Dodaj do ulubionych

Olać Francję

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 22:13
Proponuję bojkot Francji.
Proste pytanie: czy w przeciągu stu ostatnich lat Jaśnie Pani Francja coś
dobrego dla Polski zrobiła? Choć mogła.
Z tego co wiem to tylko zaszkodziła.
Bardzo proszę o przykład jednego działania tego kraju, który wpłynął
pozytywnie na nasz polski byt.

Obserwuj wątek
    • Gość: Stanislaw Re: Olać Francję IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.03, 22:18
      Milosc francuska. Mniam...
      • Gość: Louis M. Re: Olać Francję IP: *.kabel.telenet.be 14.02.03, 22:19
        Frytki, tez mniam.
        • Gość: Sławek Re: Olać Francję IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 22:24
          Gość portalu: Louis M. napisał(a):

> Frytki, tez mniam.

No to leżę. Ale jeszcze nie śpię.

• kasia_w1 Olać Busha 14.02.03, 22:28
      FRANCJA MA SWOJE ZDANIE I NIE KUNDLI SIĘ Z AMRYKANAMI. TO MOŻE SIĘ SŁUGUSOM USA
      NIE PODOBAĆ. TRZEBA OLAĆ TEGO STAREGO PIJAKA BUSHA. BO TO NIEBEZPIECZNY DLA
      ŚWIATA OSOBNIK. ŹLE POSTAWIONA TEZA: OLAĆ NIE FRANCJĘ A BUSHA TEGO PIJAKA Z
      TEKSASU., KTÓRY STANOWI ZAGROŻENIE DLA CUYWILIZACJI ZACHODNIEJ
      • Gość: Sławek Re: Olać Busha IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 22:53
        kasia_w1 napisał(a):

> FRANCJA MA SWOJE ZDANIE I NIE KUNDLI SIĘ Z AMRYKANAMI. TO MOŻE SIĘ SŁUGUSOM
        USA
        >
        > NIE PODOBAĆ. TRZEBA OLAĆ TEGO STAREGO PIJAKA BUSHA. BO TO NIEBEZPIECZNY DLA
        > ŚWIATA OSOBNIK. ŹLE POSTAWIONA TEZA: OLAĆ NIE FRANCJĘ A BUSHA TEGO PIJAKA Z
        > TEKSASU., KTÓRY STANOWI ZAGROŻENIE DLA CUYWILIZACJI ZACHODNIEJ

Francja ma swoje zdanie i kundli się z kim się da - nawet z Hussajnem, tylko
        nie z USA. Ubzdurała sobie , że jest lepsza niż cała Europa , USA- które jej
        tyłek ochroniły przynajmniej dwa razy- i wymyśliła sobie , że z Niemcami i
        Ruskimi będą rządzić Europą . Nie doczekanie.

• Gość: Sybilla Re: Olać Busha IP: 62.233.250.* 14.02.03, 22:57
          co ty bredzisz człowieku? zastanów się. poucz się trochę historii. zastanmawiam
          sie czy jesteś kolejmym USA-fanatykiem, czy tak bardzo nienawidzisz Frnacji? bo
          nikt normalny takich bredni by nie pisał

Gość portalu: Sławek napisał(a):

> kasia_w1 napisał(a):
          >
          > > FRANCJA MA SWOJE ZDANIE I NIE KUNDLI SIĘ Z AMRYKANAMI. TO MOŻE SIĘ SŁUGUSO
          > M
          > USA
          > >
          > > NIE PODOBAĆ. TRZEBA OLAĆ TEGO STAREGO PIJAKA BUSHA. BO TO NIEBEZPIECZNY DL
          > A
          > > ŚWIATA OSOBNIK. ŹLE POSTAWIONA TEZA: OLAĆ NIE FRANCJĘ A BUSHA TEGO PIJAKA
          > Z
          > > TEKSASU., KTÓRY STANOWI ZAGROŻENIE DLA CUYWILIZACJI ZACHODNIEJ
          >
          > Francja ma swoje zdanie i kundli się z kim się da - nawet z Hussajnem, tylko
          > nie z USA. Ubzdurała sobie , że jest lepsza niż cała Europa , USA- które jej
          > tyłek ochroniły przynajmniej dwa razy- i wymyśliła sobie , że z Niemcami i
          > Ruskimi będą rządzić Europą . Nie doczekanie.
          >
          • Gość: Sławek Re: Olać Busha IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 23:49
            Gość portalu: Sybilla napisał(a):

> co ty bredzisz człowieku? zastanów się. poucz się trochę historii.
            zastanmawiam
            >
            > sie czy jesteś kolejmym USA-fanatykiem, czy tak bardzo nienawidzisz Frnacji?
            bo
            >
            > nikt normalny takich bredni by nie pisał
            >
            > Gość portalu: Sławek napisał(a):
            >
            > > kasia_w1 napisał(a):
            > >
            > > > FRANCJA MA SWOJE ZDANIE I NIE KUNDLI SIĘ Z AMRYKANAMI. TO MOŻE SIĘ SŁ
            > UGUSO
            > > M
            > > USA
            > > >
            > > > NIE PODOBAĆ. TRZEBA OLAĆ TEGO STAREGO PIJAKA BUSHA. BO TO NIEBEZPIECZ
            > NY DL
            > > A
            > > > ŚWIATA OSOBNIK. ŹLE POSTAWIONA TEZA: OLAĆ NIE FRANCJĘ A BUSHA TEGO PI
            > JAKA
            > > Z
            > > > TEKSASU., KTÓRY STANOWI ZAGROŻENIE DLA CUYWILIZACJI ZACHODNIEJ
            > >
            > > Francja ma swoje zdanie i kundli się z kim się da - nawet z Hussajnem, tyl
            > ko
            > > nie z USA. Ubzdurała sobie , że jest lepsza niż cała Europa , USA- które j
            > ej
            > > tyłek ochroniły przynajmniej dwa razy- i wymyśliła sobie , że z Niemcami i
            >
            > > Ruskimi będą rządzić Europą . Nie doczekanie.

Wydaje mi się, że to Ty nie masz pojęcia o historii , nawet jestem tego pewien.
            Po drugie nie trzeba się uczyć historii, choć jest to wskazane, żeby pewne
            rzeczy zrozumieć. I jeśli już taka mądra jesteś to odpowiedz mi na moje wstępne
            pytanie: co nam dali francuzi, oprócz miłości , frytek i Twoich tekstów o moim
            bredzeniu.
            > >
          • Gość: Sławek Re: Olać Busha IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 00:42
            Gość portalu: Sybilla napisał(a):

> co ty bredzisz człowieku? zastanów się. poucz się trochę historii.
            zastanmawiam
            >
            > sie czy jesteś kolejmym USA-fanatykiem, czy tak bardzo nienawidzisz Frnacji?
            bo
            >
            > nikt normalny takich bredni by nie pisał
            >
            >
            > > kasia_w1 napisał(a):
            > >
            > UGUSO
            > > M
            > > USA
            > > >
            > NY DL
            > > A
            > JAKA
            > > Z
            > >
            > ko
            > ej
            >
            >

Teraxz ja Ciebie, Sibillo spytam:
            Czy Ty jesteś kolejną fanatyczką Francji i Iraku i tak bardzo nie nawidzisz
            Polski.
            Nikt tak nrmalnytakich bredni nie pisał.

• Gość: Louis M. Re: Olać Busha IP: *.kabel.telenet.be 14.02.03, 23:04

> kasia_w1 napisał(a):
          >
          > > FRANCJA MA SWOJE ZDANIE I NIE KUNDLI SIĘ Z AMRYKANAMI. TO MOŻE SIĘ SŁUGUSO
          > M
          > USA
          > >
          > > NIE PODOBAĆ. TRZEBA OLAĆ TEGO STAREGO PIJAKA BUSHA. BO TO NIEBEZPIECZNY DL
          > A
          > > ŚWIATA OSOBNIK. ŹLE POSTAWIONA TEZA: OLAĆ NIE FRANCJĘ A BUSHA TEGO PIJAKA
          > Z
          > > TEKSASU., KTÓRY STANOWI ZAGROŻENIE DLA CUYWILIZACJI ZACHODNIEJ
          >
          > Francja ma swoje zdanie i kundli się z kim się da - nawet z Hussajnem, tylko
          > nie z USA. Ubzdurała sobie , że jest lepsza niż cała Europa , USA- które jej
          > tyłek ochroniły przynajmniej dwa razy- i wymyśliła sobie , że z Niemcami i
          > Ruskimi będą rządzić Europą . Nie doczekanie.
          >

Masz racje. Dodam tylko, ze Rosja i Francja za duzo zainwestowaly w iracka
          rope i teraz nie moga sie wycofac. Bardziej zalezy im na dyktowaniu cen ropy
          na rynku swiatowy niz rzadzenie Europa.
          Wlasciwie majac Iracka rope w rekach mozesz rzadzic nie tylko Europa.
          • ping-pong Re: Olać Busha 18.02.03, 05:54

>
            > > kasia_w1 napisał(a):
            > >
            > UGUSO
            > > M
            > > USA
            > > >
            > NY DL
            > > A
            > JAKA
            > > Z
            > >
            > ko
            > ej
            >
            > >
            >
            > Masz racje. Dodam tylko, ze Rosja i Francja za duzo zainwestowaly w iracka
            > rope i teraz nie moga sie wycofac. Bardziej zalezy im na dyktowaniu cen ropy
            > na rynku swiatowy niz rzadzenie Europa.
            > Wlasciwie majac Iracka rope w rekach mozesz rzadzic nie tylko Europa.

I to wlasnie zrozumieli Amerykanie.
    • Gość: Ktos2 Olac Slawka IP: 131.137.84.* 14.02.03, 22:28
    • Gość: Ktos2 Braaaaaawo Francja IP: 131.137.84.* 14.02.03, 22:30
    • higis Re: Olać Francję 14.02.03, 22:46
      Co ty bredzisz antyfrancuski pajacu? olać to Busha tego pastucha. a Francja to
      Europa to cywilizacja. A nie jak te pastuchy z USA. Napadaja na kogoś tylko
      dlatego że chca go okraść z ropy naftowej. viwa France. Amis go home!

> Proponuję bojkot Francji.
      > Proste pytanie: czy w przeciągu stu ostatnich lat Jaśnie Pani Francja coś
      > dobrego dla Polski zrobiła? Choć mogła.
      > Z tego co wiem to tylko zaszkodziła.
      > Bardzo proszę o przykład jednego działania tego kraju, który wpłynął
      > pozytywnie na nasz polski byt.
      >
      • janosik6 ja mysle ze ciebie trza olac !!!lokaj debilabuscha 14.02.03, 23:02
        jestes zwykly ciec jak ten debil twoj PAN...
        bierzesz go w dupsko tak jak i on....
      • Gość: Sławek Re: Olać Francję IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 23:09
        higis napisał(a):

> Co ty bredzisz antyfrancuski pajacu? olać to Busha tego pastucha. a Francja
        to
        > Europa to cywilizacja. A nie jak te pastuchy z USA. Napadaja na kogoś tylko
        > dlatego że chca go okraść z ropy naftowej. viwa France. Amis go home!
        >
        >
        > > Proponuję bojkot Francji.
        > > Proste pytanie: czy w przeciągu stu ostatnich lat Jaśnie Pani Francja coś
        > > dobrego dla Polski zrobiła? Choć mogła.
        > > Z tego co wiem to tylko zaszkodziła.
        > > Bardzo proszę o przykład jednego działania tego kraju, który wpłynął
        > > pozytywnie na nasz polski byt.

> > Francja to cywilizacja? No jasne ale ja mówię o tym co teraz ona wyprawia.
        Cywilizacją jest wieża Eifla i nie mogę doczekać się kiedy wreszcie Arab ją
        rozwali. Wtedy zobaczymy jak nagle Jaśnie Pani Francja-nie pytając Ciebie o
        zdanie, skuma się z USA.
        Na razie tylko stara się handlować z USA powojennymi wpływami w nowym Iraku,
        strojąc się w antywojenne piórka.
        Poważnie myślisz, że tylko USA myśli o ropie irakijskiej, a Twoja piekna
        kolebka cywilizacji tylko nie chce wojny?
        Jeśli tak to współczuję.
        • guderian1 Olać USA 14.02.03, 23:15
          nie wspóczuj higgisowi a sobie. boś naiwny i tępy człowiek i jak widac niewiele
          rozumiesz. a co Bush walczy niby o demokrację w Iraku? jesteś tak głupi czy
          naiwny żeby w te brednie powtarzne przez GW i amerykańską propagandę wojenną
          wierzyć? jest to wojna o iracką ropę. chca tego amerykańskie firmy i brytyjskie
          też. i nikt tego nie ukrywa. jesteś niestety hamasowcem proamerykańskim.
          fanatyków jeszcze nikt nigdy nie perzekonał, i ciebie pewnie też nie.

> higis napisał(a):
          >
          > > Co ty bredzisz antyfrancuski pajacu? olać to Busha tego pastucha. a Francj
          > a
          > to
          > > Europa to cywilizacja. A nie jak te pastuchy z USA. Napadaja na kogoś tylk
          > o
          > > dlatego że chca go okraść z ropy naftowej. viwa France. Amis go home!
          > >
          > > Gość portalu: Sławek napisał(a):
          > >
          > > > Proponuję bojkot Francji.
          > > > Proste pytanie: czy w przeciągu stu ostatnich lat Jaśnie Pani Francja
          > coś
          > > > dobrego dla Polski zrobiła? Choć mogła.
          > > > Z tego co wiem to tylko zaszkodziła.
          > > > Bardzo proszę o przykład jednego działania tego kraju, który wpłynął
          > > > pozytywnie na nasz polski byt.
          >
          >
          > > > Francja to cywilizacja? No jasne ale ja mówię o tym co teraz ona wypr
          > awia.
          > Cywilizacją jest wieża Eifla i nie mogę doczekać się kiedy wreszcie Arab ją
          > rozwali. Wtedy zobaczymy jak nagle Jaśnie Pani Francja-nie pytając Ciebie o
          > zdanie, skuma się z USA.
          > Na razie tylko stara się handlować z USA powojennymi wpływami w nowym Iraku,
          > strojąc się w antywojenne piórka.
          > Poważnie myślisz, że tylko USA myśli o ropie irakijskiej, a Twoja piekna
          > kolebka cywilizacji tylko nie chce wojny?
          > Jeśli tak to współczuję.
          • Gość: Louis M. Re: Olać USA IP: *.kabel.telenet.be 14.02.03, 23:20
            guderian1 napisał:

> nie wspóczuj higgisowi a sobie. boś naiwny i tępy człowiek i jak widac
            niewiele
            >
            > rozumiesz. a co Bush walczy niby o demokrację w Iraku? jesteś tak głupi czy
            > naiwny żeby w te brednie powtarzne przez GW i amerykańską propagandę wojenną
            > wierzyć? jest to wojna o iracką ropę. chca tego amerykańskie firmy i
            brytyjskie
            >
            > też. i nikt tego nie ukrywa.

Twoja lista jest niepelna. Wiecej odwagi uzupelnij ja.
          • Gość: Sławek Re: Olać USA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 23:34
            A Ciebie to nie dotyka ? Ty swoje wiesz i Ciebie żadna propaganda nie rusza. A
            szczególnie ta z GW i innych normalnych gazet. Wiesz najlepiej i możesz mnie
            wyzywać od tępaków i nawiwniaków. I to ja jestem fanatykiem i do tego "
            hamasowcem proamerykańskim" - nie wiem co to znaczy.
            Tobie też i społeczeństwu współczuję.
            Hej.
            • guderian1 Re: Olać USA 14.02.03, 23:43
              Każdy fanatyk jest niebezpieczny - takze podkreślam słowo także ten
              proamerykański. po tym co piszesz tak można sądzić. a społeczeństwa się nie
              czepiaj ono rózne proamerykańskie popłuczyny czy proradzieckie, czy zbyt
              radykalnie religijnie nastawione wypluwa. i dlatego jest zdrowe. nie traktuj
              tego sobiście. ale czasami trzeba samemu mysleć a nie zwrotami proamerykańskiej
              wojennej propagandy rozsiewanej m.in. przez GW. GW jest "normalną" gazetą? No
              takich jest wiele..........

> A Ciebie to nie dotyka ? Ty swoje wiesz i Ciebie żadna propaganda nie rusza.
              A
              > szczególnie ta z GW i innych normalnych gazet. Wiesz najlepiej i możesz mnie
              > wyzywać od tępaków i nawiwniaków. I to ja jestem fanatykiem i do tego "
              > hamasowcem proamerykańskim" - nie wiem co to znaczy.
              > Tobie też i społeczeństwu współczuję.
              > Hej.
              • Gość: Sławek Re: Olać USA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 00:11
                guderian1 napisał:

> Każdy fanatyk jest niebezpieczny - takze podkreślam słowo także ten
                > proamerykański. po tym co piszesz tak można sądzić. a społeczeństwa się nie
                > czepiaj ono rózne proamerykańskie popłuczyny czy proradzieckie, czy zbyt
                > radykalnie religijnie nastawione wypluwa. i dlatego jest zdrowe. nie traktuj
                > tego sobiście. ale czasami trzeba samemu mysleć a nie zwrotami
                proamerykańskiej
                >
                > wojennej propagandy rozsiewanej m.in. przez GW. GW jest "normalną" gazetą? No
                > takich jest wiele..........
                >
                >
                > > A Ciebie to nie dotyka ? Ty swoje wiesz i Ciebie żadna propaganda nie rusz
                > a.
                > A
                > > szczególnie ta z GW i innych normalnych gazet. Wiesz najlepiej i możesz m
                > nie
                > > wyzywać od tępaków i nawiwniaków. I to ja jestem fanatykiem i do tego "
                > > hamasowcem proamerykańskim" - nie wiem co to znaczy.
                > > Tobie też i społeczeństwu współczuję.
                > > Hej.
                No fajny jesteś gość.

Dzięki za rady: społeczeństwa się nie będę czepiał ale Ciebie chyba moge?
                Nieżle mnie rozśmieszyłeś.
                To właśnie Ty jesteś fanatykiem ( nawet nie fanatykiem-tylko palantem nie
                mającym pojęcia o historii, życiu i polityce). Zasuwasz poważnie teksty jak
                z "Claudi" i podobnych pism i jeszcze chcesz , żeby Cię chwalić za
                inteligencję .
                Ja dziękuję.
                Pa.
                • Gość: Syblilla Re: Olać USA IP: 62.233.250.* 15.02.03, 00:34

> guderian1 napisał:
                  >
                  > > Każdy fanatyk jest niebezpieczny - takze podkreślam słowo także ten
                  > > proamerykański. po tym co piszesz tak można sądzić. a społeczeństwa się ni
                  > e
                  > > czepiaj ono rózne proamerykańskie popłuczyny czy proradzieckie, czy zbyt
                  > > radykalnie religijnie nastawione wypluwa. i dlatego jest zdrowe. nie trakt
                  > uj
                  > > tego sobiście. ale czasami trzeba samemu mysleć a nie zwrotami
                  > proamerykańskiej
                  > >
                  > > wojennej propagandy rozsiewanej m.in. przez GW. GW jest "normalną" gazetą?
                  > No
                  > > takich jest wiele..........
                  > >
                  > >
                  > > > A Ciebie to nie dotyka ? Ty swoje wiesz i Ciebie żadna propaganda nie
                  > rusz
                  > > a.
                  > > A
                  > > > szczególnie ta z GW i innych normalnych gazet. Wiesz najlepiej i moż
                  > esz m
                  > > nie
                  > > > wyzywać od tępaków i nawiwniaków. I to ja jestem fanatykiem i do tego
                  > "
                  > > > hamasowcem proamerykańskim" - nie wiem co to znaczy.
                  > > > Tobie też i społeczeństwu współczuję.
                  > > > Hej.
                  > No fajny jesteś gość.
                  >
                  > Dzięki za rady: społeczeństwa się nie będę czepiał ale Ciebie chyba moge?
                  > Nieżle mnie rozśmieszyłeś.
                  > To właśnie Ty jesteś fanatykiem ( nawet nie fanatykiem-tylko palantem nie
                  > mającym pojęcia o historii, życiu i polityce). Zasuwasz poważnie teksty jak
                  > z "Claudi" i podobnych pism i jeszcze chcesz , żeby Cię chwalić za
                  > inteligencję .
                  > Ja dziękuję.
                  > Pa.

Guderian miał rację. jesteś mało inteligentnym fanatykiem tyle ze
                  proamerykańskim. ta "Claudia" to było żałosne. naucz się człowieczku
                  przegrywac. po tym się poznaje mężczyznę a ty jesteś jak widac smarkaczem.
                  mówię ci to jako 40 letnia kobieta
                  • Gość: Sławek Re: Olać USA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 10:36
                    Gość portalu: Syblilla napisał(a):

>
                    > > guderian1 napisał:
                    > >
                    > > > Każdy fanatyk jest niebezpieczny - takze podkreślam słowo także ten
                    > > > proamerykański. po tym co piszesz tak można sądzić. a społeczeństwa s
                    > ię ni
                    > > e
                    > > > czepiaj ono rózne proamerykańskie popłuczyny czy proradzieckie, czy z
                    > byt
                    > > > radykalnie religijnie nastawione wypluwa. i dlatego jest zdrowe. nie
                    > trakt
                    > > uj
                    > > > tego sobiście. ale czasami trzeba samemu mysleć a nie zwrotami
                    > > proamerykańskiej
                    > > >
                    > > > wojennej propagandy rozsiewanej m.in. przez GW. GW jest "normalną" ga
                    > zetą?
                    > > No
                    > > > takich jest wiele..........
                    > > >
                    > > > Gość portalu: Sławek napisał(a):
                    > > >
                    > > > > A Ciebie to nie dotyka ? Ty swoje wiesz i Ciebie żadna propagand
                    > a nie
                    > > rusz
                    > > > a.
                    > > > A
                    > > > > szczególnie ta z GW i innych normalnych gazet. Wiesz najlepiej
                    > i moż
                    > > esz m
                    > > > nie
                    > > > > wyzywać od tępaków i nawiwniaków. I to ja jestem fanatykiem i do
                    > tego
                    > > "
                    > > > > hamasowcem proamerykańskim" - nie wiem co to znaczy.
                    > > > > Tobie też i społeczeństwu współczuję.
                    > > > > Hej.
                    > > No fajny jesteś gość.
                    > >
                    > > Dzięki za rady: społeczeństwa się nie będę czepiał ale Ciebie chyba moge?
                    > > Nieżle mnie rozśmieszyłeś.
                    > > To właśnie Ty jesteś fanatykiem ( nawet nie fanatykiem-tylko palantem nie
                    >
                    > > mającym pojęcia o historii, życiu i polityce). Zasuwasz poważnie teksty ja
                    > k
                    > > z "Claudi" i podobnych pism i jeszcze chcesz , żeby Cię chwalić za
                    > > inteligencję .
                    > > Ja dziękuję.
                    > > Pa.
                    >
                    > Guderian miał rację. jesteś mało inteligentnym fanatykiem tyle ze
                    > proamerykańskim. ta "Claudia" to było żałosne. naucz się człowieczku
                    > przegrywac. po tym się poznaje mężczyznę a ty jesteś jak widac smarkaczem.
                    > mówię ci to jako 40 letnia kobieta

Nie martw się . Nawet jako kobieta w tym pięknym wieku możesz coś mądrego
                    napisać.Niestety , jak na razie widzę , że Ci to nie wychodzi. Widzę tylko
                    agresję , złośliwości i tym podobne jady.
                    Nie potrafisz nawet odpowiedzieć na moje (proste) , postawione Ci nawet
                    osobiście, pytanie: co Jaśnie Pani Francja zrobiła dla nas, byśmy mogli to
                    rzewnie wspominać. Przy okazji pozdrów Saddama.
                    Wyzywasz mnie od amerykańskich fanatyków. Owszem jestem proamerykański bo
                    znając historię i obecną sytuację polityczną, widzę że dla Polski to najlepsze
                    rozwiązanie.
                    Ty dalej opierasz sie na J.P.Francji i jej byłej kolonii Iraku. Więc zamiast
                    posądzać mnie o brak inteligencji, przekonaj mnie do swojego widzenia świata.
                    Pa, pa.
                    • Gość: Sybilla Re: Olać USA IP: 62.233.250.* 15.02.03, 12:10

> Gość portalu: Syblilla napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > > guderian1 napisał:
                      > > >
                      > > > > Każdy fanatyk jest niebezpieczny - takze podkreślam słowo także
                      > ten
                      > > > > proamerykański. po tym co piszesz tak można sądzić. a społeczeńs
                      > twa s
                      > > ię ni
                      > > > e
                      > > > > czepiaj ono rózne proamerykańskie popłuczyny czy proradzieckie,
                      > czy z
                      > > byt
                      > > > > radykalnie religijnie nastawione wypluwa. i dlatego jest zdrowe.
                      > nie
                      > > trakt
                      > > > uj
                      > > > > tego sobiście. ale czasami trzeba samemu mysleć a nie zwrotami
                      > > > proamerykańskiej
                      > > > >
                      > > > > wojennej propagandy rozsiewanej m.in. przez GW. GW jest "normaln
                      > ą" ga
                      > > zetą?
                      > > > No
                      > > > > takich jest wiele..........
                      > > > >
                      > > > > Gość portalu: Sławek napisał(a):
                      > > > >
                      > > > > > A Ciebie to nie dotyka ? Ty swoje wiesz i Ciebie żadna prop
                      > agand
                      > > a nie
                      > > > rusz
                      > > > > a.
                      > > > > A
                      > > > > > szczególnie ta z GW i innych normalnych gazet. Wiesz najle
                      > piej
                      > > i moż
                      > > > esz m
                      > > > > nie
                      > > > > > wyzywać od tępaków i nawiwniaków. I to ja jestem fanatykiem
                      > i do
                      > > tego
                      > > > "
                      > > > > > hamasowcem proamerykańskim" - nie wiem co to znaczy.
                      > > > > > Tobie też i społeczeństwu współczuję.
                      > > > > > Hej.
                      > > > No fajny jesteś gość.
                      > > >
                      > > > Dzięki za rady: społeczeństwa się nie będę czepiał ale Ciebie chyba m
                      > oge?
                      > > > Nieżle mnie rozśmieszyłeś.
                      > > > To właśnie Ty jesteś fanatykiem ( nawet nie fanatykiem-tylko palante
                      > m nie
                      > >
                      > > > mającym pojęcia o historii, życiu i polityce). Zasuwasz poważnie teks
                      > ty ja
                      > > k
                      > > > z "Claudi" i podobnych pism i jeszcze chcesz , żeby Cię chwalić za
                      > > > inteligencję .
                      > > > Ja dziękuję.
                      > > > Pa.
                      > >
                      > > Guderian miał rację. jesteś mało inteligentnym fanatykiem tyle ze
                      > > proamerykańskim. ta "Claudia" to było żałosne. naucz się człowieczku
                      > > przegrywac. po tym się poznaje mężczyznę a ty jesteś jak widac smarkaczem.
                      >
                      > > mówię ci to jako 40 letnia kobieta
                      >
                      > Nie martw się . Nawet jako kobieta w tym pięknym wieku możesz coś mądrego
                      > napisać.Niestety , jak na razie widzę , że Ci to nie wychodzi. Widzę tylko
                      > agresję , złośliwości i tym podobne jady.
                      > Nie potrafisz nawet odpowiedzieć na moje (proste) , postawione Ci nawet
                      > osobiście, pytanie: co Jaśnie Pani Francja zrobiła dla nas, byśmy mogli to
                      > rzewnie wspominać. Przy okazji pozdrów Saddama.
                      > Wyzywasz mnie od amerykańskich fanatyków. Owszem jestem proamerykański bo
                      > znając historię i obecną sytuację polityczną, widzę że dla Polski to
                      najlepsze
                      > rozwiązanie.
                      > Ty dalej opierasz sie na J.P.Francji i jej byłej kolonii Iraku. Więc zamiast
                      > posądzać mnie o brak inteligencji, przekonaj mnie do swojego widzenia świata.
                      > Pa, pa.

No cóż widzę że wszelkie strania są bezcelowe. Ty tylko potafisz obrażac i
                      ciągle z tym saddamem. Wiesz nie przepadam za Saddamem. Ale Bush to chyba
                      jeszcze gorszy od tego satrapy idiota. Swój na swojego trafił. Ale przekonanie
                      fantyków takich jak ty jest niemożliwe. I to obojętnie czy to sa fanatycy
                      izarelscy palestyńscy czy proamerykańscy. Żyj wiec dalej w swoim światku.
                      Pewnie tak ci jest wygodniej. Powodzenia
          • kasia-w1 Re: Olać USA 14.02.03, 23:50
            guderian1 napisał:

> nie wspóczuj higgisowi a sobie. boś naiwny i tępy człowiek i jak widac
            niewiele
            >
            > rozumiesz. a co Bush walczy niby o demokrację w Iraku? jesteś tak głupi czy
            > naiwny żeby w te brednie powtarzne przez GW i amerykańską propagandę wojenną
            > wierzyć? jest to wojna o iracką ropę. chca tego amerykańskie firmy i
            brytyjskie
            >
            > też. i nikt tego nie ukrywa. jesteś niestety hamasowcem proamerykańskim.
            > fanatyków jeszcze nikt nigdy nie perzekonał, i ciebie pewnie też nie.
            >
            >
            > > higis napisał(a):
            > >
            > > > Co ty bredzisz antyfrancuski pajacu? olać to Busha tego pastucha. a F
            > rancj
            > > a
            > > to
            > > > Europa to cywilizacja. A nie jak te pastuchy z USA. Napadaja na kogoś
            > tylk
            > > o
            > > > dlatego że chca go okraść z ropy naftowej. viwa France. Amis go home!
            > > >
            > > > Gość portalu: Sławek napisał(a):
            > > >
            > > > > Proponuję bojkot Francji.
            > > > > Proste pytanie: czy w przeciągu stu ostatnich lat Jaśnie Pani Fr
            > ancja
            > > coś
            > > > > dobrego dla Polski zrobiła? Choć mogła.
            > > > > Z tego co wiem to tylko zaszkodziła.
            > > > > Bardzo proszę o przykład jednego działania tego kraju, który wpł
            > ynął
            > > > > pozytywnie na nasz polski byt.
            > >
            > >
            > > > > Francja to cywilizacja? No jasne ale ja mówię o tym co teraz ona
            > wypr
            > > awia.
            > > Cywilizacją jest wieża Eifla i nie mogę doczekać się kiedy wreszcie Arab j
            > ą
            > > rozwali. Wtedy zobaczymy jak nagle Jaśnie Pani Francja-nie pytając Ciebie
            > o
            > > zdanie, skuma się z USA.
            > > Na razie tylko stara się handlować z USA powojennymi wpływami w nowym Ira
            > ku,
            > > strojąc się w antywojenne piórka.
            > > Poważnie myślisz, że tylko USA myśli o ropie irakijskiej, a Twoja piekna
            > > kolebka cywilizacji tylko nie chce wojny?
            > > Jeśli tak to współczuję.
            A kim pan jest,o ile wolno mi zapytac ? Synem pegerowca z Wachocka,ktory na
            Mikolaja komputer dostal ze skladek partyjnych i dzisiaj dzieki niemu,caly
            Wachock ze swiatem nowoczesnym kontaktuje !? Znam takich gburow,kiedys jeden
            pegerowiec o reke moja zabiegal,ale ja jego zaloty odtracilam,bo pazury mial
            brudne i na spotkanie ze mna do W-wy wozem drabiniastym przyjechal,oszust
            niewdzieczny,a w listach mnie zapewnial,ze woz ma duzy...Czyzby pan tez jemu
            podobnym byl ?
            • Gość: Louis M. Re: Olać USA IP: *.kabel.telenet.be 15.02.03, 00:23
              kasia-w1 napisał(a):

na spotkanie ze mna do W-wy wozem drabiniastym przyjechal,oszust
              > niewdzieczny,a w listach mnie zapewnial,ze woz ma duzy...Czyzby pan tez jemu
              > podobnym byl ?

Dlaczego oszust? Przeciez prawde mowil, "w listach mnie zapewnial,ze woz ma
              duzy"
              • kasia-w1 Re: Olać USA 15.02.03, 00:29

> kasia-w1 napisał(a):
                >
                > na spotkanie ze mna do W-wy wozem drabiniastym przyjechal,oszust
                > > niewdzieczny,a w listach mnie zapewnial,ze woz ma duzy...Czyzby pan tez je
                > mu
                > > podobnym byl ?
                >
                > Dlaczego oszust? Przeciez prawde mowil, "w listach mnie zapewnial,ze woz ma
                > duzy"
                tak zgadzam sie,ale nie pisal ze to woz drabiniasty,ja juz w oczach jakies BMW
                mialam...
                • Gość: . Onanistka IP: *.newt1.ct.charter.com 18.02.03, 04:19
        • ping-pong Re: Olać Francję 18.02.03, 05:57

> higis napisał(a):
          >
          > > Co ty bredzisz antyfrancuski pajacu? olać to Busha tego pastucha. a Francj
          > a
          > to
          > > Europa to cywilizacja. A nie jak te pastuchy z USA. Napadaja na kogoś tylk
          > o
          > > dlatego że chca go okraść z ropy naftowej. viwa France. Amis go home!
          > >
          > >
          > > > Proponuję bojkot Francji.
          > > > Proste pytanie: czy w przeciągu stu ostatnich lat Jaśnie Pani Francja
          > coś
          > > > dobrego dla Polski zrobiła? Choć mogła.
          > > > Z tego co wiem to tylko zaszkodziła.
          > > > Bardzo proszę o przykład jednego działania tego kraju, który wpłynął
          > > > pozytywnie na nasz polski byt.
          >
          >
          > > > Francja to cywilizacja? No jasne ale ja mówię o tym co teraz ona wypr
          > awia.
          > Cywilizacją jest wieża Eifla i nie mogę doczekać się kiedy wreszcie Arab ją
          > rozwali. Wtedy zobaczymy jak nagle Jaśnie Pani Francja-nie pytając Ciebie o
          > zdanie, skuma się z USA.
          > Na razie tylko stara się handlować z USA powojennymi wpływami w nowym Iraku,
          > strojąc się w antywojenne piórka.
          > Poważnie myślisz, że tylko USA myśli o ropie irakijskiej, a Twoja piekna
          > kolebka cywilizacji tylko nie chce wojny?
          > Jeśli tak to współczuję.

Oczywiscie ze wszyscy mysla tylko ropie. Ja wole zeby plynela do Europy a nie
          do USA.
    • sentex Olać ciebie ty amrykańska gnido 15.02.03, 08:10
      Co tu jeszcze w Europie robisz? jak ci sie USA tak podoba to wypadaj za ocean.
      A nie czepiaj sie Francji, która okazała się krajem z charakterem a nie jak
      polski rząd wasalami USA. Francja moze dla nas być wzorem, a ty bękarcie
      hmasowcu amerykański ( jak tu na forum ktoś o tobie słusznie napisał) wyjedź do
      swoich panów i tam merdaj ogonkiem.A od Freancji to się odwal

>
      • Gość: SWławek Re: Olać ciebie ty amrykańska gnido IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 11:40
        Doczekasz się odpowiedzi.
      • Gość: Sławek Re: Olać ciebie ty amrykańska gnido IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 18:04
        sentex napisał:

> Co tu jeszcze w Europie robisz? jak ci sie USA tak podoba to wypadaj za
        ocean.
        > A nie czepiaj sie Francji, która okazała się krajem z charakterem a nie jak
        > polski rząd wasalami USA. Francja moze dla nas być wzorem, a ty bękarcie
        > hmasowcu amerykański ( jak tu na forum ktoś o tobie słusznie napisał) wyjedź
        do
        >
        > swoich panów i tam merdaj ogonkiem.A od Freancji to się odwal
        >
        >
        > > Proponuję bojkot Francji.

Wyjedż Ty do Francji.
        > >
    • Gość: Vini ODPOWIEDZ jest PROSTA !!!!!! IP: *.vline.pl 15.02.03, 11:33

> Proponuję bojkot
      Francji.

V : to juz tak jestes otumaniony przez zydo-jankeska propagande ?

V : Francja nie jest od poprawiania losu Polakow,to sami Polacy powinni
      sobie robic....
      Francja dozbrajala Polske w czasie wojny z Ruskimi-Bolszewikami,ponadto nie
      uznawala Jalty ( czyli Polski pod butem ZSRR ).
      • Gość: ERYK Francja to zero IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 15:00
        wole mieć za kupla USA niz to coś Francje
        Gówno mnie obchodzi ze chca byc tak wazni chociaz przegrali wszysktie wojny
        Ze chca byc mocarstwem numer 4 na swiecie to my im w tym nie pomozemy

Ciesze sie ze wreszcie Polska pozbywa sie tej pseudo-milosci do tego
        niepotrzebnego i smiesznego kraju

Do czego POlsce potrzebna Francje i jej przyjazn???
        ...wogole nie potrzebujemy ich

pozdr
      • Gość: Sławek Re: ODPOWIEDZ jest PROSTA !!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 18:34
        Gość portalu: Vini napisał(a):

>
        > > Proponuję bojkot
        >
        Francji.
        >
        >

>
        > V : to juz tak jestes otumaniony przez zydo-jankeska propagande ?
        >

>
        >

>
        >

>
        > V : Francja nie jest od poprawiania losu Polakow,to sami Polacy powinni
        > sobie robic....
        > Francja dozbrajala Polske w czasie wojny z Ruskimi-Bolszewikami,ponadto nie
        > uznawala Jalty ( czyli Polski pod butem ZSRR ).

Co to znaczy,że Francja nie uznawała Jałty? Co nie utrymywała stosunków
        międzynarodowych z ZSRR lub W. Brytanią? A może otworzyła swoje konsulaty w
        Wilnie i Lwowie. A może prezydenci Francji nie robili niedżwiedzia z Breżniewem.
        Ponieważ najwyrażniej jesteś jeszcze uczniem, niezbyt pilnym, szkoły
        podstawowej wyjaśnię Ci , że robienie niedżwiedzia to pocałunek usta-usta, z
        równoległym do tego obejmowaniem się ramionami.
        Co do pomocy wojskowej Francji w czasie wojny 1920r. to chyba jedynym jej
        przejawem było zezwolenie gen. Hallerowi na wyprowadzenie polskiej armii z
        Francji, gdy już ta zdążyła dla Francji trochę swojej krwi upuścić. No i udział
        francuskich doradców wojskowych z dziadkiem marszałkiem na czele, nie w
        viktorii polskiej lecz w próbie przywłaszczenia autorstwa planu kontrofensywy
        polskiej znad Biebrzy.

• Gość: . Ilu Francuzów potrzeba do obrony Paryża? IP: *.newt1.ct.charter.com 15.02.03, 15:01
      Nie wiadomo, nigdy tego nie probowano.
    • Gość: . Francja wyprzedaje bron z II wojny swiatowej IP: *.newt1.ct.charter.com 15.02.03, 15:03
      W dobrym stanie, nie uzywana, raz porzucona...
    • puls Proponuje przyjecie Sadama Iraku do EU on jest ok 15.02.03, 15:03

Tekst napisany przez wielu uczestnikow forum mowi :

Czy Sadam ktory wymordowal ponad 80 tysiecy Kurdow w Iraku gazami
      bojowymi ,
      ponad 2 miliony w wojnie ktora wywolal z Iranem ,
      tysiace po najechaniu na Kuwejt nie jest ZBRODNIARZEM korego nalezy
      sie pozbyc !!!!!
      Czy Sadam z bronia chemiczna ,bakteriologiczna i Atomowa to jest to
      co potrzebujemy ??????
      Nie dajmy sie oglupic belkotowi islamskich sprzedawczykow.

Nie wierzymy Vichy-EU nie jestesmy
      "uzytecznymi idiotami" , tacy wlasnie protestowali w czasie zimnej wojny
      przeciw USA , a wlasnie USA zawdzieczamy , ze nie mowimy po rosyjsku
      lub niemiecku .

Europa nie chciala przelewac "krwi za Gdansk" i zdradzila Polske 1939 ,
      1938 zdradzila Czechoslowacje , pamietamy tych zdrajcow .

• zbik Re: Proponuje przyjecie Sadama Iraku do EU on jes 15.02.03, 16:06
        natychmiast
    • Gość: . NO MORE FRENCH FRIES! IP: *.newt1.ct.charter.com 15.02.03, 15:03
      • janosik6 a moze by tak olac nas rzad i USA ? 16.02.03, 12:29
        Stany Zjednoczone-wyjasnijmy- uzbrajaly Saddama Husajna w rozne paszkudztwa
        gdy byl on wrogiem wroga Ameryki - Iranu.
        A zaczely go na sile rozbrajac gdy najechal na przyjciela USA -Kuwejt.
        Amerykanska komisja senacka do spraw bankowosci , mieszkalnictwa i miast,
        ktorej zadaniem jest nadzorowanie amerykanskiej polityki evportowej,
        oglosila raporty w ktorych ujawnia , co USA sprzedawaly Irakowi od
        polowy lat 80 do marca 1992 r.
        Jest tego naprawde sporo..<zalecam cierpliwosc >
        Amerykanie sprzedali Saddamowi m.in. oslawionego waglika , gazparalizujacy VX
        i duzo bakterii , a co najlepsze albo raczej najgorsze - materialy do
        produkcji broni nuklearnej ktore teraz na sile chca odebrac.
        Raport senatu zawiera konkretne daty i miejsca do ktorych dostarczono
        materialy do produkcji broni, na przyklad :
        02 maja 1986 r.dostarczono po dwie porcje waglikai bakterii wywolujacej
        zatrucie jadem kielbasianym do Irackiego Min. Szkoln. Wyzszego.
        31 sierpn. 1987 r.partie salmonelli i bakterii E-coli dostarczono
        Irackiemu Przeds. Przem. Chemicznego.
        Byly takze dostawy m.in. do Irackiej Komisji Energii Atomowej ᝻ lipca 1988r.>
        Do Istytutu Biologii Irackiego Uniwersytetu < listopad 1989 r. >
        DO Instytutu Mikrobiologii < czerwiec 1985 r. >
        Do kompleksu militarnego w Bagdadzie < marzec i kwiecien 1986 r. >
        Jak szacuje Donald Rigle , byly przewodniczacy komisji wydajacej raport
        miedzy styczniem 1985 r. a sierpniem 1990 r.rzad USA zaaprobowal 771
        zezwolen na sprzedaz Irakowi technologii ktore mozna wykorzystac
        do produkcji broni .
        Ta technologia to jak podaje raport <polfabrykaty chemicznych srodkow
        bojowych , plany budowy zakladow produkcji broni chemicznej ,
        rysunki techniczne , ekwipunek do napelniania bojowym materialem
        chemicznym , materialy zwiazane z bronia biologiczna, ekwipunek do
        produkcji rakiet i ich systemow >>>
        U S A nie wstrzymaly !!!!!!nawet dostaw po tym jak Husajn w marcu 1988 r.
        zagazowal miasto Haladzba , gdzie zginelo ponad 5 tysiecy Kurdow.
        w wiekszosci kobiet i dzieci..
        Wydarzenie to wstrzasnelo calym swiatem PRAWIE. z wyjatkiem Amerykanow.
        Ktorzy juz w miesiac pozniej wyslali Saddamowi kolejna porcje prezentow.

Jak sie okazuje nie tylko Stany kreca.
        Dziennikarze brytyjskiej gazety < SUNDAY HERALD >dotarli do tajnych dok.
        Departamentu Obrony USA z ktorych wynika ze w marcu 1992 r.
        czyli juz po zakonczeniu wojny w Zatoce Wielka Brytania wyslala
        Saddamowi pralidoksyne.
        Pralidoksyna to antidotum na gaz atakujacy uklad nerwowy.
        I zachodzi pytanie ile tego co dostarczyli Amerykanie i Brytyjczycy
        Saddamowi pozostalo mu do dzis ?
        Czy wszystko zostalo zniszczone podczas wojny w zatoce ?
        Czy tez irak sobie cosik pozostawil ?
        Jak twierdzi Scott Ritter bylyb szef inspektorow ONZ w Iraku od 90 do
        do 95 % broni masowej zaglady ktora ten kraj posiadal zostalo zniszczone
        przez ONZ , reszta przez samych amerykanow..
        Ritter dodaje ze Irak nie moze miec broni chemicznej i biologicznej
        gdyz jej produkcja wywoluje emisje gazow ktore bylyby z satelity.
        Broni jadrowej jak dotad satelity nie wykryly.

Ritter ktory jest republikaninem i glosowal na debila-buscha ,
        dzisiaj publicznie zarzuca mu klamstwojakoby Irak zagrazal komukolwiek.

Podobnie mowi byly koordynator ONZ w Iraku i byly podsekretarz generalny
        Hans von Sponeck , ktory zdemaskowal m.in. amerykanskie klamstwo
        w sprawie fabryk Al-Dora i Faludza pod Bagdadem...

A pamietacie te czerwona skrzynke za plecami Bin- Ladena ?

Gzdzie ona jest ?

Czego jej NIE UZYL ?

BO jej poprostu NIE BYLO..

To wszystko jest i bylo zwylkym manipulowaniem CIA.

A dlaczego te kurwiszony co teraz sa w rzadzie naijasniejszej tez nami
        zagrywaja , i robia z nas debili swego pokroju ?

Jeszcze nie tak dawno temu te same kurwiszony co teraz jedza zlotymi lyzkami
        <te szmaty co sa w zlobie> za taka milosc jaka oni przykladaja do
        amerykanow wyslaliby kazdego z nas do karmienia bialych niedzwiedzi.

A teraz nagle poczuli miete przez rumianek do amerykanow ?

Co te kurwiszony chca nam pokazac ?

Ze jestesmy niedorozwojami i nie potrafimy myslec sami ?
        Oczywiscie sa i wsrod nas milojacy USA zaslepieni jej gangsterska polityka.
        Widocznie maja jakis interes w tym ,
        Ale wiekszosc zwyklych zjadaczy chleba ma swoje codzienne problemy
        jak wytwac od poczatku do konca miesiaca...
        Tak ze pozostawiamy polityke w ich rekach a te kurwiszony robia nas w
        bambuko. ile do dnia dzisiejszego zmarzlo z zimna w polsce ?
        Jestesmy nr.1 na swiecie z tendencjami zwyzkowymi w tej dziedzinie sportu...
        Co rok i lepiej NIKT NAS NIE DOSCIGNIE>>>>>>morowane......

• Gość: rybb Re: a moze by tak olac nas rzad i USA ? IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 16.02.03, 14:10
          do obozu proamerykanskiego: dlaczego nie mozecie uszanowac zdania innych
          narodow? w szczegolnosci chodzi o Francje i Niemcy. slyszeliscie moze
          przypadkiem calosc przemowy MSZ Francji w piatek? logiczne, konsekwentne i
          rozwazne zdanie... takie z ktorym nalezy polemizowac a nie przeklinac i
          bojkotowac. to po prostu chamskie. poza Francja i chyba Powellem nikt nie
          potrafisz wyrazac swoje zdanie przekonywujaco (zalosni szczegolnie byli
          Hiszpanie). i ta roznica zdan powinna sluzyc do dyskusji miedzy Francja i USA.
          kilka godnych uwagi fragmentow przemowy Francji: a) potwierdzili jak wiele
          zawdzieczaja Stanom zarazem mowiac ze nie oznacza to przymusu podwladnosci b)
          sa dumni z tego ze sa stara europa... bo wiek to doswiadczenie. dla mnie
          przemowa byla wolaniem o powstanie wspolnoty miedzynarodowej. glowna przeszkoda
          to arogancka i autorytarna postawa rzadu amerykanskiego. i to jest glowny
          problem... a nie Saddam i sensownosc wojny.

jesli chodzi o Niemcy to podzielam w pelni niezrozumienie swojego dziadku,
          ktory mowil: przez trzy pokolenia kazdy z nas czekal az Niemcy beda w koncu w
          stanie powiedziec wojnie nie. w koncu to dokonuja a swiat reaguje atakiem
          pogardy dla narodu i jego przywodcow. czy naprawde nie mozna uszanowac tej
          decyzji? czy nalezy sie z niej smiac? czy nalezy bojkotowac towary niemieckie?
          ludzie ktorzy tak sie zapatruja na Niemcy sa dla mnie zalosni.

do obozu antywojennego: mowienie ze w wojnie chodzi o rope uwazam za rownie
          bzdurne jak dowody USA o zwiazki Iraku z Al Kaida. podobnie Francja zwazajac na
          dosyc nikle znaczenie Iraku dla gospodarki francuskiej. Bushowi chodzi o idee.
          tak samo Chiracowi. i konflikt toczy sie wlasnie na tym tle... Saddam to w tej
          chwili dalekie tlo. niestety nie dociera to do Busha and co. prasa amerykanska
          na pewno nie zrozumiala tego piszac o zdradzie fransukiej i ich zapominalstwie
          historycznym.

na koniec: popieram atak na Irak. nie popieram retoryki, pokladow klamstw i
          napadu propagandy ktore ogarnelo USA w zwiazku z ta wojna. az nieraz mam ochote
          dolaczyc sie do pacyfistow... tak po prostu zeby sie przeciwstawic metnemu
          Krzakowi. dlatego szanuje Francje i ja popieram: bo tylko ona ma na tyle odwagi
          zeby cos z tym stanowczo zrobic.

• janosik6 olac usa i czeczenskie psy. 16.02.03, 23:51
    • spacerowicz Re: Olać Francję 17.02.03, 01:23

A powiedz, co takiego dobrego dla kogos zrobila Polska na przestrzeni swej
      historii ?

Spacer
    • Gość: . NATO ja wlasnie olalo i sie dogadalo! 16/02/2003 IP: *.newt1.ct.charter.com 17.02.03, 02:40
      • Gość: patolog Re: dar od Francji IP: 155.139.68.* 17.02.03, 19:00
        No dali nam jeszcze "chorobe francuska" czyli syfilis. Marysienka Sobieska sie
        go nabawila i oto skutki.
        • hucpa Re: dar od Francji i od arabstwa --AIDS+ SYFILIS 17.02.03, 19:29
          Gość portalu: patolog napisał(a):

> No dali nam jeszcze "chorobe francuska" czyli syfilis. Marysienka Sobieska
          sie
          > go nabawila i oto skutki.

A arabstwo to AIDS + syfilis dla Europy.
    • ping-pong Re: Olać Francję 18.02.03, 05:50

>

Co Polska zrobila dobrego dla Francji?
      Albo szerzej, co Polska zrobila dobrego dla calago swiata?
      Albo jeszcze szerzej, czy swiat moglby istniec bez Polski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka