Dodaj do ulubionych

Możemy pójść na ugodę...

13.01.07, 21:05
.. ja odchodzę, a wy zapominacie o moim istnieniu, OK?
Obserwuj wątek
    • marouder Tia, a zaraz potem, po twoim odejciu, pojawi sie.. 13.01.07, 21:08
      ...forumowiczka A. (nomen omen!) Lewicka np.:))
    • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:09
      szczerze mówiąc drogi blazare, będę za Tobą tęskniła :))i nijak nie potrafię
      zapomnieć :)
      • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:10
        Zmien sie habibi. Ciagle masz ludzi za glupoli.
        • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:12
          absztyfikant napisał:

> Ciagle masz ludzi za glupoli.

A jakie jest twoje wyobrażenie o zakończeniu mojej przygody z tym forum?
          • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:26
            WE'LL SEE... :))
    • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:10
      Nie mierz innych swoja miara. Wiesz, to jest tak jak z bomba atomowa.
      Wystrzelisz, a riposta bedzie natychmiastowa.
      • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:11
        absztyfikant napisał:

> Nie mierz innych swoja miara. Wiesz, to jest tak jak z bomba atomowa.
        > Wystrzelisz, a riposta bedzie natychmiastowa.

To jest tylko wyraz mojej dobrej woli. Nie macie na mnie żadnych materialnych
        dowodów. Nie jesteście w stanie nic udowodnić. Nie chcę mieć tylko kilkunastu
        natretów na głowie, mam wystarczająco dużo innych problemów. No więc jak.. Deal?
        • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:16
          I tu sie bardzo mylisz. Nie ma to jak zdolny informatyk. Mam mowic dalej?
          • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:17
            absztyfikant napisał:

> I tu sie bardzo mylisz. Nie ma to jak zdolny informatyk. Mam mowic dalej?

Śmiało. I tak powiedziałeś już wystarczająco dużo.
            • dana33 Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:24
              jesli chodzi o mnie, to blazerski deal jest latwy: przestajesz tu pisac twoje
              brednie pod setkami nikow, przestajesz byc polakiem/zydem/arabem, przestajesz
              robic tutaj experymenty w sprawie reakcji forumowiczow na twoje brednie,
              przestajesz truc o kradzionej przez nas ziemi na kazdym mozliwym watku,
              przestajesz uzywac imion innych, przestajesz pisac o mydle, gazie, napletkach,
              o zydach szybko wychodzacych kominem, i cala reszte tych twoich swinstw. nie
              zapomne, bo tego nie da sie zapomniec, ale zostawie cie w spokoju.
              pokazesz sie tutaj jeszcze raz z twoimi swinstwami, zastanowie sie ponownie.
              • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:27
                To jest prawda. Nalezy jednak wziac pod uwage, ze sam bezczelnie ujawnial dane
                osobowy osob trzecich, ktorych jedyna wina (????) bylo to, ze byli polskimi
                Zydami piszacymi na forum. W dodatku swinska (choc glupia) metoda probowal
                znalezc na mnie haka. Parszywa szuja i tyle. Maly Goebbels.
              • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:28
                dana33 napisała:

> szybko wychodzacych kominem

Posluchaj kobieto, nigdy w życiu czegoś takiego nie pisałem. Mylisz mnie z kimś
                innym. Skoro wiesz kim jestem, to masz chyba na tyle zdrowego rozsądku żeby
                zrozumieć, iż osoba o moim charakterze nie jest w stanie zejść na poziom
                niezrównoważonego emocjonalnie gimnazjalisty. Nie wiem kim był idiota, który
                używał tu dziesiątek nicków: "kakauko", "pisssmaker" i reszta tego gówna.. Byłem
                przekonany, że ten troll pochodzi od was i służy temu, żeby przegonić mnie z
                forum. Jeśli to nie wy, to najwidoczniej ktoś z zewnątrz zabawiał się waszym
                kosztem. Ja swoje nicki znam i zna je również administracja forum, bo
                praktycznie non-stop piszę po jednym niezmiennym adresem IP.
                • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:30
                  My wiemy wiecej od 100 Kropek razem wzietych.
                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:32
                    absztyfikant napisał:

> My wiemy wiecej od 100 Kropek razem wzietych.

Na pewno nie dam się wrobić w wygłupy jakiegoś młodocianego trolla, Absztyś.
                    Może i jakimś cudem udało się wam mnie zidentyfikować, ale to jeszcze nie
                    znaczy, że będę tu robił za miejscowego frajera biorącego na swój kark cudze
                    wypowiedzi.
                • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:31
                  To dziwne co piszesz , bo te gó..ane nicki, również wychodzą z Twojego IP
                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:33
                    vitalia napisała:

> To dziwne co piszesz , bo te gó..ane nicki, również wychodzą z Twojego IP

Bredzisz. Używam jednego niezmiennego i niepowtarzalnego IP.
                    • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:34
                      blazare napisał:

> vitalia napisała:
                      >
                      > > To dziwne co piszesz , bo te gó..ane nicki, również wychodzą z Twojego IP
                      >
                      > Bredzisz. Używam jednego niezmiennego i niepowtarzalnego IP.
                      >
                      Ok, masz list na poczcie tej nowej Lewickiej:))))
                      • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:35
                        vitalia napisała:

> Ok, masz list na poczcie tej nowej Lewickiej:))))

O czym ty bredzisz, kobieto?
                        • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:37
                          na pewno chcesz żebym Ci powiedziała:))
                          Jednak cienki jesteś informatyk :))))))
                          • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:39
                            Israel informatyka stoi habibi:)
                            • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:40
                              Twoj rupiec potrzebuje pana doktora:))))
                            • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:40
                              absztyfikant napisał:

> Israel informatyka stoi habibi:)

To zwykłe przestępstwo. Zdajesz sobie z tego sprawę, habibi?
                            • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:41
                              A w końcu kiedy stęsknimy się za Tobą blazare, to i tak wiemy, gdzie można Cię
                              poczytać :)))))))))))
                              • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:44
                                Przestepstwo trzeba udowodnic, a w Polsce panuja zasada domniemania niewinnosci.
                                Nie mieszkamy u Arabow.

Znowu myslales, ze trafiles na idiotow? Myslisz, ze tylko ty masz kolorowy
                                dyplom z przedszkola za pilnosc nad lozeczkiem?
                                • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:47
                                  absztyfikant napisał:

> Nie mieszkamy u Arabow.

Po prawdzie to lubię Żydów. Ale tych prawdziwych. Wy od początku pachnęliście
                                  uzurpacją wspartą funduszami. I to nie tylko moje zdanie, ale także tych, którzy
                                  w Izraelu się urodzili i wiedzą o waszych "wysiłkach" wkładanych w nawracanie
                                  Polaków na syjonizm. Zwłaszcza wasz bliźniaczek "Eurojihad" wzbudza uśmiech
                                  politowania u osób, od których mogłoby zależeć wasze być albo nie być w środowisku.
                                  • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:49
                                    Tak, wiemy... Lubisz tych z Neturei Karta. Lubisz Amire Hass, Avnery'ego... Nie
                                    chce mi sie wymieniac dalej...

P.S.
                                    Nigdy nie twierdzilem, ze jestem Zydem habibi.
                                    • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:54
                                      absztyfikant napisał:

> Lubisz tych z Neturei Karta.

Przecież pisałem, że chodzi o ludzi, od których mogłaby zależeć wasza
                                      przyszłość, a nie o te biedne marionetki.
                                      • j-k Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:00
                                        blazare napisał:
                                        > Przecież pisałem, że chodzi o ludzi, od których mogłaby zależeć wasza
                                        > przyszłość, a nie o te biedne marionetki.
                                        >

masz na Mysli Condolezze Rice. vel Hillary Clinton ew. nastepcow Putina?

gdyz cala reszta, jak dobrze wiesz, jest doskonale bez zadnego politycznego
                                        znaczenia :)))
                                      • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:13
                                        WASZA czyli FILOSEMICKA?? :)
                                  • j-k Możecie pójść na urodę...? 13.01.07, 21:54
                                    blazare napisał:
                                    Zwłaszcza wasz bliźniaczek "Eurojihad" wzbudza uśmiech
                                    > politowania u osób, od których mogłoby zależeć wasze być albo nie być w
                                    środowisku.

A ktoresz to osoby?
                                    myslisz o Pilacie i Sw. Piotrze?
                    • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:35
                      Fakt.
                      • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:39
                        absztyfikant napisał:

> Fakt.

Do tej pory nie mogę zrozumieć, jakim cudem ci się udało...
                        • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:41
                          Jestes intelektualista. Oni niewiele rozumieja.
                          • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:44
                            absztyfikant napisał:

> Jestes intelektualista. Oni niewiele rozumieja.

Nigdy bym nie przypuszczał, że moja obecność, aż tak bardzo was gnębi.
                            Traktowałem to raczej w kategoriach wieczornej rozrywki. Nothing personal, habibi...
                            • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:47
                              My tez, ale wszystko ma swoje granice, a ty je przekroczyles. W moim przypadku
                              calkiem niedawno.

No i jednak nie miales racji cytujac te wypociny z Najwyzszego Czasu. Poki co
                              nikt nie ujawnil zadnych danych:))))
                              • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:48
                                absztyfikant napisał:

> No i jednak nie miales racji cytujac te wypociny z Najwyzszego Czasu. Poki co
                                > nikt nie ujawnil zadnych danych:))))

Nosiłem się z zamiarem, ale teraz macie mnie w szachu, pajacyki.
                                • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:50
                                  No i bardzo ladnie. A teraz umyc zabki, allah akbar i spac.
                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:52
                                    absztyfikant napisał:

> No i bardzo ladnie. A teraz umyc zabki, allah akbar i spac.

Nie mam najmniejsze ochoty na procesowanie się. Mam teraz tyle problemów, że
                                    głowa mi pęka, Absztyś. Z mojej strony możecie liczyć na pokój.
                                    • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:16
                                      Re: Tutaj masz resztę
                                      blazare 13.01.07, 20:43 + odpowiedz

absztyfikant napisał:
                                      > Opowiedz nam o wyczynach )

Obiecuję ci gnojku, że spotkamy się w sądzie, jeśli zrobisz coś głupiego.

A to dziwne stwierdzenie... Pol godziny pozniej i masz juz inne zdanie??
                                      HAHAHA!! Co ty chcesz przez to powiedziec,ah??
                                      • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:17
                                        Wer zuletzt lacht, lacht am besten:)))))))
                                        • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:19
                                          absztyfikant napisał:

> Wer zuletzt lacht, lacht am besten:)))))))

Jeśli wykorzystasz swoją wiedzę o mojej osobie do głupich rzeczy, to uśmiech
                                          szybko ci zrzednie, habibi...
                                          • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:29
                                            Obys sie nie zdziwil. Tym bardziej ze grozisz tutaj wielu ludziom swoimi
                                            niecnymi zamiarami. :)) Chwaly ci to nie przyniesie. Twoj brukowiec cie wywali
                                            za pozew, jaki dostanie w sadzie... :)))

A moze jednak powinienes WATCH YOUR STEP oraz WATCH YOUR BACK... :)) Za duzo
                                            dziur masz w kompie...
                                            • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:31
                                              tut_ets napisała:

> Za duzo dziur masz w kompie...

A więc to jednak ty włamałaś się do mojego komputera? Zdajesz sobie sprawę z
                                              tego, że to poważne przestępstwo?
                                              • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:38
                                                Czy ja cos powiedzialam o wdzieraniu ci sie do kompa?? ;))

Ty sie kakerstwem zabawiasz, razem z kakaukiem. Nawzajem staraliscie sie wedrzec
                                                do swoich kompow. Nie trzeba byc geniuszem, aby przeswietlic ciebie... No, a ze
                                                przy okazji narobiles wiele bledow - tez nie trzeba byc geniuszem, aby to
                                                odkryc... :)
                                                • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:40
                                                  tut_ets napisała:

> Nawzajem staraliscie sie wedrzec do swoich kompow.

Zaraz, zaraz... Z tego co wcześniej słyszałem 'kakauko' to niby miałem być ja.
                                                  Teraz z kolei twierdzisz, że próbowaliśmy nawzajem "wedrzeć się do swoich
                                                  kompów". Jesteście pewna, że nie jestem smerfem i że właśnie nie rozmawiam z e
                                                  smerfetką? Dobra, kończę już tą żenadę...
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:57
                                                    Chcesz dowod?? Nie ma sprawy...

Re: entr00pik ?
                                                    kakauko_grzeczny 13.11.06, 11:46 + odpowiedz

Wczoraj dlugo "gadalismy" - do 24 chyba. Zrobilismy nawet sobie zawody , kto
                                                    jest lepszy z technik
                                                    komputerowych. On doszedl do miasta i mojego providera - co nie jest zadnym
                                                    sukcesem , bo moj
                                                    provider ma pod soba 80% wawy. Ja doszedlem do jego ulicy ;)
                                                    Chyba sie przestraszyl ;)

• Re: entr00pik ?
                                                    tut_ets 13.11.06, 12:01 + odpowiedz

Aaahaaa... ;) Taki strachliwy??
                                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:00
                                                    tut_ets napisała:

> Aaahaaa... ;) Taki strachliwy??

"Kakauko" to nie ja. [ręce opadają]. I teraz nabieram coraz większej pewności,
                                                    że ten troll, to któryś z was.
                                                  • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:03
                                                    blazare napisał:

> tut_ets napisała:
                                                    >
                                                    > > Aaahaaa... ;) Taki strachliwy??
                                                    >
                                                    > "Kakauko" to nie ja. [ręce opadają]. I teraz nabieram coraz większej pewności,
                                                    > że ten troll, to któryś z was.
                                                    >

peacemaker to też TY !!!!!
                                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:07
                                                    vitalia napisała:

> peacemaker to też TY !!!!!

Nie mam nic wspólnego z tymi pseudonimami. Nie uda się wam mnie wrobić w wasze
                                                    machlojki. Udowodnię, że trolle piszące pod tymi pseudonimami to wasze dzieło.
                                                  • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:10
                                                    blazare napisał:

> vitalia napisała:
                                                    >
                                                    > > peacemaker to też TY !!!!!
                                                    >
                                                    > Nie mam nic wspólnego z tymi pseudonimami. Nie uda się wam mnie wrobić w wasze
                                                    > machlojki. Udowodnię, że trolle piszące pod tymi pseudonimami to wasze dzieło.
                                                    >

hahaha ,,,,to ci się nie uda :)))))
                                                    bo to nie prawda, jesteś bezsilny jak małe dziecko :)
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:10
                                                    Prosze, pokaz CHOCBY JEDEN dowod... NA razie wszystkie drogi prowadza do ciebie...
                                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:11
                                                    tut_ets napisała:

> Prosze, pokaz CHOCBY JEDEN dowod...

Moja rozmowa z administratorem:

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53475056&a=53475056
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:19
                                                    Hmmm... Skoro to ma byc dowod, to dlaczego TY szantazujesz ludzi, ktorych dane
                                                    posiadasz, badz RZEKOMO posiadasz?? Jaki masz w tym cel??
                                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:22
                                                    tut_ets napisała:

> TY szantazujesz ludzi, ktorych dane posiadasz, badz RZEKOMO posiadasz??

Nigdy nikogo nie szantażowałem. Nie masz na to żadnych dowód. Tymczasem dzięki
                                                    mojej cierpliwości i umiejętnemu ciągnięciu was za języki udało mi się w tym
                                                    wątku dowieść, że popełniliście kilka nadużyć: 1) groźba wysłania donosów do
                                                    mojego pracodawcy, 2) szantaż: uciekasz z forum albo tracisz pracę, 3)
                                                    przypisywanie mi autorstwa postów wysłanych przez jakiegoś trolla, który
                                                    najprawdopodobniej jest jednym z was, 4) włamanie się do mojego komputera [sama
                                                    się wkopałaś], 5) ujawnienie moich danych osobowych, wraz ze szczegółami z
                                                    mojego życia zawodowego.
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:09
                                                    Ale z nim sie zabawiales dzien wczesniej jako entropik. Poza tym - skoro znasz
                                                    swojego kompa dobrze - nie zaskakuje cie chyba korzystanie z 2 nickow
                                                    jednoczesnie, co?? Bo mnie nie. No i mimo, ze zaprzeczasz, ale pozwol - nei
                                                    wierze, ze sie tak wlasnie nie zabawiales wowczas.

A jezeli ty to NIE kakauko, to dziwne, ze entr00pik i kakauko maja takie same
                                                    IP. Kto komu sie wlamal? :)) Hmmmm... Dziwne, co??

Aha, i troche masz male mniemanie o kobietach. Nie doceniasz nas.
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:29
                                                    Glupi ty jestes... :)) I to jak but... :))

Na pytanie tu postawione wypowiedziec sie nie potrafisz. Ale juz starasz sie o
                                                    zatuszowanie swojej winy... Dran na maksa!!
                                            • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:33
                                              tut_ets napisała:

> Twoj brukowiec cie wywali za pozew

I przestań mi grozić!
                                              • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:35
                                                Pamietaj habibi, ze jak kogos pozwiesz, to w sadzie bedziesz to musial
                                                udowodnic:))))))))))))
                                                • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:38
                                                  absztyfikant napisał:

> Pamietaj habibi, ze jak kogos pozwiesz, to w sadzie bedziesz to musial
                                                  > udowodnic:))))))))))))

To działa w obydwie strony, habibi.
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:40
                                                    Jak napiszesz artykul, pismaku, bedzie to bardzo latwo udowodnic... :))
                                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:41
                                                    tut_ets napisała:

> Jak napiszesz artykul, pismaku, bedzie to bardzo latwo udowodnic... :))

A więc to tego najbardziej się boicie? Tak jak przypuszczałem...
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:54
                                                    Hahhhahahahaha!!! :))) YOU WISH WE WERE...

Po prostu mowie ci kolego, ze powinienes uwazac, bo jestes przezroczysty. I
                                                    porobiles duzo bledow, ktore cie demaskuja. Ale zes zadufany w sobie, myslisz,
                                                    ze ci ujdzie na sucho. No i powinienes sie postarac o lepszego firewalla...
                                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:01
                                                    tut_ets napisała:

> No i powinienes sie postarac o lepszego firewalla...

Cały czas przyznajesz się do popełnienia przestępstwa.
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:11
                                                    Czyzby?? Jak na znawce internetowego i komputerowego, jestes naiwny, jak dzieciak...
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:13
                                                    ...i za bardzo sypiesz...
                                                  • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:02
                                                    Czy twoje piśmidła są ogólnie dostępne ? czy zastrzeżone ? Bo mnie się wydaje
                                                    że ewentualnie można coś zacytować , jak myślisz ?
                                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:17
                                                    vitalia napisała:

> Czy twoje piśmidła są ogólnie dostępne ? czy zastrzeżone ? Bo mnie się wydaje
                                                    > że ewentualnie można coś zacytować , jak myślisz ?

Spróbuj.
                                                  • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:23
                                                    blazare napisał:

> vitalia napisała:
                                                    >
                                                    > > Czy twoje piśmidła są ogólnie dostępne ? czy zastrzeżone ? Bo mnie się wy
                                                    > daje
                                                    > > że ewentualnie można coś zacytować , jak myślisz ?
                                                    >
                                                    > Spróbuj.
                                                    >hehe ,, sama sobie poczytam , nie dając tej przyjemności innym :))))))))
                                              • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:39
                                                Ja tylko odpowiadam na twoje grozby. Nie mysl sobie, ze jak podlozysz swinie
                                                komus, to ujdzie ci to na sucho...
                                • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:51
                                  blazare napisał:

> absztyfikant napisał:
                                  >
                                  > > No i jednak nie miales racji cytujac te wypociny z Najwyzszego Czasu. Pok
                                  > i co
                                  > > nikt nie ujawnil zadnych danych:))))
                                  >
                                  > Nosiłem się z zamiarem, ale teraz macie mnie w szachu, pajacyki.
                                  >

Mamy Cię na talerzu jako przekąskę:)) ale nie ugryziemy :))))
                                  Masz całkiem fajne pióro jak jesteś trzeżwy :)))tylko tematy nieco
                                  wkurzające :))))
                                  • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:56
                                    Ja to zreszta zawsze podkreslalem habibi. Nie jestes idiota, jestes
                                    intelektualista. Chorym na glowie, ale jednak czlowiekiem mysli i slowa.

Wstydzilbys sie zwyczajnie swoich esbeckich podchodow. Nikt cie nie przesladuje
                                    za poglady przeciez... Dostales po nosie, nastepnym razem zaboli.

P.S.
                                    Wielgus tez sie wypieral, Paetz sie wypieral, Jeremiasz Baranski podobnie...
                                    • bolko_turan Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:18
                                      absztyfikant napisał:

> Wstydzilbys sie zwyczajnie swoich esbeckich podchodow. Nikt cie nie
                                      przesladuje za poglady przeciez... Dostales po nosie, nastepnym razem zaboli.

Hola, hola... grozny koles jestes. Nie wstydzisz sie grozic ludziom bolem?
                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:57
                                    vitalia napisała:

> tylko tematy nieco wkurzające :))))

Co ci się nie podoba w moich tematach, Żydzinko? :]
                                    • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:59
                                      Oho, zaczyna sie. Zapomnial wziac psychotropu i puszczaja mu nerwy:)))))
                                      • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:00
                                        absztyfikant napisał:

> Oho, zaczyna sie. Zapomnial wziac psychotropu i puszczaja mu nerwy:)))))

To było grzeczne i dowcipne pytanie, habibi.
                                        • dana33 Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:09
                                          zmien dowcipy, blazerski i to szybko.
                                          mnie to zupelnie nie smieszy.
                                          miales zniknac, wiec znikaj i po zabawie.
                                        • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 09:11
                                          Masz dziwne pojecie HUMORU...
                                    • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:00
                                      blazare napisał:

> vitalia napisała:
                                      >
                                      > > tylko tematy nieco wkurzające :))))
                                      >
                                      > Co ci się nie podoba w moich tematach, Żydzinko? :]
                                      >
                                      A takie tam bzdety arabusku :))))
                                      • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:01
                                        vitalia napisała:

> A takie tam bzdety arabusku :))))

Dlaczego wy tak bardzo nienawidzicie Arabów? Skąd was się bierze ta straszliwa
                                        pogarda? Wstrzykujecie ją w siebie strzykawką?
                                        • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:07
                                          blazare napisał:

> vitalia napisała:
                                          >
                                          > > A takie tam bzdety arabusku :))))
                                          >
                                          > Dlaczego wy tak bardzo nienawidzicie Arabów? Skąd was się bierze ta straszliwa
                                          > pogarda? Wstrzykujecie ją w siebie strzykawką?
                                          >
                                          Nie w tym rzecz że nienawidzimy bo to tylko półprawda :)) rzecz w tym że TY
                                          nienawidzisz ludzi !!!!! teraz już chyba wszystkich. Powiem Ci blazare,, masz
                                          problem, ktoś wyrządził Ci krzywdę w życiu i w sposób sobie właściwy dajesz
                                          upust tej nienawiści pisząc czasem rzeczy straszne, niegodne człowieka.Taka
                                          jest moja diagnoza.
                                          • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 09:38
                                            vitalia napisała:

> rzecz w tym że TY nienawidzisz ludzi !!!!!

Ja nienawidzę ludzi? A kto przez 24 godziny na dobę pisze, że muzułmanie to
                                            cytuję: "bestie", "zwierzęta", "barbarzyńcy", "pedofile", "hołota" itd. itd.?
                                            Kto bierze za to pieniądze? Ja? Wam chyba wolność słowa pomyliła się w pewnym
                                            momencie z bezkarnością. Tym, którzy piszą zza granicy niewiele jestem w stanie
                                            zrobić, ale tym z was, którzy zadekowali się w Polsce, na pewno nie puszczę
                                            płazem tego skrajnego rasizmu. Nie będzie mnie na tym forum, ale nie pozwolę na
                                            to, żeby kilkunastu opłacanych psychopatów obrażało ludzi, których szanuję.
                                            • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:57
                                              Zadam sobie trochę trudu i poszukam wszystkie Twoje wypowiedzi z ostatniego
                                              okresu :))))) mam co prawda niezłą kolekcję, ale dodam więcej :)))))))
                                              • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:14
                                                vitalia napisała:

> Zadam sobie trochę trudu i poszukam wszystkie Twoje wypowiedzi z ostatniego
                                                > okresu :))))) mam co prawda niezłą kolekcję, ale dodam więcej :)))))))

Przyznaję się tylko do tych wypowiedzi, które JA wysłałem, a nie wasze trolle:

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53475056&a=53475056
                                                • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 11:33
                                                  Dobra, dobra już ja wiem swoje, zresztą ja osobiście walczyć z Tobą nie mam
                                                  zamiaru bo mnie nie groziłeś, nie licząc tego co mam na poczcie :) i już wien
                                                  na 100 % że to ty.
                                      • absztyfikant Kolysanka dla Blazarka - Vitka posluchaj tez 13.01.07, 22:03
                                        usmiejesz sie:)))

www.islam-in-poland.org/main/dzieci/piosenki/mariam4.mp3
                                      • j-k Protestuje, Vitalia... 13.01.07, 22:04
                                        vitalia napisała:
                                        > A takie tam bzdety arabusku :))))

nie jestem rasista, mam przyjaciol arabskich, Chrzescijan z Libanu...

Arabem sie kazdy rodzi.
                                        zmienic sie tego nie da.

natomiast, jak ktos zostal ISLAMUSKIEM, to moze te bledne zabobony porzucic
                                        i przejsc na wlasciwa wiare.
                                        • absztyfikant Re: Protestuje, Vitalia... 13.01.07, 22:06
                                          On nie jest Arabem. Jest arabuskiem wlasnie. A Vitalia rasitka nie jest, co
                                          Blazarek probuje jej wmowic.
                                          • blazare Re: Protestuje, Vitalia... 13.01.07, 22:06
                                            absztyfikant napisał:

> On nie jest Arabem. Jest arabuskiem wlasnie.

To dokładnie jak z tobą. Nie jesteś Żydem, tylko żydkiem.
                                            • tut_ets Re: Protestuje, Vitalia... 14.01.07, 10:48
                                              Znalazl sie RASISTA...
                                              • absztyfikant A propos Jezusa, na ktorego plujesz 14.01.07, 10:51
                                                „Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni; nie potępiajcie, a nie będziecie
                                                potępieni; odpuszczajcie, a będzie wam odpuszczone.” (Ewangelia wg św. Łukasza
                                                6, 37)

„A ty kimże jesteś, byś osądzał bliźniego?” (Jk 4, 12)

„Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?”
                                                (Łk 6, 41)

„Przestańmy więc sądzić jedni drugich. A raczej tak sądźcie, by nie dawać bratu
                                                sposobności do upadku lub zgorszenia.” (List do Rzymian 14, 13)
                                          • j-k nie istnieje pojecie "arabusek", lecz islamusek 13.01.07, 22:09
                                            absztyfikant napisał:

> On nie jest Arabem. Jest arabuskiem wlasnie.

nie istniej pojecie "arabusek" , lecz ISLAMUSEK...
                                            podobnie jak nie istnieje pojecie "Polaczek"..

ew. tylko Katol.
                                            • vitalia Re: nie istnieje pojecie "arabusek", lecz islamus 13.01.07, 22:15
                                              j-k napisał:

> absztyfikant napisał:
                                              >
                                              > > On nie jest Arabem. Jest arabuskiem wlasnie.
                                              >
                                              >
                                              > nie istniej pojecie "arabusek" , lecz ISLAMUSEK...
                                              > podobnie jak nie istnieje pojecie "Polaczek"..
                                              >
                                              > ew. tylko Katol.

Tak jak i żydek co ? albo żydziaczek , jasne że nie istnieje :)
                                              A
                                          • vitalia Re:wyjaśniłam .. 13.01.07, 22:12
                                            nie nie jestem rasistką absolutnie nie,,, to określenie skierowane było do
                                            blazara....
                                        • vitalia Re: Protestuje, Vitalia... 13.01.07, 22:10
                                          j-k napisał:

> vitalia napisała:
                                          > > A takie tam bzdety arabusku :))))
                                          >
                                          > nie jestem rasista, mam przyjaciol arabskich, Chrzescijan z Libanu...
                                          >
                                          > Arabem sie kazdy rodzi.
                                          > zmienic sie tego nie da.
                                          >
                                          > natomiast, jak ktos zostal ISLAMUSKIEM, to moze te bledne zabobony porzucic
                                          > i przejsc na wlasciwa wiare.

Ja też mam przyjaciół , może nie uwierzysz ale i w Palestynie..arabusek > było
                                          do blazara i on dobrze wie dlaczego.
                                          Jeśli żle to odebrałeś to przepraszam :))))))
                            • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:48
                              blazare napisał:

> absztyfikant napisał:
                              >
                              > > Jestes intelektualista. Oni niewiele rozumieja.
                              >
                              > Nigdy bym nie przypuszczał, że moja obecność, aż tak bardzo was gnębi.
                              > Traktowałem to raczej w kategoriach wieczornej rozrywki. Nothing personal,
                              habi
                              > bi...
                              > To Ty gnębiłeś nas wszystkich , straszyłeś sądami i innymi
                              prokuratorami :)))))
                              brzydko, bardzo brzydko :((
                              • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:50
                                vitalia napisała:

> straszyłeś sądami i innymi prokuratorami :)))))

O czym ty znowu bzdecisz? O czym ona mówi do jasnej cholery? Komu ja niby
                                groziłem sądami? No zaraz mnie szlag nagły trafi. Weź jej coś powiedz Absztyś,
                                przemów jej do rozsądku i wytłumacz, że troll-idiota 'kakauko' to ktoś zupełnie
                                inny, bo zaraz wyjdę z siebie...
                                • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:54
                                  blazare napisał:

> vitalia napisała:
                                  >
                                  > > straszyłeś sądami i innymi prokuratorami :)))))
                                  >
                                  > O czym ty znowu bzdecisz? O czym ona mówi do jasnej cholery? Komu ja niby
                                  > groziłem sądami? No zaraz mnie szlag nagły trafi. Weź jej coś powiedz Absztyś,
                                  > przemów jej do rozsądku i wytłumacz, że troll-idiota 'kakauko' to ktoś
                                  zupełnie
                                  > inny, bo zaraz wyjdę z siebie..
                                  .
                                  >A skąd wiesz że to kakałko mnie sądami straszył :)))))))))))))))
                                  uderz w stół haha :))
                                  niech Cię nie trafia ten szlag , ja Cię lubię :))a Ty mnie nie musisz :)
                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:55
                                    vitalia napisała:

> A skąd wiesz że to kakałko mnie sądami straszył :)))))))))))))))

Bo byłem z nim ciągle mylony.
                                    • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:58
                                      Lecz sie facet, lecz sie.
                                    • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:58
                                      blazare napisał:

> vitalia napisała:
                                      >
                                      > > A skąd wiesz że to kakałko mnie sądami straszył :)))))))))))))))
                                      >
                                      > Bo byłem z nim ciągle mylony.
                                      >
                                      Dobra, odpuśćmy sobie , bo mnie zaraz rafi szlag :)
                                      Zawieszam broń , bo powiem coś w nerwach a nie chcę .
                                      • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:01
                                        Nie mow Vitalio, nie warto. W razie czego elegancko rozsmarujemy go razem z
                                        baronowa Dana de Rothschild.
                                        • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:02
                                          absztyfikant napisał:

> rozsmarujemy go

Dlaczego znowu mi grozisz?
                                        • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:04
                                          absztyfikant napisał:

> Nie mow Vitalio, nie warto. W razie czego elegancko rozsmarujemy go razem z
                                          > baronowa Dana de Rothschild.
                                          >
                                          nie powiem :)) jeszcze nie teraz
                                          Ale spojrzę mu w oczy :))
                                          • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:05
                                            vitalia napisała:

> Ale spojrzę mu w oczy :))

Chcesz się procesować? Ja już mam jeden zarzut - oszczerstwo. Przypisujesz mi
                                            wypowiedzi, których nie jestem autorem.
                                            • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:08
                                              Wszystko bedzie ladnie spisane, udokumentowane i opisane. Przypisy beda solidne.
                                              A jak przegniesz palke, to opublikowane. Oczywiscie nie na tym kloacznym forum,
                                              tylko w porzadnym periodyku.
                                            • vitalia Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:18
                                              blazare napisał:

> vitalia napisała:
                                              >
                                              > > Ale spojrzę mu w oczy :))
                                              >
                                              > Chcesz się procesować? Ja już mam jeden zarzut - oszczerstwo. Przypisujesz mi
                                              > wypowiedzi, których nie jestem autorem.
                                              >
                                              ja procesować ?? ale w życiu , blazare , ja po prostu spojrzę Ci w oczy , ale
                                              to nie ma nic wspólnego z procesami Ty mi krzywdy nie zrobiłeś
                                              chociaż ???...nie nie żadnych procesów daj spokój :))))
                                              • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 22:25
                                                Forumowe nicki nie maja zdolnosci prawnej i tym bardziej zdolnosci do czynnosci
                                                prawnych. Lech le azazel:P
                                                • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 09:42
                                                  absztyfikant napisał:

> Forumowe nicki nie maja zdolnosci prawnej i tym bardziej zdolnosci do
                                                  czynnosci prawnych.

Bardzo się mylisz, Absztyś. Każdy przejaw rasizmu można zgłosić do prokuratury,
                                                  która ma prawo zażądać od administratorów portalu Gazeta.pl adresu IP sprawcy.
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:18
                                                    A zatem powinienes uwazac, na to co piszesz, nie sadzisz?? Nie mowiac o tym, ze
                                                    grozisz tu wielu ludziom...
                                                  • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:21
                                                    tut_ets napisała:

> A zatem powinienes uwazac, na to co piszesz,

Ja wiem co piszę, i wiem, że nigdy nie złamałem prawa. Jest to jeden z aspektów
                                                    mojej działalnosci na forach, na którą zwracam uwagę przede wszystkim.
                                                  • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:24
                                                    Ignoratio iuris nocet:)))))
                                                  • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:30
                                                    Czyzby?? Jestes tego pewien na 100%??

Bo dowod rzeczowy zostawiles dosyc duzy...
                                                  • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:18
                                                    :)))))))))
    • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:22
      Mam szujowaty charakter i jestem msciwy. Chciales ujawnic moje dane osobowe i
      opisac to w jakims szmatlawcu. Mam powody, by sciac ci leb. Ale nie zrobie tego.
      Zostawiam cie na laske i nielaske pewnej jerozolimskiej baronowej. Z mojej
      strony nic ci nie grozi. Ale pamietaj: do czasu. jeden falszywy ruch i koniec
      zabawy. jesli cos o mnie juz wiesz, to masz swiadomosc, ze ni jestem jakims
      pierwszym lepszym frajerem. Tymczasem zegnam. Aniu ze Szczecina:)))))
      • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:24
        absztyfikant napisał:

> Mam szujowaty charakter i jestem msciwy.

Interesuje mnie tylko jedno, jak się dowiedziałeś kim jestem. Przecież moje
        anonimizery są nie do przejścia. Kto ci powiedział?
        • marouder Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:28
          Wszystko jest do przejscia. A ty jak chcesz robic za "autoryteta", to nie rob za
          trolla i vice versa. Milales prosta alternatywe, albo Rybkow, albo Pipkow, a
          wwyszedl ci Grzybkow:)
          • blazare Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:30
            marouder napisał:

> wwyszedl ci Grzybkow:)

Co masz na myśli?
            • tut_ets Re: Możemy pójść na ugodę... 14.01.07, 10:33
              POMYSL!!

a znajdziesz odpowiedz...
        • absztyfikant Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:28
          Ovadia Yosef.
    • w_ojciech Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:26
      Nie obdarzaj nas łaską swej nieobecności.
      A jeśli już to zrobisz, to

będę o Tobie pamiętał i-love-china.
      • i-love-2-ski Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:28
        w_ojciech napisał:

> Nie obdarzaj nas łaską swej nieobecności.
        > A jeśli już to zrobisz, to
        >
        > będę o Tobie pamiętał i-love-china.

he,he ale z kim bedzie bambosz z oblechujem i judajka gadac,przeciez to nudno
        tak do lustra po pleckach sie klepac:))))
        oh ci mlodziency,ktorzy jeszcze lenina pamietaja:))))
        • w_ojciech Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:31
          i-love-2-ski napisała:
          > oh ci mlodziency,ktorzy jeszcze lenina pamietaja:))))
          ===============================================
          Ależ Włodzimierz Eliaszowicz jest wietrznie żywy.

Poczekajmy jak przyjdzie zmiana ciśnienia.
          • i-love-2-ski Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:33
            w_ojciech napisał:

> i-love-2-ski napisała:
            > > oh ci mlodziency,ktorzy jeszcze lenina pamietaja:))))
            > ===============================================
            > Ależ Włodzimierz Eliaszowicz jest wietrznie żywy.
            >
            > Poczekajmy jak przyjdzie zmiana ciśnienia.

o ile pamietam malowali go co dzien:))
    • i-love-2-ski Re: Możemy pójść na ugodę... 13.01.07, 21:32
      blazare napisał:

> .. ja odchodzę,

ktory juz raz mlodziencze? czyzbys byl az tak kostropaty,ze zadna 23 latka nie
      ma ochoty spojrzec na wasci? kup sobie jakis anty acne product and take a chill
      pill hon. najlepiej nie zawracaj d.. na forum skoro masz ochote odejsc. podeslij
      mi swoj adres to box kleenexu ci podesle,bedziesz mial w co siorbac obgladajac
      kolejny odcinek 'psa bez pancernych'
      nu buziam
      >
    • w_ojciech nie czytam tego - nudne to idę stąd /bt 13.01.07, 22:04
      • j-k ale po co tu przyszedles, Wojciechu? 13.01.07, 22:06
        jakies sklonnosci

do potepiania islamuskow?
      • tut_ets Re: nie czytam tego - nudne to idę stąd /bt 13.01.07, 23:08
        milej nocy!!
    • w_ojciech jeszcze jedno - zdjęcie rodziny Blazare 13.01.07, 22:19
      Blazare ten w środku.
      www.pnz.republika.pl/zawody/pnz_mikolaj04.jpg
    • absztyfikant Bleib gesund mir Kroke. 14.01.07, 11:02

Tkwisz po uszy w gownie, a jeszcze probujesz kopac?
      • blazare Re: Bleib gesund mir Kroke. 14.01.07, 11:05
        absztyfikant napisał:

> Tkwisz po uszy w gownie, a jeszcze probujesz kopac?

Podczas wymniany zdań w tym wątku wyszło na jaw, że popełniliście kilka
        przestępstw: 1) próbowaliście mnie zastraszyć, 2) groziliście wysłaniem donosów
        do mojego pracodawcy, 3) ostrzegaliście, że możecie wyrzucić mnie z mojego
        miejsca pracy, 4) włamaliście się do mojego komputera. Do tego dojdzie
        zorganizowana, wieloletnia i totalnie przestępcza działalność rasistowska
        wymierzona przeciwko ludziom wyznającym islam. I kto tu znajduje się po uszy w
        gó..e, habibi? Skromny, mały człowieczek, który wypowiedział wam wojnę?
        • tut_ets Re: Bleib gesund mir Kroke. 14.01.07, 11:25
          Kolego, zaczales od szantarzu i zaczales podawac imiona tutejszych uzytkownikow.
          Zaczales szperac w IP naszych komputerow, a teraz nagle KUPREM trzesiesz?? Cos
          nie tak, kolego...
          • aaki :-( 14.01.07, 11:26
            czemu nikt nie chce mojego ip podać ????
            • tut_ets Re: :-( 14.01.07, 11:36
              Bo jestes za malo interesujacy... :))
              • aaki Re: :-( 14.01.07, 11:44
                lecisz na blazara?
                a gdzie twoje szczytne ideały?
                • tut_ets Re: :-( 14.01.07, 11:51
                  Twoj problem polega na tym, ze nie patrzysz w serce... :)
          • blazare Re: Bleib gesund mir Kroke. 14.01.07, 11:26
            tut_ets napisała:

> Zaczales szperac w IP naszych komputerow

To jest tylko twój wymysł. Twoja wiarygodność jest równa zeru, bo sama
            przyznałaś się w tym wątku do prób włamania do mojego komputera.
            • absztyfikant Re: Bleib gesund mir Kroke. 14.01.07, 11:29
              Habibi, nickow nie mozna ciagac po sadach - tylko ludzi. Juz ci pisalem: nicki
              nie maja zdolnosci prawnej, ani zdolnosci do czynnosci prawnych. Przestac
              piszczec jak Farinelli. Widackiego sie zapytaj.
              • blazare Re: Bleib gesund mir Kroke. 14.01.07, 11:31
                absztyfikant napisał:

> Habibi, nickow nie mozna ciagac po sadach - tylko ludzi.

Acha, czyli moje dane osobowe ujawnił nick "absztyfikant", a nie ty? I to
                "absztyfikant" groził mi wyrzuceniem z pracy? Człowieczku, ty nie masz pojęcia o
                ściganiu przestępstw w Internecie, albo tylko udajesz głupiego.
                • absztyfikant Re: Bleib gesund mir Kroke. 14.01.07, 11:36
                  Sam nie udawaj glupiego. Dobrze wiem, co moge napisac, a czego nie. Jestem
                  lepszy w te klocki od ciebie.

--
                  absztyfikant@gazeta.pl
                  • blazare Re: Bleib gesund mir Kroke. 14.01.07, 11:38
                    absztyfikant napisał:

> Dobrze wiem, co moge napisac, a czego nie.