Gość: Wlodek IP: 10.131.129.* 10.11.01, 21:56 Rzucam pomysł: kochajmy muzułmanów, to i oni będš nas kochac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Benjamin Re: Kochajmy zydow... IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.01, 21:59 Kochajmy zydow a oni i tak nas nie beda kochac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q&e kochajmy Boga IP: *.proxy.aol.com 10.11.01, 23:55 pod jakakolwiek nazwa Jego,to i On nas pokocha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: kochajmy Boga - a Bóg wtedy rękę poda......... IP: 10.131.129.* 11.11.01, 01:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarus Re: kochajmy Boga - a Bóg wtedy rękę poda......... IP: *.ge51.honeywell.de 13.11.01, 14:34 Gość portalu: Wlodek napisał(a): Kochajmy Boga bo Bog pierwszy nas ukochal - takimi jakimi jestesmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habib Jestem za IP: *.chello.pl 10.11.01, 22:00 Mam drugi pomysł: Kochajmy Włodka, to i on bedzie nas kochać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aynur Re: Jestem za IP: *.dipool.highway.telekom.at 10.11.01, 22:03 Gość portalu: Habib napisał(a): > Mam drugi pomysł: Kochajmy Włodka, to i on bedzie nas > kochać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALLaH KoChaJcIe MnIe bo..... IP: *.cm-upc.chello.se 10.11.01, 22:06 Gość portalu: Wlodek napisał(a): > Rzucam pomysł: > > kochajmy muzułmanów, to i oni będš nas kochac... ......................................... Ya Yestem JhVe i KoChaM ZiEmiaN SpAcE InVadoRS Dr.FröJD ma racjE tY Jestes ArtYsta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvA SioStRY IP: *.cm-upc.chello.se 10.11.01, 22:15 W Imie MaTki i SiOstrY i DóHaSwięTEGO HeVA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aynur Re: SioStRY IP: *.dipool.highway.telekom.at 10.11.01, 22:21 Gość portalu: EvA napisał(a): > W Imie MaTki i SiOstrY i DóHaSwięTEGO > HeVA Ty juz musisz na siebie uwazac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD Re: SioStRY IP: *.cm-upc.chello.se 10.11.01, 23:09 PolKi MaCiczki KomiTet REFoLUCji REliGijNej s LFem TroCkim i AllAhem FciOnGa WAs DO nAsZych CeL NiecH żYje GoMóŁka !!! NiecH żYje GoMóŁka !!! NiecH żYje GoMóŁka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: *.*.*.* 10.11.01, 23:15 Gość portalu: Wlodek napisał(a): > Rzucam pomysł: > > kochajmy muzułmanów, to i oni będš nas kochac... troszke zle jest to sformulowany poniewaz z tego wynika ze wy nie kochaczy muzulmanow ktorzy takze was nie kochaja! powiem to inaczej poznajmy sie i szanujmy sie nawzajem napewno bedzie lepiej i bezpieczniej.. bo wszedzie sie znajduja glupi ludzie ktorze przez ich ograniczona wiedzeo innych nie lubia ich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warta Jaka jest róźnica między islamistą a muslimem ? IP: *.*.*.* 10.11.01, 23:34 Muslim nie dostał darmowego kursu pilota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPinOza Re: Jaka jest róźnica między islamistą a muslimem ? IP: *.cm-upc.chello.se 10.11.01, 23:46 Gość portalu: Warta napisał(a): > Muslim nie dostał darmowego kursu pilota Dostal KURS ale OBLAL na Kamien PhiLOsoficznY U AllAHA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: Jaka jest róźnica między islamistą a muslimem ? IP: *.*.*.* 10.11.01, 23:57 Gość portalu: Warta napisał(a): > Muslim nie dostał darmowego kursu pilota niestety nie dostalem ale takze sie nie staralem dla towjej info bylem przez kilku lat w linii lotniczej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD ElaL :-) IP: *.cm-upc.chello.se 11.11.01, 01:42 Gość portalu: Muslim napisał(a): > Gość portalu: Warta napisał(a): > > > Muslim nie dostał darmowego kursu pilota > > niestety nie dostalem > ale takze sie nie staralem > dla towjej info bylem przez kilku lat w linii lotniczej :-) UdajEsz ARaBa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: ElaL :-) IP: *.*.*.* 11.11.01, 01:46 Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > Gość portalu: Warta napisał(a): > > > > > Muslim nie dostał darmowego kursu pilota > > > > niestety nie dostalem > > ale takze sie nie staralem > > dla towjej info bylem przez kilku lat w linii lotniczej :-) > > > UdajEsz ARaBa? > czemu mam niby udawac to co nie jestem odpowidam na pytanie patrz wyzej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLLah muSLIM HceSZ se MNOM PoroSmafiac? IP: *.cm-upc.chello.se 11.11.01, 04:34 Gość portalu: Muslim napisał(a): > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > > > Gość portalu: Muslim napisał(a): > > > > > Gość portalu: Warta napisał(a): > > > > > > > Muslim nie dostał darmowego kursu pilota > > > > > > niestety nie dostalem > > > ale takze sie nie staralem > > > dla towjej info bylem przez kilku lat w linii lotniczej :-) > > > > > > UdajEsz ARaBa? > > > > czemu mam niby udawac to co nie jestem > odpowidam na pytanie patrz wyzej ... >>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<< PaTSZ NiżEj Co SąDzisZ o JHve? CZy ZyT moszE bYć MuSlimem?Dr.FröJD PZDRwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: *.proxy.aol.com 11.11.01, 04:57 Gość portalu: Wlodek napisał(a): > Rzucam pomysł: > > kochajmy muzułmanów, to i oni będš nas kochac... OK, moze zdanie zmienie,jak Mr.Vist & Mr.Muslim przeprosza mnie i powiedza tak:SORRY MR.EGON,SORRY....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q&e Re: Kochajmy Ladena... IP: *.proxy.aol.com 11.11.01, 05:44 _angel_ napisał(a): Ty Angel,idz do skoly polskiej,urbana sluchaj,babo glupia,a pozniej mow do mnie,OK? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Kochajmy Ladena... 11.11.01, 05:48 Gość portalu: q&e napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > Ty Angel,idz do skoly polskiej,urbana sluchaj,babo glupia,a pozniej mow do > mnie,OK? jutro sie zapisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: *.*.*.* 11.11.01, 13:42 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Wlodek napisał(a): > > > Rzucam pomysł: > > > > kochajmy muzułmanów, to i oni będš nas kochac... > > OK, moze zdanie zmienie,jak Mr.Vist & Mr.Muslim przeprosza mnie i powiedza > tak:SORRY MR.EGON,SORRY....... zgadzam sie sie MR EGON SORRY ZA TWOJA GLUPOTA I SLEPA NIENIAWISC! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Kochajmy muzułmanów..... 11.11.01, 05:07 Gość portalu: Wlodek napisał(a): > Rzucam pomysł: > > kochajmy muzułmanów, to i oni będš nas kochac... muzulmanie zacznijcie myslec zeby lepiej zyc i kochanymi byc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: *.cvx40-bradley.dialup.earthlink.net 11.11.01, 05:36 Zacznijmy od nie zabijania tzw. "Niewiernych" _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Wlodek napisał(a): > > > Rzucam pomysł: > > > > kochajmy muzułmanów, to i oni będš nas kochac... > > muzulmanie zacznijcie myslec zeby lepiej zyc i kochanymi byc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Muzułmanie nas pokochają gdy będziemy muzułmanami IP: *.pl 11.11.01, 07:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 12:07 kochajmy ich inaczej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: 10.131.129.* 13.11.01, 03:24 Gość portalu: tolek napisał(a): > kochajmy ich inaczej? :-) Co oznacza inaczej??? Od tyłu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSTYD Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: *.dipool.highway.telekom.at 13.11.01, 09:38 Gość portalu: Wlodek napisał(a): > Gość portalu: tolek napisał(a): > > > kochajmy ich inaczej? :-) > > > Co oznacza inaczej??? Od tyłu???? ojej glodnemu chlebus na mysli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONANIA PRZEZ ONANIE DO ORGAZMU!!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 13.11.01, 11:10 Gość portalu: WSTYD napisał > Gość portalu: Wlodek napisał > > > Gość portalu: tolek napisał > > > > > kochajmy ich inaczej? :-) > > > > > > Co oznacza inaczej??? Od tyłu???? > > ojej glodnemu chlebus na mysli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD Re: OtwieramOddzialPsychiatryczny! IP: *.cm-upc.chello.se 13.11.01, 11:19 Gość portalu: ONANIA napisała):-( > Gość portalu: WSTYD napisał > > Gość portalu: Wlodek napisał > > > Gość portalu: tolek napisał > > > > kochajmy ich inaczej? :-) > > > Co oznacza inaczej??? Od tyłu???? > > ojej glodnemu/ego chlebus/libido na mysli/w odbycie.... SYKOanalYZA SkońTSZONA OVER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muslimek Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: 213.25.26.* 13.11.01, 11:06 Ja tam do Ciebie nic nie mam, pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramses Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: *.ge51.honeywell.de 13.11.01, 14:54 Gość portalu: Wlodek napisał(a): > Rzucam pomysł: > > kochajmy muzułmanów, to i oni będš nas kochac... Ja chce kochac wszystkich ludzi ale jak tu kochac muzulmanow jak oni tak bardzo lubia zabijac? Jak kochac po atakach w dyskotekach, na ulicach, WTC,.... i jak ich kochac jak oni mowia ze chca nas pozabijac i utwozyc jeden piekny islamski raj n anaszej ziemi??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: 10.131.129.* 14.11.01, 02:55 kangax napisał(a): > kochajmy ich atomem A może wręcz jšdrem (atomu).... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Kochajmy muzułmanów..... IP: 144.138.61.* 14.11.01, 09:34 Gość portalu: Wlodek napisał(a): > kangax napisał(a): > > > kochajmy ich atomem > > ta ksenofobia, ignorancja, potrzeba popisania sie przed innymi !! To smutne!!. Zanim zaczniecie popisywac sie swoja"erudycja (????)" i zrozumieniem o co chodzi, moze zaczelibyscie pracowac nad zrozumieniem siebie samych???? Czytac, ... i słuchac chadko!!!. A moze by tak dorosnąć zanim zaczniecie pisac cokolwoek ??? Pozdr... s > A może wręcz jšdrem (atomu).... ? Odpowiedz Link Zgłoś