Dodaj do ulubionych

Kropka !!! ,...

09.06.06, 13:27
Nie rozumie powodu dla ktorego ten post wyladowal na "oslej" ,...

uklony

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=43294395&a=43294395&wv.x=1
Obserwuj wątek
    • z_daleka Re: Kropka !!! ,... 09.06.06, 13:28
      czasami sie z toba zgadzam...
      • explicit Re: Kropka !!! ,... 09.06.06, 14:18
        Podejrzewam ze to odruch bezwarunkowy ,... Na widok ciebie :)

uklony

==============================================================================

czasami sie z toba zgadzam...
        • z_daleka Re: Kropka !!! ,... 09.06.06, 15:14
          rzeczywiscie... i mnie to przyszlo do glowy. Ciekawe czym sobie zasluzylem?
          Jestem w zasadzie zacnym czlowiekiem...
          • explicit Re: Kropka !!! ,... 09.06.06, 15:30
            Obviously !!! Tylko nie wiem dlaczego skojarzylo mi sie to ze scena z filmu
            "Twins" kiedy to Arnold oznajmia Danny'emu w areszcie , ze sa blizniakami ,...

uklony

==============================================================================

Jestem w zasadzie zacnym czlowiekiem...

• mirmilek no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 13:57
      zwiazek tego oslego postu z postem danusi jest oczywisty.

Ciekawe co wg dany33 powinno sie zrobic zydowskimi katami palestynczykow? czy
      bysmy mieli na forum takie same posty jak te o zarkawim?
      • z_daleka Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 14:01
        Apropos zakawi, serdeczne wyrazy wspolczocia...
        • mirmilek Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 14:04
          Sugerujac, ze sympatyzuje z zarkawim, KLAMIESZ.

ot, takie wasze syjonistyczne metody :)
          • z_daleka Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 14:08
            Nie zal ci go mirmilku?
            • mirmilek Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 14:10
              Trzeba sie bylo upewnic zanim zaczales mnie oczerniac, syjonisto.

ot, wasze syjonistyczne metody. Nigdy nie gracie czysto.

bywaj.
              • z_daleka Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 14:13
                Gdzie lecisz robaczku? Jeszcze nie odpowiedziales na proste pytanie(ty nie
                umiesz odpowiadac na proste pytania?). No wiec zal ci tego bandyty, czy nie zal?
                I nie kombinuj za dlugo, bo pytanie jest zaprawde latwiutkie...
                • i-love-2-bike Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 15:36
                  z_daleka napisał:

> Gdzie lecisz robaczku? Jeszcze nie odpowiedziales na proste pytanie(ty nie
                  > umiesz odpowiadac na proste pytania?). No wiec zal ci tego bandyty, czy nie zal
                  > ?
                  > I nie kombinuj za dlugo, bo pytanie jest zaprawde latwiutkie...

to pewnie za ciezkie dla ciebie,a jesli chodzi o bandytow popatrz kolo siebie,bo
                  jest tam ich pelno. tu odpowiedz na pytanie komu kogo zal i kto jeszcze nie
                  stoczyl sie na dno zboczonej nienawisci jak twoi kolesie i kolezaneczki. dobrze
                  o tym pamietac,bo czlowiek moze wierzyc,ze humanizm jeszcze u kogos istnieje.

MICHAEL BERG: Well, my reaction is I'm sorry whenever any human being dies.
                  Zarqawi is a human being. He has a family who are reacting just as my family
                  reacted when Nick was killed, and I feel bad for that.
                  • z_daleka Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 15:56
                    Nie mam do ciebie pretensji turkaweczko, ze nie rozumiesz o czym mowa. Ty
                    przeciez z reguly niczego nie rozumiesz... A tak miedzy nami, zal ci tego
                    Zarkawi? Bo przecie choc bandyta przedni...chodzil na dwoch nogach...a wiec
                    czlowiek...
                    • i-love-2-bike Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 18:28
                      z_daleka napisał:

> Nie mam do ciebie pretensji turkaweczko, ze nie rozumiesz o czym mowa. Ty
                      > przeciez z reguly niczego nie rozumiesz... A tak miedzy nami, zal ci tego
                      > Zarkawi? Bo przecie choc bandyta przedni...chodzil na dwoch nogach...a wiec
                      > czlowiek...

ja tez nie mam pretensji do ciebie przyciasny trykociku,bo wiadomo ty skrecasz w
                      lewo a ja w prawo. z tego co widac to raczej ty nie zalapujesz sie na proste
                      teksty i nigdy nie dajesz spojnej i jasnej odpowiedzi,bo tak was szkola w
                      sztabie. jesli chodzi o ksiazke zyczen i zazalen, to juz pare KUKULEK na forum
                      probowalo ganiac za ludzmi z dlugopisem i kartka,a ja wam mowie mile ptaszki
                      zacznijcie od siebie,ja nie mam ochoty podpisywac listy obecnosci,ktora potem
                      jest skrzetnie przez waszych oszolomow archizowana i przezuwana ad nauseam na
                      spotkaniach sztabowych z trzonem intelegincji ala mis z okienka. a tak miedzy
                      nami,jak zielen pod murkiem rosnie,czy za duzo cienia?
                    • i-love-2-bike Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 18:41
                      z_daleka napisał:

> A tak miedzy nami, zal ci tego
                      > Zarkawi? Bo przecie choc bandyta przedni...chodzil na dwoch nogach...a wiec
                      > czlowiek...

a tak miedzy nami bohaterze zal ci tych dzieci,to przeciez mogli byc potencjalni
                      bandyci,czy masz je......

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3406948.html
                      • z_daleka Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 18:58
                        Mimo wszystko, dzieci mi zal...tych na plazy w gazie tez. Zarkawi mi mie zal...A
                        tobie?
                        • i-love-2-bike Re: no, ciekawe, ciekawe... 09.06.06, 19:01
                          z_daleka napisał:

> Mimo wszystko, dzieci mi zal...tych na plazy w gazie tez. Zarkawi mi mie zal...
                          > A
                          > tobie?

mnie nie rajcuje zadna smierc,ani polityka wojny.nikt oprocz zboczencow na niej
                          nie zyskuje a bilans zykow i strat zwykle jest na niekorzysc zyskow.
    • yann17 Re: Kropka !!! ,... 09.06.06, 21:50
      Zarkawiego zabili Jankesi, Szarona pokarał Najwyższy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka