polski_francuz 30.11.06, 10:36 zbudzi sie moj kolega split i da cie odpowiedni odpor! Ja sam musze do meczetu. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Poczekaj tutsi poczekaj 30.11.06, 10:40 hahaha..... a to bedzie ciekawe poczytac, jak rozlupaniec broni arabow.... bo jak dotychczas, to tylko byl a ataku..... bedzie ciekawe zobaczyc go w obronie... :))) saalam aljkum, pf... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Poczekaj tutsi poczekaj 30.11.06, 10:43 hahahahaha!!! sam nie masz sily... :)))) za bardzo bode?? :)) Meczet - ni o tej porze kolego... Beda trabic za ok. godzine... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Danusia P-F,tutsa 30.11.06, 10:47 Wszyscy wyspani?Poranna toaleta zrobiona?Majtki czyste ubrane? A wiec do ataku!!!!!!!!!!! Ja jestem rozjemca. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re:Danusia P-F,tutsa 30.11.06, 10:53 nie potrzebny jestes..... dajemy sobie rade sami bez ciebie.... spadaj facio, ty za glupi tutaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Danusia P-F,tutsa 30.11.06, 11:42 nie potrzebny jestes..... dajemy sobie rade sami bez ciebie.... spadaj facio, ty za glupi tutaj.... Najlepsze lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Poczekaj tutsi poczekaj 30.11.06, 10:50 Zrobilem co mialem zrobic , znaczy sie oddalem mocz i spowrotem lulu :) ,... Who's tutsi ??? ============================================================================== Israel ups the stakes in the propaganda war ============================================ Following its invasion of Lebanon this summer, Israel was said to have largely lost the PR battle to Hizbullah, but armed with a major web offensive, it's fighting back www.guardian.co.uk/israel/Story/0,,1952099,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: tutsi i hucptu 30.11.06, 16:26 Jedynys co zaskoczyl. Juz myslalem, ze perly mego humoru... Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: tutsi i hucptu 30.11.06, 16:37 kropka dokonała na forum istnej rzezi tutsi i jej hucptu a ślady tej masakry widac na "oślej" te ludy mają jak widać permanentnego pecha :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A co ma pe ha do wiatraka? 30.11.06, 19:15 Szczegolnie, ze z przyczyn naturalnych, w niektorych obszarach pe ha kobiet jest znaczaco rozne od pe ha mezczyzn.. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: A co ma pe ha do wiatraka? 30.11.06, 19:28 No skoro sam zaczeles, wlasnie uslyszany kawal. Mezczyzna sie martwi o dlugosc swego... A zona na to: nie martw sie o dlugosc to smak mi sie nie podoba. PF Odpowiedz Link Zgłoś