Gość: sadam IP: *.ci.uw.edu.pl 20.03.03, 18:11 Kampania wrzesniowa Hitlera, czy marcowa Busha, za kilka lat nasze dzieci beda mylic jedno z drugim uczac sie historii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacyfista Rozmiekczyc paranoje Busha ( o ile mozliwe) IP: *.16.203.62.dial.bluewin.ch 20.03.03, 18:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk 2 pacyfy z FSB - co wy na ukryte rakiety Iraku ? IP: *.twcny.rr.com 20.03.03, 19:43 ciekawe ze jakos was nie boli to ze husajn ukrywal rakiety ktorymi teraz atakuje Kuwejt. ciekawa wybiorczosc w waszym mysleniu...a moze macie mozgi wyprane przez propagande PRL, a moze ja uprawiacie na rzecz nowego dzialu informacji FSB/KGB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JGA Re: Irak ma prawo sie bronic... IP: 199.166.16.* 21.03.03, 00:10 Gość portalu: mk napisał(a): > ciekawe ze jakos was nie boli to ze husajn ukrywal rakiety > ktorymi teraz atakuje Kuwejt. ciekawa wybiorczosc w waszym > mysleniu...a moze macie mozgi wyprane przez propagande PRL, a > moze ja uprawiacie na rzecz nowego dzialu informacji FSB/KGB? To byly inne rakiety o zasiego okolo 70km. Te rakiety nie sa zabronione przez ONZ. Irak nie musial ich ukrywac. Kazdy kraj ma prawo do samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Irak ma prawo sie bronic... IP: *.client.attbi.com 21.03.03, 03:24 Dupa Jas! Przynajmniej czesc z tych rakiet to "scudy" - zostalo to potwierdzone - te same, ktorymi 12 laty Irak strzelal do Izraela. No ale dla kazdego "pa-syfisty" to i tak bedzie 70 km.... Jakby sie ktos pytal - to Irak goraco zapewnial, ze tych rakiet nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Irak ma prawo sie bronic... IP: *.fastres.net 21.03.03, 08:14 Przeciez kazdy bandyta ma prawo nosic bron jaka mu sie podoba a potem sie bronic strzelajac na policje i przechodniow-wystarczy zobaczyc Warszawe w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral Dokladnie tak... IP: *.k.mcnet.pl 21.03.03, 15:21 W zwiazku z czym nasi pacyfisci powinni rowniez isc pod Palac Mostowskich i protestowac przeciwko bestialskiej policji, ktora morduje niewinnych bandytow w Magdalence... jesli chcielby byc konsekwentni oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Teraz wychodzi na wierzch jaka glupota... IP: 208.253.130.* 21.03.03, 20:44 byly te cale inspekcje rozbrojeniowe. A w tych Scudach nie bylo broni biologicznej, bo jeszcze Saddam nie chcial zepsuc sobie opinii w swiecie. Wyobrazam sobie jam mu sie ta medialna zabawa musiala podobac kiedy niektorzy pacyfisci z cywilizowanych krajow oferowali sie dla niego jako zywe tarcze... Jeszcze troche a dostal by pokojowego Nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TrenerT Re: Irak ma prawo sie bronic... IP: 193.120.88.* 21.03.03, 11:59 No przeciez nawet Polska ma "Samoobrone" czemu by nie Irak!!! Lepiej do Iraku!!! TrenerT Gość portalu: JGA napisał(a): > Gość portalu: mk napisał(a): > > > ciekawe ze jakos was nie boli to ze husajn ukrywal rakiety > > ktorymi teraz atakuje Kuwejt. ciekawa wybiorczosc w waszym > > mysleniu...a moze macie mozgi wyprane przez propagande PRL, a > > moze ja uprawiacie na rzecz nowego dzialu informacji FSB/KGB? > > To byly inne rakiety o zasiego okolo 70km. Te rakiety nie sa > zabronione przez ONZ. Irak nie musial ich ukrywac. Kazdy kraj ma > prawo do samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga kukułka Kuku kuku kuku... IP: *.server.ntl.com 21.03.03, 02:13 To was w Homeland Security geografii nie uczą? Do Kuwejtu z Iraku rzut kamieniem, nie zaś powyżej 150 km. Te rakiety są LEGALNE, amerykański matole! Kuku kuku kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral No wlasnie, akuku!!!! matolku IP: *.k.mcnet.pl 21.03.03, 15:35 Ale tak sie zlozylo ze conajmniej 2 z nich to byly scudy o zasiego ok. 280 km. Czemu Saddam ich uzyl jesli do Kuwejtu mial rzut beretem? - Nie wiem. Wiem tylko ze zgodnie z oswiadczeniem Iraku, ten NIE POWINIEN ICH POSIADAC OD JAKIS 5 LAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryś Re: 2 pacyfy z FSB - co wy na ukryte rakiety Irak IP: *.bj.uj.edu.pl 21.03.03, 10:01 Wcale mu się nie dziwię. Prawda jest taka że Amerykanie zaatakowaliby nawet gdyby oddał im wszystko łącznie ze swoim osobistym rewolwerem. Moim zdaniem Amerykanie podjęli decyzję o ataku na Irak jeszcze PRZED 11 września. Kiedy dłuższy czas temu (chyba rok) prasa zaczeła rozpowszechniać plotki że Husajn zginął w czasie wojny w Zatoce, a rządzą jego wspólpracownicy przy pomocy sobowtóra, było dla jasne że wojna będzie bez względu na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: 2 pacyfy z FSB - co wy na ukryte rakiety Irak IP: 149.156.27.* 21.03.03, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: 2 pacyfy z FSB - co wy na ukryte rakiety Irak IP: 149.156.27.* 21.03.03, 11:17 przestań pierdolić idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Rozmiekczyc paranoje Busha ( o ile mozliwe) IP: *.fastres.net 21.03.03, 08:11 Gdyby mozna bylo zmiekszyc szwajcarskich bankierow duzo dyktatorow nawet by sie nie pojawilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Amerykanie rozpoczęli rozmiękczanie reżimu Sa IP: *.pall.com 20.03.03, 18:29 Gość portalu: sadam napisał(a): > Kampania wrzesniowa Hitlera, czy marcowa Busha, za kilka lat > nasze dzieci beda mylic jedno z drugim uczac sie historii Glupis czlecze, wiec nawet nie podejme sie komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga kukułka Kuku kuku kuku... IP: *.server.ntl.com 21.03.03, 02:15 Jak byłeś durniem, tak durniem pozostałeś, amerykański przydupasie! Liż cygaro...Busha. Kuku kuku kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws_us Re: Amerykanie rozpoczęli rozmiękczanie reżimu Sa IP: 63.172.224.* 20.03.03, 18:34 Tacy jak ty nie powinni miec dzieci (jak mozna je miec nie majac jaj!). Durniscie obywatelu ze az zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrinch Re: Amerykanie rozpoczęli rozmiękczanie reżimu Sa IP: 129.81.192.* 20.03.03, 18:56 Gość portalu: ws_us napisał(a): > Tacy jak ty nie powinni miec dzieci (jak mozna je miec nie majac > jaj!). Durniscie obywatelu ze az zgroza. =============================================================== Bush Mniejszy! Ten to dopiero musi miec jaja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk grrinch na uslugach Iraku IP: *.twcny.rr.com 20.03.03, 19:45 ile ci placa grrinch za te propagande? nastepny na uslugach Iraku, FSB, rusko-chinskich czy tez lewakow europejskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: grrinch na uslugach Iraku IP: 206.28.214.* 20.03.03, 23:33 Gość portalu: mk napisał(a): > ile ci placa grrinch za te propagande? nastepny na uslugach > Iraku, FSB, rusko-chinskich czy tez lewakow europejskich? Dalbys sobie juz dudek spokoj. Obrzucasz wszystkich blotem na lewo i prawo. W czasach mojej mlodosci to wlasnie tacy jak ty byli ubekami. I skoncz z tym FSB, bo zaczyna wygladac na to ze to jedyne litery jakie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga kukułka Kuku kuku kuku IP: *.server.ntl.com 21.03.03, 02:17 To samo amerykańskie łajno pod innymi inicjałami. Ale śmierdzi ! Kuku kuku kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ETI TE RAKIETY TO TYLKO DOWOD NA TO ZE USA IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 20.03.03, 21:37 MIALA RACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga kukułka Kuku kuku kuku... IP: *.server.ntl.com 21.03.03, 02:21 Ale tu amerykańskich BLONDYNEK! Aż gwiazdki z paskami ptaszynie w oczaach stają. Kukułka wie, że te rakiety były legalne, bo ZASIĘG, Blondynko, zasięg! A Blondynka, po amerykańsku, dalej guzik wie. Kuku kuku kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Amerykanie rozpoczęli rozmiękczanie reżimu Sa IP: *.telia.com 20.03.03, 23:28 Gość portalu: sadam napisał(a): > Kampania wrzesniowa Hitlera, czy marcowa Busha, za kilka lat > nasze dzieci beda mylic jedno z drugim uczac sie historii Tylko dzieci takich durni jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga kukułka Kuku kuku kuku IP: *.server.ntl.com 21.03.03, 02:22 Twoje dzieci tak wyedukowane, że wzorem papci, Busha Juniora za Syna Bożego biorą. Kuku kuku kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Maja specjalne rakiety rozmiekczajace IP: *.dialup.umb.edu 20.03.03, 23:39 zabijaja cywili i piora mozg wojskowym. Wiekszosc ludzi, ktorzy tu pisza prawdopodobnie nie maja pojecia o Wietnamie. Wtedy tez szla niezla agitacja, a jedynie przyszli prezydenci USA uchylali sie od sluzby wojskowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Amerykanie rozpoczęli rozmiękczanie reżimu Sa IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 20.03.03, 23:44 Gość portalu: sadam napisał(a): > Kampania wrzesniowa Hitlera, czy marcowa Busha, za kilka lat > nasze dzieci beda mylic jedno z drugim uczac sie historii To jest pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW-Windsor, Ontario Re: Amerykanie rozpoczęli rozmiękczanie reżimu Sa IP: *.sympatico.ca 21.03.03, 00:13 Ciekawe, kiedy zdecyduja sie rozmiekczyc was w kraju. Oni sa zdolni do tego, co wskazuje przyklad Jugoslawii. Im ganz egal, byleby sie dobrze czuli. Pozdrowienia dla rodakow, zwlaszcza tych popierajacych Dubye, czyli bezmozgowcow wychowanych przez rodzima Zydo-komune. Jak to przyjemnie ogladac prawdziwa wojne w telewizji: lepsze to niz "Czterej pancerni i pies" lub "Stawka wieksza niz zycie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Amerykanie rozpoczęli rozmiękczanie reżimu Sa IP: 142.173.66.* 21.03.03, 00:35 Pozwole sobie zatytyowac tej wiersz. Wiem ze polacy delektuja sie czyims nieszczesciem. Na wszczescie byli tacy co to juz wczesniej przewidywali. Julian Tuwim DO PROSTEGO CZŁOWIEKA Gdy znów do murów klajstrem świażym Przylepiać zaczną obwieszczenia Gdy "do ludności", "do żołnierzy" Na alarm czarny druk uderzy I byle drab, i byle szczeniak W odwieczne kłmstwo ich uwierzy, Że trzeba iść i z armat walić, Mordować, grabić, truć i palić; Gdy zaczną na tysięczną modłę Ojczyznę szarpać deklinacją I łudzić kolorowym godłem, I judzić "historyczną racją", O piędzi, chwale i rubieży, O ojcach, dziadach i sztandarach, O bohaterach i ofiarach; Gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin Pobłogosławić twój karabin, Bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba, Że za ojczyznę - bić się trzeba; Kiedy rozścierwi się, rozchami Wrzask liter pierwszych stron dzienników, A stado dzikich bab - kwiatami Obrzucać zacznie "żołnierzyków". - - O, przyjacielu nieuczony Mój bliźni z tej czy innej ziemi! Wiedz, że na trwogę biją w dzwony Króle z pannami brzuchatemi; Wiedz, że to bujda, granda zwykła, Gdy ci wołają: "Broń na ramię!", Że im gdzieć nafta z ziemi sikła I obrodziła dolarami; Że coś im w bankach nie sztymuje, Ze gdzieś zwęszyli kasy pełne Lub upatrzyli tłuste szuje Cło jakieś grubsze na bawełnę. Rżnij karabinem w bruk ulicy! Twoja jest krew, a ich jest nafta! I od stolicy do stolicy Zawołaj broniąc swej krwawicy: "Bujać - to my, panowie szlachta!" Opublikowany 7 października 1929 ... historia jeszcze nikogo nic nie nauczyła ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga kukułka Kuku kuku kuku IP: *.server.ntli.net 21.03.03, 02:27 Może i tych w Jugosławii "rozmiękczyli". Ale nie na tyle, by w amerykańskich sługusów i zdrajców ojczyzny się odduczyli CELNIE strzelać. Kuku kuku kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PXK2003 Re: Kuku kuku kuku IP: *.tnt15.chi5.da.uu.net 21.03.03, 04:08 Serbie to atakowal ten kretyn socjalista Clinton a nie Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
stachanowiec Re: Kuku kuku sruku 21.03.03, 10:58 Gość portalu: Druga kukułka napisał(a): > Może i tych w Jugosławii "rozmiękczyli". Ale nie na tyle, by w > amerykańskich sługusów i zdrajców ojczyzny się odduczyli >CELNIE > strzelać. Kuku kuku kuku. Jasne! Celnie strzelajmy w zdrajców lewicowych ideałów! Sruku sruku sruku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak lat 80 Re: Amerykanie rozpoczęli rozmiękczanie reżimu Sa IP: *.tnt15.chi5.da.uu.net 21.03.03, 04:10 Kogo ty popierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Pacyfista = Terrorysta IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 05:49 w Dzienniku Polskim ciekawa wypowiedz Prof. z UJ specjalizujacego sie w terroryzmie stwierdzil ze w krajach zamoznego zachodu otych demonstrujacych pacyfistow nalezy traktowac tak jak terrorystow. Podobne sposoby myslenia, roznica tylko w tym ze ci bogatsi nie sa az tak zdeterminowani na walke na smierc jak ci biedni. Tak ze pacyfista = terrorysta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Przewłocki list otwarty do prezydenta RP IP: *.ds.pg.gda.pl 21.03.03, 09:15 Gdańsk 2003-03-21 Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej Aleksander Kwaśniewski List otwarty Szanowny Panie Prezydencie, w związku z udziałem polskich żołnierzy, po stronie atakującej, przy wyraźnym sprzeciwie społecznym, apeluję o jak najszybsze wycofanie mojego kraju z tej wojny. To niedopuszczalne, żeby Polska, tak długo bez suwerenności, teraz zbrojnie pomagała mocarstwu w podboju. Bez znaczenia jest fakt dyktatorskich rządów, w Europie też mamy państwo z dyktaturą. W przypadku niepodjęcia, jak najszybszych działań w celu ratowania honoru 78% Polaków przeciwnych wojnie, z przykrością proszę Pana o złożenie urzędu. Miał być Pan Prezydentem wszystkich Polaków. Jeżeli, w takiej sytuacji, nie zrezygnuje Pan z funkcji proszę o pozbawienie mnie polskiego obywatelstwa. Na protesty uliczne nikt już w tym kraju nie zwraca uwagi, od dwunastu lat ciągle ktoś protestuje, głoduje, bije się na ulicach z policją…Nasze społeczeństwo oszukiwane przez dekadę, okradane, przez coraz to nowych aferzystów, popada w anomię. Jak ten kraj wygląda? Jakie perspektywy mają ludzie, zarabiający po dwudziestu latach pracy 800 pln netto? Nadzieja na poprawę, we wstąpieniu do Unii Europejskiej do której chcemy się przyłączyć. Nie zostajemy kolejnym Stanem Ameryki... Teraz coś takiego. Panie Prezydencie wstyd mi, że jestem Polakiem. Wstyd, wobec wszystkich Arabów, Europejczyków i reszty świata również. Polska pokazała, że za nic ma tradycyjne kontakty krajami arabskimi. Kiedyś przecież tak wiele naszych firm działało w między innymi w Iraku, na kontrakty jeździli lekarze. Będzie mi bardzo przykro zrzec się obywatelstwa, kocham ten kraj, ale jest to jedyna forma jaką mogę zaprotestować. Nie chcę być obywatelem jednego z czterech państw atakujących. Tym bardziej że NATO nie prowadzi oficjalnie żadnych działań, więc Nasz udział nie wynika ze zobowiązań pakt. Proszę o szybką reakcję, w przeciwnym wypadku, będę czuł się zmuszony odesłać Panu Paszport i Dowód Osobisty. Apelując do Pańskich lewicowych korzeni, z poważaniem, Damian Przewłocki Kopie wysyłam do Gazety Wyborczej, Rzeczpospolitej i umieszczam na listach dyskusyjnych Internecie. **************************************************************** *********** Apeluję o wysyłanie do prezydenta listów o tej, lub podobnej treści, może się opamięta? Adres kancelarii prezydenta: www.prezydent.pl/poc/index.php3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: list otwarty do prezydenta RP IP: 213.158.197.* 21.03.03, 09:33 A ja jestem dumny że jestem Polakiem. I nie dlatego żeśmy wysłali żołnierzy bo to akurat było zbędne. Ale dlatego że stanęliśmy po stronie wolności. Husajn to bandyta, a kraj pod jego władaniem jest bandycki. Ludzie zamieszkujący Irak zasłużyli na normalny kraj, zasłużyli na wolność a nie na tortury, głód, choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Legiony zaprowadza porzadek.... IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 21.03.03, 11:59 Legiony Zachodu zaprowadza porzadek na Bliskim Wschodzie. Szkoda, ze zabraklo wsrod nich legionow z Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKOŁAJ K. Re: list otwarty do prezydenta RP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.03, 11:19 Gość portalu: Damian Przewłocki napisał(a): > Gdańsk 2003-03-21 > Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej > Aleksander Kwaśniewski > List otwarty > > Szanowny Panie Prezydencie, w związku z udziałem polskich > żołnierzy, po stronie atakującej, przy wyraźnym sprzeciwie > społecznym, apeluję o jak najszybsze wycofanie mojego kraju z > tej wojny. To niedopuszczalne, żeby Polska, tak długo bez > suwerenności, teraz zbrojnie pomagała mocarstwu w podboju. Bez > znaczenia jest fakt dyktatorskich rządów, w Europie też mamy > państwo z dyktaturą. > W przypadku niepodjęcia, jak najszybszych działań w > celu ratowania honoru 78% Polaków przeciwnych wojnie, z > przykrością proszę Pana o złożenie urzędu. Miał być Pan > Prezydentem wszystkich Polaków. > Jeżeli, w takiej sytuacji, nie zrezygnuje Pan z > funkcji proszę o pozbawienie mnie polskiego obywatelstwa. > Na protesty uliczne nikt już w tym kraju nie zwraca > uwagi, od dwunastu lat ciągle ktoś protestuje, głoduje, bije > się na ulicach z policją…Nasze społeczeństwo oszukiwane przez > dekadę, okradane, przez coraz to nowych aferzystów, popada w > anomię. Jak ten kraj wygląda? Jakie perspektywy mają ludzie, > zarabiający po dwudziestu latach pracy 800 pln netto? Nadzieja > na poprawę, we wstąpieniu do Unii Europejskiej do której chcemy > się przyłączyć. Nie zostajemy kolejnym Stanem Ameryki... > > Teraz coś takiego. Panie Prezydencie wstyd mi, że jestem > Polakiem. Wstyd, wobec wszystkich Arabów, Europejczyków i > reszty świata również. Polska pokazała, że za nic ma > tradycyjne kontakty krajami arabskimi. Kiedyś przecież tak > wiele naszych firm działało w między innymi w Iraku, na > kontrakty jeździli lekarze. > Będzie mi bardzo przykro zrzec się obywatelstwa, kocham ten > kraj, ale jest to jedyna forma jaką mogę zaprotestować. Nie > chcę być obywatelem jednego z czterech państw atakujących. Tym > bardziej że NATO nie prowadzi oficjalnie żadnych działań, więc > Nasz udział nie wynika ze zobowiązań pakt. > > Proszę o szybką reakcję, w przeciwnym wypadku, będę czuł się > zmuszony odesłać Panu Paszport i Dowód Osobisty. > Apelując do Pańskich lewicowych > korzeni, > z poważaniem, > Damian Przewłocki > > Kopie wysyłam do Gazety Wyborczej, Rzeczpospolitej i > umieszczam na listach dyskusyjnych Internecie. > **************************************************************** > *********** > Apeluję o wysyłanie do prezydenta listów o tej, lub podobnej > treści, może się opamięta? > Adres kancelarii prezydenta: > <a href="http://www.prezydent.pl/poc/index.php3"target="_blank">www.prezydent. > pl/poc/index.php3</a> > A MI WSTYD ZA PANA I ZA PAŃSKIE BREDNIE O ARABACH.PACYFIZM=TCHÓRZOSTWO PRZEZ TAKICH JAK PAN I PREMIER CHAMBARLAIN NIEMCY PODBILI PRAWIE CAŁĄ EUROPĘ I WYMORDOWALI 6 MLN POLAKÓW.ZANIECHANIE I NIEDZIAŁANIE TAKŻE PRZYNOSI EFEKTY N.P.MOŻNA PODBIĆ PÓŁ EUROPY BEZ WYSIŁKU.TAK JAK TO ZROBIŁ HITLER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Lukaszenka czeka z otwartymi rekami... IP: 208.253.130.* 21.03.03, 20:59 Czlowieku wyglada na to ze tam sie bedziesz czul lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYPACYFISTA NIE CIERPIĘ PACYFISTÓW TO TCHÓRZE I ZDRAJCY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.03, 11:28 W LATACH SZEŚĆDZIESIĄTYCH I OSIEMDZIESIĄTYCH STEROWALI WAMI SOWIECI A TERAZ SADAM,PRZEZ TAKICH JAK WY HITLER PODBIŁ CAŁĄ EUROPĘ."PRZYWIOZŁEM WAM POKÓJ" CHAMBARLAIN PRIME MINISTER W.B. I NAJWIĘKSZY DEBIL SPOŚRÓD PACYFISTÓW DZIĘKI NIEMU HITLER WCHŁONĄŁ CZECHOSŁOWACJĘ A PÓŻNIEJ DALEJ ROBIŁ CO CHCIAŁ.A ŻABOJADY TO JUŻ NAJWIĘKSI CYNICY,NAJPIERW SAMI DOSTARCZAJĄ BROŃ SADAMOWI A PÓŻNIEJ MÓWIĄ ŻE ONI WALCZĄ O POKÓJ.WSZYSCY PACYFIŚCI MAJĄ KRÓTKĄ PAMIĘĆ I HISTORIA NIC ICH NIE NAUCZYŁA.NIE PAMIĘTAJĄ PEWNYCH FAKTÓW Z HISTORII, ŻE PRZEZ ZANIECHANIE I NIE DZIAŁANIE TEŻ MOZNA CZEGOŚ DOKONAĆ N.P.POZWOLIĆ SZALEŃCOWI PODBIĆ PRAWIE CAŁĄ EUROPĘ.POZDRAWIAM NORMALNYCH LUDZI A NIE TCHÓRZY PACYFISTÓW KTÓRZY DO SWOJEGO CYKORSTWA DORABIAJĄ IDEOLOGIĘ NIE WARTĄ FUNTA KŁAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atomowy_Wąglik NIE MA TO JAK GAZETA WYBIÓRCZA... UBAW PO PACHY :) IP: 213.241.38.* 21.03.03, 14:04 POPATRZCIE NA TĄ FOTOGRAFIE I PODPIS OBOK NIEJ www1.gazeta.pl/fotografie/964822,43704,1264973.html?x=8 "Amerykańscy marines opatrują rannego irackiego żołnierza" MAM TYLKO 1 PYTANIE... SKORO GO OPATRUJA (i zapewne jest to jeniec wojenny) TO PO CO PRZYSTAWIAJĄ MU SPLUWE DO GŁOWY??? CZEKAM NA CIEKAWE PROPOZYCJE... :) Odpowiedz Link Zgłoś