Dodaj do ulubionych

Co sie dzieje?

12.11.06, 21:23
Jakies nicki sie blotem obrzucaja z podawaniem adresow. Dana w tym
uczestniczy. J-K zmienia nicka nie wiadomo dlaczego. Kropka milczy...

Koniec swiata bliski? Agora bankrutuje? Atak terrorystow na Palac Kultury sie
zbliza?

Jakas atmosfere "fin de règne" sie odczuwa.

PF

PF
Obserwuj wątek
    • kakauko Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 21:25
      Ano wlasnie , to jakas bojowka zydowsko informacyjna. Napisz tylko prawde o
      Gazie i Libanie i juz cie zgnoja.
    • dana33 Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 21:31
      szanowny francuzie..... bez klamstw, prosze..... nie podaje zadnych danych, moj
      udzial zaczyna sie i konczy na nabijaniu z dwoch polskich smarkaczy,
      pokazujacych swiatu jak wygladaja w ich kraju stosunki miedzyludzkie.
      ty to masz jakis pociag do manipulacji..... nu, ale tez mowisz o sobie z duma
      polak.... a to chyba u czesci polakow w genach, takie manipulacje i
      insynuacje...
      • kropka Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 22:24
        Dana, naucz się czytać po lietrce, a nie jak dzieci w pierwszej klasie:
        poczatek zdania, a reszty sie domyslę.
        Francuz nie napisał, że ujawniasz dane, tylko że uczestniczysz w watkach
        obrzyucających błotem. Czyli napisał to, o co juz Ciebie i innych wielokrotnie
        prosiłam: NIE ODPISUJCIE TROLLOM I CHAMOM.
        Niby proste jak budowa cepa, ale jakos nie dociera.
        • kakauko_grzeczny Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 22:28
          Kropka . Zupelnie sie z toba zgadzam. Absolutnie podzielam twoje poglady. Chamom
          i trollom nie odpisujemy. Ot co.
          • rusek11 Re: to po co odpisujesz kropelkie? 12.11.06, 22:31
            he...he...
            • kakauko_grzeczny Re: to po co odpisujesz kropelkie? 12.11.06, 22:32
              Bo ja lubie .
              • rusek11 Re: to po co odpisujesz kropelkie? 12.11.06, 22:37
                no cos kazdy ma prawo lubic trolli chamow gw
                • kakauko_grzeczny Re: to po co odpisujesz kropelkie? 12.11.06, 22:39
                  Kropka nie jest przeciez zadnym trollem. To nasz ADMIN. A admini maja zawsze
                  racje.Jesli nie maja to patrz punkt pierwszy.
                  • rusek11 Re: to po co odpisujesz kropelkie? 12.11.06, 22:44
                    kakauko_grzeczny napisał:

> Kropka nie jest przeciez zadnym trollem. To nasz ADMIN. A admini maja zawsze
                    > racje.Jesli nie maja to patrz punkt pierwszy

co tu jest dyktatura internetowo-forumowa
                    a moze jakas sekta albo towarzystwo przyjazni zydowsko-zydowskej
                    he...he...
                    • kakauko_grzeczny Re: to po co odpisujesz kropelkie? 12.11.06, 22:48
                      Widzisz, gdybys czytal uwazniej to wiedzialbys ze ja mimo ze jestem zydem zawsze
                      pisze o arecu negatywnie, nie widze tam, oprocz elitarnego Contry Clubu w Tel
                      Avivie, ktorego jestem czlonkiem, nie widze tam zadnych pozytywow.
                      Malo tego , jestem totalnie banowany na innym forum o temacie zydowskim za swoje
                      negatywne poglady o izraelu. Ciekawe jest to ze jako obywatel tego kraju mam do
                      tego prawo, we wlasnym kraju, tutaj nie mam takiego prawa. Wiec nie mow mi o
                      przyjazni zydowsko-zydowskiej.
                      • rusek11 Re: to po co odpisujesz kropelkie? 12.11.06, 23:09
                        jestes czlonkiem contry club, przestraszyles goscia z wrocka,
                        jestes zydem, nie masz jakiegos tam prawa, (chyba sie nie pomylilem?)
                        ale wydaje ci sie ze masz wieksze prawo krytykowac israel niz
                        polakam,ruskim,francuzam czy innym nacjiam
                        chociaz akarutat mnie dalnij wostok bardziej interesuje niz bliskij wschod
                        • kakauko_grzeczny Re: to po co odpisujesz kropelkie? 12.11.06, 23:12
                          Nie mam wiekszego prawa niz inni. I to jest ok. Paradoksem jest ze na forum J....
                          nikt nie ma prawa pisac zle o Izraelu.
                      • dana33 Re: to po co odpisujesz kropelkie? 12.11.06, 23:12
                        hahaha..... nu usmiac sie mozna.... ty i zyd i w elitarnym country club w tel
                        avivie.... git....
                        nie zyd, nie elitarny, nie w tel avivie.
                        klamiesz przeciez jak najety. nie masz pojecia nawet jak sie pisze nazwy ulic,
                        nie masz pojecia o niczym, co jest lub nie ma w israelu. ale plujesz, gdzie sie
                        da. ty taki israelczyk, ja ja primabalerina ....
                        napisz moze co wiecej o golani?
                        jezuuuu, ile glupoty moze sie zmiescic w jednym czlowieku....
        • dana33 Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 22:31
          nie moge po literce, bo inaczej ciagle bylabym przy ala ma kota... :))))
          nie mam nic na vis a vis, ze wycielas ten watek..... ale fajnie bylo sie z nich
          ponabijac.... przeciez ich tu od rana do wieczora pelno i monsieur jakos nie
          protestuje.... tu sie poczul moralista, bo ci zaczeli rzucac jakimis cyframi,
          do tego momentu nie przeszkadzalo mu bloto... nic tylko hipokryzja wylazi
          tutaj z niektorych.....
          • kakauko_grzeczny Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 22:32
            A dlaczego hipokryzja ? Mozesz podac choc jeden przyklad Danusiu ?
        • explicit Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 00:20
          Nie ma czasu , ciucius robi na acord ,...
          ==============================================================================
          Dana, naucz się czytać po lietrce, a nie jak dzieci w pierwszej klasie:
          poczatek zdania, a reszty sie domyslę.
        • polski_francuz Metoda sylabiczna 13.11.06, 08:23
          zastepuje znow metode syntetyczna we Francji.

Bo okazuje sie, ze duzy procent dzieci nie umie ciagle czytac w wyzszych
          klasach.

Wiec sy-la-bi-zuj-my:)

Pozdro

PF
    • superspec Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 21:34
      >.Agora bankrutuje?
      Raczej nie.
      www.parkiet.com.pl/rap/raport.jsp?idrap=26453
      Podatek dochodowy -1 555. Budżet dziekuje.:)
    • schlagbaum Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 22:32
      polski_francuz napisał:

> Jakies nicki sie blotem obrzucaja z podawaniem adresow.

Cos stracilem ?
      • kakauko_grzeczny Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 22:34
        Och bardzo wiele.....
      • polski_francuz Niewiele 13.11.06, 07:57
        straciles.

Chyba, ze lubisz pyskowki.

PF
        • superspec Lubi 13.11.06, 08:33
          I dlatego dz..a witam.:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=51800181&a=51800181
    • kropka Re: informuję i ostrzegam 12.11.06, 23:01
      jednym z najcięższych przewinień na forach publicznych jest ujawnienie danych
      osobowych: imienia, nazwiska, miejsca zamieszkania, miejsca pracy, IP i innych,
      które podpadają pod ustawę o ochronie tych danych. jednoczesnie informuję, że
      złamanie przepisów tej ustawy podpada pod Kodeks Karny.
      Polecam lekturę:
      www.kodeks.wirt.pl/inne/uodo.htm
      www.giodo.gov.pl/
      • kakauko_grzeczny Re: informuję i ostrzegam 12.11.06, 23:04
        O !!! I to mi sie podoba . Twarda babka ale babka ;)
      • entr00pik Re: informuję i ostrzegam 13.11.06, 04:57
        kropka napisała:

> IP

W takim razie sama najprawdopodobniej jesteś przestępcą, bo wiem od pewnych
        osób, że ujawniasz adresy IP forumowiczów obecnej tutaj izraelskiej agenturze..
      • entr00pik Re: informuję i ostrzegam 13.11.06, 05:05
        Wszyscy już znają moje miejsce zamieszkania, ulicę przy której mieszkam i moje
        nazwisko.. Czy to może być wina, jeśli nie adminów, którzy dysponują moim
        adresem IP. Jest to adres o tyle specyficzny, że pozwala na ustalenie nazwiska
        posiadacza w ciągu kilku minut.. Twoja zażyłość z forumowiczem Dana33, jak
        zresztą z każdym wykonującym zlecenie izraelskiego MSZ, każe mi przypuszczać, że
        to właśnie ty stoisz za ujawnieniem moich danych..
        • bam_buko Re: informuję i ostrzegam 13.11.06, 05:42
          entr00pik napisał:

> Wszyscy już znają moje miejsce zamieszkania, ulicę przy której mieszkam i moje
          > nazwisko.. Czy to może być wina, jeśli nie adminów, którzy dysponują moim
          > adresem IP. Jest to adres o tyle specyficzny, że pozwala na ustalenie nazwiska
          > posiadacza w ciągu kilku minut.. Twoja zażyłość z forumowiczem Dana33, jak
          > zresztą z każdym wykonującym zlecenie izraelskiego MSZ, każe mi przypuszczać,
          ż
          > e
          > to właśnie ty stoisz za ujawnieniem moich danych..
          >

ciekawe co piszesz,tym niemniej wydaje mnie sie,ze musiales sie sam do tego
          przylozyc(inf.o adresie)
          apropos IP zajrzyj pod ten link
          www.download.com/Steganos-Internet-Anonym/3000-12771_4-10320812.html
          i popros jakiegos kumatego informatyka w Polsce(jest ich sporo)jesli sam nie
          potrafisz ustawic...powinno pomoc
          sa jeszcze inne sposoby(nielegalne) podlaczenia pod czyjes IP...ale czy to jest
          naprawde potrzebne??
          nie wpadaj w panike mossad takimi szaraczkami sie nie zajmuje,dane olewaj
          kropka takiego swinstwa nie zrobi(ujawnienie IP),chociaz cenzura to najbardziej
          wredna robota jaka znam.
          • kakauko2 Re: informuję i ostrzegam 13.11.06, 09:38
            Blazare vel costamdwazeracostam - Wina lezy po twojej stronie !!! Wczoraj wszedlem do twojego
            pokoju na czacie i sciagnales moje dane wlacznie z IP po czym umiesciles je , jak gowniarzWojewodzki
            chodzac z flaga. Ty zachowales sie wlasnie tak , wywaliles flage w postaci " mojego nie mojego "IP
            krzyczac - PATRZCIE JAKI JA JESTEM CWANY!!!!! Tylko mlodziencze nie masz pojecia ze to potrafi
            kazdy duren z podstawami obslugi komputera. Wkurzylo mnie to i sobie tylko znanymi sposobami -
            ustalilem ze jestes z wrocka, twoim operatorem jest .... i mieszkasz na ulicu .... ....... . Mowilem ci
            przeciez - kiedys bylem w sluzbach specjalnych w arecu. Myslisz ze my tylko strzelac potrafimy ?
            Poza tym:
            Myslisz ze ja mam cos wspolnego z dana ? I ona dala mi twoj numer IP ? Niedoczekanie ;) Dostales
            lekcje numer jeden - PAMIETAJ !!!!
            NIGDY NIE WIESZ Z KIM ROZMAWIASZ W NECIE. A teraz deser. Poszukaj sobie na swoim dysku pliku z
            tekstem : Tu bylem - kakauko.
        • dana33 Re: informuję i ostrzegam 13.11.06, 10:42
          nie rozumiem ciebie blazerski..... przeciez napisalam otwarcie na forum, ze
          kropka i ja mamy wspolnego kochanka. czy w takiej sytuacji nie mozna byc nie
          zazylym? czasem robimy mala orgie i wtedy nic, tylko mowimy o tobie i twoim ip.
          bardzo eksytujacy temat.... dowiedzialam sie miedzy innymi od kropki, ze masz
          krotkie nogi.
          • kakauko_grzeczny Re: informuję i ostrzegam 13.11.06, 10:47
            Danusiu :)!!! Przerwa w pracy ? Odlozylas na chwile matate ?
        • bolko_turan Re: informuję i ostrzegam 13.11.06, 11:28
          entr00pik napisał:

> Wszyscy już znają moje miejsce zamieszkania, ulicę przy której mieszkam i moje
          > nazwisko.. Czy to może być wina, jeśli nie adminów, którzy dysponują moim
          > adresem IP.

Jesli rzeczywiscie tak jest jak piszesz, agentura wplywu nie koniecznie od
          admina GW mogla dostac Twoje dane a od jakiegos pracownika Agory.

Jesli sie nie myle, na forach GW wedlug Twej tezy obecna agentura wplywu
          poslugujaca sie Polakami, Izraelczykami itd. zydowskiego pochodzenia, jest
          finansowana z budzetu panstwa izraelskiego - czy myslisz, ze Izrael nie ma
          swoich agentow wplywu takze w wydawnictwach polskich?
    • bam_buko Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 23:32
      polski_francuz napisał:

> Jakies nicki sie blotem obrzucaja z podawaniem adresow. Dana w tym
      > uczestniczy.

PF to jest ostrzezenie rowniez dla Ciebie(bron boze nie z mojej strony)
      .
      Dawno temu kiedy jeszcze nie uczestniczyles w forum dwoch takich powiedzmy,ze
      nazywali sie jasio i tomek(inni tez probowali) robili wsystko zeby ich dane
      personalne pojawily sie na FS.Gdyby to robili wylacznie na jakims
      specjalistycznym forum np F Nauka byc moze nie byloby w tym nic zlego....
      chociaz po jaka cholere ,to w dalszym ciagu publiczne forum.

Pisali tutaj glupoty i bzdury,atakowali innych bez pardonu narzucajac
      swoje "ego" i nieomylnosc traktujac innych jak "ciemniakow" podkreslajac przy
      okazji swoje stanowiska,tytuly naukowe i "doswiadczenie" zyciowe.

Dlugo nie musieli czekac,wystarczylo wejsc na strone podanej przez nich"firmy"
      zeby znalezc nazwiska pracownikow od ciecia do dyrektora.
      Dzisiaj wiec kiedy profesorowie, docenci, dr. mgr........ kontynuuja i
      narzucaja swoj "jedyny i prawdziwy" punk widzenia w postaci"grochu z kapusta"
      gnojac przy tym oponentow.
      Drwia wiec z ich tytulow naukowych(danych personalnych) i slomy w butach ktorej
      dalej sie nie pozbyli.

dana..ta zalapuja sie na kazdy watek(idzie na ilosc),ma duzo wolnego czasu,lubi
      byc kopana i gnojona(taki typ masochizmu),probujac kazdy post nawet o"gruszkach
      na wierzbie) skierowac,wymanipulowac w przeciwnym kierunku w czym jej sekunduje
      kilku innych"specjalistow" czekajac niecierpliwie na
      jakiegos "antysemite"...wtedy jest szczesliwa i usatysfakcjonowana, sikajac po
      nogach ze zlosci lub radosci,czesto poprawiajac bledy ortg. lub poslugujac sie
      wylacznie :)))....glos dala do statystyki zaliczone.

a tak ogolnie to wyglada na "sezon ogorkowy"
      • absztyfikant Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 23:36
        A pamietacie slawetnego Józefa Zawadzkiego?:))))))))))))
        • bam_buko Re: Co sie dzieje? 12.11.06, 23:39
          absztyfikant napisał:

> A pamietacie slawetnego Józefa Zawadzkiego?:))))))))))))
          >

ten udzielal sie glownie na FK
      • schlagbaum Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 00:04
        bam_buko napisał:

> Dawno temu kiedy jeszcze nie uczestniczyles w forum dwoch takich powiedzmy,ze
        > nazywali sie jasio i tomek....

i jeszcze kilku innych, nie wiedziec dlaczego polikwidowali swoje zdjecia w
        necie.
        Glupio to wyglada.
        Wszyscy ich koledzy maja swoje zdjecia a oni mimo, ze mieli juz nie maja.
        Gdybym ich sobie nie zachowal, pewnie musialbym zapomniec jak wygladaja.
        Rozumiesz to zachowanie ?
        • bam_buko Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 00:19
          schlagbaum napisał:

> i jeszcze kilku innych, nie wiedziec dlaczego polikwidowali swoje zdjecia w
          > necie.
          > Glupio to wyglada.
          > Wszyscy ich koledzy maja swoje zdjecia a oni mimo, ze mieli juz nie maja.
          > Gdybym ich sobie nie zachowal, pewnie musialbym zapomniec jak wygladaja.
          > Rozumiesz to zachowanie ?
          >
          hmm jesli sie prowadzi dyskusje z siksami za powiedzmy forum erotyka
          czy podobnym ,byc moze te zdjecia przeszkadzaly

• schlagbaum Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 00:33
            bam_buko napisał:

> >
            > hmm jesli sie prowadzi dyskusje z siksami za powiedzmy forum erotyka
            > czy podobnym ,byc moze te zdjecia przeszkadzaly
            >

To chyba nie nasi przyjaciele.
            Kazdy wie, ze mlodosc przemija, Rowniez ta szesnastoletnich siks.
            Wazne jest by miec u boku kobiete inteligentna, ktora wyjasnic Ci potrafi
            zawilosci spraw codziennych
            Jak ta
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7401864&a=7754055
            • bam_buko Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 00:48
              schlagbaum napisał:

> To chyba nie nasi przyjaciele.

chyba jeden z nich tak...goldbaum wiecej mialby do powiedzenia ale spi

• dana33 Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 11:32
              hut ab, schlagbaum...... prawda ze to doskonaly wpis?
              ciesze sie, ze nie tylko sejfujecie moje odpowiedzi, ale tez i tych
              madrzejszych ode mnie... :))))
      • polski_francuz No coz 13.11.06, 07:47
        mojego doswiadczenia z ujawnianiem danych osobych nabylem w czerwcu/lipcu tego
        roku. I od tej pory jestem ostrozny i uczulony na ujawnianie innych. Uwazam to
        za swinstwo. I zachowanie administracji bylo wowczas przykladne i (n)etyczne.
        Teraz zreszta tez.

Co do reszty to dzieki za analize.

Uspokoiles mnie bo lubie to forum i lubie rozumiec.

W czym mi pomagasz.

Pozdro

PF
        • polski_francuz Aha 13.11.06, 07:56
          i jeszcze dlaczego niektorzy sa skorzy do ujawniania danych osobowych. Po
          pierwsze dlatego, ze jeszcze nie nabyli doswiadczenia ujawniania danych.

Po drugie stusnki uniwersyteckie sa, na ogol, dosyc feudalne. Profesor ma racje
          w dyskusji z docentem, docent w dyskusji z doktorem a doktor w dyskusji z
          magistrem.

Nie jest coprawda ogolnie sluszne. Bo polski profesor niekoniecznie ma zawsze
          racje z rodowitym docentem Francuzem lub rodowitym doktorem Niemcem.

Ale tak bym wytlumaczyl te przypadki o ktorych mowisz. Po drugiej czesci jest
          naiwnosc. Ale naiwnosc jest jak mlodosc - choroba uleczalna w 100 %.

Pozdro

PF
          • bam_buko Re: Aha 13.11.06, 08:34
            polski_francuz napisał:

> i jeszcze dlaczego niektorzy sa skorzy do ujawniania danych osobowych. Po
            > pierwsze dlatego, ze jeszcze nie nabyli doswiadczenia ujawniania danych.
            >
            > Po drugie stusnki uniwersyteckie sa, na ogol, dosyc feudalne. Profesor ma
            racje
            >
            > w dyskusji z docentem, docent w dyskusji z doktorem a doktor w dyskusji z
            > magistrem.
            >
            > Nie jest coprawda ogolnie sluszne. Bo polski profesor niekoniecznie ma zawsze
            > racje z rodowitym docentem Francuzem lub rodowitym doktorem Niemcem.
            >
            > Ale tak bym wytlumaczyl te przypadki o ktorych mowisz. Po drugiej czesci jest
            > naiwnosc. Ale naiwnosc jest jak mlodosc - choroba uleczalna w 100 %.
            >
            > Pozdro
            >
            > PF
            moze zle to sformuowalem...chodzilo glownie o to,ze rozni prof,doc.dr.mgr..
            uzywaja swoich tytulow zeby "dobic" adwersarza-pokazc jaki on niby cieniutki
            glownie NIE w dziedzinie ktora niewatpliwie znaja.
            pzdr
          • bam_buko Re: Aha 13.11.06, 08:46
            polski_francuz napisał:

> i jeszcze dlaczego niektorzy sa skorzy do ujawniania danych osobowych.

jesli chodzi o tych co CHCA by ich dane poznac....... to zapewne nadmiar wody
            sodowej ktora uderza im do glowy chca przelac na forum
            (ignorowani,niedoceniani we wlasnym srodowisku)

ci co wykorzystuja.....po prostu z nich drwia i wola coca cole
            pzdr
            • polski_francuz Re: Aha 13.11.06, 09:55
              "ci co wykorzystuja.....po prostu z nich drwia"

Tu jestem o wiele mniej wyrozumialy. Reguly sa po to by sie ich trzymac a nie
              by je lamac.

Ci co wykorzystuja naiwnosc postepuja nie (n)etycznie. Nie ma zadnych
              usprawiedliwien dla lamania prawa forumowego. Nikt nie ma patentu na karanie
              naiwnosci.

Zachowajmy lepiej zdolnosc rozrozniania bialego od czarnego.

Uczmy sie w tym od Wielkiego Brata, ktory zawsze wie kto jest winner a kto
              loser.

Pozdro

PF

PF
          • dana33 Re: Aha 13.11.06, 11:40
            masz kompleksy, pf, jak widac...
            • polski_francuz Re: Aha 13.11.06, 11:53
              Jakie znowu kompleksy?

Znowu czytasz/piszesz po lebkach. Chcesz mi cos powiedziec to powiedz tak bym
              mogl to zrozumiec.

A jak nie to staraj sie raczej sama poprawic z wlasnych wad.

Zamiast szukac wad u mnie.

Pozdro

PF

• kakauko_grzeczny Re: Aha 13.11.06, 11:57
                Francuz daj spokoj. Przeciez widac ze dana to tuman. Chcesz dalej obrazac swoja inteligencje,
                korespondujac z nia ?
              • dana33 Re: Aha 13.11.06, 12:00
                alez ja nie szukam, pf..... sam podajesz to na srebrnym talerzu:

"Bo polski profesor niekoniecznie ma zawsze racje z rodowitym docentem
                Francuzem lub rodowitym doktorem Niemcem."
                • polski_francuz Re: Aha 13.11.06, 12:05
                  Rozumiem.

Chodzi mi o to, ze kryteria etniczne tez wchodza w rachube w stosunkach miedzy
                  ludzmi.

Cos na ten temat sama wiesz, he?

PF
                  • dana33 Re: Aha 13.11.06, 12:14
                    wiem. ale nie mam z tego powodu zadnych kompleksow. na odwrot nawet. jak mi w
                    europie wytykali moja polskosc i moja zydowskosc to wlasnie czulam sie duzo
                    wyzej niz ci idioci....
                    • polski_francuz Re: Aha 13.11.06, 12:56
                      "wiem"

I ja tez. Ale nie wchodza na fora "Le Figaro" ani "Der Spiegel", zeby ich
                      pokazac za ich przesady rasowe.

I ciagle sie dziwie, ze ci sie chce i nie rozumiem dlaczego ci sie chce.

Proponuje zakonczyc podwatek "aha" bo sie postawy wyjasnily.

Pozdro

PF

• kakauko_grzeczny Re: Aha 13.11.06, 12:57
                        Francuz - boj sie Boga , daj spokoj.
                      • polski_francuz Re: Aha - errata 13.11.06, 12:58
                        ...wchodze...pokarac...

Sorry

PF
        • explicit Re: No coz 13.11.06, 19:16
          O tej pory przedstawiles sie wreczajac Business Card pelna danych przygodnemu
          forumowiczowi - Dzieki Bogu , drugi forumowitz (sic)nawalil ,... :)))

mojego doswiadczenia z ujawnianiem danych osobych nabylem w czerwcu/lipcu tego
          roku. I od tej pory jestem ostrozny
          • polski_francuz Re: No coz 13.11.06, 19:25
            Efektywnosc 50%. Nie jest taka zla, co chcesz:)

Ja jestem za szczeroscia. Problem jest jak ktos jej naduzywa. Ale, ze ktos jest
            naduzywcem czy nie tego, na pierwszy rzut oka, nie widac.

No i co z tym majlem dostales w koncu?

PF
            • polski_francuz I do 13.11.06, 19:26
              tego biorac pod uwage ich bliskosc geograficzna, rzeczywiscie mialem szczescie:)

PF
            • explicit Re: No coz 13.11.06, 22:51
              Chciales powiedziec 50/50 ,... :)
              Efektywnosc 50%. Nie jest taka zla, co chcesz:)

Hmm ,nie wszyscy ktorym dzis dobrze z oczu patrzy beda jutro twoimi friends ,
              (mamy podobne doswiadczenia) ja chyba jestem bardziej ostrozny , z racji wieku
              (ja tez mam wizytowke) co niestety od czau do czasu komplikuje moja relacje z
              pewnymi kregami spolecznosci , ale jesli podliczysz co trace i co oszczedza mi
              dalszych zawodow w zyciu , w sumie wychodze na plus ,...
              Ja jestem za szczeroscia. Problem jest jak ktos jej naduzywa. Ale, ze ktos jest
              naduzywcem czy nie tego, na pierwszy rzut oka, nie widac.

Nie dostalem i czuje ze moja dorastajaca w pospiechu skasowala z jej E-mails
              No i co z tym majlem dostales w koncu?
          • polski_francuz Re: No coz 14.11.06, 17:48
            Rodzajem ostroznosci jest tez wywazanie wyrazanych pogladow. Ty lubisz walic
            prosto z mostu.

PF
      • dana33 Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 10:59
        nu, przeciez juz od dawna mowie, bambusik, ze wszyscy tutaj skonczyliscie
        psychologie na roznych uniwersytetach, a juz napewno na uniwersytecie domowym...
        • bam_buko modlitwa dany 13.11.06, 11:15
          Dobry Yahve daj mi:
          -Mądrości - abym mogła zrozumieć "chlopatsiow"!!!
          -Cierpliwości - abym mogła znosić ich humory!!!
          -Dużo miłości - abym mogła im wszystko wybaczyć!!!
          -Nie proszę cię o siłę bo bym sqr..ow zabiła
          • dana33 Re: modlitwa dany 13.11.06, 11:43
            niezle, bambusik, tylko:
            chloptasiow a nie chloptarsiow
            cierpliwosc mam, chyba udowodnilam to juz
            duzo milosci tez, ale nie dla was, i napewno nie wybacze tych waszych swinst
            bym nie zabila, nawet jakbym miala mozliwosc... siedziec w ciupie za was? nu,
            napewno nie... :))))
            • bam_buko Re: modlitwa dany 13.11.06, 11:53
              e tam zarznelabys nas tepym nozem,gdybys miala mozliwosc...
              u was za takie duperele nie wsadzaja
              18 niewinnych cywilow zabiliscie i wasza Eisin powiedziala ..we regret..
              zle celowniki ustawili...chcieli rozwalic inna chalupe z innymi cywilami
              kogods za to wsadzili do pudla??
              • dana33 Re: modlitwa dany 13.11.06, 12:03
                nu, co ja ci powiem, bambusik...... oni po chociaz jednym, jedynym zamachu na
                naszych cywili, zamierzonym, zaplanowanym, wycelowanym w tych cywili,
                powiedzieli kiedys "regret"? ganc na odwrot.... tancza na ulicach, rozdaja
                cukierki i czcza tego zamachowca jako shahida..... tylko ze tego to ty i tobie
                podobni juz nie widza....
                • bam_buko Re: modlitwa dany 13.11.06, 12:08
                  pytalem czy kogos wsadzili za zamordowanie 18 niwinnych ludzi??
                  twierdzisz,ze "we regret" Eisin wystarczy....sz rozgrzeszeni,moga zabijac dalej
                  • dana33 Re: modlitwa dany 13.11.06, 12:22
                    tymczasem bambusik sa juz pierwsze wyniki tego wypadku i toczy sie sledztwo.
                    jako ze znam wasz sposob myslenia, to nawet nie probuje wam czegokolwiek
                    wyjasnic, bo i tak to nie ma najmniejszego sensu. jak dlugo mozna israel
                    oskarzac, to bedziecie to robic. i ani sytuacja, ani fakty nie maja zadnego
                    znaczenia.
                    www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3325803,00.html
                    • bam_buko Re: modlitwa dany 13.11.06, 12:40
                      w porzadku..poczekamy na wyniki sledztwa
                      jakbym przeoczyl...po starej znajomosci poinformujesz mnie ok?

wiec na razie wystarczy,daje sie cholera lapac na twoje stare chwyty zmiana
                      tematu....francuz sie wq..rzy i nas op..niczy ,ze mu watek psujemy (jest o
                      trollach i tych co szukaja publicity na sile)
                      ze tobie sie dostanie to pol biedy ale dlaczego przy okazji mnie??
                      • dana33 Re: modlitwa dany 13.11.06, 13:00
                        ja zmieniam temat? przeciez to ty zaczales.... a ja uprzejmie odpowiadam.. :)))
    • maureen2 Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 07:11
      jaki nick ma obecnie tuśka-rowerzystka-narciarka ?
      • polski_francuz Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 07:56
        Jest chyba na wakacjach.

PF
        • maureen2 Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 08:49
          podejrzanie dlugie te wakacje bez netu
          • bam_buko Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 08:52
            maureen2 napisała:

> podejrzanie dlugie te wakacje bez netu

steskniles sie??
            • dana33 Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 11:45
              ona w autonomii, opiekuje sie biednym dziecmi palestynskimi. tam nie ma
              computerow, wiec chce czy nie chce, to nie moze. a doniesiono mi, ze chciala na
              pare godzin do israela, wlasnie zeby napisac nam pozdrowienia, ale nie wpuscili
              jej.... :))))
              • kakauko_grzeczny Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 11:52
                Tak widzialem niedawno film w polskiej telewizji. Ogrodziliscie Aze tak zeby przejsc z miasta do miasta w
                Azie trzeba przejsc przez wasze bramki. Nie przepuszczacie nawet chorych dzieci albo ojcow idacych z
                lekarstwem . Trzymacie ich na mrozie, w wodzie po kostki i gnoicie. A paru gnoi z cahalu krzyczalo -
                smierc arabom. To jest to wasze izraelskie dazenie do pokoju.
              • bam_buko Re: Co sie dzieje? 13.11.06, 11:55
                dana33 napisała:

> ona w autonomii, opiekuje sie biednym dziecmi palestynskimi. tam nie ma
                > computerow, wiec chce czy nie chce, to nie moze. a doniesiono mi, ze chciala
                na
                >
                > pare godzin do israela, wlasnie zeby napisac nam pozdrowienia, ale nie
                wpuscili
                > jej.... :))))

cos ty..donosza ci??.. awansowalas??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka