03.12.06, 16:04
Z okazji Barbary,skladam Wam,gornikom,zyczenia pomyslnosci i bezpiecznej
pracy.
Z gorniczym "Szczesc Boze"!

Obserwuj wątek
    • blazar Re: Gornicy+ 03.12.06, 16:05
      I wszystkim Barbarom, patronkom górników, również tych w Chinach i innych
      krajach - tego samego :)
      • 1ja Re: Gornicy+ 03.12.06, 16:12
        Mialem na mysli I ukrainskich,i rosyjskich tez.
        I tych z Boliwii.
        • blazare Re: Gornicy+ 03.12.06, 16:13
          1ja napisał:

> Mialem na mysli I ukrainskich,i rosyjskich tez.
          > I tych z Boliwii.

Uprasza się o niekarmienie trolla.
          • 1ja Re: Gornicy+ 03.12.06, 16:23
            Nie karmie.
            Ale swoich juz obdzwonilem.
          • blazar Re: Gornicy+ 03.12.06, 16:57
            Prosze o nie odpowiadanie blazare to troll siejacy nienawisc. Ja jestem blazar -
            inaczej kwazar.
            Pozdrawiam wszystkich.
            • 1ja Re: Gornicy+ 03.12.06, 17:00
              A ja gwiada neutronowa.
              • blazar Re: Gornicy+ 03.12.06, 17:02
                Powtarzam jeszcze raz: Nie mam nic wspolnego z trolle blazare vel blazaire +
                pare jeszcze kakaowych nickow. Ja jestem blazar - kwazar.
                • 1ja Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:19
                  Poniewarz was teraz trudno odroznic,proponuje byscie od nowa sie zaprezentowali.
                  • blazar Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:31
                    Ok. Jestem blazar od kwazar, zreszta blazar to kwazar tyle tylko ze
                    specyficzny. Czytalem to i owo tu na forum od dluzszego czasu. Bylem czytaczem.
                    Nick blazar mam juz jakies 5 lat ( ze wzgledu na poczte i nic wiecej.)Dokonalem
                    troche wpisow tutaj, zupelnie nie majacych na poczatku zwiazku z blazare i jego
                    koncepcjami. Zdziwilem sie , ze za tymi wpisami, jak smrod za tylkiem pojawialy
                    sie wpisy nijakiego blazare posadzajacego mnie o trollowanie. Jego chamstwu nie
                    bylo konca. Powtarzam jeszcze raz: Nie mam nic wspolnego z blazare i jego
                    zarzutami o trollowaniu. Jego poglady uwazam za haniebne , uwlacajace Polakowi.
                    Jego napastliwosc wobec zydow jest haniebna , tak jak jego obrzydliwa postawa
                    moralna . Paranoje , jakie go atakuja, kwalifikuja go do powaznego leczenia
                    psychiatrycznego.
                    • 1ja Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:36
                      Czy z zawodu ksiadz-denunciatore jestes?
                      • blazare Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:37
                        1ja napisał:

> Czy z zawodu ksiadz-denunciatore jestes?

Bawi cię rozmowa z idiotą? W takim razie nie będę ci przeszkadzał.
                        • 1ja Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:48
                          Eeeee,tam.
                          Albo na komplimenty sie napraszasz,albo wspolczucia oczekujesz?
                        • blazar Re: Gornicy+ 03.12.06, 18:55
                          Blazare sam jestes idiota. Zalozyles ze prowadze z toba niemoto jakas gre.
                          Tymczasem jak widzisz probuje sie od ciebie trollu odsunac jak od zadkiego
                          gowna. Nie dajesz mi szansy . Przyczepiles sie do mojej podeszwy i
                          posmierdujesz, zupelnie tak jak posmierduje twoj mozg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka