Gość: yan IP: *.utc.com 29.01.03, 18:01 takich Zyrinowskich jest setki na tym forum... :-))) Nie trzeba szukac deleko.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lysy Re: Rosja. Żyrinowski do prezydenta Busha IP: 207.181.167.* 29.01.03, 19:00 No popatrzcie kto jest waszym sojusznikiem modni-gniewni- antyamerykanscy !!!,sam Wolodia Zyrinowski !! Co za znakomitoscc !!. Juz widze jak Dubya sra ze strachu przed nim i 'niezwyciezona' armia iracka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Rosja. Żyrinowski do prezydenta Busha IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.01.03, 20:09 Myślę, że nie chodzi tu o poglądy Żyrinowskiego, ale o "kwiecisty" sposób jego wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Rosja. Żyrinowski do prezydenta Busha IP: 207.181.167.* 29.01.03, 20:53 Jego mozg jest chyba rownie 'kwiecisty' jak jezyk i gardlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysowieticus Re: Rosja. Żyrinowski do prezydenta Busha IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.03, 23:03 niezla farsa! Zyrynowski i Lepper z tej samej beczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaclyn Re: Rosja. Żyrinowski do prezydenta Busha IP: *.kjj.estpak.ee 30.01.03, 10:24 anty..., teraz wiem kogo mi przypominales :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysowieticus Re: Rosja. Żyrinowski do prezydenta Busha IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.03, 00:04 UWOLNIC RYBY Z PUSZEK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamniedam Re: Rosja. Żyrinowski do prezydenta Busha 30.01.03, 02:34 Gość portalu: Lysy napisał(a): > Jego mozg jest chyba rownie 'kwiecisty' jak jezyk i gardlo :) A ty sie od nioego tych glupot uczysz , cymbale, przechrzczony antysovietikutasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Busz z czarujacym wasikiem IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.03, 01:37 Ty mi tu Wauodia nie rezonuj. Nie wiesz, ze jak wymyslilismy burze ogniowa to od tamtej pory nasz ulubiony przysmak hamburgery sa. My nie dzikie, my nie krwi pragniemy, tylko chrupiacych arabiatek prosto z napalmu, sam bedziesz z roskosza potem i ze smakiem arabery w muslimskim sosie wpier... . Myslisz, ze ja to tak dlugo moge bez wojny wytrzymac, co to ja jakis taki prezydent bede, zeby nawet jedna zakutana arabuska przezemnie nie ryczala, zebym byl od taty gorszy. Nu pastrieliajem i uwidim. ---------------------------------- A ja juz myslalem, ze ten zyrynowski to dawno sie zapil na smierc, a on wiecznie zywy, nie tylko na tym forum ale i w bagdadzie. Nastepny raz to ci, zyryn, po rusku odpisze, tylko nie migaj sie i daj sie na tego prezydenta wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: Rosja. Żyrinowski do prezydenta Busha IP: proxy / *.vc.shawcable.net 30.01.03, 03:36 O dziwo niektore spostrzezenia sa trafne, nie liczac wulgaryzmow. Chyba to jest pierwszy zyd co nie lubi Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka POCZUCIE HUMORU FACET MA! IP: *.nv.nv.cox.net 30.01.03, 05:49 nie mozna mu tego odmowic. Odpowiedz Link Zgłoś
terra0 Żyrinowski na żywo 30.01.03, 10:43 Dla chętnych to pooglądać na żywo. strona newsru proponuje: www.newsru.com/russia/28Jan2003/perl.html pod tytułem z prawej strony są dwie ikonki tv-kamery z liczbami 28 (28K) oraz 56 (56K). Jeżeli je nacisnąć - to można zobaczyć to w oryginale... Zresztą gdy ktoś parodiuje Żyrinowskiego, to jeszcze lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysowieticus Re: Żyrinowski na żywo IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.03, 12:05 takich oszolomow wszedzie pelno w Polsce tez! Alez on brzydki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeczen Re: Żyrinowski na żywo IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 30.01.03, 18:40 Nawet ja jestem zdziwiony.Zeby wiceszef Dumy Rosyjskiej tak sie wyrazal.Chyba pobil rekord Guinnessa. Odpowiedz Link Zgłoś
terra0 Re: Żyrinowski na żywo 30.01.03, 21:08 Nie wiem, jak z Ginesem, ale chyba to przemówienie będzie jednym z samych "najweselszych". Ja sam już kilka razy oglądałem - nawet do teatru nie trzeba chodzić... Zresztą miesiąc temu oglądałem koncert po Rosyjskiej TV parodisty M. Gałkina, który zrobił parodię na Żyrinowskiego (myślę, że sporo rosjan to samo oglądało), najciekawsza chwila była gdy na scenie pojawił się sam Żyrinowski (wściekły) i zaczął "obiecywać" Gałkinu tym, że wyśle go do wojska, jeżeli nie przestanie go naśladować... Tamto przemówienie Ż. też było fajne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Żyrinowski na żywo IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.01.03, 21:12 A mnie to niestety nie dziwi. Podobnie jak Rosjan. Przyzwyczaić można się jak widać do wszystkiego. Tylko patrzeć jak blokady sejmu będziemy traktować jako zwyczajny element krajobrazu. Odpowiedz Link Zgłoś