Dodaj do ulubionych

ISLAM TO FASZYZM!

IP: 10.131.129.* 30.10.01, 00:02
Islam jak faszyzm chce mordowac innych...

Islam jak faszyzm usprawiedliwia swoje zbrodnie frustracjami społecznymi i rzekomš biedš...

Islam traktuje kobiety jak faszyzm żydów...

Islam jak faszyzm chce siłš zapanowac nad �wiatem...

Islam jak faszyzm chce, aby wszyscy my�leli jednakowo...

Islam jak faszyzm chce, aby wszyscy wierzyli tak samo w słowa wielkiego wodza: tu Hitler, tam Mahomet - a to jedno i to samo...
Obserwuj wątek
    • quickly Do autora tematu. 30.10.01, 01:02
      Czy wiesz, ze publiczne sianie nienawisci na podlozu religijnym/rasowym jest
      obecnie rzecza karalna!!!
      Wlasnie zamierzam wyslac oficialny protest do redakcji "Gazety Wyborczj", na
      ktory to protest redakcja musi zareagowac.
      O ile mieszkasz w USA, a na to wyglada, po sprawdzeniu twojego adresu za sianie
      nienawisci rasowej na internecie, zajma sie toba specjalne stanowe sluzby
      wlasnie do tego celu przeznaczone.
      Podobne wypadeki mialy juz miejsce.
      • Gość: Ha! Re: Do autora tematu. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 30.10.01, 02:11

W USA nawet "hate speach" jest chroniony przez konstytucje.
        Inaczej nie byloby ku-klux-klanu. Myslisz ze sluzby specjalne
        nie maja nic lepszego do roboty?

quickly napisa?(a):

> Czy wiesz, ze publiczne sianie nienawisci na podlozu religijnym/rasowym jest
        > obecnie rzecza karalna!!!
        > Wlasnie zamierzam wyslac oficialny protest do redakcji "Gazety Wyborczj", na
        > ktory to protest redakcja musi zareagowac.
        > O ile mieszkasz w USA, a na to wyglada, po sprawdzeniu twojego adresu za sianie
        >
        > nienawisci rasowej na internecie, zajma sie toba specjalne stanowe sluzby
        > wlasnie do tego celu przeznaczone.
        > Podobne wypadeki mialy juz miejsce.

• quickly Re: Do autora tematu. 30.10.01, 02:25
          Z tego co wiem kogucik Busz (o przepraszam dzisiaj jestem pro-amerykanski)tz.
          pan prezydent Busz podpisal jakas ciekawa ustawe ograniczajaca swobody
          obywatelskie i nadajaca uprawnienia roznym tajnym i nietajnym sluzbom.

A tak poza tym twoj nik "Ha!", drogi przyjacielu, czy on oznacza: H-itler + a-
          dolf + palka??
          • Gość: Gatsby Re: Do autora tematu. IP: *.cvx40-bradley.dialup.earthlink.net 30.10.01, 05:46
            Quickly, na poczatku myslalem ze miales odruch szlachetnosci.
            Teraz atakujesz zupelnie przyzwoita odpowiedz epitetami hitlerowskimi.
            Mam nadzieje ze zajma sie toba specjalne sluzby...

quickly napisał(a):

> Z tego co wiem kogucik Busz (o przepraszam dzisiaj jestem pro-amerykanski)tz.
            > pan prezydent Busz podpisal jakas ciekawa ustawe ograniczajaca swobody
            > obywatelskie i nadajaca uprawnienia roznym tajnym i nietajnym sluzbom.
            >
            > A tak poza tym twoj nik "Ha!", drogi przyjacielu, czy on oznacza: H-itler + a-
            > dolf + palka??

