s.k.i.n 12.08.06, 15:03 wiadomosci.onet.pl/1370323,12,item.html -wlaściwie nie ma czego żalować no bo kogo? tych co się nie podoba IV RP? Dobrze im tak! chcieliście Europy? zachodu? no to teraz to macie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.k.i.n Re: reprezentujesz poziom moralny /umyslowy Polak 12.08.06, 15:55 rozumiem że ty reprezentujesz poziom moralny /umyslowy Żydów Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: W Belfaście podpalono dom polskich imigrantów 12.08.06, 16:09 to jeszcze nic, są gorsze rzeczy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=46429063 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: W Belfaście podpalono dom polskich imigrantów 12.08.06, 19:36 buraque napisał: > to jeszcze nic, są gorsze rzeczy Aż trudno uwierzyć, ale są i jeszcze gorsze. Kiedyś Skin zaproponował mi, że zdejmie gacie i pokaże mi swojego... Później tłumaczył się, że musiał być pijany, ale daję głowę, że sprawiał wrażenie trzeźwego:) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 wiesz, w końcu, jakby nie było..... 12.08.06, 20:30 jesteś pielęgniarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: W Belfaście podpalono dom polskich imigrantów 12.08.06, 20:38 to są koles poważne oszczerstwa! powinieneś mieć za to solidnie obitą papę! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Oszczerstwa???? 12.08.06, 21:54 s.k.i.n napisał: > to są koles poważne oszczerstwa! powinieneś mieć za to solidnie obitą papę! To już nie pamiętasz, jak chciałeś mi udowadniać, że nie jesteś obrzezany?? Tak przynajmniej wtedy motywowałeś chęć obnażania się, a jakie były Twoje prawdziwe motywy, to już tylko można się domyślać, wstrętny ekshibicjonisto! Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: W Belfaście podpalono dom polskich imigrantów 12.08.06, 16:19 Ełropo witej nam! Obozy pracy, podpalenia, naloty policajów... co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
pedopis Re: W Belfaście podpalono dom polskich imigrantów 12.08.06, 16:48 we swoim kraju to sobie mozecie pognoic sie donosami, nie? w domu nedza powinna siedziec. dlaczego wy nigdy nie mozecie sie wyzywic tylko zawsze na obcych liczycie, potem ich winicie za swe nieudacznictwo, skinny idiot? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: W Belfaście podpalono dom polskich imigrantów 12.08.06, 17:01 > Ełropo witej nam! > Obozy pracy, podpalenia, naloty policajów... co dalej Ja bym na Twoim miejscu wiał z tej Europy np.tam gdzie gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2 W Belfaście podpalono dom polskich im. Szkoda!!!! 12.08.06, 19:08 s.k.i.n napisał: > wiadomosci.onet.pl/1370323,12,item.html > -wlaściwie nie ma czego żalować no bo kogo? tych co się nie podoba IV RP? > Dobrze im tak! chcieliście Europy? zachodu? no to teraz to macie !!!! Lepiej by podpalili te szmaty mocherowe co w PL rzadza! Odpowiedz Link Zgłoś
kartol Re: W Belfaście podpalono dom polskich im. Szkod 12.08.06, 19:20 jampawe2 znowus sie zesral. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: W Belfaście podpalono dom polskich im. Szkod 12.08.06, 19:24 sam jesteś szmatą...nie powiem jaką bojeszce mnie zaantysemityzm mnie tu zabanują Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2 Re: W Belfaście podpalono dom polskich im. Szkod 12.08.06, 19:36 s.k.i.n napisał: > sam jesteś szmatą...nie powiem jaką bojeszce mnie zaantysemityzm mnie tu > zabanują Mozesz pisac! ale ja zydem nie jestem! Urodzilem sie w PL, mieszkam od 30 lat w Europie zach. Jak patrze na ta polska cholte w rzadzie pl ktury chowa sie w kosciolach, to sobie mowie jak mi tu dobrze! Jestem szczesliwy z tego ze w tej biednej zacofanej POLSCE nie mieszkam! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: W Belfaście podpalono dom polskich imigrantów 12.08.06, 19:33 s.k.i.n napisał: > -wlaściwie nie ma czego żalować no bo kogo? tych co się nie podoba IV RP? > Dobrze im tak! chcieliście Europy? zachodu? no to teraz to macie !!!! "Unia Europejska jest Polsce potrzebna jak powietrze. I to z pełną wzajemnością. Nasz kraj bardzo zyskał na przystąpieniu do UE. Od tego momentu rozpoczął się boom gospodarczy. Wzrasta eksport i produkcja przemysłowa. Zaczęły też rosnąć inwestycje. Polska znalazła się w klubie, do którego od początku powinna należeć." Kazik Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: W Belfaście podpalono dom polskich imigrantów 12.08.06, 19:36 boomu jakoś nie widzę a wskaźniki gosp nie przekladają się nażycie przecietnego obywatela.. wym efekt to emigracja zarobkowa i inwazja zboczeń Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: W Belfaście podpalono dom polskich imigrantów 12.08.06, 19:37 Kwestionujesz słowa pierwszego premiera IVRP???? Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: W Belfaście podpalono dom polskich imigrantów 12.08.06, 19:41 może w Warszawie już odczuli poprawę, na to trzeba czasu i raczej to nie dzięki UE a wbrew UE możemy osiągnąć sukces Odpowiedz Link Zgłoś
artsg A co by było jakby podpalono..... 12.08.06, 19:54 dom z Żydami albo jakąś synagogę i do tego jeszcze w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: A co by było jakby podpalono..... 12.08.06, 20:17 jeden wielki wrzask i totalna nagonka na Polskę i Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Stwierdzonoby że nic się nie stało. 12.08.06, 21:55 Tak właśnie robi polaczkostwo. Odpowiedz Link Zgłoś