explicit 09.06.06, 13:27 Nie rozumie powodu dla ktorego ten post wyladowal na "oslej" ,... uklony forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=43294395&a=43294395&wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
explicit Re: Kropka !!! ,... 09.06.06, 14:18 Podejrzewam ze to odruch bezwarunkowy ,... Na widok ciebie :) uklony ============================================================================== czasami sie z toba zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kropka !!! ,... 09.06.06, 15:14 rzeczywiscie... i mnie to przyszlo do glowy. Ciekawe czym sobie zasluzylem? Jestem w zasadzie zacnym czlowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Kropka !!! ,... 09.06.06, 15:30 Obviously !!! Tylko nie wiem dlaczego skojarzylo mi sie to ze scena z filmu "Twins" kiedy to Arnold oznajmia Danny'emu w areszcie , ze sa blizniakami ,... uklony ============================================================================== Jestem w zasadzie zacnym czlowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 13:57 zwiazek tego oslego postu z postem danusi jest oczywisty. Ciekawe co wg dany33 powinno sie zrobic zydowskimi katami palestynczykow? czy bysmy mieli na forum takie same posty jak te o zarkawim? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 14:01 Apropos zakawi, serdeczne wyrazy wspolczocia... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 14:04 Sugerujac, ze sympatyzuje z zarkawim, KLAMIESZ. ot, takie wasze syjonistyczne metody :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 14:10 Trzeba sie bylo upewnic zanim zaczales mnie oczerniac, syjonisto. ot, wasze syjonistyczne metody. Nigdy nie gracie czysto. bywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 14:13 Gdzie lecisz robaczku? Jeszcze nie odpowiedziales na proste pytanie(ty nie umiesz odpowiadac na proste pytania?). No wiec zal ci tego bandyty, czy nie zal? I nie kombinuj za dlugo, bo pytanie jest zaprawde latwiutkie... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 15:36 z_daleka napisał: > Gdzie lecisz robaczku? Jeszcze nie odpowiedziales na proste pytanie(ty nie > umiesz odpowiadac na proste pytania?). No wiec zal ci tego bandyty, czy nie zal > ? > I nie kombinuj za dlugo, bo pytanie jest zaprawde latwiutkie... to pewnie za ciezkie dla ciebie,a jesli chodzi o bandytow popatrz kolo siebie,bo jest tam ich pelno. tu odpowiedz na pytanie komu kogo zal i kto jeszcze nie stoczyl sie na dno zboczonej nienawisci jak twoi kolesie i kolezaneczki. dobrze o tym pamietac,bo czlowiek moze wierzyc,ze humanizm jeszcze u kogos istnieje. MICHAEL BERG: Well, my reaction is I'm sorry whenever any human being dies. Zarqawi is a human being. He has a family who are reacting just as my family reacted when Nick was killed, and I feel bad for that. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 15:56 Nie mam do ciebie pretensji turkaweczko, ze nie rozumiesz o czym mowa. Ty przeciez z reguly niczego nie rozumiesz... A tak miedzy nami, zal ci tego Zarkawi? Bo przecie choc bandyta przedni...chodzil na dwoch nogach...a wiec czlowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 18:28 z_daleka napisał: > Nie mam do ciebie pretensji turkaweczko, ze nie rozumiesz o czym mowa. Ty > przeciez z reguly niczego nie rozumiesz... A tak miedzy nami, zal ci tego > Zarkawi? Bo przecie choc bandyta przedni...chodzil na dwoch nogach...a wiec > czlowiek... ja tez nie mam pretensji do ciebie przyciasny trykociku,bo wiadomo ty skrecasz w lewo a ja w prawo. z tego co widac to raczej ty nie zalapujesz sie na proste teksty i nigdy nie dajesz spojnej i jasnej odpowiedzi,bo tak was szkola w sztabie. jesli chodzi o ksiazke zyczen i zazalen, to juz pare KUKULEK na forum probowalo ganiac za ludzmi z dlugopisem i kartka,a ja wam mowie mile ptaszki zacznijcie od siebie,ja nie mam ochoty podpisywac listy obecnosci,ktora potem jest skrzetnie przez waszych oszolomow archizowana i przezuwana ad nauseam na spotkaniach sztabowych z trzonem intelegincji ala mis z okienka. a tak miedzy nami,jak zielen pod murkiem rosnie,czy za duzo cienia? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 18:41 z_daleka napisał: > A tak miedzy nami, zal ci tego > Zarkawi? Bo przecie choc bandyta przedni...chodzil na dwoch nogach...a wiec > czlowiek... a tak miedzy nami bohaterze zal ci tych dzieci,to przeciez mogli byc potencjalni bandyci,czy masz je...... serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3406948.html Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 18:58 Mimo wszystko, dzieci mi zal...tych na plazy w gazie tez. Zarkawi mi mie zal...A tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 19:01 z_daleka napisał: > Mimo wszystko, dzieci mi zal...tych na plazy w gazie tez. Zarkawi mi mie zal... > A > tobie? mnie nie rajcuje zadna smierc,ani polityka wojny.nikt oprocz zboczencow na niej nie zyskuje a bilans zykow i strat zwykle jest na niekorzysc zyskow. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Kropka !!! ,... 09.06.06, 21:50 Zarkawiego zabili Jankesi, Szarona pokarał Najwyższy Odpowiedz Link Zgłoś