aaki 30.07.06, 21:00 www.ynetnews.com/articles/1,7340,L-3283841,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: halutz słabuje ? 30.07.06, 21:05 zebys nie dostal ataku serca dochtorku, przypadkowo..... halutz czuje sie swietnie i idf razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki grunt to żeby go tylko nie zaczeli leczyć 30.07.06, 21:06 bo podzieli los lwa izraela :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: grunt to żeby go tylko nie zaczeli leczyć 30.07.06, 22:03 spoko dochtorku..... postaramy sie o to, ze by to nie byl zaden polski lekarz, bo inaczej to juz w karetce pogotowia go zalatwia... :)))))) (tez sie lubie smiac, szczegolnie z polskich lekarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: grunt to żeby go tylko nie zaczeli leczyć 30.07.06, 22:08 dobra,niech nie będzie polski ale lepiej dla haluca zeby to nie był zaden z tych co ariela "leczyli" buahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: grunt to żeby go tylko nie zaczeli leczyć 30.07.06, 22:09 wiesz dochtorku, ja to sie bardziej martwie o twoich pacjentow, niz o haluca. ty sie tez lepiej pomartw o nich.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: grunt to żeby go tylko nie zaczeli leczyć 30.07.06, 23:38 moi w zdecydowanej wiekszości sa zadowoleni. mam całkiem niezłe rezultaty w monitoringu jakości leczenia. w sumie zgadzam sie z tobą,że o haluca nie ma co sie martwić-myślę ze facet dostał tylko wrzodów z nadkwasoty-sprawa dosyć łatwa do uleczenia. a nasz drugi bohater????? też się nie ma co martwić. sama wiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: grunt to żeby go tylko nie zaczeli leczyć 31.07.06, 09:50 aaki napisała: > a nasz drugi bohater????? "czuje sie swietnie i idf razem z nim." Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 aaka szczytuje 30.07.06, 23:48 The Islamic Center of the Tri-Cities offered condolences to the victims and disassociated the act from “our Islamic teachings and beliefs.” Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Olmert tez kiepsko wyglada, taki jakis zielonkawy 31.07.06, 09:45 sie zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
aaki a ty byś sie nie zrobił? 31.07.06, 15:43 jakbys codziennie prawie musiał wyrażac publicznie wyrazy smutku i przeprosin za kolejny przypadkowy atak i otwierać kolejne dochodzenie. przecież na dłuższą metę to grozi rozdwojeniem jazni Odpowiedz Link Zgłoś