czy coś udowodniłeś? > Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 19:22 alepe, smiesza mnie twoje wypociny. ss uzywam podobnie, jak robia to Szwajcarzy, nie mam tego grafemu, ktory tak ci sie podoba... Wiem , ze po es gibt jest AKKUSATIV:) A reszta to juz kwestie stylistyczne, a ty mowilas o bledach, czyli manipulowalas... inne bledy usunalem... w czym jeszcze problem? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:39 Możliwe, że przeciętny Niemiec zrobiłby te same błędy, ale jak już ktoś chce po cudzoziemsku kogoś opie..ć, to powinien 1. zrobić to bez błędów 2. z klasą. A błędów nie poprawiam za darmo, w końcu z tego się poniekąd utrzymuję. Poza tym uważam, że reklama MM jest niewarta większej reakcji, Polacy zostali w niej przedstawieni zgodnie z imagem, do którego sami jako naród chętnie się przyznajemy: naród cwaniaków, którzy tu coś przykombinują, tam coś zwiną... Ja za to ostatnio wojuję z wydawnictwem edukacyjnym, które bez żenady wciska na rynek polski podręczniki do niemieckiego ze starą pisownią. Niemiecka centrala niby nic nie wie, zresztą polskie podręczniki, sygnowane przez spółkę-córkę, niby były drukowane już w Polsce. To dopiero jest żenada, tak samo jak gorsze jakościowo wyroby produkowane specjalnie na rynek polski. Naprawdę, o reklamę skierowaną do prymitywnego klienta niemieckiego (bo kto inny tam kupuje!) nie ma co kruszyć kopii. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:31 A dokladniej jakie bledy masz na mysli?Bo ja nie widze zadnych,ale moze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:42 no, dobra, jeden przykład podam za darmo "es gibt" łączy się z 4. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:49 alpepe napisał: > no, dobra, jeden przykład podam za darmo "es gibt" łączy się z 4. Bled poprawilem, masz lepszy tekst i z klasa - napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:52 moje zdanie na ten temat wyraziłam. Jak mi się polityka Klett Verlag nie spodobała, to napisałam, parę maili. Tu mnie filmik nie wzruszył. Polacy są złodziejami. Jak byłam w 1989 w NRD na wakacjach na koloniach, to moi "koledzy" z kolonii kradli na potęge maskotki ze sklepu zabawkowego. Byłam w szoku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:32 niecj ktoś znajdzie linka z tą reklamą:) chcę to zobaczyć. a swoją drogą polacy sami do tego doprowadzili - sami jesteśmy sobie winni. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:35 Ich finde es eine riesengrosse Schweinerei, dass die Polen in Ihrer primitiven Werbung als Diebe dargestellt werden. Sind Sie nicht selbst Diebe, indem Sie Hungerlöhne an Ihre Mitarbeiter zahlen und dazu noch keine Steuern? Schweinerei. Ich hoffe, es gibt bald auch einen Prozess. Den Prozess wegen der Werbung ICH BIN DOCH NICHT BLÖD haben Sie ja in Polen verloren. Odpowiedz Link Zgłoś
patrickkolno Re: Tylko czekac na takie reklamy w UK 27.03.06, 18:39 Polacy zdazyli sobie zepsus swoja jak dotad dobra opinie w UK. Podobno wszedzie slychac "k..a", nawet chwala sie glosno w srodkach komunikacji, gdzie udalo im sie ukrasc whisky et.c.. Czekam na brytyjska reklame w ktorej Polacy opedzluja Buckingham Palace i korone Jej Krolewskiej Mosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do wymiatatora1 27.03.06, 18:59 wymiatator1 napisał: > niecj ktoś znajdzie linka z tą reklamą:) chcę to zobaczyć. a swoją drogą polacy > sami do tego doprowadzili - sami jesteśmy sobie winni. Glupoty gadasz. Kazdy narod ma swoich zlodziei. Zapomniales wygodnie, ze w czasie wojny Niemcy niemilosiernie okradali cala Europe! Otrzezwij sie! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: do wymiatatora1 27.03.06, 20:11 Tak i pewnie trzeba im te wojne pamietac do konca swiata. Nawet prawnuki hitlerowcow powinny zostac osadzone w norymberdze...Wet 3 puknij sie w ten pusty leb. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do alterparts 28.03.06, 15:38 alterpars napisał: > Tak i pewnie trzeba im te wojne pamietac do konca swiata. Nawet prawnuki > hitlerowcow powinny zostac osadzone w norymberdze...Wet 3 puknij sie w ten pust > y > leb. Ty chyba mie masz mozgu. Oczywiscie, ze trzeba pamietac! Malo tego, mamy OBOWIAZEK pamietac. Nasze straty szacowane sa na ponad 650 miliardow dolarow. Niemcy NIE WYPLACILI odszkodowan. Czy ty w ogole NIC NIE ROZUMIESZ??? A moze rzniesz glupa? Otrzezwij sie! Zal mi ciebie, moze nawet znajde jakies uczucie litosci, bo wydaje sie, ze na towja glupote nie ma lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do alterparts 28.03.06, 16:42 alterpars napisał: > Tak i pewnie trzeba im te wojne pamietac do konca swiata. Nawet prawnuki > hitlerowcow powinny zostac osadzone w norymberdze...Wet 3 puknij sie w ten pust > y > leb. Zal mi ciebie, bo chyba mozgu nie posiadasz. Nasze straty wojenne wyrzadzone przez Niemcow szacowane sa ponad 650 mialirdrw dolarow. Odszkodowania wojenne nir wyplacone. Dlaczego nie mam pamietac?! - Bo jakis bezmozgowiec alterparts tak mowi!? Odpowiedz Link Zgłoś
marilicia Re: do alterparts 28.03.06, 20:22 > Nasze straty wojenne wyrzadzone przez Niemcow szacowane sa ponad 650 mialirdrw > dolarow. I co by Polacy robili z tymi pieniedzmi? Przeciez polski rzad nawet nie potrafi dobrze wykorzystac dotacji na budowe drog z UE, a co dopiero TAKICH pieniedzy o jakich piszesz. Niech Niemcy lepiej wplacaja pieniadze do garnuszka UE, tak jak to caly czas robia, to i dla Polski bedzie lepsze. Jak ich Polska nie wykorzysta to lepiej je dac czechom, wegrom lub innym. W Polsce by sie mogly zmarnowaly albo zostalyby rozkradzione. Odpowiedz Link Zgłoś
ak65 Adres e-mail 27.03.06, 18:38 Na stronie Media Mark: presse@mediamarkt.de Natomiast polski odział firmy: www.mediamarkt.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 18:38 Szwabskie kutasy, i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Takie konotacje nie wzięły sie chyba z powietrza, 27.03.06, 18:40 tylko z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz !!!! Nie kupujmy w szkopskich sklepach !!!!!!!!!!! 27.03.06, 18:41 Przez analogie, skoro Polacy kradna, Niemcy zabijaja. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod erotomanstwo i alkoholizm lepsze niz zlodziejstwo 27.03.06, 18:45 chyba zostane ruskiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: erotomanstwo i alkoholizm lepsze niz zlodziej 27.03.06, 18:48 te wersje mozna prymitywom wyslac. ktos ma lepsza - no prob. niech wysyla swoja. Ich finde es eine riesengrosse Schweinerei, dass die Polen in Ihrer primitiven Werbung als Diebe dargestellt werden. Sind Sie nicht selbst Diebe, indem Sie Hungerlöhne an Ihre Mitarbeiter zahlen und dazu noch keine Steuern? Schweinerei. Ich hoffe, es gibt bald auch einen Prozess. Den Prozess wegen der Werbung ICH BIN DOCH NICHT BLÖD haben Sie ja in Polen verloren. Odpowiedz Link Zgłoś
marilicia Re: erotomanstwo i alkoholizm lepsze niz zlodziej 27.03.06, 19:54 > Sind Sie nicht selbst Diebe, indem Sie Hungerlöhne an Ihre Mitarbeiter zahlen > und dazu noch keine Steuern? Ale o co ci chodzi? O jakie wyplaty i o jakie podatki? Czy Media-Markt placi w Polsce stawki nizsze niz stawka minimalna? Czy okrada fiskusa? Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Autorzy reklamy 27.03.06, 18:47 Reklamy dla Media Markt tworzy monachijska agencja reklamowa - redblue. Na adres: contact@redblue.de mozecie napisac co tym sadzicie. Tam siedza prawdziwi autorzy tej reklamy. Jezeli wejdziecie na ich strone www.redblue i wybierzecie niemiecki to pod Unternehmen i dalej pod Mitarbeiter mozecie sobie poogladac twarze tych kreatywych. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Doslownie/w przenosni - ponizej pasa... 27.03.06, 18:49 Ale przegieli. Ciekawe co na to nasi rzadowi? A rodzimy copiwriterzy powinni zrobic teraz podobna reklame o Niemcach. Najlepiej cos z obozami koncentracyjnymi. Sukces i rozglos murowany. Ciekawe czy Niemcom byloby im wtedy tak do smiechu...? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Doslownie/w przenosni - ponizej pasa... 27.03.06, 18:50 czaromir napisał: > Ale przegieli. Ciekawe co na to nasi rzadowi? > A rodzimy copiwriterzy powinni zrobic teraz podobna reklame o Niemcach. > Najlepiej cos z obozami koncentracyjnymi. Sukces i rozglos murowany. > Ciekawe czy Niemcom byloby im wtedy tak do smiechu...? Na pewno nasi rządowi wyślą czołgi do Berlina. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Doslownie/w przenosni - ponizej pasa... 27.03.06, 18:53 czaromir napisał: > Ale przegieli. Ciekawe co na to nasi rzadowi? > A rodzimy copiwriterzy powinni zrobic teraz podobna reklame o Niemcach. > Najlepiej cos z obozami koncentracyjnymi. Sukces i rozglos murowany. > Ciekawe czy Niemcom byloby im wtedy tak do smiechu...? Chlopie kochany! - NIGDY w zyciu! Jak zrobimy cos podobnego, to znizymy sie do szwabskiego dna i bedziemy smierdziec jak oni! Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Re: Doslownie/w przenosni - ponizej pasa... 27.03.06, 18:56 Masz racje. Ale nasi oficjele nie powinni zostawiac tego bez riposty. Bo nam beda ciagle wlazic na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Doslownie/w przenosni - ponizej pasa... 27.03.06, 19:08 czaromir napisał: > Masz racje. Ale nasi oficjele nie powinni zostawiac tego bez riposty. > Bo nam beda ciagle wlazic na glowe. Riposta nalezy im sie. Moze trzeba im przypomniec, w sposob kulturalny oczywiscie, ich zachowanie podczas ostatniej wojny i powiedziec to wszystkim narodom Europy. Powinno to podzialac na nich jak lodowaty prysznic - pod warunkiem, ze maja jakies poczucie godnosci osobistej. Znam ich od potrzewki. Pamietam okupacje. Bylem w "Reichu" wiele razy w latach 1970 i 1980-tych. Zadnej radykalnej amiany w ich "psyche" nie widze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marilicia Re: Doslownie/w przenosni - ponizej pasa... 27.03.06, 19:57 > Riposta nalezy im sie. Moze trzeba im przypomniec, w sposob kulturalny > oczywiscie, ich zachowanie podczas ostatniej wojny i powiedziec to wszystkim > narodom Europy. Co ty wygadujesz. Co taki dzisiejszy Niemiec ma do czynienia z hitlerowcami. Masz jakies problem? A Polski ZLODZIEJ to dzisiejszy zlodziej, wychodowany w twoim kraju pod twoja gospodarka i moze i przyzwoleniem? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Doslownie/w przenosni - ponizej pasa... 27.03.06, 20:18 oczywiscie z emasz racje. ale do wet3 to nie trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do alterparts 27.03.06, 20:30 alterpars napisał: > oczywiscie z emasz racje. ale do wet3 to nie trafi... Do "zakutej paly" nie trafi NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do marilicii 27.03.06, 20:29 No coz? - Na upor i kurza slepote nie ma lekarstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Niech mi ktos powie, ze Polacy nie okradaja masowo 27.03.06, 19:03 sklepow w zachodniej europie....taka opinia o nas jest nie tylko w niemczech, ale tez w holandii, belgii, wielkiej bryatnii, usa i wlasciwie wszedzie, gdzie pojawia sie polacy - i bynajmniej nie jest ona oparta na wymyslach..ci wszyscy co jada tam ciulac grosze kradna w sklepach co sie da, zeby zaoszczedzic na kosztach ....najlepsze podsumowanie dla tego artykulu to slowa z piosenki kazika: "niech sie wstydzi ten co robi, nie ten co widzi..." Odpowiedz Link Zgłoś
malarzoo Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 19:09 oburzajcie się raczej na tych, którzy kradną i trochę poczucia humoru życzę :-) przecież to tylko żart. a na ten stereotyp ciężko sobie zapracowaliśmy. no i czy my się nie wyśmiewamy np. z amerykanów że są tępi, albo z francuzów, że są żabojadami itp? bez przesady. ta polityczna poprawność już mnie nieźle wkurza, nie możesz powiedzieć na geja, że jest gej, bo cię oskarży za obrazę dóbr osobistych... dokąd to zmierza...??? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do malarzoo 27.03.06, 19:27 malarzoo napisał: > oburzajcie się raczej na tych, którzy kradną i trochę poczucia humoru życzę :- ) > > przecież to tylko żart. a na ten stereotyp ciężko sobie zapracowaliśmy. no i > czy my się nie wyśmiewamy np. z amerykanów że są tępi, albo z francuzów, że są > żabojadami itp? bez przesady. ta polityczna poprawność już mnie nieźle wkurza, > nie możesz powiedzieć na geja, że jest gej, bo cię oskarży za obrazę dóbr > osobistych... dokąd to zmierza...??? Naiwny jestes. Znam ich od potrzewki. To nie jest zart! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: do malarzoo 27.03.06, 20:14 oswiec nas wiec...i okaz te podszewke..... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do alterparts 27.03.06, 20:27 alterpars napisał: > oswiec nas wiec...i okaz te podszewke..... Mlody jestes wiec nie znasz realiow okupacji. Dla przykladu powiem Ci, ze Miemcy ZABRALI (= ukradli) nam wszystko i tak jak stalismy musielismy opuscic nasz dom! Powinno Ci wystarczyc - o ile myslisz na poziomie przecietnego czlowieka! Takich jak moja rodzina byly miliony! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars do wet 27.03.06, 21:01 Ale powiedz mi co do tego ze ciebie spotkala krzywda w czasie wojny maja sprzedawcy media markt???? Wiesz moja babka pracowala dla niemcow w czasie okupacji. Wyobraz sobie ze nie chciala wracac do kraju po wyzwoleniu bo tak jej tam bylo dobrze. Takich jak moja babka sa tez miliony....boze czlowieku wojena sie skonczyla 60 lat temu . niektorzy Polacy i Niemcy nawet nie wiedza ze wogole byla hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Dowcip dla zacietrzewionych. 27.03.06, 21:17 W Berlinie ulicą Kurfirstendamm w zielonym VW-passat jadą: Polak, Rosjanin i Ukrainiec. Pytanie jest: kto prowadzi? Odpowiedź: policja. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do alterparts 27.03.06, 22:23 alterpars napisał: > Ale powiedz mi co do tego ze ciebie spotkala krzywda w czasie wojny maja > sprzedawcy media markt???? Wiesz moja babka pracowala dla niemcow w czasie > okupacji. Wyobraz sobie ze nie chciala wracac do kraju po wyzwoleniu bo tak jej > tam bylo dobrze. Takich jak moja babka sa tez miliony....boze czlowieku wojena > sie skonczyla 60 lat temu . niektorzy Polacy i Niemcy nawet nie wiedza ze wogol > e To ,co zdarzylo sie mojej rodzinie, zdarzylo sie milionom innych ludzi. Co zostalo skradzione NIGDY nie zostalo zwrocone. Dlatego zlodzieje niemieccy, czy tez ich potomkowie powinni sie sto razy zastanowic zanim "wystapia" z taka "reklama". Widze, ze do Twojej makowki to nie dociera! - A powinno! Trace czas po proznicy. Jestes poza zasiegiem prawidlowego myslenia. Wspolczuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ichklaus Re: do alterparts 28.03.06, 01:48 wet3 napisał: > Takich jak moja rodzina byly miliony! zakladajac, ze rodzina byla wielodzietna wychodzi na to, ze bylo was ponad 100 milionow, robaczku polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do ichklaus 28.03.06, 15:45 ichklaus napisał: > wet3 napisał: > > Takich jak moja rodzina byly miliony! > > zakladajac, ze rodzina byla wielodzietna wychodzi na to, ze bylo was ponad 100 > milionow, robaczku polski :) Oto odezwal sie drugi "alterparts" - jakis tam ...Kohlenklaus ... Gratuluje zdrowego pomyslunku! Odpowiedz Link Zgłoś
buszek3 Odpowiedz:doprowadzic do plajty MediaMarktw Polsce 27.03.06, 19:09 Jest to mozliwe i szybciej niz mozna sie spowiedziewac.. w ramach masowej akcji nalezy zablokowac (prze 1-2 miesiace wejscia-wstep do ich sklepow i doprowadzic do sprzedazy ZERO!!).. Moze ktos rzuci haslo ? Owsiak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Re: Odpowiedz:doprowadzic do plajty MediaMarktw P 27.03.06, 19:12 doprowadziecie ich do upadku rozkradajac caly towar? Odpowiedz Link Zgłoś
ogr_shrek Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 19:23 Swietne są te reklamy www.mediamarkt.de/fanausruester/spots.php :) Odpowiedz Link Zgłoś
substantiv stereotypy o Niemcach? 27.03.06, 19:26 wiadomo dotycza faszyzmu, komor gazowych... tylko czekac na reakcje Polski + + + mialbym rozwiazanie, ale ono nie pasuje do tego poblemu. Odpowiedz Link Zgłoś
zubekjoy Re: Niemiecki Media Markt w reklamie ośmiesza Pol 27.03.06, 19:27 A może by tak nie kupować w Media Markt? Arabowie pokazali że to skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 [...] 27.03.06, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
buszek3 Akcje-demonstracje, blokowanie wstepu-ulotki 27.03.06, 19:39 przed sklapami Media-Markt i Saturna (ten sam wlasciciel ). Aktualnie maja 22 sklepy w Polsce ( tylko MediaMarkt ) i robia krociowe interesy . Posuneli sie za daleko i nalezy ich odeslac z duzym bagazem dlugow do ich Bayerlandu.. Jesli ktos wie cos o organozowanych protestach prosze o odpowiedz.. Dobrze gdyby np w najbliszy weekend nie zarobili ani grosz i przyszli z przeprosinami na kolanach...Polacu swieci nie sa , ale wszelkie dopuszczalne normy zostaly przekroczone .. Moze haslo ?? : "Arbeit macht frei - nie dla idotow ! " Odpowiedz Link Zgłoś
kubakuba nie przejmujmy sie tym to bedzie najlepiej 27.03.06, 19:41 a poza tym wszystkim niemcom kop w ryj jak kto spotka kuba Odpowiedz Link Zgłoś
buszek3 "Arbeit macht frei - nie dla idiotow ". Zniszczmy 27.03.06, 19:48 Media Markt i siec Saturn, bo przekroczyli dopuszczalne granice, obrazajac miliny uczciwych Polakow... Doprowadzmy ich ( w Polsce ) w 3 miesiace do bankructwa ! To proste - Dermonstrujmu, blokujmy etc. etc. Odpowiedz Link Zgłoś
tetee Re: "Arbeit macht frei - nie dla idiotow ". Znisz 27.03.06, 20:53 Mysle, ze co najwyzej tysiece Polakow! Bądzmy realistami! Odpowiedz Link Zgłoś
buszek3 "Arbeit macht frei - nie dla idotiow"! Zniszczmy M 27.03.06, 19:51 puuchatek napisał: > Jeśłi to prawda, to trzeba prezyznać, że to wyjątkowe chamstwo... > Zinszczmy MediaMarkt i siec Saturn , bom przekroczyli dopusdzczalne granice Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "Deutschland, Deutschland ueber alles" 27.03.06, 19:53 przede wszystkim poza sfera obowiazywania zdrowego rozsadku puuchatek napisał: > Jeśłi to prawda, to trzeba prezyznać, że to wyjątkowe chamstwo... > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "Wycieli" chyba z piec moich postow; dlaczego? 27.03.06, 20:24 silesius.monachijski napisał: > przede wszystkim poza sfera obowiazywania zdrowego rozsadku > > puuchatek napisał: > > > Jeśłi to prawda, to trzeba prezyznać, że to wyjątkowe chamstwo... > > Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert haha, ekstra! 27.03.06, 19:57 a jeśli komuś to przeszkadza to musi mieć b. niskie poczucie własnej wartości. Przypomnę, że kiedyś reklamy EB naigrywały się z Rosjan i nikt się w Polsce nie przejął. Odpowiedz Link Zgłoś