Dodaj do ulubionych

do kogo nalezy to forum

30.12.06, 16:49
od paru miesiecy zauwazylam,ze niektore trole nasylane sa na specyficzne nicki
i w ten sposob kazdy wpis zostaje niszczone bluzgami,personalnymi czesto
chamskimi uwagami. na kazdym moim wpisie absztyf,dancia czy marudny urzadzaja
sobie wesole przyspiewki,pomimo,ze ja staram sie nie uczestniczyc w tych
wymianach slownych w obcym jezyku. ciekawe,czy jest to akcja celowa
wyrugowania kazdego odszczepienca,czy poprostu niektore nicki,te szczegolnie
niepokorne, sa tu raczone chamstwem rodem z podkrakowskiej wsi, ot tak za
darmo.placze do kropki na temat pogladow niektorych z nas sa zupelnie
smieszne,jak rowniez smieszna jest hipokryzja paru nikow,chyba,ze chodzi o
totalne rozpierniczenie tego forum i zamienienie je na judajke bis,gdzie kazdy
musi miec specjalny bilet wstepu.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54641904&a=54666061
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 16:51

sports.espn.go.com/oly/news/story?id=2282186
      • gini Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 30.12.06, 16:58
        Tyle mozna odpowidziec na Twoj post.Nic sie nie zmienia, a jak juz sie zmienia
        to na gorsze.
        Z tym, ze jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
        Ta jakas tam ariadna co Cie zmieszala z blotem a danunia nasz forumowy
        tombaczek , bila jej brawo to co to jest???
        To jakis przebieraniec czy nowy nbytek?
        A tak w ogole, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, pozdrawiam serdecznie!!
        • i-love-2-ski Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 30.12.06, 17:04
          gini napisała:

> Tyle mozna odpowidziec na Twoj post.Nic sie nie zmienia, a jak juz sie zmienia
          > to na gorsze.
          > Z tym, ze jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
          > Ta jakas tam ariadna co Cie zmieszala z blotem a danunia nasz forumowy
          > tombaczek , bila jej brawo to co to jest???
          > To jakis przebieraniec czy nowy nbytek?
          > A tak w ogole, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, pozdrawiam serdecznie!!

gini,jak milo cie uslyszec. wszystkiego najlepszego dla Ciebie rowniez. ad rem
          kiedys byla nagonka na ciebie,teraz z braku innych podniet jest nagonka na
          mnie.styl podobny,agenci rowniez,tyle,ze ja nie daje sie wciagac z kazdym w
          pyskowy i to ich doprowadza do bialej goraczki. to forum ma za zadanie
          podporzadkowac sobie nieposlusznych a metody sa dosc ordynarne i chamskie,ale
          jak wiesz tu liczy sie sprawa:)
          wlasciwie nawet ci najbardziej "kulturalni" jak z daleka odkryli swe prawdziwe
          oblicze,tyle,ze dziwie sie czasem ich metodom,bo jak widac sa malo skuteczne.
          co do ariadny to jakis nieudacznik,ale po sposobie jej wypowiedzi i jezyku dala
          sie szybko poznac,reszta mnie nie interesuje bo z tego typu chamstwem nie mam
          ochoty sie zadawac.
          wpadaj tu czesciej bo nudno jak cholera:)
          • absztyfikant Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 30.12.06, 17:06
            No tak, slawetna Gini. Czy dalej ujawniasz cudza korespendencje, hackujesz i
            ujawniasz dane forumowiczow?
            • tut_ets Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 31.12.06, 11:01
              ??? Hakowanko... Nieladnie, nieladnie. Wiedzialam, ze GW nie mozna uac i nie
              podaje sie dlatego parwdziwych danych w ustawieniach konta... :)))) NAwet
              dziecko to wie! :)
          • ariadna-enta Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 30.12.06, 18:30
            do kogo należy do forum?
            Należy do rachelki,która zawsze jest grzeczna,nikogo nie obraża,o nikim nie
            wypisuje kłamstw,nie używa żadnych epitetów,nigy nie kłamie i nie manipuluje
            czyimiś wypowiedziami,nie wyśmiewa i nie kpi z ludzi.

Fotum należy do rachelki,która zawsze musi mieć rację bo jak jej nie ma to
            jeden z drugim drogi forumowiczu zostaniesz wbity w ziemię,że odważyłeś się
            mieć zdanie niż ona.

Ona jedna niewinna,prawdomówna i najmądrzejsza.
            Ktoś się z tym nie zgadza?- nie zgadza?!! -nie ma takiej opcji
            inaczej jesteś barbarzyńcą niegodnym całować jej stóp.
            • absztyfikant Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 30.12.06, 18:32
              cauowacz jey ztup:)))
            • tut_ets Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 31.12.06, 11:04
              hahahaha... :)) Zart przedni!
        • ben_shaprut Wszystkiego najlepszego, Gini 30.12.06, 20:10
        • explicit Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 30.12.06, 21:43
          Eee tam zmieszala, wyszlo zydlo z worka, pulap na ktorym sie obraca i tyle ,...

Sie masz , long time no see ,...
          ==============================================================================
          Ta jakas tam ariadna co Cie zmieszala z blotem
          • ariadna-enta Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 30.12.06, 22:19
            explicit czym sobie ja żydło zasłużyłam na twoja uwagę?
            Skoro mam taki niski pułap to czemuż z wysokości swej swój szanowny tyłek sobie
            mną zawracasz?
            Księżniczką i gwiazdą naszą się zajmij toć ona niewinna lilija przez wszystkich
            pokrzywdzona.
            • explicit Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 31.12.06, 23:22
              Zgadnij , wygladasz na rozgarnieta , sadzac po slownictwie ,...
              =============================================================================
              explicit czym sobie ja żydło zasłużyłam na twoja uwagę?
          • dana33 Re: do kogo nalezy to forum.. pisz na Berdyczow 30.12.06, 23:06
            zydlo, rozlupaniec, nikakie nie wyszlo.... ale z was, amerykanskiej polonii, to
            wylazi tutaj dokladnie to, co o was sie pisze i mowi. nie tylko wsrod
            normalnych polakow mieszkajacych w usa, ale i w polsce tez. amerykanska polonia
            to samo dno. i to widac tutaj dzien w dzien.

jak juz wiecie..... na kazdego psa przyjdzie jego dzien....
            na saddama tez przyszedl.... facet musial byc niezle zdziwiony.... tak ze
            uczcie sie, zebyscie potem nie stali z rozdziawionym ryjem....
      • i-love-2-ski Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 16:58
        nastepny trol,z ktorym po jego uliczno chamskich inwektywach i zbiorowej akcji
        napadania na mnie,przestalam rozmawiac pare miesiecy temu. tym niemniej nie daje
        za wygrana i poprzez wulgarne zachowanie probuje mnie bezskutecznie wciagnac w
        dyskusje. nic z tego. czemu piszesz na mych wpisach tego nie wiem,ale intencje
        twoje sa dosc jasne,tak samo jasne sa twoje zboczenia.
      • marouder Kolego absztyfikant,kolezanka patriotka sie skarzy 30.12.06, 17:02
        ...ze ZBIOROWO na nia napadacie uzywajac do tej czynnosci jednego i tego samego
        nicku!!
        Wyjasnijcie kolego, jak to jest mozliwe?
        • absztyfikant Re: Kolego absztyfikant,kolezanka patriotka sie s 30.12.06, 17:09
          Ja prosty wyrobnik forumowy za 20 NIS/h brutto... Jak dostane podwyzke, to bede
          wiedzial...
          • tut_ets Re: Kolego absztyfikant,kolezanka patriotka sie s 31.12.06, 11:03
            Tak malo ci placa?? Daje ci absztys podwyzke, za uzywanie mojego nicku. Co ty na
            30NIS/h? :)
    • marouder U mnie masz gratis sroka, powiadam ci:)/nt 30.12.06, 16:54

• i-love-2-ski Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 16:55
      pierwszy trol juz jest czujny,zwarty i gotowy umrzec za zion i szefowa.kazdy moj
      wpis jest wlasnie zasmiecany przez wybrancow znanej proweniencji (z pewnej
      prowincji). ciekawe,ze ja nie mam wcale ochoty pisywac absztyfie na twych
      watkach,bo mnie nudzi ta twoja dziecinna wprost propaganda.czemu podklejasz sie
      do mnie skoro niedzielimy zadnych wspolnych pogladow?
      • absztyfikant Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 16:59
        DEO GRATIAS!

>czemu podklejasz sie
        > do mnie skoro niedzielimy zadnych wspolnych pogladow?
    • felusiak1 do kogo należy to forum? Do Gazety Wyborczej 30.12.06, 16:56
      To myślisz, że ktoś dokonuje zamachów na twoje, niepomiernie inteligentne i
      oświecone wypowiedzi? Myślisz, ze jest jakaś zmowa "koszernych" przeciw patriotce?
      • i-love-2-ski Re: do kogo należy to forum? Do Gazety Wyborczej 30.12.06, 17:08
        felusiak1 napisała:

> To myślisz, że ktoś dokonuje zamachów na twoje, niepomiernie inteligentne i
        > oświecone wypowiedzi? Myślisz, ze jest jakaś zmowa "koszernych" przeciw patriot
        > ce?

piszesz i nawet nie wiesz do kogo forum to nalezy. musze cie zmartwic nawet aesi
        potwierdzili to kiedys: to forum nie nalezy do GW,tylko do AGORY,ucz sie felus.
        jak widac nawet koszerni nie wiedza gdzie pisza i kto im za to placi. nastepnym
        razem spojrzyj uwaznie na czek.
        • absztyfikant Re: do kogo należy to forum? Do Gazety Wyborczej 30.12.06, 17:09
          Prezesem AGORY jest Wanda Rapaczynski:)))))))
        • felusiak1 Re: do kogo należy to forum? Do Gazety Wyborczej 30.12.06, 18:04
          Otrzymuję gotówkę w kopercie i kartki na papierosy do realizacji w Fort Totten.
          To skad mam wiedzieć, kiedy na kopercie nic nie jest napisane.
          Ponadto kopertę odbieram spod kamienia w Whitestone Park.

Rachel, jesteś najbardziej oświecona i najinteligentniejszą dziewczyna w całej
          okolicy włacznie ze stawem i zagajnikiem.
          • i-love-2-ski Re: do kogo należy to forum? Do Gazety Wyborczej 30.12.06, 18:11
            felusiak1 napisała:

> Otrzymuję gotówkę w kopercie i kartki na papierosy do realizacji w Fort Totten.
            > To skad mam wiedzieć, kiedy na kopercie nic nie jest napisane.
            > Ponadto kopertę odbieram spod kamienia w Whitestone Park.
            >
            > Rachel, jesteś najbardziej oświecona i najinteligentniejszą dziewczyna w całej
            > okolicy włacznie ze stawem i zagajnikiem.

myslalam,ze wiesz,gdzie paplesz. w koncu nie trzeba do tego duzej wiedzy a co do
            mnie to nie to forum bedzie mi mowilo na temat mej inteligencji. nie mam
            komplekow judajkowych pieknosci,w koncu co poniektorzy mieli fajnych rodzicow i
            ba,przekazali do dalej felek. nu niestety w NY snieg nie pada,cholera powinnam
            zmienic stan,bo w colorado dalej wali i napadalo nastepne 20+ inchow (to dla
            marudera aby zakonotowal ma polszczyzna).
      • explicit Re: do kogo należy to forum? Do Gazety Wyborczej 30.12.06, 19:53
        Heheh , sfora dostaje orgazmu , nasz zio-chihuahua jak zwykle w pierwszym
        szeregu - Uwazaj zeby ci sie jakis na leb nie spuscil ,...

www.seaserpentproductions.com/images/TheCommander_ChihuahuaDog_Zoom.jpg
        Myślisz, ze jest jakaś zmowa "koszernych" przeciw patriotce?
        • i-love-2-ski Re: do kogo należy to forum? Do Gazety Wyborczej 30.12.06, 19:56
          explicit napisał:

> Heheh , sfora dostaje orgazmu , nasz zio-chihuahua jak zwykle w pierwszym
          > szeregu - Uwazaj zeby ci sie jakis na leb nie spuscil ,...
          >
          no widac na judajce ciezko o niego,a drugie polowy gorsze od komputera:)nie moge
          co za cyrki odstawiaja dzisiaj,az milo sie patrzyc na te mutanty. pomysl jak ich
          domy musza wygladac skoro te chlopy cala noc maja d.. przyrosniete do kompow:)
          ps.chcialabym ich widziec na jakiejs zasniezonej gorze,pewnie musieliby wyciag
          zatrzymac,zeby bamboszowcy mogli spokojnie usiasc na stoleczki i zjechac na dol:))
    • z_daleka Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 16:58
      Oj wej...do Michnika.
      • gini Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 16:59
        z_daleka napisał:

> Oj wej...do Michnika.

Wymsklo Ci sie tak niechcacy i to przy Szabasie,
        tfu ..
        • z_daleka Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:02
          wymsklo??? Alez kazde dziecko wszechpolskie o tym wie...
          • gini Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:07
            z_daleka napisał:

> wymsklo??? Alez kazde dziecko wszechpolskie o tym wie...

hmmm dzieci wszechpolskie no dobra , a dzieci zydowskie jak je zakfalifikujesz??
            • marouder Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:10
              Gini, co slychac??
              Kogo tym razem masz zamiar pod.pie..c na forum, ujawniajac powierzona ci
              tajemnice korespondencji prywatnej?
            • z_daleka Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:11
              dzieci zydowskie (ignoranci) nawet nie wiedza, ze forum swiat istnieje, a coz
              dopiero, do kogo nalezy;-)
    • annamarta8 Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:02
      i-love-2-ski napisała: chyba,ze chodzi ototalne rozpierniczenie tego forum>

- od jakiegos czasu Forum stalo sie bardzo nudne i bardzo obnizylo loty (poziom
      dyskusji ogranicza sie do zbiorowego, personalnego napadania i niszczenia tych,
      ktorzy zakladaja inne watki niz ta zgrana grupa sobie zyczy. Stalo sie to
      nieciekawe i Forum raczej wydaje sie dogorywac. Zniknelo wiele bardzo
      interesujacych i wartych poczytania postaci. N-U-D-N-OOOOOO!!!
      • z_daleka Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:05
        "Zniknelo wiele bardzo interesujacych i wartych poczytania postaci"
        Rzeczywiscie...
        gdzie podzial sie krystek i goldbaum?
      • i-love-2-ski Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:06
        annamarta8 napisała:

>. N-U-D-N-OOOOOO!!!

oczywiscie,ze nudno,bo silna grupa pilnuje aby forum bylo monotematyczne,za to
        im w koncu placa. kazdy inny watek jest wulgarnie niszczony,jak rowniez
        wulgarnie niszczony jest kazdy kto nie jest podporzadkowany grupie. albo sie
        oczyscimy albo zamienimy w judajke bis,na co ja osobiscie ochoty nie mam.
        zauwaz,ze ja nie podpinam sie do nikogo z nich,ale oni za mna lataja jak kot z
        chorym pecherzem. to chyba o czyms swiadczy.
        • absztyfikant Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:11
          Owszem. Lubimy wam dokopywac.

Paroksyzmy rozkoszy - wierzaj mi lub nie.
          • annamarta8 Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:23
            absztyfikant napisał:

> Owszem. Lubimy wam dokopywac.
            >
            > Paroksyzmy rozkoszy - wierzaj mi lub nie.

To zly i niezdrowy symptom. Zbiorowe dokopywanie i czerpanie z tego
            paroksyzmow rozkoszy - swiadczy o sadyzmie i bardzo slabo rozwinietym umysle.
            Ja spodziewam sie uczestniczyc w Forum na wyzszym poziomie. Zarowno na wyzszym
            poziomie intelektualnym jak i emocjonalnalnym. Niestety wyglada na to, ze trzeba
            bedzie opuscic to dobre kiedys Forum, bo ani przyjemnosc, ani honor zadawac sie
            z prostactwem, ktore traktuje pobyt tutaj jako pole do obrazania dobrego smaku i
            kultury innych ludzi. Zwyciezaja barbarzyncy. Niestety!
            • i-love-2-ski Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:26
              annamarta8 napisała:

> absztyfikant napisał:
              >
              > > Owszem. Lubimy wam dokopywac.
              > >
              > > Paroksyzmy rozkoszy - wierzaj mi lub nie.
              >
              > To zly i niezdrowy symptom. Zbiorowe dokopywanie i czerpanie z tego
              > paroksyzmow rozkoszy - swiadczy o sadyzmie i bardzo slabo rozwinietym umysle.
              > Ja spodziewam sie uczestniczyc w Forum na wyzszym poziomie. Zarowno na wyzszym
              > poziomie intelektualnym jak i emocjonalnalnym. Niestety wyglada na to, ze trzeb
              > a
              > bedzie opuscic to dobre kiedys Forum, bo ani przyjemnosc, ani honor zadawac sie
              > z prostactwem, ktore traktuje pobyt tutaj jako pole do obrazania dobrego smaku
              > i
              > kultury innych ludzi. Zwyciezaja barbarzyncy. Niestety!

no a czym prostactwo i platni agenci mozga nam zaimponowac,przeciez nie
              intelektem czy kunsztem slowa,nie za to im placa i nie taki jest ich cel
              egzystencji na forach. ta gawiedz urzywa chyba jednego podrecznika chamstwa i
              obdziela kazdego rowno tym samym rynsztokiem,bo na cos wiecej nigdy ich stac nie
              bedzie. nie wiem skad oni tych agencikow nalapali,chyba z dworca czy schroniska
              dla bezdomych.
              • absztyfikant Re: do kogo nalezy to forum 30.12.06, 17:28
                LOL:)

>ta gawiedz urzywa (sic!) chyba jednego podrecznika
        • marouder Podoba ci sie, ze za toba latamy? 30.12.06, 17:13
          Faktycznie, jak ktos potrafi na dojazd w te i we wte oraz konsumpcje romatycznej
          kolacji we dwoje w drogiej (sic!) restauracji zmiescic w dwu godzinach, to moze
          mu sie podobac nasze "latanie".
    • abstrakt2003 do mnie 30.12.06, 17:13
      mam kilka akcji Agory SA. Sądzę że ich wartość i tak znacznie przewyższa
      wartosć tego forum.
    • bolszewicka_swinia Widać nie mają argmentów, więc obsobaczają dyskuta 30.12.06, 17:15
      ntów.
    • i-love-2-ski dzien jak co dzien 30.12.06, 17:17
      teraz nalezy wyjsc na pare godzin i podliczyc bilans watku,dzielac go na ilosc
      nickow i ilosc ich wpisow. uprzedzam was mili,ze wielu z was nie czytam
      wogole,chyba,ze musze patrzec na naglowek a ten juz mi wystarcza. widze,ze stan
      psychiczny tych,ktorzy nie spia po nocach i siedza non stop przed kompem
      pogorszyl sie na tyle,ze kazdy z nas patrzac na was powinien sobie powiedziec
      DOSC i NIE ROB tego,chyba,ze chce skonczyc jak wy. brr
      • marouder Byloby dobrze, gdybys sttlukla sie jeszcze... 30.12.06, 17:20
        ...po lapach:)

i-love-2-ski napisała:

ze kazdy z nas patrzac na was powinien sobie powiedziec
        > DOSC i NIE ROB tego,chyba,ze chce skonczyc jak wy. brr
    • mirmilek moim zdaniem 30.12.06, 17:26
      po czesci jest to dzialanie celowe, tzw. rozwalanie watkow, w wydaniu dany et
      consortes.

po czesci jest to dzialanie naturalnie niecelowe, bo musimy sobie powiedziec
      otwiarcie, rachelciu, ze nikt nie jest zobowiazany cie lubic :)

pozdrawiam serdecznie, m.
      • i-love-2-ski Re: moim zdaniem 30.12.06, 17:29
        mirmilek napisał:

> po czesci jest to dzialanie celowe, tzw. rozwalanie watkow, w wydaniu dany et
        > consortes.
        >
        > po czesci jest to dzialanie naturalnie niecelowe, bo musimy sobie powiedziec
        > otwiarcie, rachelciu, ze nikt nie jest zobowiazany cie lubic :)
        >
        > pozdrawiam serdecznie, m.
        >
        >

nikt mnie lubic nie musi,ale i ja mam prawo do swego zdania nie bedac wulgarnie
        obrazana. poza tym ja nie wpisuje sie w ich idiotyczne watki,to oni lataja za
        mna z tym swoim dworcowym chamstwem,placzac na moderacji na moj temat i temat
        moich pogladow:)
        • mirmilek Re: moim zdaniem 30.12.06, 17:31
          oczywiscie. osobiste preferencje nie usprawiedliwiaja chamstwa. To jasne.
          • absztyfikant :)))))))))) 30.12.06, 17:36
            Pustema:
            www.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc

A oto konkubent Pustemy:
            www.youtube.com/watch?v=3w3gum1Z1Nw
            Tak obstawiam. Opieram sie na lekturze postow. Moge sie mylic.
          • i-love-2-ski Re: moim zdaniem 30.12.06, 17:36
            mirmilek napisał:

> oczywiscie. osobiste preferencje nie usprawiedliwiaja chamstwa. To jasne.
            >
            >
            ani wielomiesiecznego chamskiego trolowania typu marudy,dany czy absztyfa. to
            pachnie zboczeniem czy choroba psychiczna ,z ktorym kazdy normalny nic do
            czynienia miec nie chce.forum sluzy do wymiany zdania a nie do wulgarnego
            pietnowania odszczepiencow i celowego niszczenia kazdego ich wpisu.wiele
            ciekawych ludzi stad poszlo,bo chora atmosfera i bezczelne chamstwo ich zrazilo.
            jesli tak dalej pojdzie to zostanie tu juz tylko szefowa z kluskami,a moze
            wlasnie o to chodzi.
          • obserwator-z-boku Re: moim zdaniem 30.12.06, 17:55
            mirmilek napisał:

> oczywiscie. osobiste preferencje nie usprawiedliwiaja chamstwa. To jasne.
            >
            >

o chamstwie gaworzycie.............?

"spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na cudze
            watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won"
            autor zalozycielki watku...........:
    • marouder Zaloz forum bajcyklistka, swoje, prywatne, wlasnym 30.12.06, 17:33
      ...jadem wykarmione:)
      Zycze ci powodzenia, wielu gosci i wielu wpisow.
      • vitalia Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 17:59
        ponieważ ja się do tej osoby widomo skąd nie odzywam , bo wątpliwa to
        przyjemność proszę ja Was, powiedzcie jej żeby się raz na zawsze odp....... od
        Judaiki!!i sobie nią paszczy nie wycierała ....
        • absztyfikant Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 18:04
          Robi bezlpatna reklame. Jesli pluje, to znaczy, ze jestesmy wartosciowi. Wbrew
          pozorom jest sie z czego cieszyc, bo pustema reklamuje sie jako antysemitka.
          • vitalia Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 18:07
            absztyfikant napisał:

> Robi bezlpatna reklame. Jesli pluje, to znaczy, ze jestesmy wartosciowi. Wbrew
            > pozorom jest sie z czego cieszyc, bo pustema reklamuje sie jako antysemitka.
            >
            Musi, strasznie na sercu leży tej wiadomo skąd ,,"J" :))))))))))))))))))
            • absztyfikant Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 18:11
              Jej paplanina to konwulsje bezsilnosci. Nawet Aborygen doprowadza ja do furii:)))
        • i-love-2-ski Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 18:15
          vitalia napisała:

> ponieważ ja się do tej osoby widomo skąd nie odzywam , bo wątpliwa to
          > przyjemność proszę ja Was, powiedzcie jej żeby się raz na zawsze odp....... od
          > Judaiki!!i sobie nią paszczy nie wycierała ....

widomo,oj widomo dlatego tu jeZdes pieknotko z judajki i wracaj na nia dobra
          kobieto. widac dzwoneczki w centrali daly ci znac,ze ktos znowu dobre imie tego
          forum kala,ale nie boj bidy nie zagladne ci ja tam nigdy,w koncu mnie na pewno
          zablokowaliscie .buahahahaha
          ps.ja rowniez prosze "ospiewajcie" cie raz na zawsze od mojego niku a ja ,co
          moge wam tu obiecac , nie bede rajcowac z wami dobrzy ludzie z dalekich stron.
          • absztyfikant Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 18:17
            Každý třídní boj je však bojem politickým“, napsal Marx v Manifestu. Pustema
            rejteruje, taktycznie:))))
          • vitalia Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 18:22
            i-love-2-ski napisała:

> vitalia napisała:
            >
            > > ponieważ ja się do tej osoby widomo skąd nie odzywam , bo wątpliwa to
            > > przyjemność proszę ja Was, powiedzcie jej żeby się raz na zawsze odp.....
            > .. od
            > > Judaiki!!i sobie nią paszczy nie wycierała ....
            >
            > widomo,oj widomo dlatego tu jeZdes pieknotko z judajki i wracaj na nia dobra
            > kobieto. widac dzwoneczki w centrali daly ci znac,ze ktos znowu dobre imie
            tego
            > forum kala,ale nie boj bidy nie zagladne ci ja tam nigdy,w koncu mnie na pewno
            > zablokowaliscie .buahahahaha
            > ps.ja rowniez prosze "ospiewajcie" cie raz na zawsze od mojego niku a ja ,co
            > moge wam tu obiecac , nie bede rajcowac z wami dobrzy ludzie z dalekich stron.

posłuchaj zła kobieto , ja sobie będę gdzie chcę a tobie nic do tego..
            Żadna centrala nie potrzebna mi , czytam co chcę i kiedy chcę...Lubię wiedzieć
            co nieco :)
            Wyluzuj szkoda nerw :) szalom .
            • i-love-2-ski Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 19:53
              vitalia napisała:

>
              >
              > posłuchaj zła kobieto , ja sobie będę gdzie chcę a tobie nic do tego..
              > Żadna centrala nie potrzebna mi , czytam co chcę i kiedy chcę...Lubię wiedzieć
              > co nieco :)
              > Wyluzuj szkoda nerw :) szalom .

posluchaj judajkowy krysztalku,ja rowniez lubie wolnosc slowa,wiec kiedy bede
              miala ochote zacytowac ten wasz jarmark,to to zrobie szalomciu ok,zwazywszy na
              to,ze wy sobie rowniez wycieracie swoje klapouchy moim nickiem caly
              czas.strasznie jestescie wrazliwi,to malo bohaterskie jak na taki dzielny
              kraj,ktory reprezentujecie. kwilicie tu jak rozmemlane dzieci,ktore albo beda
              mialy lizaczek albo nas opluja.too bad,ze mnie wasze argumenty i metody nie
              podchodza,a sadzac kto za kim lata to raczej na judajce nudnawo.
              >
              • marouder A co wyscie z tymi saguarami ze swojej nowej... 30.12.06, 20:02
                ..sygnaturki robila pod tecza??
              • vitalia Zła kobieto ! 30.12.06, 20:14
                Wolę te swoje nudy jak tem jarmarczny styl którym się posługujesz .
                I bądż łaskawa nie odpowiadać , gdybyś przypadkiem to przeczytała.
                • i-love-2-ski Re: Zła kobieto ! 30.12.06, 21:25
                  vitalia napisała:

> Wolę te swoje nudy jak tem jarmarczny styl którym się posługujesz .
                  > I bądż łaskawa nie odpowiadać , gdybyś przypadkiem to przeczytała.

krysztalku judajkowy zeszlochalam sie. wlasnie dlatego,ze wolisz swoj jarmark
                  siedzisz tu w moim. buhahahahah
                  • vitalia Re: Zła kobieto ! 30.12.06, 21:34
                    i-love-2-ski napisała:

> vitalia napisała:
                    >
                    > > Wolę te swoje nudy jak tem jarmarczny styl którym się posługujesz .
                    > > I bądż łaskawa nie odpowiadać , gdybyś przypadkiem to przeczytała.
                    >
                    > krysztalku judajkowy zeszlochalam sie. wlasnie dlatego,ze wolisz swoj jarmark
                    > siedzisz tu w moim. buhahahahah

Twój !!! jasne że twój :))))))))))))))
                    • i-love-2-ski Re: Zła kobieto ! 30.12.06, 21:38
                      vitalia napisała:

>
                      > Twój !!! jasne że twój :))))))))))))))

dlaczego mowisz do mnie,przeciez nie zyczylas sobie odpowiedzi. zamiast pisania
                      madrosci na swej "nur fur..." przychodzisz tu do mnie i pouczasz na tematy
                      luzne. moj Boze,ale z was grupka komediantow i wedrownych aktorzyn III sorta moj
                      ty krysztalku gdynski.
                      • vitalia Re: Zła kobieto ! 30.12.06, 21:48
                        i-love-2-ski napisała:

> vitalia napisała:
                        >
                        >
                        > >
                        > > Twój !!! jasne że twój :))))))))))))))
                        >
                        > dlaczego mowisz do mnie,przeciez nie zyczylas sobie odpowiedzi. zamiast
                        pisania
                        > madrosci na swej "nur fur..." przychodzisz tu do mnie i pouczasz na tematy
                        > luzne. moj Boze,ale z was grupka komediantow i wedrownych aktorzyn III sorta
                        mo
                        > j
                        > ty krysztalku gdynski.

He He :))))))))))))) Nic więcej nie możesz :))))) Psy szczekają , karawana
                        idzie dalej .Czy ty kobieto nie możesz przestać ?
                        • i-love-2-ski Re: Zła kobieto ! 30.12.06, 21:52
                          vitalia napisała:

> Czy ty kobieto nie możesz przestać ?

znowu nadajesz teksty do siebie samej,czas skonczyc nawijac do lustra
                          krysztalku. a jesli chodzi o to co JA mam zrobic to zaden judajkowiec nie bedzie
                          mi mowil,mam nadzieje,ze ponjalas to bystrzacho.
                          • vitalia Re: Zła kobieto ! 30.12.06, 21:55
                            i-love-2-ski napisała:

> vitalia napisała:
                            >
                            >
                            > > Czy ty kobieto nie możesz przestać ?
                            >
                            > znowu nadajesz teksty do siebie samej,czas skonczyc nawijac do lustra
                            > krysztalku. a jesli chodzi o to co JA mam zrobic to zaden judajkowiec nie
                            bedzi
                            > e
                            > mi mowil,mam nadzieje,ze ponjalas to bystrzacho.

Dlaczego do siebie samej,,jesteś tu na każde moje zawołanie :)))))
                            Twoja niemoc jest rozbrajająca :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • i-love-2-ski Re: Zła kobieto ! 30.12.06, 21:58
                              vitalia napisała:

> Dlaczego do siebie samej,,jesteś tu na każde moje zawołanie :)))))
                              >vitalia napisała:
                              >
                              > > Wolę te swoje nudy jak tem jarmarczny styl którym się posługujesz .
                              > > I bądż łaskawa nie odpowiadać , gdybyś przypadkiem to przeczytała.

rzeczywiscie jestes tu na kazde moje,malo tego jeszcze jak ladnie japiesz. te
                              wypraszania sobie krysztalku,to je tototo.
                              >
                              • vitalia Re: Zła kobieto ! 30.12.06, 22:01
                                i-love-2-ski napisała:

> vitalia napisała:
                                >
                                >
                                > > Dlaczego do siebie samej,,jesteś tu na każde moje zawołanie :)))))
                                > >vitalia napisała:
                                > >
                                > > > Wolę te swoje nudy jak tem jarmarczny styl którym się posługujesz .
                                > > > I bądż łaskawa nie odpowiadać , gdybyś przypadkiem to przeczytała.
                                >
                                > rzeczywiscie jestes tu na kazde moje,malo tego jeszcze jak ladnie japiesz. te
                                > wypraszania sobie krysztalku,to je tototo.
                                > >
                                >
                                >poczekam aż się zapienisz:)))
                                A tym czasem używaj mowy bardziej giętkiej:)
                              • marouder Wiersz antyruchelski a promezowski. 30.12.06, 22:11
                                Przyszla krystka na Ruchele
                                W sobote wieczorem.
                                Maz jej rzecze, to za wiele
                                Byc z takim potworem!

Wiare zmienie na zydowska
                                Wtedy rozwod dasz mi!
                                Prosze cie na milosc Boska,
                                Wez sie w koncu zamknij!

Tu maz wierny do tej pory
                                I do rany przyloz
                                Wzial za ramie, do obory
                                Wyprowadzil mila.
                                • vitalia Re: Wiersz antyruchelski a promezowski. 30.12.06, 22:13
                                  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • absztyfikant Re: Zła kobieto ! 30.12.06, 21:56
                            Czy ty nie widzisz, ze my dzieki tobie pustemo mamy ubaw po pachy? Dzieki tobie
                            w kilku krajach na ziemi co chwile rozlegaja sie spazmatyczne ataki
                            smiechu:))))) W sumie jestes pozyteczna:)
                            • vitalia Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 21:59

• absztyfikant Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 22:07
                                Ovadia jest jednak uczonym rabinem wladajacym biegle kilkoma jezykami, a ona ma
                                problemy z polska ortografia. No i Ovadia spi na forsie:))))))
                                • vitalia Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 22:17
                                  absztyfikant napisał:

> Ovadia jest jednak uczonym rabinem wladajacym biegle kilkoma jezykami, a ona
                                  ma
                                  > problemy z polska ortografia. No i Ovadia spi na forsie:))))))
                                  >
                                  No wiesz absztyfikant , "owadzie" takiej jak brak o tej osoby kindersztuby nie
                                  wspomnę. Jednak nie ma jak to dobre żydowskie wychowanie, no ale cóż ! nie
                                  każdy może być Żydem.
                                  • i-love-2-ski Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 22:38
                                    vitalia napisała:

> No wiesz absztyfikant , "owadzie" takiej jak brak o tej osoby kindersztuby nie
                                    > wspomnę. Jednak nie ma jak to dobre żydowskie wychowanie, no ale cóż ! nie
                                    > każdy może być Żydem.
                                    >

tym razem ja ci rozdam buziuchny,u made may day a teraz powiem jezykiem dany
                                    s...j lalunia.
                                    ps. mam nadzieje,ze sie nie obrazisz w koncu kopiuje trzon kutury zydowskiej
                                    tego forum,a w koncu nie kazdemu dano byc wybranym,dlatego tak bardzo tego
                                    zaluje i staram sie nasladowac co najlepsze :))
                                    nu dziubek to ci sie udalo,nie ma co.
                                    ps.co do wierszyka to chyba wymysle nieco lepszy od tego obojnaka z krakowa,ale
                                    to dopiero za jakis czas.
                                    • vitalia Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 22:42
                                      >tym razem ja ci rozdam buziuchny,u made may day a teraz powiem jezykiem dany
                                      >s...j lalunia.

Nie słońce nad słońcami ,, ty nie jesteś w stanie mnie obrazić :)))))))))))))
                                      • i-love-2-ski Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 22:54
                                        vitalia napisała:

>
                                        > Nie słońce nad słońcami ,, ty nie jesteś w stanie mnie obrazić :)))))))))))))

alez nie mialam takiego zamiaru,w koncu przeciez slowo s..j nie jest zadna
                                        obraza,jest powszechnie uzywanem slowem w waszym leksykonie,i jest adekwatne do
                                        waszego zachowania na forum.uzywa go wasza krolewna sniezka wiec nie wiem
                                        dlaczego twe serce drgnelo jak ja uzylam je w stosunku do onanisty
                                        forumowego,ktory zdejmuje swoje brudne gacie na kazdym mym wpisie. prawde mowiac
                                        widze tu sporo innych onanistow,moze oni wszycy maja cos wspolnego z naszym
                                        mocno chorym lesiem. tego nie wiem,ale ich zachowanie,styl wypowiedzi i
                                        niedwuznaczne sugestie sa chyba jasne jak slonce,nu nie aniolku ty nasz,z tym,ze
                                        ty rowniez bijesz im brawa,a wiec pochwalasz ten ekshibicjonizm slowny?
                                        cholera a moze ty rowniez masz problemy z samookresleniem swej plci,bo ktora
                                        kobieta bilaby brawa dla kibelnych wierszykow w stylu.

wyszedl absztys za chalupke
                                        zdaj majteczki zwalil k..
                                        i zgadnijcie teraz dzieci
                                        czemu ksiezyc dzis nie swieci.

tego typy czestochowskie sa jak widac i w twoim stylu,a wiec klap,klap,klap
                                        byles sie nie oburzala za bardzo,bo w tej hipokryzji ci zupelnie nie do twarzy.
                                        • vitalia Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 23:00
                                          A ty co?? tak z przyzwyczajenia na WY,,,zostało ci tak już?

Pisz może jakieś bardziej konstruktywnw wątki , bo przynudzasz po prostu.Jakąś
                                          fobię masz,, czy nawet paranoję..Używasz słów, które mnie są zupełnie obce,
                                          wybacz maleńka , ale mnie to brzydzi.
                                          • i-love-2-ski Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 23:06
                                            vitalia napisała:

> A ty co?? tak z przyzwyczajenia na WY,,,zostało ci tak już?
                                            >
                                            > Pisz może jakieś bardziej konstruktywnw wątki , bo przynudzasz po prostu.Jakąś
                                            > fobię masz,, czy nawet paranoję..Używasz słów, które mnie są zupełnie obce,
                                            > wybacz maleńka , ale mnie to brzydzi.

co cie brzydzi,ze spytam a co do przynudzania to jak ty zamkniesz japke to ja
                                            nie bede miala nic przeciwko temu. nie jestes moja mamusia,aby mi mowic na
                                            tematy luzne,a co do paranoi, to macie ja wszycy na moj temat co widac dobrze na
                                            tym watku. ja za wami nie latam nigdzie,nie wpisuje sie do waszych wypocin bo
                                            mnie nudza ,ale wy co dzien stoicie na bacznosc gotowi do ataku i onanizujecie
                                            sie na moich watkach. stad i me mile do was slowa,ktore sa odpowiedzia na wasze
                                            chamstwo w stosunku do mojego nicku. odklejcie sie ode mnie a ja nie bede o was
                                            wspominac bo nie ma o kim. wole miec 3 wpisy na watku niz 150 waszych g.. na
                                            tematy luzne. jesli macie chora fiksacje na moj temat to sie leczcie,ale nie
                                            uzurpujcie sobie prawa do mowienia mi co mam robic,bo to forum nie jest po
                                            to,aby jakis gang nalatywal na poszczegolne nicki i mowil im o czym maja pisac.
                                            tu maja prawo do wypowiedzi rozni ludzie,ktorzy nie musza byc przez WASZA wesola
                                            grupke analizowani,obrazani,ponizani,wyzywani i ustawiani. mam nadzieje,ze do
                                            twego lba to doszlo a jak nie to chetnie powtorze jeszcze raz hipokrytko.
                                            • vitalia Yyyyyyyy a to już niezła schizofrenia :))))))))))) 30.12.06, 23:16
                                              pucu pucu chlastu chlastu :)))))))))))))))))))))))))
                                              • i-love-2-ski Re: Yyyyyyyy a to już niezła schizofrenia :)))))) 30.12.06, 23:22
                                                a raczej typowa judajkowa nerwica natrectw,lub niezdrowa fiksacja. tak czy tak
                                                na twoim miejscu odwiedzilabym psychiatre.
                                    • dana33 Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 23:02
                                      a kiedy to ja napisalam "s...j lalunia" ??????
                                      u was to jakas epidemia cytowania tego, co ja podobno napisalam, a potem jak
                                      sie prosi o link do tego cytatu to nagle ciiiiiiiisza.....
                                      daj link, gdzie napisalam "s...j lalunia"
                                      nu, ale nie ma takiego. napisalam ci juz tysiace razy, zes klamczucha
                                      niesamowita, idiotko wiadomo skad....
                                      • obserwator-z-boku Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 23:54
                                        dana33 napisała:

> a kiedy to ja napisalam "s...j lalunia" ??????
                                        > u was to jakas epidemia cytowania tego, co ja podobno napisalam, a potem jak
                                        > sie prosi o link do tego cytatu to nagle ciiiiiiiisza.....
                                        > daj link, gdzie napisalam "s...j ....

chcesz link.................?
                                        prosze bardzo..............-:)
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54666966&a=54669837
                                        • dana33 Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 23:56
                                          :)))
                                        • i-love-2-ski Re: nuuu pożyteczna jak niektóre :)))) owadie 30.12.06, 23:59
                                          obserwator-z-boku napisał:

> dana33 napisała:
                                          >
                                          >
                                          > > daj link, gdzie napisalam "s...j ....
                                          >
                                          >
                                          > chcesz link.................?
                                          > prosze bardzo..............-:)
                                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54666966&a=54669837

nu spi..j facet:)) chcesz link prosze bardzo.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54521847&a=54526136
                            • i-love-2-ski nu troche statystyki 30.12.06, 22:01
                              17 absztyfow na watku so far,not bad,not bad at all. widac chlop ma posuche
                              intelektualna dzisiaj na judajce i lata za lepszymi:))nu dobra rebiatka teraz
                              sie troche pobawcie sami.
                              • e-donkey jestes zaproszona na kolacje przez prezydenta usa? 30.12.06, 22:05
                                kiedy wracasz?

-love-2-ski napisała:
                                nu dobra rebiatka teraz
                                > sie troche pobawcie sami.
                • i-love-2-ski 3/4 dnia za nami 30.12.06, 21:26
                  co poniektorzy chyba maja przerwe na papieroska i maly wypadzik do WCetki. ale
                  milutko tu jak zawsze,moje trole dbaja o wysoki poziom swych wypotow i o ciagle
                  chodzenie za mna. nu dobra wpadne tu moim wieczorkiem i odptaszkuje obecnosc.
          • marouder Wy jestescie ta kobieta z "Psow", o ktorej Linda 30.12.06, 18:31
            ..wyrzekl czesto cytowane zdanie, ze "..to zla kobieta byla"?
            • absztyfikant Re: Wy jestescie ta kobieta z "Psow", o ktorej Li 30.12.06, 18:32
              Tamta byla calkiem apetyczna. I don't think so:)
              • marouder Popsules mi troche zabawe, bo mialem zaplanowany 30.12.06, 18:48
                ...ciag dalszy:(
                • absztyfikant Re: Popsules mi troche zabawe, bo mialem zaplanow 30.12.06, 18:49
                  Mea culpa:)
        • explicit Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 19:34
          Sugerujesz ze tam ktos jeszcze zaglada ??? Nie kpij ,...
          proszę ja Was, powiedzcie jej żeby się raz na zawsze odp....... od Judaiki!!
          i sobie nią paszczy nie wycierała ....
          • i-love-2-ski Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 19:46
            explicit napisał:

> Sugerujesz ze tam ktos jeszcze zaglada ??? Nie kpij ,...
            >
            no wiesz,bo znowu sie obraza na nas i nas zablokuja:))))))
            he,he pol dnia za nami i widac kto tu tanczy sambe:)
            • marouder No, nie ty tanczysz sambe, bo najpierw musialabys 30.12.06, 19:51
              ..sie nauczyc, ktora nozka prawa, a ktora lewa...meza pozdrow, powiedz, ze
              wystepujemy do papieza z petycja, by oglosil go swietym na zasadzie subito
              santo, przez niepotrzebnego procesu!!
          • vitalia Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 19:52
            explicit napisał:

> Sugerujesz ze tam ktos jeszcze zaglada ??? Nie kpij ,...

Zdarza się zdarza ,dont worry >:)
            > ==============================================================================
            > proszę ja Was, powiedzcie jej żeby się raz na zawsze odp....... od Judaiki!!
            > i sobie nią paszczy nie wycierała ....
            • explicit Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 19:57
              Powiedzmy :))) Abszyk i kto jeszcze ???
              Zdarza się zdarza ,dont worry >:)
              • vitalia Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 20:05
                explicit napisał:

> Powiedzmy :))) Abszyk i kto jeszcze ???

nu , Ty raz byłeś he he :))))))))))))A poza tym każdy, kto potrzebuje
                informacji.
                > ==============================================================================
                > Zdarza się zdarza ,dont worry >:)
                • absztyfikant Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 20:06
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25695&w=51795900&a=51795900
                  I caly czas pojawiaja sie nowi:)
                • explicit Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 21:23
                  Musialem se dobrze dziabnac - Przypomnij mi linkiem powod dla ktorego zajrzalem
                  please ,... Teraz wiesz jak czesto dziabie (znaczy siem , dobrze)
                  ===============================================================================
                  nu , Ty raz byłeś he he :))))))))))))
                  • vitalia Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 21:36
                    explicit napisał:

> Musialem se dobrze dziabnac - Przypomnij mi linkiem powod dla ktorego
                    zajrzalem
                    > please ,... Teraz wiesz jak czesto dziabie (znaczy siem , dobrze)

>Odpuść sobie !!!!,, wypij jeszcze LaHajim :)))
                    ===============================================================================
                    > nu , Ty raz byłeś he he :))))))))))))
                    • explicit Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 22:04
                      Heheh , widze ze musialem cos nie po linii skoro nie podrzucasz linku ,
                      anyway , wypije przy okazji - Gorzala psuje mi apetyt ,... Nie po to dzis
                      wczesnym rankiem odwiedzilem rzeznika , zeby mi sie moj pies obzeral moim
                      NY T-bone steakiem ,... Wystarczy ze spi bitch z moja zona :)))
                      Odpuść sobie !!!!,, wypij jeszcze LaHajim :)))
                      • vitalia Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 22:06
                        explicit napisał:

> Heheh , widze ze musialem cos nie po linii skoro nie podrzucasz linku ,
                        > anyway , wypije przy okazji - Gorzala psuje mi apetyt ,... Nie po to dzis
                        > wczesnym rankiem odwiedzilem rzeznika , zeby mi sie moj pies obzeral moim
                        > NY T-bone steakiem ,... Wystarczy ze spi bitch z moja zona :)))
                        > Odpuść sobie !!!!,, wypij jeszcze LaHajim :)))
                        Linka nie podrzucę, bo wykasowałam
                        • explicit Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 22:19
                          Tak myslalem , nawet na bani pamietam kim jestem ,...
                          Linka nie podrzucę, bo wykasowałam
                          • vitalia Re: Marouder lub absztyfikant ! :))) 30.12.06, 22:45
                            explicit napisał:

> Tak myslalem , nawet na bani pamietam kim jestem ,...
                            No ale jak tak bardzo chcesz wiedzieć to, Ci przypomnę:))
                            Chodziło o wątek o Dmowskim ,,, a wykasowałam cały, ponieważ strasznie, ale to
                            strasznie ludzie zaczęli się obrażać na wzajem. Ja nie znoszę wulgaryzmów, więc
                            poszedł cały i nie pochlebiaj sobie myśląc przypadkiem że to przez Ciebie.
                            Pozdrawiam.
                            > Linka nie podrzucę, bo wykasowałam
              • dana33 dobry wieczor wszystkim.... 30.12.06, 20:15
                wlasnie weszlam na forum i pierwsze co wiedze, to znow watek ze mna w roli
                glownej.
                wiec, szanowna idiotko wiadomo skad, informuje cie tutaj uroczyscie, ze
                wprawdzie forum nie nalezy do mnie, ale nie ma zadnych watpliwosci, ze jestem
                gwiazda tego forum. zydowska gwiazda, zaznaczam. praktycznie biorac co 2 drugi
                dzien jest otwierany watek do mnie i o mnie. nie ma ani jednego twojego postu,
                w ktorym nie wymienione jest moje imie. jako na osobe niewiarygodna, klamiaca,
                glupia, nie wyksztalcona, bez wiedzy, propagandzistke oplacana przez okolo 20
                swiatowych organizacji i do tego zydoweczke parchata z zioncowego hutzpalandu z
                glowa pelna wesz, uwazam moje gwiazdorstwo za niebywale osiagniecie.
                jedyne co mi pozostalo, to posmiac sie.... :)))))
                • vitalia Re: I niebo gwieżdziste nad nami :)))))))hej Jude 30.12.06, 20:31
                  profile.imeem.com/Aj5w_/music/HpLOkPeq/hey_jude/
                • ariadna-enta Re: dobry wieczor wszystkim.... 30.12.06, 20:52
                  Dana no co ty ja naszej księżniczce dzisiaj pokłony prawie do ziemi biłam i
                  hymn prawie pochwalny do niej wystosowałam,a ty tu wszystko psujesz.
                  Gwiazda może być tylko jedna
                  chcesz iść w konkury z tym cudem? Czy ty sobie aby za dużo nie wyobrażasz
                  moja pani hę?
                  • dana33 Re: dobry wieczor wszystkim.... 30.12.06, 21:47
                    masz racje..... to ja wice-gwiazda, git? :))))
                • aaki podsyłam ci link o gwieżdzie 30.12.06, 22:45
                  po co tyle słów ?
                  wso.williams.edu/~ljacobso/AboutMe/magen.gif
                  • absztyfikant Re: podsyłam ci link o gwieżdzie 30.12.06, 22:48
                    To jest gwiazda dla pustemy:
                    upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a6/Ksstarandcrescent.gif
                    • aaki Re: podsyłam ci link o gwieżdzie 30.12.06, 22:49
                      a to nie do mnie to kieruj.
                      • tut_ets Re: podsyłam ci link o gwieżdzie 31.12.06, 11:08
                        Akki, tobie pasuje jeak ulal... :)
    • lechu112 smetne wypociny starowinki z USA ,psychiatra za 30.12.06, 20:11
      drogi tam za wielka woda ?
      Stale pretensje , docinki i ataki na forum z jej strony juz nudza .
      Nie pasi to fora ze dwora !
      Podobno to "zydowskie forum wg jej " wiec co jej sluchaczce Radyja
      Maryja po nim ?

Mysle , ze to forma terapi (oprocz Prozaku ) te ciagle czepianie sie
      i donosy jakie pisala do Moderacji na przemian z wulgarnymi atakami na
      piszacych na forum FS.
      A teraz te zalosne skomlenie ......zenujace.
    • e-donkey czy podoba sie wam moja sygnaturka? 30.12.06, 21:46
      i-love-2-ski napisała:

> od paru miesiecy zauwazylam,ze niektore trole nasylane sa na specyficzne nicki
      > i w ten sposob kazdy wpis zostaje niszczone bluzgami,
      • absztyfikant Re: czy podoba sie wam moja sygnaturka? 30.12.06, 21:49
        Cudo:)
        • puls mam te jej bluzgi skopiowane 30.12.06, 22:05

Re: Uwaga dyskutujecie z kims kto potem kabluje d
          Autor: i-love-2-bike
          Data: 26.08.06, 22:10

spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na cudze
          watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won
          • vitalia Re: mam te jej bluzgi skopiowane 30.12.06, 22:12
            puls napisał:

>
            > Re: Uwaga dyskutujecie z kims kto potem kabluje d
            > Autor: i-love-2-bike
            > Data: 26.08.06, 22:10
            >
            > spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na cudze
            > watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won

Ohyda!!!!
            I to mówi nibykobieta ? a może ona nie jest kobietą ?
            • i-love-2-ski Re: mam te jej bluzgi skopiowane 30.12.06, 22:26
              vitalia napisała:

>
              > Ohyda!!!!
              > I to mówi nibykobieta ? a może ona nie jest kobietą ?

o cholera wyjelas mi to krysztalku z ust. co za ohyda,ale czego mozna sie innego
              spodziewac po oblakanej33 z silna nadwaga. nie moge teatrzyk "zielona ges"
              wchodzi chyba juz powoli w II akt,tyle,ze malo tu bijacych brawo,nu ale
              poczekamy,poczekamy w koncu KUKULKI pewnie zaraz sciagna swoje grube berty na pomoc.

oj dymiace z was kociolki,dymiace a jakim ladnym stylem dymicie,dobrze,ze czytam
              wybiorczo,bo juz widzac same wasze nicki czlowiek odpada.fuj co za fetor tu sie
              zrobil,czas okna pootwierac od tego smrodu czosnku i cebulki przypalonej.

ja sie tez zapytotywuje czy.1.te gnioty meskie jak absztyf,puls czy maruda to
              rzeczywiscie chlopy,bo cos mi tu nie pasuje z ich rozkladem zajec,szczegolnie w
              nocy.
              2.czy dana to rzeczywiscie kobita bo tego typu wulgarny jezyk pasuje raczej do
              wozaka a nie hm. jakby tu rzec ladnie-kobitki
              3.na temat twej plci nie bede sie wypowiadac bo chyba nikt normalny nie ma
              watpliwosci w ktorym kierunku twe preferencje podazaja.

no dobra dziateczki prosimy o nastepny akt hermenegildy kociubinskiej i skumbrii
              w tomacie.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54521847&a=54526136
          • explicit Re: mam te jej bluzgi skopiowane 30.12.06, 22:21
            Git , podaj do centrali - Mo-fo ,...
          • aaki facet nie sciemniaj 30.12.06, 22:51
            tylko powiedz jak dostałes paszport konsularny?
            • puls islamusku a ty nie w Mecce? 30.12.06, 23:07
              aaki napisała:

> tylko powiedz jak dostałes paszport konsularny?

Poczytaj sobie aaka o was i napisz nam jak ty preferujesz ?

www.homa.org/Details.asp?ContentID=2137352826&TOCID=2083225445
              • aaki Re: islamusku a ty nie w Mecce? 30.12.06, 23:15
                paszport konsularny jakim sie chwaliłes kompromituje cie totalnie.wstyd i hańba.
                • puls Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 30.12.06, 23:21
                  aaki napisała:

> paszport konsularny jakim sie chwaliłes kompromituje cie totalnie.wstyd i hańba
                  > .
                  klamiesz jak wam mulla karze ( nigdy nie chwalilem sie i nie
                  mialem--daj link bo jak nie ---
                  • aaki Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 30.12.06, 23:24
                    miałes ,miałes forumowicze to wiedzą. dużo gadasz o tych paszportach.za duzo....
                    • dana33 Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 30.12.06, 23:36
                      ja nie wiem, aki..... nie czytalam tez, zeby cokolwiek o tym pisal.
                      tez chce zobaczyc ten link.
                      • aaki Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 30.12.06, 23:40
                        to jego idea fixe.niech ci zdradzi tajemnicę
                        • dana33 Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 30.12.06, 23:42
                          nu, byle aki..... ty juz tyle tajemnic zdradziles tutaj na forum, ze co to ma
                          za znaczenie jeszcze jedna zdradzic.... oprocz tego, jesli pisal na forum o
                          tym, jak twierdzisz, to to juz nie jest zadna tajemnica.
                          dawaj ten link.
                          • aaki Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 30.12.06, 23:47
                            jak cie to interesuje to sobie poszukaj. a jak ci sie nie chce to nie szukaj.
                            :-)
                            • dana33 Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 30.12.06, 23:59
                              nu, wszystko jasne, byle aki. lzesz w zywe oczy. takie typowe dla takiego
                              miernego charakterku..... duzo szczekania, ale nic poza tym....
                              • aaki Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:00
                                to juz dawno było jasne.podobnie jak paszport konsularny pulsa.
                                • i-love-2-ski Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:04
                                  aaki napisała:

> to juz dawno było jasne.podobnie jak paszport konsularny pulsa.

e moze i obserwator z boku bywal u konsula,patrz jak chlop sobie konotuje te
                                  "spi..jta z watku" wpisy:)) nu nie moge ale dzisiaj zabawa,tylko czekac na
                                  tomusiowo-balone rymowanki. na szczescie judajka chyba juz zasnela lub
                                  spi...la,choc jedna mamy z glowy:)
                                  nu od dzisiaj bedziemy uzywac poprawna judajszczyzne coby ludziska czuli sie
                                  swobodnie i mogli uzywac swej wysokiej kultury o jakiej nam bredzila caly dzen
                                  mimoza z judajki.
                                  • aaki Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:05
                                    o paszporcie pulsa wie całe forum. to tajemnica niejakiego poliszynela.
                                    • i-love-2-ski Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:07
                                      aaki napisała:

> o paszporcie pulsa wie całe forum. to tajemnica niejakiego poliszynela.

no ale nic jeszcze nie wiemy na temat paszportow konsularnych absztyfa,
                                      marudera,dany,tego bocznego zajoba,vitalii i innych. widze,ze duzo pracy przed
                                      nami:)
                                      • aaki Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:16
                                        trzeba by pogadac z tym poliszynelem on duzo wie.
                                        • i-love-2-ski Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:18
                                          aaki napisała:

> trzeba by pogadac z tym poliszynelem on duzo wie.

ale czesto tak bywa,ze ci co duzo wiedza jak on moga sie okazac polsko
                                          jezycznymi arabami z paszportami konsularnymi. czytajac te wpisy na mym watku
                                          mysle,ze moze jednak jakas podstepna szajka alkajdy niestety zagniezdzila sie na
                                          tym forum udajac innowiercow. cos mi tu nie gra z tymi paszportami no i to
                                          ciagle podkreslanie swej wiary,to tez moze byc zmyla:)
                                          • aaki Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:20
                                            puls to na bank miał konsularny, reszty nie znam wiec nie mowie,
                                            • i-love-2-ski Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:22
                                              aaki napisała:

> puls to na bank miał konsularny, reszty nie znam wiec nie mowie,

jak mial konsularny to musi byc arab z alkajdy. teraz rozumiem jego zboczenia na
                                              temat arabow,teskni za swoja wiara i ojczyzna.mysle,ze dana i daleki tez
                                              niepewni.tak dla zmyly kolekcjonuja wypowiedzi jednych a zapominaja co sami
                                              nadawali,typowe dla alkajdy.
                                      • obserwator-z-boku Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:23
                                        i-love-2-ski napisała:

> aaki napisała:
                                        >
                                        > > o paszporcie pulsa wie całe forum. to tajemnica niejakiego poliszynela.
                                        >
                                        > no ale nic jeszcze nie wiemy na temat paszportow konsularnych absztyfa,
                                        > marudera,dany,tego bocznego zajoba,vitalii i innych. widze,ze duzo pracy przed
                                        > nami:)

ano dużo,duzo.........stare,zapomniane przez nas czasy sie kłaniaja........!
                                        czy moze pracodawcę zmianilas/eś...............?:)
                                        a paszport rzeczywiscie musiałem odnowic,niestety zwykly,ale w odroznieniu od
                                        twojego z orłem..........:)
                                        • i-love-2-ski Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:27

>
                                          > ano dużo,duzo.........stare,zapomniane przez nas czasy sie kłaniaja........!
                                          > czy moze pracodawcę zmianilas/eś...............?:)
                                          > a paszport rzeczywiscie musiałem odnowic,niestety zwykly,ale w odroznieniu od
                                          > twojego z orłem..........:)

no moj w rzeczy samej z orlem,tylko zdziebko innym od twojego,bo ja nie robie
                                          dla alkajdy pimpusiu,ani nie kolekcjonuje gaci lesia jak ty.
                                          ps.jak tam pimpus te spi....nia wychodza,mamy juz ich komplecik czy jeszcze
                                          czegos poszukac nowego,cobys se mogl w ten konsularny wpisac?
                                          • obserwator-z-boku Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:32
                                            dobranoc stara,ide spac..............!
                                            trzym się..........latarni.........:)
                                            • marouder To nie za ordynarne? 31.12.06, 00:36
                                              Ja jej, jako bajsyklistce zycze:

Trzymaj sie ramy oraz majtek mamy.
                                            • i-love-2-ski Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 00:44

> dobranoc stara,ide spac..............!
                                              > trzym się..........latarni.........:)

a ty absztyfa,juz on cie ukoi.
                                  • vitalia Re:To ja twoja ukochana mimoza :))))))))))))))))) 31.12.06, 00:22
                                    img106.imageshack.us/img106/4692/getmailpartki0.jpg
                                    dobranoc królowo nocy :)
                                    • i-love-2-ski Re:To ja twoja ukochana mimoza :))))))))))))))))) 31.12.06, 00:24
                                      vitalia napisała:

> img106.imageshack.us/img106/4692/getmailpartki0.jpg
                                      > dobranoc królowo nocy :)

o kurcze jeszcze mi sie przysnisz. trzeba bylo od razu powiedziec,zes ruda jak ja.
                                      dobranoc kobito.
                                      • absztyfikant Re:To ja twoja ukochana mimoza :))))))))))))))))) 31.12.06, 00:36
                                        :))))
                                  • ariadna-enta Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 01:12
                                    ta judajka to niby ja?
                                    Nie słonko ja jeszcze nie śpię i nie spi.....
                                    Czytam te twoje wypoty,ten język miętki,ten styl podstarzałej pensjonarki z
                                    pretensjami i zaczyna mi się to coraz bardziej podobać.
                                    Ty rachel myślisz po co ja na to forum zaglądam?
                                    żeby o Żydach,albo arabach poczytać?- nie-ja tu zaglądam z ciekawości
                                    jak długo jeszcze będziesz wałkować jeden temat i odgrywać trzecirzędny dramat
                                    dla ubogich.
                                    • i-love-2-ski Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 01:25
                                      ariadna-enta napisała:

> ta judajka to niby ja?
                                      > Nie słonko ja jeszcze nie śpię i nie spi.....
                                      > Czytam te twoje wypoty,ten język miętki,ten styl podstarzałej pensjonarki z
                                      > pretensjami i zaczyna mi się to coraz bardziej podobać.
                                      > Ty rachel myślisz po co ja na to forum zaglądam?
                                      > żeby o Żydach,albo arabach poczytać?- nie-ja tu zaglądam z ciekawości
                                      > jak długo jeszcze będziesz wałkować jeden temat i odgrywać trzecirzędny dramat
                                      > dla ubogich.

widze,ze nie spisz i widze,ze jak zwykle niczego nie klapujesz,ale dalej
                                      podklejasz sie pod moj watek bo niby co innego ci niepodstarzala frelko
                                      pozostalo? przeciez nie inteligentne watki tych przemilych pucybotow a tu mozna
                                      sobie o spi...niach nawijac,za przyzwoleniem twej szefowej,mind you. bez niej
                                      nikt by takiego leksykonu nie uzywal bo i po co.
                                      nastepnym razem nie musisz sie spowiadac dlaczego co robisz,nie sadze,ze
                                      kogokolwiek to na forum interesuje ale na insomnie polecam sie leczyc,bo to
                                      powazna choroba.
                                      • ariadna-enta Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 01:48
                                        Moja szefowa nie ma nic przeciwko temu,żebym się tu produkowała,a ja słucham
                                        tylko jej.Celem moim i szefowej oraz reszty bandy jest podtrzymywanie twoich
                                        jakże ciekawych i wnoszących wiele nowego wątków.

Nie mogę niestety przestać bo mi szefowa da po premii i z czego ja rodzinę
                                        wykarmię.
                                        Już noc póżna i oczęta się zamykają,ale obowiązki na pierwszym miejscu.
                                        • i-love-2-ski Re: islamusku a ty nie w Mecce? klamiesz mahmud 31.12.06, 01:57
                                          ariadna-enta napisała:

> Moja szefowa nie ma nic przeciwko temu,żebym się tu produkowała,a ja słucham
                                          > tylko jej.Celem moim i szefowej oraz reszty bandy jest podtrzymywanie twoich
                                          > jakże ciekawych i wnoszących wiele nowego wątków.
                                          >
                                          >watek tworza wpisujacy,nie sadzisz? ciekawe dlaczego tak wiele tej inteligencji
                                          polskiej tu sie produkuje zupelnie tego fenomenu nie rozumiem? olej we lbie
                                          macie,wyksztalcenie kazdy ma przednie,walczycie o sprawiedliwosc,mnie kazdy z
                                          was nie znosi i co wpis chce zgnoic a spac wam nie daje. cos mi tu nie gra,bo
                                          jak widzisz ja sie w wasze watki zupelnie nie wciskam z jednego powodu:ani wy mi
                                          nie odpowiadacie,ani wasze tematy mnie nie rajcuja.
                                          • marouder Odpowiem ci wprost, bez zlosliwosci... 31.12.06, 02:02
                                            ...bawimy sie toba. Przynajmniej ja to robie.

i-love-2-ski napisała:

ciekawe dlaczego tak wiele tej intelig
                                            > encji
                                            > polskiej tu sie produkuje zupelnie tego fenomenu nie rozumiem? olej we lbie
                                            > macie,wyksztalcenie kazdy ma przednie,walczycie o sprawiedliwosc,mnie kazdy z
                                            > was nie znosi i co wpis chce zgnoic a spac wam nie daje
          • grzegorz1948 Re: pulsik 30.12.06, 23:56
            Za co dostawalo sie Paszport Konsularny_i to w latach 70-?kto ma Paszport
            Konsularny jako pamiatke spotkan z konsulem Dana33 a wiec pulsik ruszaj swoim
            glinianym garnkiem ktory nazywasz glowa i pokazuj dalej niz widzisz na tych co
            chodzili na kawke do konsula.
            • dana33 Re: pulsik 30.12.06, 23:58
              nu grzesiu niemiecki..... dawaj tutaj ta odyseje i cala reszte.... teraz
              jeszcze daj mi tutaj kiedy to ja sie spotkalam z konsulem....
              sluchaj grzesiu..... mam twoj adres, znam twoje nazwisko.... albo wszystko
              udowodnisz, albo nie bede miala klopotu zaskarzyc cie w niemczech o
              znieslawienie. znudzilo mi sie czekanie. dawaj tutaj wszystko, cala moja
              biografie, udowodnione jak trza czarno na bialym.
      • obserwator-z-boku Re: czy podoba sie wam moja sygnaturka? 31.12.06, 00:06
        e-donkey!widze,że używasz moja kolekcję zebrana z tak wielkim
        poswieceniem..........?
        zdajesz chyba sobie sprawe z tego,ze czytanie jej wpisów jest czysta
        tortura ,juz o zrozumieniu tego co ona wypisuje nie wspomnę..........:)
        ale pare perełek zebrałem..............:)
        • i-love-2-ski Re: czy podoba sie wam moja sygnaturka? 31.12.06, 00:08

>
          > ale pare perełek zebrałem..............:)

a co paszporcik konsularny w zamian dostales .. s...j facet,nu git doszlo,jak to
          mowi twoja szefowa?
          • puls Re: czy podoba sie wam moja sygnaturka? 31.12.06, 02:14
            i-love-2-ski napisała:

> obserwator-z-boku napisał:
            >
            > >
            > > ale pare perełek zebrałem..............:)
            >
            > a co paszporcik konsularny w zamian dostales .. s...j facet,nu git doszlo,jak t
            > o
            > mowi twoja szefowa?

pokraka przypomiala sobie swoj paszporcik i "czule" spotkania u
            konsula PRL , a teraz z socjalu na starosc musi zyc ( a mialo byc
            tak piknie ) Konsul z SB obiecywal emeryturke za wysluge .
            A dullarki slabe jakies i zaszpanowac w Polsce juz nijak nie moze .
            I zapewne boi sie , teczki jakies jeszcze otworza....
        • e-donkey moja sygnaturka jest nastepujaca: 31.12.06, 10:48

• marouder Romans Greenpoincki:)) 31.12.06, 01:45
      - O Ruchalko -rzekl raz ksiaze,
      Gdy do niej przybiezal..
      - O Ruchalko, do Cie daze,
      Chociaz mi siebie zal!

Jestem jeden z ksiazat wielu,
      Com z kraju spitolil,
      By na obcem, o Ruchelu,
      Zyd mnie nie niewolil!

Ruchla patrzy i ocenia
      Czy ksiaze cos warty?
      - Mialam z wami do czynienia
      W mym Grojcu, na party!

Jeslis ksiaze a nie Kohen
      Lub jakis Rojtszwaniec
      To sie obnaz, ja tak wole,
      Ukaz swoj kaganiec.

Ksiaze sciagnal pantalony,
      (Nie chcial byc odtracon!)
      Brzuszek wypial podniecony,
      Jak kazal mu bon ton..

No i co?-zapytal ksiaze,
      - Prawda, zem tam gladki?
      Uchwyc tylko lupke dobrze,
      Zobacz tez posladki!

Zescie ksiaze nieposledni,
      To wam przyznac musze.
      Rozmiar takze odpowiedni,
      Klne sie na ma dusze!

Jeno wyrozumcie prosze
      Kobiete niemloda,
      Co go sobie ciut podniose
      Znow upada toto..

Ksiaze sapnal i galotki
      Zalozyl przez glowe..
      - To z nagniotkow, na nagniotki
      Chcialem bialoglowe!!

Potem wylecial jak z procy
      Z bejsmentu Rucheli..
      Mowia, ze go pewnej nocy
      Przy azbescie widzieli!!
      • absztyfikant Re: Romans Greenpoincki:)) 31.12.06, 01:54
        Znakomite:)
      • absztyfikant Re: Romans Greenpoincki:)) 31.12.06, 01:58
        Nawet szczegoliki dobrane. Nie bylo 'cellar' BrE, ale 'basement' AmE w pieknym
        zaspiewie... Nobla nie bedzie jeszcze tak szybko Marouder, ale u mnie masz juz
        duze piwo:))))
        • marouder Re: Romans Greenpoincki:)) 31.12.06, 02:04
          Latwosc pisania mam od zupelnie malego dziecka, zlosliwosc takze:)
          Piwo zapisuje we wdziecznej pamieci.
          • puls Re: Romans Greenpoincki:)) super 31.12.06, 02:21
            bejzment i socjal , a na sprzatania biega po "domkach" .

Zatruta slina strzyka na FS , bajki o sniegu i dziecinnym rowerku
            pomagaja w zgrzebnym przesxxra..nym zyciu , donosy na moderacje
            podsyla jak kiedys gdy na zlego konia postawila.

A trzeba bylo pomagac Solidarnosci ,a nie na odwrot.
      • dana33 Re: Romans Greenpoincki:)) 31.12.06, 10:20
        fantastyczne, marudzinski.... :)))))
      • tut_ets Re: Romans Greenpoincki:)) 31.12.06, 11:11
        :))) Super!! :)
    • tut_ets Re: do kogo nalezy to forum 31.12.06, 10:58
      Hmmm... Jak ktos pisze bzdury, to trzeba jedementowac, nie? :) Cos ci sie
      saneczkarko nie podoba?? :))

W koncu w tym kraju panuje wolnosc slowa... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka