Dodaj do ulubionych

Polski Borat

08.11.06, 18:33
Zboczeniec podmacuje kobiety na ulicy i twierdzi, ze w Polsce
jest to normalna rzecza.Grozi mu za to do 10 lat pozbawienia
wolnosci. Wlasnie tacy ludzie przynosza nam wszystkim wstyd.
Mam nadzieje, ze po odsiadce wysla go do Polski.
www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=415128&in_page_id=1770
Obserwuj wątek
    • 4u2c Re: Polski Borat 08.11.06, 18:43
      Jeszcze jedno.Link ten znalazlem na www.drudgereport.com/.
      To bardzo popularna i wplywowa strona w srodowisku amerykanskich
      mediow.Ponad 28 mln. hitow w ciagu ostatnich 24 czterech godzin
      jest najlepszym dowodem tej popularnosci.
      Nie ma co, niezla reklame robi nam ten duren.Moze GW moglaby cos
      o tym napisac. Niech rodacy wiedza jakich mamy "reprezentantow"
      za granica.
      • polski_francuz Kobiety sie 08.11.06, 21:08
        skarzyly?

Przystojna chlopaka i potrzebuje baby.

O co chodzi? Juz tam wszyscy spedaleni czy jak?

PF
    • br311 Wyluzuj troche 08.11.06, 21:16
      Dlaczego niby wszyscy Polacy maja byc inteligentni, kulturalni, fajni, itp.? Sa
      debile-Amerykanie, debile-Niemcy, debile-Wlosi, a takze debile-Polacy. Ten
      debil przynosi wstyd wylacznie sobie. A jezeli ktos chce generalizowac na jego
      przykladzie to sam jest debilem.
      • 4u2c Re: Wyluzuj troche 08.11.06, 21:28
        A ja uznaje zasade, ze ktos kto wyjezdza z kraju powinien ten kraj godnie
        reprezentowac. Fakt, inne nacje tez maja debili, ale nie przypominam sobie
        przypadku gdy taki gosc tlumaczylby swoje zboczenie rzekoma akceptacja
        takich zachowan we wlasnej ojczyznie.
        Czy rzeczywiscie nie widzisz w tym nic zlego?
        • br311 Re: Wyluzuj troche 08.11.06, 21:48
          Godnie reprezentowac kraj powinien polityk/sportowiec/zolnierz itp. - ktos, kto
          pelni funkcje zwiazana z reprezentowaniem swojego kraju za granica. Osoba
          prywatna reprezentuje wylacznie siebie, na pewno nie mnie.

"nie przypominam sobie przypadku gdy taki gosc tlumaczylby swoje zboczenie
          rzekoma akceptacja takich zachowan we wlasnej ojczyznie" - po prostu "nasz"
          debil jest oryginalny; jezeli ktos uwierzy, ze w Polsce mozna bezkarnie lapac
          15-letnie dziewczynki za cycki to jego problem

"Czy rzeczywiscie nie widzisz w tym nic zlego?" - oczywiscie wolalbym zeby w
          Polsce i na swiecie nie bylo kretynow ale co ja moge poradzic

Poza tym nawet, gdyby spoleczenstwo polskie skladalo sie z samych profesorow,
          Brytyjczycy, Niemcy i Francuzi i tak byliby przekonani o swojej wyzszosci. Tak
          samo jak w Polsce brudny pijak spod monopolowego zawsze bedzie przekonany o
          swojej wyzszosci nad Rosjaninem, czy Rumunem. Daremna walka...
          • absztyfikant Re: Wyluzuj troche 08.11.06, 21:50
            Kiedy jestem zagranica to unikam jak ognia mowienia po polsku. Latwo sie
            domyslic dlaczego... Na szczescie mowie dwoma jezykami obcymi zupelnie bez
            akcentu.
            • br311 Re: Wyluzuj troche 08.11.06, 22:27
              No to popracuj nad swoimi kompleksami.
              • absztyfikant Re: Wyluzuj troche 08.11.06, 22:29
                Zwyczajnie nie lubie jak sklepowy agent chodzi za mna i patrzy na mnie jakbym
                mial cos za chwile ukrasc.
                • br311 Re: Wyluzuj troche 08.11.06, 22:43
                  OK, rozumiem ale
                  1. Takie postepowanie sprawia, ze obcokrajowcy nie maja szans zobaczyc, ze
                  istnieja Polacy, ktorzy nie kradna, nie smierdza, znaja jezyki itp.
                  2. Musisz udawac kogos, kim nie jestes - jak sie z tym czujesz?
                  3. Swoim zachowaniem przyznajesz racje tym, ktorzy mysla stereotypami Polak -
                  zlodziej
                  4. Nawet jezeli 99/100 Polakow kradnie (tylko przyklad) to twierdzenie ze
                  wszyscy Polacy kradna jest rasizmem
                  • axx611 Re: Wyluzuj troche 08.11.06, 22:59
                    Zolnierz powinien godnie reprezentowac powiadasz. prosze bardzo. Wyslano kilku
                    do USA zeby cos sie nauczyli przy tych samolotoch a oni od razu z
                    prostytutkami i do aresztu. Byla rowniez wodeczka i sporo w czubie jak to u
                    wojskowych godnie reprezentujacych Polske.
                    • br311 Re: Wyluzuj troche 08.11.06, 23:02
                      No i na nich mozna pomstowac, bo zhanbili nie tylko siebie, ale takze mundury
                      Wojska Polskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka