Dodaj do ulubionych

powieszenie przez urwanie głowy

15.01.07, 16:33
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3850825.html
idioci-nawet nie umieja przeprowadzic egzekucji
Obserwuj wątek
    • z_daleka Re: powieszenie przez urwanie głowy 15.01.07, 18:08
      Nie badz aaki tak niewyrozumialy, to mloda demokracja i dopiero sie uczy(
      pierwsze koty za ploty). A tak nawiasem mowiac, to jest to czynnosc techniczna,
      nie to co ciach, machniecie mieczem....
      • grzegorz1948 Re: z_daleka 15.01.07, 18:19
        Oj masz doswiadczenie!Miales juz petelke na szyi?
        • z_daleka Re: z_daleka 15.01.07, 18:25
          Nie grzesiu, ja widze, slysze, mysle i wyciagam wnioski...co i tobie by sie
          przydalo.
          • aaki Re: z_daleka 15.01.07, 19:05
            zastosowana została technika typu "long drop" do której juz ponad sto lat temu anglicy opracowali zestaw specjalnych tabel korelujacych długość upadku skazańca w zależności od jego wagi.
            www.richard.clark32.btinternet.co.uk/hanging1.html#drop
            • grzegorz1948 Re: aaki 15.01.07, 19:33
              No wlasnie jest to znane /oczywiscie w tym zawodzie/.I jest podobno jeszcze
              jedna zasada ze kat dzien przed egzekucja obejrzy swojego klienta a dane ma od
              lekarza wieziennego.
            • z_daleka Re: z_daleka 15.01.07, 19:39
              no wlasnie, technika. A szabelka ciach... i po ptokach...bez kursow, bez
              uniweersytetu, bez fuszerki.
          • grzegorz1948 Re: z_daleka 15.01.07, 19:26
            Nie grzesiu, ja widze, slysze, mysle i wyciagam wnioski...co i tobie by sie
            > przydalo.
            Jakbys wyciagal wnioski to nie latalbys slepo za ta cholota forumowa tylko
            czasami bys pomyslal -moze i z punktu historii- gdzie oni cie prowadza.Wielu z
            waszej grupy(trudno mi bylo innego okreslenia znalezc) odsunelo sie od tych
            szczekaczy .
            • z_daleka Re: z_daleka 15.01.07, 19:35
              alez grzesiu... ja nie latam za ta "cholota forumowa", ktora masz na mysli, ja,
              mam bloga nadzieje, ze jestem jednym z nich...
              • grzegorz1948 Re: z_daleka 15.01.07, 20:50
                alez grzesiu... ja nie latam za ta "cholota forumowa", ktora masz na mysli, ja,
                > mam bloga nadzieje, ze jestem jednym z nich
                Sprawa moralna.Ja jestem za demokracja.Zawsze mnie razilo zachowanie czlonkow
                PZPR"Na zebraniach nie podskakuj siedz na dupie i przytakuj" dlatego ta ferajna
                unikala mojej bytnosci na ich imprezach.no dobrze tancuj dalej w tym zespole
                moze kiedys zmadrzejesz!
              • dana33 Re: z_daleka 15.01.07, 22:29
                oj z daleka..... bez ciebie to nie idzie..... a ja wiesz, ja cie kocham.. :))))
    • annamarta8 Re: powieszenie przez urwanie głowy 16.01.07, 02:34
      aaki napisała:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3850825.html
      > idioci-nawet nie umieja przeprowadzic egzekucji

Nabralam takiego wstretu do ludzi z bliskiego wschodu, ze mysle, ze dobrze by
      bylo, aby tam wybuchla duza wojna i przetrzebila te prymitywna i zwyrodniala
      dzicz. Po tym co tam sie wyrabia potrzeba bedzie co najmniej 100 lat na
      odtworzenie spokojnego i cywilizowanego swiata. Zatruli swiadomosc i wyobraznie
      milionow ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka