dana33 06.12.06, 10:40 zobaczcie, co znalazlam dzisiaj w necie: www.mojeforum.net/wolneforum1/kryzys-wiary-vt288.html dziewczyna pisze madrze, musze powiedziec.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 10:42 dana33 napisała: > dziewczyna pisze madrze, musze powiedziec.... Ty tak madrze pisac nigdy nie bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 10:58 no i co z tego? zawsze jest ktos lepszy, nie? ty nigdy nie bedziesz pisal madrze. wszystko jedno do kogo sie ciebie porowna. Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 18:01 ale Dana umie czytac w przeciwiemstwie do ciebie...ty umiesz tylko recytowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: wyznanie muzulmanki 07.12.06, 23:14 Nie wszyscy elokwencja grzesza... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:04 trzeba 33ciej dac podobne szanse...moze podola Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:07 Danka jest niewierzaca:) Ma opisac swoje klopoty z utrzymaniem braku wiary? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:10 "niewierzaca"?????? A bezgraniczne oddanie towarzyszowi Szaronowi i idei syjonizmu to co jak nie fanatyczne wyznanie? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:16 Eee tam. Pamietam, jak Danka miala watpliwosci, co do tow. Szaraona. Takze wiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:19 Ktoryz fanatyk nie ma chwili slabosci? A w syjonizm i jego wielka misje bez wzgledu na srodki zwatpila? Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:26 Kolego, antysyjonistyczny fanatyku!! Syjoniozm NIE JEST religia. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:28 tut_ets napisała: > Syjoniozm NIE JEST religia. Dla takich fanatykow jak ty i osrana33 jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:34 Jezyk ci jeszcze od bluzgow nie zaczal wiednac?? Jak widze, masz bardzo wybrakowany slownik... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:48 on nie bluzga, tutets..... tylko facet fantazji nie ma, jak wielu tutaj, i ciagle sciagaja ze mnie..... nazwalam go goldsracz bo nie przestal pisac srael zamiast israel. z uporem maniaka pisal w co drugim slowie to srael. wiec zmienilam mu nik z drzewieckiego na goldsracz. wiec sie "odplacil" nazywajac mnie osrana. nu, mowie, ze brakuje facetowi fantazji.... ale tej maniaki terrorystyczne nie maja, jak wiesz sama... bozia nie dala... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:57 Wg mojej oceny medycznej, kolega ma swiadomosc 9-letniego narowistego dzieciaka... I zachowuje sie na zasadzie "ABO ON...", "A BO ONA...". Zalosne. Ciekawa jestem w jakich rowach komputery maja... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:55 tut_ets napisała: > Jezyk ci jeszcze od bluzgow nie zaczal wiednac?? O ja cie!!!! :-)))) Chyba pomylilas fora.... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets ??? 06.12.06, 11:59 Kolego, nie zauwazyles co piszesz. A ze czasami musze sie do twojego poziomu znizyc, abys zaczal cokolwiek rozumiec z konwersacji, uwlacza mojej godnosci. Powinnam robic jak J-K. TFFFU!! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: !!! 06.12.06, 12:05 I dlatego wlasnie, z wszystkich powodow, ktore wyliczylas powinnas jak najpredziej powrocic na forum, gdzie wymienisz sie o "nasadach", "czubach" i "wzwodach" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: !!! 06.12.06, 12:31 Niestety tylko TY i Krystian macie obsesje na punkcie seksualnym. Zdaje sie to juz byc bardzo chorobliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Dlaczego "niestety"Lakniesz wiekszego audytorium? 06.12.06, 14:32 Goldi dal ci prosta rade Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prosta rade ... 06.12.06, 14:51 hihihi...... jakby mogli, to by nas tutaj utopili z lyzce wody z wscieklosci.. twoj najnowszy przyjaciel pf, tutets, czeka na wyjasnienie od ciebie na innym watku, dlaczego twoje posty sa takie same jak moje... :)))) powodzenia twoja siostra dana Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Prosta rade ... 06.12.06, 15:17 Powiedz mu, ze mi sie nie chce teraz z nim rozmawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Krystian,ty nie jestes gdynianinem z urodzeni 06.12.06, 15:43 nie.urodzilem sie w szpitalu ,w Gdansku na Polankach Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:46 nic nie rozumiesz tutets...... maniakalny goldsracz tak wszystko przerobi, ze syjonizm stanie sie wkrotce najwieksza religia swiata.... musisz miec tylko ciut cierpliwosci, on jest dobry w zmyslaniu... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 12:02 no, to zauwazylam... Wiesz, jakie on ma IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:28 Goldie, ciebie nie zastanawiaja przyczyny konwersji mlodych kobiet na islam? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:31 A dlaczego mialyby mnie zastanawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:34 Czyli poznawczo jestes mocno wybiorczy...Moze to wplyw GW? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:56 Czyli poznawczo chrzanisz od rzeczy i nic ci do moich przemyslen. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 12:01 A to niby dlaczego? Wypowiadasz sie publicznie. Poddajesz pod publiczna ocene swoje wynurzenia. Proste wynikanie, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 12:08 marouder napisał: > A to niby dlaczego? Wypowiadasz sie publicznie. Poddajesz pod publiczna ocene > swoje wynurzenia. Proste wynikanie, co nie? Jesli interesuja cie moje przemyslenia to spytaj mnie chetnie ale: 1. nie na watku dotyczacym czegos innego 2. nie po to, zeby zmienic temat. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Pocieszny jestes goldecki 06.12.06, 12:02 HAHAHAHA!! Jeszcze Twoich przemyslen nie widzialam. Wiec nie moge powiedziec, co o nich sadze... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Pocieszny jestes goldecki 06.12.06, 12:09 tut_ets napisała: > HAHAHAHA!! > > Jeszcze Twoich przemyslen nie widzialam. Czy to moj problem, ze ich nie widzisz, choc masz je tuz przed nosem? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Ten sie smieje, 06.12.06, 14:51 kto sie smieje ostatni. Nie susz zebow za szybko, bo ci wypadna... :)) Jezeli to, co widze to twoje PRZEMYSLENIA, to naprawde ci wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:15 marouder napisał: > Danka jest niewierzaca:) Ma opisac swoje klopoty z utrzymaniem braku wiary? twierdzi,ze jest zydowka,nie wazne czy wierzy...dajmy jej szanse Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:17 bam_buko napisał: > marouder napisał: > > > Danka jest niewierzaca:) Ma opisac swoje klopoty z utrzymaniem braku wiar > y? > > twierdzi,ze jest zydowka,nie wazne w co wierzy...dajmy jej szanse drobna korekta Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:18 Jest zydowko "po nacjonalnosti" jak mowia Rosjanie. A dziewczyna z forum, jest Polka, ktora przeszla na islam. Chcialbym gdzies przeczytac sensowna analize przyczyn takiego "uwiedzenia" przez zupelnie obca religie. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:31 marouder napisał: > Jest zydowko "po nacjonalnosti" jak mowia Rosjanie. A dziewczyna z forum, jest > Polka, ktora przeszla na islam. Chcialbym gdzies przeczytac sensowna analize > przyczyn takiego "uwiedzenia" przez zupelnie obca religie. skad mamy wiedziec,ze 33cia tez nie przeszla na...lub nie dowiedziala sie,ze jest....podobnie jak M.Albright kiedy zostala mianowana Secretary of State majac prawie 60 lat i olsniono ja,ze jest... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:41 I co z tego, ze Albraight dowiedziala sie (wg ciebie) o zydowskich korzeniach w wieku lat 60?? Czy to zle?? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:46 tut_ets napisała: > I co z tego, ze Albraight dowiedziala sie (wg ciebie) o zydowskich korzeniach w > wieku lat 60?? Czy to zle?? czy ja napisalem,ze to ZLE?? przeczytaj jeszcze raz w jakim kontekscie to napisalem booozze!!...moze byc yaaaahhve.... kogo ta dana sciaga z judaici Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 12:25 >podobnie jak M.Albright kiedy zostala mianowana Secretary of State majac prawie 60 lat i olsniono ja,ze jest... Twoj sarkazm wskazuje na twoje niezadowolenie z tego ze pani M.A. odkryla tak pozno swoje zydowskie korzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 To prawda, mozna sie zalamac 06.12.06, 14:14 ostatecznie jakis tam patriotyzm z kazdym homo sapiens nas obowiazuje > booozze!!...moze byc yaaaahhve.... kogo ta dana sciaga z judaici Ale z drugiej strony,zydzi twierdza,ze sa innym gatunkiem czlowieka.Chyba pierwszy raz ,pod tym wzgledem ., nalezy im przyznac racje Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: To prawda, mozna sie zalamac 06.12.06, 15:03 > Ale z drugiej strony,zydzi twierdza,ze sa innym gatunkiem czlowieka. Nie znam ani jednego zyda, ktory tak twierdzi. NAtomiast znam wiele osob na FS, w ktorych MNIEMANIU zydzi tak twierdza. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: To prawda, mozna sie zalamac 06.12.06, 15:31 no to zapoznaj,jak cie przy okazji przeleci,to zdaj relacje. a tym czasem po co mi glowe zawracasz, ? Nie widzisz szans na przelecenie? Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Maniaku, 06.12.06, 15:35 opamietaj sie, bo przestane byc mila. Przekroczyled d.r.a.niu linie!!Odwal sie, ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 caly czas sie staram,nawet przez osoby trzecie 06.12.06, 15:41 pisuje, zebys wreszcie przymusowa dziewico pojela,ze na mnie pod tym wzgledem nie masz co liczyc. A tu jeszcze nie dotarlo. Chcesz sobie poswintuszyc,masz swoja stronne www.goraceusta.com.il Tam tez odkurzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: caly czas sie staram,nawet przez osoby trzeci 06.12.06, 16:25 Lech lehizdajen et haShor. Ta'ase towa we tafsik lezajen et haMoach, ja'niak!! Sechel ein cha, bejcim gam ein. Az STOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: caly czas sie staram,nawet przez osoby trzeci 06.12.06, 16:57 Kama ima shelha lokahat le laila Leh dhof shluk kafu Guf Ptztza, panim ahrei haftzatza Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: caly czas sie staram,nawet przez osoby trzeci 06.12.06, 17:16 Haha... tylko tyle w necie na tej jednej stonie znalazles. Czyzbys ty byl zatem kakaukiem?? Wiesz, to troche nieudolne, bo fatalne bledy zrobiles kopiujac GOTOWY tekst... :)) O ile mi wiadomo KOBIETA jestem... Wiesz, ty nawet guf ptzatza nie masz. Tylko moach acharei ptzatza. Madhim, she ata adaj'n chaj!! :)) Ale to wyjasnia wiele rzeczy, szczegolnie i jacholet machshava hegjonit... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:52 nie bujaj bambusik.... cale forum wie, bo pisalam kiedys o tym.... nie wiedzialam, dowiedzialam sie, no i co z tego? faktu, ze z dziada pradziada rodzina "czystych etnicznie" zydow nie zmienisz..... do tego wg prawa judaizmu, moglam przejsc na chrzescijanstwo, buddyzm, islam, co by mi do glowy nie wpadlo, a i tak pozostane zydowka i taka umre... nu, nu, bambusik.... nie ciesz sie tak.... nie mam takich planow na najblizsze lata... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 15:05 Jak zmienisz zdanie, koledzy chetnie wysluchaja... :)) I doradza. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Czekamy na wyznanie drzewieckiego... 06.12.06, 11:30 Cygan czy kurd nie jest wyznawca cyganizmu czy kurdostwa... A Polak nie wyznaje polonizmu. Tak samo zyd nie jest wyznawca zydostwa. Judaizm jest religia. Syjonizm nia nie jest. Tak samo, jak Polak NIE ROWNA SIE katolik, tak samo Zyd NIE ROWNA SIE wyznawca judaizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:20 Hehe... Widocznie powinna. Dana, napisz o swoich rozterkach. I powiedz drzewieckiemu, ze masz dosyc hipokryzji... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:53 taaaaak, te moje rozterki..... dzisiaj mialam jedna ogromna.... nie wiedzialam, czy wziac parasolke czy nie, bo zapowiedzieli deszcz, a tu sloneczko i niebo bez chmurki.... roztgerka trwala dlugo.... prawie do biura sie spoznilam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 15:04 Haha!! Ja takich problemow nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:44 bambusik..... nie jestem religijna, nikt mnie nie zmusza mnie do niczego, oprocz fs nie slysze idiotyzmow w rozmowach z ludzmi, moi wspolziomkowie nie uwazaja swojej religii za jedyna warta istnienia, zydzi rowniez nie robia zamachow na calym swiecie zabijajac niewinnych ludzi w kazdym zakatku naszego globu.... to co chesz zebym napisala? o mojej odyseji we francji? o tym napisze ci grzesio niemiecki, jak w koncu zeskenuje te moje listy do niego... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:51 dana33 napisała: > bambusik..... nie jestem religijna, nikt mnie nie zmusza mnie do niczego, oproc > z > fs nie slysze idiotyzmow w rozmowach z ludzmi, moi wspolziomkowie nie uwazaja > swojej religii za jedyna warta istnienia, zydzi rowniez nie robia zamachow na > calym swiecie zabijajac niewinnych ludzi w kazdym zakatku naszego globu.... > to co chesz zebym napisala? o mojej odyseji we francji? o tym napisze ci > grzesio niemiecki, jak w koncu zeskenuje te moje listy do niego... :)))) dana poco to bla bla bla... a najlepsze to: "zydzi rowniez nie robia zamachow na calym swiecie zabijajac niewinnych ludzi w kazdym zakatku naszego globu" hehe napisalem prosto....czekamy na wyznanie zydowki ...obawy jakies?? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 11:59 obawy???? ja??????????????????? bambusik..... zlotko moje.... powiedz, co chcialbys wiedziec? natychmiast ci napisze wszystko i dokladnie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 12:16 dana33 napisała: > obawy???? ja??????????????????? > bambusik..... zlotko moje.... powiedz, co chcialbys wiedziec? natychmiast ci > napisze wszystko i dokladnie... :)))) prawde...jesli cie na nia stac otworzylas watek(wpisy leca)...ze madrze napisala jesli potrafisz madrze pisac ,pisz...jesli nie daj sobie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 12:28 chcesz zaczac dyskusje a la pf? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53376463&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Re: czekamy na wyznanie zydowki.... 06.12.06, 18:02 czyzby zydowki chcieli wszystkim wmowic, ze sie nalezy w powietrzxe wysadzac...buco to jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:09 Jest Muzelmanka oni obcinaja im kliteris tfuj :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:12 odezwal sie akurat ten, co mu kawalek fiuta obcieli, tfuj Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:16 Nie znasz sie na ludzkiej anatomii. Obciecie lechtaczki (clitoris) kobiecie to tak jakby facetowi obciac 3/4 penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:18 absztyfikant napisał: > tak jakby facetowi obciac 3/4 penisa. Czyli u ciebie zostaloby wtedy niecale 5 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:23 U ciebie chyba tylko 2 mm... :))) 5 to bardzo duzo u niektorych. Od nasdy do czubka. We wzwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:31 tut_ets napisała: > 5 to bardzo duzo u niektorych. Od nasdy do czubka. We wzwodzie. Woow! Widze, ze mamy miedzy nami prawdziwa ekspertke w kwestiach "nasady", "czubka" i "wzwodow". Musisz sie strasznie nudzic na tym forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:36 tut_ets jest lekarzem-andrologiem goldie, takze trzymaj sie chlopaku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:40 Nie strasz kolegi... jeszcze zawalu dostanie... W sumie - to tez nie zaszkodzi. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:57 osobiscie tutes wyglada mi na panienke z wlasna strona, ktorej pomylily sie fora. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 12:16 Ja tam wiem, ze tut_ets jest osoba wyksztalcona, a ty chyba z powodu jakiegos mizoginizmu starasz sie pogonic z forum wszystkie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 14:57 Zatkales kolege. Argumentow nie znajduje... ;) Ale fakt. Zazdrosci czegos.... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: chodzi o nasadę czy masadę ?????????????? 06.12.06, 17:31 gdyby szlo o masade, wyopbraz sobie jakim olbrzymem musialby kolega byc, coby go uniesc... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: chodzi o nasadę czy masadę ?????????????? 06.12.06, 17:42 nó samson pewnie miał i wielką masa.. tfu nasadę Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: chodzi o nasadę czy masadę ?????????????? 06.12.06, 20:50 Hahahahaha!! No, widocznie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:55 goldsracz....... absztyfikant jest aborygenem.... nie porownuj jego anatomii do twojej.... przegrasz i to sromotnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 dobrze jestes zorientowana,czy te szczegoly w Isra 06.12.06, 13:55 wpisuje sie do paszportu? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: dobrze jestes zorientowana,czy te szczegoly w 06.12.06, 14:51 :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets kolego, 06.12.06, 15:06 Teraz w Izraelu sie bez paszportow granice przekracza... Sa takie urzadzenia, ktore cie widza i od radzu wiedza, ktos ty. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:18 Goldecki - piekna prawda. Ino, ze ty podpisujesz sie pod tekstami innych, a swoich stworzyc NIE POTRAFICZ. Dziwnym trafem syopia sie spod twoich rak tylko teksty najezdzajace na zydow i izrael. Krytyki o polsce od tych, ktorych TY za zydow uwazadsz, przyjac nie potrafisz.. Choc pisacy tutaj sa takl samop polakami jak i ty... Wiec,albo zacznij siegac glebiej do szarych komorek, o ile jeszcze istnieja, albo nie pisz w ogole. Osmieszasz sie po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:20 duzo napisalas ale jak zwykle bez sensu. Bo co to wszystko ma wspolnego z prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:24 Tylko na tak krotka i pusta odpowiedz cie stac?? I pamiec widze tez juz zawodzi, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:26 Czy mam dawac dluga odpowiedz tylko dlatego, ze ty napisalas dlugi i rownie denny post? Chyba cos ci sie pomylilo. Nie pierwszy raz z reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:33 A to gornolota odpowiedz kolego. Wysililes sie bardzo. Jak cie nie stac na pisanie madrych rzeczy samemu, to sie nei podpisuj pod czyimis wypowiedziami, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:49 tut_ets napisała: > to sie nei podpisuj pod czyimis wypowiedziami, ok? Nasza gwiazda koszerna znow blysnela yntelektem. Fajna recepta forum dyskusyjne :-) Podrzuc ja moderatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 12:04 Gdzie sa twoje przemyslenia kolego?? Niestety na pytania opdpowiadac tez nie potrafisz. A niestety intelektem cie przewyzszam... JAsne, podrzuce im pomysl. ALe ty bedziesz zalowal. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 12:06 tut_ets napisała: > Gdzie sa twoje przemyslenia kolego?? W kazdym poscie (kolezanka cie nie nazwie). Tyle, ze nie jestes w stanie ich zrozumiec. > Niestety na pytania opdpowiadac tez nie potrafisz. Patrz wyzej. > A niestety intelektem cie przewyzszam... W zakresie genytalnym zapewne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 12:30 Jezeli to, co piszesz jest twoimi przemysleniami, musze z przykroscia stwierdzic, ze nie sa one ani inteligentne, ani przemyslane. Nie wysilasz sie nawet. Hmmm... Nie dziwie sie, ze nikt z toba dyskutowac nie chce. :)) A wysokie mniemanie o sobie niewiele ci daje. Ani tez nie podnosi poziomu twoich wypowiedzi, ktore PZREMYSLENIAMI zowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:34 W ktorym miejscu tut_ets napisala bez sensu, bo za cholere nie moge dostrzec sensu w twojej konkluzji??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:36 Hmmm... To musi byc taki odruch samoobronny. Tylko sie pojawie, juz kolega bije. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:52 Z sensem maruderku byloby, gdyby tutka odniosla sie do tego, o czym pisalem (skoro odniosla sie do mojego postu) czyli do pisania prawdy, wzglednie braku wiedzy o tym, co prawda jest. Widzisz to gdzies w jej poscie? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:59 Nikt nie bedzie dokonywal analizy tysiecy twoich postow pod katem "pisania prawdy". Czlowiek go goldie, choc mu sie zdaje, ze jest inaczej, nie posiada "prawdy" a jedynie swoja wlasna, prywatna opowiesc. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 12:03 drogi maruderku... twoja opinia na temat prawdy jest byc moze cenna ale.... znow nnijak nie odnosi sie do mojej poprzedniej odpowiedzi na twoje rowniez nie majace nic wspolnego z tematem pytanie. Czy naprawde az tak trudno zrozuimiec pare linijek prostego tekstu i odniesc sie do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 12:20 Drogi goldie, czy to ja spowodowalem rozjechanie sie watku? Watek jest n/t watpliwosci natury aksjologicznej, ktore pewna kobieta wyrazila na innym forum. Nie jest to watek o tobie ani o Danie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 no prosze jakie kulturalne forum 06.12.06, 11:24 o ludzkich imponderabiliach. I nikt o lechtaczkach ani dziewicach w raju nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 jakie znowu inpon?moglbys raz do rzeczy? 06.12.06, 13:28 imponderabilia rzeczy nieuchwytne, nie dające się zważyć, zmierzyć, dokładnie określić, mogące jednak oddziaływać, mieć znaczenie, wpływ. Etym. - n.łac. im- zob. in- 1; ponderabilia. www.slownik-online.pl/kopalinski/C1D7A594CEA1E0ADC12565E100796A1B.php Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: jakie znowu inpon?moglbys raz do rzeczy? 06.12.06, 13:32 Noszenie lub nie noszenie burki jest nad wyraz mierzalne np. A czemu kler katolicki milczy n/t coraz liczniejszych konwersji na islam? Sprawa dotycz przede wszystkim mlodych ludzi. W sprawie jakichs ksiezycowych sekt grzmial z ambon i telewizorow. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 nie udawaj Greka,ten inpon nie tego dotyczyl :))) 06.12.06, 13:50 he,he temat ,ktorym probujesz zagadac swoja leksykalna wpadke,ale nie ma nic do rzeczy. Muzulmanska dziewczyna przezywa kryzys wlasnej wiary , nie z powodu ciezkiej burki .Ona wyraza sie jasno,choc w sposob wysublimowany. I mowi o "mentalnosci" , rodzaju ideologii islamskiej,"wprost spod szczelnej dusznej burki". Ty to wiesz, dana przeczuwa, tutka nigdy nie zalapie. Stad jej rozmowa z forumowiczami,ktorzy nota bene nie nazwali jej natychmiast zydowskim materacem,czy judeofaszystka bardzo mi sie spodobala. Ale na szczescie fredzia z arapem sie jeszcze nie dorobili. Kto choc raz w zyciu nie mial takich dylematow wobec wlasnej,dobrowolnie przyjetej wiary,niech pierwszy rzuci kamieniem. Chory z nienawisci jestes,maruder, co ma do tego kler katolicki? czy ta o pieknym imieniu Yasmine gdzies chocby napomknela,ze konwertowala sie z religii chrzescianskiej?Moze agnostyczka byla jak ty, a twoja partia Racja milczy na ten temat. Poza tym, niedoinformowana niedojdo.Kler(jak piszesz) katolicki ostrzega mlodych przed sektami -z wiadomych powodow , nie monoteistycznymi religiami, nic na sile, wiernosci Wierze Ojcow musi sluzyc podkreslanie piekna i atrakcyjnosci wlasnej religii, nie artykuly w NIE Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie udawaj Greka,ten inpon nie tego dotyczyl 06.12.06, 13:55 jezuuuuuuuu, nie mialam pojecia, ze rekolekcje, spowiedz i zdrowaski tak strasznie oglupiaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: nie udawaj Greka,ten inpon nie tego dotyczyl 06.12.06, 14:04 ty o wielu jeszcze rzeczach nie masz pojecia i ja cie za to nie winie.Nie tylko jestes Zudem.Jestes zydowka,wiec masz taryfe ulgowa. Zydowka zupelnie nieprawdziwa,bo nie wierzaca. A wiec nie mozesz ( chocby jakims cudem twoj mialki intelekt ci pozwolil na to ) napisac podobnego wyznania. Polskiej chrzescianki,ktora przeszla na judaizm,i teraz wbrew temu w czym byla od dziecka chowana ,traktowana jest jako osoba drugiej kategorii, ktora o rozwod nie moze wystapic,a w razie wystapienia utraci dzieci, ktora w rabinicznym sadzie nawet jako swiadek nie moze wystapic, ktorej pompuja umysl tym,ze goje to sa zwierzeta ,a 4-ro letnie Palestynskie dzieci trzeba eliminowac,bo to terrorysci in-spe. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie udawaj Greka,ten inpon nie tego dotyczyl 06.12.06, 14:35 krystek...... juz ci sie wszystko kicka.... ja nie bylam nigdy polska chrzescijanka, krystek..... ja bylam kiedys polska, wychrzczona zydowka. jest roznica, ale nie jestem pewna, czy twoj mialki intelekt ci pozwoli zauwazyc ta roznice. bylam chowana w domu uznajacym jak religie uczciwosc, prawdomownosc i nauke. reszta byla na drugim miejscu. nigdy nie bylam traktowana jako osoba drugiej kategorii, i nigdy bym na to nie pozwolila nikomu. o rozwod moge wystapic bez zadnych problemow. jesli zechce. w sadzie rabinackim, moge wystapic jako swiadek. juz wystapialam pare razy. nie pompuja mi niczym mozgu, chociaz jak patrze na ciebie i goldsracza, to moze i maja racje... nigdy tez nie mowilam, ze 4 letnie palestynskie dzieci trzeba eliminowac. natomiast mowilam, i moge to spokojnie powtorzyc, ze jesli takie dziecko jest uzyte przez terrorystow, za zgoda jego rodzicow, do przeniesiena ladunkow wybuchowych, to owszem, takie dziecko i jego ladunek trzeba eliminowac, bo inaczej dojdzie do smierci klikudziesieciu innych niewinnych ludzi. tu jest wojna krystek i miary i oceny sa takie, jak na wojnie.... i ja bym bardzo chciala zobaczyc ciebie naprzeciwko takiego smarkacza z ladunkiem wybuchowym.... jestem pewna, ze wolalbys zginac razem z twoim dzieckiem, byle tamtemu nie zrobic krzywdy. nu, ty drugi chrystus, ktory nastawia drugi policzek. ja nie. ja przyznaje bez bicia, ze kocham wiecej moje dziecko, niz tamto palestynskie. tak juz mam, jak mowi twoj przyjaciel cep. zwracam ci uwage, polski prawdziwy patrioto, na twoje nastepne "literowki": poprawnie po polsku pisze sie chrzescijanka, a nie chrzescianka poprawnie po polsku pisze sie i mowi sie sad rabinacki a nie sad rabiniczny. mamy juz srode, krystek.... przypominam ci, ze jutro musisz zaczac robic liste grzechow..... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 aha , rozumiem ,o to chodzi 06.12.06, 15:38 jakpisalas wiele razy , rodzinny sanhedryn sie zebral i ustalil, ze bedzie lepiej,zeby na jakis czas ich dzieci religie chrzescianska przyjely,czyli sie wychrzcily,bo to chwilowe korzysci moze przyniesc. Stad wlasnie ten akapit ,ze Dana Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha , rozumiem ,o to chodzi 06.12.06, 21:09 alez krystek...... nie martw sie o mnie..... rodzinny sanhedryn???? ciuciek... z calej rodziny moich rodzicow ocalal moj ojciec i moja matka jako jedyni. tak ze caly sanhedryn liczyl 2 osoby. ktore zadecydowaly, jak zadecydowaly, na podstawie tego, co przeszli i przezyli. ale ciuciek..... ja naprawde nie wymagam od ciebie zrozumienia psychiki ocalalych zydow. to dla ciebie za wysoko i za trudne.... i tak twoja ocena nie ma najmniejszego znaczenia, ani dla moich rodzicow, ani dla mnie, ani dla moich dzieci. ja nigdy nie mialam problemow z ta ich decyzja, podjeta jeszcze na dlugo zanim sie urodzilam, wiec i ty nie mecz watpliwosciami twojej prawej, katolickiej duszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: aha , rozumiem ,o to chodzi 07.12.06, 09:52 to twoja sprawa, ja cie do zadnych wyznan nie zmuszalem,zwlaszcza takich,ze mame i tate postanowili swoje dzieci na niby wychrzcic,a to wszystko dlatego ,ze prawdomownosc i uczciwosc byla w twojej rodzinie najwyzszym nakazem moralnym. Dobrze zacytowalem??? Chyba dobrze,bo juz sie rozjeczalas i o holokauscie wspomnialas Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha , rozumiem ,o to chodzi 07.12.06, 09:59 nie, nie dobrze zacytowales, krystek.... ale ja juz ci napisalam.... nie oczekuje od ciebie ani zrozumienia sytuacji, ani nawet troche wstydu, ze jestes jednym z tej czesci polskiego spoleczenstwa, ktore zmusilo i dalej zmusza zydow do zycia w ukryciu. nie oczekuje rowniez od ciebie zrozumienia roznicy miedzy klamstwem a ukrywaniem jakiejs rzeczy ze strachu. jak mi kiedys wyjasnila moja tesciowa: nie oczekuj od czlowieka bez nog, ze bedzie biegal. ty nie masz nog, krystek.. bozia nie dala.... nie pij od rana, krystek..... watroba nie pociagnie dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Acha i ten impon..cos tam, tak cie urzekl? 06.12.06, 13:57 Wiesz co krystian, moze i ty bys konwertowal na islam? Kosciol, jak mowisz nie ma nic "na przeciwko", czyli vis a vis. Dla zdrowtnosci watroby moglbys sprobowac. PS. Z takimi kanapami jak tzw. Racja nie mam nic wspolnego, jako i z kazdem innem oszolomstwem niezaleznie od jego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 pokaz mi nieudolny manipulatorku 06.12.06, 14:11 na goraco, w ktorym miejscu napisalem,ze Kosciol, jak mowisz nie > ma nic "na przeciwko", I z czego wysnules ten wniosek,ze powinienem konwertowac? Tak cie zdenerwowalo,ze pokazalem twoje nieuctwo slownikowe. I to w zabawny sposob,boprobowales MI przypisac nieznajomosc slow ,ktorych uzywam. Pociesz sie,ze tutka,zaraz temat podlapala i cie poparla. Poparcie tutki to jest cos. Te tzw agnostyki jakis feler maja.Okrutnie lubia strzec czystosci wiary innych i ortodoksyjnosci obcych im Kosciolow i jeszcze przesuwac wiernych na tej szachownicy wiary. Nie widzisz,ze tu za krotki jestes.(nie w tym kontekscie , ktory twojej tutce tak na mysli i na sercu lezy) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: pokaz mi nieudolny manipulatorku 06.12.06, 14:14 To kosciol ma w koncu cos na przeciwko konwersjom na islam, czy nie ma? Wypowiedzial sie ktory hierarcha na ten temat? Pisales, ze kosciol nie wystepuje przeciwko religiom monoteistycznym:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: pokaz mi nieudolny manipulatorku 06.12.06, 14:30 a czy ty rozumiesz,to co piszesz,czy agnostycyzm w jakis sposob upozledza rozumowanie i rozprawianie o innej wierze.? Przeciwko konwersjom na islam wypowiadal sie JPII .W sensie spolecznym, ukazujac spoleczne niebezpieczenstwa,jakie czekaja konwertytow wychowanych od dziecka w innych warunkach. Tylko mnie nie pros o link, bo cie ugrryze , To sprawa powszechnie znana. I nie znaczy ona,ze wypowiadajac sie przeciwko konwersjom,wypowiadal sie przeciwko islamowi. Za trudne dla prostackiego rozumienia doktryny Kosciola? Jak rowniez nie oglaszal anatemy na konwertytow , a prowadzac od dziesiecioleci rozmowy z muzulmanami ipso facto uznal ich za rownorzedna strone. Co nie zmienia faktu, ze w nauce Kosciola, sprawa jest jasna. Chocby w dokumencie Dominus Jesu wydanym jeszcze z JPII, a ktorego autorstwo przypisuje sie kardynalowi Ratzingerowi,wyraznie powiedziane jest ,ze zbawionymi przez Boga mogą być tylko katolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Czyli ja nie bede zbawiony, co?Chiba,ze sie liczy 06.12.06, 14:57 ...ochrzczenie mnie woda o niewiadomej zawartosci procentowej Ducha Sw. oraz moje przystapienie do I-szej komunii. To apropos dokumentu autorstwa Jego dzisiejszej Swietobliwosci owczesnego zas AnteBenka Ratzingera. Jesli, zgodnie z tym, co napisales, kosciol katolicki problemu nie widzi, to odchodze od dyskusji z toba. Wydawalo mi sie, ze sprawa jest i ciekawa i niepokojaca zarowno dla ciebie jak i dla mnie.. Pomylilem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Kropienie 06.12.06, 15:10 brudna woda (z zarazkami) z kropielnicy nie jest zdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 obrzynanie oblizanym kozikiem i wysysanie 06.12.06, 15:46 przez mohela jest bardziej sliczne i higieniczne Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets powinienes sprobowac... 06.12.06, 16:13 Twoja Jolka polubi cie bardziej... I bedzie chetniej sie do ciebei dobierac. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a ja tylko zydziacki polglowku o higienie chrztu i 06.12.06, 16:21 obrzezania, mozesz zmieniac temat,na ten co cie podnieca ,to i tak nie zmienia faktu,ze psi na twoj widok wyja , a tematu nie da sie zmienic. Czekam az pod twoim postem pojawi sie znaczek :))) Tylko dopilnuj,zeby sie dana przelogowala, bo to glupio wychodzi,gdy sama swoje dyrdymaly podbijasz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53457325&a=53476371 __• Re: przychodzi pol tutsi do lekarza tut_ets 06.12.06, 15:37 Ladnie to tak nasmiewac sie z plemienia afrykanskiego, kotre ucierpialo w wyniku wojny z plemieniem hutu?? Ludzie byli tam makabrycznie kaleczeni, a ty se durne zarty stroisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Ja'fager!! 06.12.06, 16:34 Kto tu dyrdymaly pisze OSLE PATENTOWANY??? en.wikipedia.org/wiki/Tutsi Nie chce ci sie, glabie kapusciany, odpowiadac?? A jak przez pomylke usmieszek wyszedl mi nie pod wierszykiem marudera, od razu sie maniaku czepasz jak rzep psiego ogona, ja tachat babun!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Ha guf sheluch sexy uvul ha partsoof shel uch cmo 06.12.06, 17:01 Ha guf sheluch sexy uvul ha partsoof shel uch cmo Texi. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Ha guf sheluch sexy uvul ha partsoof shel uch 06.12.06, 17:22 Co to jest uch, sheluch, cmo i texi, nie mowiac o par tsoof?? Kolego, naucz sie jezyka. A nie osmieszaj sie. Kaleczysz slowa i wychodza jaja jak berety... Klalot lo jiwiju otcha leGan eden... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets :)) 07.12.06, 08:33 Juz wiem, czemu piszesz uch... :)) Ciezko zlapac oddech... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a ja tylko zydziacki polglowku o higienie chr 06.12.06, 21:25 krystek..... powtarzasz sie ciagle z tym slowem zydziak az do znudzenia.... wiec postanowilam podrzucic ci tutaj post niejakiego hubbelesa sprzed paru lat, ktory uwazam za genialny.... da ci on wybor nowych slowek, tak, zeby sie forumowicze nie nudzili, a ty bedziesz uznany za czlowieka bogatego w slownictwo polskie..... Pani Maria Brzezina w swojej ksiazce "Polszczyzna Zydow" pisze: Rodzina wyrazu Zyd jest jedna z najwiekszych rodzin leksykalno-semantycznych w jezyku polskim. Uderza przy tym wyrazna daznosc do pejoryzacji, tzn do nadawania ujemnego znaczenia lub zabarwienia uczuciowego wyrazom tej rodziny. Emocjonalny stosunek wiekszosci polskiej do mniejszosci zydowskiej przejawia sie takze w wytworzeniu wielu okreslen bliskoznacznych nazwy Zyd. Na razie znalezlismy nastepujace: baltacz, chaja, chaj, chalaciarz, chalatowicz, chalatowiec, cybuch, gec, gudlaj, Hebrejczyk, icek, Iwrej, izrael, Izraelita, janek, jehide, jold, jordes, jud, judasz, kablaj, kacap, kaim, kajfasz, kapociarz, karaim, kasztan, klamczuch, klapciuch, krymkes, kudlacz, kudlaj, leb, machabeusz, mechidrys, meczychryst, mojzesz, mosiek, niedowiarek, niewiara, obrzezaniec, obrzynek, Palestynczyk, parch, pejsak, pogan, rabin, srul, starozakonny, szabasnik, szmajgeles, turek, ucho Hamana, wyznawca Jehowy,. Wsrod bliskoznacznych okreslen Zyda, poza proppriami Hebrejczyk, Iwrej, Izraelita, Palestynczyk wybijaja sie 3 typy apellativow: 1. przenosnie oparte na odrebnej kulturze materialnej, wygladzie zewnetrznym np kasztan, pejsak, cybuch, chalaciarz, kapociarz. 2. uogolnione imiona na zasadzie pars pro toto, np icek, judasz, kajfasz, mosiek, srul. oraz 3. nazwy zwiazane z odrebnoscia religijna np obrzezaniec, rabin, stary zakon i wyrazajace nietolerancje ( a zarazem megalomanie) religijna, np: niedowiarek, niewiara, pogan. Przejawem ksenofobii narodowej jest ... przenosne okreslenie parch, nawiazujace do nazwy pasozytniczej rosliny( zwlaszcza na lnie) i nazwy choroby skornej. We wspolczesnym odczuciu okreslenie parch ma jednoznacznie antysemicki charakter. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10233211&a=10233211 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a ja tylko zydziacki polglowku o higienie chr 06.12.06, 21:43 Pojecia nie mialem o istnieniu 70% z nich, kapitalny slowniczek:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets eh... 07.12.06, 08:24 teraz kolega bedzie szczekal repertuarem. Nie ty A, ale inny... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: obrzynanie oblizanym kozikiem i wysysanie 06.12.06, 21:11 krystek...... znow twoj polski jest nie na poziomie.... nie obrzynanie, a obrzezanie... co do reszty, to jestem po prostu zbudowana twoja wiedza o tradycjach zydowskich.... rozumiem, ze wszystkiego dowiedziales sie na rekolekcjach, tak? brawo, brawo.... nie ma to jak prawdziwe wartosci chrzescijanskie i bicie czolem przed tym, obrzezanym, zydem na krzyzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: obrzynanie oblizanym kozikiem i wysysanie 07.12.06, 08:34 Tak, on tez byl obrzezany. Dnia osmego. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Chcesz sobie poswintuszyc zrob jak to robia w PIS 02.02.07, 08:46 Chcesz sobie poswintuszyc pisal krystek , a ja dodam zrob tak jak to robia w pisuarowej koalicji rozmodlonych nawiedzonych obludnikow. Jak mowi lepper : rucha.. jeba... nic sie nie bac ! [święto koalicjanta] Mógłbym też dziś (a może nawet powinienem) napisać coś o wczorajszym parteitagu Samoobrony. Tylko po co? Nic nowego, wszystko do spodu przewidywalne. Napierdziana sala, nawalone członkowstwo, młode mięcho do rżnięcia, stare Don Juany też do rżnięcia, trwałe ondulacje mamusiek, nieświeży bigos, niesmaczne kotlety i ciepła wódka, stare hasła, jeden wódz, może jeden magister, dwóch doktorów honoris causa... Jednym słowem: zaduch i nuda. O czym więc tu pisać? revelstein.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?5 Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Mialam racje!! 06.12.06, 15:09 HAHAHAHAHA!!! Mialam racje!! Kolega studuje slownik kopalinskiego, bo nie moze sie po polsku wyslowic. Bo to, o czym piszemy jest dla niego "nieuchwytne" i "niezrozumiale"... ROTFL!!!! LOL!! Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: no prosze jakie kulturalne forum 06.12.06, 11:43 Kolega pewnie siedzi ze Slowinikiem Wyrazow Obcych Kopalinskiego i szuka slow, aby MADRZE w konwersacji wypasc... Chyba mu tym razem nei wyszlo... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no prosze jakie kulturalne forum 06.12.06, 11:57 dales nam przyklady, krystek, piszac niezliczona ilosc razy o rozkraczonych kobietach, podkladkach, mensturacjach i na co chlopy zwracaja uwage a na co nie..... zydzi to pojetny narod jak wiesz i ucza sie szybko.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 no wlasnie.Wszyscy musimy brac przyklad 06.12.06, 13:34 z tego kulturalnego muzulmanskiego forum PS spytaj sie swojej kolezanki na gorze ,co mi niby nie wyszlo , bom trep nie wychowany i nie chce tej przymusowej dziewicy peszyc . Ty stara Zydowa i babcia omc wnuczat,wiedz doskonale wiesz,ze co raz dobrze wejdzie to wyjsc musi. Nawet takie nieuchwytne 3 milimetrowe imponderabilia,ktore teraz twoja tutka ma na mysli. Rozmarzyla sie dziewoja Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets haha... 06.12.06, 15:14 Ze nei masz sie czym chwalic - nie moj biznes. Ze nie masz co w spodnie chowac - tez nie moj. Ale wstydliwy jestes, probojac mi swoje marzenia wcisnac... Jolka juz nie zaspokaja? Nawet nie przychodzi, co?? Marzyc, kolego, nie musze. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 nu ,co jest grane Dana? 06.12.06, 15:51 czemu toto na gorze tak za mna lata ? Nawet Jolka z podejrzeniem na mnie patrzy i mowi,ze cos ze mna musi stalo sie nie tak,ze takie zalosne babiszony za mna zaczely latac. Ona mowi,ze lubi byc zazdrosna,bo to jej przypomina czasy narzeczenskie i pierwsza mlodosc, ale o cos tak zalosnego ,co tam na gorze bzyka jak mucha na parapecie przed zdechnieciem,to nawet nie moze,chocby chciala (dobrze to ujelem ,jolka,? o to ci chodzilo?) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jaka Jolka ksieze Krystianie, jaka Jolka??? 06.12.06, 15:59 Deliberacje ojca Krystiana Chudzielaka Na kominku ogień strzela, Skrzypi w butach mikroguma, Spaceruje ksiądz Chudzielak I o celibacie duma. Duma, umysł swój natęża, Utkwił w ziemię wzrok natchniony - Ponoć holenderscy księża Postulują, by mieć żony ? Gruby śpiewnik gregoriański Tłoczeniami lśni złociście, Kancelaria w stylu gdańskim, Fikus stroszy sztywne liście. Ogród śniegiem przyprószyło, Ciepły blask rozsiewa lampa... - Hm... ciekawe, jak by było... Myśli sobie zacny kapłan. - Człowiek miałby z kim pogadać, Gości by się przyjmowało: - Witam, witam, proszę siadać, Ż o n a zaraz da kakao... Wicher wzmaga się na dworze, Zahuczało coś w kominie - - Własny synuś byłby może W tyciej, śmiesznej sutańczynie. I łatwiejszą miałbym pracę, I wieczorem nastrój lepszy: - Podlicz dziś, kochana, tacę, A ja sprawdzę dziecku zeszyt... Ktoś by myślał o ubraniu, O lekarstwach i o plombach, Ktoś by mówił po kazaniu: - Wiesz, dziś byłeś dla mnie bomba! Ksiądz Chudzielak pierś swą pręży, Po czym znów się zwija w sobie: - Wymyślili ci Holendrzy, Przewróciło im się w głowie... I zapada w głąb fotela O rozmiarach refektarza... ...niech śpi, dobry ksiądz Chudzielak, U nas nic mu nie zagraża. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 bylo.koorwi pałąk, i ty tez musisz sie powtarzac 06.12.06, 16:23 zalamka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Ok. Wyznajesz, choc nieswiadomie, ze... 06.12.06, 17:39 ...jestes gejem. W takim razie znajdz sobie kolege, ktory ci przyjemnosc od tylu sprawi. Zapomniales, ze KOBIETA JESTEM. PLEC ZENSKA rozni sie od meskiej... Timca chor beKir we tase ota. Acharei sze'ta jargisz tow, daber. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Ok. Wyznajesz, choc nieswiadomie, ze... 06.12.06, 17:41 kobieta jestes? moze..nie dla mnie . Tu na tym forum jestes zwyklym forumowiczem , przynajmniej dla mnie. Wiec mi sie tak ciagl nie podsuwaj, bo na widok czegos takiego rzeczywiscie jeszcze moge zgeic sie Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ok. Wyznajesz, choc nieswiadomie, ze... 06.12.06, 17:41 Kol ha Kavod Tutsi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets No, co, chloptas?? 06.12.06, 20:58 Jaca lavan?? Cipor meta we smecha? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kanes li lathahat 06.12.06, 21:29 za dlugo nie myty i smierdzacy, krystek.... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: nu ,co jest grane Dana? 06.12.06, 16:16 Hehe... Jolka zazdrosna?? O narcyza i seksopate?? Nie wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nu ,co jest grane Dana? 06.12.06, 21:28 ty krystek od rana juz pijesz? nu, nu.... przygotuj kartke i dlugopis do jutrzejszego spisywania grzechow, ale dalli.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:40 jasne goldsracz, jak zawsze masz racje. wszyscy wiedza, ze ty piszesz prawde, tylko prawde i cala prawde... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: wyznanie muzulmanki 06.12.06, 11:54 Oczywiscie osrana33. Wszystkie twoje proby wykazania mi "manipulacji" spalily do tej pory na panewce i to wyjatkowo zalosnie :-) Napisz jeszcze cos o tej "manipulacji", ktora udowodnilas mi kiedys z "pewna osoba" :-)))) Do tej pory nie wiemy oboje kiedy to bylo, co udowodnilas i z kim :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus jasmine to dosc inteligentna kobieta 06.12.06, 12:10 odwiedzala i moze odwiedza eurojihad (moze to lektura portalu ja natchnela??) kiedys nawet chciala cos pisac jako strona muzulmanska ale postawilem zbyt wygorowane warunki jak klasyczny krzyzowiec wobec pokonanego muzulmanina - moglem byc chyba bardziej ugodowy. jej pytania sa pierwszym krokiem do apostazji. a nawet nie jej pytania - ten kto osmieli sie choc raz pomyslec - jest juz dla Allaha stracony. yasmine jest zagubiona, chciala odnalezc jakas zyciowa prawde i odpowiedzi. islam daje ich zlude - bo odpowiada na wszystko. najpierw to sie wydaje fajne. ale pozniej przychodzi refleksja - dlaczego Allah interesuje sie tym co jem albo jak sie ubieram? islam nie wytrzymuje starcia z nauka i rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: jasmine to dosc inteligentna kobieta 06.12.06, 12:24 Najbardziej wkurzala mnie podczas lektury postawa pewnego islamuska, ktory usilnie staral sie robic za mistrza duchowego autorki. Cala ta manipulacja w zasadzie sprowadza sie do deprywacji spolecznej i deprywacji potrzeb. Jesli dziewczyna spostrzeze, ze probuja ja pozbawic samej siebie a nawet odebrac jej tlo spoleczne, opusci to towarzycho. Przydalby sie dobry tekst analityczny n/t powodow konwersji mlodych kobiet na islam. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jasmine to dosc inteligentna kobieta 06.12.06, 12:32 tragedia tych dziewczyn polega na tym, ze jasmin, dzisiaj, moze jeszcze opuscic to towarzycho. ale te co wyszly juz za maz i maja dzieci..... oooo, to juz zupelnie inna historia.... wtedy to tragedia na cale zycie.... bo wprawdzie moze, choc z trudem, opuscic meza, ale dzieci dla niej sa stracone.... dziewczyny w polsce powinny myslec, zanim cos zrobia.... jak czytam forum arabskie, to mi wlosy staja na glowie od tego kompletnego oslepienia, i to u polskich dziewczyn czy mlodych kobiet, przyzwyczajonych do wolnosci, swobody, samodecydowaniu i niezaleznosci..... nie przestaje sie dziwic.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: jasmine to dosc inteligentna kobieta 06.12.06, 12:45 Nie bardzo rozumiem postawe kosciola katolickiego w tej sprawie. Kosciol stara sie przeciwdzialac konwersjom na jakies egzotyczne quasireligie, naglasnia sprawy molestowania seksualnego w sektach, edukuje o metodach wywierania wlywu na osoby zainteresowane, a o coraz czestszych konwersjach na islam i to mlodych ludzi milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jasmine to dosc inteligentna kobieta 06.12.06, 12:55 hm..... nikt nie zapytal sie dlaczego? przeciez sa jakies mozliwosci rozmawiania z reprezentantami kosciola, nie? nie wszyscy ksieza ostatecznie to tate rydzyk, znam sama paru ksiezy, ludzi otwartych i wyjatkowo inteligentnych i wyksztalconych, otwartych na kazdy temat.... wg mnie, zaniedbanie w uswiadomieniu tych dziewczyn, jaki moga (nie musza, ale moga) byc konsekwencje ich przejscia na islam, jest karygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wiem ze tekst by sie przydal 06.12.06, 12:55 ale niestety na pisanie madrych tekstow od dluzszego czasu nie mam czasu. nawet na eurojihadzie spedzam max 20-30 minut dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: jasmine to dosc inteligentna kobieta 06.12.06, 15:32 Bo kosciol naucza tylko o SEKTACH, a co jest zarejstrowane jako religia - sekta nie jest. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Sprzecznosc sama w sobie 06.12.06, 12:57 > jasmine to dosc inteligentna kobieta > odwiedzala i moze odwiedza eurojihad Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Sprzecznosc sama w sobie 06.12.06, 14:16 To religja szatanska maja tam takiego aniola co sie nazywa arafat i rzuca sie na niego kamienie zawsze pare achmedy umieraja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki kryzys wiary mają tylko wierzący.a swoja drogą ta 06.12.06, 16:58 muzułmanka pisze doskonałą polszczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 szczerze do rzeczy i inteligentnie 06.12.06, 17:05 i zapewne nie w tym celu byc cwierc inteligentni zydzi wykorzystywali to do swoich celow ,bo i tak nie rozumieja o co tu chodzi.i ze ktoc moze miec jakies dylematy,o ktorych wczesniej nie napisano w jidiot i na ktore sanhedryn nie zezwolil Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Yasmine jest POLKA 06.12.06, 21:37 a co ty aaki taki nerwowy? czegos nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: dziewczyna szczera bolesnie,zabija ja za to 07.12.06, 08:37 W polsce nic jej nie zrobia. Ale jezeli nie powiedziala by to samo na szerszym forum arabskim, mialaby przechlapane... Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: dziewczyna szczera bolesnie,zabija ja za to 07.12.06, 22:02 moze i jej nic nie zrobio a moze i zrobio, wpadnie pod samochod moze juz wpadla Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: dziewczyna szczera bolesnie,zabija ja za to 07.12.06, 23:13 Badzmy dobrej mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: fajna dupcia ta yasmine;-) 07.12.06, 23:09 Widziales fotke?? Przynies do pubu i pokaz!! Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: wyznanie muzulmanki, chrzescijanki,... itd. 07.12.06, 23:31 "I dlatego ja zawsze pozostawałem poza wszelką religią..." i to jest odpowiedz, religia to nic innego jak "uduchowiona korporacja" ;), ktora operuje targetami, stratami, zyskiem, biurokratyzmem i to sie tyczy kazdej religii - przynajmniej dla mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets ktos kiedys stwierdzil 07.12.06, 23:41 ze RELIGIA TO OPIUM DLA LUDU i mial racje... Odpowiedz Link Zgłoś
puls Chcesz sobie poswintuszyc zrob jak to robia w PIS 02.02.07, 08:50 Chcesz sobie poswintuszyc pisal krystek , tylko ze nie napisal wszystkiego a ja dodam zrob tak jak to robia w pisuarowej koalicji rozmodlonych nawiedzonych obludnikow. Jak mowi lepper : rucha.. jeba... nic sie nie bac ! [święto koalicjanta] Mógłbym też dziś (a może nawet powinienem) napisać coś o wczorajszym parteitagu Samoobrony. Tylko po co? Nic nowego, wszystko do spodu przewidywalne. Napierdziana sala, nawalone członkowstwo, młode mięcho do rżnięcia, stare Don Juany też do rżnięcia, trwałe ondulacje mamusiek, nieświeży bigos, niesmaczne kotlety i ciepła wódka, stare hasła, jeden wódz, może jeden magister, dwóch doktorów honoris causa... Jednym słowem: zaduch i nuda. O czym więc tu pisać? revelstein.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?5 Odpowiedz Link Zgłoś