belial13 Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 02:33 Zapomnieli dodac,ze akurat Polacy zasługują na to aby świniopas nimi rządził.Zapomnieli również,ze faktycznie Polską rządzi watykańska purpurowa elita a świniopas będzie kwiatkiem do tego garnituru.Tak czy inaczej bylismy,jesteśmy i będziemy katolickim zadupiem Europy stanowiacym posmiewisko świata.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 04:42 Do belial13 - nie biczuj sie az tak bardzo. W koncu to, ze ktos pochodzi ze wsi nie powinno w demokratycznym kraju byc przeszkoda w karierze i budzic az takich negatywnych emocji. Nie wiem jaka bedzie przyszlosc, ale argumenty, ze ktos byl "swiniopasem" sa koltunskie i bardzo zaklamane. W koncu wiekszosc Polakow w dawnej Polsce rodzila sie na wsi, czy to we dworze, czy tez w zagrodzie, i pochodzenie "z miasta" o niczym nie swiadczy - to sa przestarzale zabobony i dulszczyzna. Nie spodziewalam sie, ze jestesmy takimi hipokrytami. A co do "posmiewiska swiata" to swiat ma swoje wlasne problemy, z ktorych my mozemy sie czasami posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 06:56 Madame,mój tekst trzeba zrozumieć.Oczywistym jest,ze daleki jestem od ubliżania osobom pochodzącym ze wsi.Uważam jednak ,ze określenie świniopas jest adekwatne do osoby watażki Leppera.Boleć trzeba nad tym ,ze dla pewnej części polskiego społeczeństwa takie indywiduum jest ideałem polityka.Czy Polski nie stać na mądrych rządzących?Chyba nie.Przez ostatnie 16 lat tym kuriozalnym krajem rządziły menażerie wszelakich kolorów, a kraj jak wyglada tak wygląda.Ruina.Pokaż mi o pani w jakim państwie klecha wzywa na dywan ministra?Pokaż mi okres w historii Polski kiedy ten kraj był normalnym krajem.Zabory na przykład nie wzięły się z tego tytułu że sąsiedzi Polski nie kochali.Polacy swój kraj sami sprzedali a raczej przechlewali.Mylę się?Zawsze byliśmy silni zwarci i gotowi.Silni w gębie,zwarci przy kielichu i gotowi do warcholstwa.Używasz określeń kołtuństwo i zakłamanie.To jak,moje argumenty są kołtuńskie i zakłamane?Ty chyba na Marsie żyjesz.Kołtuństwo,obłuda,hipokryzja i zakłamanie to współczesne /i nie tylko/cechy tego skołtunionego narodu.A jakże,95 procentowy naród katolików,naród obnoszący się na kolanach ze swoja wiarą,wiarą na pokaz.A jak wyglada rzeczywistość?Bite i maltretowane dzieci,dzieci wrzucane do rzek,dzieci w beczkach,nieletni mordercy,naród złodziei /1,5 mln lewych rent to też złodziejstwo/politycy oszuści,klechy złodzieje,totalna korupcja.Ten naród nie jest wart nic lepszego od Leppera,kaczorów i klechów.A co do posmiewiska.Mam wielu znajomych mieszkajacych na całym świecie,wstyd słuchac co mowią jak oceniana jest Polska i jej katolicki naród.Dulszczyzna i zabobony-heh,tak,ten cały kraj leżący w środku Europy to dulszczyzna i zabobony,a perspektyw żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza vous avez raison!!!! 30.04.06, 09:57 nie tylko zabojady ale rowniez monsieur belial 13.. to jest smutne, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 15:58 Do belial13 - przykro mi, ze nie zrozumialam Twoich intencji odrazu, ale z tych paru slow w poscie, na ktory odpowiedzialam nie wynikalo nic wiecej niz to na co zareagowalam. Czyli jedna wielka frustracja i wstyd przed tzw. "swiatem", do ktorego ja z kolei nie mam az tak wielkiej rewerencji). Rzeczywiscie zyje troche na uboczu, ale w ten sposob udaje mi sie unikac wielkiego halasu czasami o nic - spiesze od razu wyjasnic co mam na mysli, - jeden czlowiek w rzadzie, nawet ze swoja partia niewiele zrobi bez spolecznego zezwolenia i jesli sie nie sprawdzi to odpadnie i znajdzie sie na tak zwanym "smietniku historii")- prawda!- to bierze troche czasu, ale tak jest ze wszystkimi politykami i przywodcami nie tylko z A. Lepperem. Jak sam napisales -zadna rzadzaca ekipa nie zdobyla jeszcze powszechnego spolecznego zaufania i uznania, wiec - musimy szukac dalej i pracowac od tak zwanych podstaw, wychowujac mlodziez w innych, wyzszych idealach niz tylko pieniadz i szybkie wzbogacenie sie - co charakteryzuje ludzi o bardzo niespolecznym sposobie myslenia (tzw. "kultura nowoczesna" skrajnie egocentryczna). Mysmy tych ludzi wychowali w Polsce, oni nie spadli z ksiezyca, ani wrog nam ich nie naslal, czyli w naszych dzieciach widac nasze wady. Przyznaje Ci duzo racji co do warcholstwa naszego narodu i wielu jego przywodcow. O "zabory" obawiam sie - to wyglada dzisiaj inaczej - bardziej perfidnie -(odbiera sie srodki produkcji, nie biorac odpowiedzialnosci za narod), a my jestesmy troche jak dzieci - ufni. Popatrz Belial13 i znajdz troche ukojenia w tym - jako narod przetrwalismy 1000 lat. Bylo zle i dobrze, czasami nas nie bylo jako panstwa, wielu knulo przeciw nam, a my jestesmy i bedziemy (razem z naszymi odwiecznymi klopotami -Ha! Ha!) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
podpisany Re: Belial13 - gorzka prawda 30.04.06, 23:19 Potworne co napisales - jednak TAKA JEST I BYLA POLSKA. Problem, ze zle sie widzimy w lustrze i po pieniacku zachwalamy swoje "ZALETY". Zadaje sobie pytanie, czy wogole Polska i jej narod ma jakakolwiek szanse wygrzebac sie z tego PIEPRZNIKA. Wstydze sie za nasze wladze, wyborcow i caly otepialy motloch. Pewnie III wojna Swiatowa jest nam potrzebna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 03:26 dla polski opinia francuskiej prasy nie przedstawia zadnej wartosci.powinni zainteresowac sie swoim muzulmanskim problemem - 10% zaludnienia to terorysci. Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 06:25 Oczywiście,że dla Polski i Polaków istotną opinią jest opinia Watykanu.Nigdy nie byliśmy i nie będziemy ze względu na kołtuństwo związani z Europą. Odpowiedz Link Zgłoś
jg19411 Mam wątpliwości 30.04.06, 03:49 Wprowadzenie stanu wojennego było zbrodnią,ale chyba mniejszym upokorzeniem narodu niż pakt PiS-Samogwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
enor Francuzi zamknijcie wasze falszywe mordy 30.04.06, 07:22 Od powstania tej homo europy wszyscy zbiednieli. A francuzi/ ostatni bolszewicki bastion/ niech sie zamkna i raczej zajma sie rozwiazywaniem swoich problemow, bo jest to dzisiaj najwiekzsy kraj glupoty w europie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa To po co właziłeś do homo-europy? 30.04.06, 07:57 Trzeba było wiać w 2004 na Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Bo to jego ojczyzna tak amo jak moja 30.04.06, 16:20 Europa jest nasza ojczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Żadna sensacja 30.04.06, 07:39 Do populistów trzeba się przyzwyczaić. Brali udział w wielu rządach w Zachodniej Europie i jakoś nic złego się nie stało. Austriacki kanclerz Schussel, mimo kilkuletniej koalicji z partią Haidera jest najpopularniejszym politykiem w kraju. Trzeba tylko trzymać Leppera jak najdalej od gospodarki i spraw zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Populiści odkąd pamiętam nami rządzą 30.04.06, 07:56 ...a już na pewno od ostatnich wyborów. Lepper z nich po prostu za mało cyniczny, mówi, co myśli,i potem ma za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Myślę, że Francuzi 30.04.06, 10:03 którzy swoimi własnymi głosami odrzucili Konstytucję Europejską, stracili okazję, aby siedzieć cicho i nie wypowiadać się o europejskiej integracji. Odpowiedz Link Zgłoś
podpisany Re: Myślę, że Francuzi powinni tylko dawac forse?? 30.04.06, 23:25 leszekzi napisał: > którzy swoimi własnymi głosami odrzucili Konstytucję Europejską, stracili > okazję, aby siedzieć cicho i nie wypowiadać się o europejskiej integracji. Hahahaha. "Siedziec cicho" i dawac forse dla Polakow - marzyciel w z Wacpana! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 07:56 proponuję niech w ramach protestu Francuzi wycofają z Polski swoje supermarkety, mogą też sprzedać akcje TPSA. Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 W Niemczech mowia o Francuzach, 30.04.06, 08:21 ze to aroganckie swinie. To bardzo brzydko. No i ci Francuzi to wypasaja sie przy europejskim korycie. A jak teraz w Polsce odkryli hodowce swin, co zawsze mial porzadek przy korycie i przez to sie dorobil, to nic dziwnego, ze sie boja. Uczcie sie rzadzic od cara GasPutina! Pochwalony i pozdrowiony. Emigrant Odpowiedz Link Zgłoś
eles55 Re: W Niemczech mowia o Francuzach, 30.04.06, 08:44 > A jak teraz w Polsce odkryli hodowce swin, co zawsze mial porzadek przy korycie > i przez to sie dorobil, to nic dziwnego, ze sie boja. Cwileczkę, chwileczkę, jakto się dorobił? Na hodowli świń? Przecież, to właśnie nasz WHŚ (Wzorowy Hodowca Świń) Aaandrjuuuu Leeeppeeeeer powtarzał niemal codziennie, że na wsi nie opłaca się produkować czegokolwiek, więc jak się można doorobić na czymś, co jest nieopłacalne. Albo więc nasz WHŚ bezczelnie kłamał, albo trzeba się dokładnie przyjrzeć żródłom jego majątku, bo jakoś dziwnie szybo się dorobił na nieopłacalnej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek4 Re: W Niemczech mowia o Francuzach, 30.04.06, 23:30 Przecholowales. Moral jest prosty. Dostalismy w dupe od Szwabow i ciagle im lizemy tylki. Moge cie zapewnic, ze takich SWIN jak SZWABY ciezko znalesc podobnych. A ty kochasiu masz tupet bzdurzyc, ze SZzwaby nazywaja Francuzow aroganskimi swiniami. Twoja wypowiedz, jest typowa dla polskiego kundla meradajacego krociutkim ogonem dla FRYCA. Oj, Polaczki, Polaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Kaczyńscy - ofiary własnej rozbrykanej ambicj 30.04.06, 16:21 To prawda. Ale niestety panstwo stalo sie ich zakladnikiem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
lejnamur Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 08:58 jaki populista! jaki populista! cwok , burak , bolszewik o niecnych zamiarach co do losow naszej pieknej ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: Prosze nie zapominac, ze... 30.04.06, 09:08 ze dzisiaj jest niedziela i na Mokotowie u pani Barbary Kaczyńskiej jest zaplanowany obiad rodzinny, w trakcie ktorego dojdzie do dalszych poufnych ustalen miedzy Jarosławem i Lechem. W trakcie spotkania na pewno zostana podjete decyzje co do skoordynowanych dzialan dla dobra Polski, w tym - na pewno zostanie omowiona strategia w temacie - "jak uniknac lepperowskiego świniobicia". Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 09:39 "....brak stabilizacji politycznej od jesieni 2005 r. poważnie uszczuplił popularność partii braci Kaczyńskich, którzy tej broni użyją tylko w ostateczności" - konkluduje "Le Monde". Miałe nadzieję, ze zniszczy, a nie uszczupli Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Francuska dziwka znow marudzi 30.04.06, 10:12 niech Chirac cicho siedzi bo straci kolejna okazje zeby morde na kludke zamknac. Te pacany sa zalosne. Ale coz zrobic jak sie je zaby. Lepper na prezydenta Francji!!! On im pokaze jak to sie baluje w remizie. Beda sie dziwki cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 10:33 Czy kogoś jeszcze dziwi dymisja Mellera. Tego Europie nie da się wytłumaczyć. Nawet Polakom, choć to nie jest w gestii MSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 11:36 Własnie,czemuż tu się dziwić.Za AWSu w Rzeszowie dyrektorem szpitala psychiatrycznego zrobili gościa z zawodu stolarza.Teraz Polska to duzy psychiatryk, więc dlaczego nie może nim rządzić świniopas?Rządzenie to jednak jest względne,wszakże Katolandem nie rządzą ani kaczory ani tego robił nie będzie Endrju,tu rządzą klechy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 "BYLY właściciel hodowli świń"? 30.04.06, 11:56 Jak tak mozna pisac o PRZYSZLYM premierze IV-tej RP??! Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
s.t.garp Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 13:16 Leppera nie znosze ale Francuzi mają nie lepszych populistów w rządzie czy samego prezydenta. Może tylko trochę bardziej obytych i kulturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 30.04.06, 16:40 Do belial13 - przykro mi, ze nie zrozumialam Twoich intencji odrazu, ale z tych paru slow w poscie, na ktory odpowiedzialam nie wynikalo nic wiecej niz to na co zareagowalam. Czyli jedna wielka frustracja i wstyd przed tzw. "swiatem", do ktorego ja z kolei nie mam az tak wielkiej rewerencji). Rzeczywiscie zyje troche na uboczu, ale w ten sposob udaje mi sie unikac wielkiego halasu czasami o nic - spiesze od razu wyjasnic co mam na mysli, - jeden czlowiek w rzadzie, nawet ze swoja partia niewiele zrobi bez spolecznego zezwolenia i jesli sie nie sprawdzi to odpadnie i znajdzie sie na tak zwanym "smietniku historii")- prawda!- to bierze troche czasu, ale tak jest ze wszystkimi politykami i przywodcami nie tylko z A. Lepperem. Jak sam napisales -zadna rzadzaca ekipa nie zdobyla jeszcze powszechnego spolecznego zaufania i uznania, wiec - musimy szukac dalej i pracowac od tak zwanych podstaw, wychowujac mlodziez w innych, wyzszych idealach niz tylko pieniadz i szybkie wzbogacenie sie - co charakteryzuje ludzi o bardzo niespolecznym sposobie myslenia (tzw. "kultura nowoczesna" skrajnie egocentryczna). Mysmy tych ludzi wychowali w Polsce, oni nie spadli z ksiezyca, ani wrog nam ich nie naslal, czyli w naszych dzieciach widac nasze wady. Przyznaje Ci duzo racji co do warcholstwa naszego narodu i wielu jego przywodcow. O "zabory" obawiam sie - to wyglada dzisiaj inaczej - bardziej perfidnie -(odbiera sie srodki produkcji, nie biorac odpowiedzialnosci za narod), a my jestesmy troche jak dzieci - ufni. Popatrz Belial13 i znajdz troche ukojenia w tym - jako narod przetrwalismy 1000 lat. Bylo zle i dobrze, czasami nas nie bylo jako panstwa, wielu knulo przeciw nam, a my jestesmy i bedziemy (razem z naszymi odwiecznymi klopotami -Ha! Ha!) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_l Dobra opinia jest konieczna 30.04.06, 23:16 Jak Kaczyński chce funkcjonować w UE przy tak złej opinii powstającego rządu? Opinia o naszym rządzie ma wielki wpływ na rodzaj decyzji innych rządów, koncernów i ewentualnych inwestorów. Dobrej opinii nie można kupić czy wystrajkować. Odpowiedz Link Zgłoś
hwwd Re: Francuska prasa: Populista w polskim rządzie 01.05.06, 00:06 Co tych żabojadów może to obchodzić,powinni skorzystać z okazji,że mogą być cicho.Banda głupków .Lubią teraz żydów,a wcześniej dobrowolnie i z własnej inicjatywy z terenu tej dumnej francji wysyłali ich na śmierć,do nazistowskich ,niemieckich obozów koncentracyjnych,to dopiero obłuda.Kara spotka ich od ciemiężonych arabów. Odpowiedz Link Zgłoś