• quickly Dla Gatsby 30.10.01, 06:07
              Wiem, ze nie uwierzysz, ale ja sam jestem w sluzbach specjalnych.
              • Gość: HA! Re: Dla Gatsby IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 30.10.01, 21:02
                Musisz byc jednym z najgorszych agentow ktory:

(1) ujawnia ze jest agentem
                (2) ocenia ludzi na podstawie nic'kow
                (to jest tak jak znalezc terroryste na podstawie podobienstwa
                do Araba). Ktokolwiek dal ci prace powinien to przemyslec.

quickly napisa?(a):

> Wiem, ze nie uwierzysz, ale ja sam jestem w sluzbach specjalnych.

• Gość: KL Re: Do autora tematu. IP: *.ge51.honeywell.de 30.10.01, 09:46
        Drogi quickly,

nie rozumie co masz na celu- Islam taki jak go widzimy w praktyce w Afganistanie
        to jest faszyzm- ja widze bardzo duzo podobienstwa miedzy bin Laden i Hitlerem (
        i innym juz tez to wpadlo w oko). Obydwom brak minimum tolerancji dla wiary i
        pogladow innych ludzi. Hitler mordowal zydow- obojetnie jacy byli i kim byli-
        wystarczylo ze ZYD i wyrok smierci byl gotowy mord ze wzgledow na wiare- Islam
        chce wymordowac albo "nawrocic" wszystkich NIEWIERZACYCH (nie wierzacych w inna
        wiare) na wiare w Mohameta- a kto sie nie nawroci ten bedzie zamordowany = mord
        za wiare. Hitler chcial byc wladca calego swiata islamisci chca i daza do tego
        samego- ichniej "wiary" na calym swiecie- wytlumacz mi roznice miedzy islamem i
        faszyzmem bo dla mnie Islam=Faszyzm - bez zadnej watpliwosci.
        Czy nie lepiej nazwac niebezpieczenstwo (prawde) po imieniu i zrobic cos
        przeciwko temu a nie mowic "tak mowic nie wolno".
        Pozdrawiam
        KL
        • quickly Do KL 30.10.01, 10:09
          Szkoda mi ciebie, moj drogi przyjacielu.
          Mysle ze utarles sobie dla wlasnego uzytku pewien stereotyp na temat islamu,
          jego kultury i wierzen.

Napewno, pomogly ci w tym wypowiedzi pewnych rasistowskich osobnikow
          grasujacych na tym forum, jak i relacje telewizyjne, zwlaszcza te pokazujace
          Palestyne, Irak czy Afganistan.

Pomysl, czy komus na tym nie zalezy, zeby taki ktos jak ty, myslal wlasnie w
          ten sposob a nie inny?

Gdzie widziales na wlasne oczy, czy doswiadczyles muzulmanskiego terroru?
          Napisz mi szczerze!
          Uderzyl cie kiedys jakis brodaty "islamista"? Wyzwal cie na ulicy?
          Porozmawiales w swoim zyciu chociaz z jednym z nich? Zaprosiles jednego z nich
          na obiad? Mozesz mi wierzyc, wiekszosc napewno zaprosilaby ciebie w rewanzu (w
          odroznieniu od wielu innych nacji/grup religijnych)! Nie obawiaj sie, oni nie
          gryza! Podaj reke jak czlowiek, to potraktuja cie jak czlowieka!

Osobiscie uwielbiam grac w szachy. Czesto gram z roznymi ludzmi. Musze
          przyznac, ze nie raz dolozyli mi (w szachy), lub na odwrot, ale nigdy nie
          slyszalem z ich ust przeklenstwa, czego nie mozna powiedziec na przyklad o mnie.

Tylko, odpisujac mi, nie zastawiaj sie trupami z WTC. Ekstremistow nigdzie nie
          brakuje i brakowac nie bedzie. (Tak jak np. teraz w Afganistanie.) Zycze ci,
          przyjacielu, troche rozsadku, a nie biernego pochlaniania papki z CNN lub
          innych amerykanskich propagandowek.
          • Gość: KL Re: Do KL IP: *.ge51.honeywell.de 30.10.01, 11:59
            Drogi quickly,

dlaczego masz w sobie tyle agresji???

> Mysle ze utarles sobie dla wlasnego uzytku pewien stereotyp na temat islamu,
            > jego kultury i wierzen.
            Niestety jeszcze nie- wlasnie ucieram i to co widze oj oj oj wcale mi sie nie
            podoba. Zreszta na temat afrykanczykow i ich religii tez jeszcze zdania nie mam
            (jest duzo narodow i wiar na swiecie).

> Napewno, pomogly ci w tym wypowiedzi pewnych rasistowskich osobnikow
            > grasujacych na tym forum, jak i relacje telewizyjne, zwlaszcza te pokazujace
            > Palestyne, Irak czy Afganistan.
            Masz racje- swoja opinie o islamie tworze na podstawie radia telewizji i
            wypowiedzi ludzi z islamu jak i opinii publicznej o islamie.

> Gdzie widziales na wlasne oczy, czy doswiadczyles muzulmanskiego terroru?
            > Napisz mi szczerze!
            Widzisz jeszcze nikt mnie nie zabil ale w telewizorze WTC widzialam - okropne! Co
            dotyczy muzulmanskiego terroru to musze sie przyznac ze duze sklepy omijam- nie
            dlatego ze ich nie lubie tylko bo sie boje, tak samo listow chetnie nie otwieram-
            czy tzn ze doswiadczylam muzulmanskiego terroru nie wiem- odpowiedz sam sobie.

> Uderzyl cie kiedys jakis brodaty "islamista"? Wyzwal cie na ulicy?
            Nie ale ja tez zadnego nie uderzylam. A Ciebie juz ktos pobil? (Ale jak mnie
            zabije to bedzie za pozno- wyobraz sobie ze ja chodze do kosciola i nie wiem czy
            tam juz jakas mala slodka bombka lezy czy tylko jakis mily kulorzutek nas tam
            nastepnym razem odwiedzi)

> Porozmawiales w swoim zyciu chociaz z jednym z nich?
            Z wieloma (busines)
            Zaprosiles jednego z nich na obiad?
            Nie - oni mnie zapraszaja (just busines)

Nie obawiaj sie, oni nie
            > gryza! Podaj reke jak czlowiek, to potraktuja cie jak czlowieka!
            Oni mnie nie gryza, ja ich nie gryze ale widzisz tu jest problem bo ja sie ich
            boje- nie jednostki ale przewagi. W wielu miejscach czytalam ze islam chce zalac
            i zniewolic caly swiat. Ze chce przemoca zmusic wszystkich ludzi do przejscia na
            islam -niektorzy powoluja sie ze to pisze w koranie. Extremisci podaja ze caly
            swiat "nawroca" na islam i ze wojna ktora prowadzi to wojna wiar- to nawet tez
            ktos w internecie napisal. Fakty pokazuja ze muslimy zabijaja chrzescijan i zydow-
            tylko ze wzgledu na wiare i widzisz - dlatego sie boje teraz a nie jak juz mnie
            zabija. Jak widze co sie dzieje w swiecie w ilu miejscach muzlimy atakuja
            innowiercow TEGO SIE BOJE- juz teraz nie po smierci. Terror ktory zostal
            wyniesiony w swiat przynosi obfite owoce.

> Tylko, odpisujac mi, nie zastawiaj sie trupami z WTC. Ekstremistow nigdzie nie
            brakuje i brakowac nie bedzie.
            Zmarli w WTC sa FAKTEM a nie zaslonkom - wyrazaj sie o nich z szacunkiem to nie
            trupy tak samo jak w Afganistanie czy Pakistanie to tez nie sa trupy tylko
            zmarli! Jezeli islam potepia WTC i inne "wyskoczki" ektremistow to jak muslimy to
            otwarcie napisza to im tylko pomoze. Co prawda -nie przeczytalam wszystkich
            postow.
            Wiesz gdzie jest moj wlasciwy problem- w tym miejscu ze to co widze mi sie nie
            podoba i nie wiem gdzie jest granica miedzy islamem i ekstremistami i dopoki mi
            jej nie pokazesz (Ty albo inny z Twoich/naszych brodatych arabskich kumpli) tak
            dlugo problem miala bede i moze w koncu wyrobie sobie wypaczone zdanie o islamie
            na razie jestem na drodze by wierzyc ze islam=faszyzm=terror. Pokaz mi granice
            miedzy terrorem i islamem. Ktore z czynow terrorystow potepiasz a ktore nie.
            Wyraz sie jasno!

> przyjacielu, troche rozsadku, a nie biernego pochlaniania papki z CNN lub
            > innych amerykanskich propagandowek.
            dziekuje ale papke z CNN polykala bede jak dlugo wydaje mi sie byc logiczna.
            Chcialabym tez polykac arabska papke (mniam mniam) co dla mnie jest bardzo wazne -
            chce jesc papke ze wszystkich miseczek (z prawej i lewej strony) ale nie mam
            adresu internet od arabskich dawcow papek (gazet)-mozesz mi pomoc nie mowie po
            arabsku ale angielski znam od dziecka.

Wiesz gdzie jest problem- jak my zalimy sie na czyny ektremistow to wy islamisci
            czujecie sie przez nas atakowani i staracie sie ich bronic (moze to i nasza wina
            moze mamy po WTC zbyt duzo strachu, emocji i agresji w sobie ale moze wina
            ekstremistow bo oni te agresje stworzyli- nie wiem). Nie myslisz ze wiele byloby
            inaczej gdybyscie powiedzieli- "jestem arabem i potepiam WTC i strzelanine w
            kosciele i,.... ale to jest sprzeczne z islamem" w tym momencie wiedzielibysmy ze
            to nie ISLAM tylko grupa IDIOTOW chce swiat wymordowac i nie wrzucalibysmy was do
            jednego worka z extremistami. Ekstremisci mowia ze to co robia to nakazuje islam
            wiec dla mnie Islam=ekstremisci=terror=mord=niewolnictwo=.... Jak nie pokazesz mi
            granic i nie powiesz to jest islam a to ekstremisci to zdania nie zmienie-
            zastanow sie nad tym sloneczko.
            KL

• nossos To chyba siebie masz na mysli Quickly 22.03.02, 03:17
        bo od ciebie pochodzi wiele tych glupawych antysemickich watkow.
      • nossos Arabowie zabijaja Arabow 22.03.02, 03:18
        - Nawet nie oddali mi jego ciała - płacze Huda Dakhalla. Jej syn Muhammad nie
        zginął od kuli izraelskiego żołnierza. Tydzień temu w biały dzień na ulicy
        Betlejem rodacy wyciągnęli go palestyńskiego więzienia, zamordowali, a ciało
        zawlekli na plac Żłóbka, przy którym stoi Bazylika Narodzenia...
    • wojo!!!! Re: ISLAM TO FASZYZM! 30.10.01, 05:41
      Gość portalu: Wlodek napisał(a):

> Islam jak faszyzm chce mordowac innych...
      >
      > Islam jak faszyzm usprawiedliwia swoje zbrodnie frustracjami społecznymi i rzek
      > omš biedš...
      >
      > Islam traktuje kobiety jak faszyzm żydów...
      >
      > Islam jak faszyzm chce siłš zapanowac nad �wiatem...
      >
      > Islam jak faszyzm chce, aby wszyscy my�leli jednakowo...
      >
      > Islam jak faszyzm chce, aby wszyscy wierzyli tak samo w słowa wielkiego wodza:
      > tu Hitler, tam Mahomet - a to jedno i to samo...

Nie mozna dyskutowac z tym co piszesz bo kazdy punkt to PRAWDA .
      No ,moze nie caly Islam tego chce ale to co slyszymy , to tylko Islam
      Podboju .
      Gdzie schowal sie Islam "Wspolzycia" , w meczetach nawoluja do Jihadu i tylko
      to slychac !!!!
    • Gość: Kingfish Re: To są fanatycy tej religii. Nie Islam. IP: *.208.117.232.Dial1.Weehawken1.Level3.net 30.10.01, 21:46
      Gość portalu: Wlodek napisał(a):

> Islam jak faszyzm chce mordowac innych...
      >
      > Islam jak faszyzm usprawiedliwia swoje zbrodnie frustracjami społecznymi i rzek
      > omš biedš...
      >
      > Islam traktuje kobiety jak faszyzm żydów...
      >
      > Islam jak faszyzm chce siłš zapanowac nad �wiatem...
      >
      > Islam jak faszyzm chce, aby wszyscy my�leli jednakowo...
      >
      > Islam jak faszyzm chce, aby wszyscy wierzyli tak samo w słowa wielkiego wodza:
      > tu Hitler, tam Mahomet - a to jedno i to samo...

• Gość: Wlodek Re: Islam... hmm IP: 10.131.129.* 31.10.01, 01:31
        Mieszkałem dawno temu z jednym arabem z Maroka w tym samym pokoju w akademiku (2-osobowym).
        Studiował prawo w Polsce, człowiek �wiatły, czerpišcy pełnš gar�ciš z europejskiej kultury.

Kiedy� podczas rozmowy toczonej w większym gronie powiedział, że jak będzie ogłoszony dżihad, to on natychmiast się przyłšczy i będzie zabijał za wiarę proroka.

Na co dzień chłopak łagodny i przyjacielski - modlił się 5 razy dziennie - wstawał przed wschodem słońca, czyli nic tylko podziwiac ten religijny żar. Gdyby nie te jego słowa o dżihadzie, jako �więtej wojnie wypowiadane całkowicie poważnie.

Nota bene: muzułmańscy terrory�ci, którzy zabili ludzi w World Trade Center, mieszkali wcze�niej w Niemczech i przez sšsiadów również byli opisywani jako ludzie przyjacielscy, łagodni i uczynni...

Więc jak tu im ufac???

Z krajów arabskich wynoszę do�wiadczenie, że co� takiego jak zaufanie, nie istnieje w kulturze islamu. Istnieje wspólnota interesów, lojalno�c wobec silniejszego, ale nie bezinteresowne obustronne zaufanie....
        W tej kulturze jest co�, co nakazuje innego oszukac - jest to bowiem dowód inteligencji i sprytu...
        • Gość: KL Re: Kim jestes naprawde???? IP: *.ge51.honeywell.de 31.10.01, 08:07
          Hallo,
          mam ten sam problem. Gdyby mordercy z WTC nie byli "grzecznymi" arabami byloby
          nam wszystkim latwiej rozpoznac kto dobry a kto zly ale jak wilk ubral owcza
          skore to czlowiek moze stracic zaufanie we wszystkie owce (to troche zartem
          troche serio). Faktem jest ze jak mowie z jakims arabem/muzulmaninem to zawsze
          przechodzi mi przez mysl "czy ty tez jestes..:" albo "Kim jestes NAPRAWDE".
          Sytuacja nie latwa.
          Czesc
          KL
          • Gość: Wlodek Re: Kim jestes naprawde???? IP: *.astercity.net / 10.131.129.* 21.03.02, 04:43
            Gość portalu: KL napisał(a):

> Hallo,
            > mam ten sam problem. Gdyby mordercy z WTC nie byli "grzecznymi" arabami byloby
            > nam wszystkim latwiej rozpoznac kto dobry a kto zly ale jak wilk ubral owcza
            > skore to czlowiek moze stracic zaufanie we wszystkie owce (to troche zartem
            > troche serio). Faktem jest ze jak mowie z jakims arabem/muzulmaninem to zawsze
            > przechodzi mi przez mysl "czy ty tez jestes..:" albo "Kim jestes NAPRAWDE".
            > Sytuacja nie latwa.
            > Czesc
            > KL

Czy ktoś zna araba, któremu naprawdę ufa????
    • Gość: PULS Nie pierszdiel glupot. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 21.03.02, 04:51
      Izrael=Faszyzm i to juz tutaj ustalilismy.
      Wiec nie probuj pisac o tym ze Islamm bleble
      bo ci nikt oprocz zydostwa nie uwierzy.OK?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka