zbalansowany 22.11.06, 01:07 www.palsolidarity.org/main/2006/11/18/hebron-day-06/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_brother1 Re: azjatycka dzicz... 22.11.06, 07:26 Ta szwedka pojedzie z powrotem do Szwecji powie co ja spotkalo ze strony zioncow oni powiedza swoim znajomym i tak dalej i dowie sie spora liczba szwedow. Tak chyba musi byc aby swiat w koncu zareagowal na bestialstwa zioncow bo same zdjecia widze ze nie wystarcza.Ja winie Swiat zyjacy be reakcji na bestialswa zioncow. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: dzicz osla+ 22.11.06, 09:17 o(slu)_bracie. z ta dzicizna,to spokojniej. Znam dzicz smierdzaca-oslami zwa ich. A swoja droga jestem przeciwnikiem bicia kobiet. Szwedek nawet. Ostatnio,pobil taka jedena facet z obslugi restauracji. Do sadu podala. Sprawe przegrala-bo wyzywala. Na dodatek - byla szefem ZMS - na kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: o_brother1 22.11.06, 19:02 Re: dzicz osla+ 1ja 22.11.06, 09:17 + odpowiedz o(slu)_bracie. z ta dzicizna,to spokojniej. Znam dzicz smierdzaca-oslami zwa ich. A swoja droga jestem przeciwnikiem bicia kobiet. Szwedek nawet. Ostatnio,pobil taka jedena facet z obslugi restauracji. Do sadu podala. Sprawe przegrala-bo wyzywala. Na dodatek - byla szefem ZMS - na kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalizm1 Re: azjatycka dzicz... 22.11.06, 19:45 o_brother1 napisał: > Ta szwedka pojedzie z powrotem do Szwecji powie co ja spotkalo ze strony zionco > w > oni powiedza swoim znajomym i tak dalej i dowie sie spora liczba szwedow. > Tak chyba musi byc aby swiat w koncu zareagowal na bestialstwa zioncow bo same > zdjecia widze ze nie wystarcza.Ja winie Swiat zyjacy be reakcji na bestialswa > zioncow. - ale moze ona pracowala dla ONZ to ktos mogl sie zdenerwowac, zrozumiale no nie? ONZ ma wielu szpiegow w Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Kto na wycieczke do jedynej demokracji na BW + 22.11.06, 09:18 trzech kapucynkow na tym forum. nie jedzcie do Izraela-po co go macie zasmierdzac? Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 Re: Kto na wycieczke do jedynej demokracji na BW 22.11.06, 10:14 35 krajow ocenily izrael jako shit Oto one. The 35 countries polled for the study were: Argentina, Australia, Belgium, Brazil, Canada, China, Czech Republic, Denmark, Egypt, Estonia, France, Germany, Hungary, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Malaysia, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, UK, and the USA www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3331279,00.html Jak myslicie to te kraje sa antysemickie czy tez gazeta zioncowska piszac to jest antysemicka. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Kto na wycieczke do jedynej demokracji na BW 22.11.06, 10:20 Jeszcze wisisz ??? Mnie to dwa razy chlasnela , rzekomo za obrazliwy komentaz :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=52577764 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=52581754 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum A to ich tzw. "wojsko"? 22.11.06, 10:35 Znow pilnowalo, zeby szwedka przypadkiem nie rzucila kamieniem z powrotem? W koncu ci, ktorzy rzucali to tez przyszli albo nawet obecni "zolnierze" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: A to ich tzw. "wojsko"? 22.11.06, 10:43 ta zbieranina przechodzi "pranie mozgu" i jedyne co zostaje to "dobry arab martwy arab" czyli adaptacja zlotych mysli..... takiego jednego z wasikiem ktory mial podobne o nich zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: A to ich tzw. "wojsko"? 22.11.06, 11:40 bam_buko napisał: > ta zbieranina przechodzi "pranie mozgu" w marszach nienawisci w Oswiecimiu. Trudno o wieksza kpine z ofiar Holocaustu: "kto ratuje jedno zycie ratuje caly swiat" Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: A to ich tzw. "wojsko"? 22.11.06, 19:28 > > ta zbieranina przechodzi "pranie mozgu" > > w marszach nienawisci w Oswiecimiu. doslownie, tam sie ucza malolaty nienawisci - agitacja "opiekunow", powinni zamknac ten przybytek "ludzkosci" dla zydow, przynajmniej tych mlodych, no czym skorupka za mlodu.... Odpowiedz Link Zgłoś