Dodaj do ulubionych

Antyzydowska agenda Dany

01.10.06, 11:00
Dana opowiada nam tutaj jak wredni sa Polacy i Arabowie. Dana popiera
mordowanie US obywateli, ktorzy bronili Palestynczykow przed izraelskimi
buldozerami. Dana zdaje sie nawolywac do mordowania Zydow w odwecie za to jak
panstwo Izrael traktuje Arabow.
Zastanawiam sie jak bardzo Dana nienawidzi Zydow. Wydaje mi sie, ze trzeba
nienawidzic wlasny narod po to aby prowokowac ludzi w swiecie do nienawisci
wobec tego narodu. Zastanawiam sie co mozna zrobic aby powstrzymac danowe
kreowanie nienawisci do Zydow.
Obserwuj wątek
    • superspec To jak ghotir 01.10.06, 11:14
      Nawołujesz do nienawiści klasowej czy nie?
      • ghotir Re: To jak ghotir 01.10.06, 20:58
        superspec napisał: "Nawołujesz do nienawiści klasowej czy nie?"

Dlaczego mialbym nawolywac do "nienawisci klasowej"? Ja wierze w pokojowe
        istnienie panstw i klas spolecznych. A Ty?
        • superspec Ja też. 01.10.06, 21:08

• stary_z_lichenia Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 12:50
      ghotir napisał:

> Dana opowiada nam tutaj jak wredni sa Polacy i Arabowie.

A nie sa wredni ?
      Spojrz na Gosiewskiego .

Wydaje mi sie, ze trzeba
      > nienawidzic wlasny narod po to aby prowokowac ludzi w swiecie do nienawisci
      > wobec tego narodu.

Zapytaj Romuchny Giertycha , sPiSS-kowcow .

Zastanawiam sie co mozna zrobic aby powstrzymac danowe
      > kreowanie nienawisci do Zydow.

Nie wiem co by mozna bylo Danie polecic , ale tobie polecam wysoki most .
      • felusiak1 Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 14:56
        stary_z_lichenia napisał:
        > ale tobie polecam wysoki most .

Zwe swojej strony mogę polecić ten:
        www.news24.com/Images/Photos/2004121112422211_tallestbridge.jpg
        • ghotir Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 20:56
          Gdzie jest ten most? Widzialem takie dwa (podobaja mi sie), jeden w Warszawie,
          drugi w, chyba, Burnabi. Poradz, Felusiak, na ktory most powinienem sie udac.
          • i-love-2-bike Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 20:58
            ghotir napisał:

> Gdzie jest ten most? Widzialem takie dwa (podobaja mi sie), jeden w Warszawie,
            > drugi w, chyba, Burnabi. Poradz, Felusiak, na ktory most powinienem sie udac.

to chyba na granicy francusko-hiszpanskiej zapomnialam nazwy tego miasta.
            rzeczywiscie imponujaca struktura .
            • polski_francuz Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:02
              Millau, architekt Foster.

Odczepta sie od Ghotira, nikogo nie obraza ale ma silne poglady. Nic zlego w
              nich nie widze.

PF
              • dana33 Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:21
                to ze ty nie widzisz, to nie znaczy, ze inni nie widza, albo ze musza widziec
                tak jak ty. nie pouczaj tutaj. chcesz pouczac idz do swoich uczniow.
                • polski_francuz Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:30
                  "swoich uczniow"

studentow, towariszczka.

PF
              • ghotir Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:22
                polski_francuz napisał: "Millau, architekt Foster"

Dzieki za zrodlo tej bardzo interesujacej konstrukcji. Przyznaje, ze czasami
                wspoluzytkownicy drog w BC maja ze mna klopoty bo wgapiam sie w ten most.
                Dzieki Tobie dowiem sie czegos wiecej o tej konstrukcji. Dziekuje.

Dziekuje za obrone. Niestety, juz to komus tutaj powiedzialem, od czasow
                napasci Izraela na Liban przestalem byc uprzejmy wobec ludzi popierajacych
                mordowanie Libanczykow. Moje poglady w sprawie Bliskiego Wschodu staly sie
                bardzo silne.
                • polski_francuz Liban 01.10.06, 21:35
                  nie tylko tobie zrzucil luski z oczu. I mi i wielu moim kolegow.

Staram sie to oglednie i Danie i arapowi wytlumaczyc.

PF

• dana33 Re: Liban 01.10.06, 21:43
                    hm, a ja calkiem nieoglednie, tylko prosto z mostu, mowie wam, ze mam gdzies
                    wasze luski i oczy i poglady i cala reszte. nikt sie z wami nie liczy, wasze
                    zdanie nie ma najmniejszego znaczenia, najwyzej jakas tam zydowka z israela
                    pomysli sobie, ze jestescie glupcami. i to tez nie ma wiekszego znaczenia, jesli
                    chodzi o losy mojego kraju. tak ze chloptasie, nie wpadajcie w polska manie
                    wielkosci....
                    • polski_francuz Re: Liban 01.10.06, 21:50
                      "nikt sie z wami nie liczy, wasze zdanie nie ma najmniejszego znaczenia"

Dla nas ma, bo to nasze zdanie.

PF
                      • dana33 Re: Liban 01.10.06, 21:59
                        mimo to, kim jestescie? kto was slyszy oprocz tego forum? jaki macie wplyw na
                        przebieg wypadkow i historii? zerowy, pf, absolutnie zerowy.
                        • z_daleka Re: Liban 01.10.06, 22:07
                          Rozumiem, ze zwykli zjadacze chleba probuja sie odreagowac na forum, szukaja
                          jakiegos wiekszego audytorium ktorego w zyciu realnym, z oczywistych i
                          naturalnych przyczyn nie maja....ale panowie naukowcy, profesorowie....czyzby
                          bylo z nimi az tak zle, ze swoje kompleksy i niezrealizowane ambicje musieli na
                          takim smietniku, jak "forum swiat" realizowac???
                          • polski_francuz Spiewam bo musze 01.10.06, 22:34
                            na pocztku bylo trudno ale teraz jest juz inaczej. Znamy sie. Piszemy sobie co
                            myslimy.

Allez z_daleka to skarb miec inne podglady wokol siebie, to tragedia jak
                            wszyscy tak samo mysla.

Shalom

PF
                            • z_daleka Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 22:38
                              Ty sznujesz odmienne poglady, pod warunkiem ze sa zgodne z twoimi...juz zesmy to
                              przerabiali nie raz...
                              • polski_francuz Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 22:39
                                Szacunek to jedna rzecz a sympatia - druga.

Powalczcie o sympatie, moim zdaniem.

PF
                                • z_daleka Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 22:42
                                  Dlaczego uwazasz PF, ze moze nam zalezec na, jak sie wyraciles, wywalczonej
                                  sympatii?
                                  • polski_francuz Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 22:48
                                    Ogolnie rzecz biorac, ludziom zalezy na zdobywaniu sympatii otoczenia. Sprawy
                                    latwiej sie tocza, nie szuka sie dziur w calym.

To jest first best.

Second best to jest prawo. Nie udalo sie nam porozumiec po sympatii. Zwracamy
                                    sie do prawa by nas osadzilo. Ja mysle tak, ty inaczej. Kto ma racje?

Third worst to wojna. Nie lubie ciebie. Bos gnoj, obrzezany lub wierzysz w
                                    Allaha. Nie podchodzi mi to. Skopie cie i zniszcze.

Tak widze ja sprawy.

PF
                                    • z_daleka Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 22:52
                                      Twoja moralmosc wedruje bardzo zagadkowymi sciezkami. Ja nie uwazam ze o
                                      sympatie trzeba walczyc...taka wywalczona sympatia to jak platna milosc...pare
                                      chwil przyjemnosci , bez zadnej przyszlosci( nie wspominajac o chorobach w.)
                                      • polski_francuz Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 22:57
                                        Mowimy o emocjach. To skomplikowany temat.

Najlatwiej powiedziec, jestem czlonkiem wybranego narodu i zawsze mam racje.

PF
                                        • z_daleka Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 23:01
                                          polski_francuz napisał:

Mowimy o emocjach. To skomplikowany temat.
                                          Najlatwiej powiedziec, jestem czlonkiem wybranego narodu i zawsze mam racje.
                                          ----------------
                                          Komu to wmawiasz?
                                          • polski_francuz Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 23:04
                                            Nie smialbym komukolwiek cokolwiek wmawiac.

PF
                                            • z_daleka Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 23:09
                                              czasami jestes dosyc sliski...i nie jest to komplement w zamierzeniu. Rzucasz
                                              jakim stereotypem , z nadzieja ze sie przyklei, a jak sie nie uda to udajesz
                                              raka..."Nie smialbym komukolwiek cokolwiek wmawiac." Jesli nie smialbys to po
                                              diabla piszesz co ci slina na jezyk przyniesie...Mysl troche, jak na naukowca i
                                              wroclawianina przystalo. No i badz mezczyzna...
                                              • polski_francuz Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 23:15
                                                Trzeba sie zrozumiec. Po pierwsze. Zastanowic, po drugie. I odpowiedziec, po
                                                trzecie.

Obawiam sie, ze padamy na wstepie. Na zrozumieniu.

Po 50+ przezytych latach juz sie znam. Nie jestem tchorzem.

Nie lubie ludziom czynic krzywdy.

To mna powoduje.

PF
                                                • z_daleka Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 23:20
                                                  polski_francuz napisał:

> Trzeba sie zrozumiec. Po pierwsze. Zastanowic, po drugie. I odpowiedziec, po
                                                  > trzecie.
                                                  >
                                                  > Obawiam sie, ze padamy na wstepie. Na zrozumieniu.
                                                  >
                                                  > Po 50+ przezytych latach juz sie znam. Nie jestem tchorzem.
                                                  >
                                                  > Nie lubie ludziom czynic krzywdy.
                                                  >
                                                  > To mna powoduje.
                                                  >
                                                  > PF

----------------------------------------
                                                  Czyzbys, Izraelczykow nie uwazal za ludzi? Czesto twoje o nich poglady sa
                                                  niesluszne i krzywdzace ...co gorsza, twoje osady wynikaja ze stereotypow a nie
                                                  z wiedzy, czy doswiadczenia.
                                                  • polski_francuz Re: Spiewam bo musze 01.10.06, 23:24
                                                    Doswiadczenie mam.

Szkoda czasu o nim mowic.

Dla mnie byliscie Polacy. Coz wiecej mozna dodac?

Shalom, ide spac.

PF
                        • polski_francuz Sympatia ludzi 01.10.06, 22:08
                          Dana, ja jestem ja. Twoj kolega forumowy. Wspolzyjesz ze mna na forum od paru
                          lat. Ty piszesz do mnie i ja pisze do ciebie.

Jestes w moim wieku i wiesz jak ja, ze trudno zarobic pieniadze i ze jeszcze
                          trudniej zdobyc sympatie ludzi.

Nie mamy wplywu na historie. Ma sie kolegow, przyjaciol niekiedy. I jak ci cos
                          mowia to sie ich slucha.

Mnie zalezy na sympatii innych i twojej i arapa. Bo uwazam, ze jestescie
                          kolegami forumowymi. I ludzmi.

Ludzmi jak Libanczycy, i takie same uczucia zywlibym do nich na forum.

Obudzze sie wreszcie. Nie ma nic za darmo. Nia ma narodu wybranego. Sa narody,
                          ktorym sie zdarza glupstwa popelniac. Polacy to dobrze znaja. A Izraelczycy
                          wlasnie to czynia.

Shalom

PF
                          • dana33 Re: Sympatia ludzi 01.10.06, 22:21
                            jak zaczniesz pisac o "glupstwach" arabskich, to moze mozna bedzie porozmawiac.
                            dopoki koncentrujesz sie tylko na zydach i israelu, to kolegami tez nie
                            jestesmy, jestesmy przeciwnikami, pf.
                            • polski_francuz Re: Sympatia ludzi 01.10.06, 22:29
                              Zaczne pisac bo je widze. Ale twoja postawa i arapa budzi opor. Znacie polska
                              mentalnosc i sie zle za nas bierzecie.

Mowi ci caly czas, ze trzeba od czasu do czasu posjc do Canossy.

I ja to zrobilem i felusiak, by dalej nie szukac.

Pojdz i ty to pogadamy.

Wrog? Nie jestem twoim wrogiem. Najwiekszym wrogiem Izraela jest obecnie jego
                              rzad i jego polityka.

PF
                              • z_daleka Re: Sympatia ludzi 01.10.06, 22:33
                                polski_francuz napisał:
                                Wrog? Nie jestem twoim wrogiem. Najwiekszym wrogiem Izraela jest obecnie jego
                                rzad i jego polityka.
                                PF
                                -----------------
                                Ciezko byc naukowcem...
                                • polski_francuz Re: Sympatia ludzi 01.10.06, 22:36
                                  "Ciezko byc naukowcem..."

Szczegolnie z tym nowym dyrektorem, I know!

PF
                                  • z_daleka Re: Sympatia ludzi 01.10.06, 22:40
                                    polski_francuz napisał:
                                    "Ciezko byc naukowcem..."
                                    Szczegolnie z tym nowym dyrektorem, I know!
                                    PF
                                    ----------------
                                    Nie przenos swoich problemow zawodowych na forum...i nie mscij sie z nie na
                                    biednych zydach...no chyba, ze nowy szef jest amchu...wiec cie zrozumiem.
                                    • polski_francuz Re: Sympatia ludzi 01.10.06, 22:42
                                      "amchu"?

Nic mnie u tego skubanego nie zdziwi:)

PF
                    • ghotir Re: Liban 01.10.06, 21:56
                      dana33 napisała: "mam gdzies wasze luski i oczy i poglady i cala reszte"

To sie nazywa pogarda dla opinii otoczenia. Dalej przyznajesz iz nasze opinie
                      nie maja "wiekszego znaczenia, jesli chodzi o losy mojego kraju". Zatem po co
                      sie tutaj produkujesz, niedomyta i niedoczesana (w/g tego co sama o sobie
                      napisalas) gospodyni domowa, ktora nawet nie potrafi zarabiac na swoje wlasne
                      utrzymanie?
                      • dana33 Re: Liban 01.10.06, 22:03
                        bo taka mam ochote... cos jeszcze ghotir?
                        a jesli chodzi o pogarde, to masz racje. mam tutaj dla takich jak ty, a jest
                        was niestety 90%, to mam cala mase pogardy. nieskonczona wprost.
                        podskakuj dalej, chloptas....
                        • ghotir Re: Liban 01.10.06, 22:10
                          dana33 napisała: "podskakuj dalej"

Nie mam do czego podskakiwac. Niedomyte i niedoczesane gospodynie domowe
                          ekonomicznie uzaleznione od swojej rodziny i panstwa, majace klopoty z logika
                          formalna ale ziejace nienawiscia do wszystkiego co nie jest izraelskie, to nie
                          cos wartego "podskakiwania". Przepraszam za popelnienie tego watku. Przepraszam
                          za odzywanie sie do kogos takiego jak Dana. Dziekuje, nareszcie zrozumialem z
                          kim mialem nieprzyjemnosc rozmawiac.
                          • i-love-2-bike Re: Liban 01.10.06, 22:20
                            ghotir napisał:

> dana33 napisała: "podskakuj dalej"
                            >
                            > Nie mam do czego podskakiwac. Niedomyte i niedoczesane gospodynie domowe
                            > ekonomicznie uzaleznione od swojej rodziny i panstwa, majace klopoty z logika
                            > formalna ale ziejace nienawiscia do wszystkiego co nie jest izraelskie, to nie
                            > cos wartego "podskakiwania". Przepraszam za popelnienie tego watku. Przepraszam
                            >
                            > za odzywanie sie do kogos takiego jak Dana. Dziekuje, nareszcie zrozumialem z
                            > kim mialem nieprzyjemnosc rozmawiac.

kurcze ghotir troszke ci to zajelo,a bylo sie sluchac domytych i doczesanych
                            rowerzystek myjacych zydowskie kible for fun. dawno ci juz mowilam,ze ja sie
                            rzadko myle:)
                            • ghotir Re: Liban 01.10.06, 22:50
                              i-love-2-bike napisała: "dawno ci juz mowilam,ze ja sie rzadko myle:)"

Dobrze wiesz, ze jestes moja busola na tym forum. Ale "periodic evaluations"
                              nie szkodza :)

• z_daleka Re: Liban 01.10.06, 22:55
                                Cztery fakultety i busola...to chyba bedziesz juz swietym.
                                • ghotir Re: Liban 01.10.06, 23:04
                                  z_daleka napisał: "chyba bedziesz juz swietym"

Ktorej religii?
                                  • z_daleka Re: Liban 01.10.06, 23:10
                                    Z taka busola, to chyba wszystkich, albo i wiecej...
                              • i-love-2-bike Re: Liban 01.10.06, 23:06
                                ghotir napisał:

>
                                >
                                > Dobrze wiesz, ze jestes moja busola na tym forum. Ale "periodic evaluations"
                                > nie szkodza :)

nu pewnie panie psorze,periodic evaluations are necessary otherwise you would
                                think,that you are the best,but still you have a long way to go:)
                                >
                          • dana33 Re: Liban 01.10.06, 22:22
                            musze powiedziec, ghotir, ze dlugo to u ciebie trwalo. ja zrozumialam duzo
                            wczesniej, z kim ja tutaj gadam.
                            one down, several more to go.... :)))
                  • aaki Re: Liban 01.10.06, 21:45
                    lepiej pózno niz wcale.
    • dana33 Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 17:42
      podstaw mi noge, ghotir.... moze nie zauwaze, upadne, zlamie reke i nie bede
      mogla pisac.... :))))
      • dana33 Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 17:43
        te, ghotir.... link do tego, ze pisze ze polacy sa wredni masz, czy tez nie
        doczekam sie?
        nu, klamiec nalogowy.....
        • ghotir Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:12
          dana33 napisała: " link do tego, ze pisze ze polacy sa wredni masz, czy tez nie
          doczekam sie?"

Po co Ci linki? Ty w praktycznie kazdym swoim poscie mowisz Polakom, ze sa
          wredni. W tym tez. Dziekuje Ci za uwolnienie mnie od szukania linkow do
          Twoich "wypowiedzi".
          Pisz. Twoje pisanie ilustuje moje zarzuty wobec Ciebie.

Na marginesie, nazwe narodowosci pisze sie z duza litera, chyba ze pisacz zyczy
          sobie wyrazic pogarde dla omawianej narodowosci. Dana, jedna strona geby
          tlumaczysz mi, ze nie mam racji oskarzajac Cie o negatywne opinie wobec
          Polakow. Druga strona geby, w tym samym poscie, udowadniasz mi ze mam racje bo
          piszesz nazwe mojej nacji mala litera.
          • felusiak1 Moron 01.10.06, 21:37
            Z dużej litery dla podkreślenia.
            ghotir weź ty chłopie podlecz sie nieco. Piździsz jak nakrecony.
            Być w opozycji do pogladów Dany to jedno ale wypisywać farmazony z wyssanymi z
            palca oskarzeniami to zupełnie inna jakość. Mental ward.

PS. Dana pisze zawsze uzywajac małych liter. Duze litery w jej postach to copy
            and paste.
            "glowny strateg i najlepszy znawca technologi militarnej israela na forum
            swiat... :))))"
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46824634&a=46824634
            A nie mówiłem żes M O R O N
            • ghotir Re: Moron 01.10.06, 21:46
              felusiak1 napisała: "Dana pisze zawsze uzywajac małych liter"

Pomylka: Dana pisze - nie kopiuje - slowo Izrael z duzej litery.

Chcialbym pominac Twoje osobiste wycieczki wobec mnie ale mnie kusi. Jaki
              poziom IQ ma ktos kto wybiera sie do Polski w pazdzierniku tylko z zimowa
              odzieza? Jaki poziom IQ ma ktos, kto broni morderczych postow Dany? Jaki poziom
              IQ ma ktos kto twierdzi, ze posty Dany sa logiczne?
              • felusiak1 Moron do kwadratu 01.10.06, 21:55
                Dana pisze zawsze z małej litery, dałem ci przykład ale twój miedziany łeb nie
                odbiera tej długości fal.
                Jaki poziom IQ ma ktoś kto twierdzi, że felusiak broni wywodów dany?
                Jaki poziom IQ ma ktoś kto twierdzi, że felusiak twierdzi, że posty dany sa
                logiczne?
                I na koniec jaki poziom ma ktoś kto kto nie rozumie pisanego tekstu o
                październikowej wyprawie felusiaka do Polski?
                Poziom ghotira, trójfakultetowego morona.

Cieszę się, że cię skusiło. Lubie wyżywać sie na tobie. Tylko ty jeden
                zawsze jesteś niezawodny. Rzadko obserwuje sie wykwity moronizmu na takim
                poziomie. Dostarczasz mi przyjemności.
                • ghotir Re: Moron do kwadratu 01.10.06, 21:59
                  Felusiak,
                  Stajesz sie nudny.
                  Przestalo Ci sie odpowiadac na meritum moich postow. Jedyne na co Cie stac to
                  uzywanie historycznych nazw psychiatrycznych. Co myslisz albo o
                  uwspolczesnieniu swojego slownictwa psychiatrycznego albo o merytorycznej
                  rozmowie?
                  • felusiak1 Moron do kwadratu merytorycznie upośledzony 01.10.06, 22:14
                    Bardzo chetnie podyskutowałbym z toba merytorycznie ale niestety jest to
                    niemożliwe zanim nie napiszesz spójnego tekstu zamiast steku oskarżycielskich
                    bzdur w stylu siódmoklasisty z kompleksami.
                    Zupełnie nie interesuje mnie Dana i to co ty o niej myślisz. A to meritum
                    twojego wypotu. W dodatku cienko przędziesz, gdyż nie potrafisz podeprzeć
                    faktami swoich idiotycznych oskarżeń. Zreszta Dana ci to wypomniała, a ty
                    uciekłes w krzaki. Daj mi linki do słów Dany a jeśli nie potrafisz ich znaleźć
                    to twoje oskarzenia są wyssanymi z palca bzdetami a z tym sie nie dyskutuje.
                    Spróbuj zacząć wątek jeszcze raz i postaraj sie określić meritum.
                    • ghotir Re: Moron do kwadratu merytorycznie upośledzony 01.10.06, 22:24
                      felusiak1 napisała: "Daj mi linki do słów Dany"

Po co Ci linki? Dana zademonstrowala poprawnosc moich opinii o niej na tym
                      watku. Krytyku moich umiejetnosci intelektualnych, naucz sie czytac ze
                      zrozumieniem. Nie tylko Dane ale takze mnie, mam cztery - nie trzy -
                      "fakultety".
                      • z_daleka Re: Moron do kwadratu merytorycznie upośledzony 01.10.06, 22:47
                        mam cztery - nie trzy -"fakultety".
                        Zdobywasz je jak sprawnosci harcerskie?
                        • ghotir Re: Moron do kwadratu merytorycznie upośledzony 01.10.06, 23:02
                          z_daleka napisał: "Zdobywasz je jak sprawnosci harcerskie?"

Dawno przestalem sie tym zajmowac. Ale "fakultety" zdaja sie rajcowac
                          Felusiaka. Mozliwe iz dlatego, ze jemu nawet jednego nie udalo sie zrobic.
                          Biedak zdaje sie tkwic w "warszawce" gdzie wyksztalcenie formalne to obelga.
                          Domyslam sie, ze sprawnosci harcerskie tez temu srodowisku szczegolnie nie
                          leza...

• z_daleka Re: Moron do kwadratu merytorycznie upośledzony 01.10.06, 23:05
                            a Ty z jakiego srodowiska, za przeproszeniem? Znaczy sie jakiego herbu?
                            • ghotir Re: Moron do kwadratu merytorycznie upośledzony 01.10.06, 23:15
                              z_daleka napisał: "jakiego herbu?"

Co ma moje nazwisko do "fakultetow"? "Fakultety" to sprawa zaslugi, herb to
                              sprawa urodzenia. To ze Felusiakowi te sprawy zdaja sie pierniczyc (dla
                              niego "fakultet" to pochodzenie z "warszawki") nie oznacza, ze ja zyje w
                              czasach przed rewolucja francuska.
                              • z_daleka Re: Moron do kwadratu merytorycznie upośledzony 01.10.06, 23:24
                                Pisales o srodowisku...o pochodzeniu...wiec myslalem, ze chcesz sie jakims
                                herbem pochwalic....
              • dana33 Re: Moron 01.10.06, 21:56
                znowu klamiesz, ghotir. pisze wszystko z malej litery, nazwy panstw, imiona,
                nazwy narodow. od lat. mojego wlasnego kraju tez. nigdy, ale to nigdy nie pisze
                nic duzymi literami. chyba ze kopiuje jakis text. taki duzy, taki niby moralny,
                a tak klamie....
                • ghotir Re: Moron 01.10.06, 22:03
                  dana33 napisała: "[o mnie] taki niby moralny"

Wypraszam sobie nazywanie mnie "moralnym". W zadnym wypadku nie jestem "moralny
                  w/g Twoich pojec: nikogo nie zabijam i nie nawoluje do zabijania ludzi.
    • i-love-2-bike Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 20:25
      ghotir napisał:

> Dana opowiada nam tutaj jak wredni sa Polacy i Arabowie. Dana popiera
      > mordowanie US obywateli, ktorzy bronili Palestynczykow przed izraelskimi
      > buldozerami. Dana zdaje sie nawolywac do mordowania Zydow w odwecie za to jak
      > panstwo Izrael traktuje Arabow.
      > Zastanawiam sie jak bardzo Dana nienawidzi Zydow. Wydaje mi sie, ze trzeba
      > nienawidzic wlasny narod po to aby prowokowac ludzi w swiecie do nienawisci
      > wobec tego narodu. Zastanawiam sie co mozna zrobic aby powstrzymac danowe
      > kreowanie nienawisci do Zydow.

raczej danie potrzebny jest dobry psychiatra,jak kazdemu rasiscie,ale jak widac
      albo ja nie stac na lekarza,albo przypadek jest tak ciezki,ze jedyne co jej
      pozostolo to psychoterapia grupowa na forum,gdzie moze pluc ile chce,jak chce i
      jak daleko chce.to i tak lepsze od rozwalania ludzi,wiec dlatego nalezy
      przymknac oczy i nie zwracac uwagi na czuba.
      • puls Antyzydowska agenda cyklistki z krotkimi nozkami 01.10.06, 21:19
        Reszta o psychiatrze sie zgadza "kabelek na rowerek".
        • ghotir Re: Antyzydowska agenda cyklistki z krotkimi nozk 01.10.06, 21:26
          puls,
          Widziales nogi Rowerzystki?
        • i-love-2-bike Re: Antyzydowska agenda cyklistki z krotkimi nozk 01.10.06, 22:16
          puls napisał:

> Reszta o psychiatrze sie zgadza "kabelek na rowerek".

musimy chyba drugi nick zglosic do abuse,ze ma obsesje podobne do twego
          wcielenia lecha. lepiej trepie przekopiuj cala poczte,bo wiesz czym pachnie
          podklejanie sie i obsesja na puncie pewnych nickow komuszy kablu.krotki to ty
          masz MUSK i nie tylko,stad twe przypadlosi przedwczesne.
    • blazare Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:11
      ghotir napisał:

> Dana opowiada nam tutaj jak wredni sa Polacy i Arabowie.
      > Zastanawiam sie jak bardzo Dana nienawidzi Zydow.

Danusia to Polka, która bardzo chce być Żydówką. Częsty objaw wśród polskich Żydów żyjących w Izraelu..
      • dana33 Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:22
        ty blazerski lepiej ze mna nie zaczynaj. ty wiesz kto ja, ja wiem kto ty i na
        tym lepiej zakoncz historie naszej tzw. znajomosci... no i wara ci od mojego
        zydostwa.
        • blazare Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:25
          dana33 napisała:

> ja wiem kto ty

Nie wiesz kim jestem, Danutka.. I na tym polega twój problem, bo nie masz pojęcia, jak powinnaś mnie traktować.. A ja nie mam zamiaru niczego ci ułatwiać.
          • dana33 Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:32
            ty nikak nie kumasz, blazerski..... ja nie mam zamiaru cie wogole traktowac,
            farsztejst? my nadajemy na innych falach, chloptas, ty nie z mojej klasy.
        • ghotir Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:39
          dana33 napisała: "wara ci od mojego zydostwa."

Uczynilas swoja religie i wiernosc panstwu Izrael przewodnimi motywami swoich
          wypowiedzi na tym forum. Teraz nie zyczysz sobie abysmy do nich nawiazywali.
          Rozdwojenie jazni?
    • josifek Czy Koran wszystkich Tworek godny robi 01.10.06, 21:12
      bo z medlin tego co ten watek zalozyc, tak mozna wywnioskowac.
      czyli prawda jest ,ze nie wszyscy musulmanie terroristami sa, ale 90 %
      terrorystow musulmanami sa.
      Wystarczy slowo terrorysta ze slowem tych pacientow Tworek zastapic.
    • dana33 Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:46
      to jest to, co zrozumiales z mojego postu? nu, nu...... to ja ci jeszcze raz,
      powoli i dokladnie, zebys zrozumial, chloptas:
      ja nie klasa superlux. ja zwykla kucharka jerozolimska, nie zawsze uczesana i
      nie zawsze ulozona. mimo to inna klasa. pod wzgledem moralnym. ale ty tego
      pewnie nie zrozumiesz tez. moralnosc to u ciebie slowo nieznane. nie masz jej
      wogole. doszlo teraz, chloptas? nie? nu, to nie.
      • blazare Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:50
        dana33 napisała:

> mimo to inna klasa. pod wzgledem moralnym.

Izraelscy przywódcy i izraelska ulica ma w sobie tyle moralności, że jakaś tam sierota po komunistach z kraju o egzotycznej nazwie "Polska" mieć już jej nie musi..
      • ghotir Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:50
        dana33 napisała: "moralnosc to u ciebie slowo nieznane"

Moralnosc to sprawa wzgledna. Ale nie do konca. Wszystkie religie zakazuja
        zabijania ludzi. Dana pochwala zabijanie nie-Zydow. Czy w tej sytuacji Dana ma
        jakiekolwiek podstawy do wypowiadania sie o czyjejkolwiek moralnosci?
        • blazare Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:54
          ghotir napisał:

> Dana pochwala zabijanie nie-Zydow.

Nie pójdzie do nieba.. Jej strata...
        • dana33 Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:58
          znow klamstwo. co to za glupoty z tymi nie-zydami? masz link? mowie zawsze,
          ciagle i jestem gotowa to powtorzyc ile razy chcesz: mowie tylko i wylacznie o
          likwidacji terrorystow. nigdy nie pisalam o wszystkich arabach, nigdy nie
          pochwalam zabicie nikogo. zawsze natomiast pochwale zabicie kazdego terrorysty.
          ghotir, ty jestes klamca par excellence...
          • explicit Re: Antyzydowska agenda Dany 02.10.06, 18:31
            Wasza "moralnosc" ,... Wystarczy komus przylepic latke terrorysty i gotowy na
            odstrzal ,... Ostatnio nawet to niepotrzebne , IDF ma jasnowidzow :)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=43552562&a=43552562
            przysiad

==============================================================================
            mowie tylko i wylacznie o likwidacji terrorystow. nigdy nie pisalam o
            wszystkich arabach, nigdy nie pochwalam zabicie nikogo. zawsze natomiast
            pochwale zabicie kazdego terrorysty. ghotir, ty jestes klamca par excellence...
      • aaki Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:57
        kto jest bardziej niemoralny blazar czy ja?
        • blazare Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:58
          aaki napisała:

> kto jest bardziej niemoralny blazar czy ja?

Obaj jesteśmy wrednymi antysemitami... Z tym że ja jestem trochę wredniejszy,
          bo gadam po hebrajsku i mogę emigrować na pustynię..
        • dana33 Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 22:18
          obaj niemoralni, ale rozne klasy niemoralnosci, aki...
          • aaki Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 23:08
            nó jak tak mówisz to musi to prawda jest.
    • dana33 Re: Antyzydowska agenda Dany 01.10.06, 21:47
      gdyby nie zerowce, to polska wygladalaby inaczej. rowniez w oczach swiata.
      • dana33 nu, niezle, niezle, rebiatka..... 01.10.06, 22:51
        ale wrzask, ale krytyka, niedomyta, niedoczesna, slonina, 60-latka (jeszcze
        nie, troche brakuje), tlusta, nazistka, faszystka, morderczyni, sjonistka,
        polakozerczyni, glupia, oplacana, przycisnieta do muru, pelna pogardy dla
        innych, szczegolnie dla polakow i polski, zydowska fanatyczka.... i te rozmowki
        miedzy wami.... dana powiedziala, dana oskarzyla, dana mnie obchodzi, dana mnie
        nie obchodzi......
        nu, ja sie was zapytowuje..... dlaczego lecicie na kazdy moj wpis? na kazdy moj
        watek? przeciez widac z waszych wpisow, ze rzadko spotkac mozna takiego typa
        jak jak.... wiec moze sie odwalicie? znajdziecie cos bardziej interesujacego? a
        tak to moje wpisy leca w gore, idiotka wiadomo skad skreca sie z zazdrosci,
        cepek rzuca watki o wielkiej wartosci intelektualnej i rzetelnie udowodnione,
        blazerski tutaj daje wam zagadke waszego zycia: zyd czy antysemita?, puls
        amerykanski zawsze gotowy z wierszykiem na wysokim poziomie, braciszek tutaj
        maltretuje biednego kastnera od rana do wieczora juz od conajmniej roku (zabral
        sie ostatnio za eihmana, ale jakos linkow mu nie podrzucilam, do tego napisal
        eihman bez c i jakos mu nie poszlo jak dotychczas, ale nie tracmy nadziei),
        krystek sie miota miedzy kosciolem, konfesjonalem, zdrowaskami i pluciem na
        mnie, aki zdurnial kompletnie i wydaje diagnozy per remote control, zajmujecie
        sie moim wygladem, moja waga, moim pochodzeniem, moim zdaniem, jestscie gotowi
        klamac, manipulowac, skladac falszywe oskarzenia, insynuowac.....
        ja nie rozumiem.... tak straszna i tak was zajmuje? gdzie ta logika? gdzie
        konsekwencja?
        nu, musze przyznac, ze zapewniacie mi duzo smiechu.... i jak mowi stare polskie
        powiedzonko: pies wam morde wylizal, rebiatka.... :))))
        • i-love-2-bike Re: nu, niezle, niezle, rebiatka..... 01.10.06, 23:12
          dana33 napisała:

>
          > nu, ja sie was zapytowuje..... dlaczego lecicie na kazdy moj wpis? na kazdy moj
          >
          > watek?

i do tego wszystkiego jeszcze niegramotna . he,he caly dzien na strazy,lata od
          watku do watku a na twoich tylko te zejmany,twoja ferajna i niedopieszczony
          absztyfikant zeby sobie piluja,reszta z nas ma cie gdzies i to juz slonino od
          dawna. nu a teraz tyj dalej mloda 60 latko do ktorej wzdycha pijany blazerek:))
          • ghotir Re: nu, niezle, niezle, rebiatka..... 01.10.06, 23:21
            dana33 napisała: "dlaczego lecicie na kazdy moj wpis?"

To Ty tutaj przylecialas. Jak Ci sie tutaj nie podoba to odlec i daj ludziom
            zyc.
            • i-love-2-bike Re: nu, niezle, niezle, rebiatka..... 01.10.06, 23:22
              ghotir napisał:

> dana33 napisała: "dlaczego lecicie na kazdy moj wpis?"
              >
              > To Ty tutaj przylecialas. Jak Ci sie tutaj nie podoba to odlec i daj ludziom
              > zyc.

no jak widzisz nawet nie potrafi odczytac gdzie pisze,stan amoku po siedzeniu 18
              godzin przed monitorem w poszukiwaniu antysemityzmu:))) czub i kuku.
            • dana33 Re: nu, niezle, niezle, rebiatka..... 01.10.06, 23:43
              ja tu przylecialam, bo o mnie pisales, klamco. przeciez wiedziales dobrze, ze
              nie bede stala z boku, jak wypisujesz o mnie klamstwa, nie?
        • aaki jest takie pojęcie 01.10.06, 23:13
          w medycynie jak "strassen diagnose"
          per remote control to straszny neologizm

• dana33 Re: jest takie pojęcie 01.10.06, 23:18
            nu, juz poprawiles sie w moich oczach, bo masz pojecia o pojeciach aki....
            • aaki Re: jest takie pojęcie 01.10.06, 23:24
              pisz mniej a z sensem.
              całuje cię mocno na dobranoc :-*)
              twój jak zwykle ...
              aaki
              • i-love-2-bike Re: jest takie pojęcie 01.10.06, 23:26
                aaki napisała:

> pisz mniej a z sensem.
                > całuje cię mocno na dobranoc :-*)
                > twój jak zwykle ...
                > aaki

he,he dzisiaj bedzie fat arse dobrze spala,obcalowaliscie ja razem z
                blazerkiem,tyle,ze on chyba pod stol wpadl z wrazenia sniac o 4 pancernych i
                armacie:)
                • puls.usa jest takie video 01.10.06, 23:45
                  o-brat zamiescil
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=49558336&a=49562677
                  dana wyslala na casting
                  do miss world

ma kobita zaparcie
                  zrzucila troche kg
                  ..........to widac
                  • dana33 Re: jest takie video 02.10.06, 00:03
                    nu, to nie ja na tym clipie, pulsik hamerykanski.... ona zbyt chuda... ja mam
                    ciut ponad 500 kg i nie moge tak biegac. tylko siedziec kolo kompa i dokopywac
                    kretynom forumowym... :))))
                    • puls.usa Re: jest takie video 02.10.06, 00:06
                      dana33 napisała:

> nu, to nie ja na tym clipie, pulsik hamerykanski.... ona zbyt chuda... ja mam
                      > ciut ponad 500 kg i nie moge tak biegac. tylko siedziec kolo kompa i
                      dokopywac
                      > kretynom forumowym... :))))

sorry nie wiedzialem
                      ze przerwalas cwiczenia

sprobuj sie kopnac sama hehe
                      nawet fredzio nie pomoze hehe
                      z arapem hehe
                      • dana33 Re: jest takie video 02.10.06, 00:07
                        hehe.... smiech glupka....
                        ten sie smieje, kto sie smieje ostatni.... i mozesz byc pewien, glupku, ze ja
                        sie smieje ostatnia... :))))
                        • puls.usa Re: jest takie video 02.10.06, 00:10
                          hehe tak ci sie tylko
                          wydaje....glupia
                          prymitywna manipulantko
                          • dana33 Re: jest takie video 02.10.06, 00:24
                            nie wydaje mi sie. tobie sie wydaje, ze cos wiesz, a nie wiesz nic.. forumowy
                            antysemito :)))
                            • puls.usa Re: jest takie video 02.10.06, 00:40
                              dana33 napisała:

> nie wydaje mi sie. tobie sie wydaje, ze cos wiesz, a nie wiesz nic.. forumowy
                              > antysemito :)))

jesli tak jest...
                              to wylacznie!!! dzieki tobie
                              forumowa rasistko,manipulantko
                              .................. i fredziowi

• o_brother Re: jest takie video 02.10.06, 02:47
                      oblakana33 jak sobie radzisz z podmywaniem i z podcieraniem?.
                      Czy ty nie wiedzialas oblakana ze jak sie juz nie da siegnac reka
                      do epicentrum to czas na odwykowke?.SSharon w koncu poszedl.

