aaki 15.01.07, 16:33 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3850825.html idioci-nawet nie umieja przeprowadzic egzekucji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_daleka Re: powieszenie przez urwanie głowy 15.01.07, 18:08 Nie badz aaki tak niewyrozumialy, to mloda demokracja i dopiero sie uczy( pierwsze koty za ploty). A tak nawiasem mowiac, to jest to czynnosc techniczna, nie to co ciach, machniecie mieczem.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: z_daleka 15.01.07, 18:19 Oj masz doswiadczenie!Miales juz petelke na szyi? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: z_daleka 15.01.07, 18:25 Nie grzesiu, ja widze, slysze, mysle i wyciagam wnioski...co i tobie by sie przydalo. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: z_daleka 15.01.07, 19:05 zastosowana została technika typu "long drop" do której juz ponad sto lat temu anglicy opracowali zestaw specjalnych tabel korelujacych długość upadku skazańca w zależności od jego wagi. www.richard.clark32.btinternet.co.uk/hanging1.html#drop Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: aaki 15.01.07, 19:33 No wlasnie jest to znane /oczywiscie w tym zawodzie/.I jest podobno jeszcze jedna zasada ze kat dzien przed egzekucja obejrzy swojego klienta a dane ma od lekarza wieziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: z_daleka 15.01.07, 19:39 no wlasnie, technika. A szabelka ciach... i po ptokach...bez kursow, bez uniweersytetu, bez fuszerki. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: z_daleka 15.01.07, 19:26 Nie grzesiu, ja widze, slysze, mysle i wyciagam wnioski...co i tobie by sie > przydalo. Jakbys wyciagal wnioski to nie latalbys slepo za ta cholota forumowa tylko czasami bys pomyslal -moze i z punktu historii- gdzie oni cie prowadza.Wielu z waszej grupy(trudno mi bylo innego okreslenia znalezc) odsunelo sie od tych szczekaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: z_daleka 15.01.07, 19:35 alez grzesiu... ja nie latam za ta "cholota forumowa", ktora masz na mysli, ja, mam bloga nadzieje, ze jestem jednym z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: z_daleka 15.01.07, 20:50 alez grzesiu... ja nie latam za ta "cholota forumowa", ktora masz na mysli, ja, > mam bloga nadzieje, ze jestem jednym z nich Sprawa moralna.Ja jestem za demokracja.Zawsze mnie razilo zachowanie czlonkow PZPR"Na zebraniach nie podskakuj siedz na dupie i przytakuj" dlatego ta ferajna unikala mojej bytnosci na ich imprezach.no dobrze tancuj dalej w tym zespole moze kiedys zmadrzejesz! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: z_daleka 15.01.07, 22:29 oj z daleka..... bez ciebie to nie idzie..... a ja wiesz, ja cie kocham.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: powieszenie przez urwanie głowy 16.01.07, 02:34 aaki napisała: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3850825.html > idioci-nawet nie umieja przeprowadzic egzekucji Nabralam takiego wstretu do ludzi z bliskiego wschodu, ze mysle, ze dobrze by bylo, aby tam wybuchla duza wojna i przetrzebila te prymitywna i zwyrodniala dzicz. Po tym co tam sie wyrabia potrzeba bedzie co najmniej 100 lat na odtworzenie spokojnego i cywilizowanego swiata. Zatruli swiadomosc i wyobraznie milionow ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś