Dodaj do ulubionych

Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem..

05.11.06, 14:10
poniewaz walczyc z IDF nie potrafia...groza zabijaniem niewinnych ludzi
otruciem wody pitnej..i calym arsenalem teroru jezeli IDF nie wycofa sie za
Gazy w cagu 48 godzin...juz bylismy w tym filmie..Israel powinien po prostu
wylaczyc swiatlo w Gazie i zakrecic krany :-))) i bedzie koniec intyfady
same proste ajak skuteczne..:-)))
Obserwuj wątek
    • dodada Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 14:21
      Palestyńczycy nie boją się już niczego, nie obawiają się żadnych konsekwencji,
      nie czują strachu przed śmiercią. Dlatego zmuszeni są do czynów ostatecznych.
      Zabawne porównanie ale przed wczoraj oglądałem film " Ostatni Samuraj". Tak jak
      Samurajowie bronili swojej kultury, tak jak Indianie bronili swoich ziemi tak i
      czynią to Palestyńczycy. Cywilizacja powstaje na zbrodni. Prawo silniejszego
      wciąż jest aktualne. Ale moze jest jeszcze aktualne prawo tych, kórzy chcą
      bronić swoich praw i swojego domu.
      • rann Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 14:24
        Dokładnie tak. To czy Arabowie czy Czeczeńcy w rzeczywistości są terrorystami
        ocenić może tylko historia. Tylko historia da obiektywne świadectwo
        dzisiejszych wydażeniom. Ocena ta jednak może odbiegać od tej jaka zdaje się
        być teraz.
      • absztyfikant Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 14:28
        A co to jest kultura palestynska? Co Palestyczycy dali swiatu?
        • rann Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 14:49
          To jest własnie Wasze pojmowanie człowieka. A nawet jeśli nic nie dali. czy
          muszą być dlatego traktowani jak ludzie drugiej kategorii? A co dali światu
          Żydzi? Komunizm, bombę atomową? Kto ma prawo do wartościowania?
          • aaki Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 15:01
            zrozum tępa głowo,że są rasy niższe,sa nieco wyżej połozone i są żydzi.
            "jeden milion Arabów nie jest wart żydowskiego paznokcia?
            Yacoov Perrin-rabin
      • arap1 Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 14:40
        hm..boja sie jeden drugiego..bandy fomilijne ..z kalaszami w reku dyktuja prawo
        swoim...jak dzikusy wymalowani na swioch demonstacjach dra pyski...malo znasz
        ich pare fanatykow wysadzajacych w autobusach sklepach i na ulicy nie swiadczy
        o bachaterstwie narodu palestynskiego...sa i zostana tchurzami jak bylo zawsze
        w wojnach Israela z nimi...
    • aaki Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 14:44
      skoro nie potrafią walczyć z idf to czemu tak strasznie sie boicie ze dostaną broń choćby przeszmuglowaną?
      • absztyfikant Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 14:48
        Zabijanie izraelskiej ludnosci cywilnej idzie im o niebo lepiej...
        • rann Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 14:50
          Tak jakby Izraelskie wojna nie zabijały palestyńskiej ludności cywilnej...
          • erg_samowzbudnik Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 06.11.06, 11:07
            rann napisał:

> Tak jakby Izraelskie wojna nie zabijały palestyńskiej ludności cywilnej...

Arabstwu najlepiej wychodzi zabijanie samych siebie tacy oni są "wybuchowi".
        • aaki Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 14:55
          jaki jest tegoroczny bilans zabitej ludności cywilnej palestyńskiej i izraelskiej.orientujesz sie?
          • aaki Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 15:48
            www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-+Obstacle+to+Peace/Palestinian+terror+since+2000/Victims+of+Palestinian+Violence+and+Terrorism+sinc.htm
            wygląda na to że w tym roku zginęło 20 cywilów izraelskich, oprócz tego kilku żołnierzy
            • rann Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 16:29
              chyba mnie ktoś nie zrozumiał, w tym był sens mojej wypowiedzi:)
      • oscar62 Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 18:26
        aaki napisała:

> skoro nie potrafią walczyć z idf to czemu tak strasznie sie boicie ze dostaną
        b
        > roń choćby przeszmuglowaną?

NA FRONCIE SA DO D... W CZYM SIE JEDNAK WYROZNIAJA TO PRZYCISKANIE NA GUZIKI Z
        DALEKA (RAKIETY) I W ROZRYWANIU CYWILNYCH AUTOBUSOW, SUPERMARKIETEROW, KAWIARNI
        I NOCNYCH LOKALI.
        • aaki Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 18:42
          no bez przesady oskarze. w przyciskaniu guzików to izrael ma o wiele wiekszą i przewagę i wprawę.a i rakiety troche lepsze od kassamów
          zresztą hezollach ostatnimi czasy pokazał, bez okrętów,smigłowców i ponaddzwiekowych samolotów i tanków,że nie jest tak całkiem do dupy.
          • oscar62 Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 22:59
            aaki napisała:

> no bez przesady oskarze. w przyciskaniu guzików to izrael ma o wiele wiekszą
            i
            > przewagę i wprawę.a i rakiety troche lepsze od kassamów
            > zresztą hezollach ostatnimi czasy pokazał, bez okrętów,smigłowców i
            ponaddzwiek
            > owych samolotów i tanków,że nie jest tak całkiem do dupy.

TO 6 LAT ZMUDNEJ PRACY AJATULLOW I NASRALLOW. ONI NIE TYLKO BYLI UZBROJENI PO
            ZEBY IRANSKO-ROSYJSKA NOWOCZESNA BRONIA, MIEDZY INNYMI TYSIECY KATIUSZE I SETKI
            BRONI ANTYPANCERNEJ. DO TEGO MIELI W POLUDNIOWYM LIBANIE IRANSKICH INSTRUKTOROW
            I OGROMNA SIEC PODZIEMNYCH BUNKROW POD SAMYMI DOMAMI CYWILNEJ LUDNOSCI I
            MECZETAMI. POD TAKA OSLONA ZYWYCH CYWILNYCH TARCZ I SWIETYCH MIEJSC, NIE
            MUSIELI PRAWIE WALCZYC CZOLO W CZOLO Z IDF. OD CZASU DO CZASU WYSKAKIWALI Z
            PODZIEMIA I ROBILI ZASADZKI POD SPUDNICAMI KOBIET. WOJSKO I AWIACJA SIE LICZYLI
            Z CYWILNA LUDNOSCIA I NIE WYKORZYSTALI NAWET 10% SWEGO POTENCJALU. I TAK WROGA
            PRASA GLOSILA, ZE IZRAEL TRAFIA Z PREMEDYTACJA W CYWILNA LUDNOSC I WCALE NIE
            PISNELA O TYM, ZE WSZYSTKIE RAKIETY NA POLNOCNA CZESC NASZEGO KRAJU MIALY JEDEN
            I JEDYNY CEL: POGRZEBAC POD GRUZAMI - GRAD TYSIECY RAKIET ROZNEGO KALIBRU -
            JAKNAJWIECEJ CYWILNEJ LUDNOSCI. TO BYLA NIE ROWNA WOJNA BEZ KLASYCZNEGO FRONTU.
            GDYBY BYL TAKI FRONT, NIE BYLOBY KONTROWERSJI W ZWIAZKU Z REZULTATEM DRUGIEJ
            LIBANSKIEJ WOJNY. GUZIKOWE GIEROJE JUZ POWIEDZIALEM?
            • aaki Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 23:12
              wygląda na to że masz im to za złe,że nie poszło wam z nimi jak z tymi na zachodnim brzegu i w gazie
              równa wojna nie może być skoro to wy,a nie oni macie apache,merkavy,f-16 i inne cudeńka swoje i od amerykanów
              wiem ze najlepiej jest mieć merkavę przeciw kałasznikowi albo i kamieniom :-)
              • oscar62 Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 23:45
                aaki napisała:

> wygląda na to że masz im to za złe,że nie poszło wam z nimi jak z tymi na
                zacho
                > dnim brzegu i w gazie
                > równa wojna nie może być skoro to wy,a nie oni macie apache,merkavy,f-16 i
                inne
                > cudeńka swoje i od amerykanów
                > wiem ze najlepiej jest mieć merkavę przeciw kałasznikowi albo i kamieniom :-)

ONI MIELI (I MAJA) SWE CUDENKA OD IRANU, ROSJI, CHIN I POLNOCNEJ KOREI. DODAJ
                DO TEGO FANATYZM ISLAMSKI, KTORY MA OSOBLIWY KULT SMIERCI - SHAHIDZI CO IDA
                PROSTO W OBJECIA HORYS TAM NA GORZE - I MASZ TA NIEROWNA WOJNE. TAKA NIEROWNA
                WOJNA TOCZY SIE LATAMI MIEDZY TAKIM MOCARWSTWEM JAK ROSJA Z INNYMI ISLAMSKIMI
                FANATYKAMI W CZECZENII. A CO BYLO Z ARMIA (JESZCZE SOWIECKA) W WALCE Z
                TALIBANAMI W AFGANISTANIE? ONI TAM MIELI WIECEJ CZOLGOW I SMIGLOWCOW NIZ IZRAEL
                I W KONCU ZAWINELI OGON. A TU, GDYBY NIE DRUK AMERYKI I UE W SPRAWIE
                ZAWIESZENIA BRONI W POLUDNIOWYM LIBANIE, HESBOLLOWIE NIE MIELIBY POWODU DO
                PARADY ZWYCIESTWA, CHOC NIGDY NIE WIADOMO... ZWYCIESTWO HESBOLLAH TROCHE
                PRZYPOMINA INNE ZWYCIESTWO: CO ROKU EGIPT ROBI PARADE ZWYCIESTWA WOJNY JOM
                KIPUR CHOC W KONCOWEJ FAZIE TEJ WOJNY IZRAEL JUZ STAL NIE DALEKO KAIRA...
                • aaki Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 05.11.06, 23:51
                  oskar-nie badz taki egoista.
                  ty to byś chciał miec i jerycho missle i atom i delfiny od germanców,falcony od amerykańców,arapa w merkavie a innym pozwalasz tylko na kałacha?
                  nieładnie,oj nieładnie
                  • oscar62 Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 06.11.06, 00:17
                    aaki napisała:

> oskar-nie badz taki egoista.
                    > ty to byś chciał miec i jerycho missle i atom i delfiny od germanców,falcony
                    od
                    > amerykańców,arapa w merkavie a innym pozwalasz tylko na kałacha?
                    > nieładnie,oj nieładnie

WIERZ MI, GDYBYSMY NIE ZYLI NA TYM WULKANICZNYM SKRAWKU ZIEMI, OBESZLO BY SIE
                    U NAS BEZ MISSLE JERYCHO I BEZ LODZI PODWODNYCH. MOZE KIEDYS, GDY BEDZIE MOZNA
                    ZYC W SPOKOJU, BEDZIEMY MIELI "SZWAJCARSKIE" JEDNOSTKI WOJSKOWE NA UROCZYSTE
                    PARADY I JAKIES LOKALNE CEREMONIE. ALE ZE TO NIESTETY ZUPELNA UTOPIA TO NIE MA
                    RADY I BEDA JESZCZE INNE MERKAVY, DOLFINY I FALCONY. CZY DOPRAWDY MASZ NAM TO
                    ZA ZLE?...
    • absztyfikant O Gazie... 05.11.06, 15:33
      www.gushkatif.net/
      • chaziaj Arap, dobrze ze wam groza!!! 05.11.06, 16:44
        To przeciez ty nieustannie piszesz na tym forum ze nalezy ich
        zabijac i mordowac. Dziwisz sie semito ze ci groza???
        Moze ci nalezy software wymienic w mozgu???
        • oscar62 Re: Arap, dobrze ze wam groza!!! 05.11.06, 18:33
          chaziaj napisał:

> To przeciez ty nieustannie piszesz na tym forum ze nalezy ich
          > zabijac i mordowac. Dziwisz sie semito ze ci groza???
          > Moze ci nalezy software wymienic w mozgu???

TY NAJBARDZIEJ LUBISZ GROZIC I TO WSZYSTKO CO MOZESZ ZROBIC, ZACIETY
          ANTYSEMITO. ONI NATOMIAST NIE MUSZA NAWET GROZIC; ONI TO ROBIA CODZIENNIE.
          • chaziaj Oscar, ty logiki sie uczyl, aaaa...? 05.11.06, 23:16
            Wasze podle wykrecanie wszystkiego doprowadza mnie do wymiotow.
            Duzymi literami to sie pisalo "ACHTUNG MINEN"
            To ze zrobilem sie antysemita mozecie tylko sobie zawdzieczac!!!
            Jestem z tego dumny, bo jeli jestem to wiem ze nie bylem
            komunista,nazista czyli morderca!!!
            • absztyfikant Re: Oscar, ty logiki sie uczyl, aaaa...? 05.11.06, 23:20
              Nazisci rozumiem byli filosemitami, right?
            • oscar62 Re: Oscar, ty logiki sie uczyl, aaaa...? 06.11.06, 00:28
              chaziaj napisał:

> Wasze podle wykrecanie wszystkiego doprowadza mnie do wymiotow.
              > Duzymi literami to sie pisalo "ACHTUNG MINEN"
              > To ze zrobilem sie antysemita mozecie tylko sobie zawdzieczac!!!
              > Jestem z tego dumny, bo jeli jestem to wiem ze nie bylem
              > komunista,nazista czyli morderca!!!

STALES SIE ANTYSEMITA? TO ZE BYLES I JESTES TO U CIEBIE STALY WYBRYK NATURY,
              DUMNY ANTYSEMITO. KIEDYS NIEJAKI GUCIO TEZ POWIEDZIAL, ZE STAL SIE ANTYSEMITA
              PRZEZ KILKU "OHYDNYCH" ZYDOW. TO MU BYLO WYGODNE Z TYM GAZEM I MYDLEM... MAM
              NADZIEJE, ZE GUCIO NIE ZMIENIL SWOJ NICK...
              • ghotir Re: Oscar, ty logiki sie uczyl, aaaa...? 06.11.06, 01:32
                OSKAR,
                CZYTAJAC TWOJE NIEGRAMATYCZNE POSTY NA TYM FORUM I TWOJE PRETENSJE WOBEC
                POLAKOW NIE JEST TRUDNO ZROZUMIEC DLACZEGO NIEKTORZY POLACY MAJA TAKICH ZYDOW
                JAK TY PO DZIURKI W NOSIE. POPATRZ NA SIEBIE, OSKAR. KIM TY JESTES POZA BYCIEM
                NIENAWIDZACYM POLAKOW ZYDEM? CZY TY POSIADASZ JAKAKOLWIEK OSOBOWOSC POZA TA
                ZDEFINIOWANA TUTAJ: ZYD NIENAWIDZACY POLAKOW?

ZASTANAWIA MNIE CO ROBISZ NA FORUM LUDZI, KTORYCH NIENAWIDZISZ I KTORYCH JEZYK
                KALECZYSZ (PRZYKLAD KALECZENIA: "MAM NADZIEJE, ZE GUCIO NIE ZMIENIL SWOJ
                NICK"; PRZYPOMINAM CI ZE POLSKIE RZECZOWNIKI ODMIENIAJA SIE PRZEZ PRZYPADKI).
                • oscar62 Re: Oscar, ty logiki sie uczyl, aaaa...? 06.11.06, 10:33
                  WIDAC JAK POTRAFISZ KOMENTOWAC CZYJES POSTY... JA NIENAWIDZE POLAKOW JAKO
                  TAKICH? JUZ DAWNO NIE CZYTALEM COS BARDZIEJ IDIOTYCZNEGO. A CO DO MEJ
                  ORTOGRAFII CZY GRAMATYKI, CHCIALBYM CIE WIDZIEC 50 LAT NA OBCZYZNIE I PISAC
                  POPRAWNIE JAK W SZKOLNYCH PODRECZNIKACH... ALE CO TU ARGUMENTY. TY I TAK NIE
                  ZROZUMIESZ...
    • goldbaum Dziwne, nie? 05.11.06, 18:36
      arap1 napisał:

> poniewaz walczyc z IDF nie potrafia...

Tak jak wy potrafiliscie walczyc z SS?
      • goildbaum mustafa-goldbaum, to islamuski walczyly z SS??? 07.11.06, 17:40
        goldbaum napisał:
        > Tak jak wy potrafiliscie walczyc z SS?

pierwsze slysze...
        masz cos wiecej na ten temat?
    • ghotir Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 06.11.06, 00:39
      Arap, wypowiadasz sie na polskim forum. Zatem zobowiazales sie przestrzegac
      regul jezyka polskiego. Ale nie wywiazujesz sie z tego zobowiazania.
      • banme1 Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 06.11.06, 01:26
        twoj rasizm, jak porzed wojna u polakow, jest nieokielznany. nie milo ci miec
        goscia o innych pogladach i niosacego nowe informacje? ale ty tepy polak,
        wiec...
        • ghotir Banme1 a Ghotir 06.11.06, 01:48
          banme1 napisała: "twoj rasizm, jak porzed wojna u polakow, jest nieokielznany.
          nie milo ci miec goscia o innych pogladach i niosacego nowe informacje? ale ty
          tepy polak, wiec..."

Wiec co?
          Jako "tepy Polak" mam przyjac do wiadomosci ze jestem rasista bo jakas zydowska
          panienka, ktora ma problemy z mysleniem, tak uwaza?
          Ta zydowska panienka twierdzi ze jest moim gosciem, ze ma inne od moich poglady
          i ze ma nowe informacje. Informacje tej panienki przerobilem w przedszkolu,
          odmiennosc pogladow panienki polega na jej glupocie. Zatem po jakiego czorta
          mam zapraszac taka "inteligentna inaczej" panienke do mojego stolu?

Owszem, jestem "tepy". Nie jako Polak ale jako czlowiek: nie mam cierpliwosci
          dla glupoty, izraelskiej, arabskiej, polskiej czy jakiejkolwiek innej.
          Zdecydowanie nie mam cierpliwosci dla panienek typu banme1.

banme1, albo odwal sie ode mnie albo pisz do mnie sensownie.
          • banme1 Re: Banme1 a Ghotir 06.11.06, 01:53
            pomin mnie. To byl komentarz o twojej opoinii o jezyku arapa:
            "Arap, wypowiadasz sie na polskim forum. Zatem zobowiazales sie przestrzegac
            regul jezyka polskiego. Ale nie wywiazujesz sie z tego zobowiazania."

Potwierdzasz swa polska tepote, deklarujac , ze od dziecka juz sie nie uczysz.
            polak, pijesz na pewno od dziecka, nie?
            • ghotir Re: Banme1 a Ghotir 06.11.06, 02:18
              banme1 napisała: "pomin mnie. To byl komentarz o twojej opoinii o jezyku arapa"

Sugerujesz, ze Twoj atak na mnie poprawi polszczyzne Arapa?

Dlaczego mam Ciebie pomijac? To Ty mnie zaatakowalas. Gorzej, zaatakowalas
              polskosc sugerujac, iz Polacy sa tepi. Pragne Ci przypomniec, ze ludnosc
              Izraela okazala sie "tepsza" od ludnosci Polski w swiatowym przegladzie IQ. W
              przeciwienstwie do Twoich "inteligentnych inaczej" insynuacji pod adresem
              Polakow, wyniki swiatowego przegladu IQ sa faktem.

Dziecinko, wciaz sie ucze. Moja wypowiedz dotyczyla Twojej wiedzy. Te
              przerobilem w okolicach przedszkola. Domyslam sie, ze jestes przynajmniej
              nastolatka. Rozumiesz zatem "information gap" miedzy nami?

Owszem, pijam dobre wina gdzies od szesnastego roku zycia. Przygotowuje
              jedzenie "pod" wino. To co ja robie z jedzeniem i winem nazywa
              sie "sofistication". Jak sie postarasz to tez do tego dojdziesz, to sprawa
              wiedzy i doswiadczenia. Jednak na pewno nie dojdziesz do mojego poziomu
              cieszenia sie zyciem insynuujac ze Polacy sa tepi i cierpia z powodu
              alkoholizmu. Twoje insynuacje wobec Twoich sasiadow maja moc wprowadzenia Cie w
              depresje i alkoholizm.
              • banme1 Re: Banme1 a Ghotir 06.11.06, 04:49
                jestes maly polski bufon. twoi, jak i ty, nie znacza nic na swiecie i sa na
                poslugi cywilizowanych. Ile wplywu, Nobli, wlasnosci i przywodztrwa
                reprezentuja polaki? Co do mnie, ani mnie nie znasz, ani nie widziales, ale
                jako bufon i duren polski, opisujesz, tepaku. Yood bye, you sophisticated
                polsish monkey!
    • emerald_boy Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 06.11.06, 17:17
      Będą zabijać dzieci? Czyli zamienią się w potwory równe Żydom w Libanie! To
      naprawdę fatalnie by o nich świadczyło! Hamas powinien po prostu wysłać 70
      tysięcy swoich bojowników z samobójczymi misjami na teren żydowskiego
      ryszntoka - koniec żydostwa będzie szybki i skuteczny. :)
      • bam_buko Zbieraja kamienie w Gaza i West Bank 06.11.06, 21:20
      • oscar62 Re: Plestynczycy groza... Israelu..mega terorem.. 06.11.06, 22:35
        PRAWDZIWY EMERALD ZOSTAL WYKOPANY W KOPALNI FS...
    • arap1 Re: Hamas......atakuje ...posyla szachidki 06.11.06, 21:08
      Dzis...obiecany przez bochaterski synow Proraka mega teror zakonczyl sie
      fiaskiem...z braku odwagi posylaja mloda dziewczyne walczyc z IDF naszpikowana
      dynamitem poderwala sie niedaleko zolnierzy..wynik lekko rany zolnierz i
      szchidka w raju..:-)))ile Kutaxow obiecywal mulla w raju
      dziewczynie..ciekawe ???
      • krystian71 czesc jej pamieci 06.11.06, 21:11
        dzielnej bojowniczce
        • arap1 Re: czesc jej pamieci 06.11.06, 21:20
          krystian71 napisała:

> dzielnej bojowniczce
          Tylko nie pij dzis pesachowki z zalosci kryst...zapomniales oddac czesc
          pamieci 69 szachidom juz w raju bawia sie z cnotkami...radze ci kryst przejdz
          na islam u nich wesolo w raju...u was nuda...wieczne paciorki klepac
          • krystian71 Re: czesc jej pamieci 06.11.06, 21:46
            ty sobie przejdz.
            Przeciez u WAS ciagle widac te zazdrosc, jak to u zydziactwa normalnie,
            Ze inni maja dziewice w raju , a zydom i tak nie staje
            • oscar62 Re: czesc jej pamieci 06.11.06, 23:15
              krystian71 napisała:

> ty sobie przejdz.
              > Przeciez u WAS ciagle widac te zazdrosc, jak to u zydziactwa normalnie,
              > Ze inni maja dziewice w raju , a zydom i tak nie staje
              >
              DZIEWICA MOZE ONA JEST, ALE BEZ LECHTACZKI...
              • aaki Re: czesc jej pamieci 06.11.06, 23:18
                to ty jeszcze oskar pamietasz co to łechtaczka?
                • oscar62 Re: czesc jej pamieci 06.11.06, 23:32
                  aaki napisała:

> to ty jeszcze oskar pamietasz co to łechtaczka?

TAKIE PYTANIA ZADAJE PRAKTYKUJACY LEKARZ? JAK JUZ PYTASZ - TAK.
              • krystian71 Re: czesc jej pamieci 07.11.06, 17:27
                NO WLASNIE OSKAR, TAK SIE ZAWSZE MOZNA POCIESZAC, A NIE CIAGLE TE DZIEWICE
                LICZYC.
    • genom3 aaki to kolaborant:)))))) doslownie szmalcownik:) 06.11.06, 21:43
      • aaki twarzowo wyglądasz gnomie;jak zwykle zresztą 06.11.06, 22:22
        www.hktrampers.com/19991205/images/19991205_CowShit.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka