blazare 03.12.06, 13:56 Dlaczego nie kasujesz postów dowcipnisia używającego nicka "blazar", który ewidentnie się pode mnie podszywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abstrakt2003 bo właśnie podjęła działania których celem 03.12.06, 14:17 jest poprawa cery... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: bo właśnie podjęła działania których celem 03.12.06, 14:19 abstrakt2003 napisał: > jest poprawa cery... Zgłosiłem sprawę na forum "o moderacji" i czekam na reakcję, jak na razie bez skutki. Zbanowanie nicka podszywacza wydaje mi się jedynym rozsądnym wyjściem, ale biorąc pod uwagę stosunek jaki mają do mnie moderatorzy "kropka" i "giwi" ciężko spodziewać się, że podszywacz "kakauko" vel "pissmaker" vel "oj_dana33" vel "blazar" poniesie jakiekolwiek konsekwencje swych wygłupów. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: bo właśnie podjęła działania których celem 03.12.06, 14:58 Drogi blazare. Jestes durnym gowniarzem zapatrzonym we wlasna "madrosc" i "umiejetnosc" poslugiwania sie jezykiem hebrajskim, nie posiadasz własności samokrytyki, skromnosci, tak potrzebnej dzisiejszemu mlodemu pokoleniu. Zapatrzenie we wlasna niby wiedze, niby moralnosc i niby autorytety przeraza mnie. Tak wiec podejrzenie mnie o podszywanie sie pod ciebie glupi antysemicki gnojku jest obraza dla mnie i mojej inteligencji.Jestem BLAZAR!!! Dla przyszlosci glabie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: bo właśnie podjęła działania których celem 03.12.06, 14:59 Drogi blazare. Jestes durnym gowniarzem zapatrzonym we wlasna "madrosc" i "umiejetnosc" poslugiwania sie jezykiem hebrajskim, nie posiadasz własności samokrytyki, skromnosci, tak potrzebnej dzisiejszemu mlodemu pokoleniu. Zapatrzenie we wlasna niby wiedze, niby moralnosc i niby autorytety przeraza mnie. Tak wiec podejrzenie mnie o podszywanie sie pod ciebie glupi antysemicki gnojku jest obraza dla mnie i mojej inteligencji.Jestem BLAZAR!!!Nie blazare. Blazar jest to kwazar, który spełnia następujące cechy: jest zwartym radioźródłem, w zakresie optycznym i podczerwonym ma widmo strome oraz polaryzację liniową (3-20 %), wykazuje nieregularne zmiany jasności oraz kierunku i stopnia polaryzacji w skali dni, we wszystkich zakresach widma. W widmie blazara mogą występować silne linie emisyjne i absorpcyjne. Nazwa Blazar pochodzi od galaktyki aktywnej BL Lacertae, która jest prototypem dla kategorii obiektów typu BL Lacertae, jednej z kategorii blazarów. Widmo oraz szybką zmienność blazarów tłumaczy się relatywistycznym dżetem skierowanym niemal idealnie ku obserwatorowi. Dla przyszlosci glabie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: kropka 03.12.06, 15:26 Jestem zbulwersowany tym , ze nijaki blazare pisze na mnie donosy , ze jakoby podszywam sie pod niego. OSWIADCZAM!!!!!! Nie mam nic wspolnego z blazare i z jego nickiem, a tym bardziej z jego antysemickimi pogladami. Moj nick - PODKRESLAM TO JESZCZE RAZ - pochodzi od: slowa blazar czyli kwazar. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=53279517&a=53294222 Odpowiedz Link Zgłoś