stary_z_lichenia 05.07.06, 17:14 Nie skladaj uklonow bo grzbiet od tego boli . Ja tego nie robilem i nie robie dzieki tymu mom jak to mowili moje swiekry :rychtige postawe , przedewszystkim moralna ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujcio44 Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:19 Gratuluję, stary. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3457542.html Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:21 wujcio44 napisał: > Gratuluję, stary. > serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3457542.html Ja jestem z Lichenia , ale ja nie ten od tych ... no .... jak im tam czarnych . Kase robi sie przez uczciwa prace , jezeli sie chce naturalnie . Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:24 stary_z_lichenia napisał: > Ja jestem z Lichenia , ale ja nie ten od tych ... no .... jak im tam > czarnych . Nie bądź taki rasista. Murzyn też człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:34 wujcio44 napisał: > stary_z_lichenia napisał: > > Ja jestem z Lichenia , ale ja nie ten od tych ... no .... jak im tam > > czarnych . > > Nie bądź taki rasista. Murzyn też człowiek. No masz racje , moze dam kiedys na tace . Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:43 > No masz racje , moze dam kiedys na tace . wymieta piecdziesiatke z gen Walterem, kregi zblizone do Kurii twierdza,ze po tym wlasnie poznaja ze jakis byly UB-ek , ewentualnie Zyd znowu Kosciol nawiedzil.( wystarczy staranna analiza zawartosci tacy) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:23 uparte te zydy jak niejaki Swierczewski nick Walter. Za komuny cwiartke mozna bylo za niego kupic. Mowili do niego :"schyl sie, uklon lub kucnij, stary pijanico, kassam nadlatuje " a on nic i dal sie swojemu KBW ustrzelic jak byle gnojek. Ale,ze nie zdazyl wytrzezwiec, przynajmniej mial lekka smierc Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:26 krystian71 napisała: > uparte te zydy jak niejaki Swierczewski nick Walter. > Za komuny cwiartke mozna bylo za niego kupic. > Mowili do niego :"schyl sie, uklon lub kucnij, stary pijanico, kassam > nadlatuje " a on nic i dal sie swojemu KBW ustrzelic jak byle gnojek. > Ale,ze nie zdazyl wytrzezwiec, przynajmniej mial lekka smierc Megakretynie , jak narazie ty dajesz sie ostrzeliwac z kazdej strony . gdyby to byla prawdziwa wojna np. z germancami bylbys juz Volksdeutschem . Klamco wredny !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:34 a czemus sie tak zdenerwowal, ten agent KGB , to ktos z rodziny, czy moze raczej zamroziles aktywa w uzywanych zielonych piecdziesiatkach z fotografia gen.Waltera a teraz nawet nie pamietasz,gdzie te banke zakopales? Tak czy siak tragedia,ale wyjscie z sytuacji sie zawsze znajdzie, Jest w New Yorku taki prawnik ( ma swira w oczach , po tym go poznasz) , on sie kazdej sprawy podejmie, jak odkopiesz wreszcie te banke sprobuje wyprocesowac dla ciebie tyle cwiartek , co w niej bylo papierkow Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:40 krystian71 napisała: > a czemus sie tak zdenerwowal, ten agent KGB , to ktos z rodziny, czy moze > raczej zamroziles aktywa w uzywanych zielonych piecdziesiatkach z fotografia > gen.Waltera a teraz nawet nie pamietasz,gdzie te banke zakopales? Glupis krystek i klamca . Postawilem w DAX na Scheringa i sie nie zawiodlem , dzieki Bayer AG. A NYIndex postawilem na Mital i Valourec . > Tak czy siak tragedia,ale wyjscie z sytuacji sie zawsze znajdzie, > Jest w New Yorku taki prawnik ( ma swira w oczach , po tym go poznasz) , on sie > > kazdej sprawy podejmie, jak odkopiesz wreszcie te banke sprobuje wyprocesowac > dla ciebie tyle cwiartek , co w niej bylo papierkow Tos ty bolszewik cala geba . Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:53 bolszewiki to Michniki oni by z ciebie te banke po mleku z zawartoscia z trzewiami wydarli i ze spiewem na ustach "miliony rak, a serce bije jedno"( wyobrazasz sobie o jakich mutantach Michnik z Kuroniem w Czerwonym Harcerstwie spiewal???? gdy gospodarstwa rolne, takze te na Kujawach nawiedzali ,by cos zasekwestrowac, albo jakiegos koguta za darmoche skrecic? To musialy byc fajne imprezy, jeszcze pamietasz? W obejscie zajezdza ciezarowka, wysypuje sie cala druzyna pejsiastych i dawaj rozprowac pierzyny i grzebac patykiem w oborniku, czy kmiotek tam czegos nie ukryl przed obowiazkowymi dostawami. W Licheniu wasza pamiec jest ciagle zywa Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:28 jak bedziesz karmil te antosie to nie rozmawiam z toba wiecej,juz wyjezdzaj z tego psychicznego oddzialu zamknietego,niech podziwia przed lustrem swe liche podrobki. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:32 i-love-2-bike napisała: > jak bedziesz karmil te antosie to nie rozmawiam z toba wiecej,juz wyjezdzaj z > tego psychicznego oddzialu zamknietego,niech podziwia przed lustrem swe liche > podrobki. Cienko , cienko kolezanko z toba , lustrze jak siem nie mylem pisali inni , wiync wytenz swoj ten .. no ... umysl . Wymysl cos swojego , a nie ino SB-ckie odzywki . Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:35 a ja go lubie, jego glupota dowartosciowuje nawet z dalekiego :))) I co mi zrobisz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:37 krystian71 napisała: > a ja go lubie, jego glupota dowartosciowuje nawet z dalekiego :))) > I co mi zrobisz :)))) kopne w d...,zobaczysz;) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:54 ale tylko popatrz jak od razu traci fason i wymieka jak welur p_b :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:44 wiesz, nawet .. sie dL DLA pedalow, aby flacha byla-- Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:37 Heheh , wyobraz sobie ze ja olewam co ty robisz , czy robiles ,... squat ============================================================================== Ja tego nie robilem i nie robie dzieki tymu mom jak to mowili moje swiekry :rychtige postawe , przedewszystkim moralna ! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: kolego Explicit .... 05.07.06, 17:43 explicit napisał: > Heheh , wyobraz sobie ze ja olewam co ty robisz , czy robiles ,... > > squat Jak sam zauwazyles tego nierobilem i nierobie . Ty piszesz : UKLONY . No ale podoba mi sie zes chlop z jajcem i dles odpowiedz . Bez uklonow stary_z_lichenia . > ============================================================================== > > Ja tego nie robilem i nie robie dzieki tymu mom jak to mowili moje > swiekry :rychtige postawe , przedewszystkim moralna ! Odpowiedz Link Zgłoś
voloderos Re: kolego Explicit .... 06.07.06, 17:27 zamiast ukłonów, walisz łepetyną w mur płaczu: Odpowiedz Link Zgłoś