Dodaj do ulubionych

Dlaczego Michael Jackson nie chciał zostać Czarnym

17.11.06, 19:36
Czy według niego Białe jest lepsze lub nobilituje?:))
Obserwuj wątek
    • grzegorz1948 Re: Dlaczego Michael Jackson nie chciał zostać Cz 17.11.06, 21:00
      E tam!!!!On nie chcial spiewac w stajence bo pastuszki falszowali.
      • stranger.pl Re: Dlaczego Michael Jackson nie chciał zostać Cz 17.11.06, 21:34
        Heheheh

No ale w dalszym ciągu nie wiem dlaczego facio poddał się kilkunastu (bolesnych
        przecież) operacji plastycznych/chirurgicznych by z Czarnego zrobić się Białym?!

Niby banalne pytanie ale dlaczego nie chciał pozostać Czarnym? Wstydził się?
        Miał kompleks rasowej niższości?

Jakoś media nigdy nie odpowiedziały na to proste i banalne pytanie - dlaczego
        chciał zrobić się Białym?

PS
        Widziałem go niedawno - na żywe oczy - rany Julek - czy zdajesz sobie sprawę,
        że on wygląda jak... zombi? Niby Biały a już nie Czarny!
        • grzegorz1948 Re: Stranger 17.11.06, 21:44
          Teraz normalne operacje odbywaja sie bezbolowo.On poprostu mial potrzebe
          odroznic sie od innych.
          Mialem przed tygodniem operacje(2 godziny snu) i przed operacja przychodzi do
          mnie anastazjolog i mowi"Ja jestem tym ktory pana bedzie usypial.Pan ma spac a
          ja bede uwazal na pana.Niech sie pan nie boi po wszystkim pana obudze"Mialem
          tylko prosbe zeby przy przebudzeniu zaspiewal mi piosenke Brahmsa"Kolysanke"
          ale nie wiem czy zaspiewal i dobrze bo napewno falszowal.
          • stranger.pl Re: Stranger 17.11.06, 21:59
            1.Heheh - to nie tak - to nie były zwykłe "operacje plastyczne" na Michaelu
            Jacksonie - to polegało m.in. na trwałym przebarwieniu skóry przez wprowadzenie
            różnych środków (nie tylko chemicznych)... jakby nie było, to nie jest
            bezbolesne, w dodatku tego musiało być kilkadziesiąt zabiegów na przestrzeni
            kilku lat. A efekt każdy widzi...

2.Sorry czy chcesz powiedzieć że ten anestezjolog (z twojej operacji) to był...
            Michael Jackson?
            Hehehe. Wiem, narażam się strasznie fanom Michela Jacksona ale on strasznie...
            fałszuje:))

Nara
            • grzegorz1948 Re: Stranger 17.11.06, 22:08
              Oj byl starszy musial byc dobry .
      • rejwach_w_kibucu Re: Dlaczego Michael Jackson nie chciał zostać Cz 17.11.06, 23:08
        bo mu biali wmowili ze czarne jest brzydkie, tak jak nam zydzi wmowili ze
        Dmowski jest "be"
    • josifek Ale przez 6 miesiecy probowal musulmanem 17.11.06, 22:34
      zostac i jakos to mu nie calkiem odpowiada, widac ze umyslu jeszcze nie stracil.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka