hansen 08.06.06, 11:53 Ktokolwiek to uczynił, ma moja wdzięczność. Wściekłych psów sie nie głaszcze, wściekłe psy się eliminuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldbaum teraz ci jeszcze odbilo hansen? :-) 08.06.06, 11:55 Zajmij sie lepiej "mysleniem sobie". W tym jestes naprawde dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: teraz ci jeszcze odbilo hansen? :-) 08.06.06, 11:58 nu, co oznaczaja te usmieszki przy kazdym poscie, drzewiecki? przypominaja mi usmiechy bezwolne na ustach mental retarded... pasuje do ciebie jak ulal... Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert ciekawe ilu cywilow udalo im sie przy okazji zabic 08.06.06, 12:01 w koncu wszyscy muzulmanie to wsciekle psy, nie zasluguja na zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
hansen A nie słyszałem, by był komunikat o jakichś 08.06.06, 12:10 zabitych cywilach... princealbert napisała: > w koncu wszyscy muzulmanie to wsciekle psy, nie zasluguja na zycie... Nie wszyscy. Tylko ci, którzy niwinnym ludziom odrzynają głowy nożami. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert NIE? To przeczytaj 09.06.06, 16:16 Pod gruzami domu zginął Zarkawi, jego zastępca i przewodnik duchowy, szejk Abu Abdul Rahman al-Iraki, oraz pięć innych osób, w tym kobieta i dziecko. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3406410.html Odpowiedz Link Zgłoś
hansen I co z tego? Nie zginął nikt poza kryjówką bandyty 10.06.06, 10:18 princealbert napisała: > Pod gruzami domu zginął Zarkawi, jego zastępca i przewodnik duchowy, szejk Abu > Abdul Rahman al-Iraki, oraz pięć innych osób, w tym kobieta i dziecko. Skoro Zarkawi, wiedząc, że jest celem, nie potrafił zadbać o bezpieczeństwo swojej rodziny i zamiast ukryć ją gdzie indziej, trzymał tę rodzinę w namierzanej kryjówce, to nikt, tylko on, jest winien ich śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Szkoda, że tobie ten CZłOWIEK nie przystawił 08.06.06, 12:01 noża do gardzieli. Inaczej byś wtedy śpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum To by ci sie podobalo hansen, co? 08.06.06, 12:02 Ja tak w ogole widze, ze ty masz bujna wyobraznie. W twojej sytuacji to pewnie dobre... Przynajmniej w ten sposob mozesz kompensowac. Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Nie, nie podobałoby mi się. Ale, wiesz co? 08.06.06, 12:11 Coś ci powiem - tobie by się to też przestało podobać... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Re: Nie, nie podobałoby mi się. Ale, wiesz co? 08.06.06, 13:28 Całe szczęście poszedł sobie z pl.misc.militaria i wylądował na forum gazety. Trzymajcie go tu i nie wypuszczajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie, nie podobałoby mi się. Ale, wiesz co? 08.06.06, 13:36 nu, chomik.... nie badz taki.... nie ma innego forum, zeby go tam stad poslac??? Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Re: Nie, nie podobałoby mi się. Ale, wiesz co? 08.06.06, 14:04 pl.sci.medycyna.choroby-psychiczne ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie, nie podobałoby mi się. Ale, wiesz co? 08.06.06, 14:06 oooo, trafiles dokladnie w 10... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum szukasz jeszcze hansen? 08.06.06, 12:01 To szukaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=43258165&a=43259441 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie szukam, bo wątek znów zniknął. n/t 08.06.06, 12:16 teraz to znikna na smierc... :))) na oslej kroluje... ale ubaw... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Re: Nie szukam, bo wątek znów zniknął. n/t 08.06.06, 12:33 dana33 napisała: > teraz to znikna na smierc... :))) na oslej kroluje... ale ubaw... :))) Na oślej też go już nie ma. Szlag nagły jego trafił. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie szukam, bo wątek znów zniknął. n/t 08.06.06, 12:35 hihihi..... mowie, ze ubaw..... yaa wyrzucil.... kropka przyszla i wrocila na forum.... teraz czyta i potem zadecyduje, czy zostawic, czy ma znow isc na osla... nie moge sie na niczym innym skoncentrowac, takie napiecie.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Acha, "zniknal". Ciekawe, ze mnie nie. 08.06.06, 13:11 Ale moze mamy dwa rozne rodzaje internetu? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=43249817 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Acha, "zniknal". Ciekawe, ze mnie nie. 08.06.06, 13:32 nu, drzewiecki.... nie pracujesz wydajnie i szybko.... sytuacja zmienia sie tutaj w tempie, raz jest, raz nie ma, raz jest czesciowo, teraz juz jest i zostanie, wg kropki. za bardzo koncentrujesz sie na zydach, wiec mozg powoli obumiera od jednostajnosci i zaczyna niesprawny byc.... Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Zabili bladzisyna Zarkawiego i chwała im za t 08.06.06, 18:48 Chwala i czesc ! Dzieki USA za wolnosc i demokracje . Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Zabili bladzisyna Zarkawiego i chwała im za t 08.06.06, 21:00 a na co komu twoja wdziecznosc, brudasie francowaty ... Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Zabili bladzisyna Zarkawiego i chwała im za t 09.06.06, 02:20 jak w tytule , a islamuskom forumowym znowu w poprzek stanelo ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Zabili bladzisyna Zarkawiego i chwała im za t 09.06.06, 02:31 CHWALA IM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
porterhouse Re: Zabili bladzisyna Zarkawiego i chwała im za t 09.06.06, 02:33 > Ktokolwiek to uczynił, ma moja wdzięczność. MOJA TEZ. fatalny dzien dla lewakow - piana im z ust leci. Odpowiedz Link Zgłoś
solphernus Re: Zabili bladzisyna Zarkawiego i chwała im za t 09.06.06, 10:19 Popieram, ale żałuję, że go nie złapali żywcem. Żeby marnie zdechł w celi, w której po kres jego dni karmiliby go wieprzowiną i w której strażniczkami byłyby kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Bialy Dom madrzeje, buszmeny nadal durne 09.06.06, 10:25 Poza grupka buszmenskich burakow malo kto widzi w rzekomym zabiciu produktu propagandy UAA Zarkawiego jakies znaczace wydarzenie, nawet Bialy Dom wyraza sie wsrzemiezliwie, wiedza hamerykany, ze znajdzie sie nastepca Zarkawiego i teksanskie tepaki w mundurach dalej beda dostawac po dupie rowno. Rumsfeld kleka przed rzadem Niemiec i zebrze o szkolenia Bundeswehry dla irakijskich "zonierzy", Rice szczerzy hienie kly do kazdego, a Busio sam jak palec w dupie. A tu buszemskie leppery tryumfuja, jakby im ropa sikla w ogrodku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Bialy Dom madrzeje, buszmeny nadal durne 09.06.06, 13:48 old.european napisał: > malo kto widzi w rzekomym zabiciu produktu > propagandy UAA Zarkawiego jakies znaczace wydarzenie wiedza hamerykany, ze znajdzie sie nastepca Zarkawiego i > teksanskie tepaki w mundurach dalej beda dostawac po dupie rowno. Te, debil, zdecyduj się: produkt propagandy, albo zasłuzony przywódca podziemia. Chyba, że stosujesz arabską logikę. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Bialy Dom madrzeje, buszmeny nadal durne 09.06.06, 14:05 daj mu spokuj....czlowiek w nerwach gada rozne glupoty... A powody do nerwow przeciez ma. tnij kropka! cenzuruj w imie Boze... ja sie nie pogniewam, ja z daleka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
islander5 Teraz kolej na bin Ladena. 09.06.06, 10:31 Młyny Boże mielą wolno, ale skutecznie. Powoli, jednego po drugim szlag trafi, zbrodniarzy, którzy są ohydną plamą na wizerunku islamu. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Teraz kolej na SYNA bin Ladena. :-) 09.06.06, 13:34 Ktory kieruje operacjami al-Kaidy na Bliskim Wschodzie ze swego domu w Iranie. Ciekawe, czy ayatollahy wprowadzaja racjonowanie benzyny podejrzewajac ze jakies 500 funtowki zrzucone na chalupe latorosli Usamy z F-16cie moga, z racji rozrzutu, i jakies pobliskie rafinere pierdyknac? Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Teraz kolej na SYNA bin Ladena. :-) 10.06.06, 17:25 meerkat1 napisał: > Ktory kieruje operacjami al-Kaidy na Bliskim Wschodzie ze swego domu w Iranie. > > Ciekawe, czy ayatollahy wprowadzaja racjonowanie benzyny podejrzewajac ze > jakies 500 funtowki zrzucone na chalupe latorosli Usamy z F-16cie moga, z > racji rozrzutu, i jakies pobliskie rafinere pierdyknac? Czy to sie krystkom i aaka podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Teraz kolej na bin Ladena. 11.06.06, 01:53 islander5 napisał: > Młyny Boże mielą wolno, ale skutecznie. Powoli, jednego po drugim szlag trafi, > zbrodniarzy, którzy są ohydną plamą na wizerunku islamu. a to on ma wizerunek ? Odpowiedz Link Zgłoś
islander5 Re: Teraz kolej na bin Ladena. 11.06.06, 12:37 puls napisał: > islander5 napisał: > > > Młyny Boże mielą wolno, ale skutecznie. Powoli, jednego po drugim szlag > > trafi, zbrodniarzy, którzy są ohydną plamą na wizerunku islamu. > > a to on ma wizerunek ? Wszystko, co istnieje, ma jakiś wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Teraz kolej na bin Ladena. 11.06.06, 19:10 500 kg z gory pomoze mu w dotarciu do raju allaha. Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Re: Teraz kolej na bin Ladena. 11.06.06, 22:15 lechu1 napisała: > 500 kg z gory pomoze mu w dotarciu do raju allaha. A zdecydowanie! Byle tylko celnie trafić. Odpowiedz Link Zgłoś