• dana33 Re: jest takie video 02.10.06, 18:37
                        wyklikalam cie. za chamstwo i za SSharona
                        • o_brother Re: jest takie video 02.10.06, 20:13
                          To nic.SSharon pozostaje SSharon a ty dalej trenuj sieganie reka.
                          I mozesz mnie w doope pocalowac przez ramie ale wpierw zdezynfekuj
                          sie.Teraz jak juz przeczytalas to klikaj.
              • dana33 Re: jest takie pojęcie 01.10.06, 23:44
                umylam sobie twarz wrzaca woda, aki.....
                ty sie idz caluj z idiotka wiadomo skad.... lepiej pasuje do ciebie. ja sie nie
                z kazdym zaluje, a z dochtorkami to juz nigdy...
                • aaki hehe 02.10.06, 15:20
                  nie wiem z kim się zalujesz(?)
                  no cóż... oparzenie twarzy wrzącą wodą z pewnością nie poprawi twego sex appealu
                  a tak na marginesie: to są już dostępne bez problemów srodki dezynfekujące nie wymagające takiego heroizmu jak stosowany w izraelu wrzątek
            • dana33 a tu jeszcze do cztero-fakultetowego klamcy.... 01.10.06, 23:29
              widzisz, ghotir..... sprawa zaczela sie od milego postu blazerskiego w ktorym
              stwierdzil m. in. "Ułożona i uczesana patriotka izraelska,"
              moja odpowiedzi na ten post byla: "zwykla kucharka jerozolimska, nie zawsze
              uczesana i nie zawsze ulozona."
              na co ty, forumowy klamca, napisales tak: "Zatem po co sie tutaj produkujesz,
              niedomyta i niedoczesana (w/g tego co sama o sobie napisalas) gospodyni domowa,
              ktora nawet nie potrafi zarabiac na swoje wlasne utrzymanie? " i powtarzasz to
              klamstwo jeszcze raz, tym razem nawet nie dodajac tego "sama o sobie napisalas":
              " Niedomyte i niedoczesane gospodynie domowe ekonomicznie uzaleznione od swojej
              rodziny i panstwa,"
              zauwaz, czterofakultetowy, ze nic nie wspomnialam o niedomyciu, nie ma sladu o
              jakims moim wpisie na temat tego, czy potrafie zarobic na wlasne utrzymanie czy
              nie, czy jestem ekonomicznie uzalezniona od swojej rodziny i od panstwa.
              nie napisalam na ten temat ani slowa. to wszystko twoje zdania, twoje insynuacje
              i twoje klamstwa. nie mowie juz o tym, ze to twoj pieski interes, czy ja sie
              utrzymuje sama, czy utrzymuje mnie panstwo, czy utrzymuje mnie rodzina. bogu
              dzieku, ghotir, ze ty mnie nie utrzymujesz, bo bys poszedl z torbami. i ja tez
              bogu dziekuje, ze ty mnie nie utrzymujesz, bo pewnie bym musiala zebrac.
              w kazdym razie spij spokojnie, nic mi nie brakuje.
              powtarzam jeszcze raz: antysemita i klamca. 4 fakultety nic tu nie znacza.
              moralnosc rynsztokowa.
              • i-love-2-bike Re: a tu jeszcze do cztero-fakultetowego klamcy.. 01.10.06, 23:35
                dana33 napisała:

>
                > powtarzam jeszcze raz: antysemita i klamca. 4 fakultety nic tu nie znacza.
                > moralnosc rynsztokowa.

ktora ty uwielbiasz bo snujesz sie za kazdym kto ci w pysk daje co dzien.
                dlatego stekasz,plujesz,chrzakasz co dzien na FS a nie na judaice,bo tam za
                kulturalnie dla takiej co wlasnie lubi byc kopana,ponizana,opluwana co dzien.
                juz ci nie raz mowilam lecz sie,bo nie masz za grosz ambicji,jedno co lubisz to
                trzepac jezorem jak krowa na pastwisku i tez tego typu poziom reprezentujesz tu
                i kazdy twoj wpis ma wdziek mielonej sieczki. z luboscia psujesz kazdy normalny
                wpis bo jestes zboczona i zazdrosna,ze ktos moze pominac taka jak ty
                matrone,ktorej jedynym celem egzystencji to mielenie jezorem o d... maryni dzien
                w dzien udajac przed soba,ze komus dokopalas. a teraz mozesz splynac,ja tam
                przesuwam cie moja mala myszka,bo jestes niestrawna jak odgrzewana,spalona
                cielecina z burakami.
    • z_daleka Re: Sympatia ludzi 01.10.06, 22:45
      No wiec nawet jesli nie jest, to moze byc...przynajmnioej byloby jasne dlaczego
      jest skubany. Przyjmij, ze jest amchu i bedzie ci znacznie latwiej to strawic...
    • ghotir Do widzenia 01.10.06, 23:35
      Dziekuje Wam wszystkim za udzial w tym watku.
      Bawcie sie dobrze jezeli zechce sie Wam tutaj pisac.
      • dana33 Re: Do widzenia 01.10.06, 23:40
        nie ma za co ghotir.... jak pisze twoj koles... ryj w wiadro i w tyl zwrot...
        nawet nie masz dosyc moralnosci powiedziec przepraszam, rzeczywiscie nie
        napisalas tego.
        nu, jak juz napisalam: 4 fakultety jeszcze nic nie znacza.
        • grzegorz1948 Re: Do widzenia 01.10.06, 23:45
          Moze Dana skorzystalasby z oferty polskiej kultury zydowskiej bo tam gdzie
          mieszkasz to widocznie o kulture trudno-przynajmniej na poziomie europejskiej
      • felusiak1 Wracaj ghotir, bez ciebie nie ma zabawy! 02.10.06, 04:51

• dana33 Re: Wracaj ghotir, bez ciebie nie ma zabawy! 02.10.06, 18:39
          mowisz, felusiak, ze zabawa jest tylko z klamcami i manipulantami?
          • absztyfikant Re: Wracaj ghotir, bez ciebie nie ma zabawy! 02.10.06, 18:49
            Zapasy w blocie:)))))))))))))))
    • polani Re: Antyzydowska agenda Dany 02.10.06, 00:37
      teraz rozumisz dlaczego kochamy polske bez polakow, ja osobiscie kocham polek
      ale nie do sluby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka