stranger.pl 17.11.06, 19:36 Czy według niego Białe jest lepsze lub nobilituje?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz1948 Re: Dlaczego Michael Jackson nie chciał zostać Cz 17.11.06, 21:00 E tam!!!!On nie chcial spiewac w stajence bo pastuszki falszowali. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Dlaczego Michael Jackson nie chciał zostać Cz 17.11.06, 21:34 Heheheh No ale w dalszym ciągu nie wiem dlaczego facio poddał się kilkunastu (bolesnych przecież) operacji plastycznych/chirurgicznych by z Czarnego zrobić się Białym?! Niby banalne pytanie ale dlaczego nie chciał pozostać Czarnym? Wstydził się? Miał kompleks rasowej niższości? Jakoś media nigdy nie odpowiedziały na to proste i banalne pytanie - dlaczego chciał zrobić się Białym? PS Widziałem go niedawno - na żywe oczy - rany Julek - czy zdajesz sobie sprawę, że on wygląda jak... zombi? Niby Biały a już nie Czarny! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Stranger 17.11.06, 21:44 Teraz normalne operacje odbywaja sie bezbolowo.On poprostu mial potrzebe odroznic sie od innych. Mialem przed tygodniem operacje(2 godziny snu) i przed operacja przychodzi do mnie anastazjolog i mowi"Ja jestem tym ktory pana bedzie usypial.Pan ma spac a ja bede uwazal na pana.Niech sie pan nie boi po wszystkim pana obudze"Mialem tylko prosbe zeby przy przebudzeniu zaspiewal mi piosenke Brahmsa"Kolysanke" ale nie wiem czy zaspiewal i dobrze bo napewno falszowal. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Stranger 17.11.06, 21:59 1.Heheh - to nie tak - to nie były zwykłe "operacje plastyczne" na Michaelu Jacksonie - to polegało m.in. na trwałym przebarwieniu skóry przez wprowadzenie różnych środków (nie tylko chemicznych)... jakby nie było, to nie jest bezbolesne, w dodatku tego musiało być kilkadziesiąt zabiegów na przestrzeni kilku lat. A efekt każdy widzi... 2.Sorry czy chcesz powiedzieć że ten anestezjolog (z twojej operacji) to był... Michael Jackson? Hehehe. Wiem, narażam się strasznie fanom Michela Jacksona ale on strasznie... fałszuje:)) Nara Odpowiedz Link Zgłoś
rejwach_w_kibucu Re: Dlaczego Michael Jackson nie chciał zostać Cz 17.11.06, 23:08 bo mu biali wmowili ze czarne jest brzydkie, tak jak nam zydzi wmowili ze Dmowski jest "be" Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Ale przez 6 miesiecy probowal musulmanem 17.11.06, 22:34 zostac i jakos to mu nie calkiem odpowiada, widac ze umyslu jeszcze nie stracil. Odpowiedz Link Zgłoś